PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil Yardım Yoksa Bayramda Motorla Gezemeyeceğim!!!

yarasa0016
10 Aralık 2007, 16:40
abiler Bana Acil Yardım Benim Motorum Yamaha Ybr 125 Motoru çalıştırıyorum Geziyorum Filan Dolayşıyorum Sonra Motoru Söndürünce çalışmıyor Yarım Saat Belki Aralıklarla Marşa Bastım Sonra Birden çalışıyor Ve Bu Hep Böyle Sürüyor Neden Acaba

Pınarr
10 Aralık 2007, 16:52
Bunun için neden bi servise gitmiyorsun???

cumoni
10 Aralık 2007, 16:53
Çalıştıktan sonra gidişinde (çekişinde) bir sorun yoksa, anlattığın problem kesinlikle bujidendir dostum. Başka hiçbir yerini kurcalamana gerek yoktur! Hemen ve mümkünse kaliteli bir buji al ve tak motoruna. Geçmiş olsun!

alp_tunay
10 Aralık 2007, 16:56
Motor biraz soğuyunca mutlaka jikle istiyor... 1. kademeye getir sadece marşa bas..Sakın gaz verme....

digi_boy26
10 Aralık 2007, 23:25
yeni çıkan iridyum bujiler var. onları dene. karburatörü temizlettir, benzin hortumlarna bak. bunlar ilk yapılabilecek şeyler.. :)

By_DosT
10 Aralık 2007, 23:34
biraz detayları kontrol et ama sorun öncelikle bujinde olabilir ama yinede bir servise göster...

Cyberm
10 Aralık 2007, 23:59

Doğru söze neeeeeeee denir :)

motowex
11 Aralık 2007, 00:13
sayın arkadasım soyledıgın problem bı kac yerden yapabılır..buji,yakıtından cıkan alakasız seyler gıbı.eger bunlar degılse az bı ıhtımal olsa da ybr nın cdi beynıyle alakalı sorun olabılr..ama burdan ne soylense yanlıs olur..ıncelenmesı lazım..

Discordian
11 Aralık 2007, 00:29

çok antipatik gördüm seni :mrgreen:

absolit
11 Aralık 2007, 00:44
arkadaşım bujini değiştir... vea karbüratörü basınclı hava ile temizle... düselir sanırım...:)

muratgergerli
11 Aralık 2007, 10:24
abiler Bana Acil Yardım Benim Motorum Yamaha Ybr 125 Motoru çalıştırıyorum Geziyorum Filan Dolayşıyorum Sonra Motoru Söndürünce çalışmıyor Yarım Saat Belki Aralıklarla Marşa Bastım Sonra Birden çalışıyor Ve Bu Hep Böyle Sürüyor Neden Acaba
Paşam acil demişsin ...Bence en hızlı çözümü serviste bulursun..Bizlerin söyleyecekleri ancak fikirden(deneyimlerimize dayanarak) ibaret..Servise uğradın mı...:P
Soruna gelince; detaylı olarak anlatmamışsın ama karbüratör ve buji olabilir.Jikleli denedinmi..

okayyorukcuoglu
11 Aralık 2007, 10:30
bujiyi değiştirirsen düzelir benim asyada aynı sorun oldu motor sıcakken stop ediyorum 5 10 dakika sonra marş basıyor çalış mıyordu çalışsada zor çalışıyordu birkaç kere basınca sonra bujiyi değiştirdik düzeldi ama yinede servisine git