Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway KeeWay 250cc Landcruiser
Sayfa :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
-CRiminAL-
07 Mart 2006, 17:44
Bahçelievler Motovizyon Bayisi sevgili dostum sonerle dün gece konuştuk.Supershadowda landcruiserda şu anda gelmiş.Kendisi motomax merkezde iki motoru da incelemiş.Ancak land cruiser kesinlikle daha iyi diyor.Oldukça iriymiş.20 Tane sipariş etmiş bile
Supershadowun Land Cruiser yanında çok ince kaldığını söyledi.Haklı da.Önden iinanılmaz ince motor.Supershadowun Bordo ve siyah rengi mevcut.Land Cruiserin ise tek rengi var.Siyah üzerine gri çift renkli.Gerçekten çok şıkmış.Bu arada kesin olmamakla beraber fiyatlar biraz daha aşağıda olabilirmiş.Son bahsi geçen rakamlar Supershadow 3600-Land Cruiser 4000.Bu arada fuarda Soner de orada olacak.artık sizi tanıştırırım.
Şimdilik bu kadar.
Sevgiler...
Way be sevindirik oldum bir umutla doldum şimdi, saolasın CRiminAL. Açıkçası Land Cruiser 4000 olacaksa Regal yerine tercih ederim.
Yalnız beni düşündüren o iri kasayı 250cc taşıyacak mı, yada 250cc nin taşıyacağı iriliktemi acaba?
Çünkü Landcruiser birazda Yamaha Dragstar kopyası lakin Dragstar'ın 250 cc lik modeli hantal olduğu için hiç tutulmadı.
Umarım fiyatlar bu civardan yukarı çıkmaz:)
Bu arada daha önce de tartışıldı ama aksesuarlar konusunda bir gelişme öğrenebildin mi? Hangi resimdekini satacaklar acaba?
daroni
07 Mart 2006, 20:27
merhaba...honde beat 100 den landcruiser 250 liğe geçiş yapmayı düşünüyorum...14 senedir scooter kullanıyorum...şu ana kadar ki incelemelerimin favorisi regal raptor idi...imalatçı olduğum için işçilikten naçizane anlıyorum...keewaylaerin işçiliği çok temiz...landcruıser bence 1. ci sıraya oturur...tabii 4000ytl nin altında olamak kaydıyla...
ylmzzz
07 Mart 2006, 22:07
land cruiser 4000 ytl yi hakediyor. tabi resimlerde gözüktüğü kadar kaliteliyse. eğer geldiyse ben de sipariş vercem. ilk alanlardan olurum belki de. motoru bi görsem yakından kesin kararımı vercem.
resimlerden de anlaşıdığı gibi lan cruiser daha güzel bence. motorumu değiştirmek istiyorum ne zamandır fakat karar veremedim ya da çok pahalı oldu istediğim motorlar. inşallah bu fiyatlara gelir ve memnun kalırız.
deer152
08 Mart 2006, 10:09
bnde deer 152 vr ama bunu alcm mutlaka
ylmzzz
09 Mart 2006, 02:48
bence land cruiser aksesuarsız haliyle de güzel. motomax güven veriyor.
fuara bu motor için konyadan geleceğim. superlight alanlar da memnun kalınca ve bu motoru merak ettim gerçekten. yakından görmek gibisi yoktur tabi ki :)
http://www.motomax.com.tr/images/n_motosiklet/landCruiser_4.jpg
http://www.motomax.com.tr/images/n_motosiklet/landCruiser_3.jpg
fuarda merakımız gidicek inşallah.
petitfalcon
09 Mart 2006, 10:24
Bence aksesuarsız hali çirkin.
Bu arada yukarıda ki resimde sisy bar ve motor koruma demiri yok yan çanta da yok. Acaba böyle göründüğü gibi mi gelecek. Çünkü böyle gelmesi demek +500 YTL daha harcanacak demek oluyor.
turkishflier
09 Mart 2006, 17:33
İki motor arasındaki fark aksesuardan ibaret değil ki.Çamurluklardan seleye kadar tonlarca fark var.Biri gerçek bir cruiser'a benziyor,diğeri ise Supershadow'un şişirilmiş hali.Diğerini gördükten sonra bu çıplak Landcruiser'a para verilirmi emin değilim.
MUSTURAKİ
09 Mart 2006, 17:38
yaww arkadaşlar aksesuarlı olanı getirsinler almazsam bende musturaki değilim
MUSTURAKİ
09 Mart 2006, 17:39
yaww arkadaşlar aksesuarlı olanı getirsinler almazsam bende musturaki değilim
Aradaki fark sadece aksesuar değil eksozdan tutun farlara arka çamurluk boylarından tutun korumlara kadar yani aksesursız çok kötü duruyor o nedenle sadece motomax diye 4 milyar bu duruma verilmez bu fiyata alırsın bir motor döşersin adam gibi ama yinede etkilemek istemem herkesin kendi görüşü ama şunuda belirtmeden geçemiyecem aksesurarlı full harika görünüyorr..:cat:
BOO_74
09 Mart 2006, 21:53
4000 civarı bence hayal rakamlar, nasılsa aynı modeli getiren diğer firmalar çatır çatır fiyat kıracak. 3000-3500 civarı oturur bence piyasa...
artık yamahanın 250cc su soğutmalı motoru bile 4950...
ylmzzz
09 Mart 2006, 22:34
4000 civarı bence hayal rakamlar, nasılsa aynı modeli getiren diğer firmalar çatır çatır fiyat kıracak. 3000-3500 civarı oturur bence piyasa...
yamahanın hangi modelinden bahsediyosun :silent: bu motorla kıyaslamak için
bu motoru yakından görmek lazım. TR ye gelecek aksesuarsız olacak. bakalım fiyat ne:silent:
böyle olsaaaa
http://www.impexta.com/img_comon/moto/keeway_landcruiser_02_big.jpg
http://www.ktm.sk/moto/keeway/landcruiser250.jpg
-CRiminAL-
10 Mart 2006, 02:55
Abi aksesuarlısı gelse diye bişey yok.Zaten Gri siyah olanı geldi bile.Ayrıca eski halinde de sissy bar ve koruma demiri yoktu.Farklar çamurluk-sele süsleri-sis farları-egzostlar-şanzuman kapağı ve silindirler arasındaki grenajlı süsleme.
ylmzzz
10 Mart 2006, 02:59
criminal,
ilerde er5 almayı planlarken bu motoru gördüm fuarda bakacağım inşallah buna.
regal raptor bundan iyi mi? servis yedek parça kalite motor gücü gibi unsurlara göre.
yamahanın hangi modeliymiş bu? :silent:
Arkadaşlar,
Beşiktaş - Yıldız'daki motomax bayisinin söylediğine göre aksesuarsız halide aksesuarlı halide olacakmış. Yalnız "fuardan sonra direk satışa başlanmayabilir. Belki 15 gün belki 2 ay sonra satışa başlanacak.Daha karar verilmedi" dediler ayriyetten.
yaw arkadaşlar bu çile fuardan sonra biter merak etmeyin iki hafta kaldı,
bütün yapabilecekleri şov o kadar olacak, ondan sonra o makinaları birinin
alması lazım değilmi...
votka
Walla haklısın ama napalım sabredemiyoz işte millet olarak, hemen olsun, ne öğrenebilirsek emelim hemen istiyoruz. Ah o iki hafta nasıl geçecek delirtiyor beni zaten. Ama dediğin gibi biraz sabır tabi.................:)
Yalnız Motomax'ın "artık taksit yok" demesi biras üzdü beni ve derin düşüncelere soktu.
MUSTURAKİ
10 Mart 2006, 13:26
yaww arkadaşlar birisi iki aymı dedi bana mı öyle geldi iki ay onbeş gün de burdan oldu iki buçuk ay bu adamlar bu motoru kışa satıcaklar heralde
bu arada bir arkadaş regal raptor'u sormuş ben uzun zamandır regali takip ediyorum yeni modeli baya güzel bişey olmuş üstelik 19.5 beygir diyorlar
ben gittim gördüm ses falanda yerinde ben alternatif olarak değerlendiriyorum
Ertuğrul_Öz
10 Mart 2006, 13:50
Ben de başlarda bu motora (supershadow) sarmıştım ama motomax fiyatları uçurup motor satışını yılan hikayesine çevirince kafam attı gidip regal-raptor aldım.
Ben motoru eskittim, motomax daha motor satacak. Peh:P
ylmzzz
13 Mart 2006, 01:16
piyasadaki diğer motorlara göre bi fiyat belirlenir tabi ki. ama en sinir olduğum konu motomax ın sitesinde hala aksesuarlı ve aksesuarsız modelinin resimlerinin yanyana durması.
ekzozunu değiştirmek ne kadara mal olur acaba?
bbaday
13 Mart 2006, 02:04
bunca aydır konusuyoruz ve biliyoruzki firma yetkilileride bu forumu okuyor ve henuz bir acıklama yapılmıyor cogu firma fiyatlarını acıkladı motor camiasında heyecan yaratan bu motorun fiyatını acıklamama mantıkları devam ediyor sonbaha açıklayacaklar herhalde
ylmzzz
13 Mart 2006, 02:59
motora koltukta değişiklik yaptım bide. resimler arasında boya farkı da var. yakından görmeden boyası hakkında karar vermek zor. bi de marka bile yazmıyor motorda tamamen boş oluyor. biraz değişiklik size :mrgreen:
http://img58.imageshack.us/img58/4310/landcruiser4kopya4sy.jpg
motosport
13 Mart 2006, 03:30
az bir değişiklik olsada motora ayrı bir görünüm yaratmış güzel olmuş bence :cat:
ylmzzz
13 Mart 2006, 03:34
criminal dostum sen bu motor hakkında en çok bilgi sahibi kişisin nerelerdesin?
V motorun maliyeti fazla olur. o zaman 3500-4000 ytl gibi fiyat aralığu uygun mu sence aksesuarsız hali bile olsa.
ya da en fazla kaç paraya alınır bu motor. çünkü aldıktan sonra aksesuarlar takmak iyi olur.
-CRiminAL-
13 Mart 2006, 20:24
Dostum görmemişim mesajlarını.Şimdi V2 motor işçilik gerektiren bir yapıdadır titreşimi azdır ve güzel ses verir.Tabi ki estetik anlayışı da olduğu için ederi yüksek olacaktır tabiki.Regal raptor denen o acaip alet ki (hiç haz etmiyorum kendisinden) 4100 gibi paralara satılabiliyorsa bu hayli hayli 4000 eder.Ancak şunu belirtmeliyim ki aksesuar firmalara para kazandırır.Motomax benim şahsi kanaatimce al kardeşim aksesuarsız senden sadece motorun ederini istiyorum mantığına gidiyor.Haklı da.İsteyen verir parasını takar aksesuarını.SuperLİGHT MODELİNDE O AKSESUARLAR OLMASA FİYATI NE KADAR ALTTA OLURDU SİZ DÜŞÜNÜN.aNCAK LAND CRUİSER İÇİN BUNU SÖYLEYEMEYİZ.zATEN HACİM VE MOTOR BÜYÜK.aKSESUAR MALİYETİNİ EKLEYİP DAHA FAZLA MİLLETE ÇOK FİYAT GÖSTEMEK İSTEMİYORLAR.
http://www.vento.com/pub/usa/moto_galeria.asp?zone=EUA&Id=103&moto=V-THUNDER abd sitesinde fiyat 3500 usd ve full, motomax niye daha
pahalı olarak ve aksesuarsız verio acaba...
SPECIFICATIONS
Model V-THUNDER
Motor 4 strokes, Aircooling
Cylinder Number 2
Running Diameter 53.2 x 67.6 mm
Max. Power 24.07 HP / 8000 rpm
Max. Torque 1.6 Kgfm / 6000 rpm
Starting System Electronic
Ignition CDI
Fuel Tank 3.43 gal
Seat Height 27.8 In
Lenght 90.9 In
Width 35.8 In
Height 52.8 In
Dry Weight 375 lb
Suspension Hydraulic
Front Brake Disco
Rear Brake Disco
Front Tire 110/90-16
Rear Tire 130/90-16
abi yunanistanda da 3500 usd, romanya 3500 usd, rusya 3500 çok iginç ya hem full hem de 24 hp...
-CRiminAL-
14 Mart 2006, 16:41
Baba flooda boğmuşun burayı yaaa.:)
Dostum Vento pahalı çünkü texasta üretiliyor.Amerikan versiyonu.Daha kaliteli işciliği ve teknik yapısı daha güçlü
20 martta açıklanıyo fiyatı aynı zamanda yeni internet sitesiyle beraber hayırlısı olsun az kaldı
onursaka
14 Mart 2006, 20:35
@ zipir foruma soyle bir baktımda neredeyse bu motor 1 senedir cıkması bekleniyor moralim bozuldu yaza bu motorla girmek isterken..... :(
-CRiminAL-
14 Mart 2006, 23:39
uheeee.1 Sene mi?Zıpır yine mi Okan Beyle konuştun :)
Arkadaşlar aşağıdaki motorun resmini osmanlı motorun sitesinden aldım ama bu sene getirip getrmeyeceklerini bilmiyorum fakat güzel bir alete benziyor 250 lik V motor 16,5 hp
http://img217.imageshack.us/img217/1109/os250vao8tr.jpg (http://imageshack.us)
salihgureli
15 Mart 2006, 00:16
Arkadaşlar aşağıdaki motorun resmini osmanlı motorun sitesinden aldım ama bu sene getirip getrmeyeceklerini bilmiyorum fakat güzel bir alete benziyor 250 lik V motor 16,5 hp
http://img217.imageshack.us/img217/1109/os250vao8tr.jpg (http://imageshack.us)
oohaa bu hysong gv250
evet dostum çok benziyor ama bu sene gelip gelmeyeceğini ve fiyatını bilmiyorum inşaallah gelir ve fiyatı uygun olur
oohaa bu hysong gv250
buna bir oohaa da benden. yahu bu hysoung gv 250 yahu. ne yani şimdi bu da mı klonlandı. bu işin b...unun çıktığının resmidir.
-CRiminAL-
15 Mart 2006, 02:03
Baba www.osmanlimotor.com
girin.Yarılacaksınız gülmekten.18 model getiriyolar.Motorlara verdikleri isimlere bakın kopacaksınız.Bu arada artık taklitin de taklitini yapmaya başladılar tam 5 tane cruiser modelleri var.piaggiodan tutun.250 mct-hyosung-cbr 125-asya 150 t- hepsinin takliti.Öldüm gülmekten
ylmzzz
15 Mart 2006, 02:11
osm 250 vgm diye modeli var osmanlının ama özelliklerinde 350cc yazıyor :queen:
http://www.osmanlimotor.com/motordetay.asp?id=23
ne getircekler acaba :P
isisarami
15 Mart 2006, 02:42
Baba www.osmanlimotor.com
girin.Yarılacaksınız gülmekten.18 model getiriyolar.Motorlara verdikleri isimlere bakın kopacaksınız.Bu arada artık taklitin de taklitini yapmaya başladılar tam 5 tane cruiser modelleri var.piaggiodan tutun.250 mct-hyosung-cbr 125-asya 150 t- hepsinin takliti.Öldüm gülmekten
yavuz diye, kaan diye motor ismi mi olurmuş ya ahahah ::koop:: rüzgar avcısı, köylü bu ne be at ismi gibi çoğu :D
isisarami
15 Mart 2006, 02:43
bu arada herkese meraba :bounce:
devrim_deniz
15 Mart 2006, 03:44
yaw siz ismi boşverin bu çinliler iyice azıttı..
bu "Kaplan" :P modeli oldukça güzel ve 350cc yazıyor..
bunun servisi falan nasıl acaba?bi alan olsada öğrensek..
valla bu landcruiser ın gelmesi tam bir muamma dahada ben ümidi kestim bu motordan kesin fuarada getirmez bunlar..
neyse hepinize güzel günler...
ylmzzz
15 Mart 2006, 03:53
arkadaşlar çok geyiğe gitti topic. bunda benim de katkım var ama yeter bence.
bu motoru takip ediyorum. yeni bişey yazdınız sanıyorum.:)
kaldığımız yerden devam etsek de biz de karar versek.
aytskal
15 Mart 2006, 04:45
Arkadaşlar Pazartesi İzmir motomax ziyaret ettim Nisanda keeway land crusier geliyormuş bir model daha gelecekmiş 250 cc
ylmzzz
16 Mart 2006, 01:34
Arkadaşlar Pazartesi İzmir motomax ziyaret ettim Nisanda keeway land crusier geliyormuş bir model daha gelecekmiş 250 cc
sanırsam biraz geriden takip ediyorsun arkadaşım:)
land cruiser ve super shadow modeli gelecek. ikiside V çift silindir 250cc.
fuar nisanda biteceğine göre. birkaç haftada gelmesini bekleriz sanırım normal olarak.
salihgureli
16 Mart 2006, 15:14
Tamamda arkadaşlar bu osmanlının getirdiği makinanın üzerinde hysong yazıyor
-CRiminAL-
16 Mart 2006, 15:19
Yok be.Onuda mı kopyalamışlar.Muhahaha :)
tamam abi yakında vento'nun da no name gelir az kaldı:P ,
artık motomax düşünsün...
-CRiminAL-
16 Mart 2006, 23:31
Keeway 2006 modelleri ile ilgilenen arkadaşlar.Lütfen aşağıdaki linke katılımda bulunalım
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=10122
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO