Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
izel
05 Aralık 2006, 18:24
Gelmek isteyen arkadaşlar için kesin yer ve zamanı verelim.
Bu akşam (5 Aralık Salı Akşamı) Bağdat Caddesi Starbucks 'ta buluşuyoruz.
Burada sürekli konuştuğumuz ama yüzünü hiç görmediğimiz yeni arkadaşlarla tanışacağız. Bol bol muhabbet edeceğiz.
Buluşma Saatimiz: 20.30-21.00 civarı. 23.00 e kadar felan takılırız diye düşünüyoruz
Cam olayını taktıramadım hala bi yamukluk var o işte, uğraşıcak zamanım da yok ama cepten resmini çekmeye çalışıcam.
Buluşma olayına gelince Erenköy Starbucks (eski kristal büfe, divan pastanesinin yanı) dersek daha açık olucak. Suadiye,erenköy x 2, caddebostan = total 4 tane var, adamlar bitirmiş olayı.
20:30- 21:00 Arası görüşmek üzere herkesi bekleriz.
ErdoganAktas
05 Aralık 2006, 18:56
Bu cam nedir? Givi nin 120 € olan camı mı yoksa daha ucuza başka bişi mi buldunuz?
blntkmyn
05 Aralık 2006, 18:59
Honda dylan 150. 5500km'de 2006 model kırmızı renkte servis bakımlı çok temiz motorumu satmayı düşünüyorum. sizce fiyatı ne eder? motosikletin extralarına gelince: arkada 35 lt kappa marka çanta, yan pedal, araba alarmlı, 1000cc lik motosiklet elciki var. silverwing alacağımdan satmayı düşünüyorum sizce ne kadar fiyat biçmeliyim?
yorumlarınızı bekliyorum
Honda dylan 150. 5500km'de 2006 model kırmızı renkte servis bakımlı çok temiz motorumu satmayı düşünüyorum. sizce fiyatı ne eder? motosikletin extralarına gelince: arkada 35 lt kappa marka çanta, yan pedal, araba alarmlı, 1000cc lik motosiklet elciki var. silverwing alacağımdan satmayı düşünüyorum sizce ne kadar fiyat biçmeliyim?
yorumlarınızı bekliyorum
muratd
05 Aralık 2006, 20:49
arkadaşlar üzülerek bende dylanımın satış ilanını verdim sitelere..
yaza doğru büyük motor alacağım.
dylanımdan çok memlunum ama işte artık insan büyüğünü arıyor..
umarım alan içinde satan içinde hayırlısı olur..
ErdoganAktas
05 Aralık 2006, 21:22
:) haydi hayırlısı.. satan satanaa.. ne alacaksın? kafanda birşey var mı? Ben belki yamaha x-max olabilir diyorum ama çok da emin değilim. Büyük motor kullanmak altındaki gücü hissetmek açısından iyi birşey fakat gerek yakıt gerek kontrol gerekse sehir içi trafik açısından özellikle istanbul için hiç iyi birşey değil. Ben birçok büyük motoru kullanmış biri olarak dylan ın ebatlarından çok memnunum sadece biraz daha güç olsa süper olurdu diyorum onu da sanırım modifiye ederek halledeceğim. Sanırım yılbasından sonra bende modifiye işine bulaşıp bahara modifiyeli motorumla turlayacağım.
muratd
05 Aralık 2006, 22:01
cbf500 olacak gibi,şimdilik düşüncem o.ama belli olmaz tabii..
scooter almam herhalde tekrardan.
choconut
06 Aralık 2006, 00:01
:) haydi hayırlısı.. satan satanaa.. ne alacaksın? kafanda birşey var mı? Ben belki yamaha x-max olabilir diyorum ama çok da emin değilim. Büyük motor kullanmak altındaki gücü hissetmek açısından iyi birşey fakat gerek yakıt gerek kontrol gerekse sehir içi trafik açısından özellikle istanbul için hiç iyi birşey değil. Ben birçok büyük motoru kullanmış biri olarak dylan ın ebatlarından çok memnunum sadece biraz daha güç olsa süper olurdu diyorum onu da sanırım modifiye ederek halledeceğim. Sanırım yılbasından sonra bende modifiye işine bulaşıp bahara modifiyeli motorumla turlayacağım.
abi resmen benim aklımdaki düşünceleri yazmışsın bu kadar olur yani..:queen: bazı arkadaşlar sokak aralarında 250 kiloya varn makinelerle gezmeye çalışıyolar bide bursada belki bilirsin bursayı baya küçüktür istanbula göre..:cat: murat arkadaşım hayırlı olsun,cbf 500 de iyi makina..
muratd
06 Aralık 2006, 00:07
walla doğru söylüyosunuzda kesmiyo işte bu artık:)
motordan şikayetim yok allahtan sapa sağlam çıktı.
büyük motor alınca tahminim yanına bi tanede today alacağım kısmetse:)
prolixin
06 Aralık 2006, 01:09
Bu akşam gelemedim :( İnşallah birdahaki sefere...
Alarm konusuna bende girdim, Sirkeciden aldım 40ytl alarm, 30 ytl de takma parası verdim Maslakta. Biraz çekincelerim olsada, şimdilik en ufak bir sorun çıkarmadı. Motor çalıştırma ve durdurma özelliğini bağlatmadım..
Ön cam olayı sanki dylana gitmiyor, başta bende çok düşünmüştüm...Ama bu soğuklarda insanın birdaha düşünesi geliyor..Kask, maske, mont vs.. olmasına rağmen..
ErdoganAktas
06 Aralık 2006, 01:38
http://www.givi.it/bo/allegati/Immagini/1141_102a_a185a.jpg
Bu akşam Erhan taktırmıştı. Buluşmamızda ben de test ettim. Cam gerçekten süper. Orjinal cam bence bu motora çok yakışıyor. Cam ve çanta motoru aksesuar olarak tamamlayan parçalar. Hem daha büyük ve cüsseli gösteriyor, hem de sizi rahat ettiriyor. Açık konuşmak gerekirse bu camın elleri ve göğsü rüzgardan koruması kaskınızın camı açık dahi olsa yüzünüze rüzgar çarpmaması güzel birşey. Ancak biraz pahalı. Kappa marka cam almış ve fiyatı 195 ytl.
Arkadaşlar,sirkeci özenden taktırdım en sonunda camı ve dönüş yolunu çok rahat geldim eve,üzerinizden rüzgarın baskısı kalkınca sürüş çok daha rahat ve keyifli oldu,birde motor gerçektende daha büyük gibi geliyor.HIzla ilgili bir sıkıntı değişiklik yok,120 ile çok rahat bir seyir gördüm ankara otobanında işe gelirken bu sabah,hatta sanırım cam aerodinamik açıdan avantajda oldu,sonuçta rüzgar vücuda çarptığı vakit,düzensiz bir dağılım oluyor ,cam ise düz hafif geriye eğimli düz bir yüzey vücuda gelecek olan havayı bariyerliyor ve yukarı doğru itiyor vs . ama bunlar tabi fikir düşünceden öte değil , nasıl tam analiz olur bilmem
erhan
ErdoganAktas
07 Aralık 2006, 00:59
Erhan, hani dün akşam bahsettiğim bir yerden havadan para gelse de bende taktırsam dediğim para vardı ya; su anda geldi. :) hemen sabaha gidip bende cam taktırıyorum :)
Erdoğan çok iyi yaparsın,gerçekten kurtardı kışı bu cam,ben ıslık çalarak rahat rahat gidiyorum yolda artık heheh,Sirkeci özene gidersen benden bahset takma parası içinde 195 ytl verdim,fazla söylerlerse hatırlatırsın
eyvallah
erhan
izel
07 Aralık 2006, 13:16
benim aldığım dandik cam galiba uymiicak ve çirkin durucak. bende orjinal cam bakıcam hade hayırlısı :)
ErdoganAktas
07 Aralık 2006, 15:57
hehe öyle de yaptım zaten önce 210 dediler bende "hadi ordan daha 2 gün önce arkadaşım taktırdı" dedim ve 195 ytl ye taktırdım. İzel, abicim sen harbiden o camı takma bence :) bozma aletin güzelliğini.
Yanlız bi sorun var, aynayı sökerken ayna yerinden koptu. Nasıl iş anlamadım. Kopan yerinden daha evvel çatlamış ve pas yaparak çürümüş. Dokununca elimizde kaldı. Sağ aynam yok anlayacağınız. Kırılan yerin devamından diş açtıracağım ama olurmu bilemiyorum. Aynasız motor kullanmak çok sakat.
izel
07 Aralık 2006, 16:33
abi 30ytl lik bi kumar oynadım kaybettim görünümünde şimdilik.
Ayna olayında da geçmiş olsun. umarım ayna ucuzdur.
-BSI-
07 Aralık 2006, 22:33
Merhaba. Dylanıma şubat mart gibi kavuşacağım ama sormak istediğim bi kaç soru var. 2007 model çıkmıyor üretim durdu gibi birşey duydum nekadar doğru? 2007ler çıkacaksa bunun tarihi nezaman olur? Ben aldıktan hemen sonra 2007lerin çıkması pek güzel olmaz :) ya da scooterda bu model yılı nekadar önemlidir araba gibimidir yani 3 5 hafta için 1 sene eski Dylanı almış olmayalım. Bilgilendirirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler. Bu arada caddedeki buluşmalara Dylanımla katılmayı 4 gözle bekliyorum :)
ErdoganAktas
07 Aralık 2006, 22:41
Motorsuz da gelsen sorun olmaz gel tanışır, kaynaşır, artçı alırız senide. Bu motorun 2007 modeli yok. Üretimi durdu dendi. Yani martta alacağın motor 2007 olsa bile bunlardan farklı olmayacaktır 2006 üretimi olacaktır. Dylan yurt dışında uzun zamandır var. Türkiye'ye 2 yıl evvel geldi ve şansımıza yurtdışındaki üretimi durdu.
Bütün modellerin 2007 modelleri çıktı ve su anda piyasada.
choconut
07 Aralık 2006, 22:47
erdoğan abi selamlar ben şimdi anlamadım 2007 model olarak dylan satılmıcak mı? yoksa 2007 modeller bi değiişiklik olmadan aynen bizdekiler gibi satılacak?
muratd
07 Aralık 2006, 23:16
dylan 2007'de de gelecek ve 2006 model dylan'dan hiçbir farkı olmadan.bu yüzden içiniz rahat olsun.2007lere o kadar para vermenize ve beklemenize gerek yok.
-BSI-
07 Aralık 2006, 23:45
Bilgiler için çok teşekkür ederim. Devet içinde ayrıca.:) Anladığım kadarıyla nekadar erken alırsan okadar iyi demek istiyosunuz.
izel
08 Aralık 2006, 14:46
Kappa camı bende aldım. kısmetse ya bu akşam ya da yarın taktırıcam.
satılık dandik cam var arkadaşlar 25ytl ye vericem :)
ErdoganAktas
08 Aralık 2006, 18:05
Hadi hayırlı olsun. Bu camın aparatları da konsolu sıkıştırmıyor ve zangır zangır ses çıkarıyor. Bu konuya bi çare bulmak lazım. bence buna göre bi aparat bulup takmak lazım bilgilerinize..
Bugün camı korumak için üzerine film yaptırmak istedim filmci arkadaş "bu camlara cam filmi tutmuyor, bosuna yaptırıp paranızı kaptırmayın" dedi. :(
izel
09 Aralık 2006, 20:03
Abi alarmı anlatsana biraz, memnun musun?
+ ları - leri nedir?
Camı hallettim sıra alarma geldi :)
muratd
09 Aralık 2006, 22:09
erdoğan abi sen konsol titremesini çözmemişmiydin?
hani lastik filan takıyorduk ya ben anlatmıştım önceki sayfalarda..?
BeYfa
09 Aralık 2006, 22:44
HhhhhhhhhhhHHhHHHHHHHHHHHoooooooooooooooooooNnnnnn nNnnnnnNnNNNDDDDDDDDDDDAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! !!!!!!!
:cherry:
erodesign
10 Aralık 2006, 00:22
Arkadaslar merhaba.. bir sorum olacak... arka çamurluğu (yani plakanın takıldıgı gri plastigi ) iptal etmeyi düşünen ya da araştıran oldu mu? bence arka kısmı daha hırçın ve güzel olur.. siz ne düşünürsünüz?
ErdoganAktas
10 Aralık 2006, 00:55
Muratcığım halletmiştim ancak camı taktırırken çıkardık, camın takıldığı aparatlara o plastikler olmuyordu.. eskiden hep cam taktırınca çözülecek sanıyorduk taktırınca gördük ki alakası yokmuş. Yine eskiye döndük anlayacağın.
Bu arada bugün e-postama bir mail geldi fosfor boya gibi birşeyden bahsediyorlar ilginç geldi bi göz atın..
http://www.orcanelektrik.com/boya.htm
Bizim jantlarda fena durmayabilir her renk olabiliyormuş. ve gündüz şeffaf :)
huseyin_k80
10 Aralık 2006, 02:13
evet arka çamurluk çıkartılırsa veya kısa olanlardan takılırsa daha hoş oluyor ama kış için tavsiye etmem tüm çamur sırtta....
muratd
10 Aralık 2006, 20:11
dylan nasıl viraj alır??
dylan tanıtıldıktan sonra 4.dk dan sonra başlıyo..
http://video.google.com/videoplay?docid=-2856051975340995361&q=honda+dylan
mr.freeze
10 Aralık 2006, 22:12
turkıye de satılan dylan ların arka frenlerde tambur mu?
limp65
10 Aralık 2006, 22:31
muratd
dylan nasıl viraj alır??
dylan tanıtıldıktan sonra 4.dk dan sonra başlıyo..
http://video.google.com/videoplay?do...&q=honda+dylan
sanıyorum videodaki motorda yan ayak olduğu için 4:17 nci saniyede yere sürtme sesi geliyo...
muratd
10 Aralık 2006, 23:53
abi yan ayağın olduğu yerde girinti var.bende de yan ayak var ama kapatınca sadece küçücük bir yeri dışarıda kalıyor.ayağının ucuyla tutup açmak için.
bence sürten kesinlikle yan ayak değil ama orta sehpayı açmak için yapılan çıkıntı olabilir.
ama adam fena yatıyo bee..
bu arada evet arka frenler kampana ve gerçekten yeterli daha hiç arka diskte olsa deme ihtiyacı hissetmedim motorun üstündeyken..
ErdoganAktas
11 Aralık 2006, 00:18
İzel, cam'ın hayırlı olsun. Alarm'ın tek eksi tarafı(-ki aslında eksi bir yön değil) kontağı kapayınca cik cik cik diye ötmesi ve alarmı açtıktan belli bir süre kontağı açmazsan tekrar devreye girmesi. Bunun dışında işe yaradığı kesin bi kaç kez veletler dokunmuşlar ve öterken yakaladım. İhtiyaç varsa şiddetle tavsiye ederim.
Bende senin çakarlara hasta oldum ama onu da taktıramıcam artık. Bu aralar motora fazla para harcadım sanki. İşin kötüsü Burcu (Kız arkadaşım, motoru birlikte kullanıyoruz) Alarm ve Camdan nefret ediyo.
Ben biraz hızlı kullanıyorum ve eskiden kalan bi alışkanlıktan olsa gerek motoru eğilerek kullanıyorum. Cam az da olsa rahatsızlık verdi kendimi başka türlü motor kullanmaya alıştırmaya çalışıyorum şimdi :). Eğer hava iyiyse camın rüzgarı çok iyi emiyor ve sürat yaptığınığızı anlamıyorsunuz. Bu hem iyi, hem kötü. Fakat eğer hava biraz rüzgarlıysa yüksek hızlarda işimiz biraz zorlaşıyor. Gidon sağa sola gidebiliyor, titriyor. Dikkat etmek, hız yapmamak lazım.
Erodesign çamurluk sökmekten bahsettiğine göre İtalya'dan dönmüş olmalısın. Varyatörü taktırmadın mı? Aramızdaki ilk motor modifiyeli arkadaşımız olarak deneyimlerini alsak..
praetorian
11 Aralık 2006, 00:20
erdogan abi
alarmi nerde taktirdin
ben bi turlu guvenemiorum cin mali alarmlara fln
seninki nasi bisi
mr.freeze
11 Aralık 2006, 01:34
Bu camın kısa olanı yok mu?
çok uzun camda estetık olarak guzel durmuyor.
bı tane vespa da kısa cam gordum daha guzel geldı bana gorunum olarak
izel
11 Aralık 2006, 04:01
İzel, cam'ın hayırlı olsun. Alarm'ın tek eksi tarafı(-ki aslında eksi bir yön değil) kontağı kapayınca cik cik cik diye ötmesi ve alarmı açtıktan belli bir süre kontağı açmazsan tekrar devreye girmesi. Bunun dışında işe yaradığı kesin bi kaç kez veletler dokunmuşlar ve öterken yakaladım. İhtiyaç varsa şiddetle tavsiye ederim.
Bende senin çakarlara hasta oldum ama onu da taktıramıcam artık. Bu aralar motora fazla para harcadım sanki. İşin kötüsü Burcu (Kız arkadaşım, motoru birlikte kullanıyoruz) Alarm ve Camdan nefret ediyo.
Ben biraz hızlı kullanıyorum ve eskiden kalan bi alışkanlıktan olsa gerek motoru eğilerek kullanıyorum. Cam az da olsa rahatsızlık verdi kendimi başka türlü motor kullanmaya alıştırmaya çalışıyorum şimdi :). Eğer hava iyiyse camın rüzgarı çok iyi emiyor ve sürat yaptığınığızı anlamıyorsunuz. Bu hem iyi, hem kötü. Fakat eğer hava biraz rüzgarlıysa yüksek hızlarda işimiz biraz zorlaşıyor. Gidon sağa sola gidebiliyor, titriyor. Dikkat etmek, hız yapmamak lazım.
Saol abi cümlemize hayırlı olsun :) Camlı kullanamadım henüz yarın kısmetse deniicem iyicene.
Camı taktırmak için gittiğim elektrikçi motosiklet hastası bi usta çıktı. İnlaa tutturdu alarm takalım, neon ışıklandırma takalım :) alarm şöle güzel böle ii fln derken 50+20ytl şeklinde çin malı bi alarmmış.
Alarmın anahtarlığı araba anahtarı gibi hatta normal motor anahtarımı kesip o anahtarlığa monte ediliyor dedi. WV lerde ki gibi sustalı anahtarlık oluyormuş.
Tek sorun çin malı oluşu, pek güvenemiyorum.
Senin ki ne malı?
ErdoganAktas
11 Aralık 2006, 13:17
Alarmın markası Venom.
hakkındaki detaylı bilgiyi bu adresten (http://www.modacarstore.com/catalog/products/product.php?productid=2483&cat=100&page=1) bulabilirsiniz bende buradan aldım. Alarm sesi çok iyi ve gereksiz melodiler çalmıyor. Tavsiye ederim. Fiyatı 49 YTL idi. Sonrasında 35 YTL ye taktırdım, siz de herhangi bi oto elektrikçisi bi amcaya taktırabilirsiniz. Almak isteyene yardımcı olabilirim.
http://www.modacarstore.com/catalog/products/product.php?productid=2483&cat=100&page=1
Alarmın markasını ben pek çok yerde görüyorum kaliteli birşey olduğunu düşünüyorum çin malı mı değil mi emin değilim ama CE sertifikası olduğuna göre kesinlikle kalitelidir. 2 yıl garantisi var.
Alarm kumandası için sakın anahtarınızı bozmayın, Otomabil için tamam ama motosiklette olmaz. Sebebine gelince, yağmurlu havada anahtarlık ıslanıyor ve bu kumandaların su gecirmez özelliği yok. Kumanda ıslandığında yolda kalırsınız valla. Benim kask kilidimin ışıklı aydınlatma zımbırtısı var. Yağmuş yağdığında o ışık süreki yanıyor. Kurutana kadar neler çekiyorum. Ki bu basit bi lamba aslında. Kumandanın üzerinde motoru kilitleme durdurma gibi fonksiyonlar var. Yolda giderken birden kısa devre yapıp motoru kilitlediğini düşünsenize.. ??
:) :queen:
yusufika
11 Aralık 2006, 15:59
http://img153.imageshack.us/img153/7325/dsc01664uh7.th.jpg (http://img153.imageshack.us/my.php?image=dsc01664uh7.jpg)http://img153.imageshack.us/img153/3639/dsc01670oz4.th.jpg (http://img153.imageshack.us/my.php?image=dsc01670oz4.jpg)http://img153.imageshack.us/img153/7198/dsc01669ib7.th.jpg (http://img153.imageshack.us/my.php?image=dsc01669ib7.jpg)
en sonunda göruntu olayını bıtırdım .sımdı modıfıyeye baslıyoruz ınsallah :):):):)
mr.freeze
11 Aralık 2006, 16:05
dylan larda ımmobılızer var mı?
ErdoganAktas
11 Aralık 2006, 18:42
Şu daha evvel bahsettiğim fotolümen boya hakkında hiç yorum yapan çıkmadı.. ben ufak bi kutu sipariş etmeyi düşünüyorum. Akrilik vernik ile seffaf bir renk atmayı planlıyorum.. Sanırım sipariş vericem. 100 gr. lık solüsyon 25 YTL.miş. Bu seffaf vernikle karışınca epey oluyor. Uygulamalı mı satsam ne yapsam :)
limp65
11 Aralık 2006, 19:21
Valla bence güzel durur ama ben nedense güvenemedim, heralde iyidir deneyen olursa sonuçları bekleriz... Bu arada yusufika arkadaşın Dylan'ında olan fosforlu sarı şeritler de güzelmiş ne dersiniz?
Bi de artık sohbet köşesinde yazışalım daha iyi olmaz mı?
ErdoganAktas
11 Aralık 2006, 21:15
Kesinlikle daha iyi olur da bi dengesini tutturamadık su işin.. :)
Türkün aklı sonradan gelir diye bi laf vardır. Yolda gelirken düşündüm de aslında bu bizim hiç bi işimize yaramaz. Çünkü bu fosfor gibi parlamıyor karanlıkta ışıldıyor. Oysa bizim motorumuz karanlıkta ışıldasın diye bir derdimiz yok.. yolda motosiklet olduğumuz belli olmalı.
Bu nedenle yukarda yazdığımı seyi başka parlak fikirlerde kullanmak üzere rafa kaldırıyorum.
mr.freeze
11 Aralık 2006, 21:29
motorun jantları alumınyum degıl mı?
bencede yaptırmamakla ıyı etmıssın.
choconut
11 Aralık 2006, 23:40
arkadaşlar bende bu akşamüstü hızlanma süresini ölçmek için çıktım çevre yoluna..motor tam performansına ulaşsın diye yaklaşık bi 50 km hızımı kademeli arttırarak 135e kadar çıkardım ve sonra kalkışlar yaptım..kendim 55 kiloyum,motorda modifiye,çanta,cam vs.. yoktur 8000 bakımı serviste yapıldı ve şu anda 9700 civarında.benzinde kırmızıdaydı yani motor yapabileceğinin en iyisini yapsın istedim sonuç şu: 0-70 km hızlanma 5.6 saniye. 0-100 km hızlanma 11.5 saniye..yani beni baya bi tatmin etti daha öncede bikaç kere ölçmüştüm ama fazla üstüne düşmeden öylesineydi..dylan sahibi olanlara ve almak isteyenlere duyurulur..saygılar..:cat:
ErdoganAktas
12 Aralık 2006, 11:16
Evet dostlar ne yapıyoruz bu akşam? kimler geliyor? gelen pişman olmayacak bilesiniz.. ;)
Yer: Erenköy Starbucks
Saat: 20.30
erodesign
13 Aralık 2006, 12:26
Arkadaslar dün akşam buluştunuz mu?
ErdoganAktas
13 Aralık 2006, 13:59
:) Herkesi ben davet ettim ama son anda çıkan bi işimden dolayı ben gidememiştim zaten buluşabilecek 3 kişiyiz diğerlerinden de hiç ses çıkmamıştı sanırım kimse buluşmadı. Ama bugün hava ne kadar güzel döndü değil mi dünkü yağmurdan sonra bugün hava muhtesem :)
mr.freeze
13 Aralık 2006, 14:27
pekı bugun bulusma var mı?
madem hava guzel...
ErdoganAktas
13 Aralık 2006, 19:06
:) yok abicim bugün maç var.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO