PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway KeeWay 250cc Landcruiser

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17

Whitehair
15 Eylül 2009, 01:06
teşekkür ederim egzoz konusu benim hassas olduğum bir konuda :)
bu arada bende satıyorum keeway i düşünen varsa msj atabilir

kısmetse gsr 600 almayı düşünüyorum

Kaç düşünüyorsun fiyatı? Bak MT işi filan indirimli vs iyi bişey de. :rendeer:

sugarman78
15 Eylül 2009, 04:02
evet o yazı bana ait egsozuma ilk işlem yaptıgım gun yazmıstım fazla denemem olmadan hemen karar vermistim ozaman 2 ser delik acılmıstı sonra kapattırdım 2 hafta sonra bir ustamn tavsiyesi uzerine 6 ser delik actım ve uzun yola cıktım istanbuldan samsuna gittim Allaha sukur kazasız belasız sorunsuz sıkıntısız gittim geldim ve motordan beklemedigim perfonmansı ve guvenirligi aldım

remzi661
15 Eylül 2009, 04:08
evet o yazı bana ait egsozuma ilk işlem yaptıgım gun yazmıstım fazla denemem olmadan hemen karar vermistim ozaman 2 ser delik acılmıstı sonra kapattırdım 2 hafta sonra bir ustamn tavsiyesi uzerine 6 ser delik actım ve uzun yola cıktım istanbuldan samsuna gittim Allaha sukur kazasız belasız sorunsuz sıkıntısız gittim geldim ve motordan beklemedigim perfonmansı ve guvenirligi aldım

Beni azicik aydinlatirsaniz sevinirim...
Bu eksoza delik actirmak neyin nesidir????:silent:
Neden eksozumu deldirireyimki???
Anliyamiyorum... Aptalmiyim ben???
3 delik sonra 6 delik???
Motorun gücü yükseliyormu böyle?
Yükseliyorsa nekadar yükseliyor?

MFM
15 Eylül 2009, 06:33
yok remzi kardeş aptallıkla falan alakası yok motorun gücüde yükselmiyo sadece biraz rahatladığını söylüyorlar delmedeki amaca gelince senin makinede olmaz tabi ama genelde bizim gibi düşük güçte chopper kullanan ve gücüne göre biraz fazla ses çıkarsın ve ekonomik olsun diyenler delik açtırıyor ben henüz eçtırmış değilim çünkü çıkıcak sesten emin olamıyorum açtırdıktan sonra geride kapanmıyor saniyede düz bir egzoz yaptırmaya kalksan en az 100 150 iyi bişey alıyım desen en az 200 euro inş. aydınlata bilmişimdir

edit: ekonomik derken yakıt tüketimi olarak değil masraf olarak yakıt tüketimi biraz artıyomuş ama öyle ciddi bi artış yok tabi benim motor şuanda 100km 2.5 lt civarı yakıyor egzoz değişitiği vaki veya delindiği zaman yaklaşık 3lt yakıcağı rivayet ediliyor en fazla.

Hay.alper.est
15 Eylül 2009, 07:05
100 km de 2,5 litre yaktığına eminmisin ? :cyclopsan Benim egzozda her birinde 4 delik var sesini fena sayılmaz ama 100 km de 4 litreye yakıyor sen öyle diyince şok oldum.

MFM
15 Eylül 2009, 07:24
fabrika verisi 2.4 lt 100 km için ve aşağı yukarı 2.5 yakıyor tabi kullanımdan kullanıma değişir o ben ekonomik takılıyorum şu sıralar :D

Hay.alper.est
15 Eylül 2009, 07:27
Abi bende öyle ekonomide gidiyorum 80 km/h 5 vites böyle 10 liralık benzinle 3litre filan işte 70-75 km yapıyorum

sugarman78
15 Eylül 2009, 14:09
ben onu bunu bilemem benim motorumda 6 ser delik var dedigim gibi 45 gun once istanbuldan samsuna gittim 1900 km yol yaptım ve toplam 170-180 tl civarı benzin yaktım hızım 100km den asagı pek dusurmedim motorun ne gidisinde sorun var nede yakıtında egsozda işlem yapmadan oncede yakıt testi yapmıstım inanın deigisiklik hissetmedim motorun sesine gelince tatmin ededcek sekilde ses alıyorum zaten abartı bi ses istemiyordum motorum uzun yolda ne yoruldu nede sorun cıkardı uzun yolda giderken tek yorulan bendim ben de yorulmasan inanın mola bile vermiyecektim ama bileklerim ve afedersiniz kıcım cok feci agrı yaptım 2 saatte bir mola vererek motoru degil kendimi dinlendirdim 800 gidisi 800 gelis 300 km de sehir ici gezi yaptım istanbulda oturan arkadaslar motorumu istedikleri zaman gelip gorebilir sesine ve gidisine bakabilir...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:07 PM ----------

egsozt u deldirdim ama komple susturucuyu deldirmedim o kısmı dikkat edelim

Whitehair
15 Eylül 2009, 21:10
valla ikinizde hala fiyatları yazmadınız. Linkinizi verin yada satış ilanı vermediyseniz biçtiğiniz fiyatları yazın arkadaşlar ilgileniyorum.:rendeer:

Hay.alper.est
15 Eylül 2009, 21:26
Evet benim motorumun egzoz sesi, egzozların her birinde 4 delik var.

KEEWAY EGZOZ.WAV - 0.17MB (http://www.zshare.net/audio/65610668f2b8ef8b/)

double-tt
16 Eylül 2009, 20:30
valla ikinizde hala fiyatları yazmadınız. Linkinizi verin yada satış ilanı vermediyseniz biçtiğiniz fiyatları yazın arkadaşlar ilgileniyorum.:rendeer:

valla benim motorun 2. sahibi var hatta bugün burda yazıyı okumuş hayırdır başkasına satıyorsun fln aradı benim motor satılık doğru ama sahibi var bundan dolayı ilanı yok :cat:

Whitehair
16 Eylül 2009, 21:08
valla benim motorun 2. sahibi var hatta bugün burda yazıyı okumuş hayırdır başkasına satıyorsun fln aradı benim motor satılık doğru ama sahibi var bundan dolayı ilanı yok :cat:

Benim mesaj ile belki 3. , 4. sahipleride çıkar meydana. Fişekler satış ihtimalini :queen:

0088yağız
16 Ekim 2009, 22:14
merhaba lc250 kullanıcıları ben bu motoru bi süredir araştırıyorum ve gerçektende hoşuma gidiyo topic teki yazılarınızıda okudum herhangi bi hasar yazısıda görmedim buda beni etkiledi.fakat bu motoru türkiyeye getiren distribütör efsane motoru aradım ve konuştum keeway ı bıraktıklarını artık getirmiceklerini öğrendim ve bu motoru almaktan vazgeçtm.bu konu hakkında bilgisi olan varmı??yani almalımıyım parça ve servis sorunum olurmu??yoksa şuan olduğu gibi uzakmı durmalıyım??beni bilgilendirirseniz sevinirim

Hay.alper.est
16 Ekim 2009, 22:29
0088yağız

Bende duydum distribütör değiştirdiğini şu an nasıl bir distribütörle karşıyayız bilmiyoruz şimdilik parça sıkıntısı yok onu biliyorum ama ilerde ne olur bilemem.Bence beklemede kalman en doğrusu.

Whitehair
08 Kasım 2009, 02:56
Distüribütör yine mi değişiyor. Nedir bu motorun başına gelen yahu?

double-tt
21 Kasım 2009, 20:39
Distüribütör yine mi değişiyor. Nedir bu motorun başına gelen yahu?

Distüribütör falan dinlemem smokehead egzos bugün yaptırdım sis farlarını da ekledim motoruma 2. kez aşık oldum 10 numara oldu herkese tavsiye ederim

Hay.alper.est
23 Kasım 2009, 19:47
Bir kaç foto koyda bizde aşık olalım bende aşık olmak istiyom:mrgreen:

double-tt
25 Kasım 2009, 22:42
Bir kaç foto koyda bizde aşık olalım bende aşık olmak istiyom:mrgreen:

resim eklemeyi bilsem :cherry:

Hay.alper.est
26 Kasım 2009, 15:31
Abi yapma sitede az araştır nasıl foto eklenir var hadi bekliyoruz kalbim boş aşık olmak istiyoruz:P

double-tt
28 Kasım 2009, 18:23
http://www.ercanmotorcycle.com/img/keeway/250_1.html

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:14 ----------

www.ercanmotorcycle.com/img/keeway/250_1.html
bölesi daha ii :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:16 ----------

ayrıca buıgün gv 250 ye de yaptırdık kafanız sese dayanırsa gv liler yaptırsın aksi taktirde yoğun baş ağrısı yapabilir ark arkasından geldim hala başım ağrıyor bi daha önüme almayacağım onu land da sesi daha kafa kaldırır çıkıyor

MFM
06 Aralık 2009, 04:08
dostum satıcam motoru ama yinede soruyim belki satmam kaça yaptırdın ve ses konusundada bi video çekip upload edsen sehir halindeki sesi ve boştaki sesini duysak çok mükemmel olmaz mı? :)

MFM
20 Aralık 2009, 21:12
lc ciler ne oldu ya kimse yazmıyor arkadaş forumda benden başka landcruiser kullanan kalmadımı :silent: double-tt de cevap vermemiş zaten :pr:

MFM
21 Aralık 2009, 00:05
bizim başlıkta millet gelicekmi gelmiycekmi nekadar satılıcak aksesuarları nerde diye konuşup kendilerini bitirmiş millet kimse yazmıyor artık hiç bir bilgi paylaşımı yok :pr:

herkez çok sorunsuz heralde :bounce: aman maaşallah sorunsuz keyifli kilometrelere :cat:

double-tt
21 Aralık 2009, 18:46
bizim başlıkta millet gelicekmi gelmiycekmi nekadar satılıcak aksesuarları nerde diye konuşup kendilerini bitirmiş millet kimse yazmıyor artık hiç bir bilgi paylaşımı yok :pr:

herkez çok sorunsuz heralde :bounce: aman maaşallah sorunsuz keyifli kilometrelere :cat:

valla ben yapacağımı yaptım yeter gayri devamını yüksek cc de yaparız sadece sis farı taktırırsanız woltajı çok düşük tutun yoksa aküyü çok hırpalıyor
tek sorun benzin göstergesi olmaması bazen dalgınlığa geliyor :cherry:
bu mevsimde bile tek marşla çalışıyor maşallah :cat:
problemsiz sürüşler herkese

Hay.alper.est
21 Aralık 2009, 18:57
Burdayız usta ama fazla yok işte kullanan.Benim makine sorunsuz şuan bakalım biraz daha güzelleştirmek istiyorum ama 10 gündür benden 10 km ötede garajda fazla fırsatım yok şu sıralar binmeye.

MFM
21 Aralık 2009, 22:49
benmi motorumla aramda 1200 km var sen 10 km şükret :pr:

yaza eğer bende değiştirmessem gidon sis farları sisy bar ve orjinalinden daha kaliteli heybe düşünüyorum... motorun görünüründe çantaları hariç herşeyi güzel ama çantalar çok kalitesiz koptu benim sağdaki soldakide en son kopmak üzereydi ya :s

Hay.alper.est
22 Aralık 2009, 13:34
Evet usta çantaları çok dandik tokaları kopuyor hemen.Benim hepsi koptu ya iyi bir çanta arıyorum arkayada bir tane düşünüyorum.

MFM
22 Aralık 2009, 17:52
abi keşke tokaları kopsa benimki bağlantı yerinden komple koptu :s zaten aldığımda hasarlıydı çantalar ben bide biraz ağır eşya koydum iyice gitti. sonra kilit için taşıdığım çelik kablo vs içinde sürekli olduğu için iyice parçalandı en son kopmak üzereydi 1 parmak kalmıştı ben çektim kopardım :bounce:

Hay.alper.est
22 Aralık 2009, 19:48
ısınma durumu nasıl yani sabah ilk çalıştırmada ben rahat 5 dk bekliyorum yoksa stop ediyor.

MFM
22 Aralık 2009, 20:07
abi ben yurtdışındayım kullanamıyorum da o sorun bende de vardı ya sinir oluyordum hatta bi ara acelem olduğunda jikleyle gidiyordum hiç beklemiyordum bile gazı açmadan boşa alarak falan... kime sorduysam ya bütün motorlarmı böyle diye yok abi biz basıp marja gidiyorz dedi çok şaşırdım. ustama söyledim karbrotörü temzlememz gerekebilri dedi ozaman dedim demek sorun o pislik var sonra ya sadece soğukkenmi yani :S sebebini bende bilmiyorum motor soğukken gazı açtığımda direk stop ediyor giderkende yığılıyor motor sonra birden hızlanıyor :S:S

polo34
22 Aralık 2009, 20:52
ısınma durumu nasıl yani sabah ilk çalıştırmada ben rahat 5 dk bekliyorum yoksa stop ediyor.

benim motorda da aynı durum sözkonusu, belki normaldir :)

Hay.alper.est
22 Aralık 2009, 22:38
abi ben yurtdışındayım kullanamıyorum da o sorun bende de vardı ya sinir oluyordum hatta bi ara acelem olduğunda jikleyle gidiyordum hiç beklemiyordum bile gazı açmadan boşa alarak falan... kime sorduysam ya bütün motorlarmı böyle diye yok abi biz basıp marja gidiyorz dedi çok şaşırdım. ustama söyledim karbrotörü temzlememz gerekebilri dedi ozaman dedim demek sorun o pislik var sonra ya sadece soğukkenmi yani :S sebebini bende bilmiyorum motor soğukken gazı açtığımda direk stop ediyor giderkende yığılıyor motor sonra birden hızlanıyor :S:S

aynen usta yazdıkların hepsi bende de oluyor ama karbiratörden değil gibi geliyor yani pislik olsa ısınıncada sorun yaşatırç

benim motorda da aynı durum sözkonusu, belki normaldir :)

Abi bir çok motorda var ısınma ama sanki bizimki farklı yani motorun ısınması uzun sürüyor ve ısınıp stop edip bir 30-45 dk sonra bile binsen yine ısındırmak istiyor.Anlamdım gitti.Bazen işkenceye dönüşüyor.

MFM
22 Aralık 2009, 22:44
belkide kronik bi problem dir bu beyler çünkü gerçekten bazen büyük tehlike oluyor ani hızlanmalarda gazı açınca yığılıyor motor. anlamadım gitti :S bu olayı keeway servisine bi danışmak lazım aslında gelince motoru götürüp servise bırakıcam benim amortisörler aşırı sert gerçekten çok komforsuz en yukarı aldı usta bundan daha yukarı çıkmaz dedi ama hala sert artçı olarak binen bütün arkadaşlarım bundan şikayet etti ki zaman zaman ben de şikayetçi oluyorum ve sanırım salıncaktan ses geliyor yaylanınca gacur gucur aşırı sinir bozucu bişey :pr:

polo34
22 Aralık 2009, 23:02
ısınıp stop edip bir 30-45 dk sonra bile binsen yine ısındırmak istiyor.

bu can sıkıcı bir durum olmalı, pek normal değil :)

Hay.alper.est
22 Aralık 2009, 23:08
belkide kronik bi problem dir bu beyler çünkü gerçekten bazen büyük tehlike oluyor ani hızlanmalarda gazı açınca yığılıyor motor. anlamadım gitti :S bu olayı keeway servisine bi danışmak lazım aslında gelince motoru götürüp servise bırakıcam benim amortisörler aşırı sert gerçekten çok komforsuz en yukarı aldı usta bundan daha yukarı çıkmaz dedi ama hala sert artçı olarak binen bütün arkadaşlarım bundan şikayet etti ki zaman zaman ben de şikayetçi oluyorum ve sanırım salıncaktan ses geliyor yaylanınca gacur gucur aşırı sinir bozucu bişey :pr:

Süspansiyonlarıı bilmiyorum ama benim zincir çok dandik çıktı hep bollaştı zincir attı arka çataldan gerdirdim yer bitti bollaşma bitmedi en sonunda bakla çıkardım ancak öyle kısaldı.

bu can sıkıcı bir durum olmalı, pek normal değil :)

Pek normal değil evet ama ısınmanın haricinde bir promlem çıkarmıyor.Isınmayıda nasıl halledicez hiç bir fikrim yok her ustada yapamaz gibi geliyor.Mfm dediği gibi kronik sanki.

MFM
23 Aralık 2009, 00:25
ben zincirde bi sorun yok 2000 km oldu daha ilk defa yağlamıştım gelmeden önce sonra bi 50 km falan yaptım bıraktım ona rağmen zincirle alakalı bi sıkıntım yok ama süspansiyonlar :pr: bak bak bu duvark kadar sert:pr: görüyomusun aynen böyle :pr: çukura girdim mi böyle zıplıyorum hızlı giderken ::saskin::

Hay.alper.est
23 Aralık 2009, 13:29
O senin zincir daha yeni 6000-7000 km gelince birde görüşelim.Benim motor 7500 km de.Benim sorunum bide uzun yolda bacaklarım ağrıyor.

double-tt
23 Aralık 2009, 19:54
O senin zincir daha yeni 6000-7000 km gelince birde görüşelim.Benim motor 7500 km de.Benim sorunum bide uzun yolda bacaklarım ağrıyor.

7000 KM de şu an zincirde hiç problem yaşamadım şu an bile gayet gergin
(en fazla 1000 km bir temizliyorum)
amaortisör ise o konuda haklısınız çok sert bende olabildiğince düşürdüm ama pek fayda etmedi hatta şimdi çamurluğa sürtmeye başladı kötü bi gıcırtı sesi var ısınma sorunu ise kışın normal olarak biraz beklemek gerekiyor ama normal bi mevsimde sorun yok

MFM
23 Aralık 2009, 20:30
7000 KM de şu an zincirde hiç problem yaşamadım şu an bile gayet gergin
(en fazla 1000 km bir temizliyorum)
amaortisör ise o konuda haklısınız çok sert bende olabildiğince düşürdüm ama pek fayda etmedi hatta şimdi çamurluğa sürtmeye başladı kötü bi gıcırtı sesi var ısınma sorunu ise kışın normal olarak biraz beklemek gerekiyor ama normal bi mevsimde sorun yok

dostum ozaman sorun bizim motorlarda çünkü gerçekten benimki yazında öyleydi kışında öyle çalıştığı zaman gazı yavaş yavaş açıyorum motor boştayken böyle bi devir düşüyo gazı açnca stop edicek gibi oluyor biraz daha açıyorum alıyor gazı devir yükseliyor bu ısınana kadar bir süre devam ediyor sonra tıkır tıkır çalışıyor sorunu anlayabilmiş değilim neden olabiliceği konusunda bir fikri olan varsa paylaşsın lütfen.

Hay.alper.est
03 Ocak 2010, 19:02
http://img705.imageshack.us/img705/2018/29102009005.jpg (http://img705.imageshack.us/i/29102009005.jpg/)

Normalde üsteki fotoğraftaki gibi plaklığın yeri, ben çamurluğun kısalığını örtmek amacıyla plakayakı stobun altına aldım.Böyle daha hoş olabileceğini düşündüm.

http://img148.imageshack.us/img148/9373/03012010001.jpg (http://img148.imageshack.us/i/03012010001.jpg/)

Nasıl olmuş görüntüsü.

Stobun üstünde boş kalan kısıma bir tane çanta düşünüyorum.

double-tt
04 Ocak 2010, 18:29
:cat: pratik bir çözüm olmuş güzelde olmuş :cat:
bende bir çözüm düşünüyordum çamurluklar için hatta aklıma kawasaki drifter
tarzı birşey yapmayı düşünüyordum birazda araştırdım reklamcıların kullandığı
bazı tekniklerle bir kalıp oluşturup bir şeyler yapmayı düşünüyorum
plakayıda tekerleğin sol alt tarafına app yaptırmayı düşünüyorum
tabi bunlar şimdilik düşünce gerçi photoshop ta görsel olarak güzel görünüyorda ancak parasal olarak değeceğine karar verirsem uygulamaya geçerim :bounce:

zenon
05 Ocak 2010, 13:28
http://img705.imageshack.us/img705/2018/29102009005.jpg (http://img705.imageshack.us/i/29102009005.jpg/)

Normalde üsteki fotoğraftaki gibi plaklığın yeri, ben çamurluğun kısalığını örtmek amacıyla plakayakı stobun altına aldım.Böyle daha hoş olabileceğini düşündüm.

http://img148.imageshack.us/img148/9373/03012010001.jpg (http://img148.imageshack.us/i/03012010001.jpg/)

Nasıl olmuş görüntüsü.

Stobun üstünde boş kalan kısıma bir tane çanta düşünüyorum.

Stopun altında gayet güzel olmuş sevdim. acıkcası orda anlam vermediğim bir eksiklik varmış onu anladım.

dalyan_
18 Ocak 2010, 00:22
Arkadaşlar, hepinizi gurubumuza bekliyoruz:)
http://www.facebook.com/group.php?v=wall&ref=mf&gid=302120076000

polo34
18 Ocak 2010, 01:39
macit 2600 tl, 12 ay sifir faiz ...
http://www.sahibinden.com/mondial_250_mct_gri_0_km_sook_fiyat_2_600_tl-83WQQaXQQ20524546WQQpXQQdisplayitem

ramzey 250cc 3300 tl, 12 ay sifir faiz...
http://www.sahibinden.com/12_ay_sifir_faiz_ucerlerde-60WQQaXQQ18835115WQQpXQQdisplayitem

land 6400 tl
http://www.sahibinden.com/keeway_ankara_redline-30WQQaXQQ13223460WQQpXQQdisplayitem

yeni distributor gazlamis gidiyor, ah motomax nerdesin:) 3800 tl ye supershadow satiyordu

serknozkn
27 Ocak 2010, 03:04
millet ben landcruiser arıyorum 2.el temiz kazasız veya senetle sıfır veya 2. el satan biyer bilgisi olan varmı sezon başlayıp fiyatlar yükselmeden almak istiyorum...:pale:

serknozkn
09 Şubat 2010, 21:56
yahu foroumda hiçmi land cruiser kullanıcısı kalmadı yoksa havalar soğuk diye kimse motora binmediğinden burayladamı ilgilenmiyo:D

saykem
15 Şubat 2010, 16:18
motorlarda bu ilk çalıştırmadan sonra stop etme problemini çok basıt bir şekilde çözebilirsiniz. Karbüratörün üstünde rölanti ayar vidası vardır soğuk havalara rolantiyi biraz yükseltirseniz motor ısınana kadar stop etme problemini çözmüş olursunuz.

shadow slx
15 Şubat 2010, 16:47
Arkadaşlar ben supershadow kullandım 1 sezon yaz-kış, yazın tık demeyen motor kışın çok uğraştırdı beni ve söylenilen soğuk havada geç ısınma zor çalışma stop etme hatta bazen inatla çalışmama (vurdurma denilen usulle uğraşmama rağmen) bu durumları yaşamış biri olarak kronik sorunlu bir makina dersem hakkını yemiş olur muyum bilemiyorum. Şimdi bazı arkadaşlar kötülediğimi sanmasınlar bir arkadaşımla beraber 2 tane aldık bu shadowlardan ama yazın kullanmak için ideal son bahar mevsiminden sonra garajda tutulması gerekli diye düşünüyorum diğer arkadaşım daha çok uğraştı kendi shadowuyla.Land de aynı motoru kullandığı için aynı durumlar görüyorum ki onda da mevcut malesef umarım bulduğunuz çözümler kalıcı olabilir en azından kullandığınız müddetçe.

double-tt
19 Şubat 2010, 18:35
motorlarda bu ilk çalıştırmadan sonra stop etme problemini çok basıt bir şekilde çözebilirsiniz. Karbüratörün üstünde rölanti ayar vidası vardır soğuk havalara rolantiyi biraz yükseltirseniz motor ısınana kadar stop etme problemini çözmüş olursunuz.

rölanti ayarının bu soğuklarda bi faydası olmuyor tek çözüm jikle
hava çok soğuk olduğunda çalışmıyor ancak vurdurarak çalıştırabiliyorum
bi 5 dk çalıştırmak gerekiyor jikleyle ısınınca problem yok zaten çok kullanmıyorum bu havalarda temiz tutmak zor oluyor :wiinkk:

serknozkn
22 Şubat 2010, 02:41
arkdaşlar bende bgün aranıza katıldım sonunda aylardır takip ettiğim motorumu aldım:D