yakut
12 Ocak 2008, 21:47
Madem gitmediğin yer senin değil, gidemediğin yerde senin değildir...
Yolda kalmak, lastik patlaması, makinanın bozulması vs vs... Kimin her hangi bir sebeple yolda kalma macerası yoktur ki? Güzel yurdumuzun gideceğimiz, gezeceğimiz her yerinde bir servise ve ya tamirciye ihtiyacımız yok mu?
Peki ne yapmalıyız? Her gittiğimiz yerde bir tanıdık mı bulmalı, ya da telefon rehberimizi tamirci veya servis numaralarıyla mı doldurmalıyız?
Ben buldum.....internet.... kimin evinde yok ki artık?
Düşünsenize, istanbuldan çıktınız karadeniz turuna, GİRESUN / ŞEBİNKARAHİSAR da bir sorun çıktı, yolda kaldınız.....
Cepten arıyorsunuz interneti olan eşinizi, dostunuzu
www.servisnerede.com
sitesine giriyor, ve size en yakın YETKİLİ SERVİS, ÖZEL SERVİS veya TAMİRCİ yi buluyor, telefonlarını, adreslerini veriyor.
Şiddetle incelemenizi tavsiye ederim.Reklamsız, sadece hizmet veren bir site...
Lütfen bulunduğunuz yerdeki motor tamircilerine, servislerine haber verin...
Kimin nerede kalacağı belli olmaz, hazır kışken sezona başlamadan, içimiz rahat olsun.
Herkesin, her daim yolu açık olsun...
Yolda kalmak, lastik patlaması, makinanın bozulması vs vs... Kimin her hangi bir sebeple yolda kalma macerası yoktur ki? Güzel yurdumuzun gideceğimiz, gezeceğimiz her yerinde bir servise ve ya tamirciye ihtiyacımız yok mu?
Peki ne yapmalıyız? Her gittiğimiz yerde bir tanıdık mı bulmalı, ya da telefon rehberimizi tamirci veya servis numaralarıyla mı doldurmalıyız?
Ben buldum.....internet.... kimin evinde yok ki artık?
Düşünsenize, istanbuldan çıktınız karadeniz turuna, GİRESUN / ŞEBİNKARAHİSAR da bir sorun çıktı, yolda kaldınız.....
Cepten arıyorsunuz interneti olan eşinizi, dostunuzu
www.servisnerede.com
sitesine giriyor, ve size en yakın YETKİLİ SERVİS, ÖZEL SERVİS veya TAMİRCİ yi buluyor, telefonlarını, adreslerini veriyor.
Şiddetle incelemenizi tavsiye ederim.Reklamsız, sadece hizmet veren bir site...
Lütfen bulunduğunuz yerdeki motor tamircilerine, servislerine haber verin...
Kimin nerede kalacağı belli olmaz, hazır kışken sezona başlamadan, içimiz rahat olsun.
Herkesin, her daim yolu açık olsun...