Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
ATAYTUMER
25 Nisan 2009, 21:30
merhaba arkadaşlar egzos arıyorum 2.el leovince yada orjinal egzos dylan'a plspls..
erol 62
25 Nisan 2009, 21:55
deryali geçmiş olsun, gaz teli takılma sebebini de tamirden sonra yazarsan bizlerde önlem almaya çalışırız. umarım bir an önce dylan'a kavuşursun. motorun dylan olmayıpta başka bir marka olsaydı; hem sen hem motor pert olurdu. tekrar geçmişolsun....
merhaba arkadaşlar egzos arıyorum 2.el leovince yada orjinal egzos dylan'a plspls..
Kardeş sahibinden.coma bak orda bi tane satılık leovince egzos vardı ama hala duruyopmu bilmiyorum..Geçenlerdede antalyadan bi arkadaş aldı leo 2. el 250 liraya almış..Ben demiştim onada var diye..Sende bak bitane olması lazım 600tl ama. Sıfırada 750 olması lazı..
Mototal da sıfır satılıyor haberin olsun..
sadece 2000km kullanılmış orjinal egzoz var,
ilgilenen arkadaş bana özelden pm atsın.
Deryali
28 Nisan 2009, 15:23
Arkadaşlar gaz teli ortadan kopmuş ve garantiden değiştrildi. Kopma nedeni belkide yağmur çamur karda hergün 100km motor kullanmamdır. 27.000km yine iyi idare etti.
erol 62
29 Nisan 2009, 09:54
Arkadaşlar gaz teli ortadan kopmuş ve garantiden değiştrildi. Kopma nedeni belkide yağmur çamur karda hergün 100km motor kullanmamdır. 27.000km yine iyi idare etti.
arasıra gaz teline elciklerin oradan wd-40 sıkıyorum yağlama maksadı ile, deryali nin başına gelen bu olaydan sonra 25 bine gelmeden gaz telini mutlaka değiştireceğim.
ErdoganAktas
02 Mayıs 2009, 19:44
Arkadaşlar merhaba, belki pek çoğunuzu biliyorsunuzdur. İstanbul'da Dylan kullanan bir grup öncülüğünde bir site kurmuştuk. Burada gezilerimizi planlayıp. gezilebilecek yerlerin bilgisini verdiğimiz bir gezi sitesi. 1 yılda çok fazla geliştik ve çok sıkı dostluklar edindik. Bunda payı olan herkese teşekkür ederiz.
Her motorcunun üzerinde bulunmalı diye düşündüğümüz bir reflektif yelek yaptırırken hayallerimiz genişledi ve hayatonda logolu özel baskılı ve nakışlı çeşitli ürünler yaptırdık. Bu ürünleri görmek ve sipariş etmek için aşağıdaki adrese tıklayabilirsiniz.
http://www.hayatonda.com/detay.asp?id=141
mete_han
02 Mayıs 2009, 20:30
Arkadaşlar merhaba, belki pek çoğunuzu biliyorsunuzdur. İstanbul'da Dylan kullanan bir grup öncülüğünde bir site kurmuştuk. Burada gezilerimizi planlayıp. gezilebilecek yerlerin bilgisini verdiğimiz bir gezi sitesi. 1 yılda çok fazla geliştik ve çok sıkı dostluklar edindik. Bunda payı olan herkese teşekkür ederiz.
Her motorcunun üzerinde bulunmalı diye düşündüğümüz bir reflektif yelek yaptırırken hayallerimiz genişledi ve hayatonda logolu özel baskılı ve nakışlı çeşitli ürünler yaptırdık. Bu ürünleri görmek ve sipariş etmek için aşağıdaki adrese tıklayabilirsiniz.
Erdoğan Bey geçenlerde MT den bir arkadaş beni aradı ve size ulaşmak istediğini belirtti...bilmiyorum dedim...bilmiyordumda...:Pprofile cebinizi yazsanız sorun olurmu...
ErdoganAktas
02 Mayıs 2009, 20:42
hmmm, profilime yazdım ama görünüyormu bilemiyorum :)
caracas
03 Mayıs 2009, 10:29
Erdoğan merhaba, geçen yıl siteye yazabildiğim halde şu an şifremi giriyorum ama tanımıyor. Şifremi unuttuğumu zannetmiyorum ama neticede yazamıyorum. Akşamları okuyorum sizleri, bende katılmak isterim yeniden. Buraya yazabildiğim gibi diğer siteye de (hayat onda) da yazabilmem iççin gerekeni yapabilirsen sevinirim, ürünlerle ben de ilgiliyim teşekkürler iyi çalılşmalar....
ATAYTUMER
03 Mayıs 2009, 18:08
Dylan'nın orjinal egzos fiyatından haberi olan varmı:)
Dylan'nın orjinal egzos fiyatından haberi olan varmı:)
ya 850li ya da 950 tl olması lazım.
Eğer almaya niyetin varsa leovince'nin dylan için üratilmiş egzosları var 750 tl. Bnce onu al.
Deryali
03 Mayıs 2009, 21:49
ya 850li ya da 950 tl olması lazım.
Eğer almaya niyetin varsa leovince'nin dylan için üratilmiş egzosları var 750 tl. Bnce onu al.
Çok para yahu. Allah egzoslarımıza zeval vermesin. :cat:
ATAYTUMER
03 Mayıs 2009, 22:18
orjinall çok pahalı vallaa ikinci el sanırım bulamam ya ikinci el olsun orjinal olur leovince olurr ama ikinci el olsun:):):)
sero35
03 Mayıs 2009, 23:31
bende 900tl dıye duymustum.valla sasırdım,motordan sogur gıbı oldum.coook para
arkadaslar bızım motorlar kac sıbop.
orjinall çok pahalı vallaa ikinci el sanırım bulamam ya ikinci el olsun orjinal olur leovince olurr ama ikinci el olsun:):):)
bi kaç evvelki sayfayı okursan oraya bi üye. Bende satılık 2. el egzos var demişti bi bak mesaj at.
ATAYTUMER
05 Mayıs 2009, 22:11
attımmda cvp bekliyorumm arkadaştann egzos için
-BSI-
05 Mayıs 2009, 22:48
Eğer egzosun içindeki tellerin kopmasından dolayı sadece şıngırtı geliyorsa, herhangi bir egzoscuya gidip durumu anlatın. Tüpü oksijenle kesip içindeki teller kaynatılabiliyor. Biz yaptık gayette güzel oldu. Ses kesildi. Yapılırken kesilen yerler koruma demirinin altında olduğu için görsel olarakta bir kötülüğü yok. Birde tam olsun derseniz komple ince zımpara üzerine de bauhaus dan 800 dereceye kadar dayanıklı duplicolor marka sprey boyayıyı da bastınmı tertemiz sağlam bir egzosunuz olur. :) Tabi kopuk olan yer egsozun tam görünen kısmındaysa biraz görüntüyü bozabilir ama boyanınca fazla göze batmaz.
Eğer egzosun içindeki tellerin kopmasından dolayı sadece şıngırtı geliyorsa, herhangi bir egzoscuya gidip durumu anlatın. Tüpü oksijenle kesip içindeki teller kaynatılabiliyor. Biz yaptık gayette güzel oldu. Ses kesildi. Yapılırken kesilen yerler koruma demirinin altında olduğu için görsel olarakta bir kötülüğü yok. Birde tam olsun derseniz komple ince zımpara üzerine de bauhaus dan 800 dereceye kadar dayanıklı duplicolor marka sprey boyayıyı da bastınmı tertemiz sağlam bir egzosunuz olur. :) Tabi kopuk olan yer egsozun tam görünen kısmındaysa biraz görüntüyü bozabilir ama boyanınca fazla göze batmaz.
Serkan şu dylanın ciğerini biliyon valla. :):)
-BSI-
07 Mayıs 2009, 23:11
Ciğerini pek bilmem. Ciğeriyle hiç işim olmadı daha bugüne kadar :) Motor kısmında sadece buji ve yağ değiştiriyoruz. :) Bugün aldım daha bujiyle yağı. Uzun yola çıkıcaz eksiğimiz kalmasın. Bujiyide özellikle daha yüksek sıcaklıkta çalışmaya uygun olanın birde iridyum olanını aldım. Performans olarak bişey değişeceğini pek sanmıyorum ama uzun yolda daha az yakmayı ümit ediyorum. :)
Deryali
08 Mayıs 2009, 12:27
Ciğerini pek bilmem. Ciğeriyle hiç işim olmadı daha bugüne kadar :) Motor kısmında sadece buji ve yağ değiştiriyoruz. :) Bugün aldım daha bujiyle yağı. Uzun yola çıkıcaz eksiğimiz kalmasın. Bujiyide özellikle daha yüksek sıcaklıkta çalışmaya uygun olanın birde iridyum olanını aldım. Performans olarak bişey değişeceğini pek sanmıyorum ama uzun yolda daha az yakmayı ümit ediyorum. :)
:) Sen o uzun yola bi gir çık bakalım görücez az mı yakar çok mu :p. b250 ve 500'lere yetişmek için son gaz gideceksin ki elbette arayı açamazlar ancak bizim motor sürekli otobanda son gazda gidersen 4lt benzin tüketiyor.
ali.demir
08 Mayıs 2009, 23:29
honda 2009 listesinde bu motor yer almıyor.
sadece elde kalanlar var galiba.
Honda dylan 150 cc ye bindim gerçekten çok güzel ve rahat bir motor.
arkaya bi top case öne bir rüzgarlık.10 numara motor 16 beygir zaten canavar şehir içi ve kısa mesafeli seyahatlerde çok ideal .üstelik honda ismi insana güven veriyor.
Deryali
09 Mayıs 2009, 11:10
honda 2009 listesinde bu motor yer almıyor.
sadece elde kalanlar var galiba.
Honda dylan 150 cc ye bindim gerçekten çok güzel ve rahat bir motor.
arkaya bi top case öne bir rüzgarlık.10 numara motor 16 beygir zaten canavar şehir içi ve kısa mesafeli seyahatlerde çok ideal .üstelik honda ismi insana güven veriyor.
İşte sana benim motorun camlı ve topcaseli hali
http://image3.sahibinden.com/photos/707/14048831_278301_5d20707.jpg
Motorumu satıyorum çok beğendiysen kaçırma :)
sero35
09 Mayıs 2009, 14:57
BSI ben kullanıyorum ırıdyum bujı sehır dısı kullanımda yakıt dusuyor.yanı depoda 20 km daha fazla yapıyor.bırde ılk calısmasıda daha hızlı oldu benımkınde.
selçuk sezer
09 Mayıs 2009, 18:39
geçen hafta çanakkale gezisi yaptık 700 kmde 60 lira yaktı 70 80 arası gittik
erol 62
09 Mayıs 2009, 20:23
son izmir-karaburun gezimizde 300 km.ye yakın yol yaptık.şu anda benim motorun üzerindeki her şey, fabrikadan ne taktılarsa o var. tamamen şehir dışı yakıt tüketimi 70-110 sürat aralığında 100 km.de 2.65 litre. bu şu ana kadar en iyi değer gün geçtikçe yakıt düşmekte.
ali dostum motorun satılmadan sorununa çare bulunur umarım.
ErdoganAktas
12 Mayıs 2009, 02:08
10 Mayıs Pazar günü yaptığımız Ağva Gezimizin 3 Boyutlu yol rotası, fotoğrafları vs. İlginç bir deneyim ve bilgi olacak.. tıklayın :)
http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/60582-10-mayis-agva-gezimiz.html
blue white
17 Mayıs 2009, 01:14
İşte sana benim motorun camlı ve topcaseli hali
http://image3.sahibinden.com/photos/707/14048831_278301_5d20707.jpg
Motorumu satıyorum çok beğendiysen kaçırma :)
ne kadar istiyorsun motoruna. tam durumunu yazabilirmisin acaba.
Deryali
17 Mayıs 2009, 11:15
ne kadar istiyorsun motoruna. tam durumunu yazabilirmisin acaba.
http://www.sahibinden.com/2008_honda_dylan_kacmaz-25WQQaXQQ14048831WQQpXQQdisplayitem&keyword=honda%20dylan%20kaçmaz
selçuk sezer
20 Mayıs 2009, 21:41
http://www.sahibinden.com/2008_honda_dylan_kacmaz-25WQQaXQQ14048831WQQpXQQdisplayitem&keyword=honda%20dylan%20kaçmaz
selam nasıl arayan soran varmı
-BSI-
01 Haziran 2009, 01:24
Selamlar. İstanbul-bilecik-afyon-antalya-kemer-olympos-finike-kaş-kalkan-fethiye-dalyan-marmaris-bodrum-izmir-istanbul şeklindeki yaklaşık 2500 kmlik güzergahı 1 hafta da tamamlayıp istanbula bugün döndük. 250lik ve 500lük makinaların içinde tek 150lik olarak bu güzergahın ilk 900kmlik istanbul-olympos bölümünü tek seferde gittim. geri kalan bölümde dağ, tepe, otoban, köy yolu, viraj demeden 6 günde hiç sorunsuz gittim. Diyeceğim şu ki motorlarınızın kıymetini bilin. Siz üzerinde dayanabildiğiniz sürece dylan gitmeye devam eder. :) Geziyle ilgili fotoğraflar, gps ile çizilmiş gittiğimiz yolların harita üzerinde güzergahı, kask kamerası ile çekilmiş viraj görüntüleri ve daha da fazlası çok yakında yine bu kanalda. :)
CBA
01 Haziran 2009, 01:51
Hoşgeldiniz Serkan. Dökümanlarınızı bekliyoruz.
erol 62
01 Haziran 2009, 09:33
serkan sen ve arkadaşların hoş geldiniz. gezi raporlarınızı bekliyoruz. böylece dylan'ın hangi makinalarla kıyaslanması gerektiğini bilmeyenler öğrenmiş oldu.
caracas
01 Haziran 2009, 22:10
Serkan, hoş geldiniz kardeşim...
O saydığın yolllar dylan a ve de benim serkan kardeşime az gelir. Ben bunu biliyorum.
Şakası bir yana sıkı yol yaptınız tebrik ediyorum sizleri. Ben Servetin dükkana uğradım geçen gün, yani o akşam servetlerde yola çıkacaklardı, Ahmet vardı adaşım yani. Tekrar hoş geldiniz bekliyoruz fotoları ve videoları heyecanla, kal sağlıcakla.....
Bu arada benim dylanı kime sattım biliyormusun,:) Avrupa yakasında oynayan sarışın laz çaycı varya, işte onda şimdi benim dylan.. Ömür Arpacı da yani,, güle güle kullansın kazasız inşallah.....
-BSI-
02 Haziran 2009, 00:50
Hoşbulduk. Herkese teşekkür ederim. Bu arada 20 gb ta yakın fotoğraf ve yol, su altı, vs videosu var. Hazırlamak baya vaktimizi alacak. O yüzden biraz bekletecez. Kusurumuza bakmayın. :)
Ahmet abi inan artık okadar yol yaptıkki artık kondüsyonmu yaptım ne yaptımsa şimdi hadi hazırlanıp Kars'a gideyim desem yola çıkarım. Mesefa hiç gözümde büyümüyor. Hergün 200-300 km yi çerez gibi yedik. Hele giderken akşam saat 9da yola çıkıp bütün gece 900 kmyi tek seferde yaptık. Ertesi sabah 11 gibi olymposa varıp birde üstüne denize girdik. Dylanla arabayla gidiyormuş gibi heryere giderim. :D
sperdoo_07
02 Haziran 2009, 00:57
slm arkaşlar.ben beat kullanıcısıyım.beat bana küçük gelmeye başladı.dylan alasım war.iyi bir fiyata dylan biliyorsanız satılık ben alıcıyım.türkiyenin neresi olursa olsun dylan.japonlar ne yapmış yaww
caracas
02 Haziran 2009, 12:01
Hoşbulduk. Herkese teşekkür ederim. Bu arada 20 gb ta yakın fotoğraf ve yol, su altı, vs videosu var. Hazırlamak baya vaktimizi alacak. O yüzden biraz bekletecez. Kusurumuza bakmayın. :)
Ahmet abi inan artık okadar yol yaptıkki artık kondüsyonmu yaptım ne yaptımsa şimdi hadi hazırlanıp Kars'a gideyim desem yola çıkarım. Mesefa hiç gözümde büyümüyor. Hergün 200-300 km yi çerez gibi yedik. Hele giderken akşam saat 9da yola çıkıp bütün gece 900 kmyi tek seferde yaptık. Ertesi sabah 11 gibi olymposa varıp birde üstüne denize girdik. Dylanla arabayla gidiyormuş gibi heryere giderim. :D
Sen bir tanesin Serkanım, tabii gençlikte var serde:)
ErdoganAktas
02 Haziran 2009, 22:22
Akdeniz-Ege gezi raporu ve fotoğraflarımız;
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/60917-8-gunluk-istanbul-akdeniz-ege-turu.html
sperdoo_07
03 Haziran 2009, 19:37
:P:Pslm.çok güzel gezmişsinz.ben antalyall olduğum haldee ben bile burlara gidemedim.walla bravo:queen:
CBA
09 Haziran 2009, 13:50
konu iyice düştü yaw :):)
Yakın zamanda motorumun 7000 bakımını yaptırıcam sizce debriyajı açıp baktırmam gerekirmi?
selçuk sezer
09 Haziran 2009, 16:47
Yakın zamanda motorumun 7000 bakımını yaptırıcam sizce debriyajı açıp baktırmam gerekirmi?
bence açtırmana hiç gerek yok tabiki sorun yoksa benimki 11000 geldi bakımlarını kendim yapıyorum
CBA
13 Haziran 2009, 15:55
4 gün olmuş 1 kişi cevap vermiş nerede bu dylancı abiler yaw. :):)
Soruma başka cevap verecek yokmu..
acun0
13 Haziran 2009, 16:03
evet kesin baktır bu bilyalarda aşınma varmı diye aşınma yoksa da balata tozları oluyor bunları temizletmen gereklihttp://img268.imageshack.us/img268/9529/img0638w.jpg (http://img268.imageshack.us/i/img0638w.jpg/)
CBA
13 Haziran 2009, 17:08
Tşkler yardımınız için..
choconut
15 Haziran 2009, 16:26
arkadaşlar bişey sorucam temizlemek için bujiyi sökmüştüm dylanımda bir anda elimden düştü ve tırnak aralığı bozuldu nasılda denk geldiyse anlamadım hiç..neyse tekrar eski haline getirip yerine taktık bi sorun yok şimdilik çekiş olsun yakıt olsun yaklaşaık 50km yaptım..uzun vadede bi sorun olur mu bi fikriniz varmı?? buji ngk platinum..
tasarslan
15 Haziran 2009, 17:06
arkadaşlar bişey sorucam temizlemek için bujiyi sökmüştüm dylanımda bir anda elimden düştü ve tırnak aralığı bozuldu nasılda denk geldiyse anlamadım hiç..neyse tekrar eski haline getirip yerine taktık bi sorun yok şimdilik çekiş olsun yakıt olsun yaklaşaık 50km yaptım..uzun vadede bi sorun olur mu bi fikriniz varmı?? buji ngk platinum..
Çalışma sesinde bir problem yoksa sorun olmaz..:cat:
choconut
16 Haziran 2009, 17:39
tasarslan hiç bir sorun yok dostum bugün bi 40km filan daha yaptım hiç bir sorun yok hatta eskisinden dahada iyi diyebilirim..cevap verdiğin için teşekkürler..
tasarslan
16 Haziran 2009, 17:45
tasarslan hiç bir sorun yok dostum bugün bi 40km filan daha yaptım hiç bir sorun yok hatta eskisinden dahada iyi diyebilirim..cevap verdiğin için teşekkürler..
Uzun sürüşlerde motor ısındığında Buji aralığı normalden biraz kapalı kaldı ise çat pat diye ses gelirse buji tırnak arasında çapak oluşabilir,ama önemli değil bilgin olsun.:cat:
choconut
16 Haziran 2009, 17:55
sağol dostum..bu arada dylancılardan hiç ses yok nedense boş konuşmaya gelince sayfa sayfa yazı var ama bişey sorunca cevap alınamayıo artık burda..neyse yapıcak bişey yok..herkese kazasız belasız sürüşler..
tasarslan
16 Haziran 2009, 18:00
Onlar geziyordur şimdi :)sorun oldu mu yaz mutlaka cevap alırsın :cat:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO