PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yamaha Yetkili servisleri hakkında...

kalidor
04 Ocak 2008, 11:46
Arkadaşlar!
Motorsikletimin ayak sehpasının yayı koptu. Kadıköy'de bunu yaptıracak bir yamaha servisi arıyorum. Nerelerde Yamaha servisleri var? bilgi verirseniz çok sevinirim.

ennginn
04 Ocak 2008, 11:49
http://www.beldeyama.com.tr/www/servisler/servisler2.php?k_id=13

kalidor
04 Ocak 2008, 18:23
Teşekkür ederim ennginn. Kızıltoprak'ta bir Yamaha servisi var. Yalnız bu servis parçayı siparişle 1 hafta içinde getiriyor. Sadece bir ayak sehpası yayı bulabileceğim herhangi bir motorsiklet servisi yok mu?

demirgursel
04 Ocak 2008, 18:36
abi bunun servislik bişeyi yok.çevrende yaycı yeri bilen vardır

babaçi
04 Ocak 2008, 19:52
yıldız ticarete bak birde:cat:

Fulish
04 Ocak 2008, 19:54
arkadaşım basit motorcularda yapabilir onu :)

muratgergerli
04 Ocak 2008, 21:02
Adam yeni üye arkadaşlar..Dediklerinizde haklısınız...
Bir yay için topic açılmaz gibi...Ama belki arkadaş
tanışmaya yeni bir boyut getirmiş...:rendeer:

Daha sakin olmakta fayda var...:rendeer:

euphrates
04 Ocak 2008, 21:06
Adam yeni üye arkadaşlar..Dediklerinizde haklısınız...
Bir yay için topic açılmaz gibi...Ama belki arkadaş
tanışmaya yeni bir boyut getirmiş...:rendeer:

Daha sakin olmakta fayda var...:rendeer:

:cat::cat:

kaputu söküp avatar yapmışsın...
hayırlı olsun:)

crayzboyone
04 Ocak 2008, 21:07
harbitürk bencede sakın ol forumda ınsanları kırma lutfen.... Resmen adamı yere calmısın:))))) nese kardesım yamahaın sıtesıne bak yada cevrende motortamırcısı yoksa getır bana yapıyım o kadar zor deılkı :D bende bızım tamırcıye goturcem :D

ennginn
06 Ocak 2008, 00:39
Kalidor motorun fazermi.........

kalidor
06 Ocak 2008, 00:55
Kalidor motorun fazermi.........

Hayır dostum yamaha cygnus rs...125'lik bir scooter. Parça aramak için (ayna ve stop farı) kızıltopraktaki yamaha servisini aradım. 1 haftadan önce parça getiremeyeceklerini söylediler. Bunların aciliyeti çok yok ama; ayaklık yayı lazım. 2 tane motorsiklet tamircisine gittim yay uyduramadılar motora...Bu yüzden buraya yazdım ama bazı nezaketten yoksun bünyeler olayı kendi seviyelerine çekti.

babaçi
06 Ocak 2008, 01:00
kalidor kardeş motorsiklet değil,motosiklet olarak yazarsan daha doğru olur:cat:

ümraniye yıldız ticarete bakmanı öneririm genelde her parça bulunuyor

mete_han
06 Ocak 2008, 01:04
Hayır dostum yamaha cygnus rs...125'lik bir scooter. Parça aramak için (ayna ve stop farı) kızıltopraktaki yamaha servisini aradım. 1 haftadan önce parça getiremeyeceklerini söylediler. Bunların aciliyeti çok yok ama; ayaklık yayı lazım. 2 tane motorsiklet tamircisine gittim yay uyduramadılar motora...Bu yüzden buraya yazdım ama bazı nezaketten yoksun bünyeler olayı kendi seviyelerine çekti.

Küçük CC Yamahaların kabesi Gaziosmanpaşa Küçükköy Kardeşler motor Yamaha servisidir...hem ilgi alaka hemde istediğin parçayı bulacağına eminim...önce tabi bir arayıver parça varmı diye...:P

kalidor
06 Ocak 2008, 01:06
kalidor kardeş motorsiklet değil,motosiklet olarak yazarsan daha doğru olur:cat:

ümraniye yıldız ticarete bakmanı öneririm genelde her parça bulunuyor

Sağol orayada bakarım. Mutlaka bir yerden çıkar:) Küçücük bir parça için Hasanpaşa ve kızıltoprak'ı dolaştım, uyan bir yay bulamadılar.

demirgursel
07 Ocak 2008, 00:03
arkadaşım yaycı baktınmı.yay çektirirsin hiç arama uğraşma,hemde çift yay çektir

kalidor
07 Ocak 2008, 00:13
arkadaşım yaycı baktınmı.yay çektirirsin hiç arama uğraşma,hemde çift yay çektir

Dostum sorunu hallettim. Yeldeğirmen'inde Yamaha parçaları satan bir servisten parçayı aldım ve kendim taktım. Yardımını esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.