Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
CBA
16 Haziran 2009, 19:16
sağol dostum..bu arada dylancılardan hiç ses yok nedense boş konuşmaya gelince sayfa sayfa yazı var ama bişey sorunca cevap alınamayıo artık burda..neyse yapıcak bişey yok..herkese kazasız belasız sürüşler..
Biliyo olsak yazardık kardeş,bak bilen varmış yazmış.
-BSI-
16 Haziran 2009, 19:39
Selamlar. Sınavlarım dolayısıyla giremedim uzun zamandır foruma. Bildiğim kadarıyla cevap vereyim soruları olan arkadaşlara. Cem debriyajı açtırmana gerek yok. Bilyalar var evet aşınan parçalar ancak benim daha hiç değişmedi. 2. kayış değiştirme zamanım geliyor ozaman onlarıda değiştireceğim. Sadece içinin temizlenmesi mevzusu var ama temizlendikten sonra zaten yine aynı şekline kısa zamanda döner. Sonuçta debriyaj devamlı toz çıkarıyor. Ama ben oranın devamlı sökülüp takılması taraftarı değilim. :) Zaten debriyajı söktükleri zaman işçilik ücreti artıyor haberin olsun. :) 7000 km henüz az o işler için.
Choconut bujinin tırnak aralığının gerçekten bozulduğunu düşünüyorsan ve bujiyide daha yeni almadıysan ben senin yerinde olsam gider yenisini alırdım. Ama yeni almışsan daha da ömrü varsa servise gidip tırnak aralığını ayarlamak için aparat var. Adını şimdi hatırlayamadım. Gidip onunla doğru aralığına getirebilirsin. Tırnak aralığınında tam ölçüsü aklımda değil ama kitapçıkta yazıyor.
CBA
16 Haziran 2009, 20:25
Tşkler Serkan cevabın için.
Veniversum
17 Haziran 2009, 10:02
Bugün libadiye caddesinde iki tane arka arkaya dylan gördüm.
bir tanesi hızlıca kaçtı yakalayamadım ama diğerinin plakası 1113'tü. forumda o yolu kullanan varmı sabah 8 gibi.
Deryali
17 Haziran 2009, 12:58
Bugün libadiye caddesinde iki tane arka arkaya dylan gördüm.
bir tanesi hızlıca kaçtı yakalayamadım ama diğerinin plakası 1113'tü. forumda o yolu kullanan varmı sabah 8 gibi.
Dylanı yakalamak zordur :) İnsan satınca dahada anlıyor kıymetidi :pr::pr::pr:
CBA
17 Haziran 2009, 15:41
Sattınmı Ali abi motoru.
X-city mi aldın yoksa.
Deryali
17 Haziran 2009, 15:50
Yok almadım henüz araştırıyorum.
tasarslan
17 Haziran 2009, 16:01
Yok almadım henüz araştırıyorum.
Hangi modelleri ?
CBA
17 Haziran 2009, 16:06
Evet abi ne düşünüyorsun X-citymi başka bi modelmi.
Deryali
17 Haziran 2009, 16:08
Şuanda benim amacıma en en uygun motor YAMAHA x-CITY
Çünki
Yakıtı az, Masraf ve bakımları uygun, 21 beygir %70 şehir içi ve %30 şehirler arası ve iki kiçi için rahat ve konforlu. Motor baya büyük ve güzel duruyor.
Başka modellerde var.
Beverly 500, Ancak yakıt çok yakıyor şehir içi hararet yapıyor ve masrafları çok fazla.
Büyük şasi motorlar bana göre değil. Siz söyleyin X-City den daha iyi bir alternatif var mı ?
CBA
17 Haziran 2009, 16:11
Dediğin gibi muadili beverly var ama onunda masrafları çok, x-city'e bakmakta haklısın gibime geliyor Ali abi.. Xmax de hoşuma giden bi motor ama tekerlek çapının küçük olması seni pek memnun etmez herhalde abi.
Bu arada kaça sattın abi dylanı. Millet ölücü ondan merak ettimde.
tasarslan
17 Haziran 2009, 16:17
Şuanda benim amacıma en en uygun motor YAMAHA x-CITY
Çünki
Yakıtı az, Masraf ve bakımları uygun, 21 beygir %70 şehir içi ve %30 şehirler arası ve iki kiçi için rahat ve konforlu. Motor baya büyük ve güzel duruyor.
Başka modellerde var.
Beverly 500, Ancak yakıt çok yakıyor şehir içi hararet yapıyor ve masrafları çok fazla.
Büyük şasi motorlar bana göre değil. Siz söyleyin X-City den daha iyi bir alternatif var mı ?
Muadili
Sym HD 200-kymco 200- Piaggio Carnaby alternatif olabilir mi ?
Deryali
17 Haziran 2009, 19:20
Muadili
Sym HD 200-kymco 200- Piaggio Carnaby alternatif olabilir mi ?
Sym X-City'nin değil Dylan'ın bile muadili olamaz :). Açıkçası biri önüme HD200 ü koysa binipte kullanmam. Kymco'nun 200 lük modeli hangisi onu çıkaramadım, Burada Carnaby aslında güzel bir alternatif ancak baktığında selesi x-city kadar rahat değil. Uzun yola çıktığımda da rahat edeyim istiyorum.
tasarslan
17 Haziran 2009, 19:29
Sym X-City'nin değil Dylan'ın bile muadili olamaz :). Açıkçası biri önüme HD200 ü koysa binipte kullanmam. Kymco'nun 200 lük modeli hangisi onu çıkaramadım, Burada Carnaby aslında güzel bir alternatif ancak baktığında selesi x-city kadar rahat değil. Uzun yola çıktığımda da rahat edeyim istiyorum.
Kymco
http://www.sahibinden.com/kymco_peoples_200_kazasiz_9500_km_zeytinburnu-15WQQaXQQ14845579WQQpXQQdisplayitem
Beverly 500 Cruiser veya gelecek olan 300 cc modeli senin için ideal sanırım.
ozeronder
17 Haziran 2009, 19:56
Bende Dylandan sona ne alacağımı şaşaırdım öyle başarılı bir motor yapmış ki honda bilmeden fazla sorunsuz olunca hemen kaldırıp yerine PS150 yi koydu ve malesef tutulmadı. Bence Dylandan sonra x max te x city de iyi alternatifler. X max daha alçak bir motor x city ye göre ama dengesi sürati keyfi kesinlikle yüksek. x city kaldırımdan inerken çukurlara girerken sizi korkutmayan üzmeyen tambir şehir için Endurosu uzun yoldada sürücüsünü yormuyor ve performansı ile keyfinden bir ödün vermiyor. Eğer kullandığın güzergahtaki yollar düzgünse x max düşünebilirsin. Ama benim gibi her gün bozuk yollarla mücadele veriyorsan kesinlikle x city almalısın derim... Gerçi İstanbulda bir sürü alternatifin var vereceğin kararı sabırsızlıkla bekliyoruz hadi hayırlısı..
Deryali
18 Haziran 2009, 01:12
Kymco
http://www.sahibinden.com/kymco_peoples_200_kazasiz_9500_km_zeytinburnu-15WQQaXQQ14845579WQQpXQQdisplayitem
Beverly 500 Cruiser veya gelecek olan 300 cc modeli senin için ideal sanırım.
kymcoyu hatırladım. hava soğutmalı malasef. Ancak kasteddiğin beverly 300 sanırım. Eğer bu haber doğruysa süper :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:11 AM ----------
Bende Dylandan sona ne alacağımı şaşaırdım öyle başarılı bir motor yapmış ki honda bilmeden fazla sorunsuz olunca hemen kaldırıp yerine PS150 yi koydu ve malesef tutulmadı. Bence Dylandan sonra x max te x city de iyi alternatifler. X max daha alçak bir motor x city ye göre ama dengesi sürati keyfi kesinlikle yüksek. x city kaldırımdan inerken çukurlara girerken sizi korkutmayan üzmeyen tambir şehir için Endurosu uzun yoldada sürücüsünü yormuyor ve performansı ile keyfinden bir ödün vermiyor. Eğer kullandığın güzergahtaki yollar düzgünse x max düşünebilirsin. Ama benim gibi her gün bozuk yollarla mücadele veriyorsan kesinlikle x city almalısın derim... Gerçi İstanbulda bir sürü alternatifin var vereceğin kararı sabırsızlıkla bekliyoruz hadi hayırlısı..
Çok teşekkür ederim. Şuan % 90 X-City kararı vermiş durumdayım. Ancak 2008 mi 09 mu yoksa ikinci elmi alınmalı sıfır alırsam hangi bayiyi tercih etmeliyim vs konusunda bilgi verebilir misiniz ?
caracas
19 Haziran 2009, 23:13
Ali kardeş, al bir tane silverwing 400.
Şehir içindede, dışındada bas git ikinci elde çok temiz motorlar bulunabiliyor, ben almadan önce şehir içinde hantal kalırmı, ağır gelirmi acaba diye endişelerim vardı. Ama aldıktan sonra gördümki tam bir denge delisi makina ve o zaman anladımki biz eski motorlarımızı çok büyütmüşüz gözümüzde evet onlar çok sağlam makinalardı, (dylan ) ama büyük motora geçtiğinde anlayacaksın rahatlığı ve o ağırlığın vermiş olduğu dengeyi. Hele uzun yola çıktığında anlayacaksın bende x city i düşünmüştüm ama büyüttüğüme değmeyecek diye vazgeçtim. Ve inanılmaz derecede sevdim yeni motorumu 400 cc. 39 hp. Çift silindir vibrasyon yok... :) bir düşün derim istersen.
Ben o koca gövdeli motorla diğer her motorun geçtiği yerden geçiyorum sıkıntı yok.......
selçuk sezer
19 Haziran 2009, 23:26
Ali kardeş, al bir tane silverwing 400.
Şehir içindede, dışındada bas git ikinci elde çok temiz motorlar bulunabiliyor, ben almadan önce şehir içinde hantal kalırmı, ağır gelirmi acaba diye endişelerim vardı. Ama aldıktan sonra gördümki tam bir denge delisi makina ve o zaman anladımki biz eski motorlarımızı çok büyütmüşüz gözümüzde evet onlar çok sağlam makinalardı, (dylan ) ama büyük motora geçtiğinde anlayacaksın rahatlığı ve o ağırlığın vermiş olduğu dengeyi. Hele uzun yola çıktığında anlayacaksın bende x city i düşünmüştüm ama büyüttüğüme değmeyecek diye vazgeçtim. Ve inanılmaz derecede sevdim yeni motorumu 400 cc. 39 hp. Çift silindir vibrasyon yok... :) bir düşün derim istersen.
Ben o koca gövdeli motorla diğer her motorun geçtiği yerden geçiyorum sıkıntı yok.......
selam yakıtı nasıl
caracas
19 Haziran 2009, 23:47
selam yakıtı nasıl
Selçuk merhaba, yakıt İstanbul trafiğinde, şehiriçi 4,5 ila 5 lt. civarında yakıyor. Yani l5 kuruş km. de. Bir başka deyişle 30 tl. benzin 200 km. yol ....
Şehirlerarası bu düşecektir. Yakında bir Bolu yolculuğum olacak kısmetse, döndüğümde uzun yol değerlerinide paylaşmak dileği ile ........iyi geceler...
selçuk sezer
20 Haziran 2009, 00:41
iyi geceler sağol
sozerr
20 Haziran 2009, 13:06
Selçuk merhaba, yakıt İstanbul trafiğinde, şehiriçi 4,5 ila 5 lt. civarında yakıyor. Yani l5 kuruş km. de. Bir başka deyişle 30 tl. benzin 200 km. yol ....
Şehirlerarası bu düşecektir. Yakında bir Bolu yolculuğum olacak kısmetse, döndüğümde uzun yol değerlerinide paylaşmak dileği ile ........iyi geceler...
Abi biliyorsun biz dylanla 9lt ye 300 km gidiyoruz nerdeyse. benim dylan 35000km ye geldi ; değiştireyim diyorum ama %90 şehir içinde kullanıyoruz. Dylana alternatif bulamıyorum. Saygılar,,
caracas
21 Haziran 2009, 10:19
Abi biliyorsun biz dylanla 9lt ye 300 km gidiyoruz nerdeyse. benim dylan 35000km ye geldi ; değiştireyim diyorum ama %90 şehir içinde kullanıyoruz. Dylana alternatif bulamıyorum. Saygılar,,
Ben Dylan la hiç bir zaman, 300 km. yapamadım. Bırak 300 ü, 250 km. bile yapamadım şehir içinde. Ama % 90 şehir içi kullanıyorsan tabii ki dylan a alternatif yok. Kesinlikle şehir içinde tek geçerim ama maalesef E 5 veya TEM de kesinlikle hafif kalıyor ve çok rüzgar alıyor. Bu arada bizim Serkanı kutluyorum dylanla Antalya gezisine katıldığı için. Hoşçakal, saygı bizden......
Deryali
21 Haziran 2009, 12:47
Ben Dylan la hiç bir zaman, 300 km. yapamadım. Bırak 300 ü, 250 km. bile yapamadım şehir içinde. Ama % 90 şehir içi kullanıyorsan tabii ki dylan a alternatif yok. Kesinlikle şehir içinde tek geçerim ama maalesef E 5 veya TEM de kesinlikle hafif kalıyor ve çok rüzgar alıyor. Bu arada bizim Serkanı kutluyorum dylanla Antalya gezisine katıldığı için. Hoşçakal, saygı bizden......
Dylanın otoyolda hafif kaldığına sonuna kadar katılıyorum. Ben SilverWing kullandığımda işte motor bu demiştim. Ancak bir doğru varki şehir içinde hakketen zor ya ben alışamadım yada durum böyle. Eğer SilverWing'i şehir içinde ıslak yolda yada vb sebeblerden ufacık bi kaydırsan toparlaman çok zor. Ben motoru iki ayağa alırken bile zorlanmıştım ağırlığından :)
Yakıt 5lt şehir için gerçekten yüksek. Mesela imkanımız olsa kapıda hem Dylan hehmde Silver dursa harika olurdu. Ben bu ikisinin ortası 250-300 cc arası bir motoru bizim kullanım alanımız olarak daha doğru bir seçim olarak görüyorum.
caracas
21 Haziran 2009, 16:31
Dylanın otoyolda hafif kaldığına sonuna kadar katılıyorum. Ben SilverWing kullandığımda işte motor bu demiştim. Ancak bir doğru varki şehir içinde hakketen zor ya ben alışamadım yada durum böyle. Eğer SilverWing'i şehir içinde ıslak yolda yada vb sebeblerden ufacık bi kaydırsan toparlaman çok zor. Ben motoru iki ayağa alırken bile zorlanmıştım ağırlığından :)
Yakıt 5lt şehir için gerçekten yüksek. Mesela imkanımız olsa kapıda hem Dylan hehmde Silver dursa harika olurdu. Ben bu ikisinin ortası 250-300 cc arası bir motoru bizim kullanım alanımız olarak daha doğru bir seçim olarak görüyorum.
Evet Ali tabii, dylan la arasında yarı yarıya kilo farkı var. Tam iki katı ağırlıkta. Ama ben sevdim, şehir içinde de dışındada sıkıntım yok çok şükür. Evet ikisi birden olsa daha iyi olurdu, bunu ben de düşündüm ama gereksiz israf gibi geldi, iki araba var zaten ikide motor olursa gereksiz diye düşünüp 4000 km. dylanı verdim gitti. Güle güle kullansın . Zaten sattığım arkadaşı bütün Türkiye tanıyor ATV de Avrupa Yakasında oynayan laz çaycı varya sarışın olan genç benim motor onda şimdi.
Sonuç olarak iyi düşün ve ver kararını al motorunu, hayırlısı olsun en iyi kararı vereceğinden eminim. Kullanım amacına uygun motoru seçersin inşallah hayırlısıyla... kal sağlıcakla
-BSI-
21 Haziran 2009, 22:03
Ahmet abi sağolasın. Bir dylanımız var onunlada gezebildiğimiz kadar geziyoruz işte. :) Sağolsun gık demedi daha. 30000 kmye geldi çattı motor. Bir video yaptım kendi çapımda. Hoşunuza gideceğini umuyorum. Buraya koymamıştım ama görmediniz herhalde. Buraya da koyayımda görmeyen dylancılar varsa onlarada ulaşsın. :)
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-videolari/62320-dylan-ile-30-000-km.html
caracas
22 Haziran 2009, 10:14
Ahmet abi sağolasın. Bir dylanımız var onunlada gezebildiğimiz kadar geziyoruz işte. :) Sağolsun gık demedi daha. 30000 kmye geldi çattı motor. Bir video yaptım kendi çapımda. Hoşunuza gideceğini umuyorum. Buraya koymamıştım ama görmediniz herhalde. Buraya da koyayımda görmeyen dylancılar varsa onlarada ulaşsın. :)
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-videolari/62320-dylan-ile-30-000-km.html
Sende sağol Serkanım,
Süper olmuş video, ben diğer sitede görmüştüm çok hoş olmuş. Seni gerçekten tebrik ediyorum. Ve dylanın gık demeyeceğini biliyorum da maşallah sende gık demiyorsun. :) öpüldün kardeşim...
choconut
23 Haziran 2009, 00:06
arkadaşlar merak ediyorum bizim dylanlar motor yapmadan kç km yapar?? istanbulda bi kuryede var 110binde deniliyodu ne oldu o motor akibetini bilen varmı?? ben 39bindeyim acaba diyorum şöle bi 100-150bin yaparmı motor açmadan..karar verdim gittiği yere kadar kullanıcam satmak istemiyorum kesinlikle alırsam bunun üstüne alıcam kuma:P motorda sorun olmayınca napalım bunları düşünüyoruz işte:mrgreen:
sero35
24 Haziran 2009, 00:39
arkadaşlar merak ediyorum bizim dylanlar motor yapmadan kç km yapar?? istanbulda bi kuryede var 110binde deniliyodu ne oldu o motor akibetini bilen varmı?? ben 39bindeyim acaba diyorum şöle bi 100-150bin yaparmı motor açmadan..karar verdim gittiği yere kadar kullanıcam satmak istemiyorum kesinlikle alırsam bunun üstüne alıcam kuma:P motorda sorun olmayınca napalım bunları düşünüyoruz işte:mrgreen:
yagını muntazam degıstırılırse motor hararet gormezse 100.000km yı rahat devırırsın.actıvalar yuzbınlerı gordugune gore dylan rahatlıkla gorur o kmlerı.Şeref:cat:
caracas
29 Haziran 2009, 10:35
Arkadaşlar, akşam Bolu dan geldim. sw ile bir haftadan beri Sakarya, Bolu arasında geziyordum. Benim sakarya da, annemin Boluda yazlığı olduğu için.... Benim cihaz uzun yolda 300 km. yol yapabildi ışık yanıncaya kadar. ve 300 km. de 38 tl. benzin yaktı ama, ortalama hız 120 km. idi.. ara sıra 160 gördüm ama kısa mesafe bilgilerinize...
tasarslan
29 Haziran 2009, 11:16
Arkadaşlar, akşam Bolu dan geldim. sw ile bir haftadan beri Sakarya, Bolu arasında geziyordum. Benim sakarya da, annemin Boluda yazlığı olduğu için.... Benim cihaz uzun yolda 300 km. yol yapabildi ışık yanıncaya kadar. ve 300 km. de 38 tl. benzin yaktı ama, ortalama hız 120 km. idi.. ara sıra 160 gördüm ama kısa mesafe bilgilerinize...
km de 392 krş çok değil mi ?
Deryali
29 Haziran 2009, 12:07
:) Bir yanlışı var. Büyük ihtimalle 1 depo ile 300km dir. 1 depo 14 litremiydi o kadardır o zaman.
tasarslan
29 Haziran 2009, 12:10
:) Bir yanlışı var. Büyük ihtimalle 1 depo ile 300km dir. 1 depo 14 litremiydi o kadardır o zaman.
Deryali scooturk te bir arkadaş X city satıyor..
Deryali
29 Haziran 2009, 12:18
Deryali scooturk te bir arkadaş X city satıyor..
Link verebilir misin hocam bir bakayım.
tasarslan
29 Haziran 2009, 12:19
Link verebilir misin hocam bir bakayım.
http://www.sahibinden.com/2400_km_de_2009_model_x-city-36WQQaXQQ14991294WQQpXQQdisplayitem
selçuk sezer
29 Haziran 2009, 20:09
km ye 1.26 kuruşa geliyor yanlış hesaplamışsın 38 lt deği 38 tl
caracas
29 Haziran 2009, 22:46
km ye 1.26 kuruşa geliyor yanlış hesaplamışsın 38 lt deği 38 tl
Selçuk kardeşim, seni tebrik ediyorum. Senden başkası yanlış anlamış meseleyi. tabiiki bir depo ile 300 km. ve depo bitmeden yani ışık ilk yandığında benzin almaca........ yoksa 38 lt. değil yani l.30 civarı yakıyor:cherry:
hiaxi
30 Haziran 2009, 18:09
slm siteye yeni üye oldum.
dylan 150 almayı düşünüyorum. bi tane buldum 38binde 2.400 istiyor. çok temiz bütün bakımları yetkili servisinde yapılmış.sahibini tanıyorum 55 yaşlarında ve ilk sahibi.Gayet sakin ve titiz kullanıyor hep. tek endişem km si ? Sizce almaya değer mi? yardımcı olursanız sevinirim.
tunch
30 Haziran 2009, 19:36
herkese slm lar ... bende yenı uye oldum 250 sayfa yorumu okumak bı kac gun surdu :) genellıkle yuzde 99 ,5 herkes memnun bende uygun bır dylan almayı dusunuorum ... yorum yazan tecrubelerını paylasan tum arkadaslara sonsuz saygı ve tsk ler ederım ...
Deryali
30 Haziran 2009, 22:51
slm siteye yeni üye oldum.
dylan 150 almayı düşünüyorum. bi tane buldum 38binde 2.400 istiyor. çok temiz bütün bakımları yetkili servisinde yapılmış.sahibini tanıyorum 55 yaşlarında ve ilk sahibi.Gayet sakin ve titiz kullanıyor hep. tek endişem km si ? Sizce almaya değer mi? yardımcı olursanız sevinirim.
Valla Fiyat çok uygunmuş. Sen almayacaksan bana yolla :) Dylan'ın yeni yeni açılmaya başladığı kmlere daha yeni gelmiş. Sen o motoru al ben kefilim :D birşey olmaz.
hiaxi
01 Temmuz 2009, 10:25
Valla Fiyat çok uygunmuş. Sen almayacaksan bana yolla :) Dylan'ın yeni yeni açılmaya başladığı kmlere daha yeni gelmiş. Sen o motoru al ben kefilim :D birşey olmaz.
HADİ YAA
ciddi miisin!!!!
Deryali
01 Temmuz 2009, 11:08
HADİ YAA
ciddi miisin!!!!
Evet gerçektende çok ciddiyim. Bu forum arşivini okursan daha detaylı yazılılarımızı ve dylan incelemelerimizi bulabilirsini. Bir arkadaşımız Dylanını 50bin km de 3bin liraya sattı. Üstelik motor o 50bin km ye kadar tek bir sorun çıkarmadı.
Ben bu motoru 100binde bile alırım. Çnki bu motoru istesende eskitemez yada arızalandıramazsın :)
selçuk sezer
05 Temmuz 2009, 10:04
:)ortalıkta dylancı kalmadı herhal motorunu satan satana
sero35
05 Temmuz 2009, 17:56
yok buralardayız, allah sattırmasım.altarnatıf dusunemıyorum.Şeref
selçuk sezer
05 Temmuz 2009, 20:23
honda hayat onda ne bileyim bi 250 lik olsa daha iyi olur gibime geliyor
sperdoo_07
05 Temmuz 2009, 21:34
slm dylancı arkadaşlar dylan almama çok az kaldııı.işallah alırım.sitede paylaşırım.sateb bu motoru almassam kahrımdan ölecm.:queen:
sero35
05 Temmuz 2009, 22:09
honda hayat onda ne bileyim bi 250 lik olsa daha iyi olur gibime geliyor
250 lık kullanan arkadaslarım var.zaman zaman dylan alsaydım keske dıyorlar.performans olarak her yerde boy olcusuyor.onların fanlarının susmadıgı yerlerde,benım dylan fan bıle acmıyor.
selçuk sezer
08 Temmuz 2009, 21:10
bugün üzerindeki orjinal lastiklerin ne kadar yetersiz olduğunu kesinlikle anladım ışıklarda süratle kalktım ön taraftaki minübüs sinyal vermeden sola kırdı bende frene asıldım ve motor durmak yerine kayarak sanki hızlandı kıl payı minübüsü sıyırdık bereket kafamda kask vardı insanın kafası en önce vuruyor minübüse resmen kafa attık en kıs zamanda lastikleri değiştirmek lazım:pr:
protesto
09 Temmuz 2009, 19:02
250 lık kullanan arkadaslarım var.zaman zaman dylan alsaydım keske dıyorlar.performans olarak her yerde boy olcusuyor.onların fanlarının susmadıgı yerlerde,benım dylan fan bıle acmıyor.
Performans olarak cok yeterli evet ama yuksek hizlarda guven vermedigi de gercek. Ayrica kucuk tekerlekleri ozellikle cukurlu ve kot farki olan yollarda beni biraz korkutuyor. Acikcasi biraz daha agir bir motorun daha guvenli oldugunu dusunmeye basladim. Bu yuzden buyuk tekerlekleri sebebiyle son zamanlarda Yamaha X-City'yi inceliyorum. Kisacasi ben de yakinda bir 250'lige gecebilirim.
sero35
09 Temmuz 2009, 21:59
bugün üzerindeki orjinal lastiklerin ne kadar yetersiz olduğunu kesinlikle anladım ışıklarda süratle kalktım ön taraftaki minübüs sinyal vermeden sola kırdı bende frene asıldım ve motor durmak yerine kayarak sanki hızlandı kıl payı minübüsü sıyırdık bereket kafamda kask vardı insanın kafası en önce vuruyor minübüse resmen kafa attık en kıs zamanda lastikleri değiştirmek lazım:pr:
gecmıs olsun arkadasım.bende 2000km kullandım,baktım lastıkler yaramaz hemen degıstırdım. lastıklerı degısınce ınanılmaz fark edıyor motor.
selçuk sezer
09 Temmuz 2009, 23:14
hangi markayı taktın?
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO