PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mega Scooter KYMCO MYROAD 700i&Burgmana Rakip

mete_han
23 Eylül 2007, 18:49
Piaggio grubuna bağlı olarak üretimlerini gerçekleştiren Gilera, geçtiğimiz sene 800cc’lik GP800 modelinin tanıtımını yapmıştı. İtalya’da üretimi ve satışına başlayan firmaya en yakın rakip ise ünlü Tayvan motosiklet üreticisi Kymco’dan geldi. 700cc’lik motor hacmiyle kusursuz performansı ve sürüş zevkini vadeden MyRoad 700i, Milan’da yapılacak olan Eicma fuarında görücüye çıkacak. “MyRoad 700i” ismiyle satışa sunulacak olan scooter mega scooter sınıfına dahil olan 2. Scooter olma özelliğini taşıyor.

Otomatik ve kısa oranlı şanzımana sahip olan motosiklet, 8 valfli ve çift silindirli. Hal böyle olunca ondan ciddi bir performans hiç de şaşırtıcı olmuyor… Kymco MyRoad 700i, 74 beygirlik gücü ile maksimum 170 km/h hıza ulaşabiliyor. Çift H4 halojen far sistemiyle görüş mesafesini bir hayli yüksek tutan scooter, önlerde çift 280 mm ve arkada tek 260 mm fren diskleriyle de güvenli frenaj sağlıyor.

ABS sistemiyle donatılan scooter bu özelliklerden ibaret değil. Kymco, hedef kitlesine bir sürpriz yaparak ful otomatik olan arka süspansiyon sisteminin kontrol panelinden ayarlanabilmesini sağlıyor. Yani siz yol şartlarına ve sürüş zevkinize göre direksiyondaki kontrol panelinden arka amortisörünüzü dilerseniz sertleştirebilecek dilerseniz de yumuşatabileceksiniz.

Bu anahtarsız ayarlama sistemi MyRoad 700i ile birlikte ilk kez bir scooterda kullanılmış olacak. Halojen farlarına eşlik eden ön göğüsün her iki yanındaki ledli sinyallerde oldukça estetik bir görünüm sunuyor. Kymco MyRoad 700i’nin 2008 yılında yollarda olması bekleniyor.

Biz bu motoru Türkiye yollarında görecekmiyiz...tabiki hayır...anca sanal ortamda...Silkar bu motoru getirmez...çünkü çok ağır bir makina...Gemide gelmesi zormuş...:Panca bize CK 125 layık...

Avrupada ck 125 bile göremiyorum artık...

http://www.kymco.com/us/showroom/motorcycle/motorcycleList.asp

detaylar bu linkte...

http://www.motociclismo.es/Pruebas/kymco-myroad-700i-megascooter-bicilindrico-kw-novedad.jsp%3Fid%3D2880

http://img503.imageshack.us/img503/4964/tgyhujkvi2.png (http://imageshack.us)

http://img72.imageshack.us/img72/1969/bgnhjmja7.png (http://imageshack.us)

http://img213.imageshack.us/img213/5635/fvfvfvkz5.png (http://imageshack.us)

Fatih
23 Eylül 2007, 18:50
Bu mu burgman a rakip olacak
pu ha ha...

mete_han
23 Eylül 2007, 18:56
Bu mu burgman a rakip olacak
pu ha ha...

2008 te çıkacak...beğenmediğin detaylar varsa söyle...Tayvanda tanıdık mühendisler var...:P

Fatih
23 Eylül 2007, 18:57
Namı değer zühtü paşa nın bir lafı var..
maxi scooter lar şu şekilde tabir edilir
Burgman ve diğerleri..

SAKİ
23 Eylül 2007, 21:22
Aprilia atlantic 500 derim başkada bişey demem.İtalyan scooterın atası kullananlar bilir yer uçağı.

DARKDIAMOND
23 Eylül 2007, 21:59
Kymco'yu Xciting'den beri baya bi tutarım.Ben bu makinanında megascooter pazarını fiyatıyla karıştıracağına eminim.Bence getirirler Türkiye'ye çünkü Kymco'nun acil prestije ihtiyacı var.Zira seneye Xciting500 i.e.'yi (47hp) geitreceklerini mail atıp öğrendim.Myroad700i'de bu çalışmayı pekiştirecektir.

mete_han
23 Eylül 2007, 22:01
Kymco'yu Xciting'den beri baya bi tutarım.Ben bu makinanında megascooter pazarını fiyatıyla karıştıracağına eminim.Bence getirirler Türkiye'ye çünkü Kymco'nun acil prestije ihtiyacı var.Zira seneye Xciting500 i.e.'yi (47hp) geitreceklerini mail atıp öğrendim.Myroad700i'de bu çalışmayı pekiştirecektir.

hadi paşam sende şu planını hayata geçiriver...sende bizde sevinelim abicim...saygılar...:rendeer:

bu arada bizim fotolar noldu...Ramazandan sonrayamı ...

Tutkun22
23 Eylül 2007, 22:13
mete abi senden de hiç bişi kaçmıyo aaanında yapıştırıyon başlığı valla helal olsun..:silent:

bence de burgmanlar bir yana öbürleri bir yana abi, tipi hoş güzelde türkiye ye gelirse tam süper olur..:P

Hiç kimse yokken Burgman varıdı:queen::queen:

DARKDIAMOND
23 Eylül 2007, 22:14
hadi paşam sende şu planını hayata geçiriver...sende bizde sevinelim abicim...saygılar...:rendeer:

bu arada bizim fotolar noldu...Ramazandan sonrayamı ...

PLanlarımı uygulayamazsam seneye arkanızda çooook çırpınırım Mete Kardeş:mrgreen:.
Fotoların çoğu Muzo'da ve İhsanHakan Abimde.Bende makine olmadığı için çekememiştim.Zannedersem uygun vakitte başlıkla birlikte görürüz hepsini.Hoş onlar eklenmeden yeni bi gezi olacak galiba Bolu'ya.Hepsini birlikte görürüz artık.

enolaguy
23 Eylül 2007, 22:14
Kymco scooter da yıllardır Piaggio ve Honda ile dünya liderliğine oynuyor birileri ordan Burgman ve diğerleri diyor .... İyi iş :)

mete_han
23 Eylül 2007, 22:27
mete abi senden de hiç bişi kaçmıyo aaanında yapıştırıyon başlığı valla helal olsun..:silent:

bence de burgmanlar bir yana öbürleri bir yana abi, tipi hoş güzelde türkiye ye gelirse tam süper olur..:P

Hiç kimse yokken Burgman varıdı:queen::queen:

evett önce Kamil Koç vardı...:queen:ama artık Ulusoy Metro var...:P

PLanlarımı uygulayamazsam seneye arkanızda çooook çırpınırım Mete Kardeş:mrgreen:.
Fotoların çoğu Muzo'da ve İhsanHakan Abimde.Bende makine olmadığı için çekememiştim.Zannedersem uygun vakitte başlıkla birlikte görürüz hepsini.Hoş onlar eklenmeden yeni bi gezi olacak galiba Bolu'ya.Hepsini birlikte görürüz artık.

abi yapma bi ara Yalovanın o rüzgarlı yolunda beni solladın...Kanuni deyip geçme kökleyince gidiyo...:P

Kymco scooter da yıllardır Piaggio ve Honda ile dünya liderliğine oynuyor birileri ordan Burgman ve diğerleri diyor .... İyi iş :)

Bazı arkadaşlar Burgmanın gösterge panelinin kaç para olduğunu bilmiyolar....ben söylersem ayıp olur...:P

DARKDIAMOND
23 Eylül 2007, 22:49
Aaaahhh be Mete! Ne çektiğimi bi Allah bide ben bilirim. O gaz hep kökünde be kardeşim:cherry:. Makina canı istediğinde 110 yapıyo istemediğinde 60' geçmiyo zavallı:mrgreen:.Dinlemedik bilenleri şimdi dana gibi araştırıyoruz her yeri.:).HAyırlısı seneye artık kendimizle birlikte artçımızıda istikrarlı taşıycak bi makinaya terfi edicez inşlallah.

asm
23 Eylül 2007, 22:52
on numero motor hakkaten :)

ergunz
23 Eylül 2007, 22:56
gelirmi gelmez mi bilmiyorum ama kim alır onu merak ediyorum ben 400 lük aldım acaba 250 lik falanmı alsaydım diye düşünürken 700 lük çıktı karşıma ne benzin yakar o belli değil valla maxi scooter hastası olan beni çook aşar o makine

marefb
23 Eylül 2007, 23:03
olacagı biraz tartısılır ama hosuma gitti alet acıkcası

mete_han
23 Eylül 2007, 23:03
Aaaahhh be Mete! Ne çektiğimi bi Allah bide ben bilirim. O gaz hep kökünde be kardeşim:cherry:. Makina canı istediğinde 110 yapıyo istemediğinde 60' geçmiyo zavallı:mrgreen:.Dinlemedik bilenleri şimdi dana gibi araştırıyoruz her yeri.:).HAyırlısı seneye artık kendimizle birlikte artçımızıda istikrarlı taşıycak bi makinaya terfi edicez inşlallah.

haydi hayırlısı....Kymco xcıtıngler sana göre...fiyatlarda uygun...

Abicim sana YK2 yakışır bana sorarsan...ben seni ona layık görüyorum güzel insan...:rendeer:

sendeki şu guvvatlı nefesle beni okuyup bi üflesen bende 1000 RR sahabı olucam...yanlış sektördesin bence...:P

Tanju
23 Eylül 2007, 23:07
tasarım çok hoş özelliklerde fena değil, alınabilcek bir motor tabi şartlar el verirse burgman'a rakip olacağını sanmıyorum destek ve kalite açısından :)

DARKDIAMOND
23 Eylül 2007, 23:28
haydi hayırlısı....Kymco xcıtıngler sana göre...fiyatlarda uygun...

Abicim sana YK2 yakışır bana sorarsan...ben seni ona layık görüyorum güzel insan...:rendeer:

sendeki şu guvvatlı nefesle beni okuyup bi üflesen bende 1000 RR sahabı olucam...yanlış sektördesin bence...:P

Ağzından bal damlıyo kardeşim:rendeer:.İnşallah o veya benzeri bi makinayı düşünüyorum.Nefes işine gelince,mangalda kuvvetlide maneviyatda biraz arızalı olabilir.:cherry:.Ha sırf rüzgar olsun diye istiyosan en hızlısından üfüfürürüm valla:mrgreen:.Ama senin içinde 1000RR duası ederim.İnşallah en kısa zamanda kavuşursun,.İtersen sana VARADERO duası edeyim.Tam senlik makina nede olsa.:cat:

mete_han
23 Eylül 2007, 23:38
abi yok Varadero kalsın ben cbfden memnunum...siz mutlu olun ben halimden memnunum...motorum varsa kral benim...modelin önemi yok...iyi kötü gidiyoruz biyerlere ...

DARKDIAMOND
28 Ocak 2008, 16:38
Gelirdi gelmezdi,satardı satmazdı derken Myroad700 Silkar'ın sitesinde tanıtılmaya başlanmış.Bence yeni Xciting500i.e. ile birlikte fuarda tanıtılır ve satışına başlanır.Tahminimce iş yapar gibi.Aşağıdaki linkten bilgi edinebilirsiniz.
http://www.kymco.com.tr/html/myroad700.html

ayk
28 Ocak 2008, 21:21
motor cok sağlam duruyo hakkatten 10 numara olmuş bence son noktayı koymuşlar burgmanı sallar bu motor hemde cok sallar

DARKDIAMOND
28 Ocak 2008, 21:32
ASıl bomba Gilera GP800 ama O'nun Türkiye'ye gelip gelmeyeceği belli olmadı.V2, 800cc ve 75hp'lik motoruyla 200km/h'lık fabrika verisi bir son sürati var.Bilmem Suzuki'nin bir cevabı olacakmı bunlara ama dedikodulara göre onlardanda megascooter klasmanında bir bomba gelebilirmiş.

mete_han
28 Ocak 2008, 21:57
motor cok sağlam duruyo hakkatten 10 numara olmuş bence son noktayı koymuşlar burgmanı sallar bu motor hemde cok sallar

Gilere Nexus 500...Kymco xcıtıng 500 ün yanında zaten BURGMAN a motor dendiğinde içim sızlıyor...

asm
28 Ocak 2008, 22:03
Gilere Nexus 500...Kymco xcıtıng 500 ün yanında zaten BURGMAN a motor dendiğinde içim sızlıyor...

Burgman,Xciting kadar sağlam durmuyor işin açıkçası

Seleyi oturunca rahatlığını bilemem ama Burgman'ın gidon ile sele arası boşluğu bir garip geliyor bana

ketchup
28 Ocak 2008, 22:21
Ben 700cc'lik bir motordan 65-70 beygir beklerdim, 55 beygir gelmiş. olsun o da iyi, acaip torku varmış. 220 ibre biraz zorlama olmuş ama belki yokuş aşağı 200 görür... Bu arada Suzuki de boş durmayıp Strider'ı üretir belki. 900cc miydi o?

alp_tunay
28 Ocak 2008, 22:35
Myroad ın fiyatı hakkında bir bilgi var mı?.......

DARKDIAMOND
30 Ocak 2008, 00:37
Myroad ın fiyatı hakkında bir bilgi var mı?.......

Şu an için sitesinde fiyat belirtilmemiş.Eğer yeni Xciting500i.e.'yi getirip eski fiyattan satarlarsa,Myroad700'de en çok 15000-16000ytl civarında olur diye düşünüyorum.Honda/SW600'den pahalı satmaya kalkarlarsa piyasada çakılmamaları için hiçbir sebep yok.

alp_tunay
30 Ocak 2008, 00:43
Şu an için sitesinde fiyat belirtilmemiş.Eğer yeni Xciting500i.e.'yi getirip eski fiyattan satarlarsa,Myroad700'de en çok 15000-16000ytl civarında olur diye düşünüyorum.Honda/SW600'den pahalı satmaya kalkarlarsa piyasada çakılmamaları için hiçbir sebep yok.

O zaman SW daha cazip donanımlarıyla.... Bence tutulmaları için aşağıda fiyat belirlemeleri lazım.....:cat:

Şahsen ben SW tercih ederim....:cat::cat: Her ne kadar honda antipatisi olsada kymco nerde honda nerde?....:cat::cat::cat:

DARKDIAMOND
30 Ocak 2008, 00:49
O zaman SW daha cazip donanımlarıyla.... Bence tutulmaları için aşağıda fiyat belirlemeleri lazım.....:cat:

Şahsen ben SW tercih ederim....:cat::cat: Her ne kadar honda antipatisi olsada kymco nerde honda nerde?....:cat::cat::cat:

Aslında doğru söylüyosunda Alp,sanki Kymco'nunda (Xciting'in) daha derli toplu bir duruşu var.Myroad'da dizayn olarak sanki scooter'den vitesliye doğru,daha doğrusu otomatik touring'e doğru bi geçiş yapmaya çalışmış gibi.Baya baya scooter'de uzmanlaşmaya başladı adamlar.

alp_tunay
30 Ocak 2008, 00:51
O kadar para bağlayacak adam 1. ci olarak marka... 2. ci olarak 2.el piyasası... 3. olarak SW daha konforlu.... 4. olarak daha ekonomik olduğunu düşünüyorum....:cat:

DARKDIAMOND
30 Ocak 2008, 01:01
O kadar para bağlayacak adam 1. ci olarak marka... 2. ci olarak 2.el piyasası... 3. olarak SW daha konforlu.... 4. olarak daha ekonomik olduğunu düşünüyorum....:cat:

Aynen katılıyorum.Bi şu ekonomik için yakıtını kastettiysen,o biraz göreceli.

Büyük ihtimalle Myroad fuar'a gelecek.Kafamızdaki soruların bir kısmına cevap bulabileceğimizi sanıyorum.Özellikle Maxi veya megascooter piyasası artık çok daha haraketli geçecek.Zira bildiğim kadarıyla Peugeot'da mart'ta 500cc'lik Satelis'i piyasaya sürecek.Tüketiciye yarıycakmı?Zaman gösterecek.

Kartal23
30 Ocak 2008, 01:31
harika bir motora benziyo. bir de tr de görsek ya.. her yıl yeni yeni modellerle piyasa kızışıyor. bakalım bu motorun piyasası ne olacak...

kayku
30 Ocak 2008, 01:37
kymco suzuki ye rakip mi buna gülerim hemde doya doya :D

THE_LANCET
30 Ocak 2008, 02:52
Hiçte fena değil, hatta güzel. Paylaşım için sağol Mete_han abi

enolaguy
28 Mart 2008, 04:24
kymco suzuki ye rakip mi buna gülerim hemde doya doya :D

Çok gülmen gerekicek çünkü kymco nun zaten 10 yıldır scooterdaki pazar payı suzukiden daha büyük.

şu anda dünya scooter pazar sıralaması
1 piaggio
2 honda
3 kymco

Şeklinde....

Kymco Amerikan pazarında ise Piaggio nun bile önünde. Kymco tam 25 sene Honda ya scooter yaptı ve üzerlerine Honda yazıldı. ATV de ise dünyada bir numaradır kendileri bu yüzden bilir bilmez konuşmayın.

mete_han
28 Mart 2008, 04:41
Aynen katılıyorum.Bi şu ekonomik için yakıtını kastettiysen,o biraz göreceli.

Büyük ihtimalle Myroad fuar'a gelecek.Kafamızdaki soruların bir kısmına cevap bulabileceğimizi sanıyorum.Özellikle Maxi veya megascooter piyasası artık çok daha haraketli geçecek.Zira bildiğim kadarıyla Peugeot'da mart'ta 500cc'lik Satelis'i piyasaya sürecek.Tüketiciye yarıycakmı?Zaman gösterecek.

Kuzen fuara gelmedim bu makina...Kymco fuarda çok silikti...ama senin kafandaki KYMCO sevdası hiçç bitmez...:P

SAKİ
28 Mart 2008, 11:11
Bırakalım kymco'yu falan scooter'da dünyanın kabul ettiği tek ülke İtalyadır.Scooter alacaksan bu kesinlikle italyan olmalı kullananlar iyi bilirler,sadece scooter değil hangi tarz motosiklet alacaksan bu İtalyan olmalı, fuarda Ducatı leri hepimiz gördük tek kelimeyle muhteşem makinalar.Motosiklet İTALYAN işidir.:cat:

navigator55
28 Mart 2008, 12:04
Makina kalite ve yakışıklı ama yağı suyu ve yakıtı da eklenince hatırı sayılır bir
ağırlığa yani 300 kg ye yaklaşıyor bence biraz diyete ihtiyacı var,neredeyse
bir cruiser gibi olmuş.

DARKDIAMOND
28 Mart 2008, 12:15
Kuzen fuara gelmedim bu makina...Kymco fuarda çok silikti...ama senin kafandaki KYMCO sevdası hiçç bitmez...:P

Birader MYroad 700 gelmedi ve bundan sonrada getireceklerini pek sanmıyorum.
BUnu haftasonu Kymco sevdasını bi konuşalım Mete kardeş:cherry:.Nedense Xciting'den bi türlü vazgeçemedim birader ya.

Bırakalım kymco'yu falan scooter'da dünyanın kabul ettiği tek ülke İtalyadır.Scooter alacaksan bu kesinlikle italyan olmalı kullananlar iyi bilirler,sadece scooter değil hangi tarz motosiklet alacaksan bu İtalyan olmalı, fuarda Ducatı leri hepimiz gördük tek kelimeyle muhteşem makinalar.Motosiklet İTALYAN işidir.:cat:

Katılmamak elde değil ama piaggio,Aprilia ve Gilera'nın içindeki 500'lük motorların Tayvan ve hatta Kymco malı olduğunu biliyormuydun?

Makina kalite ve yakışıklı ama yağı suyu ve yakıtı da eklenince hatırı sayılır bir
ağırlığa yani 300 kg ye yaklaşıyor bence biraz diyete ihtiyacı var,neredeyse
bir cruiser gibi olmuş.

EN büyük handikapıda budur bu makinanın.268kg ne demek ya?

asm
28 Mart 2008, 12:16

Olaya sadece kendi görüşünüzden bakıyorsunuz.

Zevk,renk işi gerçi...

atlantic
28 Mart 2008, 12:37
Güzel güzel, gayet güzel bence... GP800 kadar olmasa da kalite olduğu her ayrıntıdan belli. Bu da gösterge paneli...

http://www.scooterinsight.it/images/kymco_myroad700_panel-thumb.jpg

brody
01 Nisan 2008, 15:21
silkar internet sitesine eklemiş bu motoru. Getirecekler herhalde.

http://www.kymco.com.tr/html/myroad700.html

zatcı
25 Ağustos 2009, 02:21
slm usta bu makine adamı sömürür,varını yoğunu alır :queen:500 lüğü 5-5.5 lt yakıyor100 km de...bunu ??????700 ciiii ciiii!!!!:silent::silent::flower: