PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sym Sym Joyride 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Kobayashi
15 Ağustos 2005, 16:15
Sym joyride 200 sahibi arkadaşlarla tanışmak,performansı,problemleri paylaşmak ve istanbuldakilerle grup gezileri yapmak istiyorum.Varsa cevap yazsın ltf.

Tşk
:cherry:

federal
24 Ağustos 2005, 14:32
selam ben de joyride 200 almak istiyorum sana bir kaç soru sorsam cevaplarsan sevinirim, mesela yakıt durumu nedir, ben ve eşim toplam 200 kg mız ve 150-200 km yol yapabılırmıyız, yokuşlarda iyi çekermi, ve sen hiç sorunla karşılaştınmı? bu motoru nerden almamı önerirsin, teşekkürler...

Kobayashi
24 Ağustos 2005, 14:49
fiyatı 5.1 milyar 14,5beygir 172 cc.
ben 75 kiloyum arkamdada bir okadar olup 100-120 yapıyorum.
tüketimi km de 110 bin tl kadar.
yokuşlarda vs bir sorun yaşamadım.şimdiye kadar bir arızada çıkarmadı 3.500 km oldu
motor sıvı soğutmalıdır 150-200 km'nin sorun olacağını zannetmem.
sele altı bagajı oldukça geniştir 2 kast yada 1 kask kilit zincir brandayı falan rahat alır.

mavi kırmızı metalik gri ve siyahı mevcut.
eğer özellikle bu tipin üzerinde durmuyorsan SYM nin HD200 diye bi modeli daha var.büyük lastikli onada göz at.

kısacası ben memnunum.biraz tüketimi yüksek olabilir ama tüketimi daha düşük gibi görünen çin malı motorlara göre performansı daha tatmin edici.

bu motoru yada başka bir motoru türkiyede hiçbir yerden almanı önermem çünkü hepsi satarken çok ilgili ama işin düştüğünde bakarız yaparız yarın gelsen motoru bıraksan 2 gün sonra alsan gibi tavırlar içinde.ben şimdiye kadar sadece kızıltopraktaki honda bayii hakkında şikayet duymadım onun dışında hepsi işini halledene kadar seni mutlaka gerer strese sokar.ama başka çaren olmadığı için birinden alacaksın mutlaka.

göztepe tarafında caddede Korlas motor minibüs yolunda Moto -Rs diye iki yer var satış ve servis veren.

anadolu tarafındaysan benim motoru görüp inceleyebilirsin.
hayırlı olsun.

federal
24 Ağustos 2005, 15:10
çok sağol , nerdesin ben kızıltopraktayım, gelirim olmazsa senin yanına,

Kobayashi
26 Ağustos 2005, 10:18
göztepe

MeTaL
26 Ağustos 2005, 10:34
nichtsx, bence başlığı değiştirip SYM Motor sahipleri olarak açsan daha güzel olur en azından Joyride 200 ün dışında diğer Sym sahipleride bilgi ve görüş edinmek için çekinmeden başlığı tıklayabilecektir ...

MeTaL
26 Ağustos 2005, 10:43
Hımm Taiwan malıymış yani dünyanın en iyi motosiklet yapan ülkelerinden birinin malı ve Euro bazından satılıyor avrupaya açılmakta hiçbir sıkıntı çekmemiş. Motorlarıda oldukca iyi fiyata satılıyor sanırım kalitesinden dolayı fiyatları biraz yüksek, ama şekil açısından çok iyi aletleri var :).

MeTaL
26 Ağustos 2005, 10:46
federal, Sym Joyride 180 bu motorunda teknik özellikleri ve görünümü çok güzel :).

Bunuda alabilirsin

http://www.motorscooters.co.uk/page17.php

ama sanırım bu model Joyride 200 ile aynı, biraz araştırma daha yaptım ve Sym motorun orjinal sitesini buldum orada bir model daha var çok etkileyici Ful injeksiyon RV180 EFI diye bir model, Sym motorun modellerini incelemek isteyenler için sitesi ;

http://www.sym.com.tw/eng/index.php

kolay gelsin :) ...

crato
26 Ağustos 2005, 11:01
İlk sorum olarak bu SYM hangi ülkenin malı merak ettim.

bildiğim kadarıyla SYM Suzuki' nin yan firması gibi birşey olmalı.

MeTaL
26 Ağustos 2005, 11:09
crato, kardeş tam oku yazdıklarımı. Senin yazdığının 2 üstündeki mesajıma bak. Suzuki Taiwan malı mı ? :P ...

Kobayashi
26 Ağustos 2005, 11:27
metal,

crato doğru söylüyor diye biliyorum.aynı ülkede olmaları şart değil.suzuki için üretim yapan bir firma olduğunu biliyorum.türkiyedede ithalatını suzukiyi getiren firma yapıyor.

avrupada özellikle fransada oldukça fazla kullanılıyor.
Joyride 180 diye ayır bir model yok bildiğim kadarıyla.motor 172 cc bu nedenle satıldığı ülkeye göre ismi 180 yada 200 diye sunmuşlar sanırım.

RV180 EFI Türkiyeye ithal edilmemiş bir model.Joyride 200 ün aynısı sadece aynalar gidondan alınıp ön kasaya monte edilmiş ve plastik yapılmış.siz asıl Joy max 250 ye bakın:) getirselerde seneye alsam:)

buarada nette gördüğünüz Joyride 200 lerin çoğu 2004 model.2005 modelinde çok ufak değişiklikler var bence daha güzel.örneğin ön cam uzatılmış ve sarsıntıyı önlemek için hava geçiz yuvası açılmış elcikler değiştirilmiş vs

MeTaL
26 Ağustos 2005, 11:33
nichtsx, ithal eden firma demek ; malı onaylamış ve belli bir risk altına girmiş demektir. Örnek verecek olursak Keeway motoruda Türkiyeye Aprilla getiriyor yani Aprilla distribütörü ama Aprillanın yan kuruluşu falan değil. Zaten yan kuruluşu olması için sonunda veya başında biryerde Suzuki harflerinden veya ableminden bir parça taşımak zorunluluğu kanunidir :). RV 180 EFI da bence Joyride 180 veya 200 den farklı bir model görünüm olarak ve motor hacmi olarakta :). Zaten orjinal sitesinde teknik özellikleri var ...

Kobayashi
26 Ağustos 2005, 11:41
metal yapma hocam yaa nedemek istediğimizi anladın:) motana motor suzukinin yan kuruluşu olduğu için getirmiyor SYM yi bunu demek istemedik.Bütün söylediklerimizin dışında buda var dedik.

RV 180 EFI tabiki Joyride 200 den farklı ama ana hatlarına baktığında görünüm olarak joyride ile aynı.aynı model ama ateşleme tipleri motor hacımleri ve biriki aksesuarı farklı 2 araba gibi aynen.

MeTaL
26 Ağustos 2005, 11:47
nichtsx, boşver kardeş ikiside güzel motor kim getiriyor olursa olsun :), şekil ve motor hacimleri ne olursa olsun. SYM alacak arkadaşlara tek diyeceğim şey var o da ; Sym iyi bir tercihdir :) ...

federal
26 Ağustos 2005, 12:11
ARKADAŞLAR BENDE SYM ALACAĞIM AMA ARALIKTA, FİYAT DÜŞERMİ ACABA BİRDE HD 200 Ü DE GÖRDÜM AMA JOYRİDE 200 ÜN GÖRÜNÜMÜ DAHA GÜZEL GELDİ BANA, NICHTSX SEN BANA KIZILTOPRAK TA BAYII VAR DEMISTIN AMA BULAMADIM NERESI TAM OLARAK SOYLERMISIN , TEŞEKKÜRLER...

federal
26 Ağustos 2005, 12:20
ARKADAŞLAR BENDE SYM ALACAĞIM AMA ARALIKTA, FİYAT DÜŞERMİ ACABA BİRDE HD 200 Ü DE GÖRDÜM AMA JOYRİDE 200 ÜN GÖRÜNÜMÜ DAHA GÜZEL GELDİ BANA, NICHTSX SEN BANA KIZILTOPRAK TA BAYII VAR DEMISTIN AMA BULAMADIM NERESI TAM OLARAK SOYLERMISIN , TEŞEKKÜRLER...

cemgundes
26 Ağustos 2005, 12:21
FİYAT DÜŞMEZ AMA MÜTİŞ KAMPANYA OLUR :thumleft:

Kobayashi
26 Ağustos 2005, 12:28
metal,
hah işi sonuca bağladık:) bencede öyle Sym 200 sahibi olarakta aynı fikirdeyim.3500km oldu henüz bi sıkıntım yok ve performansındanda memnunum.sadece böyle kendi motoruymuş gibi ilgilenen uğraşan bi servisin özlemini çekiyorum çok.yaz sezonu böyle olması normal.eylül ortasından sonra servise götürüp bütün vidaları söktürür tekrar toplatırım boş olur piyasa.ha şikayetin yokta niye servistesin diyceksiniz?? meraklı adamım hassas adamım:))

federal kızıltoprakta var dediğimi hatırlamıyorum.çemenzarda moto rs var caddede de korlas var benim bildiğim.başkada vardır motlaka.

hd 200 görüntü olarak benide itiyor ama lastik çapı büyüktür tipi içine sindirebilirsen daha iyi bir tercih olabilir.

ben sıkıntıdan bu hafta sonu biyere gitmezsek gezi falan motorun grenajlarını söküp genel bir kontrol yapmayı düşünüyorum.malum maxi scooterler diğer motorlar gibi malmülk ortada değil içini görmek istiyorum:))

bu arada muhabbet ilerledi ama bi Joyride 200 kullanıcısı düşünemedik haala iki muhabbet edelim :))

federal
26 Ağustos 2005, 12:41
BİZİM YAN KOMŞU GELDİ ŞİMDİ MÜŞTERİM KENDİSİ, İNANMIYORUM YA ALTINDA JOYRİDE 200 VAR 1 SENEDİR BİNİYORMUŞ SİYAH, 10.000 KM DE TEK BİR SORUNLA KARŞILAŞMAMIŞ ,NICHTSX KENDİSİ FİKİRTEPE MURAT SİNEMASININ ORDA BIR SERVISE GIDIYORMUS 10 NUMARA ILGILILER DIYOR, MOTORU BEĞENDİM , BU ARADA KIZILTOPRAK TAKI EN SON MOTORCU DUKKANI SYM BAYII OLUYORMUS YAKINDA, TABELASINDA HYOSING MI NE YAZIYOR, ORDAN ALIRIM BENDE INSALLAH, KOLAY GELSIN... :rendeer: :flower: :flower:

federal
26 Ağustos 2005, 12:53
BİZİM YAN KOMŞU GELDİ ŞİMDİ MÜŞTERİM KENDİSİ, İNANMIYORUM YA ALTINDA JOYRİDE 200 VAR 1 SENEDİR BİNİYORMUŞ SİYAH, 10.000 KM DE TEK BİR SORUNLA KARŞILAŞMAMIŞ ,NICHTSX KENDİSİ FİKİRTEPE MURAT SİNEMASININ ORDA BIR SERVISE GIDIYORMUS 10 NUMARA ILGILILER DIYOR, MOTORU BEĞENDİM , BU ARADA KIZILTOPRAK TAKI EN SON MOTORCU DUKKANI SYM BAYII OLUYORMUS YAKINDA, TABELASINDA HYOSING MI NE YAZIYOR, ORDAN ALIRIM BENDE INSALLAH, KOLAY GELSIN... :rendeer: :flower: :flower:

Kobayashi
26 Ağustos 2005, 13:21
federal arkadaşınla bi konuşsana bu akşam 7 gibi bi 3lü görüşme yapalım hem sen 2004 2005 modelleri karşılaştırmış olursun hem biz bilgi paylaşırız hemde arkadaşın servisini gösterir ikimizede konuşuruz görüşürüz falan. olmazmı?

federal
26 Ağustos 2005, 13:29
ARKADAŞIM DEĞİL MÜŞTERİM, KENDISI FENERYOLUNDA OTURUYOR , BUGÜN YOLA CIKTI AMA HAFTA SONU GELEBILIRSE GELECEK, O ZAMAN SANA HABER VERIRIM, KIZILTOPRAK TAYIZ SEN GELIRSIN ISTERSEN BANA TELEFONUNU YAZ HEMEN ARARIM SENI GELINCE OK..

federal
26 Ağustos 2005, 13:31
ARKADAŞIM DEĞİL MÜŞTERİM, KENDISI FENERYOLUNDA OTURUYOR , BUGÜN YOLA CIKTI AMA HAFTA SONU GELEBILIRSE GELECEK, O ZAMAN SANA HABER VERIRIM, KIZILTOPRAK TAYIZ SEN GELIRSIN ISTERSEN BANA TELEFONUNU YAZ HEMEN ARARIM SENI GELINCE OK..

Fkarabulut
28 Eylül 2005, 00:07
Merhaba. Bende Joyride 200 sahibiyim. 7000km oldu. Hiçbir şikayetim yok. 2 kişi 90km hızla dik rampayı çıktık. Performansına hastayım. Fakat bir hava filtresi ve bujiyi 1 ay bekledim. Yedek parça sorunu var.

Kobayashi
28 Eylül 2005, 00:38
izmirde sorun yaşamışsındır haklısın:(
performansı benide tatmin ediyor.renk ne,model yılı kaç seninkinde?

5000 km civarındayım.
kullandıkça uyandığın birşeyler varsa paylaşırsan sevinirim..
yakıt tüketimin nasıl? bir depoyla kaç km vs

Potenza
28 Eylül 2005, 14:58
Korlas/Göztepe Caddedeki ışıkları geçtikten sonra 50 mt. ilerde sağda.ama bu model şu an ellerinde yok.Bence biraz daha kıy paraya 250 GTS modelini al...

federal
28 Eylül 2005, 15:08
kobayashi, korlas'ı aradım da 2006 model joyride 200 gelmiş....bana gelmeyecek demişlerdi, güya joyride yerine gts 250 çıktı demişlerdi.... bunlar da satıcı ya...

Kobayashi
28 Eylül 2005, 15:25
2006 modelde değişiklik varmı acaba?
hayret yaw pazartesi ordaydım joyride falan yoktu...
naaptın sen karar verebildinim ne alıcana?

federal
28 Eylül 2005, 15:31
kobayashi, ben bayram öncesi veya bayramdan sonra alacağım, ilk terciğim joyride 200 , ikinci terciğim daelim 250, üçüncü terciğimde sym 250, bu üçünden birini kesin alacam,

senin motoru garaja koymaya niyetin yok sanırım :))

gelip bakacaktın gelmedin, şimdi ben cumartesiden sonra izine çıkıyorum , cumartesi akşamına kadar gel bi bak istersen...

Kobayashi
28 Eylül 2005, 15:55
ok gelmeye çalışıcam işler yoğun bu sıralar biraz.

federal
28 Eylül 2005, 15:57
gelceen zaman telden ararsın, bu arada telefonda sordum, hava filtresinde, cam da, ön ızgarada ve göstergelerde değişiklik yapmışlar, hayırlısı...

Fkarabulut
30 Eylül 2005, 22:31
izmirde sorun yaşamışsındır haklısın:(
performansı benide tatmin ediyor.renk ne,model yılı kaç seninkinde?

5000 km civarındayım.
kullandıkça uyandığın birşeyler varsa paylaşırsan sevinirim..
yakıt tüketimin nasıl? bir depoyla kaç km vs

Benim 7200km oldu. İlk zamanlar aşırı yakıyordu. Şimdi kmde 100ykr yakıyor. Birde radyatörde sızıntı oluyor. Benim metalik siyah 2005 model. Ben bundan sonra başka motosiklet kullanmam. Suzuki racing almayı düşünüyordum vazgeçtim. Bütün arkadaşlarada maddi durumları el veriyorsa joyride yi tavsiye ediyorum.

Kobayashi
30 Eylül 2005, 23:18
FKarabulut,

benimkide siyah 2005.tahminimce şuanda 110-120 bin falan yakıyo km de.5200 oldu sayaç hala bi değişiklik yok...

motordan bende memnunum ya.biara satiim değiştiriim diye düşünmüştüm ama yok satmıycam şimdilik.

görüşmek üzere...

cellattt
29 Temmuz 2007, 14:54
bende joyride 200 kullanıcısıyım almak ısteyen akradaslara su nu rahatlıkla söyleyebılırm alın hıc bı sekılde pişman olmıcaksınız
motorumu marmarısten aldım 2005 trafıe cıkıslı busene marmarısten kendım geıtrdım yolda en ufak bı arza yada bı sorun yasatmadı bana perfonmansı cok yuksek.yakıt hakkında fazla yakıyor dıyorsanız yanılıyorsunuz bnmkıde 110 cıvarında yakıyor ama uzn yolda bu otamatık duşyor 90 95 bin yakıyor. bence yaktıı benzın hakkını verııyor yakıyorkı gıdıyor.paranız varsa eyer bıde scooter dusnuyorsanız bence bu motoru aklınızdan cıkarmayın bı joyrıde 200 kullnıcısı olarak sıze pişman olmama garantısını rahatlıkla sunuyorum.zaten bırkez gıdn deneme surusu yapın ınanın kendınız bağlncaksanız bu motoro konforu surus keyfı yuksek stantlarda.her turulu sorularınıza acım

Muttaki
29 Temmuz 2007, 15:14
moto rider kuyubaşında fkg caddesinde 0 km sym joyride sordum geçen hafta, 4000 ytl dedi 2006 model.
bostancı yeniyol sokakta başka bir bayisi var ismini hatırlayamadım ama aynı parayı dedi 4000 ytl. minibüs caddesinde bi 4 yol var, biri bostancı köprüsüne çıkan diğeri bostancı istasyona inen diğeri küçükyalıya devam eden, bostancı köprüsüne çıkarken soldan 2. sokakta

batilgan
30 Temmuz 2007, 14:09
şuan kampanya var ''moto rs'' .2006 4000ytl 2007 4500 ytl. kardeşime aldık 250kmde çok güzel motor... tavsiye ederim

DEEPBLUE1900
01 Ağustos 2007, 16:19
SYm satan bütün bayilerde kampanya var bu cuma kampanya bitiyor. Ben eşimle ortak kullanabileceğimiz bir motor arıyordum. Joyride200 e karar verdik. Hakkında o kadar çok yazı okudum ki , fiyat-kalite açısından en optimumu diyebilirim.

4000 Ytl kampanya fiyatı ile aldım. C.tesi teslim alıcam motoru.

Beşiktaş, Balmumcu da Kuzey Motordan aldım.

GP500
04 Ağustos 2007, 23:16
Arkadaşlar hepinizin motoru hayırlı olsun, güle güle kullanın. Ya bu kampanyalar insanı çok tahrik ediyo valla, seytan git al diyo. Ben ikinci el düşünüyorum, aklımda Dylan var. Peki Joyride'ın servis ve periyodik bakım masrafları ne kadar 6000-7000 devirmiş arkadaşlar bi ödedikleri servis giderlerini yazarsa sevinirim.

Geçen sene 2005 Runner 200Vxrler 5000Ytl kampanya vardı cantlar 12'' oldugu için ve yeni kasa geldigi için almamıştım Simdi bu 4000Ytl jant gene 12'' ve ikinci el durumu, bakım masrafları ve servisleri düşündürüyor. ama kafa karenejına sabit ön cam, sinyaller, geniş sele, standart sisi bar falan çok hoş detaylar.

Herkeze iyi sürüşler...

falconalper
13 Ağustos 2007, 01:57
Herkese merhabalar, bende artık joyride 200 sahibiyim. Motorumu cuma günü akşamı teslim aldım, iki gündür geziyorum çok keyif veren bi motor gerçekten. Motordan pek anlayan biri değilim, ilk motorum bu daha ama yinede çok beğendim. :)

bluedescada
13 Ağustos 2007, 22:40
Ben de alalı bir hafta dolmak üzere gerçekten oldukça alıştım,ilk motorum ve diğer scooterlara göre bir gömlek üstün bir alet olduğu her halinden belli. Şimdlik 50 km sürat ile İstanbul turu atıyorum. Ehliyet için de başvurduk ama inşallah ocağa kadar bir çevirmeye denk gelmeyiz.

Online iPhone Screensaver - be the first to win!

**************.info/media/iphone*****

Bu arada korlas kızıltoprak şubesinde(merkezde) kampanya sürüyor ancak stad yanındakinde kampanyanın bittigini söyediler. Almak isteyenler bence ellerini çabuk tutsunlar. Peşin 4000,12 taksit ile 4600.(+250 ytl plaka)

Online iPhone Screensaver - be the first to win!

**************.info/media/iphone*****

falconalper
13 Ağustos 2007, 23:54
ya bu forumu biraz canlandırmak lazım bence joyride sahipleri biraz paylaşım içinde olalım,

bluedescada, dostum sana ilk servis kac km de dediler, 300 km'i 500 km'i

bluedescada
14 Ağustos 2007, 16:28
Bana ilk bakım için 500 dediler. 300 ile 500 arası bir km de gidip yağ değişimi+kontrolleri yaptırmak lazım. Rodaj için 1000 km şart mıdır? 50 km hız ile beykoza gidip gelmek sıcağın alnında beni yıprattı bugün:D Daha 80 i bir kere tehlikeden kaçmak için gördüm onun dışında ilk gün 60-70 arası,sonraki günler 50-55 arası gezdim. 350 km deyim ve gayet memnunum. Elcekleri sünger kaplatmayı düşünüyorum çünkü uzun mesafede eller uyuşma yapıyor. Bir de aldığım hjc marka kaskımdan muzdaribim. mediumunu aldım sıktı large ile dğeiştirdim şakaklarımda 1 saat sonra feci ağrılar başlıyor,çözüm bulamıyorum :/

limp65
16 Ağustos 2007, 00:48
evet motorun fiyati 4.000 ytl olmustur hayirli ugurluolsun motorize dergisinin icinde reklam olarak yaziyor...

mbasargan
16 Ağustos 2007, 16:32
Merhaba arkadaslar bende joyride 200 sahibiyim kesinlikle çok kaliteli ve güzel bir motor ben 4500 km deyim hiç bir sorun yasamadım. Düzenli olarak bakımlarını altan motorda yaptırıyorum ama moturumu satmak istiyorum uygun bir fiyata. İlgilenen arkadaslarla görüsmek isterim. Satmak istememin sebebi Burgman 400 almaktır.

msn mbasargan@hotmail.com
GSM 535 351 03 11

Aquila
16 Ağustos 2007, 17:04
arkadaşlar SYM nin tüm modelleri ile ilgii gerekli bilgileri "SYM Kullanıcıları Bilgi Paylaşımı (http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/12716-%5Bmt%5D-sym-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html)" sayfasından alabilirsiniz. Bir SYM kullanıcısı olarak performans&kalite bakımından diğer SYM ci arkadaşlar gibi oldukça memnunum..

falconalper
16 Ağustos 2007, 23:55
bluedescada, Banada ilk yag değişimi 300 km dediler dogrusu hangisi anlayamadım, Rodaj içinde ilk yag değişiminden sonra rahatlar motor sadece uzun süreli çok zorlama motoru dediler. Zaten sürekli 50 km ile gitmek imkansız, ana yollarda arabalar hızlı biraz hızlı gitmezsen üstüne çıkarlar

demcore
21 Ağustos 2007, 01:19
merhaba arkadaşlar...3 yıllık motor sahibi olma sahibi olma sevdamı korlas' ın kampanyasından faydalanıp bir joyride alarak bastırmış oldum...dediğim gibi yeni bir kullanıcıyım..elimden geldiği kadar motorumu zorlamamaya çalışıyorum..ama çeşitli forumlarda rodaj ile ilgili pek çok farklı öneri var ve kesinlikle akıl karıştırıcılar....bu konuda tecrübeli joyride kullanıcılarının tavsiyelerine kesinlikle ihtiyacım var..bunları esirgemezseniz çok sevinirim...bu arada mbasargan arkadaşa satış için biraz beklemesini tavsiye ederim çünkü korlas büyük bir indirim yaptı ve motorun fiyatını 4000 ytlye çekti...kampanyanın bitmesini beklemen sanırım iyi olur....hepinize tekrar merhaba ve paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler....

bluedescada
21 Ağustos 2007, 11:05
Demcore aramıza hoşgeldin sen de benim gibi siyah seçmişsin sanırım. Falconalper,ilk yağ değişimi 300 ile 500 arası herhangi bir km de yapılabiliyor.
Dün kardeşim sahilyolunda çevirmeye yakalanmış ehliyetsiz bir şekilde. Polis arkasına atlayıp sür bakalım garaja demiş beraber polisle birlikte gitmişler yolda ufak bir tanışlıktan sonra polis hemşehri çıkmış. İlk başında a2 li birini getir cezayı ona yazalım 39 ytl ile kurtul demiş. Sonradan merkezde bir odaya çekip hemşehrimizi kırmayalım 4 top kağıt getir motoru götür demiş. Kardeşim kağıtları getirdikten sonra "yaw yürüyerek mi gittin,e motoru alıp gidip gelseydin demiş" Ayrıca merkeze giderlerken de yol boş geç kırmızıda demiş. Kısacası 800 ytl lik bir cezadan 15 ytl lik kağıtla ve ceza işlenmeden kurtulduk. Böyle bir olay sadece Türkiyede olur sanırım.

Motora önden bakınca Sponge Bob daki plankton karakterine benziyor. :D

demcore
22 Ağustos 2007, 11:59
teşekkürler bluescada...siyah baya bir toz göstermekle birlikte bence bu motora en yakışan renk....kardeşine geçmiş olsun, gerçekten ucuz kurtulmuş çünkü ehliyetsiz yakalandığın zaman iş motorun bağlanmasına kadar gidebiliyor...bu arada kullanma klauzunda rodaj için 1000 km' ye kadar 60' ı geçmeyin diyor...ama 60 km hızla giderek 1000 km nasıl dolar o da ayrı bir konu...dün 60 km' yi geçmeden kadıköyden çekmeköye gidip geldim oldukça sıkıcıydı ve şile yolunda kamyonlar tepene çıkacak gibi oluyor...bu konuda bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim...

bluedescada
22 Ağustos 2007, 23:26
Ben yağ değişiminden sonra biraz deviri artırdım 650 km deyim şuanda ve ara sıra tam gaz verip gidiyorum. 60-70 arası geziyorum ara ara. Bugün dolmuştan önüme atlayan bir yayadan son anda kurtuldum. Allahtan kapının açıldığını görünce biraz yavaşlamıştım nolur nolmaz diye adam bir anda atladı devrilmekten zor kurtuldum o panikle parmağım fren kolu ile kol arasına sıkıştı. Yavaş da olsak sürekli tetikte olmak lazım. Evet siyahı sürekli yıkamak gerekiyor ama çok yakışıyor. Altan motordaki arkadaş su jetiyle göstergeler kollar,koltuklar dahil su değmedik yerini bırakmadan temizledi foşur foşur. Sonra özel bezle sildi gıcır gıcır oldu. Yani hortumu takıp Allah ne verdiyse heryerini yıkayabilirsiniz. Hiçbiryerine su kaçmadı problem olmadı. Sadece depo kapağı çevresini iyice kurulayın depoya su falan sızar belli olmaz.