PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway KeeWay 250cc Landcruiser

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17

megasoft
18 Nisan 2006, 14:20
Fuarda görüştüğüm yetkili 10 mayıs da tüm bayilerde olacağını belirtmişti. Reklam olayı ise tahminim bizleri bekletmek onun için önceden reklam veriyorlar. Ben yinede beklemekten yanayım. Zaten diğer bazı firmalar ÖTV yi yansıttı. Bunlar ise yansıtmadı.

infrared
18 Nisan 2006, 19:16
23 nisan 30 nisan 5 mayıs, tekrar 23 nisan derken .........
bu olay haziran'a kalır dostlar ve yaz biter...
su an en çok iş yapacak topic: Stokta satışa hazır bekleyen motorlar topici olur kanaatindeyim.........

Magico_SortE
19 Nisan 2006, 00:27
arkadaşlar şu aralar motor araştırması içinde boğuluyorum resimlerdende motorun ne olduğu pek anlaşılmıyor üzerinde insan varken olan fotolar olursa çok memnun olurum geçen gün izmirde keeway satıçısıyla konuştum 1 ay içind emodelin geleceğini söyledi büyük bir merakal bekliyorum mondial ile keeway arasında mekikteyim yardımlarınızı bekliyorum
kazasız belasız günler dilerim herkeze ...

ozan_
19 Nisan 2006, 20:15
:silent: ya beni hepten caydırmayaçalışıyo adamlar tam iki aydır motor alıcam en son tamamen vazgeçeçem:farao: tam net bi cevap werse bi bayii yemin ederim dişimi kıracam en son benzinini bile koyamayacağım ikinci el bi motor olucam o olacak binemeyeceğimde:pr:

infrared
19 Nisan 2006, 20:40
Fuarda görüştüğüm yetkili 10 mayıs da tüm bayilerde olacağını belirtmişti. Reklam olayı ise tahminim bizleri bekletmek onun için önceden reklam veriyorlar. Ben yinede beklemekten yanayım. Zaten diğer bazı firmalar ÖTV yi yansıttı. Bunlar ise yansıtmadı.

Dikkatini çekerim yansıtılmamış fiyat Nisan sonuna kadar.
Yani motor geldiğinde fiyatlar artmış olacak..:)

Bak topice http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11014&page=6

gumusarda
19 Nisan 2006, 21:00
Dikkatini çekerim yansıtılmamış fiyat Nisan sonuna kadar.
Yani motor geldiğinde fiyatlar artmış olacak..:)

Bak topice http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11014&page=6
doğru söylüyorsun,bana da öyle geliyor.. bunlar bi dümen mi çeviriyorlar mı acaba diye düşünmeden de edemiyorum.. ama öyle bişey olsa millet kıyameti koparır yaa. cesaret edebilirler mi sence..? :silent:

ozan_
19 Nisan 2006, 21:02
bu noktayı ben de anlıyamadım gerçekten bide böyle bi söylenti war mayısta yansıtılıcakmış fiyatlar nasıl iştir anlamadım kime yansıtmamış olacak bu adamlar buı fiyatı yada şimdiden gidip spriş wermek mi yada isim yazdırmak mı gerekiyo bundan etkilenmemek için :) ya cidden anlamadım nasıl bir iş bu yaa:pr: bana en son gs500 aldırcaklar kendimi paralayıp belkide iyi yapacaklar:bounce:

gumusarda
19 Nisan 2006, 21:06
dostum ben de çok sıkıldım... fena kaptırmıştım kendimi ama harbiden soğumaya başladım.

ozan_
19 Nisan 2006, 21:10
yani nerde kaldı ciddi firma motomax hani arkasındaydı bilmem neydi hani adamlarda forumu tkaip ediyolardı daha bayileri bile dooru düzgün bir bilgi vermiyolar.sence birisi çıkıp tüm başlıktaki insanlara net bi bilgi wermesi gerekmiyormuydu gerekmezmiydi

gumusarda
19 Nisan 2006, 22:36
gerekmez olr mu ozan.. bayiye gittik,konuştuk falan,"nasıl motor dedim,beğendin mi?" bilmiyorum valla dedi,daha görmedim.. e satıyosun abi dedim yaa,nasıl satıyorsun bilmediğin makineyi.... bi de ballandırıyo ki.. :mrgreen: görücen. işini bilen abilerimiz yok mu tabii ki var; ama bunlar da var..
hele geçenlerde başka bir markaya bakmaya gittim. adam çok acemi.çıkınca hanıma, bundan satıcı olmaz dedim. çalıştırdı motoru, egzostdan (ortasında kaynak yerinden) su damlıyo. aküden geliyo dedi. bak dedim burdan akıyo.. delik var 3 tane,su çıkıyo deliklerden.. çalıştıkça hava kabarcıkları ve su akıyo. gaz verdim biraz, bu sefer de stop etti. n'oluyo dedim,"abi bunlarda problem var,motor ısınmadan gaz yemiyo" dedi..:mrgreen: e almam ki ben bu motoru canım benim.. öyle bi konuşuyorsun ki,alacağım varsa da almam..

infrared
20 Nisan 2006, 11:41
Yeni Anket... Uğrayı verin.
Yeni bir Chopper/Cruiser 250cc alacak olsanız hangisini tercih ederdiniz?
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=210557#post210557

redboyx
20 Nisan 2006, 22:49
aloooo millet ben paeşinatımı verdim motorumu bekliyourım
bi gelmezse mahkemeye veririm allahıma

poweroflife
21 Nisan 2006, 14:30
merhaba redboyx iiyide hangi motoru getirecekler bir sürü şey solıyorlardı bu kesin bu şekilde gelecek diyorlarmı peki?parayı verdinde hangi motoru veriyorlar ve zaman olarak ne dediler?ne kadar peşinat verdin?nisandan sonra getirirlerse ötv den etkilenecekmisin?

redboyx
21 Nisan 2006, 19:20
valla kardeş şimdi bi mail aldım
mayıs sonu geliomuş motor ancak
bende paramı geri alıp yarın gidip hyosung alıcam
yeter beya yeter böyle rezalet olmaz
adamlar 25 nisanda gelcek dir motor satıolar....

ozan_
21 Nisan 2006, 19:49
ya sanırım bizimle dalga geçiyolar:pr: bi dünya insan war bu sitede bu motoru bekleyen.yani kimi şu zaman kimi bu zaman diye tarih weriyo bayilerin en son bende bayilerden birine mail attım ve aldığım cevap bu oldu :farao:

Yeni Keeway modellerinin satisina Mayis ayinin son haftasina dogru baslanacaktir. Bu tum bayiler icin gecerli olan durumdur. Yedek parca konusunda bi problem olacagini bizler dusunmemekteyiz. Gerekli alt yapi calismalari Motomax firmasi tarafindan yapilmaktadir.

Saygilarimizla,

FEYIZOGLU MOTORLU ARACLAR PAZARLAMA
yani neden insanları oyalamya çalışıyorum anlaymaıyorum.

trasher
22 Nisan 2006, 02:10
demeleri gereken tek şey arkadaş bu motor mayısta çıkıyo bu kadar yok çıkcaktı çıkıyodu değiştirdik yok nisan sonu flan filan ne gerek var böle yapmaya anlamyorum ya noluyo böle yapınca insanlar daha mı fazla geliyo dükkana enteresan bi durum:farao:

Güner
22 Nisan 2006, 10:21
Bende hevesliydim martın başında bu motorları almaya ama beklemekten sıkıldm usandım ve aldım sl150 benim için yeterli bir motor ama şunuda belirteyim, bir daha motor alırsam bu polemiklere kalmadan güvenilir bir marka alırım çünkü güven ve istikrar herşeydir....

teknikmotor
23 Nisan 2006, 01:07
Arkadaşlar ben motomax bayisiyim motorlar nisan 22 ile 30 arsında dağıtılacak
merak etmeyin.motorlar fiyatlarına oranla çok iyi ....
Motomax yoğun talebe yetişecek düzeyde bir firma .. yedek parça sıkıntısı çekilebileceğinede ihtimal vermiyorum.....
ötv indiriminide sayarsak sakın kaçırmayın derim:cat:

redboyx
23 Nisan 2006, 07:58
Motomax yoğun talebe yetişecek düzeyde bir firma .. yedek parça sıkıntısı çekilebileceğinede ihtimal vermiyorum.....

hahaha nisan da geliomuş
kardeşim daha motorlar çinde haberin olsun..
temmuz dan önce gelmez o motorlar
ben dün gittim tiger aldım felaket makine valla

gureli
23 Nisan 2006, 10:39
Motomax Keeway modelleri yılan hikayesine döndü.
Motomax'sın güttüğü siyaseti,ÖTV artışı da tetikledi ve Talep ne kadar yoğun olursa o kadar motor gelecek bence.Ellerinde patlamasından korkuyorlar çünki landcruıserin ilk resimleri belli satışa sunulan modeller de kırpıla kırpıla kuşa döndü tam bir çapır oldu yani,fiat aralıkları da ilk hesaplamalara göre çok yüksek.Eeee durum böyleyken talep fazlası motor getirmeye cesaret lazım .
Haklılar ama vatandaşa da bıkkınlık geldi , bu pazarlama siyaseti çok yanlış bence, çok naz aşık usandırır ata sözümüzü unamıyalım, Sayın MOTOMAX yetkilileri.

teknikmotor
23 Nisan 2006, 12:21
Tiger alanlara müjdem var asla böbrek taşı sıkıntınız olmayacak......müthiş haraketli bol titreşimli yolculuklar sizi bekliyor............ :P
Motomax mevzuna gelince Satış müdürü alican dural bey görevden ayrıldı. Şu anki sıkıntılar bu sebebten...ama bilgi almak isteyenler derviş beyle görüşebilirler.
nisan sonu motorlar elimizdeeeeeeeeeeeeee:rendeer:

gumusarda
23 Nisan 2006, 14:48
selam,motorlar ayın 20 sinde çinden gemiye yüklenmiş diye duydum.. nedir aslı?

Magico_SortE
24 Nisan 2006, 00:40
ya arkadaşlar nereden ayzıyorsunuz ve hangi model üstünde yoğunlaştınız keeway 150 cc ni izmirde almak isteyen hemen alıyor. 250 likler hakkında yazıyorsanız boynum kıldan ince o modeller bir efsane oldu gelememelerinden dolayı :)

hightech
24 Nisan 2006, 23:31
Tiger alalım arkadaşlar.

mostwanted_57
24 Nisan 2006, 23:33
Tiger alalım arkadaşlar.

hayırlı olsun :rendeer:

yrossi
25 Nisan 2006, 00:15
Siz yanlis anladiniz herhalde sayin Teknik motor. Motorlar 22 Nisan degil 22 Mayis'tan itibaren gelecekmis. Feyizoglu mayis sonu diyo bugun sordum..

gumusarda
25 Nisan 2006, 21:08
::deliir:: Galiba hepimiz yorulduk arkadaşlar...
Düşünsenize,daha bir koca ay var... Heeyy hey! Regal Raptor'cular ne biçim döktürüyor. Hepsi bişeyler paylaşıyo.. Land Cruiser fanları olarak hiç birimizde hayat yok gibi geliyor bana. ::crying:: Başka model,başka marka ne biliim,değişik tatlar mı denesek, araştırsak; n'aapsak..Nedersiniz..?
Baksanıza iyice baydı yaa..Off!

raven
25 Nisan 2006, 21:28
landcruiserların gelişi yılan hikayesine döndü. bu motorlar daha gelmeden modası geçecek. :pr:

gumusarda
25 Nisan 2006, 21:58
benim hevesim kaçıyor. 2 aydır motor motor diye herkesi bıktırdım. hayata küstüm alamadım diye.. dün son patlama oldu. (teşbihte hata olmaz) hani içi irin dolu bir çıban vardır çok sancı veren. iki ay yaşadım o sancıyı ve benimle beraber çevremdeki insanlara da yaşattım. ama dün hat safhaya çıtktı sıkıntım. işimde bile çalışamadım doğru dürüst.. sonunda akşam patladım.. çok sancılıydı gerçektende.hanımla beraber son kez gitmediğim motorculara gittik. hepsini dolaştım. gördüm ki gezdikçe karar vermem daha da zor oluyor. öyle ki, jinluna bile baktım,oturdum üstüne.. O'da olmadı. şu an o yaranın hafif ağrısı var üzerimde. ama dünkü kadar sıkmıyorum kendimi. olmazsa olmaz,ölüm yok ya ucunda.. amma kararsızmışım bende. sanırım soğumaya başladım.. geçen sene de aynısı olmuştu...:pale:

desertnight
25 Nisan 2006, 23:45

zuhahaaaaahahaa hangi nisan acaba

redboyx
25 Nisan 2006, 23:54
Tiger alanlara müjdem var asla böbrek taşı sıkıntınız olmayacak......müthiş haraketli bol titreşimli yolculuklar sizi bekliyor............ :P
Motomax mevzuna gelince Satış müdürü alican dural bey görevden ayrıldı. Şu anki sıkıntılar bu sebebten...ama bilgi almak isteyenler derviş beyle görüşebilirler.
nisan sonu motorlar elimizdeeeeeeeeeeeeee:rendeer:

teknik motor kardeş
bakıorum her topicte sıkıosun ama boşa sıkıosun sen motosiklet mi yoksa bisiklet bayiisimisin
tiger la keeway i nasıl kıyaslarsın sen yaa bilgisiz motor seni
tiger tek silindir ve sıfır vibrasyon ve senin keewayinin çıktığı hıza yarı zamanında çıkıo.land cruiser ın bakalım arkadaki kalan motoru hararetten ne duruma düşücek merak ediyorum,allahtan gelmedi bu land de bende doğruyu buldum adam gibi bi motor sahibi oldum..

visor
25 Nisan 2006, 23:58
ne motomus yaw
bende bekliyorum ciksin diye , para tamam, ehliyet tamam. motor yok piyasada hala..bekliyoruz

redboyx
26 Nisan 2006, 00:01
visor motorlar daha çinde haberin olsun hiç bekleme sen..

raven
26 Nisan 2006, 00:59
ya kardeşim bırakın artık şu motomax'ı. adamlar ha geldi ha gelecek diye oyalayıp duruyorlar. bu motorlar gelecek belki gelmesine ama bakalım alanların beklediklerine değecek mi çok merak ediyorum.

fraktal
26 Nisan 2006, 01:28
Şu anda 21. sayfayı okudum ve çok sıkıldım okumaktan, yanlış anlamayın sizlerden değil firmanın bir türlü motorları getirememesi ve potansiyel müşterilerini mağdur etmesinden? Umarım sorunlarınız çözülmüştür...

SoD
26 Nisan 2006, 01:50
Ben şahsen başlarda donanımlı olan Landcruiser ında geleceğini umarak cok bi sevinmiştim ama sonra pahalı olur satamassak gibi salak bir düsünce ile donanımsız ucuz görünümlü olan versiyonunu getirmeye karar vermiş olan motomax ı esefle kınadım ve dandik landcruiser almaktansa Superlight ı tercih ettim...

Kymco Venox gibi 8000YTL nin üzerinde 250 lik cruiser lar gayet satılabiliyorsa donanımlı Landcruiser ında secenek olarak getirilmesi gerekirdi...

Motomax fuarda satışa başlayacaktı ama ÖTV bombası patlayınca 1 aylık ÖTV yi biz ödüyoruz kampayası yapıp 250 likleri sürmediler piyasaya şimdi kampanya biter bitmez dağıtacaklar bayiilere ... bu bence hich etik değil ... ve saygında değil... önce motorları duyur fiyatları açıkla sonra bu fiyatlarla alma şansını insanlara tanıma kampanyan bitince ürünü dağıt... yuhhh hatta yuuhhhhhhh size diyorum... başkada birşey demiyorum...

goya
26 Nisan 2006, 10:01
hepinize motorlu günler arkadaşlar bende bir landcruiser hayranıydım taki fuar'a kadar ogün kararımı verdim ve eski ötv oranı ile hemen bir dadwy aldım çok da memnunum her keze tavsiye ederim.

Hammer
26 Nisan 2006, 10:20
Arkadaşlar ben de uzun süre Landcruiser ve RR arasında kararsız kalmış ve fuara kadar beklemiştim.Landcruiser i görüp biraz hayalkırıklığına uğradıktan sonra ve teslim süresinin de ta o zamandan yetkililerin çelişkili açıklamalarıyla muammaya dönüşmesinin ardından regal raptor a karar vermiştim.

Fakat Ötv furyasında alacak RR bulamadım.Bunun üzerine de en azından kendini ispatlamış olduğunu düşündüğüm Keeway SL 150 aldım.Fena da gitmedi şu ana dek.

Bence 250 lik te ısrarlıysanız RR a bi daha bakın.Yok İlle de motomax olsun motor hacmm de biraz düşebilir problem diil derseniz SL 150 alın.

Tüketiciye bu kadar bekletmeye hakları olmadığını düşünüyorum

fedos
26 Nisan 2006, 13:03
burada kendimizle konuşuyoruz sanki .beklemeye daha fazla katlanamayıp geçen hafta bir regal aldım ,
hepinize sabırlar diliyorum .

gumusarda
26 Nisan 2006, 21:07
MOTOMAX ÇOK FENA MÜŞTERİ KAYBETTİ ÇOOK!!! YAZIK OLDU VALLA..

megasoft
26 Nisan 2006, 21:17
Motomax bu siteye reklam verebiliyorsa demekki bu siteyi okuyor. Bir motomax yetkilisinin çıkıp bu durum hakkında bilgi vermesi gerekmiyor mu ? Yılan hikayesine döndü.....................

gumusarda
26 Nisan 2006, 21:24
açıklama yapması gerekir belki ama şirket içi bir problemleri de varsa onu da kalkıp burda anlatmazlar herhalde.. sesiz kalmayı tercih ediyorlar.

Ertuğrul_Öz
26 Nisan 2006, 21:51
Yaw arkadaşlar ben bu motoru bekliyordum aylar önce canıma tak dedi regal-raptor aldım. eskittimde satıp yeni motor aldım. Bu adamlar hala bu motorları getiremediler. Bu ne lakayitliktir böyle.

Satamayacaksan neden 6 ay öncesinden reklam etmeye başladın.

Allah bekleyen arkadaşlara sabır versin. Bekleyemeyip başka motor alanların rüzgarını bol,yollarını boş etsin

ozan_
26 Nisan 2006, 21:55
yani başka bişi alsaydım bir aydır motor kullanıyo olacaktım nediyim ki ben bu insanlara cidden çok sinir oldum artıkk ki zaten vazgeçtimm bu modeldenn

gupilya
26 Nisan 2006, 23:20
fuara kadar bende yaklaşık 3 ay bekledim. ancak gelme ihtimali olmadığını öğrenince gidip truva aldım yaklaşık bir aydır motor sahibiyim ve ÖTV farkı ödemedim.

gumusarda
26 Nisan 2006, 23:40
vazgeçtim,başka motor alıcam,sıkıldım vs.. hepimiz hemen hemen aynı şeyleri düşünüp yazıyoruz... sizi bilmem ama ben galiba bekliyeceğim arkadaşlar. sonradan pişman olmak istemiyorum. zaten ehliyetide ancak alırız.bir de skygo nun yeni,hiç gelmemiş bir modeli geliyormuş. ya bu ay sonu,ya da mayıs başı. diyorum ki bir de ona bakalım.. sg200-18http://www.cullas.com/motor/model_info.php?page=mtr&model_no=209

Olcan138
26 Nisan 2006, 23:46
Fuarda görmüştük ve hakkında açılan 1-2 topicte biraz muhabbetini etmiştik bu modelin. Mayıs ortası gibi satışına başlanması düşünülüyor bildiğim kadarıyla.
İmkanın olur da İstanbul/Karaköy'e gelebilirsen fuardaki motoru orada görebilir, inceleyebilirsin.
Ötv zammıyla da fiyatı 4500 YTL'yi aştı sanıyorum.

cynt
27 Nisan 2006, 00:11
Hocam almayın bu adamlardan motor falan aklınızı başınıza devşirin satarken böyle yapan bir firma arıza durumunda ne takllar atar .Matah bişi olsalardı aprila ,motoguzzi gibi markaları çatır çatır satarlardı .Bi düşünün nerde reklamını kaç kere gördünüz ,ya da kaç tane moto guzzi gördünüz.Ben landcruiseri aylarca bekledim elli kişiyle konuştum ,baktım ötv bağıra bağıra geliyo valla bir günde gittim regali aldım şimdi aslanlar gibi tam 1 aydır biniyorm zaten topu topu 5 ay bineceğimiz
Kısaca zevk için alacaksınız bu meretei evladiyelik değil al sorunsuz bişi bin paşa paşa .Bu ticareti ayak oyunları sanan firmada uğraşsın sl 150 leri satacam ditye orda :cat:

sade7
27 Nisan 2006, 00:15
forumu uzun suredir takip ediyorum bende ve hevesle bekliyordum modeli fakat yılan hikayesine donen bu durumdan sonra birde modelin cıplak gelecegini vede aksesuarlarini da alınca nerdeyse 6000 i bulan maliyetini de dusunerek kendime bir hyosung 250 cc aldım alet super insallah keeway ler gelince hayal kırıklıgına ugramam.....

redboyx
27 Nisan 2006, 00:32
merak etme uğramassın aldığın makineyle keeway kıyaslanamaz bile