PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : işte bizi trafıktekı insanlara kötü gösterenlerden bir örnek

Sayfa : [1] 2

tanrinin_kirbaci34
10 Kasım 2007, 16:18
Arkadaşlar dün bakırköy de tesadüfen bir motosiklet kazasına şahıt oldum gerçi olayın oluşunu görmedim ama oradaki insanlara sorduğumda motorlu gencin tali yoldan çok hızlı bişekilde ana yola çıkması ve anayolda ilerleyen bir otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada scooter sürücüsü ve artçısı hafif yaralarla atlatmişti olayı..Önce kardeşlerimize büyük geçmiş olsun diyorum. ama bir yandan da çok kızıyorum bu tür bilinçsiz motor sürücüsü çok var.. bence önce bunları eğitelim derim çünkü bu tür bilinçsiz ce motor kullananlar oldukça adımız temize çıkmaz:cat: ibret almamız gereken resimler

http://img260.imageshack.us/img260/5125/09112007004rn7.jpg (http://imageshack.us)
http://img260.imageshack.us/img260/2706/005kf4.jpg (http://imageshack.us)
http://img257.imageshack.us/img257/3686/006xf7.jpg (http://imageshack.us)
http://img260.imageshack.us/img260/1326/007fz9.jpg (http://imageshack.us)

alp_tunay
10 Kasım 2007, 16:22
Ucuz atlatmışlar..Geçmiş olsun..... Ama motorun durumu kendileri kadar iyi değil....

bathu
10 Kasım 2007, 16:23
eeeh bee kardeşim çocuklar 5 metre havalanmıştır araba çarpınca büyük geçmiş olsun

D C R
10 Kasım 2007, 16:23
Allah'tan ciddi bir şeyleri yok :silent:

bu tür bilinçsiz ce motor kullananlar oldukça adımız temize çıkmaz

Haklısın abi ama adımız çıkmış 9'a inmez 8'e :pr:
Çok zor...

Arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum :rendeer:

tanrinin_kirbaci34
10 Kasım 2007, 16:27
eeeh bee kardeşim çocuklar 5 metre havalanmıştır araba çarpınca büyük geçmiş olsun

oylede olmus batu arkada oturan çocuk çarpmanın etkısıyle yavaya uçup önce arabanın ön camına sonrada yere düşmüş ama gerçekten allah korumus

togepi
10 Kasım 2007, 16:34
şu scooter olayını bırakın arkadaşlar...hiç binmeyin daha iyi valla.hergün normal bir motosikletle 1 kaza oluyorsa scooterla 10 kaza oluyor.çok dengesiz bir alet. oturuş pozisyonu offside zaten,koltukta oturur gibi ............

mertcan948
10 Kasım 2007, 16:38
verilmiş sadakaları varmış.

Ne insanlar ya sanki gazı kökleyince motorun üstünde bişilker değişiyo yaa

tanrinin_kirbaci34
10 Kasım 2007, 16:40
şu scooter olayını bırakın arkadaşlar...hiç binmeyin daha iyi valla.hergün normal bir motosikletle 1 kaza oluyorsa scooterla 10 kaza oluyor.çok dengesiz bir alet. oturuş pozisyonu offside zaten,koltukta oturur gibi ............

kardeş güzel söylüyorsun ben 7 sene scooter kullandım ve 1 kez kaza yaptım oda çarptıgım adam zıl zurna sarhoştu yoluma fırladı.neyse asıl önemlı olan kullandıgın arac ne olursa olsun kullanıcı önemlı olan kullanıcı olmasın böyle şeyler artık yazık hem cana yazık hem mala yazık abicim ya :cat:

togepi
10 Kasım 2007, 16:42
kardeş güzel söylüyorsun ben 7 sene scooter kullandım ve 1 kez kaza yaptım oda çarptıgım adam zıl zurna sarhoştu yoluma fırladı.neyse asıl önemlı olan kullandıgın arac ne olursa olsun kullanıcı önemlı olan kullanıcı olmasın böyle şeyler artık yazık hem cana yazık hem mala yazık abicim ya :cat:

kesinlikle haklısın abi,ama insanlarımız scooter'ı sanki normal bir motosikletmiş gibi kullanmaya çalışıyor,normal bi motosiklette yaptığı sürati, yaptığı dönüşü scooter'la yapmaya çalışıyor.dolayısıylada böyle kazalar meydana geliyor....scooter çok daha farklı ve denge kurmanın daha zor olduğu bir alet.ona göre kullanmak gerekiyor..

tubis
10 Kasım 2007, 16:44
Ucuz atlatmışlar valla......

By Mükemmel
10 Kasım 2007, 16:46
Maalesef bunların sayıları azımsanamayacak kadar fazla arkadaşlar...:pale:

ExTReMa
10 Kasım 2007, 16:46
Yargısız infaz yapmayalım arkadaşlar. çevredekiler zaten motosiklete kötü gözle bakıyorlar. Suç diğer sürücüde olsa bile onlar motosiklette derler..

tanrinin_kirbaci34
10 Kasım 2007, 17:19
Yargısız infaz yapmayalım arkadaşlar. çevredekiler zaten motosiklete kötü gözle bakıyorlar. Suç diğer sürücüde olsa bile onlar motosiklette derler..

arkadasım burda netıcesı ve bu kazaya sebebiyeti belli olan bır olay var ve emın ol benım cevremde çok görüyorum 2 gun once bısıkelete bınen adama bı bakmısın motor ustunde.motor ustunde olmasına dedıgımde yok ama olay ortada talı yoldan çıkıp arabaya gırıyor yavas ta deıl şimdi kim suçlu ? onemlı olan haklıyı haksızı aramak deıl burda cevremızde tanıdıgımız butur motor kullanan arkadaslara bu tür örneklerı gösterıp onları bılınclendırmek kaybettıkten sonra bır anlamı yok dimi

mhyen
10 Kasım 2007, 17:28
Kardeşlerimize geçmiş olsun ama bunun sonu gelmeyecek gibi herkes eğitimsiz,ehliyetsiz çinli bir motor kapıp trafiğe atlıyor.Ben de 2 ay önce tam keeway arn125 alıyordum herşey tamamdı sonra birden vazgeçtim.Beklerim 3-4 ay hem B hem A2 ehliyetim olur eğitimli ve sorunsuzca kullanırım dedim ve nihayetinde öyle oluyor.Umarım bundan sonra bu arkadaşlar da dikkatli olurlar:cat:

Syriana
10 Kasım 2007, 17:30
cevremızde tanıdıgımız butur motor kullanan arkadaslara bu tür örneklerı gösterıp onları bılınclendırmek

tanrinin_kirbaci57 sen ne kadar anlatırsan anlat anlattıkların karşındakinin anlayabileceği kadardır...bu tarz tipler çevremizde çok var ama gidip yanına bunun doğru olmadığını söylediğinde sana pek kulak asmaz...nasılki araba kullananlarında beyefendileri ve zibidileri var bu motosiklet kullananlar içinde geçerli ve biz ne yaparsak yapalım olmayada devam edecekler...iki kişiye anlatsan yarın yeni iki bilinçiz kullanıcı katılır yani bunu eksiltmenin yolu yok böyle kabul etmemiz gerekir....

arslanfb
10 Kasım 2007, 17:39
Geçmiş olsun ama Yavf arkadaşlar neler var neler caddelerde ben bile bazı motorcular ben bunlara
illegal motorcular diyorum kas yok saçlar jöleli kıyafetler günün modası ehliyet desen
o kadar ağır ki taşımak zor yaa gerek yok.Hele birde kaza yapıncaki halleri ne kadar acı
kendilerine verdikleri zarara mı yanarsın suçsuz günahsız insanlara
olanlara mı yanarsınız ama sorsanız en kral motorcular da onlardır.

tanrinin_kirbaci34
10 Kasım 2007, 17:40
tanrinin_kirbaci57 sen ne kadar anlatırsan anlat anlattıkların karşındakinin anlayabileceği kadardır...bu tarz tipler çevremizde çok var ama gidip yanına bunun doğru olmadığını söylediğinde sana pek kulak asmaz...nasılki araba kullananlarında beyefendileri ve zibidileri var bu motosiklet kullananlar içinde geçerli ve biz ne yaparsak yapalım olmayada devam edecekler...iki kişiye anlatsan yarın yeni iki bilinçiz kullanıcı katılır yani bunu eksiltmenin yolu yok böyle kabul etmemiz gerekir....

kesinlikle haklısın ama ben bu konuda bırkac kısıyı bılıncsız ve tehlıkelı bır sekılde motor kullanmaktan vazgecırdım sınopta bunlardan bırı kardesımdı kendı yaptıgım kazayı anlattım arkadaslarımın basına gelenlerı bu yolda olenlerı anlattım emın ol ıse yarıyor

headhunter251
10 Kasım 2007, 17:41
geçmiş olsun ucuz atlatmışlar...Daha da kötü durumda olabilirlerdi

muratgergerli
10 Kasım 2007, 17:46
Paşam kazaya karışan arabayı göremedim.:silent:.34 plakalı clio mu? Kangoo mu? Yoksa arka tamponu görünen Hundai mi..Çözemedim yaw..Yinede iki tarafa geçmiş olsun..Motorsiklet kullanan ne kadar bilinçsiz sürücü varsa bir o kadar da oto sürücüsü vardır kanâatimce..Biraz daha Dikkat..Eğitim-Uygulama...:cat:

tanrinin_kirbaci34
10 Kasım 2007, 17:50
Paşam kazaya karışan arabayı göremedim.:silent:.34 plakalı clio mu? Kangoo mu? Yoksa arka tamponu görünen Hundai mi..Çözemedim yaw..Yinede iki tarafa geçmiş olsun..Motorsiklet kullanan ne kadar bilinçsiz sürücü varsa bir o kadar da oto sürücüsü vardır kanâatimce..Biraz daha Dikkat..Eğitim-Uygulama...:cat:

clio hocam digerlerı ordann gecerken duran araclar motor arabaya yandan çarpıyo on kapı hızasından :cat:

anılyuksel
10 Kasım 2007, 17:58
bende 3 seneden beri scooter kulanıorum 1 kere kazayaptım oda çamurda gidiodum kaydı düştüm başka hiç bişi olmadı gaçmiş olsun diyim ama scooter hız için değil konfor için yapılmıştır yani siosan gende hız yapacam bari şehir içi yapma bide scooter o haliyle bile baya sexy duruo jantlar kırmızı ya ondan :cherry:

GeCe__
10 Kasım 2007, 18:06
dua etsınkı scoter altındakı vıteslı olsaymıs bacak gıdıcıymıs demekkı bu yuzden scoter kazada bence sanslı bacaklar onde :) bızde ıse alaha emanet

navigator55
10 Kasım 2007, 19:21
Vatandaşın kişilği oturmamışsa, 2 tane dişi gördümü illada yetenek göstermeye mecbur hissediyor ve salyaları akıyorsa, ruhunda serserilik varsa altına değil
scooti, ne verirseniz verin SS ide ATV yide yada Enduroyu da parçalar ,elale
minde başını yer,peki toplum niye iyi gözle baksın kiiii.........
Siz olsanız evliya gibimi gelirdi gözünüze....

Bicak
10 Kasım 2007, 20:29
Allah korumuş...bir daha yapmazlar artık (inş.)

kıllıtarkan
10 Kasım 2007, 20:51
gençlik halleri işte kaza yapmadan kimse akıllanmıyo

yürekçe
10 Kasım 2007, 21:49
az önce 3 tane az zekalı bir sootera binmiş kaldırımdan ters yöne yolu keserek geçti ve ters yönden gelen araba sola dönerken öyle bir çarpışyolardı ki, an meselasiydi ve ters yöne giren motorlular caddenin ortasında "U" dönüş yapıp kırmızı ışığı geçip dönel kavşağa birdiler ve kırmızıda beklemeyerek az zekalı değil, ZEKASIZ olduklarını ispata çalıştılar. annemle ben öylece seyrettik bunları. sonra gözümün içine baktı, ben de motosiklete verdiğimiz emeklerin zayi olmasının kayıp acısıyla gözlerine baktım ve sustuk.....

abal
10 Kasım 2007, 22:05

hadi yaa :queen: hangisine binelim sen söle...:cat:

bu arada ucuz atlatmışlar eveet sokakta dengesiz motosiklet sürücüsü çok.. ama yukardaki arkadaş gibi bunu scooter lara bağlarsak ne kadar ssaçma ve anlamsız olur dimi... bizim burda yazın bi çocuk gördüm hangi kendini bilmez vermişse eline scooter ı ayağı yere yetişmez son sürat bağırta bağırta bi oyana bi buyana geziyordu üstelik kendinden büyük bide artçısı var... işte zihniyet bu... haaa benim çocuğum aslan gibi motor da kullanır.. böyle zihniyetler oldukça daha çok kaza görürüz..tabi hepsinin bi farklı zihniyeti var.. sonuçta dengesiz çok..

ewren24
10 Kasım 2007, 22:16
ya ne olursa olsun arkadaşlara geçmiş olsun allah korumuş valla motor pert olmuş işde allah öldürmince öldürmüyo bi arkadaşımız arabanın altında kalıyo kaskı kurtarıyo ölmiyo,başka bi arkadaş kazada ölmüyo kazadan sonra araba gelip altına alıyo öldürüyo işde herşey bizim içim arkadaşlar dikkatli olalım hız yapmayalım

tanrinin_kirbaci34
11 Kasım 2007, 00:55
arkadaslarım dostlarım abılerım bu tur olaylar karsısında ben derım kı tanıdıgımız ve tecrubesınden kusku duydugumuz tum tanıdıklarımızı karsımıza alıp konusalım bısey kaybetmeyız 30 dakıkamızı alır onemlı olan dogru olanı anlatmak bu bızlerın gorevı dıye dusunuyorum :cat:

okan-gizem
11 Kasım 2007, 10:15
abi hep bunlar yuzunden laf yiyoruz trafikde ben bostancıda oturuyorum bagdat caddesinde böle kazalar gunde 10 kere oluyo sırf 4 tane onumde oldu bazende araba suruculeri haklı öyle motor kullanılmaz nese gecmiş olsun attilla abi saygılar abi :mrgreen:

tanrinin_kirbaci34
11 Kasım 2007, 11:23
:wiinkk:
abi hep bunlar yuzunden laf yiyoruz trafikde ben bostancıda oturuyorum bagdat caddesinde böle kazalar gunde 10 kere oluyo sırf 4 tane onumde oldu bazende araba suruculeri haklı öyle motor kullanılmaz nese gecmiş olsun attilla abi saygılar abi :mrgreen:

can kardes merhaba dun bı toplantı oldu senınde orda olmanı ısterdım kaynaşma hesabı:wiinkk: neyse 1 hafta burdaayım goruselım sanırım fuara kadar burdayım :cat:

başkentin_asi_pilotu
11 Kasım 2007, 12:59
arkadaslarım dostlarım abılerım bu tur olaylar karsısında ben derım kı tanıdıgımız ve tecrubesınden kusku duydugumuz tum tanıdıklarımızı karsımıza alıp konusalım bısey kaybetmeyız 30 dakıkamızı alır onemlı olan dogru olanı anlatmak bu bızlerın gorevı dıye dusunuyorum :cat:

arkadaşım sana katılıyorum. ha suç bu kaza için onda veya değil önemli değil. önemli olan bizi toplum gözünde serseri gibi gösteren serserileri elemek veya onları bilinçlendirip motosiklete öyle oturmalarını sağlamak. mesela son zamanlarda araç sürücülerne ve yayalara karşı elimden olduğunca yol vermeye başladım. sebebi ise motorcuların kötü imajı 1 kişiden dahi olsa kalksın..
sonuna kadar yazdıklarını destekliyorum.

DARKDIAMOND
11 Kasım 2007, 13:10
Geçmiş olsun.Dikkatli olsalardı olmayacak bir kazaymış.İyiki fazla bişeyleri yok.Bundan sonrada kulaklarına küpe olur.Benim asıl takıldığım konu bu scooter'i anlayamayan arkadaşların yorumu.Tabiki normal motosikletin hareket kabiliyetine sahip değil ve onun kendine has bir kullanım tarzı var.Ama bu binlmemesi gereken bir cihaz anlamına gelmezki.Bu mantıkla gidersek normal yolda binilmemesi gereken motor cinsi scooter çıkmaz.Artık yorumu size bırakıyorum...

paylasimciturk
11 Kasım 2007, 13:29
500 ytl ye 100 ytlye 1100 ytlye motor verirlerse olacağı bu anasını satiim.keşke motorlar 5 10 binden başlasa şimdi bi 600 rr yada r6 alıım diyom 13 bin ytl ye alacaktım.babamın dediği şu olurmu ya 15 bine aldığın motorda 5 milyar zarar edersin filan ondan sonra hep böyle 2 milyarlık motordan fazlasına binemiyoz.eskiden javalar vardı nerdeyse bi araba parasıydı öyle her önüne gelen alamazdı.daha ucuzu bisikletti tabiki o bile zaten şimdi bu motosikletler parasındaydı.kardeşim ucuz motosiklet 5 binden aşağı olmasa iyileri 10 bınden başlasa şimdi ben racinge binerdim param var motor alamıyom hay ben böyle ekonominin.

CİHAN
11 Kasım 2007, 13:38
arkadaşlar geçmiş olsun ama böyle motor sürücüleri başkalarınında canını acıtıyor,bilinçsiz kullanmak ve hız,
o motorda motor parası kadar hasar var,neyseki sürücüde ve artçıda fazla bişey yokmuş

DARKDIAMOND
11 Kasım 2007, 14:22
500 ytl ye 100 ytlye 1100 ytlye motor verirlerse olacağı bu anasını satiim.keşke motorlar 5 10 binden başlasa şimdi bi 600 rr yada r6 alıım diyom 13 bin ytl ye alacaktım.babamın dediği şu olurmu ya 15 bine aldığın motorda 5 milyar zarar edersin filan ondan sonra hep böyle 2 milyarlık motordan fazlasına binemiyoz.eskiden javalar vardı nerdeyse bi araba parasıydı öyle her önüne gelen alamazdı.daha ucuzu bisikletti tabiki o bile zaten şimdi bu motosikletler parasındaydı.kardeşim ucuz motosiklet 5 binden aşağı olmasa iyileri 10 bınden başlasa şimdi ben racinge binerdim param var motor alamıyom hay ben böyle ekonominin.

Senin gibi müşteri her satıcının baştacıdır birader:cherry:.Onlarda öyle düşündüğü için Avrupa'da 9000avro'ya satılan Burgman650'yi Türkiye'de 23.500ytl'ye satıyolar.Bizde alamıyoruz zaten.Hangi mantıkla bunu yaptıklarını anlamamıştım ama sen beni aydınlatmış oldun.:):cat:

tanrinin_kirbaci34
11 Kasım 2007, 15:00
eğitim şart abıcım bunun ucuz yada pahalı motorla alakası yok ben neden 7 yıldır hıc kaza yapmadım scooter la bılınclı kullandıgım ve trafık egıtımım oldugu ve ve ve canımı ve malımı sevdıgım ıcın dıkkatlı oldugum ıcın yanı arkadaslar sayılacak sebep o kadar cok kı allah kımsenın basına vermesın kaza olaylarının onune ancak eğitimle gecebılırız:cat:

paylasimciturk
11 Kasım 2007, 15:55
abi işde herkez sen diilki araya kötü kullanıcılar bilinçsiz kullanıcılar çoluk cocukda giriyo ondan sonra sonuç ortada. orta okula giden çocuklara karne hediyesi olarak today alan zeka ya ne denir.

iptaluyelik02
11 Kasım 2007, 16:26
geçen gün benim gördüğm biri scooter üzerinde bacak bacak üstüne atmış,ağzında da bir sigara kalabalık trafikte ilerlemeye çalışıyordu.Yetenekle zekanın bir türlü buluşamamasının güzel bir örneği olarak hafızama kazıdım görüntüyü.

başkentin_asi_pilotu
11 Kasım 2007, 16:30
Arkadaşlar iş motosikletin fiyatıyl bitmyorki. eminimki avrupadaki en pahalı motoru dahi biz kullanıyoruz.. iş bununla bitmiyor. adamın bütçesi kısıtlıdır motor sevdalısıdır bu adamın motordan tad almaya hakkımı yok? iş parada değil demin başıma gelen bi olayı yazıyım

benzinliğe gidyorum baktım yanıma her halinden belli kurye kasksız genç bir arkadaş cbf 150 yle geldi aragazı falan geçti benzinliğe girdi. bende arkasına neyse yakıtı aldım kenara çektim aldığım akıtı yaptığım km yi falan hep yazarım yine yazıyorum neyse baktım adam bi anda artistik hareketler falan önünü bi kaldırdı motorun benzinliğin içinde ön havada gidiyo o aradada bi bayan yakıtını almış tam kalkıyoduki bu bunu görünce bi panikledi falan allahtan düşmedi ama baya bi yalpaladı. şimdi sen bu motoru 50.000 ytl yede satsan ve bu adam şeş kaza alsa gene aynı mantık. odun odundur ne kadar masada olsa.

cbf 150
11 Kasım 2007, 16:49
konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum çok doğru bir konuya parmak basmış trafikteki herkes motorculara aynı gözle bakıyor bunun değişmesi için neler yapılmalı acaba bunu tartışmalıyız bence

selimg
11 Kasım 2007, 16:51
Bir kaç senedir ucuz çin malı motosikletlerin piyasada artışı ile beraber bilinçsiz kullanıcı sayısının da arttığını hepimiz çok iyi biliyoruz. Ayrıca herkez bir anda çok güzel motosikletler ile tarafikte yer almıyor. Motosikletin küçüğü büyüğü ayırt etmeksizin kullananların bilinçli ve kurallara uygun davranması gerekiyor.
Ne yazık ki bizim ülkemizde bir kaç bilinçsiz kullanıcının yaptığı hataları bütün motosiklet tutkunu arkaşlarımıza yıkmaya çalışıyorlar. Bu sebeple yapılan her hata trafikte saygınlığımızı yitimemizde neden oluyor.
Ben eminim her konuda olduğu gibi motosiklet tutkunları bu konuda da birlik ve beraberlik içerisinde bu sorunun da üstesinden zamanla geleceğiz.

tanrinin_kirbaci34
11 Kasım 2007, 17:02
konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum çok doğru bir konuya parmak basmış trafikteki herkes motorculara aynı gözle bakıyor bunun değişmesi için neler yapılmalı acaba bunu tartışmalıyız bence

ben tesekkur ederim. bu hepimizin kanayan yarası. bu iş hepimize düşüyor birbiirimize çevremize yakınlarımızda bu tür tecrübesı olmadıgına ınandıgımız gençleri bu konuda bılınçlendirmemiz gerekiyor.:cat:

cbf 150
11 Kasım 2007, 17:13
acaba bu işin kontrollerini yapmakla yükümlü olan kurum ve kişiler ne kadar görevini yapıyor buda ayı bir konu

LABO
11 Kasım 2007, 20:26
bu scooter denilen şey hız için olan bir şey değilki bunla ekmeğini gazteni almaya gideceksin bunla heyecan olmaz

cobalt
11 Kasım 2007, 20:40
mecbur kalınca trafikte otomobil de kullanıyorum bu durunda en cok sakındıgım scooter kullanıcıları oluyor pekcok aklı basında kullanıcı olmasına karsın scooter kullanıcıları buyuk bır kısmı cok genç ve çok tedbirsiz kullanıyor maalesef durum bu genç kardeşlerimize bunun oyun olmadığını hataların bedelinin çok ağır ödendiğini anlatmak zorundayız 1 kişinin bile taşıdığı sorumluluğun farkında olmasını sağlayabilirsek ne mutlu bize (1 kebapçı arkadaşımıza 1 seneden fazladır her gördüğümde karpuz nerde? diye takılıyordum ,birkaç aydır kafasında kaskı ile görmekten mutluluk duyuyorum )

digi_boy26
11 Kasım 2007, 22:32
az önce 3 tane az zekalı bir sootera binmiş ... kırmızıda beklemeyerek az zekalı değil, ZEKASIZ olduklarını ispata çalıştılar

riskli cümleler kullanıyosun haberin olsun. scootera binen her motosikletliye sen bunları mı sölüyosun açıkca söle arkadaşm ? ayıp denen bişey var. paramız var da cbf150 ya da kanuni tiger mi almadık ?

Bir kaç senedir ucuz çin malı motosikletlerin piyasada artışı ile beraber bilinçsiz kullanıcı sayısının
da arttığını hepimiz çok iyi biliyoruz. Ayrıca herkez bir anda çok güzel motosikletler ile tarafikte yer almıyor.
Motosikletin küçüğü büyüğü ayırt etmeksizin kullananların bilinçli ve kurallara uygun davranması gerekiyor.

aynı şekilde sen abi. şahsım adına konuşyim ben bilinçsiz scooter motosiklet kullanıcısı değilim. ama çoluk çocuk scooter alıyo deseydin olurdu. ben bu motosikletten ekmek paramı, aş paramı, çorba paramı kazanıyorum. konu başlığında kaza yapanlardan söz edilmek isteniyor ama konu gele gele yine gariban scooter şöförlerine geliyor o yüzden bu tür tartışmalara girmeyeceğime kendi kendime söz vermiştim sözümü bozdurdunuz bana. ben imzama yazıyorum Herkesi Allah korusun diye, parası olup R1 ya da bilimum vitesli motor alan arkadaşların ağzına sakız olmaktan kötülenmekten kurtulamadık. çarpan çarpar olursa da ölür gider ne yaparsa kendine. bırakın artık scooter'cılara laf atmayı yaa.

mecbur kalınca trafikte otomobil de kullanıyorum bu durunda en cok sakındıgım scooter kullanıcıları oluyor pekcok aklı basında kullanıcı olmasına karsın scooter kullanıcıları buyuk bır kısmı cok genç ve çok tedbirsiz kullanıyor maalesef durum bu genç kardeşlerimize bunun oyun olmadığını hataların bedelinin çok ağır ödendiğini anlatmak zorundayız

aklı varsa kendisi mantıgıyla anlar zaten. uyarıların için saol.

tanrinin_kirbaci34
11 Kasım 2007, 22:54
ya arkadaslar neyi paylaşamıyorsunuz bı konuda olsun barı tartışmayın ya bırılerı kullandıkları kelımelere bıraz dıkkat etse olmaz mı bu bukadar zormu ya...allah aşkına arkadaslar burda açılan konu bilinçsiz motor kullanıcıları ,,scooter yada diğer tarz motorlar değil bende 7 sene scooter kullandım şimdi benımde üzerime alınmam lazım hepimiz arkadasız ya yapmayın allah aşkına

TEKRARLIYORUM BU TOPIK TE KONUMUZ BİLİNÇSİZ KULLANICILAR VE BU İNSANLARIN YAŞAMALARINI VE BAŞKALARINI YAŞATMALARINI NASIL SAĞLARIZ ...OK UMARIM ANLAŞTIK:rendeer::cat::bounce:

LÜTFEN ve LÜTFEN YAZILARIMIZDA KIRICI OLMAMAYA DİKKAT EDELİM::tutkuy::

topiğe yazmayın demedım arkadaslar kavga etmeyın dedım :queen::queen::queen:

togepi
12 Kasım 2007, 10:48
geçen gün benim gördüğm biri scooter üzerinde bacak bacak üstüne atmış,ağzında da bir sigara kalabalık trafikte ilerlemeye çalışıyordu.Yetenekle zekanın bir türlü buluşamamasının güzel bir örneği olarak hafızama kazıdım görüntüyü.

öle bi eşşek bizde de var....Allahtan arabada ben yokum..kuzenin ayağa dikkat...camdan dışarı çıkarmış çakal...::xs06::çok kötü çokkk,eshefle kınıyoruz böyle insanları::xs06::

In6ghUXRNHw

tanrinin_kirbaci34
12 Kasım 2007, 11:05
[QUOTE=togepi;860971]öle bi eşşek bizde de var....Allahtan arabada ben yokum..kuzenin ayağa dikkat...camdan dışarı çıkarmış çakal...::xs06::çok kötü çokkk,eshefle kınıyoruz böyle insanları::xs06::

ama dostum en azından trafığe ve yayalara karsı dikkatli ymiş bu sekilde araba kullanıp ta trafıktekı yaya ve araclara saygı duymayanda var

:cat: