Orijinalini görmek için tıklayınız : en lüks motosiklet
zion1
20 Kasım 2007, 15:52
bu yazıyı gazetede okudum ve sizlerle paylaşmak istedim çoook pahalı bir makina ama degermi yorum sizin.............. bence degmez:)
amerikan Ecosse heretic titanium en pahalı motosiklet olarak satışa sunuldu...
altın kaplama aracın satış fiyatı 273 bin dolar ve 207 beygir gücündeki motosikletin kasası tianium...
http://img204.imageshack.us/img204/221/homepictopxw9.jpg (http://imageshack.us)
ahanda buda sitenin linki merak edenlere:P
http://www.ecossemoto.com/intro.htm
http://www.ecossemoto.com/gallery.htm
efendy_iso
20 Kasım 2007, 15:57
motor güzel ama bence değmezz paylaşımına gurban olayım gankaaa
wodka
20 Kasım 2007, 15:59
nan millet bahçeye girer motoru bırakıp altın parçalarını götürür walla:mrgreen:
tamamiyle tehlikeli bi araç:mrgreen:
babaçi
20 Kasım 2007, 16:08
ben buna kıyıp üstüne oturamam yaw:mrgreen:
jeansatar
20 Kasım 2007, 16:11
yine bir amerikan görgüsüzlüğü işte,ne gwerek var böyle bişeye anlamsızlıktan başka bişey değil bence!!!kınıyorum sadece :farao:
zion1
20 Kasım 2007, 16:40
yaaani lüzümsuz :Pbişey ama siteyii inceledimde cok ilginç makinalar var bilginize:cat:
Bolu'lu Lynx
20 Kasım 2007, 16:45
millet kafayı yemiş abi işleri güçleri yok altın kaplama motosiklet yapıyorlar motosiklet fena değil ama bu para verilmez akıl var mantık var kardeşim paylaşım için sağol dostum..........
GeCe__
20 Kasım 2007, 16:57
onun neresi 207 bg yaa şaka gibi :mrgreen:
muratgergerli
20 Kasım 2007, 17:13
Toprağım emeğine sağlık.:rendeer:. Arkadaşlara katılıyorum.. Amerika reklamı işte...
dolapçııı
20 Kasım 2007, 17:21
Zaten motorlarda kullanlan malzemeye değil onları kullanılabilir hale getiren mühendisliğe para verilir.Yani teknolojisine.Bu motor ham olarak okadar etmeyebilir.Fakat koleksiyoncu için dünyada tek olması bu parayı hakkettiği anlamına gelebilir.Milyon dolarlık otomobillerin arasında bu bişey bile değil
tubis
20 Kasım 2007, 17:26
Gereksiz.... :farao: :farao:
black_dog_rr
20 Kasım 2007, 17:32
tubis reklam kokan hareketler hoşuna gittmediyse neden yazıyon ha :P:P:P:P :mrgreen::mrgreen::rendeer:
bi bi tamne kankam süper paylaşım very very gery kaç ederim :queen::rendeer:
zion1
20 Kasım 2007, 17:38
evet sayın muhalefet hanım aynen yorumunuz gibi:P
torento_1987
20 Kasım 2007, 17:42
:farao: :farao:
tubis
20 Kasım 2007, 17:46
tubis reklam kokan hareketler hoşuna gittmediyse neden yazıyon ha
bi bi tamne kankam süper paylaşım very very gery kaç ederim
Senin hoşuna gitti mi :) Paylaşım için sağol demişsin ama motor hakkında bi yorum yok... :)
evet sayın muhalefet hanım aynen yorumunuz gibi:P
Muhalefet hanım mı ¿ :cyclopsan Ben mi ¿ :santa:
ShowDown
20 Kasım 2007, 17:47
titanyumun özelliği nedir biliyo musunuz?
60C üstüne çıkarıldığında eski haline döner yani motorunuz çizildiği veya bazı yerleri ezildiği zaman üstüne biraz kaynar su dökmeniz yeter fuarda bunu izlemiştim azerbaycanda ilk bi titanyumu bi aletle ezdiler
sonra üstüne bi cattle dan su döktüler eski hali neyse o adama sordum çok yüksek derecede asıl şeklini veriyorlarmış bence değer
worldwideweb
20 Kasım 2007, 17:48
Motor güzel görünüyor fakat altınkaplama olayı biraz müzelik bir makinayı andırıyor, belki alıp binenler olacaktır belkide hiç satılmayacak :) we don't know...
black_dog_rr
20 Kasım 2007, 17:50
Senin hoşuna gitti mi :) Paylaşım için sağol demişsin ama motor hakkında bi yorum yok... :)
:
dur ozaman hemen yazim vey cüzel fındk fıstık ceviz sütlü kahve adana kebaq şalgam gibi motor kanka muahahahah :rendeer::mrgreen: oldu mu tubis ha oldu mu işte oh ohhhhhhhhhhhhhhhh yazdım ya ohhhhhhhhhh
Not:ya madem bi yorum yapacaksınız onu da doğru dürüs yapın konuyu başka yerlere çekmeyin yakıştıramadım kankam sizinle bişeyler paylaşmak istemiş zihniyete bak yaaa :pr:
zion1
20 Kasım 2007, 17:53
60C üstüne çıkarıldığında eski haline döner yani motorunuz çizildiği veya bazı yerleri ezildiği zaman üstüne biraz kaynar su dökmeniz yeter fuarda bunu izlemiştim azerbaycanda ilk bi titanyumu bi aletle ezdiler
sonra üstüne bi cattle dan su döktüler eski hali neyse o adama sordum çok yüksek derecede asıl şeklini veriyorlarmış bence değer
woow bunu bilmiyodum ilginç bişey teşekkürler:cat:
ama altın kaplama oluşu ve pahalı oluşu parasını harcıyacak yer bulamıyanlar için diye düşünüyorum hala:P
dur ozaman hemen yazim vey cüzel fındk fıstık ceviz sütlü kahve adana kebaq şalgam gibi motor kanka muahahahah :rendeer::mrgreen: oldu mu tubis ha oldu mu işte oh ohhhhhhhhhhhhhhhh yazdım ya ohhhhhhhhhh
Not:ya madem bi yorum yapacaksınız onu da doğru dürüs yapın konuyu başka yerlere çekmeyin yakıştıramadım kankam sizinle bişeyler paylaşmak istemiş zihniyete bak yaaa :pr:
furkan yeter yaw konudan sapmayalım yanlış anlaşılmalar olmasın lütfen
tubis
20 Kasım 2007, 18:00
Tamam yazmıyorum işte sizin topiclerinize bi daha, küstüm.. :salut::salut:
zion1
20 Kasım 2007, 18:05
Tamam yazmıyorum işte sizin topiclerinize bi daha, küstüm.. :salut::salut:
yaw sen yaz yaz aldırma sen ona:rendeer:
gereksiz:farao::farao: yorumunu görünce otomatikman korumaya geçmiş ama biraz abartmış:P tasvip etmiyorum:)
efendy_iso
20 Kasım 2007, 19:19
yavvv sayın baykall lütfen gereksiz tartışmalarda bulunmayalım:queen:
B.m.O
20 Kasım 2007, 21:58
araplara satarlar bunu.. yada bizim gibi tüketim çılgını zavallı toplumlara..!
nitrious81
20 Kasım 2007, 22:01
Saçma saçmalık gereksiz.....
Tek kelimeyle şımarıklık başka bişey değil,ne özelliği varmış sabaha karşı ötüyomumuş:queen:
arkadaşlar bu siteye resimi nasıl ekliyoruz bilen varsa bir anlatabilir mi kusra bakmyaın yeri değil ama en güncel topic olduğu için yazıyorum
ben en son imageshack a upload ettim resmi orada karşıma bir sürü link geliyor hangisini alacam ben onun bir yardımcı olsanız
The massacre
20 Kasım 2007, 22:15
param olsa alıp salona koyardım
başkentin_asi_pilotu
20 Kasım 2007, 22:27
bi atasözü aklıma geldi eşşeğe altın semer vursan eşşek gene eşşek.........
THE_LANCET
20 Kasım 2007, 22:39
Altın kaplama gösteriş için çok açık. Titanyum ise çelik kadar sağlam. Çeliktende çok daha hafif bir madde. Parası olan alsın binsin. Bana alüminyum şasede yeter. :)
bambu
20 Kasım 2007, 22:45
Çok çirkinmiş, eşşeğe binmeyi tercih ederim :queen:
kayku
20 Kasım 2007, 22:54
bu makinaya o parayı verenin ... resmini çekerim :D türkiyede altın kaplama motor valla çaldıkları gbi eritip cumhuriyet yaparlar:D
büyük çapta düğünleri düşünsenize...
damadın babasından damada bi adet altın kaplama motorsiklet ahuahau :D
banavurma
20 Kasım 2007, 23:04
bu motosiklet geçen günlerde motosiklet.net'te okuduğum bir konuyu hatırlattı bana..
özel yapım (müsterinin boyuna, kilosuna göre..neyse işte..) 100.000 dolarlık bir alet...
aha konuyuda buldum...
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/32584-pahali-bir-oyuncak-vyrus-985c3-4v.html
son olarak;
bu madde tek başına titanyum değildir..
nikel- titanyum karışımı olan nitinoldur...
90 derece sıcaklığa ulaşınca madde eski halini geri kazanır..
dream_way
20 Kasım 2007, 23:22
ya bilirsiniz amerikanlılar kendini üstün görmek isterler bu yüzden boş yere bi sürü saçmalıklara kalkarlar. çok ziyan ederler. hatta geçen gördüğüm bi ankette dünyaya en fazla zarar veren insanlar amerikanlılarmış. benden 0 not aldı
bende buna oturamam heralde:mrgreen:
sırtıma alır gezdiririm:)
zion1
21 Kasım 2007, 13:05
bende buna oturamam heralde:mrgreen:
sırtıma alır gezdiririm:)
abi ne sırtı yaw özel kasa yaptırılır bunun için yanında çelik kasası hediye:mrgreen::mrgreen:
arkadaşlar bu siteye resimi nasıl ekliyoruz bilen varsa bir anlatabilir mi kusra bakmyaın yeri değil ama en güncel topic olduğu için yazıyorum
ben en son imageshack a upload ettim resmi orada karşıma bir sürü link geliyor hangisini alacam ben onun bir yardımcı olsanız
kardeş up load yaptıktan sonra alttaki sıranın ilk karesini yapıştırıyorum ben hadi kolay gelsin:)
kardeş up load yaptıktan sonra alttaki sıranın ilk karesini yapıştırıyorum ben hadi kolay gelsin:)
Çok sağol kardeş teşekkür ederim
black_dog_rr
21 Kasım 2007, 13:31
Tamam yazmıyorum işte sizin topiclerinize bi daha, küstüm.. :salut::salut: dur dur küsme ya hadi barışalım gene :rendeer:::shake2:::queen:
tubis
21 Kasım 2007, 13:37
:P Söyler misiniz şu beye onunla konuşmuyorum.. ::miiz::::miiz::
anılyuksel
21 Kasım 2007, 13:50
alırsanız şu işi yarayabilir paraya sıkıştın grenajın birini git kuyumcuda bozdur
Luxor
21 Kasım 2007, 13:53
neresi altın kaplama bunun yaw
ön amortisör dışında sarı bir yeri yok ki doğru düzgün
2 çizgi çekmişlerdir motora, olmuştur altın kaplama
çok kötü çook
bu arada merak edenler için buyrun nitinol
proQVrJMPvk
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO