PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Debriyaj balatasımı acaba???

EfeUncu
11 Ocak 2008, 23:21
daha 2 günlük motorumu halletmeyi başardım

bugün artçımla ilerlerken 1. viteste debriyajı bırakmama rağmen motor gaz almadı tekrar tekrar denedim ancak nafile motorum masai grand eagle sizce ne olmuş olabilir??? bide bu iş bana kaç liraya patlar şimdiden teşekkürler...

emresezgi
11 Ocak 2008, 23:22
sıfır aldıysan servis garantiden sorunu halledecektir.
bana basit bir sorun gibi geldi debriyaj teli çıkmış olabilir.

nitrious81
11 Ocak 2008, 23:34
GItmedı dıyorsan debrj cekılı kalmıstır gercı vıtese gecırebıldıgınden emın mısın dıye sormuyorum bır cok kez denemıssındır. Debrjy cekıklı kalmıssa tel nasıl sorun olurkı anlamadım.Sımdı daha ıyı bılen ustadlar cevaplar.

EfeUncu
12 Ocak 2008, 00:47
vites normal geçiyo ama debriyajda gibi ilerlemiyo orta sehpaya aldığımdada gidiyo normal çözemedim bi türlü

MOTO.59
12 Ocak 2008, 01:18
:queen::queen::queen::queen::queen:arkadaşım sen en iyisi servise ücretsiz baktır kendin müdahale etmeye kalkma garantiden hallederler büyük ihtimal teldendir

EfeUncu
12 Ocak 2008, 14:57
servise götürebilsem baktırıcam işte sürekli debriyaja basıyorum gibi motor vites deeşio falan ama kalkmıyo yerinden

lewane_lee
12 Ocak 2008, 15:33
vitese geçiyo ama debriyajdaki gibi gitmiyo diyosun vitesi 4 lesende süratlanmıyo motor bağırıp gitmiyosa debriyaj vidası sıkmış olabilir bazen ayar tutmuyo fazla sıkınca motor gitmez az gevşek bıraksanda debriyaj işlev görmez bilmiyorum seninki bundan mı ama bi bak istersen

Rigel
12 Ocak 2008, 15:35
Yani debriyajın çekili kalmış. En başta sol elciği ve oradaki eklemi kontrol et.

06bluedragger
13 Ocak 2008, 14:58
fabrikasyon 1 hata vardır servise götür baksınlar 2 günlük motor dediğne göre fabrikasyon olabilir garantiden halletsinler geçmiş olsun :rendeer:

MoToR
13 Ocak 2008, 17:08
Debriyaj kolu normal sertlikte çalışıyormu,debriyaj kolunu sıktığın zaman halatı takip et sağ altta blokta ki küçük kol hareket ediyormu bunları kontrol et.Motor stoptayken 1.vitese at marşa bas(motora binmeyi unutma)eğer zıplayarak ilerliyorsa sorun debriyaj halatında.Motordan anlıyorsan ayaklığı al altına temiz bir kap koy sağ taraftaki kapağı sök,halatın takılı kolun altını kontrol et

EfeUncu
13 Ocak 2008, 20:52
motor 2 günlük derken 2. el aldım 2 gün olmuştu ...
debriyaj kolu normal sertlikte dün suzukinin servisine götürdüm onlarda anlayamamış yarın açıp bakacaklar...
aldığım motor 2300 km de son 7 aydır hiç çalıştırılmamış ve eski sahibi bizim apartmanda oturuyo motoruna nasıl baktığını biliyorum...bide benzin göstergesi bozuldu bi hafta bekletirler tahminimce allahtan o garantiye giriyo

06bluedragger
13 Ocak 2008, 21:37
motor 2300 km de ise daha garantisi vardır motorun markası ne?
ayrıca benzin şamadırası arızalanmıştır garantiden onuda değiştirirler
anlaşılan eski sahibi motora pek binmiyomuş motor kaç model??
:P

doğan motor
13 Ocak 2008, 22:52
arkadaşım debriyaj balatasının bitip bitmediğini anlamak basit motor bağırır gitmez yığılma yapar parasına gelince 50 ytl tutmaz

EfeUncu
14 Ocak 2008, 01:52
motor masai grand eagle suzuki getiriyo türkiyeye
motor 2006 model yarın servise ruhsatla garanti belgesini götürücem bakalım neler yapmışlar...
servise motorun eski sahibiyle gittim ustanın bana söylediği motor eski sahibindeyken hiç arıza çıkarmamış umarım buda son olur..
motor bağırıyo ama 1 cm bile oynamıyo yerinden...