Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
celıl ybr
01 Eylül 2010, 14:33
arkadaşlar lazer iridyum duydunzumu burda forumda okumuştum ve performans ve yakıt düşüşü görülmüş fakat bende satın aldım 40 tl verdim üstelik bujiye performansta pek artış saptayamadım ve motor biraz fazla yakmaya başladı bilen ilgilenen olursa yorumlarınızı bekliyorum ..........
İridyum bujinin daha yüksek cc motorlara katkısı olduğunu duymuştum
arkadaşlar istanbulda Dylan'a uygun DAYCO marka kayış nerden bulabilirim?
sero35
06 Eylül 2010, 12:25
arkadaslar benım motor yağ tapasının yan tarafındakı talıye delığinden terleme yapıyor.normalmı yoksa bıyerlerınde kacakmı vardır.yanı yag tapasının sağ tarafı hafıften yağ terlemesı yapıyor.
hakan07
07 Eylül 2010, 19:54
arkadaslar benım motor yağ tapasının yan tarafındakı talıye delığinden terleme yapıyor.normalmı yoksa bıyerlerınde kacakmı vardır.yanı yag tapasının sağ tarafı hafıften yağ terlemesı yapıyor.
bi baktırman lazım walla ustana en doğrusunu onlar bilir çok uzak deilse baktır.....
zorlamaktan olsa benim motorda yağ kalmazdı motor açlsın diye dipgazlıyorum bakalım hayırlısı....
Recaİ
07 Eylül 2010, 20:10
bi baktırman lazım walla ustana en doğrusunu onlar bilir çok uzak deilse baktır.....
zorlamaktan olsa benim motorda yağ kalmazdı motor açlsın diye dipgazlıyorum bakalım hayırlısı....
Selamlar hakan bey Ybrden sonra dylan hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim ? Bu 2 motoru kıyaslarsanız ne gibi farklar var Bu aralar 3-4 motor arasında kalmış biri olarak soruyorumda.. Rx 135 , ybr 125, dylan ,runner 180 arasında gidip geliyorum..Bütçem şuan hepsine yetiyor Kararsızlık hat safada Görüşlerinizi bekliyorum dylan Hakkında.
Sayın Recai Bey,
4 motor arasında kalmışsınız ve bunların 2 si vitesli 2 si otomatik, bence öncelikle vitesli motor mu istiyorsunuz yoksa scooter mı bunun kararını vermelisiniz. Eğer vitesliyi seçerseniz ben tercihinizi ybr 125 ten yana kullanmanızı öneririm, lakin scooterda karar kılarsanız bu sefer seçimim Dylan'dan yana olacaktır. Belki kalkışlarda ve son süratte runner iyi olabilir ama benzin sarfiyatı olsun,konfor olsun,servis-yedek parça durumu olsun genel olarak Dylan daha iyidir ;)
papik_ibo
08 Eylül 2010, 20:46
:))=)))))))))))
hakan07
09 Eylül 2010, 12:20
merabalar öncelikle şunu belirtmek isterim ybrden dylana geçiş nedenim vites ve yağmurlarda sırıksıklam olmam ondan dolayı scooter tercih ettim. hondamı gileramı dersen honda derim neden dersen runner 4 zamanlıyla dylanın pek farkı yok son hız olarakta hemen hemen aynı kalkışta belki runner daha iyidir bilemem ama dylanla uzun yolada gidersin şehiriçindede rahat ama yakıt olarak hemen hemen runnerle aynı bnm motorum 14 krş yakıyo şehiriçinde normalmi bilmem sonçta ybr 0.9 krş akıyodu ama dylanımdan memnunum hiç bi sorunum yok ve şiddetle tavsiye ederim scooter düşünüyorsan bence en mantıklısı dylan her ne kadar parça fiyatları uçuk olsada en sorunsuz motorlardan bir tanesidir.......hayırlısı genede zevk meselesi ben görüşlermi paylaştım seninle karar senin :=)
departed
11 Eylül 2010, 16:01
dylan cı arkadaslar egzost taktırdık vıdeolarıda attık yorum yapan olmadı.bi bakın bakalım begenecekmısınız.http://www.izlesene.com/video/amator-fmfegzost/2573857
http://www.izlesene.com/video/amator-dylan-fmf-egzost/2573839
merhaba benim cbf 150 ile ilgili bi sorum olacaktı.bu motor 90 km hız için uygun mudur? ya da şöyle sorayım rahat, motoru sıkıştırmadan aynı zamanda cüssesine en uygun olan hız kaç olmalı? ben bu motoru almayı düşünüyorum. ankara-izmir arası kullanıcam. o yüzden düz yolda biraz sürat yapmasını istiyorum. aynı zamanda okuduğum üniversite içinde de kullanmayı planlıyorum.
merhaba benim cbf 150 ile ilgili bi sorum olacaktı.bu motor 90 km hız için uygun mudur? ya da şöyle sorayım rahat, motoru sıkıştırmadan aynı zamanda cüssesine en uygun olan hız kaç olmalı? ben bu motoru almayı düşünüyorum. ankara-izmir arası kullanıcam. o yüzden düz yolda biraz sürat yapmasını istiyorum. aynı zamanda okuduğum üniversite içinde de kullanmayı planlıyorum.
cbf 150 güzeldir ama dylan ondan da güzeldir, cbf 150 yerine dylan almanı öneririm ;)
Recaİ
14 Eylül 2010, 22:20
Leo vince 4road hakkında bilgi verebilirmisiniz dylanlarda hep görüyorum antalyada performansa etkisi nedir ? 2.el satan pek yok sanırım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:08 ----------
dylan cı arkadaslar egzost taktırdık vıdeolarıda attık yorum yapan olmadı.bi bakın bakalım begenecekmısınız.http://www.izlesene.com/video/amator-fmfegzost/2573857
http://www.izlesene.com/video/amator-dylan-fmf-egzost/2573839
nekadar usta bu ?
Recaİ
15 Eylül 2010, 20:22
merabalar öncelikle şunu belirtmek isterim ybrden dylana geçiş nedenim vites ve yağmurlarda sırıksıklam olmam ondan dolayı scooter tercih ettim. hondamı gileramı dersen honda derim neden dersen runner 4 zamanlıyla dylanın pek farkı yok son hız olarakta hemen hemen aynı kalkışta belki runner daha iyidir bilemem ama dylanla uzun yolada gidersin şehiriçindede rahat ama yakıt olarak hemen hemen runnerle aynı bnm motorum 14 krş yakıyo şehiriçinde normalmi bilmem sonçta ybr 0.9 krş akıyodu ama dylanımdan memnunum hiç bi sorunum yok ve şiddetle tavsiye ederim scooter düşünüyorsan bence en mantıklısı dylan her ne kadar parça fiyatları uçuk olsada en sorunsuz motorlardan bir tanesidir.......hayırlısı genede zevk meselesi ben görüşlermi paylaştım seninle karar senin :=)
Bugun 2 tane dylan buldum bordo Bu motoru iyice araştırıp karar vericeğim Egzozu orjinal mi kullanıyorsunuz acaba ?
hakan07
19 Eylül 2010, 03:11
Bugun 2 tane dylan buldum bordo Bu motoru iyice araştırıp karar vericeğim Egzozu orjinal mi kullanıyorsunuz acaba ?
evet orjinal egsozu var üzerinde su an temizdir umarım bulduğun motorlar hayırlısı.......
departed
19 Eylül 2010, 18:26
Leo vince 4road hakkında bilgi verebilirmisiniz dylanlarda hep görüyorum antalyada performansa etkisi nedir ? 2.el satan pek yok sanırım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:08 ----------
nekadar usta bu ?
450 ye aldım.
hakan07
22 Eylül 2010, 02:09
450 ye aldım.
selam kardeşm hayırlı olsn bende leovince egsoz arıyorum yardımcı olursan sevinirim msn imi vereyim varsa baska egsoz satan falan belki habern vardır
hakan@turkgaraj.com
sero35
01 Ekim 2010, 10:09
arkadaşlar on fren balatasını değiştiren varmı,kac bın km de değiştirdı.tesekkurler
hakan07
02 Ekim 2010, 04:36
arkadaşlar on fren balatasını değiştiren varmı,kac bın km de değiştirdı.tesekkurler
selam kardeşim ben 20 binde deiştirdim ön fren balatalarını orjinalinden haberim yok Brenta(İtalyan) aldım 20 tl ye ve çok memnunum çok sağlıklı duruyo motorum tavsiye ederim....
bide bi sorum olacak arkadaşlar Km göstergesinin dijital kısmı arada yanım sönüyo soluyo tekrar canlanıyo böyle bi sorunla karşılaşan varmı varsada çözümü varmı canımı çok sıktı şimdiden teşekkürler......
sero35
02 Ekim 2010, 09:25
selam kardeşim ben 20 binde deiştirdim ön fren balatalarını orjinalinden haberim yok Brenta(İtalyan) aldım 20 tl ye ve çok memnunum çok sağlıklı duruyo motorum tavsiye ederim....
bide bi sorum olacak arkadaşlar Km göstergesinin dijital kısmı arada yanım sönüyo soluyo tekrar canlanıyo böyle bi sorunla karşılaşan varmı varsada çözümü varmı canımı çok sıktı şimdiden teşekkürler......
motorun guneste kaldıysa dylan larda kronık hastalık.göstergenın dıyotları arıza yapıyormuş.
Motor: Tek silindir 4 zamanlı (SOHC), sıvı soğutmalı
Çap x Strok: 58 x 57,8 mm
Deplasman: 152,7 cm3
Sıkıştırma oranı: 11: 1
Güç: Karbüratör - 26 mm (Tip VK)
Maksimum Güç: 8500 devirde 11.6 kW.
Maksimum tork: 7.000 dev / dak '14.2 Nm.
Ateşleme: Dijital elektronik avanslı transistörlü
Başlangıç: Elektrik
Şanzıman: V-Matic
Boyutları (UxGxY): 1.940 x 700 x 1170 mm
Dingil mesafesi: 1330 mm
Oturma yüksekliği: 795 mm
Yerden yükseklik: 130 mm
Yakıt tankı kapasitesi: 9 (2 litre yedek dahil) litre
Ön tekerlek: 13 x MT2, 75 'alüminyum alaşım
Arka tekerlek: 13 x MT3, 50 'alüminyum alaşım
Ön lastik: 110/90-13 57L
Arka lastik: 130/70-10 57L
Ön süspansiyon: 88mm yolculuk 33 mm teleskopik hidrolik çatal
Arka Süspansiyon: Çift amortisör ile Birimi salıncak kolu, seyahat 75 mm
Ön fren: Çift piston kaliperli, cüruflu metal balatalı ile 220 mm hidrolik disk
Arka fren: Tambur 130 mm
Kuru ağırlık: 120 kg
buda benden olsun saygılar:):):)
williamwallace
14 Ekim 2010, 23:33
Merhaba Arkadaşlar;
Motor sevdasına 2007 nisan ayında Honda beat ile başlamış bir sezon beat kullanıp yaklaşık 5000 km yaptıktan sonra küçük geldiği için satmak zorunda kalmıştım.
2008 başında bir delilik edip cbf 600 alıp kısa sürede tırsıp hemen satmıştım akabinde piaggio x8 400 alarak 2010 ağustosuna kadar 6000 km kadar kullanıp onuda sattım.Piaggio dan daha doğrusu x8 den oldum olası çok memnun kalamadım sert ve konforsuz bir motordu istanbulumun çukurlarını sürekli hissetmek beni iyice bezdirmişdi.Yanlızca şehiriçi kullanımı için gereksiz büyük şehirdışı kullanımı için konforu azdı.Bende çukurlarıda hesaba katarak yeni sezonda bir enduro ya geçmeye karar vermiştim.Ama motorsiklet oyle bir tutku ki yeni sezonu bekleyemedim şehiriçinde yakın mesafeler için illaki lazım olur diye scooter alayım sezon başında enduro ya bakarız diyerek sahibinden com da dolaşmaya başlamıştım ki 2007 model 13 binde bir dylan ilanı çıktı geçen gakşam bende iş olsun diye 3500 tl ye veririsen ben talibim motoruna dedim oyleydı boyleydı derken aldım dylanı.Motor genel olarak temiz yanlız lastikler bitikti hemen onu city grip ile değiştiriyorum sağına soluna suyana yağına bakıyorlar mototal de yarın teslim alacağım
Merhaba Arkadaşlar;
Motor sevdasına 2007 nisan ayında Honda beat ile başlamış bir sezon beat kullanıp yaklaşık 5000 km yaptıktan sonra küçük geldiği için satmak zorunda kalmıştım.
2008 başında bir delilik edip cbf 600 alıp kısa sürede tırsıp hemen satmıştım akabinde piaggio x8 400 alarak 2010 ağustosuna kadar 6000 km kadar kullanıp onuda sattım.Piaggio dan daha doğrusu x8 den oldum olası çok memnun kalamadım sert ve konforsuz bir motordu istanbulumun çukurlarını sürekli hissetmek beni iyice bezdirmişdi.Yanlızca şehiriçi kullanımı için gereksiz büyük şehirdışı kullanımı için konforu azdı.Bende çukurlarıda hesaba katarak yeni sezonda bir enduro ya geçmeye karar vermiştim.Ama motorsiklet oyle bir tutku ki yeni sezonu bekleyemedim şehiriçinde yakın mesafeler için illaki lazım olur diye scooter alayım sezon başında enduro ya bakarız diyerek sahibinden com da dolaşmaya başlamıştım ki 2007 model 13 binde bir dylan ilanı çıktı geçen gakşam bende iş olsun diye 3500 tl ye veririsen ben talibim motoruna dedim oyleydı boyleydı derken aldım dylanı.Motor genel olarak temiz yanlız lastikler bitikti hemen onu city grip ile değiştiriyorum sağına soluna suyana yağına bakıyorlar mototal de yarın teslim alacağım
hayırlı olsun 13.000 kmdeki bi dylan'ı 3.500 gibi baya uygun bi fiyata almışsın ;)
kadiRR_delisi
17 Ekim 2010, 22:51
Merhaba Arkadaşlar;
Hayırlı olsun fiyatta gayet uygun.. Bence arabanız motorunuz ne olursa olsun bir dylan tarzı scooter sabit her zaman olmalı.. ilerite tekrardan racing almayı düşünüyorum ama dylanı asla satmayı düşünmüyorum.. masrafı çıksada yaptırırım dylan konusunda iyi bi ustaya sahibim çokşükür.. 64000 km oldu..
sero35
18 Ekim 2010, 18:43
aynen her eve lazım bi dylan
williamwallace
18 Ekim 2010, 23:56
Michelin citygrip lastikleri taktıktan sonra motoru tanıyamadım bu kadar mı değiştirir bir motoru lastik :cat:
sero35
19 Ekim 2010, 13:34
michelin citygrip lastikleri taktıktan sonra motoru tanıyamadım bu kadar mı değiştirir bir motoru lastik :cat:
hayırlısı olsun,lastıklerı nereden kaç paraya aldınız.bende lastık arayışındayım da
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:06 ----------
michelin citygrip lastikleri taktıktan sonra motoru tanıyamadım bu kadar mı değiştirir bir motoru lastik :cat:
hayırlısı olsun,lastıklerı nereden kaç paraya aldınız.bende lastık arayışındayım da
williamwallace
19 Ekim 2010, 13:47
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:06 ----------
Ben motatalde takdırdım ama buz motrordada fiyat aynı 250 tl ikisi buzmotor da belkı sökme takma ve balans dahil 250 olabilir motatalde 36 tl de bunlara alıyorlar daha kurumsal olduğundan pazarlığını yapamıyorsun tabi:cherry:
Şiddetle citygrip tavsiye ederim x8 400 ümede takdırmıştım hayran kalmıştım onun için dylana da düşünmeden takdırdım çok memnunum
hakan07
19 Ekim 2010, 14:00
bende brigstone hoop takım taktırdım 2bin km oldu sadece lastikleri sürekli yıkamanız gerekiyo 1 hafta yıkamadığınız zaman neden olduğu bilinmez çok kayıyo yatamıyorm motorda güven vermiyo ama yıkayıp bin sanki sıfır gibi yol tutuşu mükemmel anlayamıyorm nedendir diye.........
sero35
20 Ekim 2010, 09:19
şu an bende brıgestone hoop kullanıyorum,21,000km oldu ama 5000 km oncesıne kadar çok ıyıydı.
hakan07
22 Ekim 2010, 01:03
ve arkadaşlar dylanıma siparş vermiş olduğum Leovince 4road egsozum bugün elime ulaştı hafif bagalarını ve egsozu taktırdım süper bi duygu inanın motorun tadı simdi çıkıyo hız olarak çok fark var kalkış falan mükemmel oldu direk hızlanıyo ses görüntü desen mükemmel herkese tavsiye ederim dehişiklik arayanlara bulunmaz fırsat:)
ve arkadaşlar dylanıma siparş vermiş olduğum Leovince 4road egsozum bugün elime ulaştı hafif bagalarını ve egsozu taktırdım süper bi duygu inanın motorun tadı simdi çıkıyo hız olarak çok fark var kalkış falan mükemmel oldu direk hızlanıyo ses görüntü desen mükemmel herkese tavsiye ederim dehişiklik arayanlara bulunmaz fırsat:)
Dylanın zevki orda 4roadsız dylanmı olur :P
muratgün
22 Ekim 2010, 01:24
dostlar herkese merhabalar ve iyi geceler bir çok vitesli büyük küçük motorları kunlanıp sahibi olduktan sonra en sonda apache 150 yi büyük bir beklenti ve fantaziyle 300 km de alıp onuda geçen hafta 1100 kmde sattım ve apachiyi almadan önce dylan aklımın her zaman birinci köşesinde idi ancak beğendiğim motor satılınca motorsuz kalmamak adına apachiyi almıştım memnun kaldım ancak dylan almak içimde kaldı ve artık rahat konforlu otomatik vitessiz bir hayat yaşamak istiyorum ben ulaaaa dedim kendi kendime:)
ve işallah 50-60 yaşlarındaki kıl(titiz) diyelim alınmasın:P ancak düzgün bir sürücü olan abimizin motoruna niyetlendim yarın allahın izniyle görücem motoru ve anlaşırsak bordo bi dylan sahibi olucam işallah yarın mutlu haberlerle ve fotoğraflarla aranızda olucam sevgiler saygılar en derin duygularımla hörmetler:queen::rendeer::wiinkk:
hakan07
22 Ekim 2010, 14:26
Dylanın zevki orda 4roadsız dylanmı olur :P
Evet Kardeşim aynen öyle zevki çıkmıyodu şimdi tüm dikkatler üstünde nerden geçersen bakıyolar bide susturuculu hali bu sökünce sanki gemi geliyor :D :cat:
hakan07
23 Ekim 2010, 11:18
Arkadaşlar benim motorda bu plakamı yazmamın sebebi fotoğrafların kullanılmaması kullanılsada sahibi belli olsun diye baska bisey anlasılmasın ve yeni egsozumun fotoğrafları :)
http://img529.imageshack.us/img529/9909/dscf5018l.jpg
http://img269.imageshack.us/img269/549/dscf5017.jpg
http://img46.imageshack.us/img46/5816/dscf5022.jpg
http://img20.imageshack.us/img20/3406/dscf5021k.jpg
http://img641.imageshack.us/img641/3944/dscf5015xq.jpg
Adrion
23 Ekim 2010, 15:48
iyigünler ben birşey sorucam dylan tek kişi düz yolda kaç görüyorsunuz acaba ben daha psle(2800 km) 115-120yi geçemedimde acaba bunun nedeni orjinal kayışı olabilir mi?bi kaç kişiden duydum dayco kayış taktırınca motor çok daha hızlanıyormuş gerek kalkış gerek hız olsun birde dylanın gerçekten çok yaktığını duydum neredeyse xciting250 kadar yakıyormuş doğru mudur
hakan07
23 Ekim 2010, 20:08
iyigünler ben birşey sorucam dylan tek kişi düz yolda kaç görüyorsunuz acaba ben daha psle(2800 km) 115-120yi geçemedimde acaba bunun nedeni orjinal kayışı olabilir mi?bi kaç kişiden duydum dayco kayış taktırınca motor çok daha hızlanıyormuş gerek kalkış gerek hız olsun birde dylanın gerçekten çok yaktığını duydum neredeyse xciting250 kadar yakıyormuş doğru mudur
Selam öncelikle dylan tek kişi ile düz yolda 130 yatarsan 150 ye kadar çıkıyo bnm motorun 20 bin bakımında kayışını falan deiştirdim dayco taktım biraz daha seri oluyo o kdr orjinaliyle pek farkı yk açıkçası ve motorunun km si daha çok düşük 5 bini geç bakalım güzelce açılsın yolu buldunmu bascaksınki açılsın yoksa zor.......ve dylan 15 krş yakıyo şehir içi ben öyle hesapladım şu anda egsoz var ama simdiki yakıtı nedir bilmiyorm orjinal haliyle 15 yakıyodu :)
ben eğimli yolda max 135 gördüm orjinal kayışı vardı üzerinde, bende dayco kayış taktırmayı düşünüyorum motorum 18.000 km ye yaklaşıyor. yakıt olarakta benim hesaplarıma göre 11krş yakıyo.
Adrion
24 Ekim 2010, 01:10
kuruş işinden pek anlamıyorum arkadaşlar litre hesabı yapsak nasıl olur 100 kmde kaç litre yakıyor ve gerçekleri söyleyelim ben aydın didimde oturuyorum buraya yakın arkdaşlar varsa buluşmak isterim çünkü dylanı çok merak ediyorum burda motorcu arkdaşlarımda var cbf li cbrlı onlarla geliriz buluşuruz güzel bir gün olur
dylan41
25 Ekim 2010, 17:39
Merhaba arkadaşlar hafta sonu dylanla kocaeli istanbul arası gezi yaptık fakat yolda motorun giderken farının söndüğünü ve tekrar yandığını farkettim ve sanırım bunu sık sık olmasada belli bir süre sonra tekrar yapıyor , böyle bir sorun la karşılaşan oldumu , birde daha önce kocaeli samzun gezimiz olmuştu fakat bu siteye gezi fotolarını yükleyemedim inş. bir gün yüklerim ve sizlerle paylaşırım.
Adrion
25 Ekim 2010, 17:48
bence önemli birşey yoktur sarsıntıdan dolayı temassızlık olabilir mi
dylan41
25 Ekim 2010, 18:30
olabilir far anahtarını çıkardım baktım ama bir şey göremedim.
free13
25 Ekim 2010, 18:37
Hakan hayırlı olsun yeni egsozun nerden aldın kaça aldın biraz bilgi verirmisin bende antalyadayım bi ara bende düşündüm taktırmayı bişey daha sorucam jantdaki şeritleri nerden aldın ben aldım fakat şeritler ince geldi hoş durmadı seninkiler güzel duruyor.
hakan07
26 Ekim 2010, 01:41
Hakan hayırlı olsun yeni egsozun nerden aldın kaça aldın biraz bilgi verirmisin bende antalyadayım bi ara bende düşündüm taktırmayı bişey daha sorucam jantdaki şeritleri nerden aldın ben aldım fakat şeritler ince geldi hoş durmadı seninkiler güzel duruyor.
Saol kardeşim egsozu yurt dışından getirttirdim burda harput motor var onda 800 tl ve bi takım bagavar su an burda anlatmam uzun sürerde jant şeritlerini kendim kestirdim ben reklamcıyım zaten kendim ayarladım yani bunun hazırını bulamazsın gidip kendin özel yaptırman lazım....
kaanustabas
28 Ekim 2010, 18:58
merhaba arkadaslar bende 3 aylık dylan 150 kullanıyorum.. forumun en yeni üyesiyim sanırım..
2.el aldım bordo renkli 2008 model bir motora sahibim
suan km si 17500 civarı,en son servise gittiğimde ordaki adam lastikleri bi an once deiştir dedi.. bende karar verdım deiştirmye.. fakat biraz arastırayım dedim.. arastırdıkca kafam daha karısmaya basladı.. siz bana michelin lastik önerirmisiniz ? veya kullananlar memnunmu acaba ?
baska bir sıkıntımda bu yakıt olayı.. 16 bin bakımını biraz gecikmeli yaptım hava filtrsi faln deişti.. bu bakmdan once yaklasık 150 160 bin yakıyodu km de.. serviste rolantisi cok yuksek dediler.. neyse en son fulledım daha bitmedi bakalım.. kac kurusa incek?
sizinkiler ortalama sehr ici ne kadar yakıyo.. yakıt 95 oktan kullanıorm...(po dan )
merhaba arkadaslar bende 3 aylık dylan 150 kullanıyorum.. forumun en yeni üyesiyim sanırım..
2.el aldım bordo renkli 2008 model bir motora sahibim
suan km si 17500 civarı,en son servise gittiğimde ordaki adam lastikleri bi an once deiştir dedi.. bende karar verdım deiştirmye.. fakat biraz arastırayım dedim.. arastırdıkca kafam daha karısmaya basladı.. siz bana michelin lastik önerirmisiniz ? veya kullananlar memnunmu acaba ?
baska bir sıkıntımda bu yakıt olayı.. 16 bin bakımını biraz gecikmeli yaptım hava filtrsi faln deişti.. bu bakmdan once yaklasık 150 160 bin yakıyodu km de.. serviste rolantisi cok yuksek dediler.. neyse en son fulledım daha bitmedi bakalım.. kac kurusa incek?
sizinkiler ortalama sehr ici ne kadar yakıyo.. yakıt 95 oktan kullanıorm...(po dan )
Benim motosikletimde sizinkiyle neredeyse aynı özellikleri taşıyor 2008 model 17.500 km de şuan, havalardan dolayı buaralar pek kullanamıyorum ama 18.000 km ye geldiğinde komple bi bakıma sokucam (hava filtresi,yağ filtresi,dayco kayış,arka fren balatası,buji,lastik değişimi). Lastik olarak ben pirelli gts 23-24 taktırmayı düşünüyorum ama michelin pilot sport önerenlerde var. Yakıt konusuna gelince ise hesaplamalarıma göre benim dylan 110kuruş yakıyor. Yakıtı ise opet-shell ve bp den alıyorum 95 oktan.
xburakx
28 Ekim 2010, 21:29
bende dylan alacakdım
4.900 xmax buldum 4 aydır kullanıyorum
dylana eksoz + debraj falan takanlar var yinede motor 135km hız yapıyor
sonuçda bunlar scooter
debriyaj sadece ara hızlanmalarda rol oynuyor +10km hız artıyormuş deniyor kanmayın
1.100 tl ye dbriyaj ve eksoz aldı arkadaşım sadece 4km hız artışı var benzin 150krşdan 170e geldi benim motorla aynı yakıyor
ama arahızlanmalarda deli gidiyor
o kadar masraf yapana dek 250cc scooter alın
Adrion
28 Ekim 2010, 22:38
bence en iyi benzin shellde benim motor enjeksiyonlu olduğu için 97 alıyorum bana kalsa ben innova alıcam abi enjeksiyonlu ya acayip az yakıyor 100 kmde 1.6 litre yakıyormuş
dylan41
28 Ekim 2010, 23:30
bence en iyi benzin shellde benim motor enjeksiyonlu olduğu için 97 alıyorum bana kalsa ben innova alıcam abi enjeksiyonlu ya acayip az yakıyor 100 kmde 1.6 litre yakıyormuş
merhaba ps150i yakıt tüketimi nasıl km ne yakıyor.
hakan07
29 Ekim 2010, 01:47
bende dylan alacakdım
4.900 xmax buldum 4 aydır kullanıyorum
dylana eksoz + debraj falan takanlar var yinede motor 135km hız yapıyor
sonuçda bunlar scooter
debriyaj sadece ara hızlanmalarda rol oynuyor +10km hız artıyormuş deniyor kanmayın
1.100 tl ye dbriyaj ve eksoz aldı arkadaşım sadece 4km hız artışı var benzin 150krşdan 170e geldi benim motorla aynı yakıyor
ama arahızlanmalarda deli gidiyor
o kadar masraf yapana dek 250cc scooter alın
meraba şöyle söyleyeyim bende 4-5 ay oldu dylan alalı orjinal hali ile 140 yapan bi motor bu şu anda üzerinde egsoz var hatta resimlerini ekledim yukarıda görebilirsin şu andaki hızı 150 km dabikide bu hızlar bu motorlar için uzun ömürlülük açısından iyi değil ben şahsen basmıyorum bu kadar motora ama denemek amacıyla bastım bu hıza ulaştım yakıt olarak egsoz açıkken 17 krş yakıyo normal hali ile 14 krş yakıyo ben çok memnunum ve motorumda geri kalan herşeyi orjinal kayış debriyaj vs. sadece egsoz var .......
choconut
29 Ekim 2010, 02:02
arkadaşlar öncelikle yeni dylan alanların motorları hayırlı olsun diyorum..ben baya tecrübeli sayılırım sizin yanınızda..benim dylan 49700de..yanlız dikkatimi çeken verdiğiniz yakıt değerleri oldukça fazla gibi geldi bana..ayrıca para olarak değil litre olarak verirseniz değerleri daha iyi olur..benim bu kmye kadar ortalama tüketimim 2.8 ila 3.5 arasında..şuan motorda birkaç eksik var..gaz teli koptu..siparişi verdik 50tl..eksoz içi dağılmış durumda ama çokta rahatsız etmiyor kulağı uzatıp dinlersen bi şıkırtı var..kaynak yapılacak ustasını buldum 70tl..dijital gösterge silindi yarı yarıya..yenisini sordum servis 250tl dedi..çok fazla..öyle kaldı okuyabiliyorum zaten artık alıştık diyelim..ayrıca ön amortisörün yağı azalmış lok lok lok şeklinde boşluk sesi var..keçe değişimi ile birlikte yağı tamamlanıcak..fiyatını bilmiyorum açıkçası..bunun haricinde periyodik olarak 4binde bir hava filtresi 8binde bir buji 2binde birde yağ değiştirdim..kayış 2 defa varyatör bagaları 1 defa..lastiklerde 1 defa,ön arka fren balataları 2defa,ayrıca 1 stop lambası ve sinyal lambası değiştirdim..aşağı yukarı durum bu şekilde..50bin kmdeki bir motor için oldukça normal ki agresif sayılabilecek bir şekilde kullanıyorum diyebilirim..eksi 10 dereceden artı 40lara kadar kullandım..dylan için uzun dönem testi gibi bişey oldu bu..umarım bu ilgiler dylan almış yada alacak olanlara yardımcı olur..herkese kazasız belasız sürüşler.. :)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO