Orijinalini görmek için tıklayınız : Sym Sym Joyride 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Sayfa :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
malibu79
22 Ocak 2010, 23:59
orası öyle tabi ben diğer joyride larla kıyasladım. onun için anormal gelmemişti.bu arada max hız 110 km.bugün denedim.100 km ye çok çabuk ulaşıyor.
NoVaRiX
23 Ocak 2010, 00:25
arkadaşlar, Grand Dink 250 mi, Joyride 200 mü?
olabildiğiniz kadar objektif yaklaşın lütfen! :mrgreen:
feyzullah4
23 Ocak 2010, 01:07
hımm benim motorda aynı bayır asağı veya bir otobusun arkasına yaslarsan kendini 120ye kadar cıkıyor baska cıkmıyor uzun yoldada cıkmıyor ama 100 km kadar ivme süper
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:53 ----------
arkadaşlar, Grand Dink 250 mi, Joyride 200 mü?
olabildiğiniz kadar objektif yaklaşın lütfen! :mrgreen:
arkadasım joyride 200 ile hic bir sorun yasamazsın grank dinkte güzel bir motor ama sunu söylemek istiyorum ben benim bir arkadasımın kymco baska bir modeli vardı hendekte servisi yok.bu yüzden arızalandıgı zaman baska markaların uyanlarını taktırıyordu ama orjinel dısında makine kabul etmiyor kısa zamanda aynı yerden arılanıormus ama tabi ben sadece bir arkadasımın motoruyla kıyaslıyorum durum böyle ben sekillendirmis olmak istemem .. hangisini alırsan al insalah sorun yasamazsın nede olsa hepsi kul yapımı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:00 ----------
malibu hic alarmı kurmayı denedin mi? ne oluyor sende alarmı kurdugun vakit gelince
malibu79
23 Ocak 2010, 01:30
walla bir kere kurdum sonra kontağı kapattım.hiç bişey olmadı :mrgreen: ne amaçla konmuş pek anlayamadım.uzun yolda mola zamanını ayarlamak için falan mı konmuş acaba? birde kontak açıkken deneyeyim nolacak bakalım.haftasonu 100km yi bulurum diyordum ama hava durumu biraz zor yaparsın diyor :)
NoVaRiX
23 Ocak 2010, 15:26
arkadasım joyride 200 ile hic bir sorun yasamazsın grank dinkte güzel bir motor ama sunu söylemek istiyorum ben benim bir arkadasımın kymco baska bir modeli vardı hendekte servisi yok.bu yüzden arızalandıgı zaman baska markaların uyanlarını taktırıyordu ama orjinel dısında makine kabul etmiyor kısa zamanda aynı yerden arılanıormus ama tabi ben sadece bir arkadasımın motoruyla kıyaslıyorum durum böyle ben sekillendirmis olmak istemem .. hangisini alırsan al insalah sorun yasamazsın nede olsa hepsi kul yapımı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:00 ----------
malibu hic alarmı kurmayı denedin mi? ne oluyor sende alarmı kurdugun vakit gelince
Ben Kymco'nun sağlamlığından şüphe etmiyorum. Uzun süre Kymco Agility kullandım, kesinlikle taş gibi motordu. Periyodik bakımları dışında servis yüzü görmedi.
Ben sadece aradaki farka değermi diye düşünüyorum Grand Dink? :silent:
malibu79
23 Ocak 2010, 17:21
amanııınnnn 250kr yakıyo ::sas:: çok kısa mesafede dur-kak lardan kaynaklanıyordur diye tahmin ediyorum.birde uzun yolda görmek lazım.alarmı kurdum zamanı gelince yanıp sönüyor.
feyzullah4
23 Ocak 2010, 20:18
dostum hava filitresine bak seninki benimkinden cok yakıyor 5 lira ile ben 25 ile 35km arasında degisiyor gittigim mesafe bide kullanırken motorun bi gaz seviyesimi var artık bilmiyorum bazı yerlerde motorun sesini duyamıyorsun neredeyse o hızla gidersen cok fark ediyor benzin az harcıyor o zaman bide agrasif kalkıyorsan cok gaz verip oda etkilliyor bide bu sekilde kullan bakalım nasıl olacak
NoVaRiX
23 Ocak 2010, 20:26
25kuruş mu yakıyor? Oha!!..
O ne be..?! :silent:
7 litre eder.. Şakamı bu?
malibu79
24 Ocak 2010, 14:11
walla aldığım arkadaş hava filtresi buji yeni demişti.ancak benim parkur oldukça zorlu:) .yaklaşık 3km (ev-iş arası) ve hemen her 300-400 metrede dur levhaları var. 4-5 defa dur kalk yapıyorum. pek agresif kullanmadım aslında.bir de uzun yol performansını deneyip tekrar hesaplıycam o da anormal çıkarsa o zaman önlem alma yoluna giderim.
malibu79
25 Ocak 2010, 20:22
allah allah ilk heves diye fazla mı yüklendik bilmem. depoyu ilk doldurduğumda 14-15 km' de benzin göstergesinin ilk kademesi sönmüştü. şimdi ise 26 km oldu hala sönmedi :silent:
feyzullah4
29 Ocak 2010, 16:55
allah allah ilk heves diye fazla mı yüklendik bilmem. depoyu ilk doldurduğumda 14-15 km' de benzin göstergesinin ilk kademesi sönmüştü. şimdi ise 26 km oldu hala sönmedi :silent:
yok ondan kaynaklanmıyor kardesim bence o kadar fark km etmez. motoru sola dogru yatır biraz bekle benzin ibresi düser sağa dogru yatır benzin ibresi bir kademe bir kademe artar cok fazla yatırmanada gerek yok ibren bayır yukarı veya asagı giderken yanabilir kardesim bu yüzden benzini ölçmek istiyorsan ne kadar yaktıgını su sekilde yapman lazım :) ilk depoyu fulle kmyi sıfırla sonra kafana göre gez 50-60km sen bilirsin sonra yine depoyu fulle benzinci senden ne kadar isterse o parayı gittigin kmye böl böyle daha saglıklı net sonuc alırsın ben böyle denedim 160-170 lira cıktı bende sehir ici sehir dısı karısık ama bana yinede fazla geliyor bu fiyat sende bi denede kıyaslayalım aynımı yakıyor diye[COLOR="Silver"]
malibu79
30 Ocak 2010, 12:26
doğru söylüyosun. zaten bende ölçümü öyle yapıyorum ama depoyu ilk doldurduğumda 18tl/72km (25kr) idi ikincisi yaklaşık 10tl/50km (20kr).bakalım üçüncü de nolucak. aslında lt hesabı yapmamız lazım sanırım. bir de 95 oktan ile deniycem :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:58 ----------
haa bu arada adam motora bakım yaptırmıcam diye uğraşıp duruyo deme. çünkü diyarbakır' da bakım yaptırmam için malzemeleri izmir' den temin edip burada taktırmam gerekiyo :) bundan dolayı biraz öteliyorum. ama izmire ilk giden arkadaşıma bir hava filtresi sipariş edicem. dursun bi kenarda.buji yi de piyasadan temin edebilirim sanırım.
gokayugur
11 Şubat 2010, 17:03
Merhaba... Ben İstanbul Çekmeköyden Gökay. Suzuki AN 125 ten sonra bende daha yeni 2008 model bir Joyride 200 e sahip oldum. Sizlerle bilgi alış verişinde bulunmak ve uygun zamanlarda gezi organizasyonlarına katılmak isterim.
malibu79
17 Şubat 2010, 19:49
Merhaba... Ben İstanbul Çekmeköyden Gökay. Suzuki AN 125 ten sonra bende daha yeni 2008 model bir Joyride 200 e sahip oldum. Sizlerle bilgi alış verişinde bulunmak ve uygun zamanlarda gezi organizasyonlarına katılmak isterim.
slm Gökay hoşgeldin aramıza :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:33 ----------
veee sonunda 100 km yakıt sarfiyatım 4.47 lt'ye düştü :) km'de 16.4 kr (4.28lt/95.7km petrol ofisi 95 oktan 3.68tl/lt) feyzullah kardeş tavsiyelerin işe yaradı.yalnız bu benzin takibi hastalık gibi bi şey oldu. benzin alınca illaki sıfırlıyorum trip'i :)şimdi yine aynı yerden aldım benzini son defa hesaplıyorum bidaha uzun yol yapana kadar sıfırlamıycam. henüz uzun yola çıkamadım. havalar düzelince mardin e gidip gelmeyi düşünüyorum. uzun yol performansıda o zaman belli olacak.
Bu arada şu kafa grenajını sökmeyi bilen var mı? vidaları söktüm ama içerden plastik parçalar tutuyor. sinyallerin ve farın içine çakar lamba koyucam ama ulaşamıyorum bir türlü. yardımm :)
feyzullah4
19 Şubat 2010, 12:03
sehir içindemi bu kadar yakıyor valla benimkinden daha iyi senin motor ben hava filitresine felan baktırayım o zaman. valla bilmiyorum hic denemedim kafayı sökmeyi kardesim
feyzullah4
19 Şubat 2010, 17:16
bugun gittim servise yag degisimi yaptım valvoline 10/40 motor yagı koydu 20 liraya bide hava filitresine bak dedim söktü baktı daha bunun ömrü var dedi tabanca ile üflettirdi taktı yerine sonra :) ama motorun sesi degisti farkettim :) zamanıda gelmisti zaten yag degisimin sizce nasıl bu valvoline yag ben castrol koy dedim bu daha iyi dedi sanki beni kandırdı gibi ama neyse :)
malibu79
19 Şubat 2010, 18:58
bugun gittim servise yag degisimi yaptım valvoline 10/40 motor yagı koydu 20 liraya bide hava filitresine bak dedim söktü baktı daha bunun ömrü var dedi tabanca ile üflettirdi taktı yerine sonra :) ama motorun sesi degisti farkettim :) zamanıda gelmisti zaten yag degisimin sizce nasıl bu valvoline yag ben castrol koy dedim bu daha iyi dedi sanki beni kandırdı gibi ama neyse :)
walla motor yağları konusunda pek bilgimm yok ama çok farkedeceğini düşünmüyorum. bende alır almaz yağ değişimine götürdüm. listeden bakıp castrol 10/40 koydular. 10/40 olsunda gerisi teferruat.elinde ne varsa onu satacak amcam. napsın :)
thelord
21 Şubat 2010, 00:46
hava filtresının hava ıle temızlenmesınde sakınca yok dıkkat etmen gereken filtre kağıdının rengı ve tozlu durumuna dıkkat etmek. renk koyu yada aşırı tozlu ise değişmesı gerekır tabıı,
yağ konusunada gelırsek valvoline iyi bir yağ olduğunu söylemek isterım. ABD 'da en güvenılır ve sık tuketılen bır yağ markasıdır. Türkıyede daha cok yaygınlaşmadı.
20 TL fiyat iyi diye dusunuyorum. Gecen yıl korlasta 75 TL değiştirdim dusun artık.
kazasız surusler dılerım.
feyzullah4
13 Mart 2010, 15:16
yine artık kimse gelmiyor symciler motorlarınızımı sattınız :)
malibu79
19 Mart 2010, 00:13
yok ya satar mıyız hiç :) arkadaşlar km telim koptu km saati ve km sayacı çalışmıyor. şimdi izmirden sipariş mi vericem yoksa piyasada uyan başka model var mı bildiğiniz?
feyzullah4
20 Mart 2010, 16:58
benimde arka balatalar eskidi fren zayıfladı hangi marka taktırmamı önerirsiniz bide fiyatı ne kadar
davids
24 Mart 2010, 21:43
motorum 2 gündür düşük devirlerde,yani tam yavaştan hızlanmaya geçerken ileri doğru atlama yapıyor.Aynı sorunu durduğumda kalkarkende yapıyor.Neden olabilir yardımcı olabilirseniz sevinirim
feyzullah4
04 Nisan 2010, 04:17
valla ben bilmiyorum insallah sorunu biran önce cözersin sizin motorlar ne kadar yakıyor? bide genel bakım yaptırmayı dsünüyorum sizin oralarda kaca yapıyorlar...? gerci bu aralar girip cıkan yok sanırım bu sayfaya ama ben yinede muhabbet olsun belki birileri girer görürüz :)
davids
05 Nisan 2010, 01:00
Ben 1 ay önce felan yaptırdım 80 tl verdim.buji,yağ felan değişti.ilave diskler için sprey almıştım.40 tl işçilik aldılar.sym ye yazgan motor bakıyor diye hatırlıyorum ben.onda fiyatlar ne durumda acaba.işçiliği çok iyi onu biliyorum.sorun sanırım benzinden kaynaklandı.düzeldi çünkü birkaç gün sonra.130-140 kuruş arası yakıyor sanırım tam hesaplamadım.kullanıma göre değişiyor.
feyzullah4
05 Nisan 2010, 02:49
eklermisin beni feyzullah4@hotmail.com
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:39 ----------
bide senin motor 130-140 lira yakıyorsa cok iyi yakıyor valla evet sakaryada yazgan bayi bakıyor ama ben daaha hic götüremedim ona tekin orda ben hendek ilcesindeyim ehliyet sorun oluyor ehliyete yazıldım aldıgım zaman insallah yazgana götürecegim sormustum 50 lira idi ama yag degistirme yok sanırım..
malibu79
10 Nisan 2010, 13:41
merhaba arkadaşlar bu konu başlığı pek işlemiyor. yazışmaların devamını sym kullanıcıları konu başlığı altında devam etsek daha sağlıklı olacak gibi geliyor ne dersiniz?
Davids deki sorun benimde başıma geldi düşük devirde ani kavrama yapıyordu sonra geçti. benzinle alakalı değilmiş gibi geliyor ama bakalım şimdilik sorun yok.
Benim km teli kopmuştu izmir yada istanbulda fiyat araştırması yapıyorum almışken birde hava filtresi ve buji de alayım dedim. Ancak piyasada çok farklı fiyatlar var hava filtresine 15 diyende var 33 diyende ilerde kayış da değiştirmek gerekecek uygun fiyata kaliteli ürünler bulabileceğimiz toparlamaya çalışalım ne dersiniz?
senturkbil
10 Nisan 2010, 13:47
Herkese Hayırlı Günler Dilerim. Ben 'de 2003 model SYM 200 kullanıcıyım. Böyle bir forum olduğu için memnunum, fakat daha ayrıntılı ve yönlendirmeli olursa herkes daha iyi sonuçlar alacaktır. Benim ihtiyacım şunlar : SYM 200 İle ilgili yedek parça alacağım orjinal ve ucuz yer bilgileri. Gaziantep' de yaşıyorum. Hava Filitresi, Ayak marşı, Akü, Buji vs alacağım. Motor Çok Güzel. Gaziantep' de ilk ben aldım.
senturkbil
10 Nisan 2010, 15:59
Yedek parça için özellikle Gaziantep olmasına gerek yok, ana bayii firmasıda olabilir. Kargo ile isteriz.
jazzyilker
13 Nisan 2010, 18:28
jazzyilker, branda tek başına yeterli koruma sağlar, bunlar şeker değil ki yağmurdan erisin. Yapman gereken birkaç şey;
1- depoyu tam doldur
2- su içinde antifiriz olduğundan emin ol (fabrika çıkışı antifiriz konuluyor ama su eksiğin varsa antifiriz koyabilirsin)
3- motor orta ayakta olsun, ön tekerinde toprak veya betonla temasını teker altına bir tahta koyarak kesebilirsin.
4- Aküyü mutlaka sök evine götür yoksa benim gibi her bahar bir akü alırsın.
5- Dua et kedi-köpek içine yuva yapmasın :)
---
@feyzullah4,
bizim motorlar kullanım şekli ve ağırlığa bağlı olarak yaklaşık 100km de 3,8-4,1 lt arası yakar. Ben ağır biri olmama rağmen istanbul trafiğinde 100 km de 4 litreyi geçemedim.
Saygılar&sevgiler
Havalar ısınmaya başlıyor, bi hafta sonu SYM'liler toplanıp küçük bi gezi yapalım ne dersinizi?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:18 ----------
motorum 2 gündür düşük devirlerde,yani tam yavaştan hızlanmaya geçerken ileri doğru atlama yapıyor.Aynı sorunu durduğumda kalkarkende yapıyor.Neden olabilir yardımcı olabilirseniz sevinirim
Selam Davids, bende de oluyor o..Özellike ilk kalkışlarda öne fırlama ve titretme. Şunu farkettim: motoru ilk çalıştırdığında hemen gaza basıp yola çıkma. Rolanti bi iki dakika içinde normale dönüyor. Yani motor biraz ısınıyor sanırım. Sonra yola çıktığında da yumuşak devirlerde seyrettiğinde olay ortadan kalkıyor.
En azından bende böyle olduğunu hissediyorum.:)
jazzyilker
13 Nisan 2010, 23:33
Arkadaşlar merhaba, benim motorun egsoz koruma demiri yok,:pale: yani parlak kısım...Nerden temin edilebilir bu parça ve fiyatı konusunda bilgisi olan var mı?:silent: Teşekkürler...
feyzullah4
14 Nisan 2010, 16:25
benim motorda egsoz ici dagıttı bende egsoz almayı düsünüyorum fiyatları konusunda bilgisi olan varmı? jaazyilker ben varım ama hafta sonu oolursa :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:21 ----------
benim mototrunda egsoz ici dagıttı fiyatları hakkında bilginiz varmı? ben gelirim hafta sonu yapalım ögrenciyim anca o zaman gelebilirim :)
davids
14 Nisan 2010, 21:49
benim motorda egsoz ici dagıttı bende egsoz almayı düsünüyorum fiyatları konusunda bilgisi olan varmı? jaazyilker ben varım ama hafta sonu oolursa :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:21 ----------
benim mototrunda egsoz ici dagıttı fiyatları hakkında bilginiz varmı? ben gelirim hafta sonu yapalım ögrenciyim anca o zaman gelebilirim :)
buradaki bayiğe bir sorarım ne kadarmış.sana dönüş yaparım.Parça fiyatları motorun kalitesinden dolayı haklı olarak biraz yüksek.Yüksek fiyatın hakkını verdiğini düşünüyorum.Her motorda olduğu gibi ufak tefek aksaklıklar yaşanıyor.Bu aralar motordan yüksek devire geçerken tırrrr diye bir ses geliyor.kulağımı tırmalamaya başladı.yüksek hızda ve düzgün yolda duymuyorum ama düşük hızda rahatsız ediyor.sanarım kayıştan kaynaklanıyor.
malibu79
17 Nisan 2010, 00:13
km telini hallettik arkadaşlar.başka bir modelin km telini biraz kes yappıştırla hallettik.bu arada kafa grenajını sökmeyi de öğrendim ihtiyacı olana yardım ederim :)
[/COLOR]benim mototrunda egsoz ici dagıttı fiyatları hakkında bilginiz varmı? ben gelirim hafta sonu yapalım ögrenciyim anca o zaman gelebilirim :)[/QUOTE]
eksoz içi dağıttı ne demek feyzullah?
birde şu ilandaki motorla seninki aynı resim gibi geldi bana sen nedersin? (yalnız bu 2008 miş.)http://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden_temiz_joyride_garaj_motoru-60WQQaXQQ24127549WQQpXQQdisplayitem
hakanturkol
17 Nisan 2010, 17:34
davids izmitte nerede sym bayi var söylermisin
feyzullah4
19 Nisan 2010, 00:51
david seninde egsoz benimki giibi olmus ilk zamanlar benimde tırıldı geliyordu gazı bırakınca motor devirden düserken ses geliyor degilmi? bir mühdet öyle bin :) daha sonra dahada motorun sesi büyüyor. ve motorcuya götürdügünde egsozun ici dagılmıs diyorlar :) 3 tane ustaya götürdüm 3üde öyle dedi
malibu sanırım egsoz dagıtması egsozun icinde bulunan susturucusu zamanla deforme oluyormus sanırım bu demek bilmiyorum net bir bilgi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:48 ----------
bu resim benim netten buldugum resim kardesim olabilir ama rengi felan aynı benimkiyle bu yüzden o zamanlar resmini cekmemistim bu yüzden googleye yazdım bu cıktı bunu koydum :)
malibu79
19 Nisan 2010, 14:50
malibu sanırım egsoz dagıtması egsozun icinde bulunan susturucusu zamanla deforme oluyormus sanırım bu demek bilmiyorum net bir bilgi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:48 ----------
bu resim benim netten buldugum resim kardesim olabilir ama rengi felan aynı benimkiyle bu yüzden o zamanlar resmini cekmemistim bu yüzden googleye yazdım bu cıktı bunu koydum :)[/QUOTE]
bende adam senin resmi almış sanmıştım :)
eee egsoz tamiri mümkün değil mi? illa değişmesi mi gerekiyormuş?http://cgi.ebay.com/SYM-JOYRIDE-125-180-STAINLESS-EXHAUST-SYSTEM-NEW_W0QQitemZ110460904060QQcmdZViewItemQQptZUK_Mot orcycle_Parts?hash=item19b7fba27c intenet te bu gibi ürünler var illa ki değişecekse belki yardımı olur.
jazzyilker
19 Nisan 2010, 17:29
Feyzullah ben istanbul avrupa yakasındayım, sen nerdesin? Beşiktaş civarı uyar mı orda buluşuruz?
Diğer arkadaşlar, uygun olan yazsın İstanbulda olanlar, bi tanışırız çay içeriz bi yerde.. :)
Bİr de egzoz koruma demiri nerden alabilirim? Bilen yok mu ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:26 ----------
Ya ben de bakamdım :) Sen Sakarya da yaşıyormuşsun ;) feyzullah...
malibu79
22 Nisan 2010, 00:33
Feyzullah ben istanbul avrupa yakasındayım, sen nerdesin? Beşiktaş civarı uyar mı orda buluşuruz?
Diğer arkadaşlar, uygun olan yazsın İstanbulda olanlar, bi tanışırız çay içeriz bi yerde.. :)
Bİr de egzoz koruma demiri nerden alabilirim? Bilen yok mu ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:26 ----------
Ya ben de bakamdım :) Sen Sakarya da yaşıyormuşsun ;) feyzullah...
http://www.sahibinden.com/2004_model_gri_250000_de_sym_jonride_200_-45WQQaXQQ23516158WQQpXQQdisplayitem arkadaşım bu ilan sahibiyle bir irtibata geç istersen koruma demiri varmış satıyor. belki daha hesaplı olur senin için
feyzullah4
23 Nisan 2010, 23:12
bir nazar var ama hadi hayırlısı bugun motorum bozuldu :( bilen varmı acaba sorunu sorayım sizede :(
yolda gidiyordum cok gürültülü olmayan bir takur tukur ses cıktı bende korktum durdurdum motoru sonra yeniden calıstırmak icin tusa bastıgımda motorun dislisi bosa dönüyor ayakla calıstırdık calıstı sonra yeniden denedim tusla calıstırmayı yine calısmıyor dişli bosa dönüyor vızzz diye ses yapıyor tusa basınca akü bittik desem degil neden oldugunu bir türlü anlayamadım getirdim koydum motoru hemen yerine serviside adada 45 km ötede oraya götürecegim ama götürken beni yolda bırakırsa ondan korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim :(
davids
24 Nisan 2010, 00:16
davids izmitte nerede sym bayi var söylermisin
Atatürk bulvarında var.Şişman motor artık sym bayi.aynı zamanda servis
malibu79
24 Nisan 2010, 00:23
bir nazar var ama hadi hayırlısı bugun motorum bozuldu :( bilen varmı acaba sorunu sorayım sizede :(
yolda gidiyordum cok gürültülü olmayan bir takur tukur ses cıktı bende korktum durdurdum motoru sonra yeniden calıstırmak icin tusa bastıgımda motorun dislisi bosa dönüyor ayakla calıstırdık calıstı sonra yeniden denedim tusla calıstırmayı yine calısmıyor dişli bosa dönüyor vızzz diye ses yapıyor tusa basınca akü bittik desem degil neden oldugunu bir türlü anlayamadım getirdim koydum motoru hemen yerine serviside adada 45 km ötede oraya götürecegim ama götürken beni yolda bırakırsa ondan korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim :(
kardeşim geçmiş olsun.pek uzman sayılmam motor işinde benim söyleyeceklerim tahminden öteye gitmez. ayaktan çalışıyorsa ve çalışırken bir anormallik hissetmiyorsan çok büyük bir sorunun yokmuş gibi geliyor bana.tekrar geçmiş olsun.
schnell16
24 Nisan 2010, 03:08
merhabalar arkadaşlar,bende 2005 model joyride 200 motosiklet aldım,bundan sonra forumda paylaşımlarda beraberiz inş. herkese kazası belasız sürüşler,selamlar
jazzyilker
25 Nisan 2010, 02:18
malibu79 sahibinden.com ilanı için teşekkürler.. Yeni okudum mesajını, hemen irtibata geçicem umarım elinde vardır. :)
Bu arada İstanbul'da olan SYM'li kimse yok mu??:silent: Bi haftasonu toparlanıp tanışamayacak mıyız ya?
feyzullah4
25 Nisan 2010, 03:09
schnell hos geldin arkadasım hayırlı olsun. jazzyilker benimde egsoz ihtiyacım var ben egsoz iciin adamla irtibata gectim korumalık biraz ezikmis istersen sende gec irtibata belki tek tek satmaya bilir ikimiz birlikte alalım istersen korumalık senin olur egsoz benim olur benim eski egsozun korumalıgını takarım ben :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:03 ----------
benim motor elektirikten calısmıyor :( ayaklada ben calıstıramıyorum basıyorum basıyorum calısmıyor :( selahattin abi diye biri var burda o calıstırmıstı ayaktan :( ehliyet mayısın sonuna dogru alıyorum adapazarına götürecem motoru burda actırmak istemiyorum insallah fazla pahalı tutmaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:05 ----------
bilen varsa bide bana yardımcı olursanız sevinirim :( yine bu sayfada motorun derdini anlattım :(
feyzullah4
26 Nisan 2010, 21:25
kimsecikler yok galiba :(
malibu79
26 Nisan 2010, 23:22
schnell hos geldin arkadasım hayırlı olsun. jazzyilker benimde egsoz ihtiyacım var ben egsoz iciin adamla irtibata gectim korumalık biraz ezikmis istersen sende gec irtibata belki tek tek satmaya bilir ikimiz birlikte alalım istersen korumalık senin olur egsoz benim olur benim eski egsozun korumalıgını takarım ben :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:03 ----------
benim motor elektirikten calısmıyor :( ayaklada ben calıstıramıyorum basıyorum basıyorum calısmıyor :( selahattin abi diye biri var burda o calıstırmıstı ayaktan :( ehliyet mayısın sonuna dogru alıyorum adapazarına götürecem motoru burda actırmak istemiyorum insallah fazla pahalı tutmaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:05 ----------
bilen varsa bide bana yardımcı olursanız sevinirim :( yine bu sayfada motorun derdini anlattım :(
walla kardeşim ben motoru ilk aldığımda bir iki defa ayaktan çalıştırmıştım o zaman akü zayıftı sonra toparladı bir daha gerek duymadım. normalde ayaktan çalıştırırken hafif gaz verip ayak marşına basmak (ilk basmada çalışmazsa arka arkaya 2-3 defa basmalısın ara vermeden) gerekiyor. sen nasıl yapıyorsun da çalışmıyor? egsoz işi noldu bu arada?
unutmadan schnell16 hoşgeldin aramıza :)
feyzullah4
27 Nisan 2010, 00:07
irtibata gectim bir ara aama darbeli dedi sonra yeniden mesaj attım cevap vermedi egsoz icin resimlerini istedim mail olarak at dedim cevap yok suan bilmiyorum yani. insallah fazla masraf cıkarmaz motor bana dişlide sorun var benim sıyırıyor :( galiba ehliyeti cebime koyayyım götürecem ustaya merkezde 45km ara var onunlada ama yapacak birsey yok :( 200 lirayı gecerse yaptıramam :( yaptırırsam yaz okuluna gidemem :( anca sıcaklar geldi diyordum binecem agız tadıyla diyordum nasip böyleymis vardır bir hayır artık :(
jazzyilker
27 Nisan 2010, 22:23
Feyzullah, bende mesaj attım cevap bekliyorum.. Dediğin gibi bi resim falan gönderirse iyi olur..Almışken yamuk bi eksoz koruma almayalım :)
Ayaktan marşla ben kışın çok çalıştırdım. Ama kolay olmuyordu, 8 - 10 kez en az bastığımı bilirim. Normal marşla çalıştırıyormuş gibi frenlerden birini sıkıp, anahtarı açıp ard arda basıyordum. Zorlu mücadele gerekiyor yani :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:18 ----------
Bu arada Schnell hoşgeldin, aramıza:)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:21 ----------
Yahu dikkat ettim de toplasan 10'u geçmiyor joyride 200 sahipleri sanki :P Neden bu kadar az kişi var burda yaw!:silent:
feyzullah4
28 Nisan 2010, 00:49
egsoz icin ..... motora mesaj attım 800+kdv yani 1003lira dedi bana yani pahalı sakaryada yazgan var ona sordum ondada 800 lira kdvli fiyatı servisde ilgi on numara ben merkeze 45 km uzagım servis buraya gelip motoru alıp götürecek tamir icin 30 liraya cok uygun hemde işçiligi süper yani 90kmyi 30 liraya tasıyacak sünnetci degil yakın cevredekiler varsa bence buraya yaptırın sizde :)
Boğaçhan
29 Nisan 2010, 22:04
egsoz icin ..... motora mesaj attım 800+kdv yani 1003lira dedi bana yani pahalı sakaryada yazgan var ona sordum ondada 800 lira kdvli fiyatı servisde ilgi on numara ben merkeze 45 km uzagım servis buraya gelip motoru alıp götürecek tamir icin 30 liraya cok uygun hemde işçiligi süper yani 90kmyi 30 liraya tasıyacak sünnetci degil yakın cevredekiler varsa bence buraya yaptırın sizde :)
SYM'yı ciddi ciddi düşüyordum ama o ne öyle? 1000 TL.ye ekzos.:pr:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO