PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mondial mondial 100 kh paylaşım

Sayfa : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

celıl ybr
02 Şubat 2008, 18:11
evet arkadaslar hazıranda bu aletten alma ıhtımalım oldugu ıcın bu motor hakkında yorumları dusuncelerı ve tavsıyelerı ogrenmek ıstıyorum

bu arada motor gorunus olarakj cok guzel bıde ben 15.5 yasında 1.70 boya sahıbım bu motora bınebılırmıyım

o_yagmur
02 Şubat 2008, 18:20
oo sana fazla bıle gelır

celıl ybr
02 Şubat 2008, 18:32
ne fazlası bundan azımı olur mopetemı bınıyım 15 yanıltmasın

celıl ybr
08 Şubat 2008, 21:23
evet beyler kımse kullanmıyomu sıtede kullanıcılar var dıye bılıyorum

Erfer
09 Şubat 2008, 01:24
:queen::queen::queen:..................

mondializzet100
09 Şubat 2008, 17:04
Tavsiye ederim 100 kh güzel motor zamanında az kullanmadık yaa...
Gerçekten çok az yakıyor 100km/1,9lt. filan...
Hızıda güzel rodajdan sonra düz yolda 95kmh e cıkarsın bayır inerkende 110kmh...
Yeni modelleri türk malı diye biliyorum hele sesi harika ya...
Tavsiye Ederim :cat:
Saygılar...

celıl ybr
09 Şubat 2008, 18:45
tesekkur ederım monidal izzet hız pek onemlı deıl saglam olsun bıde az yaksın yeter yasımada uygun fıyatıda ucuz tam benlık motor yorumların ıcın tesekkurler:)

mondializzet100
09 Şubat 2008, 20:04
tesekkur ederım monidal izzet hız pek onemlı deıl saglam olsun bıde az yaksın yeter yasımada uygun fıyatıda ucuz tam benlık motor yorumların ıcın tesekkurler:)Ewet dostum tam sana göre 100ukh 100cc cuplar arasında en iyisi diyebilirim
Saygılarımla...

celıl ybr
10 Şubat 2008, 00:21
tesekkurler ızzet bende zaten bunda karar kıldım ınsallah yaza dogru alırım saygılar

06bluedragger
10 Şubat 2008, 00:27
tesekkur ederım monidal izzet hız pek onemlı deıl saglam olsun bıde az yaksın yeter yasımada uygun fıyatıda ucuz tam benlık motor yorumların ıcın tesekkurler:)

burda mondi den bahsediyonuz tamam az yakar ama sağlamlık bekleme belki montajı türkiye olabilir ama o bi çinli..

yamaha crypton,
honda innova al sağlam isteren..
bunlarda az yakar..

celıl ybr
10 Şubat 2008, 00:29
burda mondi den bahsediyonuz tamam az yakar ama sağlamlık bekleme belki montajı türkiye olabilir ama o bi çinli..

olabılır kardesım yamahada japon kymcoda taywan mondialın en saglam modelı bu bılınıyo ve kendısını bıraz kanıtlamıs

sedat_57
10 Şubat 2008, 00:59
istedigi kadar kanitlasin celil sonuçta o bir çinçancon:queen: ve mondial al oglum ikinci el temiz bi ybr paşa paşa bin kimsenin basi agrimaz şu çinlilere reabet göstermeyelim:)

mondializzet100
10 Şubat 2008, 10:21
Celil,Dostum motora iyi bakarsan sağlam gerçekten ben 12.000km kullandım hiçbir sorun olmadı sadece marj dinamosu yanmıştı onuda 20ytl ye halledtim.

celıl ybr
10 Şubat 2008, 11:59
istedigi kadar kanitlasin celil sonuçta o bir çinçancon:queen: ve mondial al oglum ikinci el temiz bi ybr paşa paşa bin kimsenin basi agrimaz şu çinlilere reabet göstermeyelim:)

haklısın arkadasım ybr guzel motor bılıyorum ama kullanamama korkusu var ıcımde 100kh bana bıraz daha basıt gelıyo mondi cınlıde olsa en saglam modelı bu bırazda dıkkatlı kullandınmı sorun kalmaz

Celil,Dostum motora iyi bakarsan sağlam gerçekten ben 12.000km kullandım hiçbir sorun olmadı sadece marj dinamosu yanmıştı onuda 20ytl ye halledtim.

dagrudur ızzet abım ama ıste kafa karıstıran cok oluo:) ama olsun guzel fıkırler alıyoruz tesekkurler:cat:

ddh
10 Şubat 2008, 13:17
Bana kalırsa elbette Honda ve ya Yamaha ala derim ama onlar biliyorsun ki 100 cc nin üzerinde yani vergisi var bence mondial senin işini görür bende bir haftaya kadar bisan'ın 100 cc cup modelini alacağım mondialden farklı olarak 2 Hp daha güçlü ve 3 sübap tavsiye ederim bisan ı da yamana atma

mondializzet100
10 Şubat 2008, 14:23
Bana kalırsa elbette Honda ve ya Yamaha ala derim ama onlar biliyorsun ki 100 cc nin üzerinde yani vergisi var bence mondial senin işini görür bende bir haftaya kadar bisan'ın 100 cc cup modelini alacağım mondialden farklı olarak 2 Hp daha güçlü ve 3 sübap tavsiye ederim bisan ı da yamana atmaBisan mı? Güldürme beni yaa...
Bizim komşunun oğlunda wardı 100cc bisan cup kullandım 5 para etmez 100kh ondan 1000 kat daha iyidir.Motor daha 1500km de idi 2 kişi 75 i geçmedi bizzat ben kullandım fakat 100 kh 2 kişi 85-90 a çıkabiliyor...

Celil,Dostum 100 kh alırsan siyahtan şaşma derim ha birde buradan bilgi alabilirisn;
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/10791-mondial-100kh-resimli.html

celıl ybr
10 Şubat 2008, 17:48
Bisan mı? Güldürme beni yaa...
Bizim komşunun oğlunda wardı 100cc bisan cup kullandım 5 para etmez 100kh ondan 1000 kat daha iyidir.Motor daha 1500km de idi 2 kişi 75 i geçmedi bizzat ben kullandım fakat 100 kh 2 kişi 85-90 a çıkabiliyor...

Celil,Dostum 100 kh alırsan siyahtan şaşma derim ha birde buradan bilgi alabilirisn;
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/10791-mondial-100kh-resimli.html

izzet benım grı renk hosuma gıdıyor her motorda genelde grıyı severım bakıcaz:cat:

Bana kalırsa elbette Honda ve ya Yamaha ala derim ama onlar biliyorsun ki 100 cc nin üzerinde yani vergisi var bence mondial senin işini görür bende bir haftaya kadar bisan'ın 100 cc cup modelini alacağım mondialden farklı olarak 2 Hp daha güçlü ve 3 sübap tavsiye ederim bisan ı da yamana atma

bısanda guzel motor bızım okulun orda bı kebapcıda vardı sesı tok jantları tel jant hızı da guzel yanı gaz kolu kucuk tepkılerı hıssedıyo motor bırden kendını ılerı atıyo rengı lacıverttı lacıvert bana gore guzel kac paraya alıyosun

mondializzet100
10 Şubat 2008, 19:43
izzet benım grı renk hosuma gıdıyor her motorda genelde grıyı severım bakıcaz:cat:Öyle diyosan öyle dostum senin fikirlerine karşı gelemeyiz ama siyah motoru daha büyük gösterir yaa ben olsam siyah alırım.Benimde 100 kh siyahtı şimdi kardeşim 100 kh kullanıyor onunkide siyah baksana şu siyahın güzelliğine;
http://img253.imageshack.us/img253/7508/asdasdxn7.png
Saygılar...

celıl ybr
10 Şubat 2008, 20:00
evet ızzet abı sıyahta guzel ama hıcbızaman sıyah benı cekmemıstır metalık grıyı herzaman cok severım ama bılkı grıden sonrakı fıkrım herzaman sıyah olacaktır saygılar..

cycle27
10 Şubat 2008, 20:04
Benimde eski motorum mondi idi. tam 7000 km bindim ve satıp avatarımdaki çan çin çon maddi sorunlar yüzünden almak zorunda kaldım. bir de racing hoşuma gidiyo görüntüsü kandırıyo adamı. Neyse konumuz mondi:) Bu motorların motor kısmı haricinde başka hiç bir şeyi sağlam değil. Her gün bir arıza çıkarır başına. Depoya kaynak punta vurulduğu nerde görülmüş. Bu motorlarda zamanla kaynak kırılıp motor benzin sızdırabiliyor. Tehlikeli bir durum.

Sana tavsiyem ybr almandır. Yok eğer kullanamam diyorsan ve maddi durumunda yeterli ise hiç durma honda innova al derim. Canavar gibin makina. Şu anki motorumla yarışıyor melet. ama yetişemiyor:) Değil 100'ü- 130 ları dahi görürsün o motorla.:cat:

celıl ybr
10 Şubat 2008, 20:12
Benimde eski motorum mondi idi. tam 7000 km bindim ve satıp avatarımdaki çan çin çon maddi sorunlar yüzünden almak zorunda kaldım. bir de racing hoşuma gidiyo görüntüsü kandırıyo adamı. Neyse konumuz mondi:) Bu motorların motor kısmı haricinde başka hiç bir şeyi sağlam değil. Her gün bir arıza çıkarır başına. Depoya kaynak punta vurulduğu nerde görülmüş. Bu motorlarda zamanla kaynak kırılıp motor benzin sızdırabiliyor. Tehlikeli bir durum.

Sana tavsiyem ybr almandır. Yok eğer kullanamam diyorsan ve maddi durumunda yeterli ise hiç durma honda innova al derim. Canavar gibin makina. Şu anki motorumla yarışıyor melet. ama yetişemiyor:) Değil 100'ü- 130 ları dahi görürsün o motorla.:cat:

soyledıklerın dogrudur soyledıgım gıbı yasım daha 15.5 boyum1.70 ybryı kullanabılırımde baya calısmam lazım 2. el 1.5 mılyara cok guzel ybrler var inovvayıda dusundum ama ben ucuz olsun dıye yarı otomatık bı makıne ıstıyodum bırazda ybrlere bakalım ozaman yorumun ıcın tesekkurler

ddh
10 Şubat 2008, 20:15
izzet benım grı renk hosuma gıdıyor her motorda genelde grıyı severım bakıcaz:cat:

bısanda guzel motor bızım okulun orda bı kebapcıda vardı sesı tok jantları tel jant hızı da guzel yanı gaz kolu kucuk tepkılerı hıssedıyo motor bırden kendını ılerı atıyo rengı lacıverttı lacıvert bana gore guzel kac paraya alıyosun

Ben alırken motorun üzerinde bir kaç değişiklik istedim bayiden ve her konuda anlaştık adamla benim ilk önce yapacağım şey jantları değiştirmek olacak biliyorum ki 100 kh deki jantlar çok yakışıyor motora jantlarla beraber 1600 YTL ye alacağım plaka da dahil
tavsiye ederim bisan ı ben çok araştırdım tamircilere sordum genelde bana bisan dediler ayrıca bisanada bindim iki kişi 85-90 ı çok rahat görür diye tahmin ediyorum mondializzet arkadaşımın bindiği motorun ya rodajı iyi değildi yada o motor rektefiye görmüş diye tahmin ediyorum
Benim amacım mondiali kötülemek değil bisan olmasa gidip ilk alacağım motor mondialdir çünkü türkiyede uzun süre kalacak markalardır bisan,kanuni,mondial

celıl ybr
10 Şubat 2008, 20:23
evet arkadasım haklısın

fatihsevim
10 Şubat 2008, 20:29
bence bisanın mondialden farkı yok yanı vardı ama 3 sübopluları kalktı yanı bisanda 2 sübop100cc mondialde hem tip olarak mondial daha fıyakalı duruyor fakat tamamen tercih meselesi bisanda iyi ben bi binene sordum 5000de sadece yag değiştirdim cok memnunum dedi

mondializzet100
11 Şubat 2008, 17:03

Sana tavsiyem ybr almandır. Yok eğer kullanamam diyorsan ve maddi durumunda yeterli ise hiç durma honda innova al derim. Canavar gibin makina. Şu anki motorumla yarışıyor melet. ama yetişemiyor:) Değil 100'ü- 130 ları dahi görürsün o motorla.:cat:Bak mondi hakkında katılmıyom ama innova harika motor ben kullanıyorum süper bir motor ybr125,cbf150 bunları çok rahat geçiyor ben düzde 125-130a çok rahat çıkıyorum.Ama bak bence sen mondiali iyi kullanamamışsın ben çok kullandım ama ben ufak tefek sorunlar oldu ciddi bir sorun olmadı.

celıl ybr
11 Şubat 2008, 17:05
dogrudur fatıh kardes bısanı yollarda goruyoruz guzel ve saglam makıneler

ama suan yasım 15.5 yaza 16 oluyo buyuk ıhtımallede yaza alıcam boyum 1.70-71 buyuk ıhtımallae ybrye bınebılırım dıye dusunuyorum 2. el ybrde olabılır yasım ne kadar kucukte olsa

mondializzet100
12 Şubat 2008, 16:40
dogrudur fatıh kardes bısanı yollarda goruyoruz guzel ve saglam makıneler

ama suan yasım 15.5 yaza 16 oluyo buyuk ıhtımallede yaza alıcam boyum 1.70-71 buyuk ıhtımallae ybrye bınebılırım dıye dusunuyorum 2. el ybrde olabılır yasım ne kadar kucukte olsaSana göre motor 100ukh dostum hiç düşünme al pişman olmazsın...

celıl ybr
12 Şubat 2008, 18:11
dogru ama ybrde guzel moto ızzet kardesın kafamı karıstıranlar var motorun parcaları dandık falan dıye kafam karıstı sımdı ızzet:silent:

mondializzet100
12 Şubat 2008, 20:36
dogru ama ybrde guzel moto ızzet kardesın kafamı karıstıranlar var motorun parcaları dandık falan dıye kafam karıstı sımdı ızzet:silent:16 yaş a ybr fazla gelir ybr hayallerimi yarıda bıraktı yaa tavsiye etmem dostum ybr yi yırt düzde110-115kmh geçmez ben sana sonuna kadar 100ukh tavsiyrmdir parçaları çinli motorlara göre daha iyidir.Güzel bakarsan çok seneler kullanırsın...

celıl ybr
12 Şubat 2008, 22:06
dogru dıyosun banada fazla geldı ozaman ybryı ehlıyet alınca alırım cevapların ıcın tesekkurler yorumlarını beklıyorum ızzet ıyı aksamlar:)

mondializzet100
13 Şubat 2008, 18:21
dogru dıyosun banada fazla geldı ozaman ybryı ehlıyet alınca alırım cevapların ıcın tesekkurler yorumlarını beklıyorum ızzet ıyı aksamlar:)Ne demek dostum sorun olursa yaz direkt cevap veririm.

celıl ybr
13 Şubat 2008, 18:40
sagolasın ızzet tesekkur ederım de modının parcası cak dandı dıyolar mesela motoru saglammısda grenajları cok kalıtesızmış gecen bu forumda bı arkadas soyledı dogrumu

mondializzet100
13 Şubat 2008, 20:42
sagolasın ızzet tesekkur ederım de modının parcası cak dandı dıyolar mesela motoru saglammısda grenajları cok kalıtesızmış gecen bu forumda bı arkadas soyledı dogrumuBak yukarıdada dedim diğer çin malı motorlara göre daha iyidir sonuçta yamaha-honda kalitesi olamaz.Fkat iyi bakarsan parçalarıda sana iyi bakar bakarsan çok sağlam motor.Mondiallerin içinde en sağlamı diyebilirim.

Ömercik
13 Şubat 2008, 21:23
ybr alma sana büyük gelir.Ben de 15.5 yaşındayım ben tigrina 100 kullannıyorum ayağımı yerden kesiyorum.Memnunum fena değil 90 km hız yapıyor.Mondial 100 kh ile başlaman daha doğru olur.Selamlar:)

celıl ybr
13 Şubat 2008, 22:24
Bak yukarıdada dedim diğer çin malı motorlara göre daha iyidir sonuçta yamaha-honda kalitesi olamaz.Fkat iyi bakarsan parçalarıda sana iyi bakar bakarsan çok sağlam motor.Mondiallerin içinde en sağlamı diyebilirim.

evet ızzet en saglamı oldugunu bılıyorum demekkı gozumuz herzaman ustunde olcak motormun napalım bu arada ben ıkıncı el almayı dusunuyorum bılgıne

ybr alma sana büyük gelir.Ben de 15.5 yaşındayım ben tigrina 100 kullannıyorum ayağımı yerden kesiyorum.Memnunum fena değil 90 km hız yapıyor.Mondial 100 kh ile başlaman daha doğru olur.Selamlar:)

saol arkadasım cup motor kullanman benı sevındırdı alısmakta zorluk cektınmı

mehmet17
13 Şubat 2008, 22:31
senin kararın binersin ben 15 yaşındayken biniodum ilk bindiğinde basmayı deneme cünkü mondial yeni almış ark basmayı denedik virajda savurdu motor takla atıoduk yane pejo bionik falan kullandıysan onlar gibi fazla yatmıo :D ben yatıramıorum al ya güsel motor hor kullandınmı yağ sorunu var bilmiorum yine ???

celıl ybr
14 Şubat 2008, 18:53
saol arkadasım basmayı denemem oyle keyıf ıcın gezmek ıcın alıyom zaten bıde o motor yatmaz cunku lastıklerı bısıklet lastıgı gıbı cok ınce yatan kendısını tehlıkeye sokar

mondializzet100
14 Şubat 2008, 19:21
Temiz 2007 model 900-1200ytl rası bulabilirsin...

ddh
14 Şubat 2008, 19:53

ben bisandan vaz geçtim açıkçası. kanuni bana daha cazip gelmeye başladı hem kanuni nin sitesine girersen orada görürsün ki hem TİGRİNA hem ELİT 8.9 HP çok güçlü aletler ELİT in jantları aliminyum benzin göstergesi digital... mondial de çok güzel alet benim arkadaşlarımın çoğunda mondial var modifiyeside çok güzel oluyor motorun sana bir kaç tanesinin fotoğraflarını koyayım...

Bu motor saatte 130 km yi gördü

http://img443.imageshack.us/img443/2158/y1pazxigrxbnmql1cw8uv47fj4.jpg (http://imageshack.us)

Mavi ve Pembe bu motorlarda tam bir modifiye canavarı

http://img509.imageshack.us/img509/6607/y1pazxigrxbnmpzykxrm76ieu2.jpg (http://imageshack.us)
http://img509.imageshack.us/img509/6607/y1pazxigrxbnmpzykxrm76ieu2.96e0b18278.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=509&i=y1pazxigrxbnmpzykxrm76ieu2.jpg)

fatihsevim
14 Şubat 2008, 20:15
arkadaşlar ddhnın dediği motor sitede 110 cc yazıyor yani vergi odemeniz gerekir işte kanıtı

http://img520.imageshack.us/img520/818/kanuniel2.png (http://img520.imageshack.us/my.php?image=kanuniel2.png)

celıl ybr
14 Şubat 2008, 21:15
vergı varsa hıc bulasmıycaksın paylasımlar ıcın tesekkurler resımler falan cok guzel olmus

resımler ıcınde tesekkurler

fatihsevim
14 Şubat 2008, 21:24
evet resimler guzel o kırmızı kh ile ben yarıştım arkadaşım sana biraz bilgi verelim o motorda gorsel modifiyenın yanında motorada modifiye yapıldı motorda orta dişli değiştirildi ayrıva karburatorde değiştirildi diye biliyorum egzoz acık ve yere cok yakın motor gorsel olarak iyi fakat motora yapılan bu modifiyeler motorun omrunu kısaltır orta dişli bi etki yaparmı dersen yapar hızı artırır yarışa gelince cocuk benden uzun yol istedi karaman konya yoluna cıktık başladık yarışa ben 1. vitesde fark attım sonrada 8direk yaklaşık direk aralıgı 100m olsa 700-800m fark attım tabi benım motor 125 cc bununda etkisi var fakat aynı cc li bi motorla yarışsa gececegini tahmın ediyorum ddh(hasan)motor hakkında size daha detaylı bilgi verecektir cunku o motorun sahibiyle aynı okulda ve cok yakın arkadaş bence 100cc ler içinde kh en iyisi hasan ilk başta bisan dedi bende destekledim falat 3 sübopluları uretimden kalkacak denılınce vazgectik kanunide iyi fakat kanuni yolda daha cok bırakıyor diye duyduk dediğim gibi en mantıklısı sizin için mondial100kh fakat mart nısanda yenı modeller gelir diyorlar vaktınzı varsa bekleyin derim iyi akşamlar:)

celıl ybr
14 Şubat 2008, 21:58
sagol fatıh sevım dogru bende o yuzden mondıde karar kıldım kanunı kazık senın motor 125 cc gecmesı normal bıde honda kalıtesını eklersek :) ballı kaymak olur benım motorda en sevmedıgım sey modıfıye denen seydır motorun orjınalını bazma taraftarı degılım bıde ıkıncı el almayı dusunuyom zaten hazıran temmuz arası alıcam ınsallah yarumun ıcın tesekkurler ıyı aksamlar:)

mondializzet100
15 Şubat 2008, 08:12
Kanuni:queen:Salla-
Durdugun kabayat........
Daha almadınmı 100 kh?
...................

ddh
15 Şubat 2008, 08:26
arkadaşlar ddhnın dediği motor sitede 110 cc yazıyor yani vergi odemeniz gerekir işte kanıtı

http://img520.imageshack.us/img520/818/kanuniel2.png (http://img520.imageshack.us/my.php?image=kanuniel2.png)

Bende biliyorum sitede öyle yazdığını ama ben kanuni deki yetkilerlere mail attım aynı motorun 100 cc si olanıda varmış hem orada motor şeçeneğine tıklarsanız 97 cc yazdığını göreceksiniz

http://img100.imageshack.us/img100/9621/adszpz7.png (http://imageshack.us)

celıl ybr
15 Şubat 2008, 18:41
Kanuni:queen:Salla-
Durdugun kabayat........
Daha almadınmı 100 kh?
...................

ızzet abı ben sana yaza alıcam demedımmı :P sende bı alemsın

mondializzet100
15 Şubat 2008, 19:50
ızzet abı ben sana yaza alıcam demedımmı :P sende bı alemsın
Pardon yaa....Dalgınlık
Unuttum......
Kusura Bakmassın Umarım...

celıl ybr
15 Şubat 2008, 20:49
Pardon yaa....Dalgınlık
Unuttum......
Kusura Bakmassın Umarım...

abı ne kusuru yaa aramızda lafımı olur:)

beyler kımsede 100 ukh yok mu yaw

celıl ybr
17 Şubat 2008, 10:44
neden kımse bıse yazmıyor yaw:)

mondializzet100
17 Şubat 2008, 14:27
Ben 2 Gün önce ybryi gecen 100kh gormustum sasırmadım nesem yalan olur....
100cc'nın kralı bnce honda vawe harıc...