Orijinalini görmek için tıklayınız : Mondial mondial 100 kh paylaşım
Sayfa :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
celıl ybr
17 Şubat 2008, 18:25
gecer abı ybr max hız 105 bılemedın 110
mondializzet100
18 Şubat 2008, 19:13
gecer abı ybr max hız 105 bılemedın 1102007 de bende vardı ybr hayallerimi yarıda bıraktı:salut:
Motoru parçalıyorum 11.00d/d diyor hız 115 kmh 125cc ye göre az sayıılır.Kaldıki kanuni windy125 dide bilinen çin işi motor 130 yapıyoken
aksamcı_57
18 Şubat 2008, 19:23
celıl ybr mondial 100ukh bı arkadasımda var bıraz narın motordur ukh ile kh arasında cok fark var motorlarıaynı ama dısını cogunlukla demırlerı cok adi ybr iyidir seri motor nede olsa yamaha ama 100ukhde fena değil iyi bir başlangıç motoru bazı arkadaslar 95 diyo ama bız onunla 120yı goruyoruz motoru cok güsel adam pesimden ayrılmıyor tavsiye ederim hem yakıtıda cok ıyı kokluyo resmen:)
ybrnin maximum hızı kullanıcının elinde bi arkadasımda var adam 140 gordu kac sefer ıbresını patlattı onunla ama 80-90 yapanda var ben şahsen 135i gordum benim motorumla
celıl ybr
18 Şubat 2008, 20:06
arkadasım yorumun ıcın cok tesekkur ederım haklısın parcalarının dandık oldugunu bende duydum 100 ukh de bıldıgıme gore 100 kh 2008 modelı sadece 1 harf eklenmıs
ybr yıde cok dusundum ama benım ıcın bıraz buyuk gıbıme geldı yas 15.5 bu arada ama 100 kh tam bana uygun gıbı bısey yakıt konusuda benım ıstememe en ıyı etkenlerden bırısı oldu ybr nın 140 ı gormesı ımkansız gıbı bıse :)yol tam yokussa belkı olabılır o ybr ıle mutlaka oynanamıstır yoksa ybr 110 -120 gecmez
yorumun ıcın tekrar tesekkur ederım saygılar...:)
2007 de bende vardı ybr hayallerimi yarıda bıraktı:salut:
Motoru parçalıyorum 11.00d/d diyor hız 115 kmh 125cc ye göre az sayıılır.Kaldıki kanuni windy125 dide bilinen çin işi motor 130 yapıyoken
evet ızzet agam haklısın 100 kh bıle gecıyor gulerler adama bee :queen::queen: bıde kymco ck 125 ın 130 yaptıgını soyleyenler var bu alet nıye fayton gıbı ben anlamadım valla ybr den bahsedıom
mondializzet100
18 Şubat 2008, 20:12
celıl ybr mondial 100ukh bı arkadasımda var bıraz narın motordur ukh ile kh arasında cok fark var motorlarıaynı ama dısını cogunlukla demırlerı cok adi ybr iyidir seri motor nede olsa yamaha ama 100ukhde fena değil iyi bir başlangıç motoru bazı arkadaslar 95 diyo ama bız onunla 120yı goruyoruz motoru cok güsel adam pesimden ayrılmıyor tavsiye ederim hem yakıtıda cok ıyı kokluyo resmen:)
ybrnin maximum hızı kullanıcının elinde bi arkadasımda var adam 140 gordu kac sefer ıbresını patlattı onunla ama 80-90 yapanda var ben şahsen 135i gordum benim motorumlaDostum modifiyesiz orijinal bir ybr 115 ten fazlasını demez inan buna...
Ha modifiyeli ise bişey diyemeyecegim ama modifiyeli olsa bile 140 ı geçmesi imkansız:farao:
Sen motorunla 135 yptım diyosun çinli motorun hız kadranı doğrumu gösteriyor?
Bende şuan 125cc honda innova var cup 4vites düzde 130 görüyor ibrede hata yok istersen yarışabliriz....
celıl ybr
18 Şubat 2008, 20:19
Dostum modifiyesiz orijinal bir ybr 115 ten fazlasını demez inan buna...
Ha modifiyeli ise bişey diyemeyecegim ama modifiyeli olsa bile 140 ı geçmesi imkansız:farao:
Sen motorunla 135 yptım diyosun çinli motorun hız kadranı doğrumu gösteriyor?
Bende şuan 125cc honda innova var cup 4vites düzde 130 görüyor ibrede hata yok istersen yarışabliriz....
ızzet abı ozaman 100 ukh nınde ıbresı yanlıs olabılırmı:silent:
mondializzet100
19 Şubat 2008, 08:08
ızzet abı ozaman 100 ukh nınde ıbresı yanlıs olabılırmı:silent:Dostum bende 2006 da 100 kh vardı.
Arabayla ölçtük 100 khlerin ibresi +2kmh fazla gösteriyor.
Yani maks. hız 95 ise 93 veya 90 say...
mondial 100 kh iki arkadaş aldık ikimizde emekliyiz. az yakıyor. 16000. km. yaptım.günde 400 450 km. yaptık (yazın) uzun yolda gittik. ne buji ne bir arıza. mondial takıntım yok ama motorlar iyi çıktı.bu yaz izmir-trabzon (yaylaları) yapmayı düşünüyoruz. lastikleri dubleks yaptık. sprey(lastik yamayıcı)aldık.yedek buji,yedek bobin,sık sık yağ konrolü tamam. 4 zamanlı motor bunlar kim ne derse desin,yolda kalmazsınız.(çok sıkıştırmayın,bir şey olmazda) hepinize kazasız yolculuklar.
celıl ybr
19 Şubat 2008, 10:33
Dostum bende 2006 da 100 kh vardı.
Arabayla ölçtük 100 khlerin ibresi +2kmh fazla gösteriyor.
Yani maks. hız 95 ise 93 veya 90 say...
evet ızzet abı ama 120 de falan 6-7 km eksık gosterır heralde dımı:pale:
mondializzet100
19 Şubat 2008, 14:43
evet ızzet abı ama 120 de falan 6-7 km eksık gosterır heralde dımı:pale:120 İle giderken o hız 115 civarıdır.Yani motoru doğru gösteriyor sayabilirsin.+3-5 kmh den bişi olmaz...
namk
mondial 100 kh iki arkadaş aldık ikimizde emekliyiz. az yakıyor. 16000. km. yaptım.günde 400 450 km. yaptık (yazın) uzun yolda gittik. ne buji ne bir arıza. mondial takıntım yok ama motorlar iyi çıktı.bu yaz izmir-trabzon (yaylaları) yapmayı düşünüyoruz. lastikleri dubleks yaptık. sprey(lastik yamayıcı)aldık.yedek buji,yedek bobin,sık sık yağ konrolü tamam. 4 zamanlı motor bunlar kim ne derse desin,yolda kalmazsınız.(çok sıkıştırmayın,bir şey olmazda) hepinize kazasız yolculuklar.
Haklısın dostum bu motora iyi bakarsan taş gibi...
Bizim bir arkadaşta 25.000 km oldu mondi mct250 kullanıyor hala sorun yok...
celıl ybr
19 Şubat 2008, 16:59
120 İle giderken o hız 115 civarıdır.Yani motoru doğru gösteriyor sayabilirsin.+3-5 kmh den bişi olmaz...
namk
Haklısın dostum bu motora iyi bakarsan taş gibi...
Bizim bir arkadaşta 25.000 km oldu mondi mct250 kullanıyor hala sorun yok...
evet ızzet abı okadar yanlıslıkta muhım degıl :wiinkk::wiinkk:
evet namk motor gayet saglam mondıalın en saglam modelı dıyebılırız pılastıgı bıraz kalıtesız okadar bunun harıcınde motora ıyı bakarsan hıc bıse olmaz 4 zamanlı demıssın 2 zamanlı olsa ne olurkı ıkı zamanlılar hep yoldamı bırakır??:wiinkk::)
mondializzet100
19 Şubat 2008, 17:36
2 zamanlı yakıt fazla fakat hızda fazla...
Sorunu çok olur...Mesala yağ meselesi....
Yamaha Bws 100 diye 2 zamanlı bir motor var 100km de 5lt. benzin harcıyor...
Fakat 100 kh 1,7-2,1lt. arasu yakıyor...
2 zamanlılara yağ koymak şart...
celıl ybr
19 Şubat 2008, 17:47
[QUOTE=mondializzet100;963305]2 zamanlı yakıt fazla fakat hızda fazla...
Sorunu çok olur...Mesala yağ meselesi....
Yamaha Bws 100 diye 2 zamanlı bir motor var 100km de 5lt. benzin harcıyor...
Fakat 100 kh 1,7-2,1lt. arasu yakıyor...
2 zamanlılara yağ koymak şart..
yuuuhhh okadar benzın yakmaz be ızzet abı sende naaptın tas catlasa 4 lıtre
2zamanlıya fazla yag koydunmu duman atıyomus neden bu 2 zamanlı motorlara yaglama sıstemı koymuyolarkı motor yaglanamıyo tabı:):) 100 kh acaıb az yakıyomus yav ben ıkı lıtre benzınle dunyaları gezerım be bıde bu 100 kh nın benzın deposu kac lıtre ben mondıalın resmı sıtesınden baktım 3.5 lıtre dıyor bukadar azmı barı 4.5 lıtre falan yapsınlar:cat:
mondializzet100
19 Şubat 2008, 18:04
Doğru dostum 5lt. yakıyor...
100 Kh depo evet 3,5 lt. sonucta şehir içi motoru yeter bile...
Şu şartlarda 100 kh nin deposu 11-12 ytl ye dolar...
1 depo ile yaklaşık 160km civarı gidersin...
celıl ybr
19 Şubat 2008, 18:13
abıcım o yamaha bws 100 ü aldıgında ozaman yanınada bıde petrol ofısı alıcan :) neredeysa 500 cc lık motorla yakması esıt
evet abı haklısın 3,5 lıtre nedırkı 11 mılyonla 160 km cok ıyı bıde benzın deposu bıraz buyuk olsa super olurdu
abı bıdeher hızda aynımı mesela motoru cok hızlı kullanıyosun kalkısları hızlı yapıyosun her buldugun yolda 120 yapıyosun sehırdısında fılan gene bu 2 lıtremı yakar yoksa artarmı??:)
mondializzet100
19 Şubat 2008, 18:17
Hıza göre değişir 80km/h hızı geçmez isen 2lt. yi geçmez sarfiyat...
Dostum korkma alemin en ekonomik motoru...
celıl ybr
19 Şubat 2008, 18:20
Hıza göre değişir 80km/h hızı geçmez isen 2lt. yi geçmez sarfiyat...
Dostum korkma alemin en ekonomik motoru...
evet abı haklısın vergısı yok cartı yok curtu yok vergısı yok pekı ruhsatı falan varmı abı bıde 110 ft dıye bı model vardı o bıraz daha az yakıyomus duyduguma gore ama onun vergısı vardı uretımı durdu sımdı:)
mondializzet100
19 Şubat 2008, 18:25
Biri 110cc biri 100 cc hangisi az yakar bakiym.110cc diyen sallamış...
110ft de tip yokk.
Ben o motora yılda 60ytl vergi vermem..
Dostum ruhsatsız motormu olur?Plakasızmı dolaşcan?
Baksana şu siyahın asaletine
http://img509.imageshack.us/img509/8973/big5026096821423xkrn771yl9.jpg (http://imageshack.us)
http://img509.imageshack.us/img509/8973/big5026096821423xkrn771yl9.f83551cb9a.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=509&i=big5026096821423xkrn771yl9.jpg)
celıl ybr
19 Şubat 2008, 18:27
ooo abı 10 numara yanlarına sarı falan serıtler komasalarmıs daha ıyı olurmus senınmı motor eskı motorun heralde abı sımdı bende ehlıyet yokya yakalanırsam cok ceza yermıyıjm motoru baglarlarmı kasktan yasımın 15 .-16 oldugunu bılmezlerde cevırme falan olunca
aksamcı_57
19 Şubat 2008, 18:38
tabiki eger yamahaya honda çekiş balatası taktır o zman 140 yapman ımkansız olmuyor adam gözümün önünde yaptı tek kişi düz yolda 120 ye rahat çıkabiliyor çok istiyosan kapışırız yapmadığımız şey değil ama bende ehliyet yok sinoptayım gelirsen büyük bi zevkle yoldan geçen bi motorluya aksamcı dersen o getirir seni yanıma :cat:
celıl ybr
19 Şubat 2008, 18:44
yorumun ıcın cok tesekkurler arkadasım tanınmak guzel bısey sinop a yolum pek dusmez cunku ben kayserılıyım oralara pek gıdecegımı zannetmıyorum:9
aksamcı_57
19 Şubat 2008, 18:50
gelmeni tavsiye ederim güzeldir gelirsen beklerim
mondializzet100
19 Şubat 2008, 19:37
ooo abı 10 numara yanlarına sarı falan serıtler komasalarmıs daha ıyı olurmus senınmı motor eskı motorun heralde abı sımdı bende ehlıyet yokya yakalanırsam cok ceza yermıyıjm motoru baglarlarmı kasktan yasımın 15 .-16 oldugunu bılmezlerde cevırme falan oluncaDostum benim kardeşim senin yaşlarda ondada 100kh var.Oks yi kazanınca almıştım.
Dostum burda kardeşimi polisler durdurdu,baktılar plakalı motor geri bıraktılar fakat İstanbul daha ciddi bir memleket motoru bağlayabilirler...
Ahh....AhhhH...Polis Amca...
aksamcı_57
19 Şubat 2008, 19:44
izzet abi ben istanbullu değil sinopluyum burada hiçbir motorlunun ehliyeti yok polisler burada pek karışmıyor ama jandarma affetmiyor eğer gelirsen görürsün beklerim izzet abi
mondializzet100
19 Şubat 2008, 19:47
izzet abi ben istanbullu değil sinopluyum burada hiçbir motorlunun ehliyeti yok polisler burada pek karışmıyor ama jandarma affetmiyor eğer gelirsen görürsün beklerim izzet abiDostum ben o yazıyı sana değil yaa...
Celil arkadaşa yazdım...
Sinop'a birgün gitmek nasip olur inş...
Güzel diyolar fakat hiç gitmedim...
celıl ybr
19 Şubat 2008, 20:31
Dostum benim kardeşim senin yaşlarda ondada 100kh var.Oks yi kazanınca almıştım.
Dostum burda kardeşimi polisler durdurdu,baktılar plakalı motor geri bıraktılar fakat İstanbul daha ciddi bir memleket motoru bağlayabilirler...
Ahh....AhhhH...Polis Amca...
banada ole tolerans tanısalar daha ne ısterımkı ugrasacak bızımı buldular yav baska selerle ugrassınlar abı cok korkuyorum yaa motoru baglayıp mılyarda ceza yazarlarsa motordan daha pahalıya gelır valla:)
mondializzet100
19 Şubat 2008, 20:44
Zamanında amcamın mz 'ni kaçırırken polisi gördümmü basardım...
Dur deselerde ben gaza yüklenirdim daha sonra polis peşimi bırakırdı...
Haa!!Ondan önce plakaya t-shirt'imi koyardım çünki plakayı görüp yakalamasınlar diye...
celıl ybr
19 Şubat 2008, 20:54
Zamanında amcamın mz 'ni kaçırırken polisi gördümmü basardım...
Dur deselerde ben gaza yüklenirdim daha sonra polis peşimi bırakırdı...
Haa!!Ondan önce plakaya t-shirt'imi koyardım çünki plakayı görüp yakalamasınlar diye...
kuryecı tıpı dıyosun yanı ızzet abı bızım burda kuryecıler var hem adamların pıslıkten plaka gozukmuyor hemde harf kısmına bant yapıstırıyolar ceza tememek ıcın ne yapsınlar
bıtanesıde bel cantasını plakaya baglamıs acaba bende ole bıse yapsammı:mrgreen::)
Ömercik
19 Şubat 2008, 21:53
2005'den beri onun üstündeyim ilk motorum.Ve hala kullanıyorum.Neyse, motorun hızlanması güzel parçası da bulunuyo yalnız tireşim çok fazla bıktım artık yani o derece tabiki bu titreşim mondialde de var bir de benim kanuni tigrinanın kronik bir sorunu var.O da şu: Motosikletin arka amortisör çok dandik.İki kişi binince arka çamurluk tekerleğe sürtüyor.Çamurluk da arka stop sistemine bağlı olduğu için arka stop ve arka çamurlukta sorun çıkıyor.Bu sorunu da halletmenin tek bir yolu var ki ben hallettim.Benim motorumu götürdüğüm usta var, Levent usta, uygun fiyata yaylı dikkat edelim yaylı ve standarttan daha yüksek bir amortisör taktı.Ayrıca arka çamurluğun bağlandığı yere küçük bir ek yapılarak arka çamurluğu üstteki resmin çamurluğu gibi yaptı.Tekerlek ile çamurluk arasındaki mesafe arttırıldı.Çok güzel oldu.Dediğim gibi performans güzel parça bol mondiale yapılan modifiyenin kralı benim motora yapılır.Benim motorda da ufak tefek modifiyeler var ama dış modifiye.
Uzun oldu galiba,
Saygılar....
Ayrıca ben de ehliyetsiz kullanıyorum.Celil ne hissettiğini anlıyorum.
KAÇAK HAYATI ZORDUR. (Ne demek olduğunu bilirim)
2005'den beri motora biniyorum.Daha bir polisle bile münasebetim olmadı.
Ama kaskım daima kafamda.Kurallara uyarım.Zaten bizim burası küçük yer polisler kimlerin motosikletlerini toplayacaklarını biliyolar.İnsanları rahatsız edenler bellidir zaten bizim buralarda.Evimin karşısında Polis karakolu var.Bahçesinde koca bir yığın motosiklet devamlı yenisi ekleniyor.Ben hala yollardayım.Dediğim gibi.
Saygılar...:cherry:
celıl ybr
19 Şubat 2008, 22:36
2005'den beri onun üstündeyim ilk motorum.Ve hala kullanıyorum.Neyse, motorun hızlanması güzel parçası da bulunuyo yalnız tireşim çok fazla bıktım artık yani o derece tabiki bu titreşim mondialde de var bir de benim kanuni tigrinanın kronik bir sorunu var.O da şu: Motosikletin arka amortisör çok dandik.İki kişi binince arka çamurluk tekerleğe sürtüyor.Çamurluk da arka stop sistemine bağlı olduğu için arka stop ve arka çamurlukta sorun çıkıyor.Bu sorunu da halletmenin tek bir yolu var ki ben hallettim.Benim motorumu götürdüğüm usta var, Levent usta, uygun fiyata yaylı dikkat edelim yaylı ve standarttan daha yüksek bir amortisör taktı.Ayrıca arka çamurluğun bağlandığı yere küçük bir ek yapılarak arka çamurluğu üstteki resmin çamurluğu gibi yaptı.Tekerlek ile çamurluk arasındaki mesafe arttırıldı.Çok güzel oldu.Dediğim gibi performans güzel parça bol mondiale yapılan modifiyenin kralı benim motora yapılır.Benim motorda da ufak tefek modifiyeler var ama dış modifiye.
Uzun oldu galiba,
Saygılar....
Ayrıca ben de ehliyetsiz kullanıyorum.Celil ne hissettiğini anlıyorum.
KAÇAK HAYATI ZORDUR. (Ne demek olduğunu bilirim)
2005'den beri motora biniyorum.Daha bir polisle bile münasebetim olmadı.
Ama kaskım daima kafamda.Kurallara uyarım.Zaten bizim burası küçük yer polisler kimlerin motosikletlerini toplayacaklarını biliyolar.İnsanları rahatsız edenler bellidir zaten bizim buralarda.Evimin karşısında Polis karakolu var.Bahçesinde koca bir yığın motosiklet devamlı yenisi ekleniyor.Ben hala yollardayım.Dediğim gibi.
Saygılar...:cherry:
ömer tesekkur ederım mesajın ıcın demek 2005 ten berıdır ehlıyetsız bılıyosun kac yasından berı bındıgınıde soylesen ıyı olurdu evet kardes cok korkuyorum valla yakalayıp cezayı basarla naparım ben yaw napalım artık polıslerden kose bucak kaccam baska caresı yok bıde adam gıbı kask alırım plakayada canta baglarım:P
emınım senın motorda cok guzeldır yakıtındanda bahsedermısın bıde kanunıler yolda bırakır dıyolar
vıbrasyon gercekten okadar cokmu mondıaldede fazladır oyleyse :)
mondializzet100
20 Şubat 2008, 08:03
Celil,Dostum bence bişey olmaz
Motoru alınca şehirler arasımı dolaşacan?
celıl ybr
20 Şubat 2008, 18:24
yokda abı nebılıyım korkuyorum bı olay olsa polısler bı arama falan yapsa nanayı yıcez ama korkunun ecele faydası yok naapalım
bu arada abı senı msnıme ekledım haberın olsun karar senın
34_AK_027
20 Şubat 2008, 18:33
ne fazlası bundan azımı olur mopetemı bınıyım 15 yanıltmasın
ahahahahahahhahaha cewaba bak...koptum yaw :)
celıl ybr
20 Şubat 2008, 19:13
ahahahahahahhahaha cewaba bak...koptum yaw :)
kopucak ne var soylede bızde kopalım senın gıbı
mondializzet100
20 Şubat 2008, 20:37
ahahahahahahhahaha cewaba bak...koptum yaw :)Yorum yok...
Diyecek söz bulamıyorum...
Helal valla......
celıl ybr
20 Şubat 2008, 20:48
Yorum yok...
Diyecek söz bulamıyorum...
Helal valla......
abı ben cevabımda ne var anlamadım valla topıkte bole ıse yaramaz dalgacı adamlarda var o resmını attıgın 100 kh senınmıydı abı:)
34_AK_027
21 Şubat 2008, 10:22
kopucak ne var soylede bızde kopalım senın gıbı
farklı dünyalardayız...anlayamazsın ki... :cherry:
abı ben cevabımda ne var anlamadım valla topıkte bole ıse yaramaz dalgacı adamlarda var...............
bunu da bu sefer qörmezden qeliyorum...qeniş olalım...sen dünyayı kurtarmaya dewam et... :cherry:
mondializzet100
21 Şubat 2008, 14:21
bunu da bu sefer qörmezden qeliyorum...qeniş olalım...sen dünyayı kurtarmaya dewam et... :cherry:Duydunmu bilmiyomm..
Suadiye'lileri burala almıyozz...
Haberin olaa...
34_AK_027
21 Şubat 2008, 14:30
eehueheueheuhehuuehue...çok ii espri...tuttum seni...:cherry:
mondializzet100
21 Şubat 2008, 14:41
eehueheueheuhehuuehue...çok ii espri...tuttum seni...:cherry:
Helal yaaa...
Süpersin Dostum
celıl ybr
21 Şubat 2008, 18:36
bunu da bu sefer qörmezden qeliyorum...qeniş olalım...sen dünyayı kurtarmaya dewam et... :cherry:
sen buraya dalga gecmeyenı geldın bıraz kendıne gelırmısın
34_AK_027
21 Şubat 2008, 18:45
forum üyesi, ne için qeldiğimi sana hesap mı wericem...şaka qibisin...we ayrıca dalqa qeçmiş qibi mi duruyorum...sadece söylediğin cümleyi we seni kaile almadım...haliyle kendime qelecek birşeyde yok...ASAAAAAAABİ olmayada qerek yok...cool ol coni... :cherry:
ferotr
21 Şubat 2008, 18:47
celil!!!sana bir tavsiye kymco'ların cup'larına bak kymco bunlardan daha sağla hemde fiyat olarak aynı neredeyse saygılar selamlar güneşli günler...:cat:
fatihsevim
21 Şubat 2008, 18:49
celil!!!sana bir tavsiye kymco'ların cup'larına bak kymco bunlardan daha sağla hemde fiyat olarak aynı neredeyse saygılar selamlar güneşli günler...:cat:
evet arkadaş haklı gecende forumda verildi kyomconun 150cc 5 vites cupu cıktı bakmanı tavsiye ederim
celıl ybr
21 Şubat 2008, 18:49
abı benım bu vergı olayı bozuyo yaa yoksa bende bılıyom guzel sımdı ogrencıyım vergısı yok bısıysı yok ole takılırım:)
evet arkadaş haklı gecende forumda verildi kyomconun 150cc 5 vites cupu cıktı bakmanı tavsiye ederim
brrrrrrpppsssss 150 cc lık cupmu olur be yaw 150 cc cok fazla:pale::pale:
mondializzet100
21 Şubat 2008, 18:56
forum üyesi, ne için qeldiğimi sana hesap mı wericem...şaka qibisin...we ayrıca dalqa qeçmiş qibi mi duruyorum...sadece söylediğin cümleyi we seni kaile almadım...haliyle kendime qelecek birşeyde yok...ASAAAAAAABİ olmayada qerek yok...cool ol coni... :cherry:
Kaan arkadaşım foruma bir girdin bütün ortalığı karıştırdın...
Ya kendine çeki düzen ver ya da foruma girme..
fatihsevim
21 Şubat 2008, 18:58
http://www.kymco.com.tr/html/straight150.html
tabiki eger yamahaya honda çekiş balatası taktır o zman 140 yapman ımkansız olmuyor adam gözümün önünde yaptı tek kişi düz yolda 120 ye rahat çıkabiliyor çok istiyosan kapışırız yapmadığımız şey değil ama bende ehliyet yok sinoptayım gelirsen büyük bi zevkle yoldan geçen bi motorluya aksamcı dersen o getirir seni yanıma :cat:
kardeş kusura bakma dediğinden pek bir şey anlamadım şu çekiş balatası olayını biraz açar mısın ?
celıl ybr
21 Şubat 2008, 19:04
Kaan arkadaşım foruma bir girdin bütün ortalığı karıştırdın...
Ya kendine çeki düzen ver ya da foruma girme..
harbıden abı ya bune bole adam dalga gecıp duruyo bıseler ogrenmeye calısıoz surda:)
http://www.kymco.com.tr/html/straight150.html
lınk ıcın tesekkur ederım fatıhsevım cok kalıplı bı cup mıs :mrgreen:
mondializzet100
22 Şubat 2008, 19:56
Biraz hız videoları;bkz.
http://www.youtube.com/watch?v=V3RwPdqaU_w&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=SkYglNV1eiU
http://www.youtube.com/watch?v=hwZ6QRHawmU
http://www.youtube.com/watch?v=9AHjXHlex-Y
http://www.youtube.com/watch?v=kwK4Z0nVuNM
Bu hozlar 100cc bir araca göre çok iyi...
Biride 2de 90 yapıyor.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO