Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway KeeWay 250cc Landcruiser
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
BornToBeWild
04 Temmuz 2012, 18:05
Turgay Merhaba,
Vida uzunluğu ile ilgili ne tür bir sıkıntı yaşıyorsun. Vida boyu uzun/kısa geilyor?
ek aparat ile dönüştürücüler var, kendin de yapabilirsin. Hırdavatçılarda rahatlıkla uydurabilirsin. yurt dışında olduğun yazıyor, bakabilirsen e-bay'a bak. Sinyal lambalı aynalar var ve fiyat 30 $ gibi bişeydi. (Bu +shipping to Turkey fiyatı)
Saygılar.
turgaygulmez
05 Temmuz 2012, 13:54
Merhaba BornToBeWild oncelikle cevabin icin tsk ederim. Polonya malesef oyle bir memleketki parca sikintisi cok buyuk. M8 boyutunda uzun vidali krom ayna bulamiyorum. Bulduklarimin vida boyutu kisa orjinal Keeway aynasinin vida uzunlugu 4.5 cm fakat bulduklarimin en uzunu 3.5 cm dolayisiyla uyumlu olmuyor. Evet vidayi uzun yapabilecegim reducer lar var fakat inanirmisin reducerlarin tanesinin fiyati 20 -30 $ arasi normalde cok pahali degil fakat bu uzunluktakileri bulmak sikinti satan adamda kaziklama derdinde. Bu sebebten dolayi direk vidasi uzun olan krom ayna markasi varsa tabi pahali olmayan :) belki burda bulmaya calisabilirim. Tekrar tskler
BornToBeWild
05 Temmuz 2012, 14:51
Görünüm senin için birinci öncelik sanırım. Bu nedenle vida kısmına kaynak yaptır, sonra arayı taşla diyemeyeceğim... Ek olarak reducer fiyatları neymiş öyle:sunny:
8 Ağustos gibi; Bingöl-Konya-İstanbul turu yapacağım. Bu route içinde Bingöl'de bulamadığım parçaları da temin edeceğim. O zamana kadar vaktin varsa ben buradan alıp, gönderebilirim sana. Kargo vs masraflarını da hesaplarız senin için de uygun olursa buradan tedarik ederim senin için.
Ben de bu stop lambasını düşünüyorum. Terminator II Fatboy conceptine uygun :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-motosiklet-kuru-kafa-klasik-chopper-motorsiklet-stop-lambasi-65220817/detay/
Tek çekincem, bu ürünün vida yuvaları dikey (yukarda ve aşağıda). Bizimklierin yatay. Eski vida delikleri kötü durur diye almakta tereddüt ediyorum.
turgaygulmez
06 Temmuz 2012, 03:00
Gorunum cok onemli degil acikcasi benm sag ayna kirik ve orjinali gercekten tuzlu. X bir marka alayim diyorum onuda biliyorsun zaten problem . 1 aya kadar Turkiye ye gelicegim zaten gelmeden aynasinida alip ilan vermek istiyorum. Turkiyede tatil yaparken belki musteri falan bulurum. Bu arada motoru mat yaptim gercekten sahane aynayida hallettimmi resimlerini cekip burayada koyabilirim. Istanbulda merkezyedekparca isimli firma ayna setini 30-40 tl arasi satiyor. LAkin burda sadece tanesi 130 tl ye falan geliyor. Yarin demirci bir firmaya gidip uzun reducer bakicam ins cikar birseyler uygun fiyata. Bilgi icin tskler kismetse Istanbulda karsilasiriz bi cayimizi icersin insallah .
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:48 ----------
Lamba sorusuna gelince :) bu bi stop lambasi icin baya kucuk degilmi ? buna harcama yapicagina aslinda on sinyal altligina extra ufak lambalardan alabilirsin hem hos duruyor hemde keeway in lambasi yeterince aydinlatmiyor bunlar extra yardimci olabilir. +++ sisybar gercekten gerekli ve sosis cantalar sahane duruyor cruiser da ben gecen aldim baya tarz yapti motoru :)
BornToBeWild
06 Temmuz 2012, 04:19
Bence de... Biraz küçük durur ve dediğim gibi yanlarda vida delikleri kalır... Mat halini gerçekten merak ediyorum. Kalıplı motora gayet güzel durur gibi geliyor... :)
Ayna olayınıda dediğimiz gibi, oraya uyan vida ucunu ayna demirine kaynattır, etrafını taşlasınlar kaynağın siyah izleri de gitmiş olur göze batmaz.
Bu da benim oğlum, Sputnik, Sput derim kısaca :)
Yarın ses sitemi kurulacak, kendi yapımım tesisat dahil 160 liraya mal oldu (200W *2 Pioneer 50W RMS 2 yollu speaker + Internal amfili kısa kıç oto teyp), fotolar son üç aydan iki hafta öncesine kadar. Yarın tesisat sonrası yeni fotoları paylaşırım. Bu arada krom çakmaklık ta yaptım :) Küryakyn'in var 200 TL, ben 20 TL'ye bitirdim işi :)
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/540635_10150731893279311_1133099483_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/s720x720/197684_10150998074379311_93183206_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/s720x720/8033_10150998074559311_1643027351_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/s720x720/206048_10150998074654311_382734119_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/s720x720/270915_10150998074789311_318803724_n.jpg
Sevgiler.
turgaygulmez
06 Temmuz 2012, 20:26
Motor sahane bayildim iyi gunlerde kullanirsin ins. Ayna isini hallettik uzun bir vida bide iki vidayi birlestiricek yuvayla bu is halloldu :) buda benm oglan
Olurda bu yaz satamazsam biraz daha masraf yapip guzellestirebilirim :)
http://imageshack.us/photo/my-images/84/img5995q.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/338/img5987c.jpg/
antilop_skul
09 Temmuz 2012, 21:05
2012 modelını gordum kullanan varmı acaba
runner1903
09 Temmuz 2012, 22:18
Bendeki 2012 model
drakyuz
03 Ağustos 2012, 10:34
arkadfaşlar bayiinin birinde 2008 model 0 km sini buldum...alınır mı iszce, kronik problemi var mı, raptorla arasında hangisini tercih etmeliyim
drakyuz
06 Ağustos 2012, 14:22
sessizlik:P
BornToBeWild
06 Ağustos 2012, 23:43
Abi PM'den yazmıştım... Fikrimi biliyorsun... :) 2008 ve sıfır ise neler yapılması gerektiğini de ilettim (aktarım telleri, lastikler, far ampülü vs.. değişmeli)
Kronik bir sorunu ben duymadım, yaşamadım.
Hatta videosunuda koyayım tam olsun :) uzun yol için yaptığım ses sistemi ile :) Gaza olan tepkisi çok çok iyi. Bkz: Şekil 1-a.
https://www.facebook.com/photo.php?v=372619916141504 ( http://www.facebook.com/photo.php?v=372619916141504)
felahmert
08 Ağustos 2012, 00:14
iyi akşamlar beyler öncelikle saygılar ben ehliyetimi yeni aldımda motor kullanmaya da sanırım lc250 ile başlıycam. ben bi ilanda buldum hemde bana yakın 2008 model 22bin de motor ama ben siyaha boyatmak istiyorum tamamen bunu yaptırabileceğim yer konusunda yardım edebilirmisiniz bide fiyat olarak ne çıkar karşıma.bide tabi ben 1,85 boyunda 90 kiloyum motor küçük durmaz değilmi altımda? daha ustune binip bakmak nasip olmadı.dediğim motor 4000 lira değermi birde bu fiyata.resimlerinde gördüğüm kadarıyla zincir biraz sarkmış gibiydi sorun çıkarırmı değiştirmek nasıl bi fiyata mal olur yardımcı olursanız çok sevinirim kısa sürede acemiliğimi atıp gezilerde aranıza katılmak istiyorum iyi akşamlar
Burntobewild senin sputnik de çok hoşuma gitti eğer alabilirsem sana daha sonra danışıcağım şeylerde var hepinizin yardımlarınızı bekliyorum
BornToBeWild
08 Ağustos 2012, 02:51
Selam kardeşim,
2008'ler Land cruiser değil Keeway Cruiser 250 olarak geçer. Sputnik'i ben yaklaşık 12 bin Km'dir kullanıyorum. 12 bin kilometre boyunca değişeni zayıf aküsü ve buna bağlı olarak yıprattığım marş motoru oldu. Tabi bir de debriyaj teli :) Başka hiç bir şeyi değişmedi. İster uzun yolda, ister şehir içinde rahatlıkla kullanacağın bir makina. Şehir içinde atik, uzun yolda rahat...
Boyun ve kilon bu motosiklete uygun. İlk motorun olacağı için ağırlığına alışman gerekecek. Boy bu noktada avantajın. Standart donanım içeisinde yer alan ayak plaetleri de uzun yolda sana rahatlık sunacak.
Bahsettiğin ilana baktım. depoda Harley Davidson yazıyor. Sanırım aynı ilandan bahsediyoruz. Bu motor ya yatmış ya da devrilmiş. neden?
Ön amortisörlerine bak, çatallarda siyah izler var, kazalı olabilir (çatal eğilmesi vs.) veya fotoğrafa bakarak tahmin yürütüyorum, keçelerde kaçırma olabilir toz toplamışta olabilir. her ikiside sorun.
Ön Sağ sinyal camı kırık. Düşme ya da yukarda yazdığım önden bir yere vurma ihtimalini arttırıyor.
Arka stop takımı tamamen uydurmasyon olmuş. ve yine sağ sinyal kırık. Motor muhtemelen sağ tarafa düşmüş veya başından bir macera geçmiş.
benim fotoğraflarda depo üzerinde beyaz bir şerit var, bu fabrika çıkışında olan bir renklendirmedir, bu makinede yok. Depo boya görmüş olabilir. Zaten depo üzerinde siyah boya ile Metalik gri boyanın kesiştiği yer dalgalı.
Zincir konusuna gelince bu kadar salık zincirle bu adam bu motora nasıl binmiş anlamış değilim. Muhtemelen stock zinciridir. 4 yıllık zincirdir yani, germe payı ortada, yani bu zinciri gersen de kurtarmaz artık. O-Ring'li güzel bir zincir alıp temiz temiz binmeni tavsiye ederim. Fiyat olarak 120-160 TL arası değişir.
Unutmadan arka lastikler de iyice eskimiş görünüyor, yenisi michelin city grip 160 TL, Metzeler'in Lasertech'leri 250 TL. Ama Metzeler orjinal boyutunda 120/90-16. Michelin 120/80-16. Yanak boyu 1 boy düşük. Yükseklikte 1,2 cm negatif fark yapar.
Kısaca tavsiye etmem kardeşim. Abimiz baya bir macera yaşamış Cruiser ile. Bu makineyi alırsan 150 TL stop takımı (komple), 70 TL sinyal, 230-400 TL arası Lastik takımı, 120-160 TL arası o-ring zincir masarfın olur. Hadi stop keyfe kederlik bir olay. İşini görüyor, frene basınca kırmızı yanıyor ama diğerlerini eminim değiştirme zorunluluğu hissedeceksin. Satış sonrası gözle görülür masrafın 420 TL + işçilikleri.
Ya fiyatı kır 3500'e bağla ya da alma. Yine beylikdüzüne yakın, bahçelievlerde bir tane daha var. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-keeway-satilik-land-cruiser-arkadaslar-farki-sesi-bakmadan-gecmeyin-94920891/detay
Gözle görülür bir derdi sıkıntısı yok gibi. benzin otomatiği (http://merkezyedekparca.com/detay.asp?urunid=96&p=Keeway%20Cruiser%20Benzin%20Otomati%F0i) orjinal değil yalnız (orjinali 70 TL) (benzin otomatiği kelimesine tıkla hangi parçadan bahsettiğimi anlarsın benim makinayla kıyaslayıp). Büyük problem değil ama bu. Üstelik sissy bar (her nekadar bu tip sissy bar'ı sevmesemde) ve orjinal ön camı var. Kozmetiğinde birşey yok. Boya görmemiş belli. ve makine kozmetik olarak sorunsuz. Yani düşmesi kalkması batması yatması yok gibi görünüyor.
Sana tavsiyem hangi motoru alırsan al, kontağı sen aç, marşa bas, marş sesini dinle; "çığğfığğfığğfığğ" şeklindeyse akü bitiktir (bitik akü ile binerim dersen 2 - 3 ay sonra marş motorunu da yenilemek zorunda kalırsın ederi 110 TL). Akünün Yenisi 60 TL. Tık diye marş aldı, eğil silindirlerin oraya çalışma sesini dinle. Ritmik çalışma sesinde vuruntu, tak tuk sesler, şakır şukur çalışma sesi gibi sesler var mı yok mu? buna dikkat et. harmonik bir düzende çalışan makine eftaldir. Bu kural tüm motosikletler için geçerlidir. Egzosdan bahsetmiş abimiz, bu motorların egzosu 3 perdelidir, kaçını delmiş sor. 1 den fazlası gürültü yapar. Tatlı ayarı 1. perdeye kadardır.
İlanda debriyaj balatasından bahsetmiş, değişen parça atla deve değildir, senin için iyi bir olaydır. Debriyaj ömrün uzar. Lasitkleri güzel ama ön-arka 80 yanak gibi. Orjinal lastik ebatları Ön: 110/90-16 Arka: 120/90-16'dır. Arkaya 130/90-16 takabilirsin, sıkıntı olmaz.
Hor kullanılmamış ortalama bir Cruiser 250 bile seni uzun yıllar sorunsuz götürecektir. Keeway Virago motorunu taşıyan en kaliteli markadır. Borelliden, Lifan'dan kesinlikle tartışmasız bir şekilde üstündür.
Artıları;
Kaliteli Çelik jant,
Arka disk fren (Bu modellerde Cruiser dışında arka disk fren koyan başka hiç bir marka yok)
Standart donanımı zengin (öncam, yan heybe (suni deri), ayak paletleri,
Krom işçiliği 1. sınıf.
Ağırlık ve Ağırlık dengesi mükemmel.
sürüş oturuş pozisyonu inanılmaz rahat,
Vibrasyon (titreşim) çok çok çok az... V2 motorun avantajı bu.
Sorun, aklına takılan birşey olursa Pm at, alo derim sana. Hatta bayramdan sonra 22-27 arası İstanbula Sputnik ile gelebilirim. "Eğer" gelirsem istanbul'a seve seve yardımcı olurum.
Sevgiler.
felahmert
08 Ağustos 2012, 14:04
Öncelikle şunu söylemeliyimki bukadar hizli ve ayrintili bi cevap alacağımı hic dusunmemistim. Bu durum ve yardimlasma motora ve motorcu olmaya ilgimide artirdi ve verdigin bilgiler icin ayrica tesekkur ederim. Gercekten iyi anlayan birinin gozunden bakinca motor okadarda iyi gorunmedi suan :) ayni ilandan bahsediyorduk aslinda benim icin boya gormus olmasi cokta fazla onemli diil
Bende boyaticam nasil olsa ama dedigin gibi zincirler stoplar lastikler falan buyuk sikinti zaten biraz alistiktan sonra sık sık bir artciyla bitlikte cevre illere gitmeyi dusunuyorum o yuzden cok yorulmamis hasar gormemis bi makina olmasi onemli yani motor benim hayatm olucak :)soyledigin bahcelievlerdeki ilani da gormus ve daha cok begenmistim aslinda ama bahcelievler beylikduzunden 30 km ve istanbulda bi motorcu hemde yeni baslayan bi motorcu icin yollar pek guvenli degil.yinede ben gitmeyi goze alirdim ama tek etken ben degilim babamida ayarlamam lazim oraya gtmek icin soylediginiz eksilerden ve yapacagimiz masraftan onada soz edecegim buyuk ihtimal onun daha yararli olucagina inandirip bahcelievlere goturebilirim . Goturemessemde artik biraz masraf edicez burdakine :) aslinda ben zaten motoru alinca bi süre sonra boyatmayi düsünüyorum tamamen siyaha beylkduzundekini alirsam tabiki ilk
Degistirecegim sey zincirlerdir ve bi sissy bar taktirmaktir yinede ordakini dusununce bu bosa para harcamak anlamina geliyor.
İstanbula gelicegin zamanlara yakin bi zamanda haber ver aslinda o siralarda adanada olmayi dusunuyordum ailecek eger oyle olmassa yoldada karsilayabilirim seni :) tekrar tesekkurler yardimin icin
Saygılar
---------- Post added at 12:32 ---------- Previous post was at 12:15 ----------
Birde soyledigin bahcelievlerdeki ilanda deponun sag alttaki siyah yelerde bi beyazliklar gorunuyor tam ayirt edemedim ama cizikmi acaba yoksa alttan parlamami sen daha iyi anlarsin
---------- Post added at 13:04 ---------- Previous post was at 12:32 ----------
Bide silindirlerin önunde on tekerin arkasinda cikmis kirmizi bi parca var o nedir acaba hicbi cruiser da gormedim
Baska
BornToBeWild
15 Ağustos 2012, 21:33
Kardeşim bayadır bakmıyordum başlığa,
Sorularını yanıtlayayım;
Gördüğün şey ya yansıma ya da hava filtresi kasasının bağlantısı. Önemli değil.
Kırmızı şey dediğin; korna :) Benim makinede mat siyah Boch korna var, şase ile gidon bağlantısının 10 cm altında. bu nedenle pek görülmez ama fena duyulur :)
Çağrı-91
26 Ağustos 2012, 16:36
Biri çıkıp da bu motor kaliteli dese alacağım ama yok...Regalden bile soğudum süslü bisiklet gibi o yüzden tarzımı cruiser olarak belirlemiyorum...
BornToBeWild
02 Eylül 2012, 21:56
Biri çıkıp da bu motor kaliteli dese alacağım ama yok...Regalden bile soğudum süslü bisiklet gibi o yüzden tarzımı cruiser olarak belirlemiyorum...
Okuman var mı arkadaşım?
Çağrı-91
03 Eylül 2012, 14:06
Okuman var mı arkadaşım?
Dikkatli konuş,1 senedir araştırıyorum ve detaycıyım git herhangi bir foruma konulara bak bakalım,burada cruiser bölümüne de bakabilirsin,regal forumlarına başka forumlara konu açtım kimse bu motoru önermiyor,Gv250 den sonra Regal sonra bile bu motoru öneren yok tip 10 numara ama kaliteden yoksun,Keeway kullananlar bile alma alma diye yorumlar yazıyor ben kaç yere kaç tane konu açtım 1 yıldır neler araştırdım emin ol motorlara binmeden motorlar hakkında teorik yeterince fazla bilgim mevcut alıp paramı çar çur etmek yok çamurluk sürtmesi yok bilmemne ile uğraşmak istemiyorum o yüzden macar cart curtt gibi çin menşeli modellerden uzak duracağım yedek parça sıkıntısı vs de cabası keza başka moto
kaan ç.kale
21 Ekim 2012, 23:22
merabalar... aylardır motor almaya çalışıyorum :queen: keeway SL150 düşünüyordum sonradan vazgeçtim.Şimdi Keeway Cruiser karar kıldım herşey hazır.2012 model alıcam yani sıfır.Bu motor hakkında bana bilgi verebilecek varmı.
BornToBeWild
07 Kasım 2012, 02:07
Dikkatli konuş derken?
Ben bilirim kiminle nasıl konuşacağımı. 1 senedir bakınıyorsun, teorik olarak aştım diyorsun o zaman sorma kardeşim sağa sola. Newton'da yer çekimini bulduğunda "teoriyi hallettikte abi, yine bir soralım, elmayı çar çur etmeyelim" demedi aslanım. Paradan bahsediyorsan adam gibi cruiser alacağım diyorsan git fatboy al, ama cevizlerin yetmez almaya. Türkiye şartlarında sağlam cevizlerinin olması lazım bunun için. ama yok ben orta direk vs takılırım diyorsan, 2K-5K fiyat aralığında birşeye bakıyorsan illa ki bi tarafından çin olacak kaçarın yok.
Son olarak 19 bin km'de makinem ve saat gibi de çalışıyor. Ramazan bayramında da 2500 km yol yaptım tek başıma. daha motora anahtar değmedi.
Kısa özet; A milli formayı giymeden, fena goller atarım diyemezsin...
cpiler
12 Kasım 2012, 15:35
Herkese merhabalar forumda yeniyim daha doğrusu uzun zamandır takip ediyorum ama üyeliğim yeni.Daha önce kullandığım motor regal raptor DD250E-9 km fazla yükseldiği için sattım şimdi sıfır motor almayı planlıyorum ve aklımda özellikle tipinden dolayı Keeway Land Cruiser 250 var.Ancak nette bakındım istanbulda sıfırını nerden bulabileceğimi kestiremedim.Tavsiyeleriniz nedir bu motor sıfır alınırmı sıfır fiyatı kaça bulunur?
inancalio
27 Kasım 2012, 22:26
Keeway, ve Kuba markasıyla satılıyor bildiğim kadarıyla. Keewayin kendi sitesi son girdiğimde aktifdi ama...
cluuberzone
30 Kasım 2012, 18:12
merhaba arkadaşlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-keeway-acil-ihtiyactan-satilik-kacirmayin,temiz-bakimli-cruiser-94920891/detay/
yukarıdaki ilandaki motoru almak istiyorum
nasıldır sizce
cluuberzone
07 Aralık 2012, 19:48
arkadaşlar cevap verebilecek yokmu
aresce
04 Ocak 2013, 14:25
selamlar :) bende keeway cruiser kullanıcısıyım. bir kaç sorum olacak belki forumda vardır görmemiş olabilirim
benim motor 2008 model 30.000 de motordaki sıkıntı motor yolda giderken gaz yemiyor sanki yığılıyor ve stop ediyor sizce bunun nedeni karbüratördenmidir? çünki ustam karbüratörünü temizledim dedi ama temizlenmeden önceki sıkıntısı temizlendiktensonrada devam etti yeni karbüratör almalımıyım sizce ??
recepz
04 Eylül 2013, 02:03
selamlar :) bende keeway cruiser kullanıcısıyım. bir kaç sorum olacak belki forumda vardır görmemiş olabilirim
benim motor 2008 model 30.000 de motordaki sıkıntı motor yolda giderken gaz yemiyor sanki yığılıyor ve stop ediyor sizce bunun nedeni karbüratördenmidir? çünki ustam karbüratörünü temizledim dedi ama temizlenmeden önceki sıkıntısı temizlendiktensonrada devam etti yeni karbüratör almalımıyım sizce ??
2tane shampıon bujı tak canavar olur merak etme
cahitdikici
02 Ocak 2014, 20:01
haydi hayırlısı bende aranızdayım artık adanada oturuyorum land cruiser 250 aldım 2008 model
ustura_01
17 Mayıs 2014, 22:03
haydi hayırlısı bende aranızdayım artık adanada oturuyorum land cruiser 250 aldım 2008 model
Cahhhit. Bey. Dusuncelerini paylasirmisin.
Alidulger
28 Haziran 2014, 18:57
arkadaslar bende birtane aldim bu hafta cok mmenunm seside cok memnun edici
ustura_01
03 Temmuz 2014, 02:13
Hayirli olsun Sifirmi ikincielmi
Alidulger
03 Temmuz 2014, 23:17
ikinci el 2008 sıfırı varmi üretiliyomu ?
ustura_01
04 Temmuz 2014, 03:21
var gaziantepde mondial fabrikasinda montaj yapiliyor
Salih_T
04 Temmuz 2014, 12:07
Herkese merhabalar forumda yeniyim daha doğrusu uzun zamandır takip ediyorum ama üyeliğim yeni.Daha önce kullandığım motor regal raptor DD250E-9 km fazla yükseldiği için sattım şimdi sıfır motor almayı planlıyorum ve aklımda özellikle tipinden dolayı Keeway Land Cruiser 250 var.Ancak nette bakındım istanbulda sıfırını nerden bulabileceğimi kestiremedim.Tavsiyeleriniz nedir bu motor sıfır alınırmı sıfır fiyatı kaça bulunur?
Land cruiseleri artık RKS Cruiser olarak görebilirsin.. kuba sadece sl200 modelini getiriyor..
ustura_01
04 Temmuz 2014, 23:05
Land cruiseleri artık RKS Cruiser olarak görebilirsin.. kuba sadece sl200 modelini getiriyor..
Evet bu ayrintiyi atlamisim. Dogru soylemissiniz rks cruiser olarak geciyor ancak ayni makina profilimdeki resimde montaji devam eden motordu rica etdim inceleme firsati vermislerdi.
Alidulger
28 Temmuz 2014, 14:25
arkadaslar benzin gosterge sorunu kronik biliyomda eskidenyedek olurdu motorlarda bircogunda var peki bu motorda varm biiyonuzmu ?
polo34
25 Ocak 2015, 19:44
Dostum tavsiyelerin için çok teşekkürler. IRC ve Duro liste dışılar. Michelin City Grip 120/80-16 lastiğine odaklandım. Yükseklikte 1,2 cm negatif fark yaratıyor. Bunun hesabı da şöylr yapılıyormuş; taban genişliği * 0,(yanak yüksekliği)=lastik sırttan itibaren yükseklik değeri. Örnek: 120/90-16 lastikle 120/80-16 lastik arasındaki yükseklik farkı;
120*0,9=108 mm 10,8 cm. 120*0,8= 96 mm 9,6 cm . Fark; 1,2 cm negatif.
Orjinal ebat konusuna gelince aslında hiç +/- düşünmeden Metzellerin lastikleri var fakat 140-199 euro civarı. City Grip'i 70 Euro'ya buldum. Buz motoru aradım, Cruiser 250'ye bu lastiğin de olabileceğini söyledi. Ama bu sefer yük endeksi aklıma takılıyor. Lastiği çok kısa sürede yer bitiririm diye...
Sanırım kıyıp paraya Metzeler alacağım.
Güzel dileklerin için tekrar teşekkürler.
sonuç nedir hocam? ne aldınız? benim usta orijinal cst'ler çok kötü dedi ...
polo34
09 Şubat 2015, 21:14
zincirin özelliklerini bilen var mı? benim paslanıyor, hiç de hoşuma gitmiyor:)
Opie Winston
10 Şubat 2015, 23:57
Arkadaşlar merhaba.Yeni başlayacak biri için (ben) tavsiye edermisiniz land cruiserı.Başlangıç chopperları arasında en begendiğim motosiklet.Önerirmisiniz?
grizzlyrider
07 Mayıs 2015, 14:54
Merhabalar, yaklaşık 1 hafta önce 2010 model bir land cruiser aldım. Motoru almadan önce baktırdığımda debriyajın sert olduğu ve boşa geçmesinin biraz problemli olduğu, debriyaj balatasının değişmesi gerektiği söylendi. Bunu kabul ederek aldım motoru. Crusier 250'nin debriyaj balatasını bulabileceğim bildiğiniz bir yer var mı? Ya da supershadow 250'nin debriyaj balatası ile aynı mı Cruiser'ınki?
avrasya09
17 Haziran 2015, 12:10
Merhabalar, yaklaşık 1 hafta önce 2010 model bir land cruiser aldım. Motoru almadan önce baktırdığımda debriyajın sert olduğu ve boşa geçmesinin biraz problemli olduğu, debriyaj balatasının değişmesi gerektiği söylendi. Bunu kabul ederek aldım motoru. Crusier 250'nin debriyaj balatasını bulabileceğim bildiğiniz bir yer var mı? Ya da supershadow 250'nin debriyaj balatası ile aynı mı Cruiser'ınki?
rks cruser 250 ninkiyle aynı biliyorsun keeway artık rks diye satılıyor. bende de 2012 rks cruiser 250 var land cruiser ın aynısı sadece marka ismi değişti.
gogos35
11 Temmuz 2015, 23:36
arkadaşlar merhaba motorun lastiklerini değiştireceğim aldığım arkadaş öne 100 80 16 arkaya 120 80 16 duro sıfır lastik takmış ancak ön lastikten hiç memnun değilim özellikle benzincilerde en ufak frende kayıyor geçen bu yüzden yan yatırdım motoru...Bir de dönüşlerde hiç güven vermiyor sanki ön taraf kendini bırakacak gibi geliyor..İzmirde buz motoru aradım orijinal lastiklerinin olmadığını diğer markalarda da çok pahalı olduğunu söyledi öne 120 80 16 arkaya 140 70 16 michealin city grip scooter lastiğini takacaklarını ve 10 numara olacağını söyledi...Benim pek içime sinmedi...şimdi sadece şunu sorcağım..Arka lastikte kayma vs yok öne 110 90 16 yerine 120 80 16 alsam yani ön ve arka ikisi de 120 80 16 olsa nasıl olur, yol tutuşunu daha iyi yapmak istiyorum...Sıfır lastiği kenara atmak istemiyorum...Şimdiden teşekkürler...[COLOR="Silver"]
polo34
01 Ağustos 2015, 19:04
arkadaşlar merhaba motorun lastiklerini değiştireceğim aldığım arkadaş öne 100 80 16 arkaya 120 80 16 duro sıfır lastik takmış ancak ön lastikten hiç memnun değilim özellikle benzincilerde en ufak frende kayıyor geçen bu yüzden yan yatırdım motoru...Bir de dönüşlerde hiç güven vermiyor sanki ön taraf kendini bırakacak gibi geliyor..İzmirde buz motoru aradım orijinal lastiklerinin olmadığını diğer markalarda da çok pahalı olduğunu söyledi öne 120 80 16 arkaya 140 70 16 michealin city grip scooter lastiğini takacaklarını ve 10 numara olacağını söyledi...Benim pek içime sinmedi...şimdi sadece şunu sorcağım..Arka lastikte kayma vs yok öne 110 90 16 yerine 120 80 16 alsam yani ön ve arka ikisi de 120 80 16 olsa nasıl olur, yol tutuşunu daha iyi yapmak istiyorum...Sıfır lastiği kenara atmak istemiyorum...Şimdiden teşekkürler...[COLOR="Silver"]
Buz motorun dediğini yaptım, aynı motor bende de var, ne yazık ki şehir dışında yıllık izindeyim, önümüzdeki hafta içi takmış olucam, ardından da 150-200 km bir gezim olur...
omeroztuna
08 Kasım 2015, 21:08
Abilerim bende bu motoru almaya karar verdim ama bi başlıkta okuduğum yorum "Keeway land crusier dedikleri motor resimlerde dev gibi yanına gidiyorsun kuş gibi" beni hayal kırıklığına uğrattı muğlada bu motor hiç yok yani hiç görmedim zaten heybetli olduğu için istemiştim gerçekten motor öyle mi küçük mü yani
omeroztuna
24 Kasım 2015, 17:18
Herkese iyi forumlar keeway land cruiser250 modelinin km saati ni bulabilcegim yada onun yerine başka koyabilcegim bi parça ve bu parçayı bulabilcegim yer neresi
Roadstarr
27 Eylül 2016, 00:11
Arkadaşlar merhaba, keeway land cruiser250 kullanıyorum. Egzozlarımın susturucusu olmadığı için muayeneden geçenedim. 1 ay içinde tekrar muayene egzozlarımın susturucusu ile birlikte girmem gerek başka da Allaha şükür bir probşem yok. Aksilik şu ki susturucu elimde yok. Motoru ikinci el aldım ve susturucusu yoktu. Aldığım kişi ile görüştüm ancak elinde yokmuş. Acaba bu motoru süren istanbul anadolu yakasında birisi yada birileri var mı ? Çünkü sadece muayene için egzoz takası yapmam gerekiyor. Yani benim egzozları söktürüp susturuculu egzoz taktırıp muayeneden geçip geri onunkileri verip benim boş egzozu takıp devam edeceğim yardımsever bir motorcu arkadaşım var mı ? Umarım vardır... Eğer elinde orjinal egzoz olan varsa da satın alabilirim çıkma ikinciel...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:08 ----------
Rks firmasının cruiser250 yedek parçası mevcut oradan bence temin edebilirsin. Km saatin mi arızalandı ? Tamiri mümkün değil sanırım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:10 ----------
Abilerim bende bu motoru almaya karar verdim ama bi başlıkta okuduğum yorum "Keeway land crusier dedikleri motor resimlerde dev gibi yanına gidiyorsun kuş gibi" beni hayal kırıklığına uğrattı muğlada bu motor hiç yok yani hiç görmedim zaten heybetli olduğu için istemiştim gerçekten motor öyle mi küçük mü yani
Boyun ve kilon ne onu bilmiyorum ancak üstünde şahsen güzel görünüyorsun öyle small değil ama bence ortalama bir ayardadır.
polo34
13 Mayıs 2017, 19:54
Whats up grubu yayındadır arkadaşlar, keeway landcruiser, rks cruiser 250 ve blackster 250 sahiplerini bekliyoruz.
polo34
18 Mayıs 2020, 16:43
https://chat.whatsapp.com/311MCygB5no7jSyNEOMmpK
what's grup linkidir, konu 250 cc v motorlar, yedek parça ve teknik bilgi üzerine dayanışma grubudur, spor siyaset konuşulması yasaktır, şu an 51 kişiyiz, bekleriz ...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO