PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119

muratd
03 Eylül 2006, 06:33
verdiğiniz tüm bilgilerden dolayı teşekkür ederim :) bahçeşehirde kullanacağım scooterı yavaş olamsını istemem biraz hız yapmak isterim tabi :) 150 cc yeter de artar heralde :) biraz daha düşündükten sonra kararımı vereceğim...eğer honda alırsam sizi bilgilendiririm :)

ne oldu abi haber çıkmadı bi daha hangi motoru almaya karar verdin merak ettik yaw? :P

viper_1
03 Eylül 2006, 09:11
Arkadaşlar merhaba.
Daha karar vermiş değilim.
Mondial 151 RS mi , Dylan 150 mi?

Arkadaşlarım RS de 151 cc olduğunu , daha konforlu olduğunu ve o kalitede bir motoru birdaha bulamayacağımı söyledi...

Çok kararsızım.:silent:

(Murat kardeşim saygılar:) )

MısDemeanour
03 Eylül 2006, 12:29
Murat d arkadşım honda alamıyacağım galiba ya...çok fazla para....=/

izel
05 Eylül 2006, 13:58
Murat d arkadşım honda alamıyacağım galiba ya...çok fazla para....=/

Arkadaşım ,
kıy parana al dylan' ı pişman olmazsın.
Çin malı motor alırsan sonra hurdaya çıkartmak içinde para verirsin üstüne.
Aslında en iyisi sokaklarda bi bakın bence 1-2 gün hatta git çin malları kullanan servis elemanlarına danış. Yolda onları görürsen motorlarından çıkan sesleri bi dinle ve sonra karar ver.
Unutmaki bir ünlü lafımız vardır " Ne kadar ekmek, o kadar köfte"
Ya da " Ucuz mal alıcak kadar zengin değilim"
Hakkını ver yolların hakkını... :queen:

izel
07 Eylül 2006, 14:17
Arkadaşlar bişi sorucam.
motor 1.800km oldu ve sürekli aynı benzinciden benzin alıyorum.
fakat bu son depoyu doldurduktan sonra 180km yaptım kırmızı çizgiye geldi ibre. normalde 200-210km civarı kırmızıya geliyordu.
2-3 kere 100-120km arası hıza çıktım ama çok uzun mesafeler değil.
Bu kadar farkettirir mi yoksa servise mi gitmek lazım? filtre temizliği vs..

muratd
07 Eylül 2006, 18:21
eger çok tozlu topraklı yerlerde gezdiysen fazla benzin yakmaya başlamışsındır.hava filtresini değiştir eğer kötüyse..birde o benzin yakma olayı farkediyor.120ye çıkmışsındır ama çok rüzgar varsa içer,kırmızılarda filan devamlı topukluyorsan içer,yani eğer bu sefer 1 depoyla 180km filan yaptıysan hava filtresinin kirli olması kadar senin kullanımınlada ilgisi olduğunu düşünüyorum..
saygılar:)

izel
08 Eylül 2006, 11:54
Bundan sonraki depoyu sakin kullanmayı deniicem bakalım kaç km olucak.
Ben en iyisi servise bi çay içmeye gidiim çoktandır uğramıyorum unutmasınlar yüzümüzü :)

muratd
12 Eylül 2006, 16:09
ne zamandır kimseler bişey yazmıyor topiğimize:)ne güzel aslında:P
10 eylülde siteden takip ettiyseniz eğer abant toplantısı vardı..eskişehire erken geldiğim için sevgilimle ve bizden başka 1 motorla ,cüneyt abim, yola çıktık sabah erkenden..gidiş gelişimiz 480-500km'yi buldu..yine dylan canavar gibiydi virajlarda düzlüklerde..yine içti benzini tabii:):)motorum 6400km'ye ulaştı..
ama güzel bi gezi oldu kapanışı iyi yaptığımı düşünüyorum:):)fotolara buradan bakabilirsiniz.ben pek upload yapmadım abant standart olduğu için:P

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=21378

TanImsIz
12 Eylül 2006, 16:23
Valla özeniyorum size :)

prolixin
12 Eylül 2006, 18:15
Nerede ise butun yorumlari okudum, zaten Dylan aklimda da vardi...Ve bende bir Dylan aldim :), Kappa arka canta,, canta altligi, yan ayak da taktirdim. Bir tek alarm kaldi aklimda, o konuyu ise arastiriyorum. Pratik benim bile takabilecegim bir alarm istiyorum ama mevcut alarmlara bakinca sanirim bisuru sok tak gerekecek...

Motoru 2. el aldim ama gayet temizdi, 1000km de mavi renk...3950 ye arkadasla anlastim..

Yorumlarima gelince, insanin agzi kulaklarina variyor :) ... Bende Honda Activa vardi, onla mukayese etmek mumkun degil. Hizlanma gayet guzel, gidonu siki tutmak gerekiyor. Bir ara bir kamera araciligi ile bir video cekmek istiyorum, goreceli bir olay cunki..ilgili arkadaslar gorsunler tam olarak neyi kast ettigimi...Ben daha aleti zorlayacak firsat bulamadim, ama gazi acmamla 100km ye kadar soluksuz tirmaniyor, nefesi kesilsede kisa bir sure sonra hiz 120 oluyor...Benim bu hizda hep hiz kesmem gerekti yoldan dolayi :) , Bir ara tam performansini deneyecegim..Ama ilk kalkis falan, gayet guzel. Kalkista siradan bir araba bir sure arkanizdan bakar yani..En az 70-80km/h ye kadar...

Amortisorler Honda Activa/Beat e gore cok daha guzel, cukurlari iyi emiyor. Alt bagaja tam kapali kask(Bendeki Airoh Warrior) sigdi, yarim kask zaten sigiyor. Ama Flipup bir kask sigmadi Nolan N100 gibi, cok da zorlamadik...

Aydinlatmasi bence yeterli, bir araba gibi degil ama yeterli, Activaya gore super..

Kafama takilan birseyde, bu aleti marsa basmak disinda bir calistirma yolu olup olmadigi..Vurdurmak da mumkun degil herhalde, ayak marsi yok...Elektrik sistemi olmadan da calistirmak isterdim ama elektronik avans gibi durumlardan bu pek mumkun deil sanirim..Niye kafaya takiyosun bu kadar belki diyeceksiniz..Aktivayi bi kere biraktigim yerde manyagin biri mars korna ne dugme varsa sokup atmisti, tabi marsa basamadim ama ayak marsi ile calistirip ordan uzaklasmistim (Zaten Taksimde abuk bir yerdeydi), dylan olsa ortada kalacaktim...

Gostergeler de bence guzel, ozellikle saat olayi ve trip konusu iyi olmus, lazim oluyordu..Devir gostergesi deolsa iyi olurdu ama bu tarz aletlerde pek olmuyor...

Sele rahat ama benim eski Activa nin selesi sanki daha rahatti, veya ben alisamadim :)

Ayak alti duz degil Activa gibi, ben bazen mecbur kalinca oraya biseyler koyuyodum kisa mesafelerde....Bunda mumkun olmayacak...

Kontaktan selenin acilmasi ve on taraftaki evrak gozu de iyi dusunulmus...

Yalniz dun yagmurda biraz kullandim ve heryeri islandi aletin, bir debriyaj kokusu hissettim, ama pek zorlamamistim makineyi..Servise gosterdim, onlar bir anormallik olmadigini soylediler..

Simdilik aletten cok memnunum, Hatta heyecenla cosup baya yazmisim :) ...

Herkese salicakla, bulusmalara falan firsatim olursa katilmak isterim...

Umarim herkesin gonlundeki motora sahip olacak firsati olur..

saviola83
13 Eylül 2006, 13:18
arkadaşlar sonunda kendime bi kask ve mont alabildim. Yalnız bazı sorularım var.Birincisi kask (Lazer Vertigo replica ) bagaja sığmadı . Onun için şimdi arkaya çanta taktırmayı düşünüyorum. Sizce kaç lt lik almalıyım ve marka olarak ne önerirsiniz ? İkincisi bagajınıza neler koyuyosunuz ? Yani bagajda olmazsa olmazlarınız nelerdir ? Son olarak ceketime ( Revit Airflow ) bellik almak istiyorum. Herhangi bi bellik alsam monta uygun olur mu yoksa revit için uygun modeller ayrı mı ? değilse marka olarak ne tavsiye edersiniz ?

izel
13 Eylül 2006, 13:43
Hayırlı olsun prolixin,
şu yan ayaklığı ne kadara aldın? dün benden 30ytl istediler serviste, çok gerekliliği var mıdır?
Sehpa olayına çok alıştım sizce taktırmaya değer mi?

Saviola,
Bende 35lt çanta var. içinde is motorun su geçirmez örtüsü, eldiven, kaskı çiziklerden koruyan taşımalık kumaş çantası mevcut.
park halinde kaskımı da oraya koyuyorum.
Koltuk altında ise zincir kilidi mevcut ama çok yer kapılıyor, ondan memnun değilim :)

MısDemeanour
13 Eylül 2006, 14:02
izel arkadaşım demişsin kıy parana al ama şu an çok zor benim için biraz beklemem lazım..

muratd
13 Eylül 2006, 14:03
Nerede ise butun yorumlari okudum, zaten Dylan aklimda da vardi...Ve bende bir Dylan aldim :), Kappa arka canta,, canta altligi, yan ayak da taktirdim. Bir tek alarm kaldi aklimda, o konuyu ise arastiriyorum. Pratik benim bile takabilecegim bir alarm istiyorum ama mevcut alarmlara bakinca sanirim bisuru sok tak gerekecek...

Motoru 2. el aldim ama gayet temizdi, 1000km de mavi renk...3950 ye arkadasla anlastim..

Yorumlarima gelince, insanin agzi kulaklarina variyor :) ... Bende Honda Activa vardi, onla mukayese etmek mumkun degil. Hizlanma gayet guzel, gidonu siki tutmak gerekiyor. Bir ara bir kamera araciligi ile bir video cekmek istiyorum, goreceli bir olay cunki..ilgili arkadaslar gorsunler tam olarak neyi kast ettigimi...Ben daha aleti zorlayacak firsat bulamadim, ama gazi acmamla 100km ye kadar soluksuz tirmaniyor, nefesi kesilsede kisa bir sure sonra hiz 120 oluyor...Benim bu hizda hep hiz kesmem gerekti yoldan dolayi :) , Bir ara tam performansini deneyecegim..Ama ilk kalkis falan, gayet guzel. Kalkista siradan bir araba bir sure arkanizdan bakar yani..En az 70-80km/h ye kadar...

Amortisorler Honda Activa/Beat e gore cok daha guzel, cukurlari iyi emiyor. Alt bagaja tam kapali kask(Bendeki Airoh Warrior) sigdi, yarim kask zaten sigiyor. Ama Flipup bir kask sigmadi Nolan N100 gibi, cok da zorlamadik...

Aydinlatmasi bence yeterli, bir araba gibi degil ama yeterli, Activaya gore super..

Kafama takilan birseyde, bu aleti marsa basmak disinda bir calistirma yolu olup olmadigi..Vurdurmak da mumkun degil herhalde, ayak marsi yok...Elektrik sistemi olmadan da calistirmak isterdim ama elektronik avans gibi durumlardan bu pek mumkun deil sanirim..Niye kafaya takiyosun bu kadar belki diyeceksiniz..Aktivayi bi kere biraktigim yerde manyagin biri mars korna ne dugme varsa sokup atmisti, tabi marsa basamadim ama ayak marsi ile calistirip ordan uzaklasmistim (Zaten Taksimde abuk bir yerdeydi), dylan olsa ortada kalacaktim...

Gostergeler de bence guzel, ozellikle saat olayi ve trip konusu iyi olmus, lazim oluyordu..Devir gostergesi deolsa iyi olurdu ama bu tarz aletlerde pek olmuyor...

Sele rahat ama benim eski Activa nin selesi sanki daha rahatti, veya ben alisamadim :)

Ayak alti duz degil Activa gibi, ben bazen mecbur kalinca oraya biseyler koyuyodum kisa mesafelerde....Bunda mumkun olmayacak...

Kontaktan selenin acilmasi ve on taraftaki evrak gozu de iyi dusunulmus...

Yalniz dun yagmurda biraz kullandim ve heryeri islandi aletin, bir debriyaj kokusu hissettim, ama pek zorlamamistim makineyi..Servise gosterdim, onlar bir anormallik olmadigini soylediler..

Simdilik aletten cok memnunum, Hatta heyecenla cosup baya yazmisim :) ...

Herkese salicakla, bulusmalara falan firsatim olursa katilmak isterim...

Umarim herkesin gonlundeki motora sahip olacak firsati olur..

walla tebrik ederim çok iyi bir seçim yapmışsın ki zaten bunun farkındasın:)
motoru iyi almışsın ama 3950 ve 1000km..bence gayet ucuza almışsın:)
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun:)

arkadaşlar sonunda kendime bi kask ve mont alabildim. Yalnız bazı sorularım var.Birincisi kask (Lazer Vertigo replica ) bagaja sığmadı . Onun için şimdi arkaya çanta taktırmayı düşünüyorum. Sizce kaç lt lik almalıyım ve marka olarak ne önerirsiniz ? İkincisi bagajınıza neler koyuyosunuz ? Yani bagajda olmazsa olmazlarınız nelerdir ? Son olarak ceketime ( Revit Airflow ) bellik almak istiyorum. Herhangi bi bellik alsam monta uygun olur mu yoksa revit için uygun modeller ayrı mı ? değilse marka olarak ne tavsiye edersiniz ?

bende kappa 35 lt çanta var gayet şık oldu ve motora yetiyo..kötü durmuyo motorun üstünde,35 lt ideal bence..benim çantada bellik,dizlik,eldiven,yağmurluk oluyo bunları hiç çıkartmıyorum çantadan..bide genelde pet şişe oluyo benzin olayları yolda kalmayalım die:)ama şişeyi uzun yola giderken dolduruyorum..bazen ceketimide çantada bırakıyorum üşendiğim zamanlarda..kapalı garajda durduğu için bişey oluyor nasıl olsa..yani anlayacağın 35lt çanta fazla fazla yetiyo herşeye..ben bazen uzun yola giderken illa lazım olursa ön tarafımada bi tane sırt çantası koyuyorum fazla fazla yetiyo zaten:)

Hayırlı olsun prolixin,
şu yan ayaklığı ne kadara aldın? dün benden 30ytl istediler serviste, çok gerekliliği var mıdır?
Sehpa olayına çok alıştım sizce taktırmaya değer mi?

Saviola,
Bende 35lt çanta var. içinde is motorun su geçirmez örtüsü, eldiven, kaskı çiziklerden koruyan taşımalık kumaş çantası mevcut.
park halinde kaskımı da oraya koyuyorum.
Koltuk altında ise zincir kilidi mevcut ama çok yer kapılıyor, ondan memnun değilim :)

izel abi yan ayaklık activanınki uyuyor ama 12ytlydi en son.bence sana fazla fiyat çekmişler..ama değer mi diyorsan kesinlikle değer..gün ortasında çat çuk orta sehpaya almak hiç hoş olmuyor..anca geceleri ve bi cafeye filan oturursam orta sehpaya alıyorum diğer türlü daha kolay kolay orta sehpanın yerini hatırlamıyorum bile:)

prolixin
13 Eylül 2006, 14:10
Yan ayak bence büyük rahatlık, mesela kısa bişey için durunca ben inmeden evvel direkt sol ayağım ile açıyorum ve motordan ayrılıyorum..Zaten bir süre sonra refleks gibi oluyor..sehpa ise ne kadar alışsanda yan ayağa göre uzun iş..

Yan ayak sanırım 15 milyona maloldu..30 ytl bence fazla..

Çanta olarak kappa öneririm..bence kaliteli. bende sanırım 36 lt olanı var, yalnız orjinal çanta sehpası biraz pahallı, 50 euro gibi..çanta da sanırım 75 euro..yani toplam 200ytl civarı oluyor..Benimkine 1 kask ve ıvır zıvır sığıyor. Hatta 1 fullface ve bir yarım kask da yan koyarsam giriyor...

Bende eski activa da da kappa çanta vardı, başına neler geldi anlatamam 2.5 senede..neleri zorla soktum içine..kaçkere motorla birlikte düştü, hırsız açmaya çalıştı tornavida ile(açamadı), hiçbir sorun yaşatmadı..
Dandik çantaları kesinlikle önermiyorum, hem dylan a yakışmıyorlar, hem çabuk kırılıyorlar ve kilit bozuluyor..çok şahit oldum. Arka sehpa olmadan çantayı mevcut arkalığa takmanızı da öenermiyorum, çünki hem emanet görünüyor, hem hiç sağlam olmuyor gördüğüm kadarı ile, kappanın aparatı dylan a özel ve gayet sağlam oluyor, artçı için tutma yerleri de güzel oluyor..Bel dayama kısmına da 30 euro dediler bana ama ben taktırmadım...Ön camda 110euro idi sanırım söylemişken hepsini söyliyim...

Bu arada, alarm olayı hakkında bilgisi olan varsa beklerim...

muratd
13 Eylül 2006, 14:13
Yan ayak bence büyük rahatlık, mesela kısa bişey için durunca ben inmeden evvel direkt sol ayağım ile açıyorum ve motordan ayrılıyorum..Zaten bir süre sonra refleks gibi oluyor..sehpa ise ne kadar alışsanda yan ayağa göre uzun iş..

Yan ayak sanırım 15 milyona maloldu..30 ytl bence fazla..

Çanta olarak kappa öneririm..bence kaliteli. bende sanırım 36 lt olanı var, yalnız orjinal çanta sehpası biraz pahallı, 50 euro gibi..çanta da sanırım 75 euro..yani toplam 200ytl civarı oluyor..Benimkine 1 kask ve ıvır zıvır sığıyor. Hatta 1 fullface ve bir yarım kask da yan koyarsam giriyor...

Bende eski activa da da kappa çanta vardı, başına neler geldi anlatamam 2.5 senede..neleri zorla soktum içine..kaçkere motorla birlikte düştü, hırsız açmaya çalıştı tornavida ile(açamadı), hiçbir sorun yaşatmadı..
Dandik çantaları kesinlikle önermiyorum, hem dylan a yakışmıyorlar, hem çabuk kırılıyorlar ve kilit bozuluyor..çok şahit oldum. Arka sehpa olmadan çantayı mevcut arkalığa takmanızı da öenermiyorum, çünki hem emanet görünüyor, hem hiç sağlam olmuyor gördüğüm kadarı ile, kappanın aparatı dylan a özel ve gayet sağlam oluyor, artçı için tutma yerleri de güzel oluyor..Bel dayama kısmına da 30 euro dediler bana ama ben taktırmadım...Ön camda 110euro idi sanırım söylemişken hepsini söyliyim...

Bu arada, alarm olayı hakkında bilgisi olan varsa beklerim...

abi eğer varsa şu kappalı motorun bi fotosunu koyman mumkün mü?bende o dediğin alt sehpa yok galiba yani o dylan için sonradan satılan aparat..walla bi foto koyarsan iyi olur zahmet omazsa:P

prolixin
13 Eylül 2006, 14:20
Ok, en kısa zamanda foto eklerim..Bu arada temenniler için de teşekkürler :) ....

saviola83
13 Eylül 2006, 18:01
cevaplar için saolun arkadaşlar. benim için sadece kask sığsa yeter. 29 lt falan alsam sadece kask sığar mı yoksa hiç riske girmeyip 35 lik mi alayım ? bu kappa nın türkiye distribütörünü bilen var mı ? çünkü bizim burda aradığım hiçbişeyi bulammıyorum.zaten kaskla ceketi de internetten aldım. bi de peki ben bu kappa çantayı netten alsam acaba takabilir miyim ? zor mudur monte etmesi ?

not: bellik konusunda da aydınlatırsanız sevinirim. herhangi bi marka aslam monta uyar mı ? uyarsa hangi markayı önerirsiniz ? ufo zandona hangisi iyidir ?

prolixin
13 Eylül 2006, 18:27
kappa çantaların en küçüğüne bile her kask sığar, benim önceki en küçüğü idi, her kask rahat rahat sığdı..Kendin de takarsın gibi geliyor bana ama biryerde sorun çıkabilir..eksik vida vs. gibi..yoksa şema falan çıkması gerek..Fakat motor modeline göre altlığı almak gerek..

Kolay gelsin..

saviola83
13 Eylül 2006, 19:45
kappa çantaların en küçüğüne bile her kask sığar, benim önceki en küçüğü idi, her kask rahat rahat sığdı..Kendin de takarsın gibi geliyor bana ama biryerde sorun çıkabilir..eksik vida vs. gibi..yoksa şema falan çıkması gerek..Fakat motor modeline göre altlığı almak gerek..

Kolay gelsin..

altlık ayrı mı satılıyo ? bi de sırt dayama aparatı da mı ayrı satılıyo ?

ErdoganAktas
14 Eylül 2006, 13:47
Çanta için aparat takma demiri sadece Givi ler için gerekiyor. Sanırım Kappanın alt aparatı direk bizim motorların aparat takma demirine uyumlu. Ben kaliteli olsun diye Givi almıştım. Kendi orjinal demirini söküp Givinin demiri takılmıştı.
Maalesef sırt dayama aparatı ayrı satılan birşey ve epey de bi para. Olmasa da olur ama iki kişi kullanırken bir kasise girince çanta arkadakinin sırtına iyi vuruyor. :)

wes
14 Eylül 2006, 21:17
arkadaşlar,bu xenon far değişikliği için hangi ürünü almak gerekiyor,ve nerden?bilgi verirseniz sevinirim.

wes

muratd
14 Eylül 2006, 21:26
arkadaşlar,bu xenon far değişikliği için hangi ürünü almak gerekiyor,ve nerden?bilgi verirseniz sevinirim.

wes

ben onu araştırdım bizim motora xenon olmuyor kesinlikle..neden derseniz:bizim motorda uzun farda kısa far da aynı yerde yanıyor..mesela 600f de vaya 1000rr!da bilirsiniz 2 far bulunuyor ayrı ayrı..biri kısa farlar için diğeri ise uzun far için..işte bizim motorda 2side bir yerde yandığı için eğer xenon takarsanız uzun farınız kayboluyor..vaz geçmek zorunda kalıyorsunuz..ve pek performanslı olmuyormuş..tabii eğer paraya kıyıp bi-xenon alırsanız o başka..onda hem kısa hemde uzun xenon yanıyor ve uzun farınızda gitmemiş oluyor böylece..fakat fiyatı 1000ytl'den fazla işte..yani değmez bana göre..motorun 5te 1 fiyatı yazık beah:)

ama bende philips diamond vision var gerçekten çok süper bembeyaz ışık veriyor tavsiye ederim gerçekten..

wes
14 Eylül 2006, 21:39
Cevap için çok teşekkürler ancak soruların bitmiyor kusura bakma,Bu philips ampul nerden bulunur en kolay anadolu yakasında,birde şu marshall boya ile yaptığın fren boyaması nasıl netice verdi kullandıkça? ısıya dış ortam yağmur vs ile ilgili olarak boyada atma veya deformasyon varmı? periodik olarak tazelemek mi gerekecek,benim dylan gümüş çok hoşuma gitti mutlaka yapacağım kırmızı frenlerden

mersiii
erhan
wes

Murat pardon eskişehir yazısını görünce senin resmin altında ne şaçma bir soru sorduğu farkettim,gülüyorum şimdi burda halime,kusura bakma ben bu ampulu buralarda bi şekilde bulurum, cevapların için tekrar teşekkür

wes erhan

muratd
14 Eylül 2006, 21:55
Cevap için çok teşekkürler ancak soruların bitmiyor kusura bakma,Bu philips ampul nerden bulunur en kolay anadolu yakasında,birde şu marshall boya ile yaptığın fren boyaması nasıl netice verdi kullandıkça? ısıya dış ortam yağmur vs ile ilgili olarak boyada atma veya deformasyon varmı? periodik olarak tazelemek mi gerekecek,benim dylan gümüş çok hoşuma gitti mutlaka yapacağım kırmızı frenlerden

mersiii
erhan
wes

Murat pardon eskişehir yazısını görünce senin resmin altında ne şaçma bir soru sorduğu farkettim,gülüyorum şimdi burda halime,kusura bakma ben bu ampulu buralarda bi şekilde bulurum, cevapların için tekrar teşekkür

wes erhan

farkettim merak etme:):)
abi o ampulu ben internetten sipariş etmiştim,elden alırsan çok pahalıya satabiliyorlar..
vvv.otopol.kom'dan almıştım:)

the oshman chingiy
16 Eylül 2006, 17:00
benn duydum angel eyes farlar takılıomuş eğer bildiğiniz temin edebileceğimiz bir yer varsa burada paylaşalım yardımcı olalım örneğin ben alıcam bulabilsem

muratd
16 Eylül 2006, 17:03
angel eye's olur tabii ki ama uğraşmak gerekir..ama bana göre angellar en güzel mercekli farlara ve bmw de bulunan yuvarlak farlı araçlara gidiyor bizim motorunki yuvarlak değilki içi..uğraşmak lazım yani uğraştırır ön far camını filan sökmek gerekecek herhalde..

yusufika
18 Eylül 2006, 15:01
kıs gelıyor arkadaslar playstationu olanlar bu oyun alsın evınde vırajı yapsın.:)
http://www.us.playstation.com/Content/OGS/SCUS-97502/Site/ playstation oynayanlar bu oyuna dalsın gercekteki gibi aynı :):)

muratd
18 Eylül 2006, 22:57
yusuf kardeşim aramızda en çok km yapan sensin,kaç km oldu dylan kış gelmek üzere merak ettik:)

the oshman chingiy
20 Eylül 2006, 01:01
az kaldı dylanım çıkıyorrr.

muratd
20 Eylül 2006, 01:13
abi neler yaptın ya çok merak ettim walla:)

http://www.bikepics.com/honda/dylan150/

sayfasına 2006 model adı altında benim dylanın fotoğraflarını ekledim..çok hoşuma gitti yaw,tavsiye ederim..dünya üzerinde herhangi birisi eğer dylan alacaksa benim dylanın fotolarınıda görsün istedim:):)

yusufika
21 Eylül 2006, 19:44
beyler motorumu satmak ıstıyorum 22000 km de. ben doydum bıraz baskaları faydalansın varsa ılgılenen beklıyorum.:):)

muratd
21 Eylül 2006, 21:04
fiyat ne kadar düşünüyorsun?

the oshman chingiy
22 Eylül 2006, 13:32
ön diskteki balatayı kırmızıya nasıl boyadın söktünmü yoksa başka yollarlamı boyadın

ErdoganAktas
22 Eylül 2006, 13:40
8 ayda 10.000'ni devirdim. Sahip olduğum seyleri çabuk eskitiyorum. Yeni modelleri çıksa da değiştirsek.
Yusuf fiyat hakkında bilgi verirsen almak isteyen arkadaşlarım var.

muratd
22 Eylül 2006, 20:11
ön diskteki balatayı kırmızıya nasıl boyadın söktünmü yoksa başka yollarlamı boyadın

osman abi arka sayfalarda nasıl boyadığıma ilişkin resimler var..

8 ayda 10.000'ni devirdim. Sahip olduğum seyleri çabuk eskitiyorum. Yeni modelleri çıksa da değiştirsek.
Yusuf fiyat hakkında bilgi verirsen almak isteyen arkadaşlarım var.

erdoğan abi helal olsun ben daha sana ne deyim:)maşşallah yani 10000km olmuş:)kazasız belasız nice 10000lere..:):)walla benim motor daha 7000km'de alalı 7 ay oldu işte:):)

huseyin_k80
22 Eylül 2006, 21:55
arkadaşlar otoparkalardan bıktım usandım zaten motor almıyoruz diye trip yapmaları bir yana (sanki bedava alıyorlar)her sabah motorda yeni bir çizik...
motoru dışarı koymak sizce ne kadar güvenli olur...kilit ve branda alsam...

muratd
22 Eylül 2006, 23:19
abi hoşgeldin öncelikle nerede ikamet ediyorsunuz?
çünkü motoru dışarda bırakmak muhitten muhite değişiklik gösterebilir..şahsen ben bişey olursa sana yeni motor alırız deseler bile bizim muhitte hayatta koymam motorumu dışarıya..2. olarak ise sizde mi dylan kullanıyorsunuz..eğer koymayı düşünüyorsanız çelik kilit branda ve disk kilidi almalsınız..ayrıca mutlaka motorunuzun mümkünse şasisinden bir yerden sabit bir yere kilitlemenizi tavsiye ederim..ve mümkünse alarm kullanın..

mondial110
23 Eylül 2006, 01:35
Evet sonuna kadar sıkmak gerekiyor. Belki de arka balata çok sıkıdır biraz gevşet öyle dene istersen. Benimki de ilk aldığımda çok sıkıydı arka balatanın ordan biraz gevşettim şimdi freni daha kolay sıkıyorum. Tabii kilidi de..

Motor yüksek devirli bir alet olduğu için o konuda eğer lastik conraları ile vidalarını da sıktıysan yapabileceğin bir şey yok. bu kadarını pek çok motor yapar. Motor ısınıp normal devrine gecince zaten bu titresim de yavaş yavaş kaybolur. sendeki durum da bu...

Arkadaşlar bugün otobanda Dylan efsanesini avladım.
2 kişi 140+ km hızla bir süre yol aldım ve sonrasında gerek rüzgar gerekse arabalar yüzünden hızımı kestim. Bir süredir motorumda birşeyler olduğundan süpheleniyordum. 110 üzerine çıkmıyor süreki 110'da takılıyordu. (gerci bunda rüzgarın çok etksi var) ama bu gün ibre 140+ gösterince Dylan efsanesi de böylece avlanmış oldu.
Bu motor yolunu bulursa iki kişi dahil 140+ yapabiliyor :)

Abi tebrikler muhteşem atıyorsun demekki sen hayatta hiç 140 km yapmamışsın. Soyledigin olacak iş degil 150 cc scooter vede 2 kişi hemiide 140 km. Bence sen arkandaki artçıyı indir,vede bi egsoz modifiyesi yaptır ve direkt racelerle yarış.

huseyin_k80
23 Eylül 2006, 11:29
evet motorum çok şükür dylan...1050 km de gümüş ve ben istanbul fatih te ikamet ediyorum..tavsiyelerin için çok teşekkürler...galiba öyle yapacağım bana otoparktan daha cazip geliyor sanki...

muratd
23 Eylül 2006, 14:50
Abi tebrikler muhteşem atıyorsun demekki sen hayatta hiç 140 km yapmamışsın. Soyledigin olacak iş degil 150 cc scooter vede 2 kişi hemiide 140 km. Bence sen arkandaki artçıyı indir,vede bi egsoz modifiyesi yaptır ve direkt racelerle yarış.

birader bilmediğin konularda konuşmasan iyi edersin..
insanlar bu topiğe ''ATMAK'' için yazmıyorlar..
bir gün bi dylana binip o hızlara çıkarsan bu laflarını yemek zorunda kalırsın benden söylemesi..
bahsettiğin motor bi scooter olabilir ama bence sakın küçümseme..
emin ol tükürdüğünü yalattırır sana!!

140km yi yol bulunca görebilen bir scooter..gerideki sayfaların hepsini okursan eğer bende bursa gezimde yolu denk getirince 135km'yi görmüştüm..ve daha motor 5000km'de..10000km'ye gelmiş bir DYLAN'nın 140+ km'yi görmesi gerçekten beni hiç şaşırtmadı..yani gayet normal bi olay benim için..
bence sen en kısa zamanda bi dylana bin derim..

TanImsIz
23 Eylül 2006, 15:32
Dylan ı küçük görmeyin arkadaslar, 16 hp azmı ? Torklu makinedir o 140 ıda iki kişi de tek kişide görmesi gayet normal, ki görüyorda zaten. 16hp ile görmesse ayıptır aslında.

huseyin_k80
23 Eylül 2006, 16:56
benim motorum 1000 km deyken 125 çok rahat gördü rüzgarlı bir hava olmasına rağmen önde cam arkada çanta olmasına rağmen yani 140 beni hiç şaşırtmaz...

mondial110
23 Eylül 2006, 23:20
::arrow:: ::arrow::
birader bilmediğin konularda konuşmasan iyi edersin..
insanlar bu topiğe ''ATMAK'' için yazmıyorlar..
bir gün bi dylana binip o hızlara çıkarsan bu laflarını yemek zorunda kalırsın benden söylemesi..
bahsettiğin motor bi scooter olabilir ama bence sakın küçümseme..
emin ol tükürdüğünü yalattırır sana!!

140km yi yol bulunca görebilen bir scooter..gerideki sayfaların hepsini okursan eğer bende bursa gezimde yolu denk getirince 135km'yi görmüştüm..ve daha motor 5000km'de..10000km'ye gelmiş bir DYLAN'nın 140+ km'yi görmesi gerçekten beni hiç şaşırtmadı..yani gayet normal bi olay benim için..
bence sen en kısa zamanda bi dylana bin derim..

MuratD bak kardeşim daha gençsin senin yaşın kadar motosiklete binmişligim var zaten motosiklet tamircisiyim bu olacak iş degil hemde 2 kişi. Yapmayın allah aşkına. Hemde biraz kibar ol 42 yaşındayım su ana kadar kimse tükürdügümü yalatamadı bana.Büyüklerine saygılı ol yaşın kadar ve akıllı konuş.

muratd
23 Eylül 2006, 23:26
::arrow:: ::arrow::

MuratD bak kardeşim daha gençsin senin yaşın kadar motosiklete binmişligim var zaten motosiklet tamircisiyim bu olacak iş degil hemde 2 kişi. Yapmayın allah aşkına. Hemde biraz kibar ol 42 yaşındayım su ana kadar kimse tükürdügümü yalatamadı bana.Büyüklerine saygılı ol yaşın kadar ve akıllı konuş.

terbiyesizlik bunun neresinde anlamadım doğrusu,ben o lafı sana mecaz anlamda söyledim,gerçek anlamda değil..
motosiklet tamircisi olabilirsin ama bu işler senin bildiğin gibi olmuyor işte..
ayrıca bana terbiyeyi sen öğretecek değilsin bunu da bil..
2.si bigün dylana binersen,senin adına çok üzgünüm ama 42 yaşında bi ilkle karşılaşabilirsin!!

eğitim şart!

mondial110
23 Eylül 2006, 23:35
bana terbiyeyi sen öğretecek değilsin bunu bil..
2.si bigün dylana binersen,senin adına çok üzgünüm ama 42 yaşında bi ilkle karşılaşabilirsin!!

Arkadaşım anlama problmin mi var :? Ben motosiklet tamircisiyim binip indigim motorun sayısı belli degil
emin ol bunun içinde honda ses dylan 150 de var :bounce: :bounce:

muratd
23 Eylül 2006, 23:39
Arkadaşım anlama problmin mi var :? Ben motosiklet tamircisiyim binip indigim motorun sayısı belli degil
emin ol bunun içinde honda ses dylan 150 de var :bounce: :bounce:

şu anda dylan kullanıcıları sana gülümsüyor...
çünkü kimin anlama probleminin olduğunu artık herkes biliyor!!

mondial110
23 Eylül 2006, 23:45
şu anda dylan kullanıcıları sana gülümsüyor...
çünkü kimin anlama probleminin olduğunu artık herkes biliyor!!

tamam kardeşim sen haklısın en hızlı,güçlü,saglam motorsiklet dylan hatta 2 kişi 140 da yapıyor ......kandır sen kendini.

muratd
23 Eylül 2006, 23:55
tamam kardeşim sen haklısın en hızlı,güçlü,saglam motorsiklet dylan hatta 2 kişi 140 da yapıyor ......kandır sen kendini.

aa olur mu hiç?ne demek tabii ki sen haklısın abi..biz burda atıyoruz,sallıyoruz,insanları kandırmak,yanlış bilgilendirmek için elimizden geleni yapıyoruz..millet dylan alınınca ekmeğimize yağ sürülecek ya,1000 takla atıyoruz dylan alsınlar diye..

7000km'dir dylan kullanıyorum,motorumu 0 aldım,adam kalkmış bana yok motor tamircisiyim,yok 140 yapmaz,yok efendim sen kandır kendini diyor..

yalancımıyız biz kardeşim?insanlara yalan borcumuz mu var?ne insanlar var ya..

bilmediğin konularda ona buna ahkam kesme sen,motorlarını tamir etmene devam et!

izel
24 Eylül 2006, 00:29
Sevgili Arkadaşlar,
Burasıı bilgi paylaşım alanıdır.. Dylan kullanıcılarına ve dylan almak isteyenler için açılmıştır. Kimsenin, kimseye kötü bir söz sarf etmesi için açılan bir yer değildir ya da hava atma yeri de değildir. Sadece bilgi ve tecrube aktarımıdır.
Yazılan tecrubelerin veya bazı bilgilerin yanlış olduğunu düşünüyosanız , bilgiyi yazan arkadaşa PM yani özel msg atarak tartışabilirsiniz.
Sayfanın ortasında küt diye amma atıyosun gibilerinden yazılar yazmak 42 yaşında biri için hiç kibar bi davranış değil.
**Tükürdüğünü yalamanın anlamı :
büyük konuşmayı alışkanlık haline getiren, bilmemeyi kabul edebilecek olgunluğa sahip olmayan kimselerin sıklıkla başlarına gelebilecek olay..
Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıptır.

Ben, burda okuduklarım sayesinde Dylan kullanıcısı oldum ve motorumdan son derece memnunum. Buraya tecrubeli arkadaşlarımız, abilerimiz yazmamış bizleri bilgilendirmemiş olsalardı bende gidip çin malı motor alıp yollarda sıkıntı yaşayacaktım.

Herkese tekrar tşk. ederim bilgilerinizi,tecrübelerinizi paylaştığınız ve paylaşmaya da devam edeceğiniz için.

PS: ben tırsak halimle kısa mesafede 120km hıza çıkıyorum ve elimi gazdan çekiyorum korkudan :) Uzun yol ve müsait hava şartlarında 140km yapmaması için bir sebep yok gibi geliyor bana.