PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : mondıal 250 mct sanzıman problemi

mzcı
04 Ekim 2007, 19:12
arkadaşlar mondıal 250 mct 2 vitesten atıyor şanzımanı söktüm anlarım kendim vites ğecişleri normal fakat sağ taraftaki yag pompasının altında ki tetikleyicin yayı kırılmış o sebebten atıyor bu yayı değiştirsem yine kırılacak ğibime ğeliyor daha akıllıca kalıcı bir şeyler önerebilirmisiniz :

qwertyuıop
07 Ekim 2007, 17:36
ya arkadaş o motor arıza çıkarmasın diosan sürmiycen...

İHTİYAR
07 Ekim 2007, 17:43
arkadaşlar mondıal 250 mct 2 vitesten atıyor şanzımanı söktüm anlarım kendim vites ğecişleri normal fakat sağ taraftaki yag pompasının altında ki tetikleyicin yayı kırılmış o sebebten atıyor bu yayı değiştirsem yine kırılacak ğibime ğeliyor daha akıllıca kalıcı bir şeyler önerebilirmisiniz :

Yenisini takarsanız yine kırılmaz,büyük bir ihtimalle o yay çatlakmış yani su verilirken çatlamıştır.
Güvenemiyorsanız bir yaycı bulup rica edin yaparlar,hemde yedekli.:cat:

ARBETUS
08 Ekim 2007, 00:12
2 den atma bende de oluyor ama çok nadir genelde spor ayakabı ile kullanırken oluyor bende acep benimki de mi kırılmıştır? gerçi bi kaç ustaya sordum ama tam geçiremiyosundur dediler. sorduklarım da güvendiğim insanlar o yüzden üstüne gitmedim fazla.

fatihbey
19 Eylül 2008, 23:08
benimkide hep 1. vitesten atıyor :(

yusufburak
20 Eylül 2008, 11:20
vitesten atmalar mct lerin hepsinde war özellikle 2, vitesten sen yayı değiştir warsa yaycı tanıdıgın daha saglam bi yay büktürt mct lerin bi motoru saglam diğer tarafları cok iç acıcı degil yayı değiştir 1-2 sene kafan rahat binersin