Orijinalini görmek için tıklayınız : MT Enduro / Dağ Keçileri - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı
Endurocu01
07 Mayıs 2008, 22:07
önce ön düzene bakıceksin eğrilik, amortisörlerde çektirme varmı,yani bir yere vurursun eğrilir tornacıda çektirirler,motoru dinlersin ses varmı yokmu karankında siboplarda şıkırtı varmı,debriyaja bakıceksin kaçırma varmı süspansiyona bakıceksin patlakmı değilmi,zincir ve arka dişliye bakıceksin zincirle dişli uyumu nasıol çok boşluk varmı yokmu en son lastiklerin dişine bakıceksin sanırım yeterli
halimmm
07 Mayıs 2008, 22:55
Eyvallah Endurocu01,
bazıları gerçekten bilmediğim konulardı.
Çok sağol
Endurocu01
07 Mayıs 2008, 23:12
önemli bişey değil dostum bu site bunun için var ben sana soracam sen bana soracaksın karşılıklı bilgi alışverişi ve iki teker dostluğu böyledir
jeansatar
07 Mayıs 2008, 23:26
ikinciel alımı yaparken,bence kendin bakıp anlamaya çalışmaktansa az miktar ödemeyle en yakın serviste yada güvendiğiniz bir motosiklet ustasından yardım alıp tüm kaporta mekanik motor aksamı hakkında bilgi almaktır,tecrübeyle sabittir arkadaşlar
halimmm
08 Mayıs 2008, 03:37
Jeansatar bu söylediğini servisler yapıyor mu? yani ben bmw alıcam mesela, onu bmw serisine götürüp motorun durumu hakkında bilgi alabilr miyim? bu pahalıya patlar mı?
cvplar için sağolun bu arada tekrar.
byusn
10 Mayıs 2008, 00:41
önce ön düzene bakıceksin eğrilik, amortisörlerde çektirme varmı,yani bir yere vurursun eğrilir tornacıda çektirirler,motoru dinlersin ses varmı yokmu karankında siboplarda şıkırtı varmı,debriyaja bakıceksin kaçırma varmı süspansiyona bakıceksin patlakmı değilmi,zincir ve arka dişliye bakıceksin zincirle dişli uyumu nasıol çok boşluk varmı yokmu en son lastiklerin dişine bakıceksin sanırım yeterli
bir üstteki sorunun cevabı zaten verilmiş. bu arada logo güzel olmuş konu biraz sapmış ama.
Şahi_13
20 Mayıs 2008, 02:56
Selamlar arkadaşlar ben yeni üye Numan,,öncelikle logo çok güzel olmuş :cat: biraz zaman geçmiş üstünden tabi ben yeni olduğum için,,henüz bi motorum yok maalesef kıbrısta öğrencilik tabi burdaki motor fiyatları dudak uçurtan cinsten,,geçen görmüştüm bi sitede arkdaşın biri sormş 250'lik bi mondialdi modeli hatırlamıyorum ama TR fiyatı 3.500 kıbrıs fiyatı 8000 ytl :sunny: böyle bi ifadeye şayan tabi,,herneyse benim inancım şudur ki yolun bittiği yerde enduro başlar abi ,,o yüzden ilk mesajımı bu konuya yazmayı uygun gördüm,,tekrar cümleten selamlar..
murti06
20 Mayıs 2008, 09:09
Selamlar arkadaşlar ben yeni üye Numan,,öncelikle logo çok güzel olmuş :cat: biraz zaman geçmiş üstünden tabi ben yeni olduğum için,,henüz bi motorum yok maalesef kıbrısta öğrencilik tabi burdaki motor fiyatları dudak uçurtan cinsten,,geçen görmüştüm bi sitede arkdaşın biri sormş 250'lik bi mondialdi modeli hatırlamıyorum ama TR fiyatı 3.500 kıbrıs fiyatı 8000 ytl :sunny: böyle bi ifadeye şayan tabi,,herneyse benim inancım şudur ki yolun bittiği yerde enduro başlar abi ,,o yüzden ilk mesajımı bu konuya yazmayı uygun gördüm,,tekrar cümleten selamlar..
hoşgeldin inşallah yakında motorunla görürüz seni :rendeer:
Şahi_13
21 Mayıs 2008, 04:28
Hoşbulduk abi inşallah ya önce şu kıbrıstan bi kurtulalım bakalım haziran 6 inşallah mezuniyet var,,memlekete bi yerleşelimde motorada kavuşucaz inşallah :queen:
motoperver
20 Haziran 2008, 16:41
Merhaba Arkadaşlar,
Ben yeni ve oldukça geç endurocu olmaya karar verdim. 2 gün önce ilk defa motora bindim (gülmeyelim :)). Becerebilirsem bi enduro motor almak istiyorum.
Honda Transalp, Kawasaki Versys ta da Yamaha modellerini beğendim. Anladığımdan değil sadece internetteki resimlerinden.
Maksadım daha çok kır bayır hafif arazi ve uzun yol yapmak. Tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
Kazasız ve keyifli sürüşler dilerim...
Prometheus
03 Temmuz 2008, 14:21
brandamız hazırlandı ve ilk kez EMOK Festivali'nde asılacak:
http://img388.imageshack.us/img388/8784/0000842ok0.jpg
E.Gülbeyaz
10 Temmuz 2008, 16:14
branda 10 numara olmuş .. :)
viper_1
10 Temmuz 2008, 16:33
Pankart asma töreni :P
http://img398.imageshack.us/img398/2180/05072008248li4.jpg
http://img398.imageshack.us/img398/9745/05072008249vg8.jpg
http://img65.imageshack.us/img65/2994/05072008251ix5mv7.jpg
http://img352.imageshack.us/img352/1772/resim204vl9.jpg
http://img59.imageshack.us/img59/1648/resim243yx0vh6.jpg
Prometheus
10 Temmuz 2008, 19:10
hehe iyi olmuş bu, ilk mesaja da ekliyim bi ara :)
Tequ
10 Temmuz 2008, 19:12
Muhabbeti açılmışken benim hediye t-shirtimi unutmayın :P
Wallace
10 Temmuz 2008, 19:17
Şu tshirtlerden edinebilirsek izmirde de dağlara vuracaz kendimizi keçi misali. önce tshirt sonra xt600 sonra dağ bayır bol foto.
Prometheus
10 Temmuz 2008, 19:27
Şu tshirtlerden edinebilirsek izmirde de dağlara vuracaz kendimizi keçi misali. önce tshirt sonra xt600 sonra dağ bayır bol foto.
:queen: :queen: :queen: kim soktu aklına :P :queen:
tbk_1980
10 Temmuz 2008, 19:47
Törenin fotoğrafçısı da ister hedaaye T shirt:P:P:P
E.Gülbeyaz
10 Temmuz 2008, 20:41
gezi falan mı var yahu nedir bu pankart ? :silent: artık bende endurocuyum kanımca bana da söleyebilirsiniz sır çıkmaz .. :P :P
Wallace
12 Temmuz 2008, 03:18
bir dost desem inandırıcı olur mu?:queen::queen: ama önce tshirt yoksa arap beni giyecek :queen::queen::queen:
E.Gülbeyaz
12 Temmuz 2008, 03:45
her yöne çekilebilir msj başlıklarını düzeltiyon kendıne gelince ohh .. :P :cherry:
Arap Kadri
14 Temmuz 2008, 19:12
kim acaba:cyclopsan bende çok merak ettim şimdi bak:queen:
bir dost desem inandırıcı olur mu?:queen::queen: ama önce tshirt yoksa arap beni giyecek :queen::queen::queen:
eh artık bu mesajın üstüne PRO hedaye edecek bize tişörtlerimizi:rendeer::cat:
Prometheus
14 Temmuz 2008, 19:48
t-shirtler fırına verildi, Yalova'ya getiriliyor :cat: Murti06 ya teşekkürlerimizi sunuyoruz :cat:
Tequ
16 Temmuz 2008, 10:56
Kuruş para vermem.Çok çok murtiye teşekkürlerimi sunarım:P
VaScO1925
16 Temmuz 2008, 10:59
hayatımda bu kadar çingen bir insan görmedim vermeyin arkadaşım giymesin adana atleti var zaten onda gerek yok giymesine =))))
superzzt
16 Temmuz 2008, 11:00
Mt enduronun logosu kötü olmuş söylemeden edemeyeceğim...kusura bakmayın,
murti06
16 Temmuz 2008, 11:43
sana yok zaten pis çingene :P
Tequ
16 Temmuz 2008, 12:43
hayatımda bu kadar çingen bir insan görmedim vermeyin arkadaşım giymesin adana atleti var zaten onda gerek yok giymesine =))))
O adana atletlerinden sana alıp göndereyim altına giy.Havalar sıcak toparlak bir adamsın..Terini çeker :queen::P
sana yok zaten pis çingene :P
Hele bi gelmesin bana t-shirt :P
dibaK
16 Temmuz 2008, 12:47
Endurocu ruhlu yeni üyeden herkese merhaba...
Yetti gayrı bu İstanbul'un trafiği diyerek motosiklet almaya karar verdim. Bu siteyi buldum, hangi motor hangi tip vs gibi klişe sazanlık yapmamak için forumun hemen hertarafını okudum, nasıl bir yol izleyeceğime %90 kararımı verdim, özellikle gezi bölümünde çok vakit geçirdim. Enduro hiç aklımda yokken "benim olayım enduroymuş yahu" kararını verdim.
Amaaaa Kawasaki 250R ile başlayacağım (adam endurocu ruhluyum dedi SS başlayacağım diyor arıza galiba demeyiniz). Başlangıç için uygun makine, elden çıkarırken sıkıntı yaşamam. Bunun yanında hemen herkeste olduğunu tahmin ettiğim, bende de olan bir SS hevesini de tatmin ederim (bu siteye hangi SS kaygısı ile üye oldum). Ayrıca altıma koca enduroyu çekip de acemilik zamanı dağ bayır tehlikelerine kendimi atmam (SS de gazlama dürtüsüne karşı koyarım da Enduro ile dağ bayır dürtüsüne çok zor). Asfaltta görece az tehlikeli şekilli başlangıç için uygun bir SS ile başlamak mantıklı gibi.
İleride motor işini beceremeyip vazgeçmezsem altıma kıyak bir enduro çekeceğim. Zaten gezmeye meraklıyım, bir de enduro ile asfalt dışı olanakları ile... Otomobilde şu alttaki olayı yapan enduro ile neler yapmaz diyeyim kısaca :)
http://img246.imageshack.us/img246/5716/dagbayrpejoyuayrgw7.jpg (http://imageshack.us)
Wallace
23 Temmuz 2008, 03:28
t-shirtler fırına verildi, Yalova'ya getiriliyor :cat: Murti06 ya teşekkürlerimizi sunuyoruz :cat:
iyi dedin de ben yalovaya gidemedim keşke birilerine söyleseydim de alıp gelseydiler. Sanırım Kargo teknolojisini kullanacağız.:cat:
MURTİ06, PROCAN duyun sesimizi, tshirt hakkımız kargo ile alırız. Bak kızılay meydanında yürüyüş moduna sokmayın beni:P
tbk_1980
23 Temmuz 2008, 03:33
Endurocu ruhlu yeni üyeden herkese merhaba...
Amaaaa Kawasaki 250R ile başlayacağım (adam endurocu ruhluyum dedi SS başlayacağım diyor arıza galiba demeyiniz).
Dostum hoş geldin...:)
Yalnız değilsin bizden de ss binen bir enduro cu var idi:cherry::cherry:
SaRı39
19 Eylül 2008, 20:43
güzel logoymuş daha iyisi olamaz
adalihakan
26 Eylül 2008, 16:22
cok fena olmus accayıp hosuma gıttı
superzzt
26 Eylül 2008, 16:57
güzel logoymuş daha iyisi olamaz
Güzel göreceli bir kavram olsada estetik göreceli değildir.Estetik bir çok güzel sanatlar ve tasarım okulunda ders olarak okutuluyor.Bu logo estetikten yoksun,bir logo kusura bakmayın ama keçinin ırzına geçen motorcu hissi uyandırıyor.Böyle durumlarda t-shirt vs. hazırlanacaksa bu işi bilen kişilere danışılması daha doğrudur.Sonuçta MT-enduronun kurumsal kimliği bu ve yazı karakteri olsun logoya bir bütünde baktığınızda ciddiyetten yoksun,amatörce bir logo.BENCE MT ENDURO DAĞKEÇİSİ vs... ne ise daha ciddi daha bir logoya ihtiyacı var.Güzel bir motor klubü ancak bir tasarımcı gözü ile baktığımda pek güzel birşey uyandırmıyor.Logo bir kurumun imzasıdır nasıl imzadan karakter belli oluyorsa o logonun iyi olması o kurum hakkında ilk izlenimi iyi bırakıyor.
Neyse esas olarak tabikide logo haricinde beni rahatsız eden birşey yok hatta iyiki MT var.Ama meslek icabı bu tür şeylere çok takıyorum özelliklede böyle bir motosiklet klubünün bir üyesi isem.Yanlış anlaşılmasın...
CyberTR
21 Ekim 2008, 13:27
Selam Abiler Kardeşler..
uzun bir aradan sonra Ben geldim...
Arayı soğuttuğum için kusura bakmayın...
http://lh5.ggpht.com/Motocrosstutkunlari/SPxF0Th_cjI/AAAAAAAABjg/EoHfCNpQMMs/s800/DSC01857.JPG
burda kalmış gibi görünüyo ama emn olun kalmadı bi ihtimal bendeki lastiklerden dolayı destek olama hevesi içerisinde kalan arkadaşlar sizi yanıltmasın ltfn...
http://lh5.ggpht.com/Motocrosstutkunlari/SPxF2-3FqWI/AAAAAAAABjo/Uxmauh7LzNw/s800/DSC01858.JPG
devamında ben düzlüğe ulaşınca allaha benim yüzümü kara çıkartmadığı için şükredişim...
http://lh3.ggpht.com/Motocrosstutkunlari/SPxF5c7l3GI/AAAAAAAABjw/9Or6HIECTmE/s800/DSC01859.JPG
bizim tayfa
http://lh5.ggpht.com/Motocrosstutkunlari/SPxHku3S-eI/AAAAAAAABpI/qm1m0yYDJ6s/s800/DSC01900.JPG
Ben Deniz...
Logoyu izinsiz kullandıgım için özürdilerim ama napalım keçilik kanımızda var
devami gelecek ....
Reklam Olarak algılamazsanız
EYLEMLERİMİZİ www.denizlimotocross.com dan Takip edebilirsiniz
Microbe
10 Aralık 2008, 11:53
selam arkadaşlar ben bu enduro işine taktım benle birlikte 2 arkadaş daha ayarladım hayatımda hiç vitesli motorsiklet kullanmadım ama şu dağda taşta kafana göre gidebildiğin yere kadar gidebilme olayı var ya işte o benim aradığım olay demirkazık bölgesine cok da niğdede yaşıorum tam bu işlerin yapılacak yerleri olarak düşünüyorum bu konuda bana yardım cı olabilirmisiniz
dark_face
02 Ocak 2009, 15:30
gerçekten çok güzel olmuş elinize sağlık =)
CBF150
02 Ocak 2009, 16:54
Baskılı T-shirtler'i burada görebilirsiniz....:P
http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/48254-%5Bmt-ankara%5D-amasra-safranbolu-%22naber-naptin%22-gezisi.html#post1184677
flying hellfish
02 Ocak 2009, 17:06
Hehehe su ampullu fotografa bayildim.
Bu arada logo da guzel olmus, gezide.
celiloglu
02 Ocak 2009, 18:01
karabükten enduroclub lü celil
trooperx
14 Mart 2009, 03:34
hevesli bir endurocu yeni bir üye olarak logo ya bayıldım diyebilirim gerçekten bi kurumu bi olayı bi tarzı çok iyi yansıtmış . kime göre ? bana göre ;) .. ( daha ilk günden sorun çıkaran adam olmayım yannış annaşılmayım ) bazı yeni başlayan arkadaşlar sormuşlar başlamak üzere olanlarda sormuşlar nası başlayalım diye . bende soruyorum nasıl başlayalım :S gerçi 2 yıla yakın bi scooter geçmişimiz vardı lisedeyken 1 yıla yakında öss hazırlık döneminde ama sonra 5 yıl boyunca motora değmedik :S arabadanda inmedik :S hatta ben hemen pazartesi gidiim ehliyete başvurayım yaw . son bişe daha aprilia pegaso hakkında fikirleriniz tabi ki 0 olanlarında diil 2. el düşünüorum bide istanbuldan almak istiorum motoru yakın diye . mesela istanbuldan bi motor bulsam gelsem bilen bi arkadaşımız hadi gel beraber gidelim birlikte bakalım motoru dermi acaba ? uiiyhhh ne yazdım yaw :D
sakinrüzgar
28 Mart 2009, 15:34
yapanın eline sağlık, sırf logo için bile endurucu olunur.:mrgreen:
Arkadaşlar bu arada bende motor bile yok ama kalbimin sesini dinleyince şöyle GS, Transalp, KTM veya DL 650 Vstrom gibi motorlarla daha mutlu olabileceğimi hissediyorum. Ama direkt almaktansa önce bir kiralayıp gerekirse bu işin erbabından bi ders falan almayı düşünüyorum ama işi bilen birilerinin yol göstermesine ihtiyacım var. Şimdiden herkese teşekkürler ve keyifli sürüşler.
polo34
30 Mart 2009, 00:28
yanlış mesaj :)
mehmet topal
06 Nisan 2009, 20:52
evet logo harika tebrikler :cat:
asfalt meleği
17 Nisan 2009, 16:02
arkadaşlar ankarada kimler var? yeni bir arkadaşla bilgilerini ve vaktini paylaşmak isteyen?
Actuary45
27 Nisan 2009, 23:33
Logo süper...yeni bir üye olarak ilk secim enduro
derbici_52
27 Nisan 2009, 23:41
merhaba logoyu begendım ve harıka yapanın emegıne saglık bu arda sız endroculara bır sorum olacak ben honda cr 125 almak ıstıyorum nasıl bır makınandır acaba bılgısı olan varsa benımle paylasırsa sevınrım ıyı akslamlarrr buda resmı http://www.totalmotorcycle.com/photos/2007models/2007models-Honda-CR125R.htm
relique
22 Haziran 2009, 23:14
selam bende yeni bir üyeyim böyle bir logo mükemel ellerine sağlıık yapımda ve yayında emeği geçen herkesin bu arada istanbullu endurocuların toplandığı bir yer var mı ?
ozanzumrut
25 Haziran 2009, 21:58
herkese izmirden sevgiler;
arkadaşlar logo on numara logoya uyan fotoları ve videolarıda eklersek on üstü on olacak...
KANUNSUZ 61
27 Haziran 2009, 14:57
logo tek kelimeyle mükemmel olmus.hemen kopyaladim:mrgreen:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO