PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : maxi scooter; hangisi sizce ???

royas
01 Eylül 2005, 19:34
piaggio beverly 250 ------- 8400 ytl
honda fes 250 foresight---- 7968 ytl
aprilia atlantic 250 ------ 8550 ytl

birde gilera runner 200 var tabiii.

benim icin yakit tuketimi onemli ayrica ikinci el vede motor saglamligida. hangisi sizce daha iyi. hangisini tercih ederdiniz. yakin modeller vede karar veremiyorum( birde asiri buyuk olmamasini isterim aslinda. bunlarin hepsini ciplak gozle gormedim)... tesekkurler herkese

bandit07
01 Eylül 2005, 19:53
FAZLA BÜYÜK İSTEMİYORSAN SYM VOYAGER 250 BU SCOOTER YENİ MODEL FİYATI 6800 YTL TÜM SUZUKI BAYİLERİNDE VAR TAİWAN ÜRETİMİ ESTETİK VE ÇOK KALİTELİ
BİRAZ BÜYÜK OLSUN DERSEN SUZUKI BURGMAN 400 DEN BAŞKASINI TANIMA HARİKA BİR MOTOR

royas
01 Eylül 2005, 20:56
aslinda maxi scooterlar bana birazcik buyuk gelmiyor degil ama iyi kalitede diger scooterlara baktigimda fiyatlari maxilerden asagi degil. bu durumda cevremden aldigim yogun baski bana maxi almam gerektigini gosteriyor. maxilere gelince coook buyuk gozukenleri var bunlarda bana trafikte dar alanlarda sikinti yaratir. sonucta bir araba kadar yer kaplarsa motor amacinin diina cikiyor benim mantaliteme gore. yuce fikirlerinizi bekliyorum arkadaslarrrr :salut:

ChatnoiR
01 Eylül 2005, 21:08
royas, amacının dışına taşıyorsa amacına uygun bir şey al neden bize sordun anlamadım ben :sunny: önce ne istediğine karar ver bence :wiinkk:

rider89
01 Eylül 2005, 21:31
Bence marka istiyosan ;
SUZUKİ BURGMAN

ama ucuz bişey istiyosan
ASYA AS-150T1 :cat:

royas
02 Eylül 2005, 10:11
ChatnoiR,

eger cok buyuk olursa amacinin disina cikiyor diye dusunuyorum. ayrica cevaplamak zorunda degilsin. ben bildigim konulari insanlarla paylasmak isterim. yazmak istemiyorsam yazmam, bana bunu yazarak neye ulasmaya calisiyorsun anlamiyorum. cok mesaj atanin puanimi artiyor?

ChatnoiR
02 Eylül 2005, 10:24
yazıyı dikkatli okursan sana "ne istediğine karar ver demişim", o şunu dedi bu bunu dediyle motor alınacağına inanmıyorum ben. önce ihtiyacını belirle, pizzacı çocuklar gibi hareket kabiliyeti arıyorsan küçük scooter alırsın yok trafikte farkedileyim gerekirse araba gibi durur beklerim diyorsan da max scooter. şimdi bunlar içinden bir tercihin olursa bakarsın beğendiğin markalar ve modeller içinden siteye sorarsın, şunlardan hangisini taavsiye edersiniz diye... sen bu sıralamayı karıştırmışsın, önce "hangisi" sonra "yaa aslında bunlar amacıma uygun değil" diyorsun... bilmem anlatabildimmi, son olarak mesaj sayımı arttırmak gibi bi kaygım olsaydı 3 günde 1000 mesaja çıkardım sen kafanı yorma :wiinkk: iyi araştır, en güzel kararı kendinin verdiğini göreceksin :king:

royas
02 Eylül 2005, 11:44
yanlis anlamalarda tarafima dusen kismi icin kusura bakma. hic maxi scooter kullanmadim ve de bu soylediklerinden cekiniyorum. o yuzden gilera da listemde. pizzacilardanda ayri olabilmek istiyorum acikcasi. yinede cevaplar icin sagol

MeTaL
02 Eylül 2005, 11:56
Gilera Runner 200 derim başka söze gerek yok :) ...

Kobayashi
02 Eylül 2005, 12:14
gilera nexus 500 son nokta budur bence.spor bir scooter http://www.uk.gilera.com adresinden inceleyebilirsin.

bandit07
02 Eylül 2005, 12:22
SUZUKI BURGMAN 400 HEM KENDİNİ FARK ETTİRİR HEMDE PRATİK AÇISINDAN ÇOK MÜKEMMEL BAŞKA MOTOR ARAMANA GEREK YOK SUZUKI BURGMAN VARKEN

ChatnoiR
02 Eylül 2005, 12:25
bandit07, royas yakıt tüketimi az olan bir motor arıyor, burgmanlar çok yakıyor diye biliyorum, doğrumudur?

mertserpen
02 Eylül 2005, 12:39
mayıs ayından beri 400 burgman kullanıyorum, hemde 2 günde en az 150-180 kilometre yol gidiyorum. tek bir kusuru yok. ayrıca sanıldığı gibi çok ya yakmıyor. 13 lt benzin ile 280 km gidebiliyor. tavsiye ederim.

royas
02 Eylül 2005, 13:51
arkadaslar tavsiyeleriniz cok degerli tesekkur ediyorum. gilera runner biraz kafama yatti gibi. 200 cc bana yeter gibi geliyor. ayrica degisik bir tarzi var, sanki racinge de benziyor. ikinci eli hakkinda vede yakit tuketimi hakkinda hic bir bilgim yok. sizin varmi. bu arada burgman a baktim cok hos ama bana buyuk biraz. okadar tecrubeli degilim... korkuttu beni acikcasi..

bu ozellikleri kiyasladigimizda- yeni honda mi gilera runner mi dersiniz. honda maxi scooter ama biraz kucukce, ve 250 cc. gilera ise 200 cc ve daha kucuk ama 1000 ytl kadar daha ucuz.

federal
02 Eylül 2005, 16:12
royas seninle aynı kafadayız, bende motor alcam ve senin gibi düşünüyorum, büyük oldumu bi işe yaramaz trafikte araba arkalarında kafanda kaskla beklersın ve sıcakta felaket olur, diğer yandan küçük aralardan giden bir motor alsan iki kişi zor binecek ve 150 cc den ufak olacak, tam karışık yani, mesela ben ehliyet e yazıldım ve kasım ayında ehliyeti alacam ondan sonra da büyük bir ihtimalle sym joyride 200 alacağım, motor çok iyi, kaliteli, tok duruşu var , taiwan malı ve fiyatı diğer muadillerine göre çok iyi , sanırım 5.000 civarı, tavsiye ederim, şu nu da unutma çin malı olmasın da ne malı olursa olsun seni üzmez, bye bye... :king:

royas
02 Eylül 2005, 16:21
slm federal, bana sym joyride 200 u gorebilecegim bir site soyleyebilirmisin. kim getiriyor bu motorlari. bende sana bir gilera runner 200 e bakmani tavsiye edecegim. gercekten hos bir alet ve 6200 ytl civari. ayrica 24 ay vade farksiz. bende gilera ile honda foresight arasinda kaldim. ikisinede binen yada ikisi hakkinda da bilgisi olan olsa super olurdu. ikinci elleri yakit tuketimleri malzeme kalitesi cok onemli hususlar

ChatnoiR
02 Eylül 2005, 16:32
federal, daha önce hangi çin malı motorları kullandığınıda belirtirsen neden "şu nu da unutma çin malı olmasın da ne malı olursa olsun seni üzmez" demeni anlayacağım. yoksa senin içinde çamur atıp iz bırakanlar için düşündüğümü düşüneceğim...

federal
02 Eylül 2005, 16:33
sym joyride ı suzuki getiriyor, su soğutmalı iyi motor dur, foresight yeni motor bence bekle gör diycem ama çin malı asya motorun aynısı bence alma , şimdi gilera ve piaggio yu bende düşünüyorum tabiki çok iyi motorlar ama, en ufak parçası cok pahalı inanamıyorsun, dikiz aynasına 150 euro saymış insanlar duydum ben bu sitede ve doğru hem parça zor bulunuyo hemde accayip pahalı, ama sym joyride öyle değil hemde suzuki güvencesi var, incele bence araştır göreceksin, senin söylediğin motorların aksesuar fiyatlarını da sordun mu?, sormadıysan sor farkı gör, www.sym.com.tw :king:

federal
02 Eylül 2005, 16:38
chatnoir burdaki yazdıklarım sadece benim düşüncelerim, kimseyi bağlamaz ,ben mondial ve asya motor 150 kullandım, söylediğm motorların yanına yaklaşamazlar bence, mondial cok sesli ve dedikleri gibi 2 kişi zor taşıyor motor bayılıyor , altı vuruyor dönüşlerde, asya motor da daha ilk bindim düğmeye bastım kırıldı, yanımızdaki işkembecide de var 5 kere yolda kaldılar, şimdi satamıyorlar, ama yine de söyliim bu motorlardan cok memnun olanda var ve bence her motoru aynı çıkmıyor galiba :)) , ok var mı başka sorun.. :king: :king: :king:

bandit07
02 Eylül 2005, 16:50
bak royas kardeş burgman 400 dedim istemedin nedenini bilmiyorum ama neyse
sen git suzukı bayisinin birine sym joyride 200 bak çok kaliteli bi motor su soğutmalı disk frenli taiwan malı bide sym nin yeni modeli voyager 250 ye bak pişman olmassın

WWW.SYM.COM.TW
WWW.MOTANA.COM.TR
AYRINTILI BİLGİ
NOT.sym suzuki güvencesi altında

ChatnoiR
02 Eylül 2005, 17:12
federal, yok :) ayrıca dediğinde çok doğru çin motorları kalite olarak yukarıda sayılan motorların yanına yanaşamaz ama fiyat olarakta onlar çin motorları ile yarışamazlar :wiinkk: şahsi fikrim yeni motor alacaklar için çin malı iyidir, hem düşürdünmü için "cızzz" etmez hemde ufak tefek arıza verir motoru öğrenirsin :P yedek parçası çok ucuz. kullanım amacına ve bilgine göre aralarından birini seçeceksin yani :)

geçende kadıköyde bi su (satıcısı) taşıyan adam gördüm T1 i almış yüklemiş suları gidiyordu. bilemiyorum şimdi motor ne durumda, ama dağılmış olması muhtemeldir. :queen:

federal
02 Eylül 2005, 17:20
mondial asyadan daha iyi ama bunu unutma :queen:

ChatnoiR
02 Eylül 2005, 17:35
aman diyim, birisi (o kendini biliyor) gibi konuşmaya başlama sende :P her ikisinin de güzel ve kötü yanları var elbette :) eee ne demişler: her güzelin bir kusuru vardır :cherry:

Kobayashi
02 Eylül 2005, 17:55
ehehe önce ChatnoiR biliyoruz hocam biliyoruz zühtü paşa muhabbetini açma aman tüylerim diken diken oluyo.ne mondial ne asya kullanmıyorum ama içimi bayılttı adam:)

royas,
listende 7-8 milyar civarı motorlar yeraldığı için bu konseptte bişey bakıyorsun diye düşündüm.eğer böyle bir şartın artisliin yoksa:) SYM joyride'ı tavsiye ederim.

federallede başka bir başlıkta aynı konuyu konuşmuştuk.3 aya yakın zaman oldu alalı 4000 km yol yaptım henüz tek bir sorun yok.tatmin edici gittiğini göreceksin.2 kişi 100-120 uzuyo172 cc 14.5 hp.burgman kadar yapılı olmadığı için manevra kabiliyeti yüksek.geniş bir bagajı var elime geçeni tıkıyorum.bagaj çok önemli.benim için en önemli yanlarından biri motorun çok dengeli olması.bıraksan kendi gideek gibi kullanımı rahat.

federalin dediği gibi su soğutmalı,ön arka disk fren,20 milyona 170 km gidiyorum ama hiç rahat durmuyorum gaz firen makas falan durumları:))

toplanın federal'le bigün gelin inceleyin benim motoru sorun değil.

federal
02 Eylül 2005, 18:31
:) gelcem gelcem, yerimi sana söyledim gecerken 2 dakka dur konusuruz... :king: :king:

Kobayashi
02 Eylül 2005, 18:33
hee hocam bidaa söyle be unuttum:)

royas
02 Eylül 2005, 20:05
ewt bende gormek isterim. cok merak ettim su motoru yaw. bu arada gilera runner hakkinda ne dusunuyorsunuz. fiyati 6200 ve cok kaliteli gozukuyor.

Kobayashi
02 Eylül 2005, 23:25
royas
anadolu yakasındayım federalle özelden konuşun görüşelim bi yarım saat

federal
03 Eylül 2005, 20:48
royas nooldu yayın kesildi, naaptın hallettinmi işini, bir karar verebildin mi?

safa292
03 Eylül 2005, 21:00
benim tavsiyem daemlin history 125
Mükemmel bir makina yağ soğutma park freni falan var ayrıca 125 liklere göre çok güçlü ayrıntılı bilgi www.motomax.com.tr

MaXwELL
03 Eylül 2005, 21:30
Gerçi tam olarak maxi değil ama MeTal kardeşime katılıyorum Gilera 200 vxRunner

Kobayashi
04 Eylül 2005, 22:10
ya beyler tam olarak net değil ama.benim motoru satmayı düşünüyorum galiba kafamda bişeyler var :silent:

ilgili olduğunuz için sizede söylüyorum.

yukardaki yazışmalar reklam gibi algılansın istemem.daha cumartesi günü federale gittim motoru görsün aynısından kendine alcak diye ona dahi niyetim yok satmaya dedim ama kafamda bianda bişeyler oluştu.
ilgilenen varsa bilginize.

dejavuVXR
04 Eylül 2005, 22:46
Kesinlikle kendi motorum diye söylemiyorum, Runner 200'den şaşma derim :). Ben yaklaşık 10 aydır kullanıyorum, performansı süper :cat: . Yaklaşık 8.000 km yaptım. Kendi sınıfının en iyisi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Servis ve parça konusunda biraz sıkıntılı olduğunu üzülerek söylemek istiyorum. Özellikle 180cc ile 200cc arasındaki farklılıkları çok çok az kişi biliyor. bu yüzden de yanlış parça/müdahale durumu ile karşı karşııya kalabiliyorsun! :farao:
Yakıt tüketimi için şöyle söyleyeyim; ben 20 ytl'lik 98 oktan kurşunsuz ile yaklaşık 190 km yapabiliyorum. Biraz bakıma ihtiyacı var motorun, biraz da sürat yapıyorum (120'ye çıktım şimdiye kadar, ama 130'u da görür!) :thumleft:

royas
05 Eylül 2005, 11:35
federal ilgin icin sagol

iste bazi sorunlarla ugrastigim icin biraz kontrol edemedim, 1-2 gunluk ara verdim. motorunu gormek istiyorum gercekten ama sanirim ben gileraya kaymaya basladim. tipi hosuma gidiyor ve cok guzel kamopanyasi var. 24 ay vade farksiz yapiyorlar. yinede sizin motorlari en azindan bayide gormek istiyorm.

fireblade_07
17 Mayıs 2006, 01:01
suzuki burgman veya honda silverwing

juniouremre
17 Mayıs 2006, 09:14
birde gilera runner 200

racert
03 Eylül 2006, 20:16
Gilera Runner 200 derim başka söze gerek yok :) ...

dostum gilera'ya o parayı vereceğine 2000 model araba alırsın daha iyi :P

BİSANCI_42
03 Eylül 2006, 20:31
aprilia atlantic en iyisi olur bence hem 250 cc fazlada yakmaz kaliteli motordur bence aprilia

chimenth
25 Eylül 2006, 11:41
Ben Yamaha x-max 250cc tavsiye ederim. Benimki 800 km'de. Hiçbir sorunu yok, her açıdan ideal bi makina. Şiddetle tavsiye ederim...

TanImsIz
25 Eylül 2006, 11:57
2.el bi nexus önerimdir..250 zamanla yetmeyecek sana.

Ben Yamaha x-max 250cc tavsiye ederim. Benimki 800 km'de. Hiçbir sorunu yok, her açıdan ideal bi makina. Şiddetle tavsiye ederim...

800 km de ne gibi bi sorun olabilirki :queen:

gropsy
25 Eylül 2006, 19:58
arkadaşım al bi sym gts 250(voyager)bak keyfine...dağa taşa nereye girersen gir tık demez..ne ararsan var ve ben trafikte istediğim yere girebiliyorum ufak motorlardan farkım yok bence sen bi git bu alete yakından bak kaliteyi göreceksin...istiosan bi sym başlığına girip bilgi edinebilirsin hayırlısı olsun...

L.SAHİN
27 Eylül 2006, 19:21
piagio gilera cok kaliteli markalar fakat servis desteği çok az ve iknci eli para etmez tabi parçalarıda cok pahalı ben piagio200 kullandım memnundum fakat satmaya calıştım cok zorlandım ve ucuza gitti servis sorunuda büyük en iyisi ya yamaha250 scooter yada honda250 scooter hem kalite hemde güvenilir bunlardan şaşma ikiside harika makinalar..