Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-BSI-
22 Ağustos 2009, 01:08
km saatleri hiçbir araçta %100 doğru değildir. ama bu fabrika 10 veriyor 3-5te yıpranmadan gelse 15 yapar diye de hesaplanmaz. sürat arttıkça sapma artar ama kimse ibre 140ı gösteriyor 15 sapsa 125 gittim demez. ibre neyse onu söyler. bende onu söyledim. ayrıca çok kez deneme yaptığımızda yanımızdaki araçla aynı süratteyken aynı hızları okuyoruz. otomobille de motorla da denenmiştir. dakikalarca beverly ile düz yolda 130 km ile yan yana gittik. iki motorda tam 130u gösteriyordu. saatin arızalı olması söz konusu değil. öyle dersek bütün araçlardaki saatler arızalı olur. :) ama fiziksel olarak gerçek süratimiz tam olarak kaç onun için bişey diyemem. 130dur 135dir 140dır ama ibre doğru ve 140ıda geçti sapma payı nedir onu bilemem. :)
Tolme
22 Ağustos 2009, 14:39
km saatleri hiçbir araçta %100 doğru değildir. ama bu fabrika 10 veriyor 3-5te yıpranmadan gelse 15 yapar diye de hesaplanmaz. sürat arttıkça sapma artar ama kimse ibre 140ı gösteriyor 15 sapsa 125 gittim demez. ibre neyse onu söyler. bende onu söyledim. ayrıca çok kez deneme yaptığımızda yanımızdaki araçla aynı süratteyken aynı hızları okuyoruz. otomobille de motorla da denenmiştir. dakikalarca beverly ile düz yolda 130 km ile yan yana gittik. iki motorda tam 130u gösteriyordu. saatin arızalı olması söz konusu değil. öyle dersek bütün araçlardaki saatler arızalı olur. :) ama fiziksel olarak gerçek süratimiz tam olarak kaç onun için bişey diyemem. 130dur 135dir 140dır ama ibre doğru ve 140ıda geçti sapma payı nedir onu bilemem. :)
bir konudaki teşhisin doğru sürat arttıkça sapmada artıyor,yani 140 giderkenki sapma oranı ile 80 ile giderkenki sapma aynı degil bunu bende yaptığım gps ölçümünde gördüm ,örnek olarak cihaz yüzde 5 fazla gösteriyorsa bu saatte gördüğün süratin yüzde 5 i oluyor ,al birtane gps benim gibi koy km saatinin üzerine bas gaza karşılaştır, bende 2-3 gün öncesine kadar saatte gösterdiğine göre 140 gidiyorum zannediyordum ama gps 130 diyordu :) benim anlatmak istedigim bu, ayrıca yıpranmadan dolayı lastik çapın daralıyor buda kmde yanlış göstermeyi artırıyor ..
Deryali
22 Ağustos 2009, 14:41
bence dylanda sapma yok denecek kadar az yada yok.
Şehirler arası otobüsler 120km ile sınırlıdırlar. Ben otobanda o otobüsleri 130km/hız ile dylan ile rahat solluyordum.
selçuk sezer
29 Ağustos 2009, 00:10
bu gün başıma bir şey geldi ışıklarda durdum iki arabanın arasındayım sağ yandaki araçtaki şöför kalkışta süratli kalktı bende fırladım onu geçtim 100 mt aşağıdan yayanın biri yola fırladı ikimizde süratliyiz frene asıldım adamı kurtardım motor acayip oldu gaz yememeye başladı sağa yanaştım gaz veriyom yok motor stop etti dedim yandık gaz teli koptu durunca kontağı kapattım yeniden çalıştırdım çalıştı sanki hiçbir şey yok eve geldim anlamadım neden yaptı acaba
Deryali
29 Ağustos 2009, 02:53
belki benzinin azdı ve frene basınca öne doğru toplandı ? Olur böyle şeyler dert etmeye bile gerek yok.
sero35
11 Eylül 2009, 15:20
dylan ,cılar nolduk boyle yaa.onceden gundemden duşmezdık,şimdi kimseden ses cıkmıyor:silent:
Deryali
11 Eylül 2009, 17:15
herkes sattı motorunu herhalde :(
yada dylan hiç çözülmesi zor porblem çıkarmadığı için paylaşılacak birşey bulunmuyor. Forumun geçmişine bakarsak motorun her bir vidasına kadar konuştuğumuzu görebiliriz.
gelmiş geçmiş en sorunsuz motor = Dylan
Honda artık başka bi model çıkarsada onu konuşsak :)
TYP-R
11 Eylül 2009, 23:20
Bugün Dylanın bir kaç parça fiyatını sordum ön amortisör teki 500tl arka jant 300tl arka amortisör 400tl... tabi +kdv
romeo_brave
11 Eylül 2009, 23:37
ewet sıvı soğutmalı gayet güzel bir motor 2-3 bin lira çine vericeğine honda al ömür boyu kullan ilkesi bu konuda bence geçerli:cat:
Deryali
12 Eylül 2009, 13:04
Bugün Dylanın bir kaç parça fiyatını sordum ön amortisör teki 500tl arka jant 300tl arka amortisör 400tl... tabi +kdv
Eğer kaza yapmadıysan motoru kullandığın sürece amartisor ve jant değişimi yapmana gerek olmuyor. Yani motora bu masrafları yapmak belki motor ömrün boyunca hiç olmayacak.
kadiRR_delisi
12 Eylül 2009, 13:08
benim motor 52.000 oldu. geçenlerde gösterge takıldı yani kilitlendi kaldı benzin, km sayacı, sabit kaldı bizim dylan prof. ustaya sordum getir dedi. gittim baktı dedi kabloyu çıkarır takarsak büyük ihtimal düzelir dedi ve düzeldi. egzoz sorunu var malum dylan klasiği. onunda katalizörünü aldırdık tamamen ve performans baya arttı.
bu arada ps150'si olan bi arkadaşımla kalkış yaptı dylan boy boy ayırıyo düzde sabit gazda giderken uzadık yine aynı. anladımki dylan gerisi yalan.. :)
Deryali
12 Eylül 2009, 15:39
benim motor 52.000 oldu. geçenlerde gösterge takıldı yani kilitlendi kaldı benzin, km sayacı, sabit kaldı bizim dylan prof. ustaya sordum getir dedi. gittim baktı dedi kabloyu çıkarır takarsak büyük ihtimal düzelir dedi ve düzeldi. egzoz sorunu var malum dylan klasiği. onunda katalizörünü aldırdık tamamen ve performans baya arttı.
bu arada ps150'si olan bi arkadaşımla kalkış yaptı dylan boy boy ayırıyo düzde sabit gazda giderken uzadık yine aynı. anladımki dylan gerisi yalan.. :)
Dylan her eve bi tane lazım.
sero35
12 Eylül 2009, 17:10
bıraz abartı gıbı olacak ama,her uzun yol yapışımdan sonra dylanımı bıraz daha seviyorum.7-8 ay gıbı surede 9000km yaptım.doyamıyorum yol yapmaya.hem sehir ici,hem şehır dısına cevap veren bır motor.Ali,nin dedigı gıbı her eve lazım bıtane.televızyon,buzdolabı alma,DYLAN al
choconut
12 Eylül 2009, 18:11
kadir abi bende 42bindeyim..:) bence dylanla ps arasındaki fark aerodinamik yapıdanda kaynaklanıyo olabilir..çünkü üstüne bindim direksiyon nerdeyse dizlerimle aynı seviyede bütün vücut kabak gibi açıkta kalıyo..hiçbişekilde insana güven vermiyo kağıt üstünde koltuk yüksekliği dylandan 1cm fazla ama üstüne binince hiçte öyle değil dylanda 2ayak basarken psde tek ayak parmak ucu basabildim ki boyum 1.79-80 civarı..öndeki ızgara bile etkileyebilir bence yoksa motordan kaynaklanan bir performans farkı olacağını sanmıyorum..siz ne dersiniz??
Deryali
12 Eylül 2009, 19:31
Haklısın dostum. Aerodinamik yapıdaki farklılıklardan ötürü performans düşüyor olabilir. Bende Ps e bindiğimde hiç güven vermemişti. Direksiyon çok aşağıda kalıyor. üzerinde emanet duruyorsun sanki... Dylan varken 5.el Dylan alırım ama ps almazdım.
TYP-R
13 Eylül 2009, 15:44
Eğer kaza yapmadıysan motoru kullandığın sürece amartisor ve jant değişimi yapmana gerek olmuyor. Yani motora bu masrafları yapmak belki motor ömrün boyunca hiç olmayacak.
Allaha şükür öyle bir durum yok allah kimseninde başına vermesin.
Sadece ufak bir araştırma....
Ama dylanlarda gösterge ve egzost'ta kronik bir arıza olduğunu duydum.
Deryali
13 Eylül 2009, 16:27
Allaha şükür öyle bir durum yok allah kimseninde başına vermesin.
Sadece ufak bir araştırma....
Ama dylanlarda gösterge ve egzost'ta kronik bir arıza olduğunu duydum.
Ben 28.000km Dylan kullandım böyle bir problemle karşılaşmadım ama egsoz sorunu yaşayan arkadaşlarımız oldu. her zaman olmuyor demekki.
ozeronder
15 Eylül 2009, 22:17
Bence abartmamakta fayda var Dylanda sorun çıkarabilir, kullanım koşullarına göre değişebilir ama ben 16bin km de sattığımda kaza yapmadığım halde 2kez ön amatisör keçeleri değişmişti, bazen kendiliğinden stop ediyordu, sonra çalışıyordu. Hiç yolda bırakmadı ama sıkıntılarıda olacak tabii.
farukyayla
17 Eylül 2009, 11:48
şu an 22 bindeyim sadece eksoz sorunu yaşadım servis yenisini yakalım dedi ama 840 tl bende sanayii çarşısında eksozcu çok iyi bi ustamız var kendisi özel motosiklet eksozuda yapar ona gittim nakış gibi işledi eksozun altını açtı ve tamir etti 60 tl kurtardı işi ve biniyorum şu an sorun yok birkaçgün öncede gösterge 1 lambası kesti sanırım başka problem yaşamadım ve çok memnun olarak biniyorum
bypipo79
06 Ekim 2009, 12:34
merabalar ben yeni üye oldum. 1 ay önce 2006 model honda dylan aldım. 2 hafta bindim motor şarj etmemeye başlardı hep akü boşalıyordu. Servis şarj startörünün yandığını söyledi.startörün fiyatı 500 tl ben statörü sardıttım oldu ama motorun üstünde zonon far var zenonu açtığım zaman motor şarj etmeyi kesiyor.acaba zenon far motorsikletler için zararlı mıdır.önerilerinizi bekliyorum. teşekkürler.
http://www.sahibinden.com/tek_ve_ozel_renk_!!!-71WQQaXQQ16319959WQQpXQQdisplayitem
motoru bu linkten görebilirsiniz.
cenkerdemir
06 Ekim 2009, 13:01
arkadaşlar selam
öncelikle kazasız sürüşler dilerim regal raptor kullanıcısıyım işe gidip gelmek için honda dylan'a geçmek istiyorum fakat bir sürü ses çıkıyor bilinçli bilinçsiz kafalardan bende dostluğun ve motorcunun bol olduğu motosiklet.net üzerinden sizlere sormak zorunda kaldım bilgi veya ilgili linki paylaşabilirseniz çok memnun olurum
aklımdaki sorular
kaç beygir kimi 16 kimi 26 diyor
fren sistemi kimi kombine fren diyor ön arka tek fren elciğinde kimi ayrı ayrı diyor
uzun yola mesela durmadan en fazla kaç km yapabilirim yani bu motorla tatile gidilirmi
yardımcı olursanız çok sevinirim kazasız sürüşler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:46 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:27 AM ----------
birde bu ses 150 var birde dylan 150 var aradaki far nedir acaba
merabalar ben yeni üye oldum. 1 ay önce 2006 model honda dylan aldım. 2 hafta bindim motor şarj etmemeye başlardı hep akü boşalıyordu. Servis şarj startörünün yandığını söyledi.startörün fiyatı 500 tl ben statörü sardıttım oldu ama motorun üstünde zonon far var zenonu açtığım zaman motor şarj etmeyi kesiyor.acaba zenon far motorsikletler için zararlı mıdır.önerilerinizi bekliyorum. teşekkürler.
http://www.sahibinden.com/tek_ve_ozel_renk_!!!-71WQQaXQQ16319959WQQpXQQdisplayitem
motoru bu linkten görebilirsiniz.
Aramıza hoşgeldiniz. Xenon far sistemleri böyle elektrik sorunlarına neden olabiliyor, bende bu nedenlerden dolayı taktırtmadım.. Yinede servise danışmanız en iyisi olur..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:52 PM ----------
arkadaşlar selam
öncelikle kazasız sürüşler dilerim regal raptor kullanıcısıyım işe gidip gelmek için honda dylan'a geçmek istiyorum fakat bir sürü ses çıkıyor bilinçli bilinçsiz kafalardan bende dostluğun ve motorcunun bol olduğu motosiklet.net üzerinden sizlere sormak zorunda kaldım bilgi veya ilgili linki paylaşabilirseniz çok memnun olurum
aklımdaki sorular
kaç beygir kimi 16 kimi 26 diyor
fren sistemi kimi kombine fren diyor ön arka tek fren elciğinde kimi ayrı ayrı diyor
uzun yola mesela durmadan en fazla kaç km yapabilirim yani bu motorla tatile gidilirmi
yardımcı olursanız çok sevinirim kazasız sürüşler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:46 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:27 AM ----------
birde bu ses 150 var birde dylan 150 var aradaki far nedir acaba
bende 17 beygir olarak biliyorum
fren sistemi kombine ama istersen iptal edilebiliyormuş
valla bu motorla istanbul-antalya yapanlarımız var, 150 şer km aralıklarla istediğiniz yere gidersiniz diye düşünüyorum..
cenkerdemir
06 Ekim 2009, 15:59
valla bu motorla istanbul-antalya yapanlarımız var, 150 şer km aralıklarla istediğiniz yere gidersiniz diye düşünüyorum..[/QUOTE]
Üstat kusura bakma normali kombine sağ tarafdakini sıkınca iki teker birden frenliyor eğer istersem ikiye ayırabiliyorum doğrumu anlamışım
kombine daha mantıklı değilmi?
Deryali
06 Ekim 2009, 16:11
valla bu motorla istanbul-antalya yapanlarımız var, 150 şer km aralıklarla istediğiniz yere gidersiniz diye düşünüyorum..
Üstat kusura bakma normali kombine sağ tarafdakini sıkınca iki teker birden frenliyor eğer istersem ikiye ayırabiliyorum doğrumu anlamışım
kombine daha mantıklı değilmi?[/QUOTE]
Dostum aradadığın TÜM BİLGİLER VE FAZLASI bu başlık altında var. Yıllarca bir sürü birikimizi aktardık. Bir search edersen tüm sorularına cevap bulabilirsin.
Dylan 16 Beygir, su soğutmalı, kombine fren sistemli sorunsuz bir motordur. Alırsan pişman olmazsın.
cenkerdemir
06 Ekim 2009, 16:13
kombine daha mantıklı değilmi?
Dostum aradadığın TÜM BİLGİLER VE FAZLASI bu başlık altında var. Yıllarca bir sürü birikimizi aktardık. Bir search edersen tüm sorularına cevap bulabilirsin.
Dylan 16 Beygir, su soğutmalı, kombine fren sistemli sorunsuz bir motordur. Alırsan pişman olmazsın.[/QUOTE]
teşekkürler bende aradım bulamadım bu yüzden yazmıştım kusura bakmayın.
hamdi-hmd
06 Ekim 2009, 22:47
150 km şer arayla digil ben ankaradan fethiyeye (630km) 7 bucuk saatte indim ve hiç durmadım hep basarak geldim durmaya gerek yok yani motor cok sağlam motorda tık yok fethitedende istanbula geldim:)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:27 PM ----------
ben motora sis farı düşünüyorum sizce nasıl bişey alıyım nereye takıyım?
150 km şer arayla digil ben ankaradan fethiyeye (630km) 7 bucuk saatte indim ve hiç durmadım hep basarak geldim durmaya gerek yok yani motor cok sağlam motorda tık yok fethitedende istanbula geldim:)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:27 PM ----------
kardeş 7 buçuk saat nasıl durdun motorun tepesinde yaw,naptın sen yanlışın var herhalde ben 1 saat gidiyom tuhaf oluyom :):)
Bence sis farına gerek yok çünkü bizim motorlarda ayak marşı yok ve elektrik sistemiyle oynamak aküye zarar verme olasılığı yüksek böyle bü akü problemindede yolda kalma olayı başını ağrıtabilir..
sero35
06 Ekim 2009, 23:24
sisfarını nereye monte edeceksın,ayrıca extra aydınlatma takarsan konjektoru yorarsın.belkı arızalanabılırde,zaman zaman aku problemıde yasarsın.boozma dylanın sadelıgını:cat:
Deryali
07 Ekim 2009, 01:24
Motor giderde hocam sen dayanamazsın :)
Dylan 15.8 beygir yuvarlanarak 16 beygir olan bi motordur. Kombine fren sistemi mevcuttur. Çalışma sistemi arkayı sıkarsanız belli bir miktarda önüde sıkar. Ancak önü sıkarsanız arkayı sıkmaz. Buda zaten gerekli birşey değildir. Arka sıkılınca önüde sıkması önemli bir konudur. Buda istenirse iptal edilebilirki bu sistemi kullanınca normal bağımsız çalışan fren sistemi çok güvensiz gelmeye başlar . Dylan 150 ile ses 150 ayrı motorlar değildir. Dylanın honda da ki tam adı Dylan Ses 150 dir. Yani dylanın farklı versiyonları yoktur. Herzaman söylüyorum Dylan siz üzerinde durabildiğiniz sürece kesintisiz yol gider. Şişme,inme,çatlama,patlama,ayılma,bayılma vs. ile işi olmaz. :) Ben dylan ile 13 saat benzin ve yemek molaları hariç 900 km yolu tek seferde gittim. Daha da çabuk gidebilirdim ancak gece gittiğimiz için fazla yüklenemedik. 1 haftada 2800 km yol yaptım. Zenon farın araba için olanları kullanırsanız sorun yaşarsınız ama motosiklet için olan özel kitleri kullanırsanız sorun yaşamazsınız. Ama ben hiçbir şekilde okadar yüksek amper çeken birşeyi Dylanın elektirik sistemine bağlamam. Akü kaldırsa bile bunun konjektörü var alternatörü var kabloları var düğmeleri var. Birinden biri kaldırmazsa al başına belayı. 500 liradan başlar masraf :)
hamdi-hmd
11 Ekim 2009, 12:41
aklısınız ben öyle düşünmemüştüm sitemin kaldırıp kaldırmıcanı bende de zenon var oyüzden sis farı istemiştim ama vaz geçtim zenon 1 seneden beri var allahtan bişey olmadı:D walla 7 buçuk saat olayına gelince de gayet alışkınım daha önce de çok uzun yola gittim uzun yolda durmayı sevmiyorum hiç oyüden motor üstünde olmaya alışkınım:) çok sevdiğim için olabilir:) benzini bittikçe benzin aldım:) okadar yapılmaz diye bişi yok alışkanlıga ve uzun yolu motoru sevmeye bağlı:)
Kardeş xenon'un farsa daha ne sis farı istiyonki zaten yetiyodur xenon..:)
Bu arada xenon farın bugüne kadar elektirik sisteminde bi sorun çıkarttımı.
kadiRR_delisi
27 Ekim 2009, 00:20
Yakın bi arkadaşım stopu led yaptı. stopun tavan kısmına passat'ın yuvarlak ledini koydu park yanarken o yanıyo geceleri çok güzel bi kırmızılık oluyo. onun dışında fren yandığında ortada 10-12 ledli yuvarlak bi led var daha küçük çaplı. birde sinyallerin içine ters şekilde 3'er tane şerit led koydu. çok güzel oldu.
Bu arada orjinal dylan egzozu olan varmı tamir görmemiş az kullanılmış vs.
cenkerdemir bu motoru hiç düşünmeden al başka bişi demem.
SAhibinden.com da bikaçtane satılık egzos vardı abi istersen bak..
bide şu dediğin stop grubunu merak ettim fotosu varsa eklerssen sevinirim abi..
kadiRR_delisi
27 Ekim 2009, 00:34
fotosu yokta çekerim bi akşam eklerim. çıkma egzozların bozuk olma olasılığı var. şu an egzoz açık yani boşaltıldı içi hem ses hoş olmuyo.. hemde yakış çok arttı.
illaki orjinal egzos olsun demiyorsanız ixil diye bi markada dylan için egzos üretiyor. Ben daha evvel yurt dışında kullanalarını görmüştüm, sitemizdn Serkan (-BSI-) arkadaşımızda istanbulda araştırmış ve foruma yazmıştı verdiğim linkteki sayfayı okursanız bilgilere ulaşacaksınız..
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/4104-honda-ses-dylan-150-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-231.html
kadiRR_delisi
27 Ekim 2009, 01:03
çok km yaptığım için yakış önemli benim için. 20 tl ile 200 km giderken şimdi 160-170 km gidebiliyorum. onun için spor egzoz açık egzoz düşünmüyorum. mecburiyetten bunu boşalttırdık içi dağılmıştı iyice.. spor egzoz alıpta orjinalini bi kenarda tutan bulursam alırım. Aceba PS'nin egzozu buna uyumlumu belki PS'lerde egzoz sorununu gidermişlerdir.
AYnen öyle zaten garantiden değiştiği zzamnada ps egzosu takılıyor yakın zamanda bende göstericem garanti daha var ama egzos pas yapmya başladı,ben bu yüzden garantiye yollıcam..Abi bence bu ixil egzoslar yakışı çok fark ettirmez.
http://www.sahibinden.com/honda_dylan_150_egzos-46WQQaXQQ15614153WQQpXQQdisplayitem?keyword=dylan% 20egzos
kadiRR_delisi
27 Ekim 2009, 01:17
insan güvenemiyo ki burda birisinde bulsam dahi 1 hafta kullanırım ustaya baktırırım öyle alırım ancak. ilan çanakkale 450 TL alsak elimizde patlayabilir. :) bakalım bi sirkeciye aydın motora gidiyim. bu arada teşekkürler ilgin için.
Doğru söylüyorsun cambaz dolu ortalıkta
En güzeli dediğiniz gibi aydın motora bi bakın..
cenkerdemir
27 Ekim 2009, 10:04
[QUOTE=kadiRR_delisi;1838349]Yakın bi arkadaşım stopu led yaptı. stopun tavan kısmına passat'ın yuvarlak ledini koydu park yanarken o yanıyo geceleri çok güzel bi kırmızılık oluyo. onun dışında fren yandığında ortada 10-12 ledli yuvarlak bi led var daha küçük çaplı. birde sinyallerin içine ters şekilde 3'er tane şerit led koydu. çok güzel oldu.
Bu arada orjinal dylan egzozu olan varmı tamir görmemiş az kullanılmış vs.
cenkerdemir bu motoru hiç düşünmeden al başka bişi demem.[/QUOE]
Teşekkür ederim arkadaşlar.
sero35
27 Ekim 2009, 23:50
insan güvenemiyo ki burda birisinde bulsam dahi 1 hafta kullanırım ustaya baktırırım öyle alırım ancak. ilan çanakkale 450 TL alsak elimizde patlayabilir. :) bakalım bi sirkeciye aydın motora gidiyim. bu arada teşekkürler ilgin için.
senın motor kaç model,kaç km de.bu sorun kaç bınlerde başlıyor kı
Şeref abi bunun belli bişeyi yok bazısına 4000km olmuş bazılarına 20000km de belli değil
belkide içimizde hiç bu sorunu yaşayan yoktur mesela şuan için benimkinde bi sorun yok ama hafif paslanmalar var onun için göstericem garantiye..
choconut
28 Ekim 2009, 02:34
bende eksoz sorunu 14bin gibi başladı ses artarak devam etti bi süre 16binde garantiden değişti şuan yaklasık 44bindeyim sorun yok çok şükür..dikkatimi çeken bi olay var önceden motor sıcakken 1-2 defa yıkamıştım yazyikli suyla yeni eksozla sıcakken yıkamadım..etkisi olabilir..
Geçen gün bi arkadaşlar konuştum motoruna arka lastik olarak metzeler ME 7 teen takmış taktığı lastiğin ölçüleri 130/60/13 ama orjinal ölçüler 130/70/13 lastik desenini filan çok beğendim bende metzelerden takmayı düşünüyorum acaba bi sorun olurmu..
http://img21.imageshack.us/img21/9514/77331249915534824143756.jpg (http://img21.imageshack.us/i/77331249915534824143756.jpg/)
erol 62
28 Ekim 2009, 18:49
cem dylan'a 130 70 13 yerine 130 60 13 lastik takarsan motosikletin arkası 1.3 cm daha alçalır.bununda hiç bir zararı olacağını sanmıyorum. o takan arkadaşa sorsaydın fark var mı diye
cem dylan'a 130 70 13 yerine 130 60 13 lastik takarsan motosikletin arkası 1.3 cm daha alçalır.bununda hiç bir zararı olacağını sanmıyorum. o takan arkadaşa sorsaydın fark var mı diye
takan arkadaşa sordum 2.el almış motoru üstünde takılımış ondan fark varmı pek bilmiyor. Ama çok güzel lastik diyor..
Bence lastikte mıchelın ve metzeler:cat:
sero35
28 Ekim 2009, 22:18
Cem metzeler takılır valla,bıldıgım kadarıyla motor lastıgıne uzerıne yok
Cem aynaları kullanmıyorsan bana gönder :)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO