Orijinalini görmek için tıklayınız : Mondial mondial 100 kh paylaşım
Sayfa :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
celıl ybr
27 Şubat 2008, 20:02
tesekkurler abı bıde mesela 3. vıteste gıderken dırek bosa gecermı yanı hıc 2 ye 1 e atmadan
Ömercik
27 Şubat 2008, 20:06
Celil kardeş bws de yakıt durumunu düşünmedim haklısın.Valla polis yakalar mı bilmem ama.Geçen gün evin orda motorun üstünde oturuyom.Yanıma polis geldi.Birini bekliyomuş.Sağdan soldan da durumu görenler ehliyet yok plaka da yok diye bağırdılar.Sonra polis plakanın olduğunu gördü. Laf atanlara kaskı varya dedi.Ben de seneye ehliyet alıcağımı söyledim.Dikkatli ol dedi. Zaten burası küçük yer kimin nasıl kullandığını biliyolar.Erken başladım motosiklete herkes çavremde nostradamus gibi, polisler yakalarsa işte böyle olur şöyle olur diyolardı.Biz hala efendi efendi kaskımız kafamızda geziyoruz. Herneyse şimdi sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum.Sen bana tip yok diyeceksin ama o motoru bir kere kullan cup motorlara 5 basar, hem de kaputlardan ses gelme durumu yok.KANUNİ Zebra 90 bi de siyah alırsan zaten canavar.Motor gördüğün gübü 90cc yani 89 luk cup motorlar 2.2 veya 2 litre yakıyor ya bu motor 1.8 litre yakıyor, zorlarsan 2 litre anca yakıyır.Ben bu yaz marangozda çalıştım ustamda bu motordan vardı bütün yaz üstünden inmedim. Motorda tireşim tigrinadan az hem de hafifbir enduroyu çağrıştırıyor.Egsozdan çıkan ses büyüleyivi. Süspansiyon süper çok süper yaylanıyor. Dağ taş bayır asfalt her yere rahatlıkla gidiyor. Süspansiyonları diğer motorlardan farklı koca koca çukurlara iki kişi girsen bile motor süper verim sergiliyor.Dediğim gibi benzin konusunda cimri sana söyleyebileceğim motor budu. Ayrıca cup motorlardaki gidonların dandikliği bu motorda yok, gidon daha güzel şekillendirilmiş hakimiyet tek kişi iki kişi çukur yollarda süper hakimiyet sağlıyor.Benim aldığımda bu motor olsaydı babam bana bu motoru alırdı.Bana bu motoru verseler ben valla koşa koşa kabul ederim.Ayrıca fiyat da çok uygun.Bir de motorun çamurluklarını al birbirine katla kırılmıyor yamulmuyor.Benim ustam motoru çok hor kullanöasına rağmen motor kendinden performansından hiç bir şey kaybetmiyor.90 km hıza rahat çıkıyor.Celil kardeş sana kanım ısındı aklın varsa al bu dediğim motoru ayrıca siyah rengi de var.
Sevgilerimle.(Yine her zamanki gibi uzun oldu.)
Ayıca motor 100 kh ve benim motordan daha daha performanslı...:cat:
celıl ybr
27 Şubat 2008, 20:15
Celil kardeş bws de yakıt durumunu düşünmedim haklısın.Valla polis yakalar mı bilmem ama.Geçen gün evin orda motorun üstünde oturuyom.Yanıma polis geldi.Birini bekliyomuş.Sağdan soldan da durumu görenler ehliyet yok plaka da yok diye bağırdılar.Sonra polis plakanın olduğunu gördü. Laf atanlara kaskı varya dedi.Ben de seneye ehliyet alıcağımı söyledim.Dikkatli ol dedi. Zaten burası küçük yer kimin nasıl kullandığını biliyolar.Erken başladım motosiklete herkes çavremde nostradamus gibi, polisler yakalarsa işte böyle olur şöyle olur diyolardı.Biz hala efendi efendi kaskımız kafamızda geziyoruz. Herneyse şimdi sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum.Sen bana tip yok diyeceksin ama o motoru bir kere kullan cup motorlara 5 basar, hem de kaputlardan ses gelme durumu yok.KANUNİ Zebra 90 bi de siyah alırsan zaten canavar.Motor gördüğün gübü 90cc yani 89 luk cup motorlar 2.2 veya 2 litre yakıyor ya bu motor 1.8 litre yakıyor, zorlarsan 2 litre anca yakıyır.Ben bu yaz marangozda çalıştım ustamda bu motordan vardı bütün yaz üstünden inmedim. Motorda tireşim tigrinadan az hem de hafifbir enduroyu çağrıştırıyor.Egsozdan çıkan ses büyüleyivi. Süspansiyon süper çok süper yaylanıyor. Dağ taş bayır asfalt her yere rahatlıkla gidiyor. Süspansiyonları diğer motorlardan farklı koca koca çukurlara iki kişi girsen bile motor süper verim sergiliyor.Dediğim gibi benzin konusunda cimri sana söyleyebileceğim motor budu. Ayrıca cup motorlardaki gidonların dandikliği bu motorda yok, gidon daha güzel şekillendirilmiş hakimiyet tek kişi iki kişi çukur yollarda süper hakimiyet sağlıyor.Benim aldığımda bu motor olsaydı babam bana bu motoru alırdı.Bana bu motoru verseler ben valla koşa koşa kabul ederim.Ayrıca fiyat da çok uygun.Bir de motorun çamurluklarını al birbirine katla kırılmıyor yamulmuyor.Benim ustam motoru çok hor kullanöasına rağmen motor kendinden performansından hiç bir şey kaybetmiyor.90 km hıza rahat çıkıyor.Celil kardeş sana kanım ısındı aklın varsa al bu dediğim motoru ayrıca siyah rengi de var.
Sevgilerimle.(Yine her zamanki gibi uzun oldu.)
evet ömer kardesım guzel dıleklerın ve yorumların ıcın tesekkur ederım benımde sana kanım ısındı ama ben 100 khde karar kıldım baslangıc olarak sectım artık donmem zor zebra nında gorunusunu begenmıyorum polısler konusunda oldukca sanslısın herkes senın gıbı sanslı olamaz valla
ama ıstanbulla bursa arasında fark var ama kaskım tabıkı hep basımda olucak ama genede bu polıs olayından baya tırsıyorum bws 2 zamanlı hemde cok yakıyor bu devırde 2 zamanlı scooter alınmaz benzınıne yag falan koyucan bır suru sorun en guzelı cup cupların arasından da sectıgım 100 ukh hem bıze bayısıde cok yakın kanunıye pek kanım ısınamadı bu yuzden pek tercıh etmem yorumun ıcın cok tesekkur ederım yorumlarını herzaman beklıyorum kendıne ıyı bak ıyı aksamlar:rendeer:
izzet222
27 Şubat 2008, 21:07
tesekkurler abı bıde mesela 3. vıteste gıderken dırek bosa gecermı yanı hıc 2 ye 1 e atmadan3. viteste girdek iken...
iki kere basarsın pedala 1. basarsın 4e girer 2. basarsın N() konumuna yani boşa geçer ok.
celıl ybr
27 Şubat 2008, 21:53
tamam abı anladım saol pekı 3 ten 2 ye atcan pedala basılı tutarsan gene bosta gıbı mı olur
genç kaptan
27 Şubat 2008, 21:56
dostum bu konu çok uzadı ya. bi türlü karar veremedin ne alacagına 100 kh öneririm güzel çekişli motordur ALLAH ın izniyle alırsın inşallah.....
izzet222
28 Şubat 2008, 08:42
tamam abı anladım saol pekı 3 ten 2 ye atcan pedala basılı tutarsan gene bosta gıbı mı olur
Tabii...
Basılı kalırsa boşa geçmiş gibi olur...
celıl ybr
28 Şubat 2008, 19:00
dostum bu konu çok uzadı ya. bi türlü karar veremedin ne alacagına 100 kh öneririm güzel çekişli motordur ALLAH ın izniyle alırsın inşallah.....
dostum ben kararımı verdım senın motordan alıyorum hatta rengı bıle aynı olabılır artık bu forum sohbet amaclı oldu senıde herzaman beklerız:rendeer:
Tabii...
Basılı kalırsa boşa geçmiş gibi olur...
eyvallah ızzet abı saol ömercık adında bı arkadas kanuniyi onerıyo bana sence nasıldır mondialden dahamı ıyı nedersın jantı falan tel jant bence pek ıyı durmuyor tel jant
Ömercik
28 Şubat 2008, 20:37
İnşallah motosikletini bir an evvel alırsın ve de kazasız belasız kullanırsın.Sen kararını vermişsin ama benim sana bir önerim daha var sonuçta senin iyiliğin için söyleme ihtiyacı hissettim.Karar senin, Bisanın 70 cc otomatik vites cup tipinde motosikleti var bir de ona bak.Hem çok güzel bir tipi var.Hem de mondial 100 kh 'nin siyah renginden daha süper bir siyah rengi de var.Çevremde o motorlardan var.En azından kafanda soru işareti kalmamış olur.Bisanın sitesinden motosiklete bakabilirsin modeli powercup 70 .Dediğim gibi karar senin yine de sen bir bak bu dediğim motora.
Sevgiler...:cat::cherry:
celıl ybr
28 Şubat 2008, 22:41
eyvallah omercık eksık olma tesekkur ederım sımdı bakıyom
izzet222
01 Mart 2008, 20:11
<object width="425" height="373"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/SkYglNV1eiU&color1=0x006699&color2=0x54abd6&border=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/SkYglNV1eiU&color1=0x006699&color2=0x54abd6&border=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="373"></embed></object>
1. viteste 50mi ne yapıyo
Pardon link kırık...
http://www.youtube.com/watch?v=SkYglNV1eiU
celıl ybr
01 Mart 2008, 20:51
inovva olmayamı calısıyo ne :)
muratx22
01 Mart 2008, 22:58
mondial 100kh yı kullanabilirsin ben rahatlıkla 130-150 kg 5 vitesli motorları kullanbiliyorum sende kullanabilirsin.
vlad1462
01 Mart 2008, 23:04
kymco ck 125 den başlamıştın,ybr ye sıçradın şimdide bunamı halleniyosun:)
benim yolumdan geliyosun:cherry:bende başladığımdan beri 50 tane motor kararı değiştim.:pr:
celıl ybr
01 Mart 2008, 23:18
mondial 100kh yı kullanabilirsin ben rahatlıkla 130-150 kg 5 vitesli motorları kullanbiliyorum sende kullanabilirsin.
evet arkadasım bısıklet gıbı surerım ıste:P:mrgreen:
kymco ck 125 den başlamıştın,ybr ye sıçradın şimdide bunamı halleniyosun:)
benim yolumdan geliyosun:cherry:bende başladığımdan beri 50 tane motor kararı değiştim.:pr:
herhangı bı motoru almayınca tum motorlar benım mantıgıylan hepsıne saldırıyoz ıste :P
senın gıbı:mrgreen:
izzet222
02 Mart 2008, 15:29
inovva olmayamı calısıyo ne :)
İnnovaya hiçbiri uymaz ne ybr,ne cbf
celıl ybr
02 Mart 2008, 20:09
evet abı haklısın ınovva omurluk makıne 250 cc lık motorlara bıle tas cıkartır:):)
izzet222
03 Mart 2008, 16:46
http://img404.imageshack.us/img404/8298/60801779326625qql237js9.jpg
Ne adamlar var şu dünyada yaa...
huceyn
03 Mart 2008, 16:57
ne yapmaya çalışıo bu ya.bunlar tehlikeden başka bi şey değil ya.aptallık sadece:pr::pr::pr:sonra başlarına bi iş gelio ötüyolar:pr::pr:
celıl ybr
03 Mart 2008, 18:54
boole manyaklarda var :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
izzet abı sımdı ınovvanın satısı durdu ya
ben sımdı 2. el bıtane ınovva alsam
herhangı bı bayısınde yedek parcalarını falan bulabılırmıyım
izzet222
03 Mart 2008, 18:58
Tabii bulabilirsin...
2005ybr kalktı fakat istediğinde bayiye parçasını getiriyorlar...
2.el innova al tavsiye ederim...
celıl ybr
03 Mart 2008, 19:00
abı dun dıyosun mondıal ıyıdır sımdıde ınovva al dıyosun
ama haklısın ınovvayı cok ıstıyorum onun ıcın bıraz daha beklemelıyım cok pahalı yav
izzet222
03 Mart 2008, 19:05
100cc ler arasında mondial iyidir.İnnovadan yidir demedim ben...
İlanlar olarak...
http://www.sahibinden.com/cok_temizWQQaXQQ6470583WQQpXQQdisplayitem?keyword= Honda (Bass"http://www.sahibinden.com/cok_temizWQQaXQQ6470583WQQpXQQdisplayitem?keyword= Honda")
Pardon link kırık;
http://www.sahibinden.com/cok_temizWQQaXQQ6470583WQQpXQQdisplayitem?keyword= Honda
http://www.sahibinden.com/garantili_bayidenWQQaXQQ6760619WQQpXQQdisplayitem? keyword=Honda
celıl ybr
03 Mart 2008, 19:11
2. ye bende baktım cok temız bı motor ıcım gıttı:cyclopsan
izzet222
03 Mart 2008, 20:38
2. ye bende baktım cok temız bı motor ıcım gıttı:cyclopsan
Haklısın 2.yi kaçırmamak gerek daha 2500km de motor 2007 model fiyatta 1999 süper bir makina
celıl ybr
03 Mart 2008, 20:41
evet abı muhtesem bı motor ınovvaya gun gectıkce daha cok kaım ısınıyor ne yapacaksam aklımdan cıkmıyor nası beklıyecem yaw yaza kardar:)
mondializzet100
04 Mart 2008, 08:03
Yaza şurda 1-1,5 ay kaldı sabret.
AA dostum bu arada mondializzet100 nickimin uzaklaştırılması kaldırıldı..
gursus
04 Mart 2008, 13:47
merhaba celil bizim burda bir arkadaşda 100 kh var motora yapmadığı kalmadı hertürlü eziyeti yaptı motor tabi bir takım problemlerde çıkardı ama bunlar üstesinden gelinemeyecek değil tavsiye ederim vereceğin paraya kesinlikle değer ayrıca çokta şekil motordur.hala motor canavar gibi gidiyor benim bile kanım ısındı
mondializzet100
04 Mart 2008, 17:16
merhaba celil bizim burda bir arkadaşda 100 kh var motora yapmadığı kalmadı hertürlü eziyeti yaptı motor tabi bir takım problemlerde çıkardı ama bunlar üstesinden gelinemeyecek değil tavsiye ederim vereceğin paraya kesinlikle değer ayrıca çokta şekil motordur.hala motor canavar gibi gidiyor benim bile kanım ısındı
Haklısın...:cat:
Celil,Bak dostum sen 16 yaşında bir öğrencisin.Sana 100kh bile fazla ama biz senin motor merakını kırmamak için 100kh tavsiye ediyoruz.
Sen şimdi innova alacağım diyorsun.Sence 16 yaşında bir lise öğrencisinin altında 130 km hıza çıkan motor fazla olmazmı.Biz sana 100khyi bile fazla derken sen innovaya gittin...
Dostum 2.el bir 100kh al paşa paşa 40-50 ile git-gel.2 sene sonra yani ehliyeti aldıktan sonra innovaya veya cbf150'ye bakabilirsin...
celıl ybr
04 Mart 2008, 18:47
eyvallah gursus yorumunıcn tesekkur ederım haklısın 100 kh bana uygun dahası fazlaa
Haklısın...:cat:
Celil,Bak dostum sen 16 yaşında bir öğrencisin.Sana 100kh bile fazla ama biz senin motor merakını kırmamak için 100kh tavsiye ediyoruz.
Sen şimdi innova alacağım diyorsun.Sence 16 yaşında bir lise öğrencisinin altında 130 km hıza çıkan motor fazla olmazmı.Biz sana 100khyi bile fazla derken sen innovaya gittin...
Dostum 2.el bir 100kh al paşa paşa 40-50 ile git-gel.2 sene sonra yani ehliyeti aldıktan sonra innovaya veya cbf150'ye bakabilirsin...
izzet abı hayırlı olsun uzaklastırman kaldırılmıs:)
evet abı haklısın yaa ınovva bana hakkaten fazla bugun dusundumde ama cok cezbedıcı guzel bır motor benı fıkrımden caydırdıgın ıcın tesekkur ederım:mrgreen:
Ömercik
04 Mart 2008, 19:14
CElil kararını verdin mi?:cherry:
celıl ybr
04 Mart 2008, 19:23
evet verdım omercık kanuni elite 100 hakkında cok guzel seyler duyuyorum
koltugu falan genısmıs rahatmıs ama buyuk ıhtımal 100 ukh
mondializzet100
04 Mart 2008, 19:30
eyvallah gursus yorumunıcn tesekkur ederım haklısın 100 kh bana uygun dahası fazlaa
izzet abı hayırlı olsun uzaklastırman kaldırılmıs:)
evet abı haklısın yaa ınovva bana hakkaten fazla bugun dusundumde ama cok cezbedıcı guzel bır motor benı fıkrımden caydırdıgın ıcın tesekkur ederım:mrgreen:
Sağol...
Elite düşünme dostum 2,2lt. yakıyor motor.Mondialden şaşma...
Son kararın 100ukh olsun ok.
celıl ybr
04 Mart 2008, 19:38
evet abı de elıte bıraz daha komforluymus koltugu buyukmus o yuzden dusunuyodum
mondializzet100
04 Mart 2008, 19:48
Elite titreşim mondialden %10 daha fazla diyebilirim...
Hız 90km/h elitede.
Mondialden fazla yakıyor.
celıl ybr
04 Mart 2008, 19:57
evet soyledıklerın dogru ızzet abı sen ne zamandan beri motora bınıyorsun abı
mondializzet100
04 Mart 2008, 20:11
Senin yaşlarda başladım motora binmeye...
İlk motorum moped idi.10 sene oldu..
2 sene mobilet binince ehliyeti aldım...
3 sene sonra türkçe öğretmeni olarak mezun oldum... 23 yaşında
1 ay sonra mondial 100 ukh aldım...
1,5 sene bindikten sonra sattım innova aldım...
Daha sonra ybr aldım ybryi 1ay sonra tekrar sattım...
25,5 yaşında cbf150 aldım...
26 yaşındayım şuan innova ve cbf150 motosikletim var..
celıl ybr
04 Mart 2008, 20:27
sende hala inovvamı var abi ben onu sattın sanıyodum cbfden daha ataktır inovva dimi nedeolsa cup
mondializzet100
04 Mart 2008, 20:29
Cbf 150 innovadan daha seri fakat innovanın maks. hızı daha fazla...
Cbf 150den sonra racing'e giriş yapıcam inşallah 600cc ile başlamak biraz fazla hyosung gt250r alıcam cbfden sonra;
http://img184.imageshack.us/img184/9707/big5986277520478e1rm491kg3.jpg
Baksana motora o gün test ettim 250cc olmasına rağmen 170km/h diyor.
Kalıbıda 600cc gibi..
celıl ybr
04 Mart 2008, 20:40
evet abı gt 250 yı bende cok sevıyorum hem cok kalıplı sesı guzel hemde ucuz bı motor cok guzel en guzel rengıde bu kırmızı pek guzel degıl
cbr 125 gıbı bısıklete benzeyen bı motora 5.500 verecegıne 7 mılyar verıp adam gıbı bundan alıcvaksın grı rengı gercekten cok hosmus yaw
mondialiizzet cevap yazdığınız içintşk. sizinle aynı fikirdeyim. yolunuz açık olsun...
celil alırsan haberimiz olsun.iyi binmeler.
mondializzet100
05 Mart 2008, 07:40
evet abı gt 250 yı bende cok sevıyorum hem cok kalıplı sesı guzel hemde ucuz bı motor cok guzel en guzel rengıde bu kırmızı pek guzel degıl
cbr 125 gıbı bısıklete benzeyen bı motora 5.500 verecegıne 7 mılyar verıp adam gıbı bundan alıcvaksın grı rengı gercekten cok hosmus yaw
Cbr 125 bisiklet ya...
Gt 250 nin kalıpları yamaha r1 den büyük..
Grisi çok güzel...
http://img119.imageshack.us/img119/4701/motorfuar10322fe.jpg
Maviyide düşünebilirisn mavide çok güzel...
İlk çıktığında 100 kh 990ytl idi..Ben 900 ytle aldım 2 sene önce 0kmsini.....
gursus
05 Mart 2008, 22:18
şöylede bir durum var biz genciz haliyle insanın canı biraz motorla oynamak istiyor okadar para verip innova alcan ben alsam parklarını bile değiştirmeye kıyamam egzoz tatmin etmezse bu seferde ona kıyamıcan en iyisimi alcan mondiyi istidiğin gibi bincen hem sorun çıkartçak motor hakkında bilgin tecrüben artçak bir bakımada böyle avantajlı:P
Elite titreşim mondialden %10 daha fazla diyebilirim...
Hız 90km/h elitede.
Mondialden fazla yakıyor.
Kusura bakmayın her konun içine giriyorum ama bu mesajada cevap yazmadan geçemedim...
Öncelikle ben yüksek devirlerde çok mondilalkullandım titreşimini biliyorum aynı şekilde kendi motorum olan elite 100 ü de kullandım onunda titreşimini biliyorum ve arasındaki fark bence yok denecek kadar az. hızı diyorsan evet açılmadan 90 km yapıyor ama gerçek 90 km yapıyor. ben fatihsevimin HONDA sı ile ölçdüğümde hız aynı çıkıyor ama mondialde 10-15 km akdar oynama yapıyor fatih gelirse size anlatır saten çıktığı yarışları felan..
fatihsevim
05 Mart 2008, 22:40
Kusura bakmayın her konun içine giriyorum ama bu mesajada cevap yazmadan geçemedim...
Öncelikle ben yüksek devirlerde çok mondilalkullandım titreşimini biliyorum aynı şekilde kendi motorum olan elite 100 ü de kullandım onunda titreşimini biliyorum ve arasındaki fark bence yok denecek kadar az. hızı diyorsan evet açılmadan 90 km yapıyor ama gerçek 90 km yapıyor. ben fatihsevimin HONDA sı ile ölçdüğümde hız aynı çıkıyor ama mondialde 10-15 km akdar oynama yapıyor fatih gelirse size anlatır saten çıktığı yarışları felan..
geldimmmmmmmmmmmmmmmmm:queen:
hasan haklı ben kh ile yarıştım 105i gecmedi o adam 130 yaptı 8 direk fark attım 150cc scoter ile yarıştım gene 110 yaptım o 140 yapmış 4-5 direkte ona attım hasanın motoru olçtuk fark yok benım hondayla ama derseniz fatihin hondasının ibresi bozuk ona diyecek lafım yok
geldimmmmmmmmmmmmmmmmm:queen:
hasan haklı ben kh ile yarıştım 105i gecmedi o adam 130 yaptı 8 direk fark attım 150cc scoter ile yarıştım gene 110 yaptım o 140 yapmış 4-5 direkte ona attım hasanın motoru olçtuk fark yok benım hondayla ama derseniz fatihin hondasının ibresi bozuk ona diyecek lafım yok
ben dedim fark var diye yüksek hızlarda çok belli oluyor aynı şekilde km de yanlış gösteriyor ve hiç bir zaman gerçek yakıtını ölçemiyorsun km fazla gösterdiği için...
fatihsevim
05 Mart 2008, 22:52
ben dedim fark var diye yüksek hızlarda çok belli oluyor aynı şekilde km de yanlış gösteriyor ve hiç bir zaman gerçek yakıtını ölçemiyorsun km fazla gösterdiği için...
evet hasan dogru diyor motorda
1.yuksek hız
2.fazla km
3.az yakıt
çin mallarının genel sistemi ama ben herzaman sunu derim çin malı almayın demem yani insanın gucu ona yetiyordur onu almıstır saygı dıyarım ama hemen bosver gel 2. el bi japon al diyenlere pek saygı duymam sadece yapacagın senın orda örn:kh şöyle şöyle motor bizim arkadaşta var falan filan sonrada çinliler ile ilgili topikler var birisi onun linkini oraya koyacak tamamdır bence
ornegin:
kh iyi motor saglam modifiye yakışır az yakar
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/41891-bir-cin-klasigi-buyrun.html
saygılar
mondializzet100
06 Mart 2008, 16:35
Benim kulladındığım elitenin rodajı iyi yapılmamıştı...
Benim 2 sene önceki 100khnin ibresi doğru gösteriyordu...
Ölçtüm araba ile bizzat...
Düzde 102km/h yokuşta 120km/h yaptım 100kh ile...
Elite ile 90ı düzde geçemedim..
gvnzglr
06 Mart 2008, 17:52
arkadaslar kardesime cup alicaz ben bu topikten kanunimi mondialmi sorusuna mondial ciktigini goruyorum dogrumu anlamisim, bu ikisinden hangisine kefilsiniz
mondializzet100
06 Mart 2008, 18:11
arkadaslar kardesime cup alicaz ben bu topikten kanunimi mondialmi sorusuna mondial ciktigini goruyorum dogrumu anlamisim, bu ikisinden hangisine kefilsiniz
Kimse yoğurdum ekşi demez.Önemli olan yoğurdun yapıldığı yerdir.
Kanuni kullanan Kanuni'yi övecek..
Mondial kullanan ise Mondial'i...
Ben sana 100 kh kullanmış biri olarak diyebilirim...
100kh al inan hiç pişman olmayacaksın...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO