Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway KeeWay 250cc Landcruiser
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
Miyamoto Musashi
11 Haziran 2008, 14:26
Ben birkaç tane bayiyi aradım bayi yetkilileri şuan ellerinde olmadığını ama bu yazın ortalarında geleceğini söylediler fiyat tüm masraflar dahil 5000YTL olucakmış...
yelken_786
24 Haziran 2008, 01:16
merak edenler için www.keeway.com.tr adresinden motorun fiyatını ve teknik özelliklerini yeni distürübütöründen alabilir bende acayip merak ediyorum bi canlı canlı göremedik şu motoru :P
iptaluyelik02
24 Haziran 2008, 07:53
merak edenler için www.keeway.com.tr adresinden motorun fiyatını ve teknik özelliklerini yeni distürübütöründen alabilir bende acayip merak ediyorum bi canlı canlı göremedik şu motoru :P
Ben Fuarda gördüm, supershadow'un zerafeti asla yok.Motor zaten aynı.
yelken_786
24 Haziran 2008, 21:10
savaskayan dostum ya dediğim gibi bir görmek nasip olmadı şu motoru ama dediğin gibi supershadow da güzel yani resim koymayı bir türlü ögrenemedim yoksa benim motorunda fotolarını bir ara koyacam ama :pale:
iptaluyelik02
24 Haziran 2008, 21:15
savaskayan dostum ya dediğim gibi bir görmek nasip olmadı şu motoru ama dediğin gibi supershadow da güzel yani resim koymayı bir türlü ögrenemedim yoksa benim motorunda fotolarını bir ara koyacam ama :pale:
Kargaya yavrusu kuzgun gelirmiş,Ben Pazar günü Kıyıköy'deydim.
cross motorları dışında hiç bir motorun giremeyeceği orman yollarında kaybolmaya gittim.20km den sonra ulaştığım bir patikada Vize Orman İşletmenin aracıyla karşılaştım.
Düz yoldan çok daha fazla orada keyif aldım ve cross motor almayı aklımdan bile geçirmedim.Motorumdan memnunum.
yelken_786
24 Haziran 2008, 23:21
savaskayan eger motorumu değiştirirsem sırf bu tarz yüzüne değiştireceğim bende cross turing tutkusu başladı bu aralar sorma gitsin aslında bir yıldır da var ama dediğin gibi bende geçen sene tatilde crossların peşinden patikaları tamamlamayı başarmıştım
iptaluyelik02
25 Haziran 2008, 19:24
savaskayan eger motorumu değiştirirsem sırf bu tarz yüzüne değiştireceğim bende cross turing tutkusu başladı bu aralar sorma gitsin aslında bir yıldır da var ama dediğin gibi bende geçen sene tatilde crossların peşinden patikaları tamamlamayı başarmıştım
uzun yollar yaptığına göre touring motorlar işini görecektir.
Ben tatlısu motorcusuyum.Bu motor bana yetiyor,yalnız aklımda olan bir şey var onu da yapacağım bu motorla,Tekirdağlı krosçular Uçmakdereye gidiyor sık sık.Onlarla gidip daha sonra Ganos'un zirvesine çıkmayı planlıyorum:)
yelken_786
25 Haziran 2008, 20:27
inşallah kısmet olursa birde beraber gidelim 2 cruser cross yollarında:mrgreen:
iptaluyelik02
25 Haziran 2008, 21:11
inşallah kısmet olursa birde beraber gidelim 2 cruser cross yollarında:mrgreen:
Valla olur bu
Aynı tip motorlarla yola çıkmak çok keyifli.
yelken_786
26 Haziran 2008, 13:12
Lüleburgaz'a geldiğimde görüşelim.Bana daha hiç denk gelmedi benim motorun kardeşleri ile bir gezide birlikte km yapmak:(
aleeted
23 Temmuz 2008, 17:38
merhaba arkadaşlar sanırım land cruiser satışlarının başlamasıyla alan bi hayli olmuştur. bende almak istiyorum.:bounce: kullanan arkadaşlarımın keeway land cruiser 250 hakkındaki görüşlerini merak ediyorum alıp kullanan war ise buraya motor ile ilgili şeyler yazarsa sevinirim?
teşekkür ederim...
bu arada ilk motorum olucak ehliyetimi austostaki sınavda alıcam inş.:queen:
yelken_786
26 Temmuz 2008, 21:40
Daha kullanan birisine rastlamadım ama motoru gördüm makine supershadow ile aynı ama arkadaki silindirdende eksoz çıkışı esksoz borusuna bağlı tek farklı gördüğüm mekanik sorunlar aynı olacağını düşünüyorum diger parçarı zaten göze hitap eden ayrıntılar
smyael
29 Temmuz 2008, 20:33
arkadaşlar bende Keeway Land Cruiser 250 almak istiyorum ama ne yorum var nede bir test sonucu.. yokmu hiç kimsede bu motordan.. motor dış görünüm bakımından bence rrye sollar.. oturmuş bir cruiser görünümü var.. daha önce sl150 kullandım oda çok tatlı bir makine ama bunu görünce fikrim değişti.. daha önce sl150 almaya niyetliydim şimdi Keeway Land Cruiser 250'ı çok istiyom ama biraz bilgiye, yoruma ihtiyacım var.. yokmu şöle detaylı anlatacak er kişi..???
karayılan
29 Temmuz 2008, 20:44
bence fiyatı fazla yanılmıyorsam regal raptor'da aynı fiyat üstelik su soğutmalı
Hay.alper.est
20 Ağustos 2008, 19:52
arakadaşlar bu motoru bayide gördüm satış yapan sitelerde de bayideki fiyatı 4750ytl idi bence gayet makul motor heybetli duruyor iki üç ay içinde almayı planlıyorum inşallah
BOO_74
29 Ağustos 2008, 16:14
bu motor da keeway speed gibi oldu, zamanında koca sitede sadece iki kişide vardı....
millet 2006 dan beri cruiser bekliyor,sezon biterken nihayet geldi, kullanan yok.
demekki motor bu fiyattan gitmiyor, ellerinde kalacak getirdikleri motorlar....
efsane motor yetklilileri orada mı ???????
yüksek fiyat politikasıyla diğer modellerinin de sattığını pek düşünmüyorum ya neyse....
Lt.Col.OturanBOGA
02 Eylül 2008, 11:53
bu motor da keeway speed gibi oldu, zamanında koca sitede sadece iki kişide vardı....
millet 2006 dan beri cruiser bekliyor,sezon biterken nihayet geldi, kullanan yok.
demekki motor bu fiyattan gitmiyor, ellerinde kalacak getirdikleri motorlar....
efsane motor yetklilileri orada mı ???????
yüksek fiyat politikasıyla diğer modellerinin de sattığını pek düşünmüyorum ya neyse....
Belki piyasa doymuştur.İnsanlar her sene motor alamazki!Elindekini satıp almak isteyenler vardır ama satamıyordur.Bunun fiyattan ziyade çeşitli sebepleri olabilir.
BOO_74
05 Eylül 2008, 13:19
Belki piyasa doymuştur.İnsanlar her sene motor alamazki!Elindekini satıp almak isteyenler vardır ama satamıyordur.Bunun fiyattan ziyade çeşitli sebepleri olabilir.
her sene aynı insanların motor aldığını sanmıyorum, 3.500 ytl'ye bir önceki modeli daha çok satmıştı, (bknz ilgili ss250forumu.)
agility 2.600 ve suzi an125 2.500 civarı fiyatlarıyla honda activa-beat pazarını kırdı. artık kimse 3.500'e 100cc lik honda almak istemiyor. alan büyük oranda ya kymco ya suzi ye gidiyor.
çinli alacak olan da az daha verip bu markalara gidiyor. onlar da kötü etkilenmiştir muhtemelen.
aslında pazar doydu saptaması da doğru, pazar bu fiyat seviyesi için tok, aynı pazarı bir de cruiser 3.500-3.700 bandında satılırsa hep beraber görürüz doymuş mu doymamış mı.....
onbinlerce üyesi olan bir motosiklet sitesinde bir kişinin bile bu motordan almamasının bir nedeni olmalı....
neyse bayisi değilim sektörden değilim, ilgilisi düşünsün...
Xenkos
28 Ekim 2008, 12:48
Keeway Land Cruiser'im bana bugün teslim ediliyor. Sitede halen bu motora sahip olan yok galiba. Motor kullanmayı yeni öğreneceğim için alet hakkında yorumlarım biraz zaman alacak. Umarım bu motoru almakla hata etmedim. Zira sıfırı, plaka ve ruhsat dahil 5.500 ytl....
BOO_74
03 Kasım 2008, 11:00
Keeway Land Cruiser'im bana bugün teslim ediliyor. Sitede halen bu motora sahip olan yok galiba. Motor kullanmayı yeni öğreneceğim için alet hakkında yorumlarım biraz zaman alacak. Umarım bu motoru almakla hata etmedim. Zira sıfırı, plaka ve ruhsat dahil 5.500 ytl....
hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Yorumlarını ve resimlerini bekliyoruz.
Selka
16 Kasım 2008, 01:14
Hayırlı Olsun Arkadaş.. İlk yorumlarını bekliyoruz...:silent:
smyael
17 Kasım 2008, 13:14
arkadaşlar bu motorun ön camından elinde fazla olan var mı?? servisine sordum yok dediler.. varsa elinde olan satın almak istiyorum.. bizim superlightların ön camını hiç beğenmiyorum.. landcruiserların camı geniş çok yakışıyor..
YÖRÜK
17 Kasım 2008, 17:29
arkadaşlar bu forum cidden ölmüş.yok mu land cruiser alan?tecrübelerini paylaşacak arkadaşlar nerdesiniz?
NoVaRiX
17 Kasım 2008, 18:47
Sıfırı 5000 civarına alınabiliyor ama yinede pahalı..
O paraya çok temiz Venox'lar, ve GV250'ler alınabilir..
Uçmuş bu Keeway!
Efsane Motor muhtemelen fiyat politikasını Harley ile karıştırıyor! :P
YÖRÜK
17 Kasım 2008, 18:50
evet banada biraz pahalı geldi ama ne bileyim bir tane alan bile yokmu?xenkos arkadaş almış ama bir daha nette görünmedi.yorum istiyorm kullananlar için :(
smyael
17 Kasım 2008, 19:52
yolda aslında bi kaç tane gördüm ben.. hatta bitane de tuzlada gördüm.. ama daha hiç sahipleriyle konuşamadım.. hep trafikte gördüm.. birde facebookda landcruiser modeli anladığım kadarıyla bayağı bi kullanıcısı var.. bir grup buldum şilili.. bu adamlar her ay nerdeyse buluşuyolar fotoğrafları filen ekliyolar.. motorlar paso sl 150 ve land cruiser.. aslında bizde de 1000ytl gibi bir fiyat indirimine gitse distürbütör, bence bu motorlar yok satar.. dıştan cidden çok hoş gözüküyor.. alanda satmıyor sanırım.. sahibinden.com da 160 tane sl 150 ilanı varken sadece 1 tane 2.el land cruiser ilanı olması şaşırtıcı.. -.-
YÖRÜK
17 Kasım 2008, 23:03
ya tipi gerçekten çok hoş görünüyor.bir de super shadow modelinin sıfırı artık ithal edilmiyor bildiğim kadarıyla.bu model devam edecekmiş diye duydum ama nedense alan tecrübe eden yok.çok merak ediyorum ve cidden o tarz bir indirim yapsalar gerçekten hiç düşünmeden alırım.neyse beklicez artık ama bekle bekle nereye kadar.bünye çıldırmak üzere motor motor diye :(
Xenkos
20 Kasım 2008, 16:25
Selamlar arkadaşlar. Kaybolmadım buradayım ancak bu sayfaya bir süredir bakmamıştım.
Land Cruiser'i alalı bir süre oldu. Şu anda 130 km deyim. Hala çok yeni olduğum için motor hakkında sadece basit birkaç yorum yapabilirim. Olumsuz olarak 3 konu var. 1. Motor aldığımın üçüncü günü km gösterge kapağını benzin deposuna bağlayan plastik kısım çatladı. Sinir bozucu olsa da kolay halloldu. 2. konu ise motoru ilk aldığımda, kullanırken dönüşlerde direksiyonun dizlerime değmesi idi. Direksiyonu yükselterek sorunu çözdük. Gerçekten iri birisi için motor kısmen küçük kalacaktır. Shadow'dan biraz daha kısa ve nazik. 3. konu önemlimi bilmiyorum ama motorun bir vidası yağmurlu bir günden sonra hafif pas tutmaya başladı. Bu konuda Yamaha kullanan arkadaşlarım ''Çin alırsan böle olur'' yorumunu yaptı. Metal alaşımı hakkında bilgim yok açıkçası.
Olumlu kısımlarını sona bıraktım ki akılda kalsın :) Çok dikkat çekici bir alet. Sesi tabiki Harley gibi değil ama güzel. En azından yoldaki kafalar sana dönüyor. Motorun gücü iyi. Dün, asfalt olan ancak dik rampaları olan dağ yollarında harika idi. Oturma pozisyonu rahat. Uzun yol yapmasam da sıkıntı yaşamayacağımı tahmin ediyorum. Kontrolü kolay. Gece ışıklandırması iyi. Frenleri iyi. Kendimi güvende hissediyorum. Bir kez bile çalışmamazlık yapmadı.
Daha teknik konular hakkında, öğrendiğim zaman yazarım. Başka Keeway Cruiser'i olan var ise yorumlarını merakla bekliyorum.
YÖRÜK
21 Kasım 2008, 00:38
kardeş şu topiği şuan canlı tutabilecek tek kişi sensin.arka frenin disk olması ile tambur olması arasında nasıl bir rahatlık gözledin?birde resimlerini çekip koyarsan çok memnun oluruz.sakın kaybolma bir yerlere :) :P
Xenkos
21 Kasım 2008, 02:14
Selam Yörük. Arka frenin tambur olması derken eğer kampana olması demek istiyorsan öncelikle aradaki farkın ne olduğunu bilmiyorum demek zorundayım. (Sistem olarak ne olduklarını biliyorum ancak deneyim olarak tecrübem yok) Buradan edindiğim bilgiler neticesinde çok kişi kampana, birçok kişi ise disk fren daha iyidir diyor.
Fotoğraflara gelince... Tembel adamım ama söz ''coming soon''
Rakun
21 Kasım 2008, 07:29
Karizması çok güzel bir motor belki yaza düşünebilirim :)
vıceroy
21 Kasım 2008, 08:21
]http://www.scooterparts4less.com/web_electric/brake_disc3hole_logo.jpg
Disk fren sistemi üzerindeki hava kanalları sayesinde daha rahat soğurken, fren gücü kampanaya göre daha uzun süre sabit kalır.
http://www.reluctantmechanic.com/images/brake_drum_open.jpg
Kampana sistem diskten önceki sistemdir. kapalı ortamda çalıştığından, diske göre daha çabuk ısınacağından frenleme performansı zayıftır.
Ön frenin disk arka frenin kampana olması maliyetle alakalıdır, genellikle küçük hacimli ve hafif motorlarda bu şekilde kullanılmaktadır. Arka tekerlekte disk kullanılması maliyetli olucağından ve motorunda fiyatını artıracağından, arkada mekanik tambur tercih ediliyor. Büyük motorlarda ise önde çift disk, arkada tek disk ve yine tek ya da çift kaliper kullanımı daha yaygındır.
Son yıllarda frenlerin tasarımı büyük değişikliğe uğramıştır. Yıllardır ön frenlerde kullanılan diskler, modern araçlarda arka kampanaların yerini almaya başlamıştır. Bundaki önemli etken basit tasarımları, hafiflikleri ve daha iyi performans sağlamaları olmuştur.
Bunun sebebi ise tasarımları gereği kampanalara göre daha çabuk soğumaları ve böylece aşırı ısınma ortaya çıkaran zor fren şartlarında çok başarılı olmalarıdır. Çabuk soğumalarının sebebi ise havalandırma kanallarının olmasıdır. Kampanalarda ise havalandırma kanalları yoktur, eğer olsaydı içlerinde su toplanarak daha başka problemlere meydan verirdiler. Disk frenler ise tasarımları gereği suyu hemen savurup atarak daha iyi havalandırma sağlarlar.
Xenkos
21 Kasım 2008, 10:42
Teşekkürler Viceroy. Öğrenmiş oldum.
showdownKing
21 Kasım 2008, 11:11
yazık sabırsızlıkla beklediğimiz motor detaylar atlanmış olarak geldi arkadaşlar, hayal kırıklığı yaşadım
amerikada sanırım ya da avrupadaki model böyle değil ilk sayfada görüldüğü gibi kromajlı daha şık,
bu oldukça sade sis farları yok , eksoz değişik , sağolsunlar maliyeti azaltım motoru mahvetmişler
bi arkadaş sırf bu yüzden dispiritör firmayla görüştü ve talep olursa getireceklerini söyledi ben beklicem gelirse o modeli alırım beklicez bakalım. .:pr:
YÖRÜK
21 Kasım 2008, 23:24
land cruiser'in arka freninin disk olması avantaj o zaman.ah ah nolcak halim :( :)
Xenkos
22 Kasım 2008, 12:15
Motorsiklet seçimi konusunda düşündüğüm sıralarda ben de epey takılmıştım. Son olarak Regal Raptor ile Keeway Cruiser arasında kalmıştım. Tamamen kişisel zevkimden dolayı Keeway Cruiser'i seçtim. Bütçem kısıtlı olduğu için Çin aldığımı özellikle belirtmek isterim. Bunun nedeni, Çin malı moturun döküleceğini düşündüğüm için değil, satmak istediğin zaman 2. el olanların değersiz kalmasındandır.
Yörük, sana seçiminde kolaylıklar dilerim.
YÖRÜK
22 Kasım 2008, 13:11
teşekkürler xenkos walla benim gönlüm hala gv 250 de ama bütçe ile ilgili problemler var.o yüzden büyük ihtimalle bende çin alacağım galiba.roadstar düşünüyorum ama biraz daha bekleyeceğim ikinci el land cruiser bulabilirsem alırım bakalım.resimleri en kısa zamanda bekliyoruz xenkos.görüşmek üzere :) ha bu arada alanya'ya ablam yaşıyor.ailem serik'te yaşıyor.tatilde alanya'ya gelirsem görüşelim ne dersin?hem motoru anlatırsın bana :)
Xenkos
22 Kasım 2008, 13:59
Anlatmaktan ziyade bizzat denersin. Alanya'da, Demir Atlılar motorsiklet klubü ile yeni tanıştım. Nefis insanlar var. Ayrıca çok tecrübeliler. Bekleriz...
YÖRÜK
22 Kasım 2008, 14:18
çok iyi olur.hem oradaki arkadaşlarla da tanışırım.çok teşekkürler.ama dediğim gibi ben izmirde görev yapıyorum o yüzden ancak tatillerde falan gidebiliyorum antalyaya.motor alırsam kışın motoru antalyadaki evde bırakırım diye düşünüyorum.evin garajı var.ama izmirdeki evde garaj yok.maalesef kışın arabayla takılacağım.neyse sen en yakın zamanda bol resim koy bizim için.forumdaki motosiklet testleri bölümündeki gibi görsel olarak bizim için motorunu test edebilir misin?
Xenkos
25 Kasım 2008, 17:46
Arkadaşlar, keeway cruiser'i test kısmına konu açarak ekliyorum. Orada fotoğraflarını görebilirsiniz.
extraman
24 Aralık 2008, 20:05
Herkese merhaba,
İlk mesajımı okuyorsunuz :)
10 Kasım 2008 günü (aynı zamanda evlilik yıldönümümde) ikinci motorum olan Land Cruiser 250cc mi aldım. Yani tam 44 gün önce. Bu 44 günde 3500KM yol yaptım bu motorla. Bunun 2000KM si eşimle beraber çıktığım Akçay (Balıkesir) - Belek (Antalya) gidiş dönüşü oldu. Gaz hortumlarından birinin kelebeği gevşediği için benzinim erken bitti ve İzmir _ Aydın otoyolunda 10-15 dakikalık bir yolda kalma durumu yaşadım, bunun dışında hiç bir zaman beni yolda bırakmadı evladım. Yalnız bir önemli problemim oldu bu güne kadar, o da şudur ki; zincirde inanılmaz bir egzantrik oluştu. Biri önceden tanıdığım iki usta zincir dişli takımının değişmesi gerektiğini söylerken, Edremit'teki servisi Bayram usta bol yağlı kullanmam gerektiğini ve zamanla kendiliğinde geçeceğini söyledi. Deneyimli bir iki arkadaşımsa uzun şafta uygun standart zincir bulamadıklarından ek yaparak uzattıklarını, eklenen baklaların da diğerleriyle tam bir uyum içinde olmayabileceğini söyledi. Böyle bir durum başına gelen bir arkadaş varsa lütfen bilgi versin. Bunun dışında dediğim gibi hiç bir göze batar problemim olmadı.
Motor çok kuvvetli. Düz yolda 125-130KM/s görebiliyor. Hafif rampada yaptığım 140KM/s de ise +130 lu hızlarda önde ciddi vibrasyon oluşuyor. (Bu değerler otobanda, cidden düzgün asfaltta alınmış değerlerdir) Özellikle 120KM/s hıza kadar vibrasyon hemen hemen hiç yok.
95 oktanlık benzinle deposu 42YTL ye doluyor, şehir içinde KM de 12-13 kuruş yakarken, şehir dışında KM de 8-9 kuruşa kadar düşebiliyor yakıt tüketimi.
Motorun kullanımı çok rahat. Ancak ıslak asfaltta orjinal lastikleri ile sürüyorsanız dikkatli olun fena halde kayabilirsiniz. Kuru asfaltta yol tutuşu gayet güzel.
Motorda tecrübem arttıkça sizinle paylaşmaktan zevk duyacağım.
Saygılar
extra paylasımın icin tesekkurler. zincir sorununu garantiden halledemiyor musun
extraman
25 Aralık 2008, 04:23
Valla kardeşim servis düzelir diyor.. Yani sorundan saymıyor.. Ben de anlamadım. Hatta yarın sabah Efsane Motoru arayıp bir de onlara danışmayı düşünüyorum.
-egzantrik derken neyi kastettin?
-bunun dısında surus keyfi olsun konforu olsun..insanların ilgisi olsun nasıldır?
-koruma demiri ile arka sırt dayama bayilerde ya da servislerde ucret karsılıı temin edilebiliyo mu?
-kırmızı ile gri dısında rengi war mı?
-gene alsan gene kırmızı mı alırdın..sıkıyo mu bi sure soora? (ilginc bi soru oldu lam bu =) )
extraman
25 Aralık 2008, 16:27
Zincir turun bir yerinde kasıp bir yerinde gevşiyor. Aşırı ses yapıyor bu yüzden. Yüksek hızlarda bir sorun olmuyor ama düşük hızlarda insanı rahatsız ediyor bu durum.
Sürüşü gerçekten keyifli ve emniyet hissi çok yüksek. Zaman zaman altınızda tank varmış gibi hisettiriyor :D İnsanlar muhakkak şöyle bir bakıyor. Trafikte cbf 150 si olan iki kişi dahil en az 10-12 kişi motor hakkında bilgi istedi ve beğendi.
Koruma demirini hiç sormadım, artçı yaslangacını 75YTL ye taktırdım.
Kırmızı değil turuncu o renk :) Bu iki renk dışında seçenek yok.
Renk hoş (basit bi cevap oldu bu da yaw) Evet muhtemelen yine turuncu alırdım.
+ Motorumu cbf 250 ye değişmem, transalp olsa durum anında değişir tabi :d
efsane motordan gelecek cewabını bekliyorum. zincir sorunu olan baskasını duydun mu peki?
bu vidyodaki ses orijinal sesi değil di mi http://www.fastfreeproxy.com/index.php/1010110A/a8a2c6c1d0cb99fd9b41d40dcbf16f4d0c1ceae2915363c6c1 4440597bbc2b5312e544d729aedb7818949
bilgiler icin saol
YÖRÜK
31 Aralık 2008, 10:36
ya bu motordan alanyadan xenkos diye bir arkadaş da aldı.o hiç zincir problemi çekmedi bildiğim kadarıyla.moto sohbet kısmında açılmış bir başlık var keeway 250 cruiser şeklinde.bir bakın isterseniz.
Xenkos
31 Aralık 2008, 11:00
Zincir turun bir yerinde kasıp bir yerinde gevşiyor. Aşırı ses yapıyor bu yüzden. Yüksek hızlarda bir sorun olmuyor ama düşük hızlarda insanı rahatsız ediyor bu durum.
Sürüşü gerçekten keyifli ve emniyet hissi çok yüksek. Zaman zaman altınızda tank varmış gibi hisettiriyor :D İnsanlar muhakkak şöyle bir bakıyor. Trafikte cbf 150 si olan iki kişi dahil en az 10-12 kişi motor hakkında bilgi istedi ve beğendi.
Koruma demirini hiç sormadım, artçı yaslangacını 75YTL ye taktırdım.
Kırmızı değil turuncu o renk :) Bu iki renk dışında seçenek yok.
Renk hoş (basit bi cevap oldu bu da yaw) Evet muhtemelen yine turuncu alırdım.
+ Motorumu cbf 250 ye değişmem, transalp olsa durum anında değişir tabi :d
Ben henüz 3000 km ye ulaşmadım. Yaklaşık 1000 km deyim. Motorumla ilgili hiç bir sorun yaşamadım. 500 km den sonra extraman'in dediği gibi cidden güçlü bir motor olduğunu anlıyorsunuz. Geçen haftasonu eşim ile birlikte Alanya'nın yaylalarına çıktık. Yollar asfalt ve gayet güzel ancak baya dikti. Ben 100 kiloyum ve eşim ile birlikte motorumuz o dik yollarda 160 kilo yüke banamısın demedi.
WOLF 81
02 Ocak 2009, 15:46
bu motoru yakından takip ediyorum arkadaşlar.
duruşu ve görünümü çok güçlü kullanıcıları şimdilik görünen bi problem yaşamıyo zamanla görücez tabiki, umarım bisorun yaşamazsınız.
turuncu renk güzel ve iddaalı bi renk, albenisi biraz fazla gibi.
:bounce:
fiyat konusu biraz muammalı tam fiyat henüz oturmadı gibime geliyo.
şuanki fiyatı biraz yüksek gibime geliyo.
extraman
07 Ocak 2009, 02:45
Bir motor tamircisi arkadaşla beraber zincirdeki problem ne olabilir diye baktık. Sonunda servisinin ciddiye almadığı için bulamadığı problemi bulduk. Sorun arka çarkın yamuk dönmesiymiş. Hemen servise gittim ve çarkın yamuk döndüğünü gösterdim. Mil, çark ya da janttan olabileceğini, problem hangisindeyse hemen değiştirileceğini söyledi. Bu arada Efsane yi de aradı ve oradan da "Sen sorunu bul, ne parça gerekiyorsa anında göndeririz." yanıtı geldi. İki gün kadar motoru serviste bıraktım, sonra sorunun çözüldüğünü, gelip alabileceğimi söylediler. Sorun çarkın üzerine oturduğu rulmanın oynamasından kaynaklanmış ve düzeltip sağlamlamışlar. Cidden de çark düzgün dönüyordu. Ayrıca İki - üç gün sonra tekrar getirmemi ve zincirin de gerekiyorsa değiştirileceğini söylediler. Sonuç olarak problem çözüldü. Bu arada sorun fabrikada monte edilirken olmuş. Çünkü ithalattan sonra kimsenin bu parçaları kurcalamadığını söylediler.
Beş üzerinden notlandırma yapmak gerekirse (gerekmese de yapıyorum :) )
Teşhis= 1
Tedavi= 4
Efsane'nin ilgisi= *5
Bu arada mondial, kanuni gibi markaların emsal modelleri bile 5000TL sınırına dayanmışken, Land Cruiser'ın 5.500TL civarı olması fazla değil emin olun. Çünkü Bu markaların emsal motorlarını kullanan arkadaşlardan duyduğum tek kelimeyle: memnuniyetsizlik. Israrla diyorum ki: "İyi ki Keeway almışım :) "
Çok reklama benzedi ama ben sadece kullanıcıyım, imalatçı değil :P
Eğitim de zaten şart!
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO