Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
praetorian
06 Ekim 2006, 13:05
su elcık ısını tuttum baya bı:)
nerden aldınız
Elcik olayı,
Fenerbahçe stadını geçip ışıklardan moda yoluna dönünce 50-100mt sonra sağdadır. Yerin adını hatırlamıyorum.
Elcikler hemen yoğurtçu parkının karşısında korlas 'ın alt bayisi olan yeni bir mağazada var 25 euro fiyatı,biraz pahalı aslında ama değiyor,İzel abi gidip geldim bursaya maymun gibi oldum sabah 5 te çıkınca yola,konuşurus
Arkadaşlar 30 beygiri geçtimde şöyle 4-5 beygir nasıl arttırılır dylanın kuvveti,fikri olan varsa bir yazıversin lütfen
ErdoganAktas
06 Ekim 2006, 20:37
Su alete performans eksozu taktıran yokmu yaw. Bi sesini dinleseydik. Gecen birisi 125 CBR a taktırmıştı önümde bağıra bağıra gidiyordu. Sessizce yanaşıp uzaklaştım. Bizimkilere yakışırmı bilemiyorum sessiz ve vahşi halini seviyorum aslında ama benimde biraz beygire ihtiyacım oluyor zaman zaman.. Bazen NOS u bile düşünmüyo diilim :)
praetorian
06 Ekim 2006, 20:58
HMM sagolun elcık olayını anlattıgınız ıcın:))
egsoz olayı! dylana yakısır
atom karınca ımajını guclendırır
bence
muratd
06 Ekim 2006, 23:00
arkadaşlar elcikler gerçekten çok yakışmış..
bu arada honda bayiinde showroomda çalışmaya başladım:)
yarın bir gün eksoz işini araştırıp yazarım buraya..
Murat hayırlı olsun yeni işin ,ancak artık tüm sorular sana yağacak,aman şu egzos işini bir araştır lütfen ,1 kaç beygire ihtiyaç var 16 bg yetmiyor dylancılara anlaşılan
yarın brembo disk olayına gireceğim (kırmızı boyama)
erhan
wes
ErdoganAktas
07 Ekim 2006, 00:12
Erhan far için ampulü nereden ne diyerek aldınız? aldığınız yerde taktılar mı yoksa kendiniz mi taktınız? ve kaça almıştınız? :) sanırım yarın bende biraz motorla ilgilenecem.
beyaz ışık ampulü adı :P
20 ytl ampul, 5 ytl led ordaki yer takım işini hallediyor.
arkadaşlar elcikler gerçekten çok yakışmış..
bu arada honda bayiinde showroomda çalışmaya başladım:)
yarın bir gün eksoz işini araştırıp yazarım buraya..
hayırlı olsun.. Performansla ilgili haberlerini bekleriz :)
Erhan far için ampulü nereden ne diyerek aldınız? aldığınız yerde taktılar mı yoksa kendiniz mi taktınız? ve kaça almıştınız? :) sanırım yarın bende biraz motorla ilgilenecem.
Abi,far ampulunu hemen yoğurtçu parkındaki mağazadan aldık,stadın yanından dereağzı köprüsünü çıkıp eski karakoldan tam sol yapınca yol düm düz gider moda istikametine yaklaşık 100 metre gidince sağda hemen ,bitişiğinde müzik sistemleri satan bir mağaza var,Ampul tek tip orda,8000k lık beyaz ışık H4 3 ayaklı,bizim arkadaşlar taktırmışlar geçenlerde dersen zaten hatırlarlar.elciklerde aynı yerde harris performance yazıo ,elciğin üstünde yanları kapalı ,carbon desen üzeri yazısı var.
erhan
wes
Bu arada,ampululleri hemen orada takıyorlar, Gürkan veya Nezih adlı arkadaş,benden bahsedersen adımı hatırlamasalar bile dylancı dersen hemen anlarlar sıkça uğruyorum oraya
wes
erhan
ErdoganAktas
07 Ekim 2006, 12:24
sabah sabah masraf yaptırcaksınız bana.. :) neyse gidip bi bakayım o zaman... ledi hala anlamadım onu nereye taktırdınız? nasıl bişi oldu? sizde bi görseydim fena olmayacaktı.
----
Bugün Kadıköy'e gidip vişne sok.taki otoparçacılardan birinde beyaz ampul ve ledi taktırdım. Hepsi 10 ytl'e mal oldu. Gece olmayınca farkı da anlayamadım ama gece göreceğiz.
----
Kaç (k) kuvvetinde olduğunu bilemicem şimdi ama eski ampulu Osram marka ve 65watt'dı yenisi Hella marka 100w. Gece beyaz beyaz güzel dikkat çekiyor. Işığıda iyi oldu sanki. Geceleri dahit heryer aydınlık olunca.. gece gece ormana da kaçamayınca.. ışığı yeter diyorsunuz.
Bizlerden sonra taktırmak steyen arkadaşlar oto elektrik malzemeleri vs. satan bir yere girip "h4 beyaz ampul var mı?" diye sorsunlar. sonra alıp taktırsınlar :) Bu arada başıma geldiğinden bilginiz olsun farın arkasında soketi çıkardıktan sonra yuvarlak bir tırnak var onu tırnaktan kurtarıp cevirerek çıkarmak gerekiyor. Takılırken bilginiz olsun.
http://img360.imageshack.us/img360/3408/abcd0008xt0.th.jpg (http://img360.imageshack.us/my.php?image=abcd0008xt0.jpg)
çok güzel çekemedim ama neyse :)
[QUOTE=ErdoganAktas;454435]sabah sabah masraf yaptırcaksınız bana.. :) neyse gidip bi bakayım o zaman... ledi hala anlamadım onu nereye taktırdınız? nasıl bişi oldu? sizde bi görseydim fena olmayacaktı.
---------------
Abi ,güle güle kullan farkı göreceksin zira merak ettim kaç (k) kuvvetinde verio ışığı aldığın ampul bir bilgin varmı?
Led hemen ana ampulun altına gelio,alttan elini sokunca oraya ulaşıyorsun
wes
erhan
the oshman chingiy
07 Ekim 2006, 21:16
bunlarda bizim dylanlar siyah benimkisi diğeride honda da çalışan bi kardeşimin makina ama benim makina bir ayırıyo sarıyı sormayın :P
http://img526.imageshack.us/img526/2261/07102006978ez2.jpg (http://imageshack.us)
http://img518.imageshack.us/img518/4192/07102006979xw5.jpg (http://imageshack.us)
http://img445.imageshack.us/img445/2087/07102006980cv3.jpg (http://imageshack.us)
http://img507.imageshack.us/img507/2471/07102006981zo5.jpg (http://imageshack.us)
muratd
07 Ekim 2006, 21:56
abi ya güzelim dylana nasıl kıyıpta o hale getirmiş bi soruver arkadaşa..mahvetmiş motoru ya...
o jantlar filan ne olmuş öyle suluboya gibi..motoru biraz hor kullanmış herhalde hasarlı sanki..walla çok kötü olmuş bence yaw..siyah olanı modifiyesiz filan ama en azından çok asil duruyo..
arkadaşlar bugun işler çok yoğundu eksoza bakamadım ama pazartesi akşam söz buraya yazacağım..birde ben onu daha önce sormuştum bayiiye kendim alacaktım.en fazla 1 veya 2 hp oynar dediler..hatta 2 hp zor bile..ama ses süper oluyormuş:)
the oshman chingiy
07 Ekim 2006, 22:36
zevkler ve renkler
cem-beat
07 Ekim 2006, 23:06
osman kardeş sen galiba arka tutacağı kırmızıya boyatmışın bence ii olmuş abi bide o dylan 150 stickerında bi değişiklikmi war normalde orda olmuyodu galiba yaa
bu arada motorunu allah nazardan saklasın çok temiz
abiler şu güzelim motorların jantlarına kırmızı şerit çekseniz ,sinyal kapaklarını siyaha boyasanız çok güzel olur kimse yapmamış bende bi dylan alayım yapacam inşallah
muratd
08 Ekim 2006, 00:19
ya jantlara kırmızı şerit çekmiştim ben ama olmadı..neden dersen jantlar küçük olduğu için 3 gün sonra bütün şeritler yavaş yavaş attı..
keskin bir daire çizdiğimiz için attı benimkiler..diğer türlü olabilirdi bi şekilde ama bi daha da uğraşamadım açıkçası..bi ara lastikleri söküp direk boyatmayı düşünüyorum şerit şeklinde..dylanın siyah stoplu fotoları internette mevcut ve ben beğenmediğim için yapmadım..
the oshman chingiy
08 Ekim 2006, 02:42
osman kardeş sen galiba arka tutacağı kırmızıya boyatmışın bence ii olmuş abi bide o dylan 150 stickerında bi değişiklikmi war normalde orda olmuyodu galiba yaa
bu arada motorunu allah nazardan saklasın çok temiz
abiler şu güzelim motorların jantlarına kırmızı şerit çekseniz ,sinyal kapaklarını siyaha boyasanız çok güzel olur kimse yapmamış bende bi dylan alayım yapacam inşallah
he ya stickerın yerinin değğiştirdim bu arada satcam motoru talip varsa antalyadan elden vericem
Resimler için teşekkürler oshman, değişik bişeyler görmüş olduk.
Seninki hoş duruyor da zevkler renkler olayında haklısın ama bana fazla caf caflı geldi. Power (ed?) by habib olayı kopmuş gitmiş :)
Ama düşününce bayağı uğraşmış arkadaşın.
the oshman chingiy
08 Ekim 2006, 15:30
valla o yılların motorcusu herşeyi biliyo bende daha motora neler yapcam görceksiniz cbr eksozu takcam artı jantları şerit boyatcam
ErdoganAktas
09 Ekim 2006, 02:02
Jantlar için şöyle seffaf, beyaz ya da kırmızı fosforlu sprey boya öneririm. Hem daha dayanıklı hem de daha jan janlı olur :) Burada yok ama istendikten sonra bulunur.
http://www.gedikgross.com/ProductsByBrand.aspx?_page=1&_catId=884&_brand=HENKEL
:wiinkk:
Arkadaşlar erhan ufak bi kaza geçirmiş. Trafik canavarlarından bayan bi tanesi ara yoldan ana yola çıkarken sağına soluna bakmadan çıkmış.
Allahtan ciddi bişey yokmuş kendisinde. Motorda biraz hasar varmış. Geçmiş olsun. Umarım son olur bu tip olaylar..
Arkadaşlar,dün sabah ethemefendide 30 km ile giderken cart die önüme çıkan bir kadın sürücünün hafif çarpması ile dengemi kaybedip kendimi yerde buldum, şükür bende bişi yok hafif bir ezik dışında,motorumunda dylan 150 yazan parçasında bir kırık oluştu,mucizevi olarak hasarın bu kadar olmasına sevinmedim desem yalan olur,gerçi parçanın yenisi 250 ytl imiş.
Diyeceğim şudur ki ne kadar dikkatli olursak olalım etraftan gelebilecek tehlikelere yinede çok açığız, dün başıma gelen beni bir hayli düşündürdü.
Lütfen dikkatli olun,olduğunuzu düşünüyorsanız bile bi daha düşünün.
wes
erhan
the oshman chingiy
10 Ekim 2006, 17:16
geçmiş olsun kardeşim dikkat et kendine
lord_cc
10 Ekim 2006, 17:21
arkadaşlar bende bu motordan almak istiyorum fakat rengine karar weremiyorum,zevkler ve renkler tartışılmaz ,ama sizce bu motorun en güzel rengi hangisi?şimdiden saolun:cat:
geçmiş olsun kardeşim dikkat et kendine
Çok teşekkür ederim,aman sizde dikkatli olun,etrafta zevzek çok malesef
yusufika
10 Ekim 2006, 22:08
beyler motorumu satıyorum buyurun bakım
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23134
yusuf,
sahibindende de vardı galiba :)
murat,
nooldu egzos işi? pzt yazıcam dedin ayıp oluyo valla :)
huseyin_k80
11 Ekim 2006, 00:21
geçmiş olsun... bende 1 hafta önce düşştüm ani frenleme sonucu kaydım ve kendimi yerde buldum ... bende en ufak birşey yok çok şükür...motor önden çizildi ama neyse önemli olan biziz...
en güzel renk bence gümüş...
arkadaşlar bu arada düşüşten sonra önde epey bir çizik oldu nasıl halledebilirim...tavsiyede bulunurmusunuz...
ErdoganAktas
11 Ekim 2006, 18:12
Erhan büyük geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın.
muratd
11 Ekim 2006, 22:04
erhan dostum geçmiş olsun allah daha büyüklerinden korusun hepimizi!
eksoza baktım katalogdan honda dylan 150 için,leovince nin eksozları var fiyatı yaklaşık 250-270 euro civarı olması lazım..
çok para yaw..
bu arada arkadaşlar bugün mağazaya bi dylan geldi 6800km'de paraya çok sıkışmış,3400-3500ytlye satacak..ama rehinli motor.rehin ne zaman bitiyordu unuttum..isteyen varsa alalım motoru...kırmızı renk daha sapasağlam....
yusufika
12 Ekim 2006, 15:19
hasanpasa honda motodal da var leovince isteyen 300 euro verıp alabılır ısteyen ornegını gormek ısterse orada oytun bey var onun dylanında takılı
Abi yaw 4.700 ytl ye 16 hp satın aldık ki hp başına 300ytl ödemişiz.
300yavro bence 1 hp için çok fazladır.
Çipini yeniden programlayıp, açık hava filtresi taksak nasıl olur? :)
Motoru satarkende fark istiicen egzos için gülüp geçicekler...
Murat,
Burdaki av malzemeleri satan yerden alt -üst muşamba aldım 13ytl ye.
Saol valla ucuza kapattık işi sayende:)
Arkadaşlar 1 beygir için bu para harcanırmı bilmem ancak izelin dedği gibi bişiler olabilir belki,bi arkadaşım 500cc aprilia scooterını 11 hp ye çıkardı bu yöntemle utanmasa bana kafa tutacak
wes
Düzeltiyorum 50 cc motorunu 4 hp den 11 e yükseltti
Erhan büyük geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın.
Erdoğan çok teşekkür ederim,gerçektende ucuz atlattım ,toparlamaya başladım,yürüyorum 2 gündür ,aman dikkatli olun ,ben heralde daha daha temkinli kullanacam motoru bundan sonra.
the oshman chingiy
13 Ekim 2006, 13:34
abi bu forumdan bi kişii göremedim ya antalyada yokmu ben hariç dylan kulanan bu forumda başka
sorun yaşayan var mı arkadaşlar?
ya da herhangi yararlı bilgi verebilecek olan, şöyle kış bakımı hakkında :)
ErdoganAktas
15 Ekim 2006, 01:41
Kış bakımı ne demek ya? motorlarınızı yağlayıp tuzlayıp üstünü kapayıp tüm kış boyunca yatırcak mısınız? yazıktır günahtır..
abi haklısın ama motoru aldığımdan beri arabayı kullanamıyorum :)
serkan35
15 Ekim 2006, 23:51
arkadaşlar slm
ben izmirden serkan okuduğuma göre motorunuzdan çok memnunsunuz
uzun zamandır ne alsam diye düşünüyorum galiba sonunda bu aleti alıcam.almadan önce son kez sizlere sormak istedim bu aletten memnun kalırmıyım...
2.el 3900 ytl mat siyah
5050 km tabiki alım satımla tahminim 4200 ytl olucak
0 km 5000 ytl plaka masrafları hariç 5150 ytl oluyor fiyatı nedersiniz
bu motorun 2. el fiyatı nedir?
arkadaşlar slm
ben izmirden serkan okuduğuma göre motorunuzdan çok memnunsunuz
uzun zamandır ne alsam diye düşünüyorum galiba sonunda bu aleti alıcam.almadan önce son kez sizlere sormak istedim bu aletten memnun kalırmıyım...
2.el 3900 ytl mat siyah
5050 km tabiki alım satımla tahminim 4200 ytl olucak
0 km 5000 ytl plaka masrafları hariç 5150 ytl oluyor fiyatı nedersiniz
bu motorun 2. el fiyatı nedir?
memnun kalıcağın kesin ama 0km mi 2. el mi diye şahsıma sorarsan param varsa 0 alırım. ambalajında almak bi farklı güzel. Ama temiz kullanılmış 2. el neden alınmasın ki, hem satmak istediğinde daha az değer kaybeder.
Herşey maneviyatta bitiyor :queen:
muratd
16 Ekim 2006, 08:44
dylanın 0 km fiyatı 5300ytl..
plaka masrafları vs vs 5500ytl..
eğer baktığın 2. el motor temiz ise o motoru alabilirsin..
serkan35
16 Ekim 2006, 12:31
2.el baktığım motor çok temiz
yenisini 5000 ytl+plaka masrafı banada 5300 ytl dediler ancak bu rakama bıraktılar.
çok kararsız kaldım.
yusufika
16 Ekim 2006, 14:03
gel verım sana motorumu gozun arkada kalmaz serkan
mkmemory
20 Ekim 2006, 06:32
Selam Dylanlılar,
bugün size ilk yolculu sürüşüm sırasında keşfettiğim bir ayrıntıdan söz etmek istiyorum. Sele altı doluysa Kask Koyma yeri !... Oğlumla çıktıydık ufak bi geziye, sonra park etmek icap etti. Onun kaskını sele altına koyunca benimkini koyacak güvenli bir yer kalmadı diye düşünerek orasını burasını kurcalarken, sele altı doluysa kask koyma yerini keşfettim. Şöyleki, seleyi açıyorsun sonuna kadar, menteşelerin dibine yakın sol kenarda ufak bir kask kancası var, kaskının bağcıklarından birinde ne işe yaradığını bilmediğin birtane demir halka var, hah işte o halka bu iş için. Halkayı kancaya takıyon kaskın dışarda kalacak şekilde, seleyi kapatıyon, kask selenin kenarından sarkıyor ama içerde sağlam biyere bağlı olduğundan sele açılmadan yerinden çıkmıyor.(kaskın kayışını kesmek yok)..
yaaa işte böyle, bugünkü püf noktamızında sonuna gelmiş bulunmaktayız...
sevgi ve saygılarımla, ayriyeten kazasız sürüş dileklerimle...
the oshman chingiy
23 Ekim 2006, 01:28
dylanımla 9300 kmye geldim ey allahım canavar bişi bu alet ya ilk aldığım günden daha hızlı gitmeye başladı bi hayır bar bu işte:p
erodesign
23 Ekim 2006, 17:33
arkadaslar merhaba.. buji ile ilgili bi sorum var .. aslında hepimizi ilgilendiriyo.. yardımcı olabilirseniz sevinirim
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23763&highlight=dylan
ErdoganAktas
24 Ekim 2006, 19:59
İlginç bir konu. Bayramdan sonra ilk fırsatta bu konuda araştırma yapıp uygun bujiyi bulmaya çalışcağım. Bu konuda bir uygulamam olursa size de haber veririm. İnternetten performans bujileri ile ilgili yaptığım araştırmada bulduğum bir yazıyı bu linkteki konuya (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23763&highlight=dylan) koydum oradan bakabilirsiniz.
Selam,
Ben yakın zamanda bir Honda sahibi olmak istiyorum ama biraz kararsız kaldım. Birçok foruma baktım burda ve gördüğüm çin malı motorlar hakkında çok sayıda şikayet paylaşımı var. Fakat almayı istediğim Beat veya Dylan için insanlar sadece memnuniyet ifadelerinde bulunuyorlar.
Bende bu ekibe katılmak istiyorum. Bu konuda aklımı kurcalayan ise şu ; ben ilk kez motosiklet kullanacağımdan acaba Beat ile mi başlasam? Yoksa ondan çabukmu sıkılırım? Küçük gelirmi sonradan ? Birde tabii fiyat durumu var 5300 Ytl + KDV + mont + kask + ehliyet ile yaklaşık maliyetin 65oo Ytl. olacağını düşünüyorum.
Bana karar vermemde yardımcı olursanız çok sevinirim.
Birde yeni kullanmaya başlayan biri olarak çok zorluk çekermiyim sizce ??? Araba ve bisiklet kullanıyorum, insanlar bu halimle kullanabileceğimi düşünüyorlar ama siz bu konuda tecrübelisiniz !!!!
Ne dersiniz aranıza yeni bir Honda sahibi almak istermisiniz !!!!
mkmemory
27 Ekim 2006, 02:50
Selam,
Ben yakın zamanda bir Honda sahibi olmak istiyorum ama biraz kararsız kaldım. Birçok foruma baktım burda ve gördüğüm çin malı motorlar hakkında çok sayıda şikayet paylaşımı var. Fakat almayı istediğim Beat veya Dylan için insanlar sadece memnuniyet ifadelerinde bulunuyorlar.
Bende bu ekibe katılmak istiyorum. Bu konuda aklımı kurcalayan ise şu ; ben ilk kez motosiklet kullanacağımdan acaba Beat ile mi başlasam? Yoksa ondan çabukmu sıkılırım? Küçük gelirmi sonradan ? Birde tabii fiyat durumu var 5300 Ytl + KDV + mont + kask + ehliyet ile yaklaşık maliyetin 65oo Ytl. olacağını düşünüyorum.
Bana karar vermemde yardımcı olursanız çok sevinirim.
Birde yeni kullanmaya başlayan biri olarak çok zorluk çekermiyim sizce ??? Araba ve bisiklet kullanıyorum, insanlar bu halimle kullanabileceğimi düşünüyorlar ama siz bu konuda tecrübelisiniz !!!!
Ne dersiniz aranıza yeni bir Honda sahibi almak istermisiniz !!!!
Fiyat tahminin doğruya yakın.Beat için yorum yapamayacağım. Benimde ilk aracım Dylan, gittim aldım ve bayiden eve kadarki sürüşüm benim en uzun motor kullanışımdı, bundqan 1 yıl öncede 50lik bir scooteri 20m kadar kullanmıştım.1 sene kadar bu işin incelikleriyle ilgili, internet mastırı yaptıktan sonra motor aldım.
Bence önce internette mastırını yap, özellikle DD amcanın "motosiklet teorisi" yazılarını şiddetle tavsiye ederim, hatta o yazıları bitirmeden motor alma, alırsanda binme, binersende az bin. :) ehliyet almadan da motora binme, önce ehliyet al. Tabi paragraf başında da söylediğim gibi bütün bunlar bence. Bu tavsiyelerime uyarsan bana dua edersin.Uymazsan pişman olursun. Yani kısaca Eğitim Şart.
Dylan mevzusuna gelince, sadece 3 kelime diyiim gerisini var sen anla "dylan bağımlılık yapar".
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO