PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 [108] 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119

konti
08 Nisan 2010, 12:09
arkadaslar bıkac sorum olacak daylının kayıs numarasını bılen varmı.bıde bı arkadas soyledı dayco nun orjınal kayıstan bıraz daha kısası varmıs.numarası 8154 dogrumudur.bıde lastıklerı degısecem dunlop ıyımıdır kullanan varmı.yardımcı olursanız sevınırım.

arkadaş sana tavsiyem kesinnikle farklı veya uydurma kayış takma motora git orijinalini al palı geliyorsa japon malı.orijinalinin ispanyol malı olanı var ondan al ben ondan aldım kullanıyorum yarı fiyatı.ben 24000 kayışı deiştirdim kitabında öyle yazıyo diye ancak kıyasladım yani aldım kayışla hiç yenmemiş kayışım yepis yeni.istersen sana cuzi bi fiyata vereyim onu kullan ama uydurma şeyler kullanma.bu dunlop konusu benimde kafama takıldı fiyatı çok uygun görünüyo vede hoşuma gitti o lastikler.bende merak ediyorum iş yaparmı acaba o marka?benim orijinal kayışın üstünde yazan 9110.

-BSI-
08 Nisan 2010, 14:14
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler BSI , yazılarınızdan anladığım kadarı ile bu konuda tecrübe sahibisiniz(sanırım bir orj. cam kırılma olayı yaşadınız . Fakat söylediğiniz şeyleri izmirde nerede ve nasıl yaptıracağım konusunda hiç bir bilgim yok Ayrıca çin işi ucuz yollu bir öncam ( mika sanırım ) nasıl kesilir, kısa camın ölçüsü nedir uzun camın ölçüsü nedir? En ideal cam uzunluğu rüzgarı göğsüme çarpmadan başımın üzerinden atabilmesi için boyun hizama kadar olanmıdır? Dylana uygun hala getirilebilecek bir cam modeli önerebilirmisiniz? (mesela mondial rs camı , skygo .. , dorado bilmemne vs. camı gibi )

Ben hiç cam takıp kullanmadım dylanı. 1 kere akdeniz-ege turunu çıkarken bir arkadaştan emanet alıp, kullanıp, döndüğümde de iade ettim. :) Ama 120 liralık orjinal camı yan ayağı tam açılmadığı için ağır çekimde düşen dylanda kıranı tanıyorum. :)
Camı herhangi bir çin malı motosiklet servisine gidip alabilirsiniz. Şimdi çin mallarını küçümsüyorum gibi algılanmasın ama başka tarif şekli bulamadım. :) Yoksa onlarada saygım sonsuz. 30 lira civarı çeşit çeşit camlar var. Koyu renklisi, şeffafı, elcik kısımlarına uzantılı vs. Hoşunuza gideni alıp aparat üzerinde konumunu belirleyin. Mesela camın bir kısmı aşağıda olup gösterge panelinin önünü kapatan boyalı parçanın üzerini kapatırsa bence daha motorla bütünleşik görünüyor. Ama tercihe göre yukarda yapıp ufak bir parça şeklinde de kesilebilir. Ardından camın üst kısımda biteceği yeri belirlemeye geldi sıra. Bence hem rüzgarı atması hemde önünüzü görmeniz açısından camın dediğiniz gibi boyun hizasında bitmesi en uygunu. Üzerine oturup yüksekliğini belirledikten sonra önce üstünden kesilmesi gereken yeri kalem ile güzel bir şekilde çizin. En son delinmesi gereken vida noktalarını kalem ile işaretleyin. Kesme ve delme işini herhangi bir sanayi sitesinde otomobillerin stop-far camlarını tamir eden yerlere yaptırabilirsiniz. 10 lirada o işlem tutuyor. 40 liraya işlem tamamlanıyor. :)

Örnek olması için mesela bu cam ebatları ve yüksekliği bence en ideali. Camın alt kısmının dediğim gibi biraz aşağı uzaması iyi. Çünkü kısa olursa bu sefer alttan rüzgar alıyor. :) Bu camı motorun rengine uygun olarak siyah almıştık.

http://img96.imageshack.us/img96/8038/15032008971.jpg (http://img96.imageshack.us/i/15032008971.jpg/)

Ama tabi uzun camı tercih edende olabilir. Uzun cam yüksek hızla gitmediğiniz sürece arabada gidiyormuşsunuz gibi rahat hissettiriyor tabi. O ayrı mesele. :)

tataris35
08 Nisan 2010, 19:28
Ben hiç cam takıp kullanmadım dylanı. 1 kere akdeniz-ege turunu çıkarken bir arkadaştan emanet alıp, kullanıp, döndüğümde de iade ettim. :) Ama 120 liralık orjinal camı yan ayağı tam açılmadığı için ağır çekimde düşen dylanda kıranı tanıyorum. :)
Camı herhangi bir çin malı motosiklet servisine gidip alabilirsiniz. Şimdi çin mallarını küçümsüyorum gibi algılanmasın ama başka tarif şekli bulamadım. :) Yoksa onlarada saygım sonsuz. 30 lira civarı çeşit çeşit camlar var. Koyu renklisi, şeffafı, elcik kısımlarına uzantılı vs. Hoşunuza gideni alıp aparat üzerinde konumunu belirleyin. Mesela camın bir kısmı aşağıda olup gösterge panelinin önünü kapatan boyalı parçanın üzerini kapatırsa bence daha motorla bütünleşik görünüyor. Ama tercihe göre yukarda yapıp ufak bir parça şeklinde de kesilebilir. Ardından camın üst kısımda biteceği yeri belirlemeye geldi sıra. Bence hem rüzgarı atması hemde önünüzü görmeniz açısından camın dediğiniz gibi boyun hizasında bitmesi en uygunu. Üzerine oturup yüksekliğini belirledikten sonra önce üstünden kesilmesi gereken yeri kalem ile güzel bir şekilde çizin. En son delinmesi gereken vida noktalarını kalem ile işaretleyin. Kesme ve delme işini herhangi bir sanayi sitesinde otomobillerin stop-far camlarını tamir eden yerlere yaptırabilirsiniz. 10 lirada o işlem tutuyor. 40 liraya işlem tamamlanıyor. :)

Örnek olması için mesela bu cam ebatları ve yüksekliği bence en ideali. Camın alt kısmının dediğim gibi biraz aşağı uzaması iyi. Çünkü kısa olursa bu sefer alttan rüzgar alıyor. :) Bu camı motorun rengine uygun olarak siyah almıştık.

http://img96.imageshack.us/img96/8038/15032008971.jpg (http://img96.imageshack.us/i/15032008971.jpg/)

Ama tabi uzun camı tercih edende olabilir. Uzun cam yüksek hızla gitmediğiniz sürece arabada gidiyormuşsunuz gibi rahat hissettiriyor tabi. O ayrı mesele. :)

Detaylı ve içten üslubunuz ile verdiğiniz bilgilere teşekkürederim BSI :cat:
Peki camı motora sabitleyeceğim aparat Dylan aparatı mı olmalı (orj. cam taşıyıcısı mesela ) yoksa onu da başka bir şekilde (yani uygun rakamlara :cherry: ) temin edebilirmiyiz?
O da olmadı ; size , danışmanlık ücreti (tabii sizin takdiriniz :) ) ile birlikte gereken bütçeyi havale edip kargoyu alacağım günü sabırsızlıkla beklemeyi mi tercih etmeliyim :cherry: :cherry: :cherry:
Şaka bir yana son seçenek bir an çok cazip geldi :wiinkk:

Birde bu ara inanılmaz kararsız kaldığım ama aslında en çok ihtimam göstermemiz gereken lastik seçimi kabusum konusunda fikrinizi alabilirmiyim?

Seçenekler ;

1- Metzeler feelfree
2- Michelin pilot vs.
3- Pirelli GTS 23-24

Mantığım michelin diyor ama metzeler sadece motorsiklet lastiği üretiyor bu yüzden acaba ilk seçenek mi olmalı? Pirelli GTS bu ara forumda fiyat fayda oranı olarak en anlamlı lastik olarak yorum alıyor ... ??? Siz hangi marka lastiği ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Siyah motordaki topcase kaç lt? (çok beğendim bu arada yakışmış :cat: )

-BSI-
08 Nisan 2010, 20:15
Cam aparatını yaptıranlar var bildiğim kadarıyla ama açıkçası bizden herkes aparatı orjianal alıp camları dediğim şekilde yaptırdı. O yüzden yaptırmayı planlıyorsanız bile nasıl yaptıracağınız konusunda bir fikrim yok. Ama yaptırmayı düşünürseniz 1 tane orjinal aparat bulmanız faydanıza olur. Orjinal aparat ile tornacıya gittiğinizde yaptırabileceğinizi düşünüyorum. Kendi dizaynınızı da yaptırabilirsiniz ama bunun için en azından apataratı 1 kere görüp fikir edinin derim. :)
Onun haricinde lastik konusunda fikirlerimi yazdım en fazla 1 sayfa geridedir. Metzelleri bilmiyorum denemedim ama benim seçimim pirelliden yana. Ama tabiki bu tercih meselesi. Buradan pirelli diyipte kararına etki ettiğim kişilerin kullanıp beğenmemesi durumda beni anmalarını istemem. :) Benim görüşüm kısa ve öz olarak şu: michelin, pirelliden azda olsa iyi olabilir. Ama bu aralarındaki fiyat farkını etmez. Ben yaklaşık 20.000 kmdir pirelli kullanıyorum. 1 kere bile keşke michelin alsaydım demedim ki virajlarda lastikleri benim kadar zorlayan da yoktur herhalde. Islak zeminde yol tutuş kaybı tabiki var ama bu bütün lastiklerde olduğu kadar. Ama metzeller ve bridgestonu denemek isterdim açıkçası. Yanlış olmasın nekadar doğrudur bilmiyorum ama lastiği aldığım yerden metzeller ile pirellinin aynı hamurdan, aynı fabrikada üretildiğini duymuştum.

tataris35
08 Nisan 2010, 21:02
Cam aparatını yaptıranlar var bildiğim kadarıyla ama açıkçası bizden herkes aparatı orjianal alıp camları dediğim şekilde yaptırdı. O yüzden yaptırmayı planlıyorsanız bile nasıl yaptıracağınız konusunda bir fikrim yok. Ama yaptırmayı düşünürseniz 1 tane orjinal aparat bulmanız faydanıza olur. Orjinal aparat ile tornacıya gittiğinizde yaptırabileceğinizi düşünüyorum. Kendi dizaynınızı da yaptırabilirsiniz ama bunun için en azından apataratı 1 kere görüp fikir edinin derim. :)
Onun haricinde lastik konusunda fikirlerimi yazdım en fazla 1 sayfa geridedir. Metzelleri bilmiyorum denemedim ama benim seçimim pirelliden yana. Ama tabiki bu tercih meselesi. Buradan pirelli diyipte kararına etki ettiğim kişilerin kullanıp beğenmemesi durumda beni anmalarını istemem. :) Benim görüşüm kısa ve öz olarak şu: michelin, pirelliden azda olsa iyi olabilir. Ama bu aralarındaki fiyat farkını etmez. Ben yaklaşık 20.000 kmdir pirelli kullanıyorum. 1 kere bile keşke michelin alsaydım demedim ki virajlarda lastikleri benim kadar zorlayan da yoktur herhalde. Islak zeminde yol tutuş kaybı tabiki var ama bu bütün lastiklerde olduğu kadar. Ama metzeller ve bridgestonu denemek isterdim açıkçası. Yanlış olmasın nekadar doğrudur bilmiyorum ama lastiği aldığım yerden metzeller ile pirellinin aynı hamurdan, aynı fabrikada üretildiğini duymuştum.

O zaman pirelli GTS alıcaz :cat:

Not: Pirelli GTS ile michelin pilot , metzeler ile bridgestone aynı fiyat yada en azından bana öyle fiyat verdiler ??? 285_TL (ön/arka takma dahil)
Metzeler feelfree ön>65€ arka>70€
Bridgestone hoop ön>66€ arka>71€ vs... böyle fiyatlar.

-BSI-
09 Nisan 2010, 00:40
Michelinle pirelli aynı fiyat olmaması lazım. Bir yanlışlık var. :) 1 sene önce aralarda 90 lira fark vardı. Ya pirelliyi fazla fiyat aldınız ya da michelini çok ucuza buldunuz.

can-07
09 Nisan 2010, 02:05
slm arkadaşlar öncelikle hemen hemen sayfa açıldığından beri yazılmışı olan bütün yorumları okuduğumu belirtmek isterim büyük bi kısmını :D sizce dylan 150 tercihimi bu motordan yana kullanmalımıyım motoru tanıyan yada bilen varsa gönül rahtlığı ile yorum yapsın lütfen (Antalya )
http://www.sahibinden.com/sahibinden_satilik_servis_bakimli-47WQQaXQQ22596452WQQpXQQdisplayitem
acil cevap bekliyorum yardımlarınız için teşekürler

CBA
09 Nisan 2010, 02:27
kardşe sanki motor boyalı gibi tam anlayamadım ama sanki orjinal dylan bordosu değil gibi. birde sağ sol alt granjlar boyalı galiba çünkü. oradaki plastikler tüm dylanlarda(siyah,gri,mavi,bordo) mat ama bunda o granajlarda parlak gözüküyor. tam çözemedim ama yani motoruda karalamak hoş olmaz. Fotolardan dolayı yanılıyor olabilirim.

departed
09 Nisan 2010, 21:26
arkadaş sana tavsiyem kesinnikle farklı veya uydurma kayış takma motora git orijinalini al palı geliyorsa japon malı.orijinalinin ispanyol malı olanı var ondan al ben ondan aldım kullanıyorum yarı fiyatı.ben 24000 kayışı deiştirdim kitabında öyle yazıyo diye ancak kıyasladım yani aldım kayışla hiç yenmemiş kayışım yepis yeni.istersen sana cuzi bi fiyata vereyim onu kullan ama uydurma şeyler kullanma.bu dunlop konusu benimde kafama takıldı fiyatı çok uygun görünüyo vede hoşuma gitti o lastikler.bende merak ediyorum iş yaparmı acaba o marka?benim orijinal kayışın üstünde yazan 9110.

bilgi için saol kardeş.

konti
11 Nisan 2010, 21:55
dunlop 207 rs lastikleri nerden bulabiliriz bilen varmı?dylan için.

tataris35
11 Nisan 2010, 22:06
dunlop 207 rs lastikleri nerden bulabiliriz bilen varmı?dylan için.

Dunlop lastiklerin ilk başlarda başarılı , fakat 8-10 binden sonra çok sertleştiği duyumunu aldım . Fiyat fayda oranı en iyi lastik Pirelli GTS 23-24 :cat: (kullananlar öyle söylüyor en azından ..)
Ben mayıs sonu gibi Metzeler Feelfree yada pirelli GTS düşünüyorum .

konti
12 Nisan 2010, 00:53
Dunlop lastiklerin ilk başlarda başarılı , fakat 8-10 binden sonra çok sertleştiği duyumunu aldım . Fiyat fayda oranı en iyi lastik Pirelli GTS 23-24 :cat: (kullananlar öyle söylüyor en azından ..)
Ben mayıs sonu gibi Metzeler Feelfree yada pirelli GTS düşünüyorum .

görüşlerin için sağol dostum.metzeler feel free yamurda iyimi?artı yumşak lastik istiyom en yumşak lastik hangisidir?konforda önemli.pirelli kullananlar lastin geç ısındığnı söylüyo.metzeler kullanan varmıdır acaba bu forumda?bi türlü karar veremedim şu lastik işinde.

departed
12 Nisan 2010, 01:07
görüşlerin için sağol dostum.metzeler feel free yamurda iyimi?artı yumşak lastik istiyom en yumşak lastik hangisidir?konforda önemli.pirelli kullananlar lastin geç ısındığnı söylüyo.metzeler kullanan varmıdır acaba bu forumda?bi türlü karar veremedim şu lastik işinde.

arkadaşlar dün aldım pirelli iki gündür kullanıyorum pendik güngör motordan aldım.105 tl fiyatı.almayı düşünen varsa taksitte yapıyor kredi kartına.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:04 ----------

Michelinle pirelli aynı fiyat olmaması lazım. Bir yanlışlık var. :) 1 sene önce aralarda 90 lira fark vardı. Ya pirelliyi fazla fiyat aldınız ya da michelini çok ucuza buldunuz.

michellin ön arka sordum 300 tl dediler.pirelli ön arka 200 tl bilginize.

konti
12 Nisan 2010, 02:38
arkadaşlar dün aldım pirelli iki gündür kullanıyorum pendik güngör motordan aldım.105 tl fiyatı.almayı düşünen varsa taksitte yapıyor kredi kartına.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:04 ----------

michellin ön arka sordum 300 tl dediler.pirelli ön arka 200 tl bilginize.

dostum ben bursada sordum mişlen gold standart çifti 250 dediler.hayırlı olsun yeni lastiklerin güle güle kullan.ben pirelliyin desenini beyenmiyom.mişlende palı geliyo bulabilirsem dunlop alcam bulamazsam mişlen gold standart.

CBA
12 Nisan 2010, 14:30

En yumuşak lastik michelin pilot sport diye biliyorum.

konti
13 Nisan 2010, 00:23
En yumuşak lastik michelin pilot sport diye biliyorum.

teşekürler

tataris35
14 Nisan 2010, 00:41

Rica ederim elimden geldiğince her zaman yardımcı olmak isterim :wiinkk:

İşin aslı lastik seçimi konusu benide çok zorluyor. En pahalısı Michelin pilot sport tamam ama kullananlar pirelli de çok iyi hatta hemen hemen aynı performansta diyorlar. O halde neden fazla veriyim diyor insan (?) Tabii Bridgestone hoop ve dunlop u da yabana atmamak lazım (?) Birde üstüne tamamen motorsiklet üzerine çalışan Metzeler var :) Feelfree al motorunu sürüş şeklin bile değişir diyenlerde azımsanmayacak kadar çoklar :cherry:

Ne zormuş karar vermek :pr: Sanırım en sonunda kolaya kaçıcam alıcam sıfır IRC leri (fabrika çıkış lastikleridir ) :) :)
Şaka bir yana motorun en hayati parçası lastikleri ve frenleri . Ekonomi yapalım diye ne kendimi nede dylanımı riske atmak istemiyorum. Michelin yada metzeler en yumuşak hamura sahip lastikler olduğuna göre ikisi arasında seçim yapmak en mantıklısı olacaktır diye düşünüyorum. Ha diyeceksin ki karar verdin mi ? Araştırdıkça aklım daha çok karışıyor :queen: :pr:

choconut
14 Nisan 2010, 00:54
volkan bey bence bu kadar kararsız kalmanıza gerek yok..kullandığımız araçlar netice itibariyle scooter ve limitleri belli çok değişen bişey olmaz diyorum ben..süpersport diye tabir edilen motorlar kullandıkları lastikleri limitlerine kadar kullanır ve hamurundaki veya desenindeki en ufak değişiklikler büyük farklara sebep olur..scooterde önemli olan ıslakta yol tutuş ve frenleme..metzeler,michelin ve pirelli bana göre aynı ayarda lastikler atla deve değil yani..ha irc mi metzeller mi derseniz tabiki metzeller..ama büyük markalar hemen hemen aynı ayarda bana göre..tabi buda benim görüşüm..size yardımcı olması açısından söyledim..:)

CBA
14 Nisan 2010, 01:06
birde eğer ben yağışlı havalardada kullanıcam derseniz michelin pilot almayın goldstandartını alın gold standar yağışlı havalarada uyggun. Bende pilot var ıslak zeminde tedirgin oluyorum biraz.

konti
14 Nisan 2010, 04:42
görüşleriniz için hepinize çok teşekür ederim arkadaşlar sağolasınız.hakkaten çok kararsızım bu lastik konusunda.lastiklerden beklentim yamurlu havada yeterince yol tutması.bana irc demeyim ne derseniz deyin lanet olsun öyle lastiğe.gold standartların dişleri baya geniş aralara mıcır çakıl gibi şeyler sıkışır diye düşünüyorum.dunlopu denemek istiyorum tabi fiyatta öenemli olduğ için dunlop bulursam alcam tabi tazesini bulabilcezmi o ayrı bi konu.benim orijinal irc ler 2006 üretimi kuru zeminde bile arkanın gezdini fark ediyorum.kendimizi öldürmeden lastik almam lazım.ıslakta zaten konuşmayalım yamurda 30km hızla giderken bile arka geziyo.benim görüşüm o tip desenner yamurda başarılı olamaz buna mişlen pilot sport da dahil.demek ilk dunlop test eden ben olcam kısmetse bu forumda alırsam izlenimlerimi aktarırım.kanımca irc den 1000 kat iyidir.ben irc lerle 30000km yaklaştım.haziranda 3 yıl olcak motoru alalı.insanı kararsızla iten herkes bişeler söylüyor bazıları mişlenden memnun dil yolda ne bulursa içine giriyomuş lastin ne kadar doğru bilemem.mişlenner genelde yumşak olur.buda konforu etkiler olumlu yönde konforda önemli bi faktör.çok ince düşünüyoz yahu.alcam birini denicem bakalım.salaklar deney yaparmış akıllılar deneylerden yararlanırmış.mişlenin fiyatı çok tuzlu geliyo bana adam tek çekim 250 lira diyo taksit yaptırsak kim bilir 300 çeker o beni aşar.ayrıca dunlop 207 rs lerin deseni çok hoşuma gidiyor.su tahliyeside çok iyimiş satıcının dedine göre kanallar biraz ince göründü bana ama denecez görcez kısmetse yamurlu havada.yinede görünen köy kılavuz istemez gold standartlar kadar su tahliyesi yapçanı sanmıyorum.

aksu87
17 Nisan 2010, 18:12
sevgılı dostlar ben de aranıza gaziantepten katıldım ve sıze sormak ıstedıgım 1 2 şey var yardımcı olucanızdan en ufak şüphem yok ben 2006 senesınde a2 ehlıyetımı belkı bırgun bı motorum olur dusuncesıyle aldım bugun ıtıbarıyle motor almak ıstıyorum cok anlaya bırı olmadıgım ıcın honda,yamaha.suzukı vs.. amarkalara yonelmek ıstıyorum daha ılk motorum olacak ınternet sıtelerınde bakınırken bırden şu motoru gordum http://www.sahibinden.com/temiz_honda_dylan_150-96WQQaXQQ24196503WQQpXQQdisplayitem sizden ricam bana yardımcı olurmusunuz bu bnm bınecegım ılk motorum olacak ole alıpta satan bırı degılım alırsam sorun ckırmadıgı zaman asla satmam hatta omur boyu bınıcem kışları bınmem ama yazları dukkana gıderken veya aksam gezmeye cıkarken kullanıcam kurallara uymaktan yanayım herzaman araba veya motor bakımını elımden geldıgı kadrıyla yaparım bnm ıcın onemlı olan saglam ve yıllar boyunca bakımını yaptıgım surece benı yolda brakmasın aldıktan sonrada dylan gıbı guclu. azyakan,ve sağlam bişi istiorum bana yardımcı olursanız cok sewınırım sıfır alıcak kdr param yok oyuzden bu ılandakı motor hakkında yardımcı olursanız veya baska bı motor veya saglam marka da olabılır yanı pişman olmamamk ıstıyorum saygılarımla

erol 62
17 Nisan 2010, 18:39
gerçek dışı bir satış ilanı, bu fotonun çekildiği yer yanılmıyorsam marmaris veya fethiye tarafı, dikkat et paranı kaptırma

CBA
17 Nisan 2010, 22:03
ilandaki foto muğladan başka bi satılık dylan ilandan çalıntıdır. Bu fiyata dylan olması imkansız gibi bişey.

şimdi buldurm bu dediğim ilanı.

http://www.sahibinden.com/honda_dylan_2006_model-80WQQaXQQ23726326WQQpXQQdisplayitem

aksu87
18 Nisan 2010, 01:37
ilandaki foto muğladan başka bi satılık dylan ilandan çalıntıdır. Bu fiyata dylan olması imkansız gibi bişey.

şimdi buldurm bu dediğim ilanı.

http://www.sahibinden.com/honda_dylan_2006_model-80WQQaXQQ23726326WQQpXQQdisplayitem

uyradıgınız ıcın sagolun adamla konustum temsıle koydum dedı tabıkıde gormeden trafıkten sorgulatmadan almam zaten dewrı noterde alırım parasını ole verırırım
yanı nasıl sızce motor ptesı servıse veya bılen bı ustayada sorcam 1750 teklıf edıcem kaca alabılırsem 2000 kesınde nekdr asagı cekersem okdr ıyı demı alınırmı sızce yenı başlaya bırı ıcın bıde senelık bana malıyetı ne olur vergı +muayene falan bılmedıgım baska nesı varsa ıste

konti
18 Nisan 2010, 02:42
uyradıgınız ıcın sagolun adamla konustum temsıle koydum dedı tabıkıde gormeden trafıkten sorgulatmadan almam zaten dewrı noterde alırım parasını ole verırırım
yanı nasıl sızce motor ptesı servıse veya bılen bı ustayada sorcam 1750 teklıf edıcem kaca alabılırsem 2000 kesınde nekdr asagı cekersem okdr ıyı demı alınırmı sızce yenı başlaya bırı ıcın bıde senelık bana malıyetı ne olur vergı +muayene falan bılmedıgım baska nesı varsa ıste

bilader sen hayatında bu fiyata bir dylan gördünmü ki?adamın istedi fiyat hiç normal dil sen hala düşürtmeyi düşünüyon.o motor çalıntıdır.hiç kimse o fiyata dylanını vermez.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:25 ----------

neden bu adam motorun gerçek fotoğrafını yanınlamamış.çok şüpeli bi durum.zaten fiyatatıda çok şüpeli sarmadı bani bu iş.

aksu87
18 Nisan 2010, 15:00
bilader sen hayatında bu fiyata bir dylan gördünmü ki?adamın istedi fiyat hiç normal dil sen hala düşürtmeyi düşünüyon.o motor çalıntıdır.hiç kimse o fiyata dylanını vermez.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:25 ----------

neden bu adam motorun gerçek fotoğrafını yanınlamamış.çok şüpeli bi durum.zaten fiyatatıda çok şüpeli sarmadı bani bu iş.

sewgılı abıcım adamla daha azonce konustum yerımız yurdumuz bellı gel goster servıse dedı yarın ben bakacam servıse gostercem adama 50 100 kapora verıp dıcem butun ıslemlerını hallet noterde bulusalım ımzanı ay paranı al dıcem sızce bunda herhangı bır tehlıke varmı adam paraya sıkısmıs ondan hemen satılsın dıe bu fıyata verıomus yarın plakasını alıp trafıkten sordurcam tabıkıde parayı kolay kazanmadım bnde ama ne olur bu sartlar altındada bı tehlıke olurmu veya bu devir işlemımının bı hılesı dolandırıcılıgı varmıdr araba alırkende bn bole yapıorum kucuk kaparo noterde bulusuorum ımzasını atıo satıs yaptıgına daır bende parasını verıorum sonra sen sag ben selamet neolur bana bı fıkır akıl verın aynı zamandada motor hakkında

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:55 ----------

yanı km sı ıyımıdır motorda dıkkat etmem gereken noktalar nelerdır servıste bakımları yapımamıssa ne yapmalıyım calıntı oldugunu nerden anlayabılırım bana senelık malıyetı ne olur ıns alırsam en yakın zamanda fotolarını eklıcem tabıkı sızde haklısınız bu fıyat olunca ınsan ıster ıstemez kuskulanıo ama gercekten ıhtıyactan satlıksa ve bnde bu fırsatı kacırırsam gercekten uzulurum ha bakarsamda bana bı zararı olmaz yakın zaten bana carsıdaymıs adam sogutma ısı ıle ugrasıomus nelour yardımmmmmm?????

selçuk sezer
18 Nisan 2010, 15:07
motoru görmeden fikir verilmez o fiyata o km iyi yalnız bunların km saati değişiyor değişincede sıfırlanıyor çok dikkatli olmak lazım anlayan birine göster bide koltuğun olduğu yeri söktür şaselere bak kaynak varmı darbelimi diye şase nosuna motor nosuna bak ruhsatla birmi çünkü insan işkilleniyor o kadar ucuz oldumu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:05 ----------

senelik maliyeti 62 tl bandrol 50 tl sigorta iki senede bir muayene 66 tl

aksu87
18 Nisan 2010, 15:51
motoru görmeden fikir verilmez o fiyata o km iyi yalnız bunların km saati değişiyor değişincede sıfırlanıyor çok dikkatli olmak lazım anlayan birine göster bide koltuğun olduğu yeri söktür şaselere bak kaynak varmı darbelimi diye şase nosuna motor nosuna bak ruhsatla birmi çünkü insan işkilleniyor o kadar ucuz oldumu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:05 ----------

senelik maliyeti 62 tl bandrol 50 tl sigorta iki senede bir muayene 66 tl

bıde motor yabancı plaka ıse ne yapmalıyım zaten plakasını alırsam hemen sabahları dukkanın onunde duran trafık polısı memur abıler var onlara bole bole anlatıp telsızden bı yoklamalarını rıca edıcem
acele etmıcem yanı ptesı bakar gosterırım salı gunu dusunur adama noterde bulusalım paranı orada verıcem dıcem nasıl olur sızcede

choconut
27 Nisan 2010, 01:15
havalar ısındı dylancı tayfa kayıplarda anlaşılan..:queen:

CBA
27 Nisan 2010, 01:47
Yok buralardayız. :):):) dert yok tasa yok dylancılar geziyo napsın. :):)

benimde 14bin bakımı geldi bu hafta içi gidecem bakalım.

tataris35
27 Nisan 2010, 02:07
Yok buralardayız. :):):) dert yok tasa yok dylancılar geziyo napsın. :):)

benimde 14bin bakımı geldi bu hafta içi gidecem bakalım.

Aynen buralardayız ... Çok şükür dert tasa da yok ev-iş arası mekik dokuyoruz. Günde 12 saat ( 11:00 - 23:30 ) çalışınca insan motorunu çok özlüyormuş ;) Havalar düzelsede doya doya teker çevirsek birlikte ..

choconut
27 Nisan 2010, 12:17
maşallah diyelim o zaman arkadaşlar..dylanlarımız sorunsuz çok şükür..bende 45.000i devirdim çok şükür..eksozdan gelen az şıkırtı ve göstergenin yarı silik olmasından başka sorun yok..yaza hazırlık için parçaları alıyorum ben artık..tahrik kayışı,varyatör burçları,ön-arka fren balatası hazır evde duruyo..bi sonraki partide fren hidroliği,antifreez,platinum buji,hava filtresi,yağ filan alıcam..hepsini birden değişince güzel olucak galiba..:cherry:

konti
27 Nisan 2010, 16:30
maşallah diyelim o zaman arkadaşlar..dylanlarımız sorunsuz çok şükür..bende 45.000i devirdim çok şükür..eksozdan gelen az şıkırtı ve göstergenin yarı silik olmasından başka sorun yok..yaza hazırlık için parçaları alıyorum ben artık..tahrik kayışı,varyatör burçları,ön-arka fren balatası hazır evde duruyo..bi sonraki partide fren hidroliği,antifreez,platinum buji,hava filtresi,yağ filan alıcam..hepsini birden değişince güzel olucak galiba..:cherry:

çokonat kardeş platinium buji nerden bulcaz?daha önce kulandınmı platinium buji fark ediyomu?egzoz işini naptın?leo vince mi alcan?

choconut
27 Nisan 2010, 16:43
konti buji serviste var istersen ordan alabilirsin..kodu : cr9ehvx-9 ngk..bujiyi kullandım gayet iyi gelmişti daha düzenli çalışıyodu ve daha kolay devirleniyodu tavsiye ederim.. eksozu kestirip yaptırcaktım ama anlamadığım bir şekilde ses azaldı dikkatli dinlenince anlaşılıyo ancak..ustaya sordum zararıda yok böyle gezmenin dedi..seste azaldı rahatsız etmiyo şuan için..ama tekrar artarsa önce kestirip kaynattıracam..yine olmazsa son çare leovince olcak artık..

choconut
04 Mayıs 2010, 23:39
arkadaşlar dün itibariyle motorumun bakımını yapmış bulunmaktayım..motor soğuduktan sonra lifte alındı ve itinalı bir şekilde bakımı yapıldı..değişenler..

varyatör rulmanı..
kayış..
tahrik seti..
ön-arka fren balatası..
hava filtresi..
ngk platinum buji..
castrol 10-40 scooter yağı..
castrol dot4 fren hidroliği..

debriyaj balatası ve tası değişime gerek görülmediği için değiştirilmedi..zımparalandı temizlendi ve yerine takıldı..antifriz seviyesi tamamlandı..bunun dışında biçok yer sıkıldı yağlandı,greslendi vs..fiyat olarak herşey dahil 425lira gibi bir ücret tuttu..biraz fazla gelebilir ama motorun 45binde olmasını göz önüne alırsak çokta fazla sayılmaz..4senedir biniyoruz 425 çokta fazla değil bana göre..herkese kazasız belasız sürüşler..:)

sero35
06 Mayıs 2010, 00:37
yetkılı servistemi yaptırdın,birde hangi parcaya nefıyat yazdılar.mesela ben gecenlerde

kayış 100 tl
arka firen balatası 70tl
yağ 20tl
buji 15 tl
hava filtresi 35 tl yazdılar
+50 tl işçilik

choconut
06 Mayıs 2010, 02:32
sero35 fiyatlar hemen hemen aynı..parçaları hondadan aldım..özel serviste taktırdım..60lira işçilik işte..gerisi parçalar..

konti
06 Mayıs 2010, 12:01
yetkılı servistemi yaptırdın,birde hangi parcaya nefıyat yazdılar.mesela ben gecenlerde

kayış 100 tl
arka firen balatası 70tl
yağ 20tl
buji 15 tl
hava filtresi 35 tl yazdılar
+50 tl işçilik

bu 100l dedin kayış ispanyol malımı yoksa japonmu

ATTILA
06 Mayıs 2010, 17:10
Merhaba ;

Dylan service manual nereden bulabilirim?

tataris35
07 Mayıs 2010, 02:18
arkadaşlar dün itibariyle motorumun bakımını yapmış bulunmaktayım..motor soğuduktan sonra lifte alındı ve itinalı bir şekilde bakımı yapıldı..değişenler..

varyatör rulmanı..
kayış..
tahrik seti..
ön-arka fren balatası..
hava filtresi..
ngk platinum buji..
castrol 10-40 scooter yağı..
castrol dot4 fren hidroliği..

debriyaj balatası ve tası değişime gerek görülmediği için değiştirilmedi..zımparalandı temizlendi ve yerine takıldı..antifriz seviyesi tamamlandı..bunun dışında biçok yer sıkıldı yağlandı,greslendi vs..fiyat olarak herşey dahil 425lira gibi bir ücret tuttu..biraz fazla gelebilir ama motorun 45binde olmasını göz önüne alırsak çokta fazla sayılmaz..4senedir biniyoruz 425 çokta fazla değil bana göre..herkese kazasız belasız sürüşler..:)

Daha nice 45.000_km leri sağlıkla ve sorunsuz görmeni dilerim dostum. Şimdi tadından yenmez o dylan ;) Verdiğin paranın her kuruşuna değdiğine eminim. En kısa sürede buluşmak ve tanışmak üzere rabbim hepimizin tekerini düz bastırsın .

choconut
07 Mayıs 2010, 22:19
volkan bey çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..bakım gerçekten çok etkili oldu..yakıt tüketimi ve performans açısından ilk günkü değerleri yakaladım diyebilirim maşallah..:) sizede kazasız belasız uzun kmler dilerim..:cat:

konti
08 Mayıs 2010, 00:34
volkan bey çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..bakım gerçekten çok etkili oldu..yakıt tüketimi ve performans açısından ilk günkü değerleri yakaladım diyebilirim maşallah..:) sizede kazasız belasız uzun kmler dilerim..:cat:

dostum çoko çok para tutmuş ya dizel araçmı bu.

sero35
08 Mayıs 2010, 00:58
bu 100l dedin kayış ispanyol malımı yoksa japonmu

orjınal kayışı(japon bando honda yazıyordu) normalde 120 tl idi 100 yazdılar

choconut
08 Mayıs 2010, 01:35
konti bi ara servise uğrada parça fiyatlarını,işçilik saat ücretlerini filan bi öğren istersen..:farao:

konti
08 Mayıs 2010, 02:23
orjınal kayışı(japon bando honda yazıyordu) normalde 120 tl idi 100 yazdılar

ben onun ispanyolunu aldım 50 lira

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:20 ----------

konti bi ara servise uğrada parça fiyatlarını,işçilik saat ücretlerini filan bi öğren istersen..:farao:

vallah ben hava filtresini bile istanbuldan alıyom işim olmaz o kazıkçılarla.

choconut
08 Mayıs 2010, 03:17
kaça alıyosun örneğin?? bursada 30lira hava filtresi..

konti
09 Mayıs 2010, 00:50
kaça alıyosun örneğin?? bursada 30lira hava filtresi..

bize daha ne zaman 35 çekti karı o zamandan beri istanbuldan alıyom ayakta basmıyo o yalancı dolancıların yanına istanbuldan 27 liraya alıyom hava filtresini biz 3 motoruz alıyoz bol bol gidince her parçayı ordan alıyom çünkü hep fiyatları yuvarlıyo o pisler.mesela kayışı 150 lira dedi pezo ben 45 aldım istanbuldan.debriyaj balatası varyatör misketleri hepsini sordum hepsinde kazık hazır sanki biz ot yiyoz.ucuz ucuz alıyom her parçayı istanbuldan sağolsun ordaki bayan yardımcı oluyo.

choconut
09 Mayıs 2010, 01:15
valla benim öyle bi şansım olmadığı için burdan aldım..ama türkiye geneli honda bayilerinde fiyat aynıdır..sen istanbulda bayiden mi alıyosun??

ErdoganAktas
11 Mayıs 2010, 23:41
Dylancılar geziyor, yakında Bursa'dayız, yeni gezi planımızı Ulubat Gölüne planlıyoruz. Bursalı Dylan severleri de gezimize bize katılmak üzere bekliyoruz. Gözünüz bizde olsun :)
http://www.hayatonda.com/index.php/istanbuldere-gezimiz

sero35
11 Mayıs 2010, 23:52
izmir deki dylancı arkadaşlar yapalım bizde dylan gezisi