PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kız arkadaşım motosikletten korkuyo nasıl alıştırabilirim ?

Sayfa : [1] 2 3 4

mrsago
22 Ocak 2008, 23:38
slm arkadaşlar bi motosiklet aşığı olmama ramen kız arkadaşımda tam tersi tam bi motor düşmanı :pr: napıp edip motora alıştırmam lazım ama arkama binmeye ikna edemiyorum önerileriniz nelerdir saygılarımla mrsago :rendeer:

tugcetugce
22 Ocak 2008, 23:41
başka biri biner sen binmezsen de hemen biner:mrgreen:
Benimde bir arkadaşım öyle grup sürüşünde kızı özendrdiler şimdi biniyo valla...
bi tane daha arkadaş kaldı özendirecek onu da bu pazar halletcez:cat:

emin_arikoglu
22 Ocak 2008, 23:41
alışana kadar yavaş yavaş sürsen?

crayzboyone
22 Ocak 2008, 23:42
Bizim siteye uye et hehehehehe ....

thaii_vtec
22 Ocak 2008, 23:44
aynı sorun bende var... rahat ol binio arada gezıoruz ama benım bınmemı ıstemıo onca kazadan snra... agzma mıcıo bazen bnınce=))=)):P naaptysam sewmıoo arkama bırını alırım dııncede gebertıo benı :P=)) gercı dıyemıorum bıle...:P ssenn naapcan bılemıorm valla ısın zor arkadaş:P=))

watercolours
22 Ocak 2008, 23:45
Önce motor denen şeyin güvenli olduğunu göster. Onun için de seni sürerken görmesi ve senin de sürerken tehlikeli bir duruma girmemen gerekiyor. Baka baka alışır sonuçta. Önemli olan güven duyması.

tubis
22 Ocak 2008, 23:45
Valla zorla sevdirebileceğini sanmıyorum....

aspuzu
22 Ocak 2008, 23:46
binmesine ikna et sonada sık sık ön frene bass korkup sana sıkıca sarılır mükemmel oluyo bi dene istersen ...:)

tugcetugce
22 Ocak 2008, 23:47
:cat:
içinde beğenisi olacak korkusuyla birlikte o zaman biner zati...:cat:

mrsago
22 Ocak 2008, 23:52
öneriler için çok teşekkür ediyorum hepinize şimdi yorumları onada okuttum ama ikna olmuşa benzemiyo ikna edin şnu yaw :queen:

thaii_vtec
22 Ocak 2008, 23:57
ya mrsaga nun kız arkadası bak ben 3 kaza yaptım geberıodum:P ızıın werme :P şaka şaka 3 kaza yaptım ama hala yasıorum :P=)) ızın wer rahat bırak ama ekipmanlı olsun... kask mont fln

euphrates
22 Ocak 2008, 23:57
öneriler için çok teşekkür ediyorum hepinize şimdi yorumları onada okuttum ama ikna olmuşa benzemiyo ikna edin şnu yaw :queen:

bence bindirme,
ben artçı almayı düşünmüyorm hiç...
ya bişey olursa? sorumluluğunu alamam

thaii_vtec
23 Ocak 2008, 00:00
bence bindirme,
ben artçı almayı düşünmüyorm hiç...
ya bişey olursa? sorumluluğunu alamam

o senın dusuncen:wiinkk: ama bı sewgılı motor ustundeyken o mutlulugu yasaması cok harıka yasamadıysan tabıkı bılemessın ekıpman saglamsa sorun yok... ztn schooter motoru adamın

barannet
23 Ocak 2008, 00:00
bende eski kız arkadaşımdan bu yüzden ayrıldım. çok seviyorum motoru anlamak istemedi. belkide çok mutlu olup çoluk çocuga karışabilirdik ama kader. şimdi yeni kız arkadaşım çok sevmesede biniyor motora ben oldugum için...

Terrorizer
23 Ocak 2008, 00:02
Önce yolda yürürken kaskla yürütmek lazım bir süre...

Sevmiyorsa yapılacak birşey yok bence.. Zaten "Sevgili Seçme Sınavı" yapıp alıcam ben bundan sonra =)

euphrates
23 Ocak 2008, 00:10
o senın dusuncen:wiinkk: ama bı sewgılı motor ustundeyken o mutlulugu yasaması cok harıka yasamadıysan tabıkı bılemessın ekıpman saglamsa sorun yok... ztn schooter motoru adamın

evet benim düşüncem başkasının olma ihtimali mi var?:silent:
daha 17 yaşındasın 3 kez kaza yapmışsın
senin o bacağım uf oldu diye anlattıkların kız arkadaşının başına gelse senin arkandayken (ki sen tam korumalısın hep bildiğim kadarıyla) acaba nasıl hissederdin.

yukarda biri yazmış ön frene yüklenip korkutuyorum diye. yapacağınızı yapıyorsunuz, sonra motor tehlikeli, tehlikeli olan motor mu acaba?

arslanfb
23 Ocak 2008, 00:11
Bak arkadaşım eğer kız arkadaşında motosiklet merakı yoksa;
hiç uğraşma derim ama yok içinde az da olsa merak var ise;
gurup sürüşünde yolculukları tercih et yanında hem senin hem onun
sevdiği arkadaşlarla gezilere katılırsa bak iki günde motor hastası
olur çıkar benden tavsiye.

thaii_vtec
23 Ocak 2008, 00:12
evet benim düşüncem başkasının olma ihtimali mi var?:silent:
daha 17 yaşındasın 3 kez kaza yapmışsın
senin o bacağım uf oldu diye anlattıkların kız arkadaşının başına gelse senin arkandayken (ki sen tam korumalısın hep bildiğim kadarıyla) acaba nasıl hissederdin.

yukarda biri yazmış ön frene yüklenip korkutuyorum diye. yapacağınızı yapıyorsunuz, sonra motor tehlikeli, tehlikeli olan motor mu acaba?

hayır hayır hayır arkadasım aslaaaaa.... kız arkadasım arkamdayken asla hız yapmam... yapmadımda ewet ben hep korumalıyım full oda kasklı tabikiii... o bana sarılsın dıe ole bısey yapmam ztn sımsıkı =))

Terrorizer
Yuru be euphrates... Ben de artcı almayı pek düşünmüyorum. Sen sapasağlamken artcına birşey olursa onun ailesine ,sevenlerine nasıl hesap verirsin...

pisicik
binmesine ikna et sonada sık sık ön frene bass korkup sana sıkıca sarılır mükemmel oluyo bi dene istersen ...:)

gerçekten süper fikir, ikna et ve frenle korkut::yanliss:
sonra bi daha hiç binmesin ve seninde binmenden rahatsız olsun.. bence bu sana sarılmasını istediğin bi artçıya yapılacak bir uygulama, korku giderecek deil :silent:
ben çok büyük bir trafik kazası atlattım, bırak motora binmeyi arabaya bile binmedim 1 sene, üniversteyi bile bırakmama sebep oldu trafik korkusu, şehirlerarası yol gitmemek için. ama çevremdeki gerçekten güvenilir arkadaşlarım sayesinde motor günden güne benim için tutku haline gelmeye başladı.bodrumdan buraya motorla geldiğim zaman, benimde olmalı dedim ve sonunda oldu..ama bu aşamya kadar bir tane bile arkadaşım, beni korkutmadı.1 metre bile kasksız bindirmediler motora.. güven olunca gerisi gelio :)bence önce havalar düzelince kız arkadaşınla çok yakın mesafelere git.. baskı yaparsan dahada uzaklaştırırsın. insan oğlu...

Seda
23 Ocak 2008, 00:21

Bende hiç zannetmiyorum. Eğer içinde yoksa asla binmeyecektir. Bu durumda binmeye zorlamakta ona eziyet etmekten başka bişey olmaz.

Ama eğer; içerilerde bir yerlerde üstü kapalı, hiç açığa çıkmamış bi motor sevdası varsa bunu ortaya çıkarmak için uğraşmak olabilir. Bunu da yine onu fazla zorlamadan zamanla ve sabırla yapman lazım. Motoru onun içinde kişiselleştirmeye çalış. Kendi seçtiği kaskı olsun, hatta mümkünse bir örnek olsun kasklarınız. Sevgilinle aynı kaskı takmak (neden bilmiyorum ama) çok keyifli bir olay. Kendi montu olsun. Bir yere giderken onu çanta gibi yanında taşıma. Onunla gideceğiniz yerler özel olsun. Fazla trafiğin olmadığı, gitmekten keyif alacağınız yerlere giderken binmesini rica et başlarda. Zaman geçtikçe arkada kaskatı oturmadığını fark edersen şayet yeni ve daha uzun rotalar seçersiniz. Ama işte dediğim gibi uzun bir zaman ve oldukça sabır gerekecek.

ikinize de mutluluklar dilerim ve haddime düşmez ama motor için üzmeyin bence birbirinizi :cat:

abal
23 Ocak 2008, 00:25
bence hiç bindirme... ne kadar büyük bi sorumluluk olduğunuda unutma eğerki bindirirsen.

GKN
23 Ocak 2008, 00:32
yenisini bul olm..
benim bi kız arkadaşım vardı 3 sene önce zorla bindirdim motora..
yaklaşık bi 15 km yolu gittik bereber çevre yolunda
durduğumuzda kaskın içini istifrah edip doldurduunu gördüm:queen:
otomatikman ben ayrıldım:cherry:

tugcetugce
23 Ocak 2008, 00:33
GKN arkadaş kız arkadaşına okutuyo:mrgreen:

euphrates
23 Ocak 2008, 00:34
yenisini bul olm..

gkn inanmak istemiyorum
:P

pisicik
23 Ocak 2008, 00:35
yenisini bul olm..

çevre yolunda yer bulamayıp, kaska kussa bende ayrılır mıyım acaba :silent: :mrgreen: :mrgreen:

GKN
23 Ocak 2008, 00:36
gkn inanmak istemiyorum
:P

kaskı çıkarttığı zaman düşen bezelyelerden hiç bahsetmicemmm:queen::queen:

just_hmz_26
23 Ocak 2008, 00:37
Arkanda başka bi kızla,kız arkadaşının yanına git:queen::queen:

emin_arikoglu

öğğğkkk :mrgreen:

euphrates

sen kıza bozuk bezelyeyi yedirirsen akşam seni yemeğe götürcem sonra motorla gezcez diyip
kız da tabi kaskı fanusa çevirir...

abal
kaskın içini istifrah edip doldurduunu gördüm:queen:

:queen::queen: :queen:

Pınarr
23 Ocak 2008, 00:39
slm arkadaşlar bi motosiklet aşığı olmama ramen kız arkadaşımda tam tersi tam bi motor düşmanı :pr: napıp edip motora alıştırmam lazım ama arkama binmeye ikna edemiyorum önerileriniz nelerdir saygılarımla mrsago :rendeer:

Bigün beni motor kullanırken görsün, ikna olur:)))
Eee savaşmak vardır her hatunun ruhunda :cherry:

euphrates
öğğğkkk :mrgreen:

soğuttu beni bezelyeden kasktan yaaaa:pr:

abal

koptum yaa:queen::queen: tamda yerine sölemişin ha:queen:

euphrates
23 Ocak 2008, 00:40
Bigün beni motor kullanırken görsün, ikna olur:)))
Eee savaşmak vardır her hatunun ruhunda :cherry:

bakınız gkn nin (KUSAN)kız arkadaşının ölümcül silahları(BEZELYELER)

Sato8
23 Ocak 2008, 00:42

canım bezelye çekti:P

kaptan benim sevgilimde binmem demişti bi kez, ikinciye nolur bineyim dedi:cat: şehirden yaklaşık 55 km uzaktaydık arabası bozulmuş almaya gitmiştim, binmezsen otobüs bekle dedim kaskı taktım kafaya tam gazı veriyom, kaska vuruyo tık tık, binebilirmiyim diye:mrgreen::mrgreen:

Pınarr
23 Ocak 2008, 00:45
bakınız gkn nin kız arkadaşının ölümcül silahları

Gkn ın kız arkadaşı kimmiş???
Ben mi????:silent:
Allah yazdıysa bozsun ::miiz::

euphrates
23 Ocak 2008, 00:51

ne alakası var nerden çıktı...:silent:

senden başka bir hatun kişi olarak
gkn nin kusan kız arkadaşının bezelyelerini kastetmiştim

not: tekrar baktım yanlış anlamaya açık olmuş biraz,
değiştirdim, şimdi öyle bi çağrışım yaratmıyor sanırım

LesPaul
23 Ocak 2008, 01:01
ben eski kız arkadaşımla 3 sene çıktım, 1 kere 30 metre bindi bi daha binmedi.
sora ayrıldık zaten:mrgreen:

GKN
23 Ocak 2008, 01:15

sen kendini fasülyeden mi saydın kardeş:farao:

ne alakası var nerden çıktı...:silent:

senden başka bir hatun kişi olarak
gkn nin kusan kız arkadaşının bezelyelerini kastetmiştim

:cat::cat::cat::cat::cat:

Sato8
23 Ocak 2008, 01:20

hayır bezelye:P :queen:

Pınarr
23 Ocak 2008, 01:21

:cat::cat::cat::cat::cat:

Ne o zoruna mı gittiiii??..
Zoruna gidenin... :queen:

GeCe__
23 Ocak 2008, 01:23
sizin ilişkiniz yenı sanırım.yada ciddi bir beraberlik yok.sadece bu kadarını derım sevgi varsa senı sevıyorsa bıner,istemeden olsa bıle bıner yavaş yavaş alışır.bu işler bırazda erkeğe bakar sevdırmesını bılıceksın :cat:

uskurya
23 Ocak 2008, 16:50
sana kücük bir öneri bindirme bence bizim hatun benden meraklıydı takı 2002 yılına kadar hızıda seviodu ama ama kazaya kadar girdigimiz bi virajda savrulduk gerisini anlatmayım kötü bir durum cok üzülürsünama genede yasanması gereken bi duygu :P

sahtekisi
23 Ocak 2008, 16:53
pembe kask hediye et :) garantilidir...

bambu
23 Ocak 2008, 16:54
Bence al bi motosiklet hediye et :) Daha da garantilidir :)

MoToR
23 Ocak 2008, 17:02
Ya motor gezilerinden bikaç örnek göster bayanlarında kullandığı baktın olmuyor motor seven birini bul yoksa rahat edemezsin hiçbir yere gidemezsin gezilerden zevk alamazsın:cherry:

trasher
23 Ocak 2008, 17:07
maalesef ki bu kötü elim hastalığın çaresi yok :( buyüzden ben motordan oldum desem yeridir...

ali307
23 Ocak 2008, 17:50
anammm işin zorrr inş. bana böyle kızlar denk gelmez :)

runner1903
23 Ocak 2008, 17:56
Arkadaşım benm kız arkadaşımda binmiyordu korkuyordu bigün aldım kaskı getirdim önüne koydum ben gidiyorum dedim ister arkama atlarsın istersen burda kızkurusu gibi oturursun dedim bi baktım hemen atladı şimdide benm motora göz dikti. :mrgreen: Kısmetse boş arazide bi kaç tur attırıcam