Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway KeeWay 250cc Landcruiser
Sayfa :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
votka
17 Ağustos 2005, 18:37
Bu motor bence çok tutucak, alacağım da inşallah.
http://www.menintools.com/ventovthunder.html
just_life
17 Ağustos 2005, 18:52
2 silindir hava sogutmalı 18 beygir agırlıga benim motor kadar vardir. 170 civari sanırım
votka
18 Ağustos 2005, 18:13
2 silindir hava sogutmalı 18 beygir agırlıga benim motor kadar vardir. 170 civari sanırım
http://img352.imageshack.us/img352/9697/landcruiser2509cw.jpg
valla hiç motorum olmadı kıyaslayamıyorum estetik açıdan hoş görünüyor,
gerçeği nasıldır seneye göreceğim inşallah...
just_life
18 Ağustos 2005, 18:20
İnşallah seneye almış olursun ozaman sende bize özelliklerini yazarsın. Bu arada motorda görüntü ve işçilik göz alıcı :cat:
deskator
18 Ağustos 2005, 18:30
cidden çok şık duruyor ... birde şu jant olayı bıraz daha klasik olsaymış . . :cat:
votka
19 Ağustos 2005, 18:59
jant olayıda harlay fatboy arak, harleyin ki tam kapalı...
UKYO
19 Ağustos 2005, 19:11
gerçekten güzel bi motora benziyo,birde kaliteli olursa çok satar
tillki
19 Ağustos 2005, 19:27
valla az kalsın jinlun alacaktım bu motoru görünce vazgeçtim. bide 150 super lıght alanlar memnun çıkınca beklicem bu motoru umarım çok geç kalmaz.
kafein
19 Ağustos 2005, 19:45
fiyatları ne olacak peki aşağı yukarı bu motorların? jinlunlar kadar ucuz olur mu sizce?
votka
19 Ağustos 2005, 20:51
Amerikada fiyatı 3500 usd gözüküyor, öyle gelirse süper bende başlangıç diye
150cc superlight düşünyordum ama aranırken bunu gördüm kaldım zaten onların da gelişi yılan hikayesine dönmüştü, inşallah bu da öyle olmaz çünkü 2006 dedi
motomax.
tillki
22 Ağustos 2005, 19:53
keewaay sitesindeki motor aynı kawasaki en 500 görünümü.
votka
20 Eylül 2005, 19:16
yaw rica etsek bunuda su soğutma yapmazlarmı,regalle aynı parayada satsalar :queen:
kurssat
20 Eylül 2005, 19:32
heee oldu olcak abs de istiyek sissy barsız olmaz ztn :thumleft:
BALiNA
21 Eylül 2005, 15:08
Cidden fena görünmüyo Bende aranıyorum böyle bişiler, belki regal raptor olabilir ondanda hiç şikayet eden görmedim ama biraz önce şu topikte http://www.motosiklet.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6957 bi alet gördüm eğer motomax onu getirirse ben direk dalarım. Bilgisi olan varmı ?
kurssat
21 Eylül 2005, 19:49
3850ytl gibi bi fiyatı olması lazım superlight la kıyaslarsak
ama motomax yok bu motosiklet daha kıllı bn bundan daha fazla kar etcem derse bilemem
yaw o değilde çok güzel bu yaaaaaaaaaaa :queen:
MeTaL
21 Eylül 2005, 20:46
Amerikada fiyatı 3500 usd gözüküyor, öyle gelirse süper bende başlangıç diye
150cc superlight düşünyordum ama aranırken bunu gördüm kaldım zaten onların da gelişi yılan hikayesine dönmüştü, inşallah bu da öyle olmaz çünkü 2006 dedi
motomax.
Fiyatı America dakinden daha ucuz olur burada, çünkü America daki orjinal Bulgar malı yani Çin de üretilmiyor buraya gelecek olan motor Çin malı olacağı için büyük ihtimalle en fazla 3.500 YTL civarında olacaktır ...
-CRiminAL-
27 Aralık 2005, 04:13
Bu motor Türkiyeye gelmeyecek arkadaşlar.
tantalis
27 Aralık 2005, 18:48
Bu motor Türkiyeye gelmeyecek arkadaşlar.
Motomax yetkilisiyle görüştüm "Ocak ayı sonu, Şubat gibi gelir" dedi bu motorlar için.
Argento
27 Aralık 2005, 19:19
Arkadaşlar " http://www.keewaymotor.com/m_land.html " adresindeki multimedia kısmında bu modelin iki versiyonu bulunmakta. Biri nakopper diğeri clachopper :). Walla cıbılchopper modeli benm hoşuma gide de asıl soru şu motomax bu motoru getirecek mi? " tantalis " cidden görüştün mü?...
Ps: model adlandırmaları bana ait. nasıl pek iğrenç olmuş dimi? :)
Argento
27 Aralık 2005, 19:36
Uppsss... Şimdi fark ettim. Sanırım motomax 250'lik işini noktalamak üzere ama supershadow mu landcruiser mi model olduğu konusunda bi fikrim yok.
" http://www.motomax.com.tr/fiyatlar.asp#MOTOMAXKEEWAY "
-CRiminAL-
27 Aralık 2005, 21:12
Motomax yetkilisiyle görüştüm "Ocak ayı sonu, Şubat gibi gelir" dedi bu motorlar için.
Arkadaşım iyi diyon güzel diyonda o Ocak ayı sonu Şubat başı gelecek motor Land Cruiser değil.Sadece Supershadow gelecek bu sene Türkiyeye.Şu anki bilgi bu şekilde.
tantalis
27 Aralık 2005, 22:03
Arkadaşım iyi diyon güzel diyonda o Ocak ayı sonu Şubat başı gelecek motor Land Cruiser değil.Sadece Supershadow gelecek bu sene Türkiyeye.Şu anki bilgi bu şekilde.
Galiba haklısın arkadaşım. Motomax' ı aradığımda adam bana "chopper modeli gelicek" dedi. Ne landcruiser nede supershadow dedi. Şubat'da gelicek olan model supershadow galiba dediğin gibi
-CRiminAL-
27 Aralık 2005, 22:50
Galiba haklısın arkadaşım. Motomax' ı aradığımda adam bana "chopper modeli gelicek" dedi. Ne landcruiser nede supershadow dedi. Şubat'da gelicek olan model supershadow galiba dediğin gibi
Evet aynen öyle.Çünkü ben bizzat motomax bölge müdürlüğüyle mailleşiyorum.Bi de Land Cruiser daha pahalı.Hemen getirmemeleri normal dostum
v_star
28 Aralık 2005, 22:34
land cruıser bir gelirse kesin cok tutulur şimdi piyasa hepsini sokup tek ürüne yönlenmeyi engellemek istiyorlar ama gelirse ilk taliplilerindenim...
happygollum
28 Aralık 2005, 23:16
FİYATI BELLİMİ tahmini bişi varmı
-CRiminAL-
29 Aralık 2005, 14:15
Kura göre hesaplarsak 3800 civarı dostum
LesPaul
29 Aralık 2005, 14:24
keşke bu gelseydi ama bu değil de supershadow gelcekmiş diyolar...
zeda3000
29 Aralık 2005, 16:39
Motor gercekten gusel ama yine sisy bar yok. (Cok mu zor bu mereti takmak yaww.) Jantlarin kapali olmasi hava turbulansinda sorun yaratabiliyor.Ama motorun cizgileri gercekten cok gusel yasayan bir klasik gibi duruyor. Surucuye yakisan bir motor. Umarim yakin zamanda goruruz piayasada. Arkadaslar bu arada dikkatinzi cektimi keeway hic reklam yapmiyor.
jameika34
29 Aralık 2005, 18:30
yaw rica etsek bunuda su soğutma yapmazlarmı,regalle aynı parayada satsalar :queen:
Ben Bugün Senin için rica ettim :queen: :queen: Su Soğutmalı Yapacaklarmış.:queen: Hiç merak Etme:queen:
-CRiminAL-
29 Aralık 2005, 20:12
Motor gercekten gusel ama yine sisy bar yok. (Cok mu zor bu mereti takmak yaww.) Jantlarin kapali olmasi hava turbulansinda sorun yaratabiliyor.Ama motorun cizgileri gercekten cok gusel yasayan bir klasik gibi duruyor. Surucuye yakisan bir motor. Umarim yakin zamanda goruruz piayasada. Arkadaslar bu arada dikkatinzi cektimi keeway hic reklam yapmiyor.
Sanırım Cruiser tarzını vurgulamak istemişler.Sissybar biraz abartabilirdi bu motoru.Ayrıca bu motor 2007de Türkiyeye gelirse zaten çok özelliği değişir.
Ayrıca ne kadar enteresandır ki haklısın.Yani Keeway reklam yapmadan bu kadar popüler.Üstelik daha gelmeyen modelleri bekliyoruz,tartışıyoruz burada.Sadece dergilerde gördüm Keeway'i.
DeNNiS
30 Aralık 2005, 22:30
çok güzel yaa
DeNNiS
30 Aralık 2005, 22:31
fiyatı nedir bunun
zipir
30 Aralık 2005, 23:10
fuara görcez herhalde
-CRiminAL-
31 Aralık 2005, 00:30
Dostlar heryerde söledim.Yine diyom bu motor gelmeyeceeek.Fuarda falan yok bu.Supershadow geliyor şu anda.Onu fuarda göreceksiniz
LesPaul
31 Aralık 2005, 00:42
evet arkadaşlar, supershadow gelicek. onu tartışalım bence. bunun kadar olmasa da o da güzel ve o da 250lik. viragonun aynısı o gelecek olan.
elbet bir gün gelecek gelmezse gider macaristandan alırım
vlad1462
01 Ocak 2006, 21:15
ya bu motorun nesi güzel ya.ben hiç hoşlanmadım.:farao:
ama gelmesini isterim genede.madem siz sevdiniz:thumleft:
-CRiminAL-
02 Ocak 2006, 01:24
elbet bir gün gelecek gelmezse gider macaristandan alırım
Türkiyede satılmayan bi modelin ruhsatını alamazsın.Hani uyumluluk belgesi bunun demezlermi adama:P
Bi de Gümrükten nasıl geçirecen onu merak ediyom.
Vergisi motoru geçer.:pr:
arkadaşlar geliyo işte hani gelmiyodu milleti kandırmayalım bilmeden
-CRiminAL-
09 Ocak 2006, 23:25
arkadaşlar geliyo işte hani gelmiyodu milleti kandırmayalım bilmeden
Lafın banaysa Motomaxte son ana kadar getirmeyeceğini söylemişti.Kafadan atmadık herhalde.Son anda anlaşmışlar.
criminal kardeş: keeway e telefonla sordum.
bu iki model de fuarda tr de olacağını söylediler.
yalan değildir sanırım.
sizlerde sorabilirsiniz .
Lafın banaysa Motomaxte son ana kadar getirmeyeceğini söylemişti.Kafadan atmadık herhalde.Son anda anlaşmışlar.
tamam arkadaşım o zaman tam öğren ondan sonra topic aç belki adam bunu bekliyodu sen gelmicek diye ısraar ettin diye gitti belki başka motor aldı yani gereksiz şeyler bunlar....
diyebilirsinki bana gelmicek dediler ama bi fuarı bekleminizi tavsiye ederim falan de ben söledim kesin gelmicek nası ruhsat alcan falan diye kafa karıştırma...:farao:
babakas
10 Ocak 2006, 19:12
Herkese Merhaba,
Siteye yeni kaydolan, henüz motor ehliyeti olmayan, ağır bir kalp ameliyatının ardından ehliyet alıp hayatında ilk kez motora binecek birisi olarak: Günlerdir alacağım motorun peşine düşmüş durumdayım. Sonunda ben de Keeway'leri keşfettim ve Supershadow ya da Land Cruiser almak niyetindeyim. Bu arada İnternette araştırırken, Keeway'in, Motomax'ın iddia ettiği gibi bir Avrupa markası ve üretimi olmadığını, 14.000 kişilik personeli olan bir Çin firmasının Çin'de Qian Jing adıyla pazarladığı motorunu 1999'dan beri dünyaya Keeway adı altında ihraç ettiğini keşfettim. Motomax'a mail atarak potansiyel müşterilerini eşek yerine koymamaları konusunda uyardım, artık gerisi onlara kalmış, ister bu bilinçli yanlışı düzeltirler, isterse düzeltmezler, ama ben en azından mororcu camiayı bu durumdan haberdar edeyim dedim.
Shamyl
10 Ocak 2006, 19:29
babakas geçmş olsun...gönlüne göre bi motor alırsın inşallah:cat:
-CRiminAL-
11 Ocak 2006, 03:58
Herkese Merhaba,
Siteye yeni kaydolan, henüz motor ehliyeti olmayan, ağır bir kalp ameliyatının ardından ehliyet alıp hayatında ilk kez motora binecek birisi olarak: Günlerdir alacağım motorun peşine düşmüş durumdayım. Sonunda ben de Keeway'leri keşfettim ve Supershadow ya da Land Cruiser almak niyetindeyim. Bu arada İnternette araştırırken, Keeway'in, Motomax'ın iddia ettiği gibi bir Avrupa markası ve üretimi olmadığını, 14.000 kişilik personeli olan bir Çin firmasının Çin'de Qian Jing adıyla pazarladığı motorunu 1999'dan beri dünyaya Keeway adı altında ihraç ettiğini keşfettim. Motomax'a mail atarak potansiyel müşterilerini eşek yerine koymamaları konusunda uyardım, artık gerisi onlara kalmış, ister bu bilinçli yanlışı düzeltirler, isterse düzeltmezler, ama ben en azından mororcu camiayı bu durumdan haberdar edeyim dedim.
Birşeyi düzeltmek istiyorum.Keeway bir Avrupa markasıdır arkadaşım.Ama çinde üretildiği doğru.Motomax Keewayin Avrupada üretildiğini iddia etmiyor.Ben düzenli olarak Motomax ile mail alışverişinde bulunuyorum.Motorların Çinde üretildiği bilgisini zaten onlar da belirtiyor.Bunu aylar evvel bana zaten yazmışlardı.Ancak marka bir Macar markasıdır.Patentleri Macaristanda bir firmaya aittir.Bu konuda zaten herkes bilgi sahibidir.Sana hangi birim ne iddia etti bilemiyorum ama zaten bu motorlarla ilgilenen arkadaşlarımız neyin ne olduğunu çok iyi biliyor.Yine de araştırmışsın sağol.Ama bilgiler kısmen doğru.
Bu arada umarım sağlığına kısa sürede kavuşursun...
İyi sürüşler
Bahadır73
11 Ocak 2006, 16:37
sevgili arkadaşlar herkesin kurban bayramı kutlu olsun iyi bayramlar.
alıntıdır!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Motomax-Keeway, motosiklet sektörüne yabancı olmayan ve uzun zamandan beri birçok markanın distribütörlüğünü başarılı şekilde yapan MOTOMAX firmasının ciddi ve uzun süreli araştırmalarının sonucunda işbirliği yapmaya karar verdiği Keeway firmasıyla işbirliği yapmasıyla oluşmuştur. Keeway, Avrupa piyasalarında ve hatta Amerikan pazarında yoğun talep görmekte olan, tamamen kalite ve dizayn üzerine yoğunlaşmış bir Avrupa firmasıdır. Tümüyle Avrupa standartlarına uygun olarak üretilmiş ve sektörde tanınmış tasarımcılar tarafından dizayn edilmiş modellerinin hepsi tüm dünya piyasalarında yüksek adetlerde satılmaktadır.
Motomax olarak ekonomik fiyata önem veren müşterilerimizin taleplerini karşılamak için piyasaya sunulan Motomax-Keeway modellerini belirlerken ve hatta işbirliğimizi oluştururken esas olanı farklılık ve benzersizlik olarak nitelendirip, modellerimizin piyasada bulunan diğer modellerle aynı olmaması ve kalite açısından mükemmel olması için özen gösterilmiştir.
Bu çerçevede, kısa süre önce pazara sunduğumuz, üretim ve tasarımında katkılarımız bulunan Motomax-Keeway modellerinin satışını yapan 200 den fazla bayimizden ve binlerce kullanıcımızdan ürürnlerimiz hakkında gerek kalite, gerek fiyat, gerekse yedek parça konularında memnuniyet verici görüş almaktayız..
Ayrıca, halen satılmakta olan Motomax-Keeway modellerinin yanında kısa süre içerisinde pazarımıza sunmayı planladığımız bir çok yeni modelimiz üzerinde özenli çalışmalarımız devam etmektedir. Yeni modellerimize ait gelişmeler güncel olarak sitemizden yayınlanmaktadır.
sanırım bu tatmin eder sizi
fraktal
11 Ocak 2006, 21:18
tatmin :silent:
düzey:cat:
-CRiminAL-
11 Ocak 2006, 21:50
alıntıdır!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Motomax-Keeway, motosiklet sektörüne yabancı olmayan ve uzun zamandan beri birçok markanın distribütörlüğünü başarılı şekilde yapan MOTOMAX firmasının ciddi ve uzun süreli araştırmalarının sonucunda işbirliği yapmaya karar verdiği Keeway firmasıyla işbirliği yapmasıyla oluşmuştur. Keeway, Avrupa piyasalarında ve hatta Amerikan pazarında yoğun talep görmekte olan, tamamen kalite ve dizayn üzerine yoğunlaşmış bir Avrupa firmasıdır. Tümüyle Avrupa standartlarına uygun olarak üretilmiş ve sektörde tanınmış tasarımcılar tarafından dizayn edilmiş modellerinin hepsi tüm dünya piyasalarında yüksek adetlerde satılmaktadır.
Motomax olarak ekonomik fiyata önem veren müşterilerimizin taleplerini karşılamak için piyasaya sunulan Motomax-Keeway modellerini belirlerken ve hatta işbirliğimizi oluştururken esas olanı farklılık ve benzersizlik olarak nitelendirip, modellerimizin piyasada bulunan diğer modellerle aynı olmaması ve kalite açısından mükemmel olması için özen gösterilmiştir.
Bu çerçevede, kısa süre önce pazara sunduğumuz, üretim ve tasarımında katkılarımız bulunan Motomax-Keeway modellerinin satışını yapan 200 den fazla bayimizden ve binlerce kullanıcımızdan ürürnlerimiz hakkında gerek kalite, gerek fiyat, gerekse yedek parça konularında memnuniyet verici görüş almaktayız..
Ayrıca, halen satılmakta olan Motomax-Keeway modellerinin yanında kısa süre içerisinde pazarımıza sunmayı planladığımız bir çok yeni modelimiz üzerinde özenli çalışmalarımız devam etmektedir. Yeni modellerimize ait gelişmeler güncel olarak sitemizden yayınlanmaktadır.
İşte budur dostum.Ben dedim bilen biliyor diye.Keewayi ancak kullananlar bilir.
Sana tamamen katılıyorum.
Keyifli Sürüşler...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO