PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 [106] 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119

-BSI-
26 Şubat 2010, 23:32
Ben 2 tane ps egzosuda patlattım. Hatta biri tüple borunun birleştiği yerden çatladı. Bildiğiniz çatladı. :) Dizel araba gibi gidiyodum.
Bu arada kadir istiyosan bende çıkma orjinal ön arka lastik var. İkisininde patlağı, yaması vs. yok.

ozeronder
26 Şubat 2010, 23:50
Valla ben sattığıma hiç pişman olmadım, bence herşey zamanında güzel, Dylana bindik tadına vardık ben yeniden dylanı denedim ama hiç o eski günlerdeki keyfi alamadım, insanın tecrübeleri arttıkça zevk aldığı şeyler de değişiyor demek ki.

kadiRR_delisi
28 Şubat 2010, 00:25
-BSI- Olur yerin nerde görmek istesem lastikleri. msn nightrider_tr@hotmail.com eklersen konuşalım.

selçuk sezer
07 Mart 2010, 18:52
dylanımı satıyorumhttp://www.sahibinden.com/cok_temiz_dylan-33WQQaXQQ21882927WQQpXQQdisplayitem

choconut
07 Mart 2010, 20:19
Evet abi satılık ama bakalım satılırsa. vitesli bi motosiklete geçme niyetim var gibi. Cbf 150 veya cbf250 olabilir. Başka alternatiflerede göz gezdiriyorum.

dostum bence sakın böyle bişey yapma..cbf150de cbf250de kullandım 2sindende inipte dylana binince işte makina bu dedim..kesinlikle mukayese dahi kabul etmez emin ol..hız,fren,yol tutuş,kalite her alanda dylan çok daha üstün bir cihaz..

Deryali
07 Mart 2010, 21:03
dostum bence sakın böyle bişey yapma..cbf150de cbf250de kullandım 2sindende inipte dylana binince işte makina bu dedim..kesinlikle mukayese dahi kabul etmez emin ol..hız,fren,yol tutuş,kalite her alanda dylan çok daha üstün bir cihaz..

Katılıyorum CBF 150 ve 250, Dylanın yerini tutamaz. Ama tarz değiştireyim illada vitesli alayım dersen git Fazer 6 falan al vitesliye geçtiğine deysin ;)

choconut
07 Mart 2010, 21:34
dylan satılcaksa eğer 250cc üstü maxiler için satılır benim düşüncem..gerisi pişmanlıktır..

CBA
07 Mart 2010, 23:31

Aynı şeyleri bi kaç kişiden daha duydum, zaten bi kaç gün evvel sahibinden.com daki ilanıda kaldırdım. şuan için satmaktan vazgeçtim en azından 500lük bi makina alana kadar.

choconut
08 Mart 2010, 00:47
Aynı şeyleri bi kaç kişiden daha duydum, zaten bi kaç gün evvel sahibinden.com daki ilanıda kaldırdım. şuan için satmaktan vazgeçtim en azından 500lük bi makina alana kadar.

dostum en doğrusunu yapmışsın gerçekten..eğer mecburiyet olsa insan hertürlü biner içimizde 2teker tutkusu var o ayrı ama..keyif için dylanı satıp cbf almak saçma olur..kalite olarak dylan italya üretimi oluşuyla kat kat üstün bi alet..ayrıca üstündeki beyin ve konjektör bile ducati marka..piyasada kaç tane bu ayarda araç var?? 500lük bile alsam yanında dylanı tutmak isterim çünkü muadili yok piyasada..

CBA
08 Mart 2010, 01:20
dostum en doğrusunu yapmışsın gerçekten..eğer mecburiyet olsa insan hertürlü biner içimizde 2teker tutkusu var o ayrı ama..keyif için dylanı satıp cbf almak saçma olur..kalite olarak dylan italya üretimi oluşuyla kat kat üstün bi alet..ayrıca üstündeki beyin ve konjektör bile ducati marka..piyasada kaç tane bu ayarda araç var?? 500lük bile alsam yanında dylanı tutmak isterim çünkü muadili yok piyasada..

Aynen katılıyorum imkanım olsa bende kesinlikle dylanı satmam, 2.motor olarak tuttardım.

Deryali
08 Mart 2010, 11:38
Dylanı aratmayacak bir makine istiyorsanız B500'ü önerebilirim. :) Dylan aşığı olaraktan doğrudan beverly 500 tercihimin son derece yerinde olduğunu motoru kullandıkça anlıyorum. Tabikide imkanlarım yerinde olsa Dylanımda olsun isterdim kısa mesafelerde ve keyif için kullanırdım.

Dylan'ı satıp 250liğe geçmek bile yazık olur. 400-500cc aldığınızda ancak o zaman dylanı sattığınıza değer. Ayrıca yıllandıkça değeri artıyor imkanı olan dylanı satmasın.

choconut
08 Mart 2010, 12:57
Dylanı aratmayacak bir makine istiyorsanız B500'ü önerebilirim. :) Dylan aşığı olaraktan doğrudan beverly 500 tercihimin son derece yerinde olduğunu motoru kullandıkça anlıyorum. Tabikide imkanlarım yerinde olsa Dylanımda olsun isterdim kısa mesafelerde ve keyif için kullanırdım.

Dylan'ı satıp 250liğe geçmek bile yazık olur. 400-500cc aldığınızda ancak o zaman dylanı sattığınıza değer. Ayrıca yıllandıkça değeri artıyor imkanı olan dylanı satmasın.

benim hoşuma gidiyo beverly500..ama ben kendim sıfırcı bi insanım hani sıfır alabilecek durumum olsa hiç kaçırmam çekerim altıma bi beverly500..zaten fazla yolda yapmıyorum senede 10bin civarı..demek oluyoki bi 10yıl motor derdim olmaz..paşa paşa gezerim..ama maalesef sıfır fiyatları çok yüksek..:pr: bu arada senin verdiğin yakıt değerleri inanılmaz az kendimce araştırdım http://www.scooter-infos.com/essai-1254-piaggio-beverly-500-cruiser.html burda 5.5lt vermiş ortalama..sen maksimumda bile daha az yaktığını söylüyosun..ortalama 3.6 demiştin sanırım..yanlış anlama yalan filan demek istemiyorumda senin motora özgü bi durum olabilir mi?? trdeki diğer bv500lerde durum ne?? çünkü gerçekten 500cc bir scooter için inanılmaz bi rakam duyduktan sonra dylandan soğuttu beni..:silent:

GP500-1st
08 Mart 2010, 13:37
dylanımı satıyorumhttp://www.sahibinden.com/cok_temiz_dylan-33WQQaXQQ21882927WQQpXQQdisplayitem

Motrun harika görünüyor hayırlı satışlar:cat: ama ben şu öndeki koruma demirine takıldım çok tehlikeli duruyor. Allah korusun bir yayaya çarpsan hızın oldukça düşük bile olsa çok ciddi kırıklar oluşur yayada:pale: Kaportana çarpan yaya yüzey geniş olduğu için çappıp seker ama o sivri ve ince metal koruma çok kötü sonuçlar doğurabilir..

Deryali
08 Mart 2010, 13:49
benim hoşuma gidiyo beverly500..ama ben kendim sıfırcı bi insanım hani sıfır alabilecek durumum olsa hiç kaçırmam çekerim altıma bi beverly500..zaten fazla yolda yapmıyorum senede 10bin civarı..demek oluyoki bi 10yıl motor derdim olmaz..paşa paşa gezerim..ama maalesef sıfır fiyatları çok yüksek..:pr: bu arada senin verdiğin yakıt değerleri inanılmaz az kendimce araştırdım http://www.scooter-infos.com/essai-1254-piaggio-beverly-500-cruiser.html burda 5.5lt vermiş ortalama..sen maksimumda bile daha az yaktığını söylüyosun..ortalama 3.6 demiştin sanırım..yanlış anlama yalan filan demek istemiyorumda senin motora özgü bi durum olabilir mi?? trdeki diğer bv500lerde durum ne?? çünkü gerçekten 500cc bir scooter için inanılmaz bi rakam duyduktan sonra dylandan soğuttu beni..:silent:

Dostum merhabalar
Ben ülkemizde sıfır motosiklet alma taraftarı değilim. Özelliklede büyük cc olanlardan. Neden dersen. Eğer 17.000TL bütçem olsaydı kusura bakma ama çıkarıpta 1 scooter için o kadar parayı vermezdim. 3.5 senede 23.000km kullanılmış 500cc bir motor benim için sıfır sayılabilecek bir kullanım durumundadur. Heleki bu motoru kullanan kesim çoğunlukla akıllı ve biliçli kullanıyor. 7000'tl fiyat ulaşılabilirliği açısından oldukça iyi...

Şimdi gelelim yakıt değerine.
Motor asla ortalama 3 .6 Lt yakıt yakmıyor. Bu 1 defa şu şartlarda başıma geldi.

İstanbul-Akçay yolunda saatte 80-110km hız aralığında tek kişi yeni bakımdan çıkmış ve hiç mola vermeden sürüş halinde gördüğüm en iyi yakıt değeri idi.

Motosikletim şu şartlarda ve en çok kullandığım kullanım tipi olarak
şu değerde yakıt harcıyor.

Günde 80km
kURTKÖY - Mecidiyeköy arası git gel 80Km
çok yoğun olmayan e-5 trafiğinde
dur kakllar köprü girişi hariç neredeyse yokken
Tek kişi kullanım
Sürekli lastik basıncı kontrolümde
4.1LT / 100km

Biraz abartı kullamımda
Tekirdağ-İstanbul
otobanda 140 -160km/hız 180 da sürekli kullanım
Tek kişi
4.8LT / 100 km

Şehir içi çok dur kalk
Cadde Trafiği
sürekli gaz fren
5.1 lt /100km

dostum çok yol yaptığım için sürekli hassas ölçümler yapabiliyorum. Çoğunlukla işe gidip gelmek için kullandığım için yakıtım 4.0lt ile 4.4lt arasında kullanımıma göre değişiyor. Dylan ile de 3.0 ile 3.5lt arasında işe gidip gelmek için yakıt harcıyordum. Ancak Dylanla uzun yolda sürekli gaz açık gidersem 4 lt lere bile çıkabiliyordum.

5.5lt yakıt harcayabilmem için belki 2 kişi sürekli dur kalk yaparak yada yine iki kişi ve full yüklü otobanda çok hızlı seyrederek bu kadar yakmak mümkün olabilir.

Varsa başka bir sorun memnuniyetle yanıtlarım.

yanlış anlama yalan filan demek istemiyorumda senin motora özgü bi durum olabilir mi?? trdeki diğer bv500lerde durum ne?? çünkü gerçekten 500cc bir scooter için inanılmaz bi rakam duyduktan sonra dylandan soğuttu beni..:silent:

Dostum cebimden çıkan parayı biliyorum :) her 3 günde 1 35TL'lik benzin alıyorum ve 240Km gidiyorum.

choconut
08 Mart 2010, 13:56
deryali çok güzel açıklamışsın dostum..benimde 2.elden soğumam geçmişte yaşadığım acı tecrübelerden dolayı oldu bi daha tövbe etmiştim 2.el almamaya ki o tövbeden sonrada 3tane sıfır scooter çıkardım pişman olmadım..bundan sonrada böle devam ederim gibime geliyo..mobilet olsun sıfır olsun bendeki mantık..belki yanlış ama öle tövbeliyim 2.ele :) yakıt olarakta ben senin en düşük değeri ortalama sanmışım kusura bakma..senin değerlerde testteki değerlere yakın gerçekten..ortalama dylandan fazla 1lt fazla aslında büyük yük değil..ki ben basmamda ne burlarda öyle yol var nede ben sevmiyorum zaten sürati..bende yapacağı maksimum hız 120 :D keyfi keyfi gezerim işte senede maksimum 10bin km yaparım..ama dediğim gibi sıfır fiyatı çıkarabilcek günü beklemem lazım.. :(

Deryali
08 Mart 2010, 14:04
Bursa'da bence o motor sana yeterde artar. Üstelik istediğin yere istediğin kadar uzak mesafelere o motor seni götürür. Eşimle 1600km istanbul-Bodrum yaptığımızı biliyorum dylanla.

Birde şöyle düşün. Eğer sen dylanı satıp, üzerine 3000Tl daha koysan temiz az kullanılmış bir b500 bulabilirsin. Emin ol bu italyanlar bu motorları çok sağlam yapmış ve seni üzen 2.el deneyimi sana unutturabilir. Sıfırını almayı elbette herkes ister durumlarda el verirse eyvallah. Ancak bunu ulaşılabilir bir seviyeye getirmekte senin elinde biraz tercih biraz cesaret işi hepsi bu...

1 kere 500 lüğün tadını yollarda aldığında buna değdiğini kesinlikle anlayacaksın. üstelik fazlada yol yapmıyorsun. Senede 2 bakım zamanı bile gelmiyor. Basıp gitmek istediğinde 120den sonra gazı açıp, altındaki aletin bir kaç saniyede 180i gördüğünde etrafına bakıp "hayat işte bu" dediğinde o zaman yaptığın her türlü fedakarlığa ve seçime deydiğini fazlaca göreceksin ;)

Keyifli sürüşler dilerim.

choconut
08 Mart 2010, 14:25
teşekkür ediyorum değerli yorumların için :) durumu iyi özetlemişsin gerçekten..bu yorumlarda dylanı olup daha büyük bi cc scooter düşünen arkadaşlar için rehber niteliğinde oldu..dediğin gibi dylan bana her türlü yetiyo bursamızda yollarımız dar ve üstündeki hız limitide az o yüzden dylan iyi bu yollar için..sen istanbuldan sonra bursaya gelsen inan sana bisiklet yolu gibi gelir :) sanada kazasız belasız keyifli sürüşler..

selçuk sezer
08 Mart 2010, 15:09
Motrun harika görünüyor hayırlı satışlar:cat: ama ben şu öndeki koruma demirine takıldım çok tehlikeli duruyor. Allah korusun bir yayaya çarpsan hızın oldukça düşük bile olsa çok ciddi kırıklar oluşur yayada:pale: Kaportana çarpan yaya yüzey geniş olduğu için çappıp seker ama o sivri ve ince metal koruma çok kötü sonuçlar doğurabilir..

hiç düşünmemiştim o tehlikeyi şimdiye kadar

sero35
08 Mart 2010, 20:22
Ali öyle bir acıklamışşınkı biaralar dylan aşıgı yapmıştın .şimdide beverly 500 aşılıyorsun.ama bi gercek var iyi ve doğru bilgiler veriyorsun.teşekkurler.yakında ali şu motoruda test yap derlerse şaşırmam

Deryali
09 Mart 2010, 17:02
Ali öyle bir acıklamışşınkı biaralar dylan aşıgı yapmıştın .şimdide beverly 500 aşılıyorsun.ama bi gercek var iyi ve doğru bilgiler veriyorsun.teşekkurler.yakında ali şu motoruda test yap derlerse şaşırmam

Beğendiğim şeyi sakınmadan söylerim, :) Valla ülkemizde firmaların motorumuzu test edip tanıtırmısın diye iletişime geçeceğini ancak rüyamda görsem inanırım.

Sadece ilk b500 deneyimlerimi anlatan yazıumdan sonra (http://www.motosiklet.net/forum/test-merkezi/69978-piaggio-beverly-500-izlenimlerim.html) Ferco Servis Müdürü beni arayıp yazım için teşekkür etmişti.

Ancak motosikletle ilgili bir meslekte çalışmak isterdim doğrusu :cat:

ozeronder
09 Mart 2010, 23:25
Bu sene Fuara gelipte sizlerle tanışamadan geri dönmek beni çok üzdü umarım başka bi bahaneyle bir yerlerde tanışıp şöyle karşılıklı uzun uzun motosiklet muhabbeti edebiliriz.

Deryali
10 Mart 2010, 13:05
Bu sene Fuara gelipte sizlerle tanışamadan geri dönmek beni çok üzdü umarım başka bi bahaneyle bir yerlerde tanışıp şöyle karşılıklı uzun uzun motosiklet muhabbeti edebiliriz.

Dostum ben Fuara gelemedim. Benim minik kız hastalandı. Ateşi düşmedi onun nöbetini tuttuk hafta sonu. Senide arayıp haberdar edemedim. Bir dahaki sefere inşallah.

ozeronder
11 Mart 2010, 21:37
Dostum ben Fuara gelemedim. Benim minik kız hastalandı. Ateşi düşmedi onun nöbetini tuttuk hafta sonu. Senide arayıp haberdar edemedim. Bir dahaki sefere inşallah.

Geçmiş Olsun, Küçük Çocuğun Sıkıntısını İyi Bilenlerdenim, Umarım Şimdi Daha İyidir. Sağlığımız Olsun da Bizde Bu Motosiklet Sevdası Varken Bir Gün Biryerlerde Muhakkak Buluşuruz...

selçuk sezer
17 Mart 2010, 17:02
arkadaşlar motorumu sattım ybr 125 alarak vitesliye geçmiş bulunuyorum

choconut
17 Mart 2010, 19:37

hayırlı olsun yeni motorun..bol bol km yapki ayaklarınıda kullanmaya alış..scooterde ayaklar hep boştaydı viteslide artık onlarda çalışacak..inşallah maddi imkanlar uygun olurda 125ccde fazla sıkılmadan daha yüksek cclere geçersin..:)

CBA
17 Mart 2010, 22:58

Hayırlı olsun abi kaça sattın, antalyadanmı aldılar. Bende senin gibi vitesliye geçmeyi düşünüyorum ama kararsızım napsam bilemiyorum.

selçuk sezer
18 Mart 2010, 11:07
antalyadan aldılar 3700 e verdim otobüse koydular motor gitti bende kararsızdım alana kadar biraz viteslere alışana kadar zorlandım sürüşü çok rahat süspansiyonu dylana göre daha güzel virajlarda rahat sessiz ne bileyim hiç pişman değilim yakıt süper sürat biraz düşük ama seri biraz ayakların üşüyor o kadar

CBA
18 Mart 2010, 21:09
antalyadan aldılar 3700 e verdim otobüse koydular motor gitti bende kararsızdım alana kadar biraz viteslere alışana kadar zorlandım sürüşü çok rahat süspansiyonu dylana göre daha güzel virajlarda rahat sessiz ne bileyim hiç pişman değilim yakıt süper sürat biraz düşük ama seri biraz ayakların üşüyor o kadar

Uygun vemişin abi, yanlış hatırlamıyorsam senin motorda koruma demiri filanda vardı demi.

selçuk sezer
18 Mart 2010, 21:31
evet sen ne yaptın satışa devammı

blue white
18 Mart 2010, 22:46
selçuk ii fiata vermişsin. km side azmış. hayırlı olsun. bende küçük hacimde hep scooter istiyorum,vitesli pek sarmıyor.cbf almadan önce dylan çok aradım ama, fiatları hep uçuktu.

CBA
19 Mart 2010, 00:47
evet sen ne yaptın satışa devammı

aslında kararsızım ama istediğim fiyatı veren olursa satcam gibi abi.

selçuk sezer
19 Mart 2010, 09:52
en son görüşmemiz çok severdim kendilerini beni bir kere bile üzmedi
http://img683.imageshack.us/img683/2325/17032010169.jpg (http://img683.imageshack.us/i/17032010169.jpg/)

ozeronder
19 Mart 2010, 21:28
en son görüşmemiz çok severdim kendilerini beni bir kere bile üzmedi
http://img683.imageshack.us/img683/2325/17032010169.jpg (http://img683.imageshack.us/i/17032010169.jpg/)

Eyvahlar olsun sen Dylanı satıp YBR125 mi aldın, neden böyle bir şey yaptın ki , bari YBR250 alsaydın. neyse inşallah sıfır almamışındır,

En azından vites olayını çözünce kolayca satabileceğin piyasa motoru, hayırlı olsun Allah Kazasız belasız kullanmanı nasip etsin. (Amin cümlemize)

selçuk sezer
19 Mart 2010, 22:06
yok yok ikinci el aldım ybr 125 o kadar küçümsenecek bir motor değil

ozeronder
19 Mart 2010, 22:24
Estağfurullah küçümsediğimden değil, 3-4 ay boyunca da kullandığım bir motordur kendisi, kullanım amacına uygunluğu da tesçilli bir makinedir her ne kadar Yamaha hazretleri her sene kalitesinden biraz çalsada piyasadaki en kaliteli kommuterlerden biridir.
Benim şaşkınlığım Dylandan sonra bu motordan zevk alamayacağını bilmemdendir.

selçuk sezer
19 Mart 2010, 22:53
zaman ekonomi devri yakıttan tasarruf parçadan tasarruf bakımdan tasarruf çok ekonomik bir motor zaten motorların hız sınırı 70 km olan bir ülkede en kullanışlı motor bana biraz zevkli geldi uğraşı var sonuçta

satoyama
21 Mart 2010, 17:10
arkadaşlar bişey sormak istiyorum

dylanlarda odo metre sayacı digital (innovada da öyleydi) bu sayaçla oynanma ihtimali yada sıfırlanma ihtimali varmı?

sero35
21 Mart 2010, 23:45
arkadaşlar bişey sormak istiyorum

dylanlarda odo metre sayacı digital (innovada da öyleydi) bu sayaçla oynanma ihtimali yada sıfırlanma ihtimali varmı?

evet dylanların kronık hastalığı km sayacı güneşte uzun süre kaldığı zaman arızalanıyor.park halındeyken göstergenin üzerine bişeyler örtün diyorlar.pıyasadaki çoğu dylanın ana km tam belli değil.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:39 ----------

arkadaşlar şu an 16000 kmdeyım. acaba debrıyaj tası emizliği hiç yaptırmadım.gerek varmı,20000,e kadar devam edeyimmi

choconut
22 Mart 2010, 00:37
evet dylanların kronık hastalığı km sayacı güneşte uzun süre kaldığı zaman arızalanıyor.park halındeyken göstergenin üzerine bişeyler örtün diyorlar.pıyasadaki çoğu dylanın ana km tam belli değil.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:39 ----------

arkadaşlar şu an 16000 kmdeyım. acaba debrıyaj tası emizliği hiç yaptırmadım.gerek varmı,20000,e kadar devam edeyimmi

ben dylandada gösterge gitti hayal meyal okunuyo işte:P servis 250tl dedi bence gereksiz almayı düşnmüyorum..böle gitsin işte..bence debriyajı filan bi söktür temizlet derim serviste özel spreyler var benimkine bi yarım bi tam kutu bitirmişti usta..gayette güzel oldu daha uzun süre sağlıkla kullanırsın..ben 45bindeyim 24bindeki kayış değişimi dışında debriyaj kımındaki herşey orjinal..gerisini sen düşün..2bakımda bir yani 8binde bir temizletiyorum debriyajı..2binde bir yağ..4binde birde hava filtresi ve buji değiştiririm aksatmam pek..

satoyama
22 Mart 2010, 01:12

anladım teşekkür ederim.. bu kötü bir haber oldu benim için :pale:

konti
24 Mart 2010, 01:20
çok titizsin çokonat kardeş.hava filtresini annadımda bujiyi 4000 bir deiştirmeye ne gerek var?ayrıca 1lyağ koyarsan motora çok rahat 4000 km gidiyo eksiltmeden.ama serviste deiştirtyorsan yağı o zaman 1500 bir deiştirmen lazım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:17 ----------

çokonat kardeş basınçlı su tutuyonmu göstergeye ondan bozulmasın?ne zaman görüşçez seninle?kaç senedir görüşemedik bir turlü.

CBA
24 Mart 2010, 02:12
çok titizsin çokonat kardeş.hava filtresini annadımda bujiyi 4000 bir deiştirmeye ne gerek var?ayrıca 1lyağ koyarsan motora çok rahat 4000 km gidiyo eksiltmeden.ama serviste deiştirtyorsan yağı o zaman 1500 bir deiştirmen lazım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:17 ----------

çokonat kardeş basınçlı su tutuyonmu göstergeye ondan bozulmasın?ne zaman görüşçez seninle?kaç senedir görüşemedik bir turlü.

Gösterge probleminin güneşden dolayı olduğunu biliyorum bende.
Birde daha evvelde soran olmuş km ile ilgili. Km düşürme mümkün olduğu gibi, piyasada garantiden km si değişen dylanda çok haberiniz olsun, dikkatli olun. yetkili servise son bakımın ne zaman yapıldığını sorup kıyaslama yapabilirsiniz belki.

konti
25 Mart 2010, 00:34
vallah bizim öyle üçkyatçılıklarla işimiz olmadı için bilmiyoz o yolları.benim şu ana kadar bi sorunum olmadı km göstergesiyle ilgili 30000km motorum çok şükür.egzoz falanda deiştirmedim şu ana kadar çok şükür.uçak gibi de gidiyo makine allah nazardan saklasın çok memnunum.ben lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum bu yaz mişlen gold standart kaça mal olur bilen varmı?balans dahil ön ve arka ölçüler 110-90-13 130-70-13 bilen varsa bi zahmet bilgilendirsin şimdiden teşekürler.

CBA
25 Mart 2010, 02:05
michelin gold standart şuanda buz motorda 250 lira. eğer buz motorda taktırırsanız üsretsiz ama dşarda herhangi bi firmaya taktıracaksanız ortalama 30 lira aldıklarını duymuştum

konti
25 Mart 2010, 02:48
michelin gold standart şuanda buz motorda 250 lira. eğer buz motorda taktırırsanız üsretsiz ama dşarda herhangi bi firmaya taktıracaksanız ortalama 30 lira aldıklarını duymuştum

çifti+balansmı 250 lira? çok teşekür ederim dostum verdin bilgiler için sağol.dostum bu fiyat izmir içinmi geçerli istanbul içinmi?

CBA
25 Mart 2010, 18:50
çifti+balansmı 250 lira? çok teşekür ederim dostum verdin bilgiler için sağol.dostum bu fiyat izmir içinmi geçerli istanbul içinmi?

İşte dediğim gibi eğer buz motorun bi şubesine gidersen takma+ balansı bedavaya yapıyorlar. Bu fiyatlar buz motorun tüm şubeleri için geçerli.

konti
26 Mart 2010, 00:28
İşte dediğim gibi eğer buz motorun bi şubesine gidersen takma+ balansı bedavaya yapıyorlar. Bu fiyatlar buz motorun tüm şubeleri için geçerli.

çok teşekür ediyorum verdin bilgiler için çok yardımcı oldun

selçuk sezer
26 Mart 2010, 10:08
bursada rf otomotiv var mudanya yolunda esentepe lambalarına varmadan bp benzinliğini geçince can bey 2494847 kendide motorcu sökme takma hepsini yapiyor birde ona sor

archer-s
26 Mart 2010, 20:37
slm daha yepyeni bi üyeliğim var :) bikaç sorum olacak cvp bulabilirsem çok mutlu olucam... sevgili abilerim bu konuda beni bilgilendirir inşallah :cherry: ben honda dylan almak istiyorum... 2.el alıcam ve bikaç sorum var... 1. honda dylanın kaç farklı tipi var? (dylan 150 ve ses dylan 150 die model varmı?) 2. dylanların radyatörü nerede? :cherry: 3. ve son olarak: 8.000 km altında satılık dylan arıyorum... peşin para varadericem terrrtemizzz olsa çok şüper olur... :P yüzsüzlük yapmamışımdır inşallah :queen: şimdiden ilgilenen abilerime teşekkür ederim... :)

blood_zucker
26 Mart 2010, 21:41
arkadaslar bana dylan beyni lazım nasıl temin edebilirim yada malossi cipte olabilir...yardımcı olursanız sevinirim simdiden teşşekür ederim