PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : işte bizi trafıktekı insanlara kötü gösterenlerden bir örnek

Sayfa : 1 [2]

redrose
12 Kasım 2007, 12:09
Bu kazada kazayı yapana yazık, motor paramparça ona yazık, vurduğu araca yazık, yavaş git, bunları yaşama...

selimg
12 Kasım 2007, 12:24
Alıntı:digi_boy26
SELİMG´isimli üyeden Alıntı
Bir kaç senedir ucuz çin malı motosikletlerin piyasada artışı ile beraber bilinçsiz kullanıcı sayısının
da arttığını hepimiz çok iyi biliyoruz. Ayrıca herkez bir anda çok güzel motosikletler ile tarafikte yer almıyor.
Motosikletin küçüğü büyüğü ayırt etmeksizin kullananların bilinçli ve kurallara uygun davranması gerekiyor.

aynı şekilde sen abi. şahsım adına konuşyim ben bilinçsiz scooter motosiklet kullanıcısı değilim. ama çoluk çocuk scooter alıyo deseydin olurdu. ben bu motosikletten ekmek paramı, aş paramı, çorba paramı kazanıyorum. konu başlığında kaza yapanlardan söz edilmek isteniyor ama konu gele gele yine gariban scooter şöförlerine geliyor o yüzden bu tür tartışmalara girmeyeceğime kendi kendime söz vermiştim sözümü bozdurdunuz bana. ben imzama yazıyorum Herkesi Allah korusun diye, parası olup R1 ya da bilimum vitesli motor alan arkadaşların ağzına sakız olmaktan kötülenmekten kurtulamadık. çarpan çarpar olursa da ölür gider ne yaparsa kendine. bırakın artık scooter'cılara laf atmayı yaa.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Yazdıklarımı iyi okumadığınızı düşünüyorum. Eğer biraz daha dikkatli okursanız ne demek istediğim çok açık. Bende 1 sene scooter kulandım herkez ilk seferinde bu yoldan geçiyor ama bilinçli olmak lazım demek istedim. Senin anladığın şekilde bende anlamış olsaydım kendi kendime de alınmam gerekirdi. Scooter kullanan herkeze bilinçsiz diye hitap eden bir kelime yok yazdığım yorumda. Tekrar söylüyorum ama, lütfen dikkatli okuyun.

Trnitron
12 Kasım 2007, 12:32
hemşerim çok doğru bi konuya el atmışsın bende bazan full korumalı yolda giderken ,kapladığı alan kadar kapasitesi olan bazı kendini bilmez motorcularlar ters yoldan geliyorlar ve bianda karşıma çıkıyorlar bide bisağ bisol yapıyo akrobat edasıyla sıyırıyo en kızdığımda yanımdan böyle geçerken suratında dalga geçergibi bi sırıtma oluyoya:pr:

tanrinin_kirbaci34
13 Kasım 2007, 15:29
Alıntı:digi_boy26
SELİMG´isimli üyeden Alıntı
Bir kaç senedir ucuz çin malı motosikletlerin piyasada artışı ile beraber bilinçsiz kullanıcı sayısının
da arttığını hepimiz çok iyi biliyoruz. Ayrıca herkez bir anda çok güzel motosikletler ile tarafikte yer almıyor.
Motosikletin küçüğü büyüğü ayırt etmeksizin kullananların bilinçli ve kurallara uygun davranması gerekiyor.

aynı şekilde sen abi. şahsım adına konuşyim ben bilinçsiz scooter motosiklet kullanıcısı değilim. ama çoluk çocuk scooter alıyo deseydin olurdu. ben bu motosikletten ekmek paramı, aş paramı, çorba paramı kazanıyorum. konu başlığında kaza yapanlardan söz edilmek isteniyor ama konu gele gele yine gariban scooter şöförlerine geliyor o yüzden bu tür tartışmalara girmeyeceğime kendi kendime söz vermiştim sözümü bozdurdunuz bana. ben imzama yazıyorum Herkesi Allah korusun diye, parası olup R1 ya da bilimum vitesli motor alan arkadaşların ağzına sakız olmaktan kötülenmekten kurtulamadık. çarpan çarpar olursa da ölür gider ne yaparsa kendine. bırakın artık scooter'cılara laf atmayı yaa.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Yazdıklarımı iyi okumadığınızı düşünüyorum. Eğer biraz daha dikkatli okursanız ne demek istediğim çok açık. Bende 1 sene scooter kulandım herkez ilk seferinde bu yoldan geçiyor ama bilinçli olmak lazım demek istedim. Senin anladığın şekilde bende anlamış olsaydım kendi kendime de alınmam gerekirdi. Scooter kullanan herkeze bilinçsiz diye hitap eden bir kelime yok yazdığım yorumda. Tekrar söylüyorum ama, lütfen dikkatli okuyun.

ARKADASIM HAKKATEN ANLAMAKTA NEDEN BU KADAR ZORLANIYORSUNUZ YA AMMA ALINGANSINIZ BU KONU SCOOTER YADA R1 meselesı deıl saçmalamayın ya VE TOPIĞE yazı yazacak arkadaşlar yazılarınızı yazarken biraz dikkatli olun en sonund akapattırcaksınız topığı bunuda ben moderatöre şöylicem sonunda az dıkkatlı olun dıkkatlı yazın ya :cat::cat:

hemşerim çok doğru bi konuya el atmışsın bende bazan full korumalı yolda giderken ,kapladığı alan kadar kapasitesi olan bazı kendini bilmez motorcularlar ters yoldan geliyorlar ve bianda karşıma çıkıyorlar bide bisağ bisol yapıyo akrobat edasıyla sıyırıyo en kızdığımda yanımdan böyle geçerken suratında dalga geçergibi bi sırıtma oluyoya:pr:

teşekkür ederim dostum ama şöyle bir şey var bu tip kazalara karşı bir şekilde tedbir almalıyız ve eğitici olmalıyız

kayku
13 Kasım 2007, 15:45
Yargısız infaz yapmayalım arkadaşlar. çevredekiler zaten motosiklete kötü gözle bakıyorlar. Suç diğer sürücüde olsa bile onlar motosiklette derler..

hocam katılıyoum sana süper bi düşüncen var bu konuda ;)

mehmetcalli35
13 Kasım 2007, 18:36
Evet ne motorcular görüyorum.Aynaları yok (bilerek söküyorlar),kaskları yok,çevreye saygıları yok.Tabiki ondan sonra motorcu adam = serseri adam izlenimi ortaya çıkıyor.Neyse arkadaşlara bişey olmamış allahtan.Kimsenin kazaya belaya uğramaması dileğiyle.

selimg
13 Kasım 2007, 21:44
::asker:: :cherry: tehtit yok. ::shake2::

mterayes26
13 Kasım 2007, 23:39
ARKADASIM HAKKATEN ANLAMAKTA NEDEN BU KADAR ZORLANIYORSUNUZ YA AMMA ALINGANSINIZ BU KONU SCOOTER YADA R1 meselesı deıl saçmalamayın ya VE TOPIĞE yazı yazacak arkadaşlar yazılarınızı yazarken biraz dikkatli olun en sonund akapattırcaksınız topığı bunuda ben moderatöre şöylicem sonunda az dıkkatlı olun dıkkatlı yazın ya :cat::cat:

teşekkür ederim dostum ama şöyle bir şey var bu tip kazalara karşı bir şekilde tedbir almalıyız ve eğitici olmalıyız

abi sen egsozlarını actırdınmı hoc herkes cıkıs kafalarını ıkı delıklı yrı cıkarıyosda bana eger yaptıysan msj olark atarmısın memnunmusun dıye

tanrinin_kirbaci34
14 Kasım 2007, 00:24
abi sen egsozlarını actırdınmı hoc herkes cıkıs kafalarını ıkı delıklı yrı cıkarıyosda bana eger yaptıysan msj olark atarmısın memnunmusun dıye

kardeş ben egsozumu ellemedım orjianli oldugu gibi duruyor daha yenı motor elletmedım :cat:

az önce tem de arabayla gidiyordum sol şeritteyim orta şeritte bir motosiklet ama yanından gecerken farkettım motoru ne stoplar yanıyo ne farı yanıyo hıcbırseyı yok ya bu kadar vurdum duymazlık olmaz be abıcım ya gecenın 12 sı olmus arabalar ucak mısalı allah yardımcıları olsun valla:pr:

sessizsakin
14 Kasım 2007, 01:31
o temde motosiklet kullanan insanlara imreniyorum zaten. ben motosikletle 120 - 140 arası ortalama bir süratle giderken bi uzun kollu t-şört bi kot pantolon bi yazlık ayakkabı, kıytırık bi gözlük, motorun da gücü yetmiyo bağırta bağırta yanımdan geçip gidiyolar. bir insan nasıl bu kadar rahat, nası relax ve "POZİTİF" olabilir ki :). hemde en negatif fikirlere açık olması gereken bir makinanın üstündeyken.

çok görüyorum kamyonun dibine girmiş adamları. kamyon değil fren, gaz kesse arka dingile yapışcaklar. allahın merhameti bol en azından :)...
biz de makas yapıyoruz. şeritten şeride geçip yakından takip ediyoruz ama makas yaparken 10 araba ilerisini 10 araba gerisini kontrol edip yapıyoruz. şeritten şeride geçerken aynadan araba görmesek de sinyal verip kafamızla geriyi kontrol ettikten sonra geçiyoruz. yakından takip ediyoruz ama kıvırabileceğimiz bi kenarından yeterli kaçış boşlukları varsa ve mecburi durumsa yapıyoruz. bu kardeşlerse motorun üstünde sevgilisine sms yazma cüretinde bile bulunuyor. sanki otomatik pilotu var bunların...

geçen birisini uyarma gereği hissettim. amca dedim. kendi iyiliğindir kamyonun dibinden gitme dedim. yaşlıca da bi amca. yarış motorun var diye hava mı atıyon deyip gitti.

tanrinin_kirbaci34
14 Kasım 2007, 16:36
geçen birisini uyarma gereği hissettim. amca dedim. kendi iyiliğindir kamyonun dibinden gitme dedim. yaşlıca da bi amca. yarış motorun var diye hava mı atıyon deyip gitti.[/QUOTE]

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:: queen::queen::queen:

Ya işte memleketin hali bu abicim ne desen ne yapsan olmuyo :bounce::pr:

okayyorukcuoglu
14 Kasım 2007, 17:23
geçen birisini uyarma gereği hissettim. amca dedim. kendi iyiliğindir kamyonun dibinden gitme dedim. yaşlıca da bi amca. yarış motorun var diye hava mı atıyon deyip gitti.

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:: queen::queen::queen:

Ya işte memleketin hali bu abicim ne desen ne yapsan olmuyo :bounce::pr:[/QUOTE]

abi adamlar haklı neden diyeceksin yollarda görüyorum adamların sağına soluna yanaşıpta gidiyorlar özellikle bu mobiletler adamın başına bela olacaklar

togepi
14 Kasım 2007, 17:50
bizim burdada öle iki tane yaşlı amca var, biri racing'e biniyor, diğeri 1.20 boyla enduroya biniyor...racinge binen saçı da uzatmış...ama varya deli kullanıyor adam,yaş 70 ölsek nolur yaşasak nolur felsefesini benimsemiş:queen:
bi defa artçısı oldum adamın,damarlarımdaki kan çekildi:queen:beni indir amca ben kendim ölürüm dedim

Bolu'lu Lynx
14 Kasım 2007, 18:09
Arkadaşlar hiç kimse kusura bakmasın bunların hepsi çinliler ve o adi motorları yüzünden başımıza geliyo 1000-1500 ytl yi bulan herkes gidiyo bi çin malı alıyo ondan sonra kendini motorcu zannediyo basıyo gaza ve malesef kazalar:farao: bunları önlemek yine ve tabiki eğitimden geçiyo malesef eğitim kurumları çok az ve belli başlı şehirlerde var öyle A2 ehliyet almakla kalmıyo kardeşim eğitim şart....herkese kazasız günler dilerim bu arada kardeşimize geçmiş olsun...

togepi
14 Kasım 2007, 18:14
Arkadaşlar hiç kimse kusura bakmasın bunların hepsi çinliler ve o adi motorları yüzünden başımıza geliyo 1000-1500 ytl yi bulan herkes gidiyo bi çin malı alıyo ondan sonra kendini motorcu zannediyo basıyo gaza ve malesef kazalar:farao: bunları önlemek yine ve tabiki eğitimden geçiyo malesef eğitim kurumları çok az ve belli başlı şehirlerde var öyle A2 ehliyet almakla kalmıyo kardeşim eğitim şart....herkese kazasız günler dilerim bu arada kardeşimize geçmiş olsun...

kesinlikle haklısın,öle A2 ehliyet almakla motosikletçi olunmuyor.:)valla ehliyetim yok diye demiyorum:P

okayyorukcuoglu
14 Kasım 2007, 18:29

ne alaka şimdi çin motoru kullanıyoruz diye biz motorcu değilmiyiz benim param ona yetti onu aldım :farao::farao::farao: iyi motorları olanalarıda görüyoruz

muratgergerli
14 Kasım 2007, 18:49
Paşam seni esefle kınıyor eğitime davet ediyorum....Senin galiba son 4 senede eğitime verilen önemin ve ödeneğin ne durumda olduğundan haberin yok..Yazı yazarken kendi fikrini söyle... Öle kusura bakma gibi laflar
bu siteden uçuşunun mühürü olur..Biraz daha seviyeli ve bilgi amaçlı yazı lütfen..

o_yagmur
14 Kasım 2007, 19:51
kasın ehlıyetı de yoktur yada erken saatte kursa gitmiştir alırken hocası da kesın demiştir talıyoldan anayola çıkarkene dur bi sagına soluna bak neyse geçmiş olsun

tanrinin_kirbaci34
14 Kasım 2007, 20:58

BEN KUSURA BAKARIM kardeşim tam 7 sene scooter a bındım 1 kez kaza yaptım oda adam zılzurna sarhos dreksyon başına geçmıs yoluma fırladı sollarken çarptım 8 yıldır motor kullanıyorum ama tek kazam o.. bunun scooter la alakası yok.kullanım bılgi, beceri, kabilyet, ve saygıdan gecer motoru ehlıyette kullanmaz.. onemlı olan kullanılan arac degıl aracı kullanan kısıdır..:cat:

çini savunmuyorum yanlış yorumlanmasın:::Çinde kötü mal yoktur parana göre mal vardır

Erfer
14 Kasım 2007, 23:12
valla o motrun ustundekıler hafıf sıyrıklarla atlattılarsa helal olsun....onceden tecrubesı varmıs demekkı (kaza yapmaya) egıtım sart..

alp_tunay
14 Kasım 2007, 23:25
şu scooter olayını bırakın arkadaşlar...hiç binmeyin daha iyi valla.hergün normal bir motosikletle 1 kaza oluyorsa scooterla 10 kaza oluyor.çok dengesiz bir alet. oturuş pozisyonu offside zaten,koltukta oturur gibi ............

Bi kerede düzgün bişey yaz be.... Yazda dişimizi kıralım.....

Şu dediklerine bir kişi katılırmı sence.?................ Genç bir arkadaşımızsın ama bu kadar da genç olma......:cat::cat::cat:

hartoksi
15 Kasım 2007, 00:07
Geçenlerde araba ile giderken sol şeritten bir scooter ters yönden üstüme geliyordu. Selektör falan para etmedi. Birde bana el kol hareketleri yaptı. En maganda kim yarışmasında birincilik iddiası vardı sanki.

tanrinin_kirbaci34
15 Kasım 2007, 01:29
Geçenlerde araba ile giderken sol şeritten bir scooter ters yönden üstüme geliyordu. Selektör falan para etmedi. Birde bana el kol hareketleri yaptı. En maganda kim yarışmasında birincilik iddiası vardı sanki.

al işte her zaman heryerde bu tür örneklerle karşılaşmak mümkün bu başa çıkılması çok zor bir durum :cat:

togepi
15 Kasım 2007, 08:31
Bi kerede düzgün bişey yaz be.... Yazda dişimizi kıralım.....

Şu dediklerine bir kişi katılırmı sence.?................ Genç bir arkadaşımızsın ama bu kadar da genç olma......:cat::cat::cat:

yok ben kesin karar verdim sen harbi hastasın...ben birileri katılsın diye demiyorum zaten,mersin devlet hastanesinde tanıdıklarım var ve sürekli duyduğum şeyler...bi araştır bakalım günde kaç tane scooter kazası oluyor bi ilde ??? boş konuşma,bana da bulaşma, görme benim yazdılarımı abi ya,uzak dur benden,ben seni adam yerine koymuyorum sende beni koyma olsun bitsin...

muratgergerli
15 Kasım 2007, 16:03
togepi ....Paşam biraz sakin ve üslup içerisinde yazmayı bi denesen...bak benim oğlum da bu siteye giriyo..Çocuk "baba senin üye olduğun site yani bu mu?"
diye sorunca ben üzülüyorum ama.
Hem hemşeriyiz de. Adanalıyıh...Ama biraz sakinlik olsun.Gençsin, kanın kaynıyor, yazılan yazılara takınıyosun biliyorum..Benim oğlum Emrah da 14'üne girdi..Bakıyorum; onda da aynı şeyleri gözetliyorum..
Senden; bir büyüğün olarak RİCAM...Sakin...Sakin..:rendeer:

neveragain34
15 Kasım 2007, 16:40
50 cc motorda kaska ne gerek var diyen arkadaşlar bir daha düşünsünler çünkü bir otomobille 60 km ile duran bir duvara carpıldıgında sağ kalma şansımız yok bunu bliyormuydunuz.
yinede geçmiş olsun umarım artık akıllanmışlardır

togepi
15 Kasım 2007, 19:02
togepi ....Paşam biraz sakin ve üslup içerisinde yazmayı bi denesen...bak benim oğlum da bu siteye giriyo..Çocuk "baba senin üye olduğun site yani bu mu?"
diye sorunca ben üzülüyorum ama.
Hem hemşeriyiz de. Adanalıyıh...Ama biraz sakinlik olsun.Gençsin, kanın kaynıyor, yazılan yazılara takınıyosun biliyorum..Benim oğlum Emrah da 14'üne girdi..Bakıyorum; onda da aynı şeyleri gözetliyorum..
Senden; bir büyüğün olarak RİCAM...Sakin...Sakin..:rendeer:

tamam abi kusura bakma :rendeer:

muratgergerli
15 Kasım 2007, 22:38
Estağfurrullah AGAM benim:rendeer:...Seni sevdiğimizi ve sana örnek olmaya çalıştığımızı unutma emi....

tanrinin_kirbaci34
16 Kasım 2007, 00:12
yok ben kesin karar verdim sen harbi hastasın...ben birileri katılsın diye demiyorum zaten,mersin devlet hastanesinde tanıdıklarım var ve sürekli duyduğum şeyler...bi araştır bakalım günde kaç tane scooter kazası oluyor bi ilde ??? boş konuşma,bana da bulaşma, görme benim yazdılarımı abi ya,uzak dur benden,ben seni adam yerine koymuyorum sende beni koyma olsun bitsin...

kardeş konuşmalarına biraz dikkat et istersen ayıp olmuyomu boyle kımsenın kımseye saygısızlık yapmaması için bir topik içnde kaçkere daha yazmam gerek hoşlanmadıgın bırı varsa yazısına karsılık verme yada ne yazacaksan özelinen at... açıık konusim konuşma tarzını sevmedım bu yazıda biraz saygı :cat:

iso600f
16 Kasım 2007, 00:33
allah korumuş bundan sonra biraz daha dikkatli olurlar sanırım

muratgergerli
16 Kasım 2007, 00:43
kardeş konuşmalarına biraz dikkat et istersen ayıp olmuyomu boyle kımsenın kımseye saygısızlık yapmaması için bir topik içnde kaçkere daha yazmam gerek hoşlanmadıgın bırı varsa yazısına karsılık verme yada ne yazacaksan özelinen at... açıık konusim konuşma tarzını sevmedım bu yazıda biraz saygı :cat:
Ati babocan ben konuyu ilettim okuduysan...Gençlik ateşi işte..Bi düşünsene bizde gençtik bi zamanlar..Şimdi aynısını benim oğlum Emrah`da yapmaya yeltendi..ama güzellikle herşey halolur..Takma kafana Paşam...:rendeer:

tanrinin_kirbaci34
16 Kasım 2007, 01:52
Ati babocan ben konuyu ilettim okuduysan...Gençlik ateşi işte..Bi düşünsene bizde gençtik bi zamanlar..Şimdi aynısını benim oğlum Emrah`da yapmaya yeltendi..ama güzellikle herşey halolur..Takma kafana Paşam...:rendeer:

abi çok haklısın da ama yeter be abicim ya şu topiğin içine bi bak allahını seversen kaç kez bu tür diyalog ların yapılmaması için lütfen demişim rica etmişim sabır da biyere kadar ama tamam bizde bu dönemlerden geçtik ama bize büyüklerimiz bir kere söylerdi o konu kapanırdı yanlışmıyım :cat::silent:

muratgergerli
16 Kasım 2007, 02:16
Haklısın paşam..kusura bakma şuan görevdeyim diye hemen cevap veremedim..Şimdiki gençlik bi başka....Vallahi halen babamın yanında konuşurken önce düşünür sonra konuşurum yanlışlık olmasın diye...

togepi
16 Kasım 2007, 09:19
abi çok haklısın da ama yeter be abicim ya şu topiğin içine bi bak allahını seversen kaç kez bu tür diyalog ların yapılmaması için lütfen demişim rica etmişim sabır da biyere kadar ama tamam bizde bu dönemlerden geçtik ama bize büyüklerimiz bir kere söylerdi o konu kapanırdı yanlışmıyım :cat::silent:

ya kapat çeneni işte uzatma.adam bana laf çakmış bende cevabını verdim hepsi bu...

alp_tunay
16 Kasım 2007, 16:14

Neyse gereken cevabı modlar vermiş sana..... :cat::cat::cat:

okayyorukcuoglu
16 Kasım 2007, 17:25
ya kapat çeneni işte uzatma.adam bana laf çakmış bende cevabını verdim hepsi bu...

harbi ayıp etmiş bu laflarıyla :pr:

denizcimuzaffer
16 Kasım 2007, 20:06
Arkadaşlar, amman dikkat, kış geldi, yerler ıslandı, zaten çok büyük dikkat ve tedbir isteyen motor sürücülüğü şimdi daha da zor.
Kazasız belasız sürüşler dilerim:)

ekspress
19 Kasım 2007, 01:55
böyle insanların yüzüne ailem bazen motoruma binmeye izin vermio insanı motordan sogutuyolar böyle insanlar oldugu sürece ben motorumu büyütmeyi rüyamda görürüm heralde....

Ahmet_Erdem
19 Kasım 2007, 14:02
Arkadaşı Allah korumuş Cook Merak ettim kask Varmıydı kendisinde Cok Geçmiş Olsun Bundan sonra ona tek tavsiyem motor sürerken kafasına kaskdan baska bişey takmasın :(

bir soru sormak istiyorum Lütfen Cvplarsanız sevinirim Honda beat modifiye olarak ne yapılabilir ? Teşekür Ederim

tanrinin_kirbaci34
19 Kasım 2007, 20:03
harbi ayıp etmiş bu laflarıyla :pr:

farkındaysan cevap bıle vermedım kuş kafalıya salla gıtsın kırıntılarla işim olmaz:queen:

Arkadaşı Allah korumuş Cook Merak ettim kask Varmıydı kendisinde Cok Geçmiş Olsun Bundan sonra ona tek tavsiyem motor sürerken kafasına kaskdan baska bişey takmasın :(

bir soru sormak istiyorum Lütfen Cvplarsanız sevinirim Honda beat modifiye olarak ne yapılabilir ? Teşekür Ederim

dostum sen yolla motoru bırazcıkta para yolla bak ben o motora neler yapıyorum :cat::queen:

yalniz_prens_07
19 Kasım 2007, 20:22
abi zaten böyle bilinçsiz motor kullananlar trafiğe çıktığı için artık motor kullancılarına saygı yok. Gerçekten kurallara uyarak motor kullansalar böyle olmaz ve gerçekten motor kullanan arkadaşlara da eziyet olmazdı diye düşünüyorum.

tanrinin_kirbaci34
19 Kasım 2007, 20:28
abi zaten böyle bilinçsiz motor kullananlar trafiğe çıktığı için artık motor kullancılarına saygı yok. Gerçekten kurallara uyarak motor kullansalar böyle olmaz ve gerçekten motor kullanan arkadaşlara da eziyet olmazdı diye düşünüyorum.

kesıınlıkle haklısın kardeşim ama oluyo işte :cat:

Ahmet_Erdem
20 Kasım 2007, 15:35
tubis selam kücük motor severmisin ?

farkındaysan cevap bıle vermedım kuş kafalıya salla gıtsın kırıntılarla işim olmaz:queen:

dostum sen yolla motoru bırazcıkta para yolla bak ben o motora neler yapıyorum :cat::queen:

ben sana yollaarım motoru ama nasıl olcak motor biraz anlatsana yasım 17 adım ahmet motor kullananların arasına deyilde motor kulanmaya bilenlerin arasına girmke istiyorum alırsanız teşekür ederim

tanrinin_kirbaci34
22 Kasım 2007, 00:45
tubis selam kücük motor severmisin ?

ben sana yollaarım motoru ama nasıl olcak motor biraz anlatsana yasım 17 adım ahmet motor kullananların arasına deyilde motor kulanmaya bilenlerin arasına girmke istiyorum alırsanız teşekür ederim

hosgeldın aramıza ahmet dogru yerde olduguna emın ol burası orası.. sen modıfıye ıstıyorsan bana ozelden yaz ben sana ne ıstıyorsan anlatırım ok :cat: