Orijinalini görmek için tıklayınız : asya 200 luk enduro
asyanın 200 lük endurosu var bende marş motoru arıyorum marş motoru arıyorum ??? yardım edermisiniz ???
myheart
19 Ekim 2007, 00:24
bende yok valla servise bi sor istersen...
ucanteneke5
19 Ekim 2007, 00:35
dostum marş motoru genelde kolay kolay bozulmaz ama sen becermişsin demekki:queen: tebrik etmek lazım.
sadece asya diye arama çou 200cc çinlininki uyar bence bide pioner 200 var motoru aynı yani uyar sonra ramzey 200 endurosu var oda uyması gerekiyo.
dieceim kendini tek bi markayla sınırlama biraz araştır diyerlerini mutlaka bulursun.
birde ağırıza yapılamicak kadar kötü olmaması lazım.
burda biraz açıklama yapsaydın neden dolayı deiştiriyon belkide yardımcı olurduk.
ya bozuldu işte sorun ondaymış değiştircem tamir istemiyorum :S ama hangi motorunki uyar bilmiyorum :S
nerden katılıyorsun bilmiyorum ama... en kolay yedek parça yı yetkili servis ve yedek parça satan yerden alırsın... birde sirkecide(istanbul) motosiklet yedek parça satan yerler var orayada sorabilirisn...:cat:
z.x.strong
23 Ekim 2007, 00:37
öncelikle geçmiş olsun marş rublesindende şüphelenebilirsin inşallah doğru teşis koydurmuşsun istanbuldan katılıyorsan halederiz bir haftada getirtiriz 150 liradan aşağı değildir ulaşmak istersen 05365505722 latif usta
sessizsakin
26 Ekim 2007, 02:03
150 lira mı? marş motoru mu? komple motor mu
kroscu01
26 Ekim 2007, 07:25
asyanın 200 lük endurosu var bende marş motoru arıyorum marş motoru arıyorum ??? yardım edermisiniz ???
sorun marş motorundaise 200lük ramzeyinkini takabilirsin geçmiş olsun
marş motorunu servislerde bulabilirsin
yada eğer sorun bilyaları yada kömürlerinden dolayı ise tamirde ettirebilirsin
hiçbi sorun olmaz
marş debriyajımı bile tamir ettiğimi ve uzun süre kullandığımı hatırlıyorum:cat:
marş motorunu servislerde bulabilirsin
yada eğer sorun bilyaları yada kömürlerinden dolayı ise tamirde ettirebilirsin
hiçbi sorun olmaz
marş debriyajımı bile tamir ettiğimi ve uzun süre kullandığımı hatırlıyorum:cat:
klavyenin azizliği :)
kayku
11 Kasım 2007, 18:03
çok sağolun arkadaşlar şimdilik ayak marşı idare ediyo en kısa zamanda verdiğiniz bilgiler üzerine harakete geçicem..
darjeling
11 Kasım 2007, 21:31
ben tiger 250 ye 25 ytlye sıfır marş motoru aldım fiyatı uygun yetkili servise götür 200 lük herhangi bir çin malının marş motorunu denettir, uymazsa başkasını denettir serviste ama çoğu uyar ;)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO