PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway KeeWay 250cc Landcruiser

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Mr.Wish
30 Mart 2006, 22:07
Bu sabah 5.45 te kalktım yollara düştüm, ama ordan oraya derken 12 gibi bi heyecanla fuara gittim ama keeway standında çok hayalkırıklığı yaşadım. Regal yada keeway dışında bi çine bakmayı düşünmedim ama Supershadow u gördüğümde tanıyamadım bile:( standda 2.tur attım büyük görünen başka bişi bulamadım 2. turdan sonra anladımki budur..Yazık dedim 150 daha iyi duruyordu standda.. Bide dediğiniz gibi aksesuarsız... Ama fuardan bu sefer keyif alabildim... En azından bu yönden memnunum..

copyrider
30 Mart 2006, 23:15
bende de keeway superlight var. ilk motorum.ben de başka bi motorla kıyaslayamam ama fiyatına göre memnun edecek bi motor bence de.eğer 250cc yeter diyorsanız landcruiserdan memnun kalırsınız diye düşünüyorum.gerçi artık beni kesmio yamaha dragstar ya da honda shadow düşünüyorum

copyrider
30 Mart 2006, 23:16
bana 4000 ytl ye gelecek dedi bursadaki satıcısı

cynt
31 Mart 2006, 00:29
Valla arkadaşlar ben tiksindim bu işten .Şimdide skygo sg200-18 e sardım nisan ortasında da o geliyormuş son olarak onuda bekliyeyim bakalım ne olucak .Çin de araba dan çim makinasına kadar bir sürü şey üreten bir firmannmış Lifan adıyla üretim yapılıyo V motor su soğutmalı.2400MM Boyu var ki bu japonlara çooook yakın bir cüsse .Tavsiye derim birazdaha bekleyelim derim :pr: :bounce: :mrgreen:

guclu_karayel
31 Mart 2006, 00:57
Sağda görülen model fuardaydı yakından inceledim çok iştah açıcı değildi ancak soldaki model henüz gelmemiş anladığım kadarıyla ve bu modeller arasında bariz farklar var. Bence birde onu görmek gerek derim.

http://www.techno-mania.com/picts/defence/land_cruiser_karsilastirma.jpg

gureli
31 Mart 2006, 00:59
Slm arkadaşlar,bu topiği taa başından beri takip edenlerdenim. Hatta crim arkadaşım lada yazıştık . Ben bütün kabahati yine bizlerde buluyorum .Bu motorları çok şişirdik,zamanında.Eeee Motomax ta devrim yaratacak bir motor getiriyordu,piyasalar alla bullak olacaktı bu motor yüzünden. Eh olduda ama piyasa değil Kafalarımız allak bullak oldu.Gözle görünen aksesuarlar kırpıldı Görünmeyenlere sözüm yok) tam bir capır yarattılar.aksesurları ayrı satıp kar edeceklerini düşündüler .Tabii bizler de enayiyiz hemen sazan gibi atlarız . BİTTİ :farao: arkadaşlar Keeway Landcruiser benim için yine dönüp dolaşıp biraz daha dişimi sıkıp Hyosung GV 250 alıcam

kocaday
31 Mart 2006, 01:23
Güreli bende hyosung gv 250 ci oldum çok seri 28 beygir gücünden hemde güven veriyor alet.Çok yanlış yaptılar 250 landcruiser'la en fazla 250ytl maliyeti olacak onlara aksesuarlıyla aksesuarsız farkı ama yazık gitti bütün güven itibar yazıklar olsun motomax.Yaşasın global motor.Buradan tüm motomax bayilerine sesleniyorum lütfen global motor bayiliğide alın.Anlayan anladı :)

ylmzzz
31 Mart 2006, 01:43
250mct bundan gösterişli beklentiler bitti desenize :pale:

oven
31 Mart 2006, 12:52
Yeni motor almak isteyen arkadaşlar,

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11002

linkini bir incelemenizi tavsiye ederim. Saolsunlar ÖTVyi %22e çıkararak süper moral verdiler fuar öncesinde:silent: :pr:

SUN
31 Mart 2006, 13:16
herkese selam. ben foruma yeni üye olarak size bişey danışmak istiyorum.
bu land cruiser modelini fuardaki haliyle alıp. aksesuarları sonradan eklesem ortalama nekadar bi tutar çıkar??? şimdiden teşekkürler...

MUSTURAKİ
31 Mart 2006, 13:42
herkese selam. ben foruma yeni üye olarak size bişey danışmak istiyorum.
bu land cruiser modelini fuardaki haliyle alıp. aksesuarları sonradan eklesem ortalama nekadar bi tutar çıkar??? şimdiden teşekkürler...

dostum bu iki resim arasındaki fark sadece aksesuar değil sen bu motora ne yaparsan yap öbürüne benzetemezsin bende bu modeli çok bekledim ama hayal kırıklığına uğradım :farao: şu an regal raptor ve hyosong gv250 yi değerlendiriyorum eğer maddi durumun müsaitse gv250 al üstelik makina 28 hp

ccbbdd
31 Mart 2006, 14:06
arkadaşlar bakıyorum yazılanlarada herkes motorun aksesuarsız olmasından şikayetçi,yahu bu motor nasıl, motoru nasıl, aktarma organları nasıl,aksağamları nasıl servis ağı ve yedek parça bulunurluğu artı yedek parça fiyatları nasıl kimsenin umrunda değil takmışsınız aksesuara,hangi japon motoru aksesuarlı satılıyor..Bence daha önemli olan motorun kendi kalitesi..

infrared
31 Mart 2006, 16:25
Karşılaştırmalı fiyatlar burada arkadaşlar.. http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11014

petitfalcon
02 Nisan 2006, 02:01
Boyu 1,80den kısa olan arkadaşlar bu motoru listeden çıkarın. Ayaklarınızın yere değmesi çok zor, dolayısıyla hakimiyet kurmanız mümkün değil.

mastergenie
02 Nisan 2006, 02:12
arkadaşlar bakıyorum yazılanlarada herkes motorun aksesuarsız olmasından şikayetçi,yahu bu motor nasıl, motoru nasıl, aktarma organları nasıl,aksağamları nasıl servis ağı ve yedek parça bulunurluğu artı yedek parça fiyatları nasıl kimsenin umrunda değil takmışsınız aksesuara,hangi japon motoru aksesuarlı satılıyor..Bence daha önemli olan motorun kendi kalitesi..

Gördüğün gibi kimsenin umrunda değil ccbbdd...
Kimsenin umrunda olsaydı motoru Türkiye'de kimse kullanmadan önce 25 sayfa olmazdı bu konu zaten :farao:
Zaten böyle kalite, motor, aktarma organı falan gibi şeylerden bahsedince Çin malı düşmanıdır diye kesip atıp kaale almıyor kimse!!!

infrared
02 Nisan 2006, 04:15
http://img352.imageshack.us/img352/9697/landcruiser2509cw.jpg

valla hiç motorum olmadı kıyaslayamıyorum estetik açıdan hoş görünüyor,
gerçeği nasıldır seneye göreceğim inşallah...

İmzama tıklarsanız fiyatlar var arkadaşlar...:farao:

Güner
02 Nisan 2006, 13:51
Sadece gülüyorum:cherry: Cumartesi gittim fuara bir heyecanla ama tam anlamıyla hayal kırıklıgına uğradım. İlk başta supershadowu söyletim çok kötü duruyordu hele o benzin deposu kamyon deposu gibiydi ve çok ince duruyordu Landcrusier a gelinde tam anlamıyla bir hayal kırıklıgı acayip kötü duruyor tanıtım resimlerinin yanında yani bu millet bu kadar saf mı nasıl tanıntınız nasıl bulduk!!(bu arada kimseyi etkilemek istemiyorum ) Almak isteyen alsın bir sözüm yok ama pek alınıcağını zannetmiyorum:queen:

raven
02 Nisan 2006, 15:36
Sadece gülüyorum:cherry: Cumartesi gittim fuara bir heyecanla ama tam anlamıyla hayal kırıklıgına uğradım. İlk başta supershadowu söyletim çok kötü duruyordu hele o benzin deposu kamyon deposu gibiydi ve çok ince duruyordu Landcrusier a gelinde tam anlamıyla bir hayal kırıklıgı acayip kötü duruyor tanıtım resimlerinin yanında yani bu millet bu kadar saf mı nasıl tanıntınız nasıl bulduk!!(bu arada kimseyi etkilemek istemiyorum ) Almak isteyen alsın bir sözüm yok ama pek alınıcağını zannetmiyorum:queen:
haklısın landcrusier tam bir rezalet. işçilik çırak işi (hatta bizim sanayidaki çıraklar daha iyi işçilik çıkartır). süper shadow ise tel cant olursa bir ihtimal durumu kurtarabilir. bu iki model de süperlight ın satış performansını yakalayamaz. zaten landcruiser baya bir geride kalır, selesi köy evlerindeki sedirlere benziyor.

Ertuğrul_Öz
02 Nisan 2006, 15:56
Acaba bunları beklemeyip Regal-Raptor almakla iyi mi yapmışım ne:P

ceash
02 Nisan 2006, 17:16
bende fuarı gezdim yani parasına göre land cruizer aklıma yattı
yalnız zıncır yok kayış aktarma bu iyimi kötümü bilmiyorum, birde bisan ın standında 400 cc bir v motor vardı ama şhov amaçlı imiş onu Eylül ayında getireceklerini söylediler

megasoft
02 Nisan 2006, 17:25
Arkadaşlar, merhaba, fuara dün gittim. Bende landcruiser modelinle ilgileniyordum. Motomaxtan bir görevli ile uzun bir görüşme yaptım. Nisan 15-20 gibi tüm bayilerde olacakmış. Bana verilen bilgiye göre motor üzerinde değişiklik yapacaklarmış. Motor aksamı süper shadow da olduğu gibi grenaj , Arkada orjinal çanta olacakmış, bunlar fiyatı etkilemiyormuş. Önde sis farları yok, istenirse + fiyat olarak bayiler tarafında servislerde takılacakmış. Motor zincirli değil, kayışlı. 30000 km de değişmesi gerekiyormuş. Çin malı değil Motor macar malı. Renk standart Siyah + Gri. ÖTV kabul edilirse fiyat 3990 dan yaklaşık 4400 civarına yükselecekmiş. İşçilik biraz kaba ama sağlam motor. Semeri çok sert ve normallere göre daha yüksek. Bende son şeklini bekliyorum.

Hammer
02 Nisan 2006, 20:58
Boyu 1,80den kısa olan arkadaşlar bu motoru listeden çıkarın. Ayaklarınızın yere değmesi çok zor, dolayısıyla hakimiyet kurmanız mümkün değil.

Dostum bi yanlışın olmasın benim boyum 1,75 .Oturduktan sonra gayet rahat ayak tabanlatım yere tam basıyordu.

Beni de şüpheye düşürdün şimdi.

lion05
02 Nisan 2006, 21:05
arkadaslar bugun erkenden esimle fuara gittik iki motorda kararsız kaldım Landcruiser ve regal arasında fiyatları hemen hemen aynı esim regali daha cok beyendi bende abs olması ve uzerıne bındıgımde rahat geldi satiş konusunda keewey yetkilisiyle konustum 9 ay belli bir miktarda taksit verip 9 ay sonrada geri kalanın tamamını vermem olası oldugunu soyledi aksi taktirde kasim ayını beklemek zorunda kalacam. bana odeme ve ıkı motor arasında sızın fikirlerinizi almak istedim yardimci olursaniz sevinirim

Güner
02 Nisan 2006, 21:36
lion imkanın varsa regal 250 al daha şık duruyor benim fikrim böyle!

fraktal
02 Nisan 2006, 22:14
BANA GÖRE ...;
kayışlaq aktarma +
çift disk fren +
benzin deposu -
genel ölçüler, heybet, vs. :farao:

votka
05 Nisan 2006, 14:25
hiç alan varmı merak ettim:silent:

cathedral
05 Nisan 2006, 14:40
süper shadow virago 250 nin kopyası olmuş...

virago 250 kullanımı çok rahat bi makinadır...

buda aynı olur muhtemelen..

hightech
08 Nisan 2006, 10:12
Bu motor ilk resimdeki haliyle gelmiyecekmi acaba.

ceash
08 Nisan 2006, 11:21
kayış aktarma, zincirden iyimi dir fikri olan varmı ben eski bie keeway (sl 150) kullanıcısı olarak bu markayı yeniden tercih edicem çünkü 150 SL ye prblemsiz bindim 1800 km ilk 500 KM bakım haricinde servise gitmedim eğer aynı kaliteyi 250 de yaptıysalar kesinlikle alıcam

hightech
08 Nisan 2006, 13:11
Alacaksan al ama daha iyisini al su haliyle hiç iyi degil piyasada olanlar ondan
çok iyi.

ceash
08 Nisan 2006, 20:57
Alacaksan al ama daha iyisini al su haliyle hiç iyi degil piyasada olanlar ondan
çok iyi.
hangisi daha iyi fikrini söylersen değerlendiririz

hightech
09 Nisan 2006, 12:32
Landcruiser ama bu haliyle değil biraz bekle.

fedos
13 Nisan 2006, 10:59
arkadaşlar motomax ın ötv hamlesiyle landcruıser ı gündemime alıyorum .
ayın 15 inde geliyormuş .

megasoft
13 Nisan 2006, 12:45
Fuarda landcruıser üzerinde değişiklik yapacaklarını söylemişlerdi. Son şeklini bilen veya gören varmı, eğer gelirse lütfen resim koyarmısınız. Tşk.

hightech
13 Nisan 2006, 23:26
Ya birtürlü motor gelmedi iyi hali ile gelmesse almam.

redboyx
14 Nisan 2006, 23:30
valla ötv yi motomax ın ödediğini duyunca gttim sipariş verdim 20-25 nisan arsı teslim edecekler heheehehehhe

trasher
16 Nisan 2006, 03:34
yok mu hiç motorun son halini gören duyan bnde merak ettim şimdi aldıgında resimleri hemen bekliyor olacağız...

Seko
16 Nisan 2006, 09:12
Dün Bursa Majestic Motor'da bu motoru gördüm. Fiyat 4000 YTL dediler. Motor oldukça iri ve bence çok kaliteli. Kalitesi Superlight ayarında, oysa fuarda Supershadow'u görmüştüm bu ikisi kadar kaliteli değildi. Zaten Supershadow'un markasının Keeway olması ve jantları gibi farklılıkları dışında Bisan, Monero ve Osmanlı Motorun getirdiği Çin klonlarından kalite olarak hiçbir artısı yok. Oysa Superlight ve Landcruiser'ın Çin'li klonları bulunmuyor, en azından ben bilmiyorum. Bu arada gördüğüm motor aksesuarsız olanıydı ve bence çok güzeldi. Paranız varsa alın derim.

gumusarda
16 Nisan 2006, 11:09
Dün Bursa Majestic Motor'da bu motoru gördüm. Fiyat 4000 YTL dediler. Motor oldukça iri ve bence çok kaliteli. Kalitesi Superlight ayarında, oysa fuarda Supershadow'u görmüştüm bu ikisi kadar kaliteli değildi. Zaten Supershadow'un markasının Keeway olması ve jantları gibi farklılıkları dışında Bisan, Monero ve Osmanlı Motorun getirdiği Çin klonlarından kalite olarak hiçbir artısı yok. Oysa Superlight ve Landcruiser'ın Çin'li klonları bulunmuyor, en azından ben bilmiyorum. Bu arada gördüğüm motor aksesuarsız olanıydı ve bence çok güzeldi. Paranız varsa alın derim.
dostum merhaba.. dün akşam bende majestikteydim ama bayilerin tam olarak bilgisi yok bence. çünkü istanbuldaki fuarda konuştuğum bayiler farklı bahsediyor,bursadaki farklı,edremitdeki farklı.. neye inanacağımı bilemedim. bende motomaxa mail attım,şunun doğrusu nedir diye.. En güzeli ekmeği fırından almak...

hightech
16 Nisan 2006, 13:25
gelsede görsek .

Seko
16 Nisan 2006, 15:23
dostum merhaba.. dün akşam bende majestikteydim ama bayilerin tam olarak bilgisi yok bence. çünkü istanbuldaki fuarda konuştuğum bayiler farklı bahsediyor,bursadaki farklı,edremitdeki farklı.. neye inanacağımı bilemedim. bende motomaxa mail attım,şunun doğrusu nedir diye.. En güzeli ekmeği fırından almak...

Fiyat konusundan bahsediyorsan birşey diyemem ama motoru görmek istersen Majestic Gazcılar bayisinde duruyor.

megasoft
16 Nisan 2006, 15:55
Arkadaşlar,
Bu motorun Fuarda motomax yetkililerinin söylediğine göre,
motor yan kapaklarının krom nikelaj olacağı ve birde çanta olacağını söylemişlerdi. Bu son şekli (eğer değişmişse) gören varmı veya bu konuda bilgisi olan varmı acaba, yorumlar mı ?

ozan_
16 Nisan 2006, 18:18
hala hala piyasada yok az önce bayiden aldığım blgi itibariyla mayısın ilk haftası ila ikinci haftası içinde gelecekmiş öyle dedi bayinin yalancısıyım:)

hightech
17 Nisan 2006, 23:20
Sırf o kapaklarla motor satmaz en azından ilk resimdeki hali olmalı.

gumusarda
17 Nisan 2006, 23:26
benim fiyatla bir problemim yok ama gelecek motorun nasıl olduğu ile ilgili endişelerim var. her bayii bişey diyor. kimi megasoft'un dediği gibi motor kapakları nikelaj olacak ,çanta olacak,kimi de egzostlar uzun olacak sis farları olacak,kimi de bütün bu özellikteki motor 7000 lira olacak diyor.. makine ortada yok. ha geldi ha gelecek kaç ay geçti. bu arada bursa da ki motoru gördüm bende. hatta oturdum bile üstüne :queen: alet gayet rahat ve de geniş lakin alamadığım sağlıklı bilgiler beni hepten düşündürüyor. aslen istanbulluyum ve regalin ana bayisi ile evim çok yakın. şeytan diyo git raptor al ama yinede yapamıyorum. ya kimseden sağlıklı bir bilgi edinemeyecek miyiz..?

hightech
17 Nisan 2006, 23:47
Raptor da harika motor bu gelsin bir görelim yoksa ya raptor yada başka bir marka alacagım.

gaddar
18 Nisan 2006, 03:09
hiçbişey diilde bu keeway ler sanki varmış gibi sağda solda ilan veriliyor hasta oluyorum:pr: adam ilan vermiş taksit seçeneklerini yazmış özellikleri yazmış gidiyorsun tamam abi alıyorum al parasını ver motoru motor yok:cyclopsan

Nasıl yok yaaa:silent: abi bu ilan sizin değil mi? evet bizim ama motor daa gelmedi o zaman niye ilan veriyorsunuz? kuru gelmedi nohut verelim:pr:

Anlayacağınız kıl oldum abi durumları:farao:

iyi günler

fedos
18 Nisan 2006, 11:08
olmayan motoru satmaya çalışmakla keeway potansiyel müşteri kaybına uğruyor, görmeyi çok istememe rağmen ,beklemeyip regal alıyorum arkadaşlar.

f-ender
18 Nisan 2006, 11:42
olmayan motor hakkında ilan olayı baya can sıktı bende bursada gaza gelip bakmaya gitmiştim adamın verdiği cevap şuydu olsa görürsün zaten bak 150 lik var aynı şey gibi birşey demişti doğal olarak arkamı dönüp çıkmıştım...valla ne diyeyim keeway çinlerin içerisinde en kalitelisi gibi gözüküyordu bana ama bide motorları görsek ilan yerine fena olmaz...

attilamm
18 Nisan 2006, 12:14
Aslına bu bir satış stratejisi... ellerinde oldukça fazla SuperLight var... onları satmak için bilerek geciktiriyorlar... satıcı yönünden düşünülünce mantıklı tabi ama ilan verme olayı hpş değil tabi... en kötüsü zaman veremiyorlar... bende Supershadow bekliyordum ama zaman söyleyemedikleriiçin Masai alcam gibi duruyor :(