PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sym Sym Joyride 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

acayüp
08 Aralık 2008, 22:06
Arkadaşlar yan sehpa orta sehpa ve ayak marş kolunuda boyadım ihtiyaç olmamasına rağmen boyadım ve çok güzel oldular. Düşünen varsa şiddetle tafsiye ederim.İnsanın motoruna sevgisi artıyor
Bir kaç gün içerisinde plastik üzerinde deneme yapmayı düşünüyorum. Eğer denemede sonucu beğenirsem ve kısa zamanda dökülmeyecek gibi bir izlenim verirse bana ( ki yanmaz boya olduğu için umutluyum dış etkilerede dayanıklı olabileceğini düşünüyorum) ön göğüsü ve siyah plastik bütün aksaamı boyayabilrim.
Gelişmeleri ve resimleri eklemeye devam edeceğim.
Kazasız yolculuklar

acayüp
16 Aralık 2008, 21:48
Evet plastik aksaamda ilk denememi yaptım ve sonuç yine beklediğimden çok çok iyi oldu parçalar boyanmış gibi değilde yenisi ile değişmiş gibi duruyor.
Boya plastik üzerine mükemmel pürüzsüzlükte deşüyor.
Tefsiye ederim.
Uygulanışı : sadece tiner ile ( selilozik) silip krumasına mütakip boyayı uyguladım okadar.Çok çabuk kuruyor 15 dakika sonra yerine takabiliyorsunuz parçaları.
Resim gece flas ile çelidiği için yine tam rengini vermed. normalde mat siyah.Gümdüz resimlerinide eklicem yakında.
Sadece gidon çevresi ve iki yan kapak boyalı .. Sonuç güzel oldu komple boyamaya karar verdim. Çok yakında tabiii :)

http://img152.imageshack.us/img152/3664/p1010303wf3.jpg

kirki
16 Aralık 2008, 22:06
Evet plastik aksaamda ilk denememi yaptım ve sonuç yine beklediğimden çok çok iyi oldu parçalar boyanmış gibi değilde yenisi ile değişmiş gibi duruyor.
Boya plastik üzerine mükemmel pürüzsüzlükte deşüyor.
Tefsiye ederim.
Uygulanışı : sadece tiner ile ( selilozik) silip krumasına mütakip boyayı uyguladım okadar.Çok çabuk kuruyor 15 dakika sonra yerine takabiliyorsunuz parçaları.
Resim gece flas ile çelidiği için yine tam rengini vermed. normalde mat siyah.Gümdüz resimlerinide eklicem yakında.
Sadece gidon çevresi ve iki yan kapak boyalı .. Sonuç güzel oldu komple boyamaya karar verdim. Çok yakında tabiii :)

http://img152.imageshack.us/img152/3664/p1010303wf3.jpg
Acayüp selam
ördüğüm kadarıyla gayet başarılı bir boya operasyonu yönetiyorsun :) tek merak ettiğim gündüz ortamındaki rsimleri.. benim motorda da siyah plastiklerde küçük bir iki nokta var... konuyu takip edeceğim fotoları sabırsızlıkla bekliyorum.. birde boyayı nereden aldın acaba??

acayüp
16 Aralık 2008, 23:56
İşten gelince hava kararmış oluyor maalesef sadece geceleri ilgilenebiliyorum. Hafta sonu gündüz resimlerini çekip eklemeye çalışacağım.
Ayrıca Atatürk Oto sanayii sitesinden aldım fakat neesi bilmiyorum yine alıcam bilgilerini yazarım buradan.
Herkese şiddetle tavsiye ederim Tahminlerin ve beklentilerin üzerinde güzel oluyor .
Gündüz resimlerinde herşey belli olucaktır zaten :D

n_tuncak
17 Aralık 2008, 00:06
Arkadaşım şimdi bende merak ettim bu boyalı motor resimlerini...Eminim en iyisini yapmışsındır fakat nerden aldığını nasıl durduğunuda yazarsan bizde deneyebiliriz belki,zaten benimkinde yer yer çizikler var...

thelord
22 Aralık 2008, 10:05
acayüp anlatıgım kadarıyla ve resımde goruldugu kadarıylada gayet guzel olmus ama plastık uzerınden zamanla pul pul dokulme olayı olabılırmı? ozellıkle yazın guneş aldında bekledıgı zamanlarda oluyor motor sende bılıyorsunkı.
boyayı aldıgın yere şiddetle sormanı tavsıye edıyorum.

emraq
07 Şubat 2009, 16:47
selam arkadaşlar.elinde joyride kullanım klavuzu olan var mı? dün motoru istanbuldaki bir sym servisine götürdüm motor yağ kaçırıyor diye, bana contanın yanmış olduğunu söylediler.bursadaki servis 1 lt yağ koymuştu,sebep olarak da fazla yağ konmuş olmasını gösterdiler.bizim motorlara ne kadar yağ konuyor acaba?

emraq
08 Şubat 2009, 16:49
arkadaşlar bu konuda bilgisi olan yok mu?

acayüp
09 Şubat 2009, 01:41
arkadaşlar bu konuda bilgisi olan yok mu?

Merhaba . Bana özelden mail adresi verirseniz size hd 200 ve gts 250 servis manuel ini gönderebilirim.çok aramama rağmen joyride ın bulmamıştım.Fakat size sök tak konsunda yol gosterıcı olabılır. Bana cok yardımcı olmustu.

nasuhh
03 Nisan 2009, 22:34
selam arkdaşlar bende joyride 200 var 2 aydır egzosdan siyah pislikler geliyo motoruma çok temiz baktıgım halde neden??hava filitresini yıkadım ve tekrar biraz yağladım ilk 1 gün düzeldi ama sonra aynısı yardımcı olabilcek varsa seviniriim..

baris_h
25 Mayıs 2009, 14:08
Herkeze Merhabalar

2007 model joyride 200 sahibiyim 11000 km oldu artık lastik degiştirme zamanım geldi diye düşünüyorum, fakat lastik konusunda bir sürü yorum okudum açıkcası biraz kafam karıştı bu konuda bana yardım etmenizi rica ediyorum.
Şimdiden Teşekkürler...

kerem 74
07 Temmuz 2009, 01:03
slm arkadaşlar 2004 model joyride200 ümü 3250 liraya satacağım motorumdan memnunum ama ya gts 250 yada 2009 model düşünüyorum motor 24000 de temiz dir

beyondream
13 Temmuz 2009, 17:02
Herkeze Merhabalar

2007 model joyride 200 sahibiyim 11000 km oldu artık lastik degiştirme zamanım geldi diye düşünüyorum, fakat lastik konusunda bir sürü yorum okudum açıkcası biraz kafam karıştı bu konuda bana yardım etmenizi rica ediyorum.
Şimdiden Teşekkürler...

Ayni durumdayim. 2007 model, 12000 km deyim. gecen hafta lastiklerimi degistirdim. Kabatas'ta BUZMOTOR var, oraya gidebilirsin. Michelin takiyorlar, 225TL ve 250 TL. 250 olan pilot sport. Ben ondan taktirdim, eskilere gore inanilmaz degisti motorun kullanimi. Fren mesafem olsun, virajlara donusler olsun cok memnunum. Eski lastikler yalanmis yani.

jazzyilker
02 Ağustos 2009, 14:54
Selam arkadaşlar, 2006 model ikinci el joyride200 satın aldım sayılır, yani yarın gidip parayı vericem ve ruhsatı üzerime alıcam. Motor ile ilgili ileride bazı parçalarını yenilemek istersem yedek parçalarını nerden alabilirim? Bir iki site buldum fakat tıkladığımda görüntüleyemedim. Çok düşünüp joyride200' karar verdim umarım hayırlısı olur :))

2rgy
18 Ağustos 2009, 19:53
slm arkadaşlar.ben joyride 200 aldım fakat 95kmh de tam gazda kasıyo .hava filtresi yeni.gazı biraz bırakırsam kasıntı geçiyo am a son hızım da orda kalıyo neden yapar bilen varmı bana yardımcı olursanız çok tşk ederim şimdiden teşekkürler

fatihdoganer
02 Eylül 2009, 19:03
Arkadaşlar yaklaşık 1 sene önce acenta olarak aldığım SYM Joyride 200 marka motorsikletime 3000 km bindim.Çok seri,titreşimsiz ve zevkli bir motordur.Yakıtı çok azdır.Kalite olarak çok beğenmeme rağmen zamansızlıktan binemiyorum.Motorumu değerini bilecek birine satmak istiyorum.Darbesi ,kusuru, masrafı yoktur.Çok küçük çizik vardır.(fiyat:4.700.00 tl) İyi günler dilerim.
Mail adresi:tekneci07@hotmail.com Cep:0533 930 57 58

fatihdoganer
02 Eylül 2009, 23:12
ben galerici değilim.meraklı, koleksiyöncu,maymun iştahlı olabilirim.zaman içerisinde ayrı ayrı zamanlarda heves ettim ve 4 tane motor aldım.yaşım 58 oldu trafikten çekinmeye başladım. ayrıca zamanımda olmuyor artık.motorlarımı kimseye elletmem ve emanet vermem. çalıştırırım sesini dinlerim ve silerim.allah sizede ömür versin ,motorsilet merakınız geçmezse ne demek itediğimi ancak o zaman anlarsınız.ayrıca ben motorumu 5300 tl ye peşin almıştım, şimdi 6800tl civarında olduğunu okuyoruz.size iyimserlik dolu günler dilerim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:58 PM ----------

bu yazdıklarımı sym 200 için yazdım. ayrıca hysounk gv 250 var. eğer siz hy sounk için yorum yapıyorsanız bak o doğruya yakın. gv 250 yi 4250 ye malettim ve oşekilde değer biçtim .ama aşağıya olmaz demiyorum. yorumlara saygı duyarım ama....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:10 PM ----------

bu yazdıklarımı sym 200 için yazdım. ayrıca hysounk gv 250 var. eğer siz hy sounk için yorum yapıyorsanız bak o doğruya yakın. gv 250 yi 4250 ye malettim ve oşekilde değer biçtim .ama aşağıya olmaz demiyorum. yorumlara saygı duyarım ama....

dellycem
28 Eylül 2009, 21:43
Merhabalar;

Adım Cem, İstanbul'da ikamet etmekteyim. Eski bir Joyride kullanıcısıyım.
Motorumu bir galeri vasıtasıyla sattım. Fakat galeriye verilen vekalet ile ruhsat şuanki sahibinin üzerine geçirilmemiş.
Galeride iflas edip kapandı. Ben alan kişinin hiçbir bilgisine sahip değilim o yüzden kendisine ulaşamıyorum.
Tanıyan gören bilen biri varsa lütfen şuan kullanan kişinin benimle temasa geçmesi için yardımcı olun.
Ruhsatı üzerine alması için yardımcı olacağım. Kendisine ulaşamamam yada kendisinin bana ulaşmaması durumunda kanuni yollara başvurmak zorunda kalacağım.

Bir bileniniz tanıyanınız varsa lütfen benimle iletişime geçmmesinde yardımcı olun.

Aracın

Plakası: 34 FD 2741
Modeli: 2007 Joyride
Renk: Yaldızlı Siyah

Belirgin özellikleri; arka artçı destek yastığı çelik siyah borularla yükseltilmiş şekilde, kumandadan marşlı alarmlı, xenon far sistmeli.

İletişim bilgilerim

Cep tel: 535 712 09 19
E-Posta: dellycem@hotmail.com

Herkese teşekkürler.

Atlas
01 Ekim 2009, 14:26
Merhaba,

2006 Eylül trafik çıkışlı, 12000 kmdeki Siyah SYM Joyride200 'ümü satıyorum.
Tüm bakımları eksiksiz "Altan Motor" da yaptırıldı ve başka hiçbir ustanın eli değmedi. İsteyen Altan Motor'dan Tamer&Taner kardeşlerden teyit ettirebilir.
2007 yılında orjinal lastikler Metzeler Lastik ile değiştirildi, Xenon Far + Alarm takıldı (Altan motorda).
Bunlara ek olarak bir de Xena alarmlı Disk Kilidi de vereceğim.
Motoru işe gitmek için kullandım. Hiç kaza veya devirme olmadı. Çizik dahi yok.
Yaklaşık 2 senedir pek kullanma fırsatım olmadı, bekleme yüzünden Akü bitti yenisini aldım taktım ama onu da koruyamadım. Ayak marşı olduğundan akü bitsede sorunsuz çalıştırılabiliyor.
Motorum çok temizdir ve severek kullanıyorum ancak çocuk sahibi olduktan sonra araba ihtiyacı sebebiyle satmak zorundayım.
Fiyat olarak 3900 TL istiyorum.

Saygılarımla.

şefik sancaktar
01 Ekim 2009, 18:27
bende aracımı satıp joyride almayı düşünüyorum.aracım 2004 md.dizel pejo 206 olup,çok temizdir.takas düşünürseniz görüşelim.533.7144148

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:09 PM ----------

joyride 200 evo nun teknik özelliklerini bilen varmı .bygir gücü,torku.ölçüleri vs.sym motoran sitesinde teknik bilgiler çok yetersiz verilmiş.herkese kazasız sürüşler dilerim.

erhdec
01 Ekim 2009, 18:34
Arkadaşlar alakasız biliyorum ama DEER 152 (KANUNİ) marka motor kullanan yokmu bilen yokmu ????

Atlas
02 Ekim 2009, 15:01
bende aracımı satıp joyride almayı düşünüyorum.aracım 2004 md.dizel pejo 206 olup,çok temizdir.takas düşünürseniz görüşelim.533.7144148

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:09 PM ----------

joyride 200 evo nun teknik özelliklerini bilen varmı .bygir gücü,torku.ölçüleri vs.sym motoran sitesinde teknik bilgiler çok yetersiz verilmiş.herkese kazasız sürüşler dilerim.

Merhaba,
henüz para toplama aşamasındayım, yani şuan için nakit alışverişi tercih ederim.

feyzullah4
04 Ekim 2009, 02:20
selamlar bende joyride 200 ailesi katıldım motoru 2650ye aldım 18.000 kmde aldım noter masrafları üzerime gecirme derken 250de öyle gitti 3000 milyara bana geldi bide yetersiz ehliyetten yedim ceza 600 lira 15 gün içinde ödedim 450 3500liraya bana geldi simdi motor. motordan cok memnunum 19400 oldu bile kilometre ama birtek sorunu yakıtı cok yaa bizim araba kadar yakıyor km'de 200lira bazen daha fazla sanki bir tek yagını degistirdim bir kere 10/40 motecmi neydi unuttum o yagdan kullandım yakıtını düsürmem için hangi ne yapmam lazım bilgim yok bujimi degistirmem lazım hava filitresiniimi degistirmem lazım hangi marka taktırayım yagı hangi marka kullanayım fiyatları ne bana yardımıcı olursanız sevinirim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:17 AM ----------

aldıgım motor 2006 sym joyride 200 uygunmu almısım kazık yemedim sanırım :) su jandarmadan yedim ceza evlat acısı gibi geldi bana yaaa

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:19 AM ----------

cok soru soruyorum ama birde sunu sorayayım hangi benzini ve kac oktan kullanıyorsunuz kullanma kılavuzu bende yok bulamadım nette

feyzullah4
05 Ekim 2009, 01:14
atlas herkeze cevap verdin bi bana vermedin yaaa :) sanırım nete gelmedin yardımına ihtiyacım var yardım edersen sevinirim dostum mail adresini yazarsan eklerim seni bekliyorum

Atlas
05 Ekim 2009, 12:35
atlas herkeze cevap verdin bi bana vermedin yaaa :) sanırım nete gelmedin yardımına ihtiyacım var yardım edersen sevinirim dostum mail adresini yazarsan eklerim seni bekliyorum

feyzullah4 öncelikle hayırlı olsun motorun iyi bir seçim yapmışsın. Motoru biran önce bakıma götür, çünkü aldığın motorun ne kadar bakımı yapılmış bilemezsin. Yakıt sorununa en çok hava filtresi neden olur, bakıma götürdüğünde görürsün zaten. Onun dışında kullandığın yağın,bujinin pek bişey değiştireceğini sanmıyorum. Bakımdan sonrada fazla yakmaya devam ediyorsa ustana söyle karbiratör ayarına (hava-benzin karışımı) bi baksın.
Bu arada motoru agresif kalkış yapmadan ve gereksiz dur-kalk yapmadan kullanırsan ciddi yakıt tasarrufu sağlarsın.

Herkese selamlar, saygılar.

feyzullah4
08 Ekim 2009, 20:43
allah razı olsun yardımların için kardesim bakıma götürecegim en yakın zamanda 10 lirallık benzinle sadece 35 kilometre gidebildim bizim arabadan daha fazla yakıyor senin motor ne kadar yakıyor acaba atlas

jazzyilker
09 Ekim 2009, 00:51
Arkadaşlar merhaba, motoru kış boyunca nasıl koruyacağımı bilmiyorum. Kapalı bir garajım yok, kapının önünde duruyor, üstünde bir branda olması yeterli olur mu? Ayrıca kışın pek binmeyeceğimden ne kadar sıklıkta çalıştırmam gerekir herhangi bir problem olmaması için? Teşekkürler...

Atlas
09 Ekim 2009, 12:49
Arkadaşlar merhaba, motoru kış boyunca nasıl koruyacağımı bilmiyorum. Kapalı bir garajım yok, kapının önünde duruyor, üstünde bir branda olması yeterli olur mu? Ayrıca kışın pek binmeyeceğimden ne kadar sıklıkta çalıştırmam gerekir herhangi bir problem olmaması için? Teşekkürler...

jazzyilker, branda tek başına yeterli koruma sağlar, bunlar şeker değil ki yağmurdan erisin. Yapman gereken birkaç şey;
1- depoyu tam doldur
2- su içinde antifiriz olduğundan emin ol (fabrika çıkışı antifiriz konuluyor ama su eksiğin varsa antifiriz koyabilirsin)
3- motor orta ayakta olsun, ön tekerinde toprak veya betonla temasını teker altına bir tahta koyarak kesebilirsin.
4- Aküyü mutlaka sök evine götür yoksa benim gibi her bahar bir akü alırsın.
5- Dua et kedi-köpek içine yuva yapmasın :)

---

@feyzullah4,
bizim motorlar kullanım şekli ve ağırlığa bağlı olarak yaklaşık 100km de 3,8-4,1 lt arası yakar. Ben ağır biri olmama rağmen istanbul trafiğinde 100 km de 4 litreyi geçemedim.

Saygılar&sevgiler

feyzullah4
10 Ekim 2009, 01:56
antifiriz dedinde ben su koymadan hepsini antifiriz koydum bu sorun olurmu?

sehitler_diyari
12 Ekim 2009, 02:06
feyzullah4 kardes sorunun kral olur bir an önce suda eklesen iyi olur.

feyzullah4
12 Ekim 2009, 18:46
ne gibi bir sorun olur ben bayadan beri öyle kullanıyorum ne kadar su ne kadar antifiriz koymam gerekiyor peki bide su dedimiz cesme suyumu?

feyzullah4
12 Ekim 2009, 22:51
bu aksam koydum su cesme suyu koydum..

ziyakaygusuz
14 Ekim 2009, 09:38
sym joyride 200 lük motorumun acilen silindir piston ve est.zincirine ihtiyacım var parçaları fabrika olarak nereden alabilirim birde bu marka motorların pert olanların parçalarını nerede bulabilirim pert olmuş motorların parçaları daha uygun oldugunu düşünüyorum.acil yardımlarınıza ihtiyacım bilgi verirseniz sevinirim teşekkür ederim.

rainbow30
04 Aralık 2009, 09:40
slm sym ciler

2 ay önce 2006 model 2000 km de joyride 200 aldım, motorla ilgili bilgileri araştırıken izmir çiğli de motoran ile ortak üretim yapan servis ve var http://www.sym-tr.com/default.asp?L=TR&mid=151 bu linkten ulaşa bilirsiniz.

rainbow30
10 Aralık 2009, 11:47
arkadaşlar sym joyride uzun yol konusunda ki deneyimli arkadaşlardan öğrenmek istiyorum,kaç saat kesintisiz yol gider, uzun yola dayanırmı, mesela izmir den ist ye gidebilirmiyim?

malibu79
06 Ocak 2010, 20:31
ya joyride 200 cüler neen bu kadar pasif gts 250 ciler coşturmuş forumlarını.belkide kış geldi diye zayıflamıştır forum ne dersiniz.bi soru sorucaz foruma uğrayan yok.2006 6000kmde joyride alıcam 15.000'e sorunsuz gider miyiz?

malibu79
16 Ocak 2010, 16:32
kısır forumumuza yazalım yinede. joyride'ımı aldım arkadaşlar.ancak henüz kabuşamadım. motor sivasta ben diyarbakırdayım.sağlam ucuz ve güvenilir bir yoldan getirmeye çalışıyorum.

feyzullah4
18 Ocak 2010, 20:53
ya joyride 200 cüler neen bu kadar pasif gts 250 ciler coşturmuş forumlarını.belkide kış geldi diye zayıflamıştır forum ne dersiniz.bi soru sorucaz foruma uğrayan yok.2006 6000kmde joyride alıcam 15.000'e sorunsuz gider miyiz?
selam arkadsaım öncelikle hayırlı olsun ben motoru 18.000 de aldım 21.000 oldu aldıgımdan beri tek bir sorun yaratmadı bana daha bir kere ustaya gitmedim yok yalan olmasın bir kere gittim yag değistirmek icin :) km konusunda korkun olmasın ben arastırdım zaten sym 70.000 km garanti veriyor :) ama biraz fazla yakıyor yaaa bizim araba kadar yakıyor neredeyse :( tek dez avantajı bu yani 170 binlira felan yakıyor kilometrede (sehir içi) neden bilmiyorum sende bir ölcsene ne kadar yakacak kilometrede hava filitresini felande temizlettim ama hala aynı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:50 ----------

birde bu arada kaca aldın motoru arkadasım...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:52 ----------

malibu79 ekle beni istersen msne feyzullah4@hotmail.com

malibu79
19 Ocak 2010, 01:15
sağol feyzullah kardeş.sym forumları çıldırmış bir ara 2006-2008 arası sonra hikaye ne gezi planlayan var doğru dürüst ne yazışan :)benim ilk niyetim ucuza bi çin malı, modial,asya ne denk getirirsem 1000 liraya kadar bişey almaktı.sonra uzun vadeli hedefim yamaha x-max 250 idi oda 5000den aşağı biraz zor görünüyordu.bu siteyede vaktim oldukça girip takılıyordum.[geri kalan vakit sahibinden de araştırma :)] sonra baktım sym diye bi şeyler dönüyo.motoru hiç yakından görme fırsatım olmadı.ancak resimlerden gördüğüm kadarıyla işçilik ve malzeme kaliteli görünüyor bide dayanıklılık eklenince olm bi kere al tam olsun dedim biraz zorlayıp joyride da karar kıldım.ben 3000 lira verdim.şansımıza alım/satımda düşmüş :queen: nasipse motoru yarın teslim alıcam.valla bende palio var 1.6 ondan az yakıyo ozaman şehir içinde :mrgreen: bi kıçımı dayayayım motora yakıtınıda ölçücem, performansınıda, gezip fotoda çekicem hepsini paylaşıcam. az kaldı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:12 ----------

msn'i hiç açmıyorum desem yeridir :)

mufeilyu
19 Ocak 2010, 16:19
merhaba arkadaşlar.3000 tl ye 2007 7000km de joyride 200 mü alayım yoksa 2100 kmde 2009 evo mu alayım tavsiyelerinize şiddetle ihtiyacım var ve bu iş yarın bitecek bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.bilen arkadaşlar karşılaştırma yaparsa çok sevinirim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:18 ----------

pardon evo da 5300 tl yazmayı unutmuşum

malibu79
19 Ocak 2010, 19:55
slm. sonunda getirtebildim motorumu. taaa sivastan trenle 14,5 ytl ye geldi :queen: ilk gün izlenmlerim tek kelimeyle mükemmel.benim çok fazla motor tecrübem yoktu tek tük şu küçük çin mallarına binmiştim.1-2 haftadır bir arkadaşımın çelik martian-150 motoruna bnyordum. bu iki motor arasında dağlar kadar fark var. abartmıyorum işçilik performans,koltuk altı bagaj inanılmaz. çok doğru bir karar vermişim

merhaba arkadaşlar.3000 tl ye 2007 7000km de joyride 200 mü alayım yoksa 2100 kmde 2009 evo mu alayım tavsiyelerinize şiddetle ihtiyacım var ve bu iş yarın bitecek bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.bilen arkadaşlar karşılaştırma yaparsa çok sevinirim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:18 ----------

pardon evo da 5300 tl yazmayı unutmuşum

sevgili mufeilyu ben motoru genelde işe gidip gelmek için kullanıcam. lojmanda oturuyorum işe uzaklığım 2-3 km.şehirde küçük gezintiler.eğer ekip bulursam nadirende uzun seyehatler(çevre illere) bu joyride bunların hepsini kotarır. bu evo dediğin gts250 sanırım.ikisini kıyaslamak biraz yanlış olabilir.her ikiside vereceğin parayı hak edecektir.amacım ne?/nekadar param var? çözüm burada bence. benim param olsa majesty400 almak isterim ama bu motor biraz önce saydığım amaca biraz fazla değil mi?

rainbow30
20 Ocak 2010, 11:02
slm arkadailar, ilk önce joyride alan d.bakırlı arkadaşa hayırlısı olsun doğru karar. bende çok araştırdım, joyride 200 2006 model 1980 km de aldım 3 ay önce, sorunsuz alet aynı araç, çok konforlu.

joyride 200 almak isteyen arkadşın biriside evo mu alayım diye sormuş, hiç düşünme bile evo ile klasik arasında tercih te bence evo, bir beden daha büyük ve yakıt olarak enjeksiyonlu daha cimridir.

feyzullah4
20 Ocak 2010, 16:37
sonunda binmek nasip oldu diyorsun yani :) hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin..

ben 5-6 aydır bu motorun sahibiyim ama bir kac soru soracagım göstergede alarm var ya o alarmı kurunca kurulan saate gelince sadece saat yanıp sönüyor sizinkide öylemi? ne ise yarıyor anlamadım :(

bir soru daha benim motor sehir icinde 170-180 lira yakıyor sizinde öylemi yoksa benim motormu cok yakıyor cevaplarsanız sevinirim

bir soru daha :) benim motor max. 110 km hıza kadar cıkıyor siz max. kac kmyi gördünüz bide hızlandırmak icin ne yapabilirim? bayır asagıda 115 felan oldu?

acun0
20 Ocak 2010, 16:42
sonunda binmek nasip oldu diyorsun yani :) hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin..

ben 5-6 aydır bu motorun sahibiyim ama bir kac soru soracagım göstergede alarm var ya o alarmı kurunca kurulan saate gelince sadece saat yanıp sönüyor sizinkide öylemi? ne ise yarıyor anlamadım :(

bir soru daha benim motor sehir icinde 170-180 lira yakıyor sizinde öylemi yoksa benim motormu cok yakıyor cevaplarsanız sevinirim

bir soru daha :) benim motor max. 110 km hıza kadar cıkıyor siz max. kac kmyi gördünüz bide hızlandırmak icin ne yapabilirim? bayır asagıda 115 felan oldu?

dostum debriyajda baga yada agırlık seti denilen 6 adet bilya var bu bilyaları hd 200 deki bulunan bilyalardan tak(100gr) olandan 120 ye çıkar suratin senin bagalar 80 gr dir

feyzullah4
20 Ocak 2010, 16:51
dostum debriyajda baga yada agırlık seti denilen 6 adet bilya var bu bilyaları hd 200 deki bulunan bilyalardan tak(100gr) olandan 120 ye çıkar suratin senin bagalar 80 gr dir

maliyeti ne kadar onun?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:49 ----------

bana msnini verimisin?

acun0
20 Ocak 2010, 16:57
su-1-@hotmail.com

malibu79
21 Ocak 2010, 00:54
slm arkadailar, ilk önce joyride alan d.bakırlı arkadaşa hayırlısı olsun doğru karar. bende çok araştırdım, joyride 200 2006 model 1980 km de aldım 3 ay önce, sorunsuz alet aynı araç, çok konforlu.

joyride 200 almak isteyen arkadşın biriside evo mu alayım diye sormuş, hiç düşünme bile evo ile klasik arasında tercih te bence evo, bir beden daha büyük ve yakıt olarak enjeksiyonlu daha cimridir.

teşekkür ederim arkadaşım. ben bu motoru ilandaki resimlerinden, bu sitedeki yorumlardan ve de ilandaki arkadaşın samimiyetiden yola çıkarak satın aldım.daha önce ne bu markayı ne de bu modelini gördüm, nede inceledim.daha öncede yazdım ya beklentilerimin üzerinde çıktı. cc yükseltmek için değiştirebilirim yoksa evladiyelik.sen de güle güle kullan arkadaşım...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:47 ----------

sağol kardeşim.walla ben göstergedeki saati bile ayarlayamadım.alarmda dediğin gibi saatin alarmı sanırım.diğer kullanıcı arkadaşlar yardım ederse bu konuda ben de memnun olurum.
bende şunu merak ettim; bende kontağı çevirince vııııııınnnnnnnnnn diye bir ses geliyor devri zaman zaman artıp azalan bir ses radyatörün fanıdır diye tahmin ediyorum. gösterge panelinin altından geliyor ses.sende de böyle bir durum var mı?
hıza gelince ben lojman içerisinde kullanıyorum motoru. burada hız limiti 30 km :pale: toplamda 30 km yapabildim.100 km yi bulunca bir daha fulleyip yakıt performansını paylaşacağım sizlerle.max hızı da hafta sonu deneyebilirim hava muhalefetine takılmazsak tabi. ben motoru aldım o gün yağmur başladı aralıklarla halen devam ediyor :pr:

feyzullah4
21 Ocak 2010, 02:37
evet arkadasım benim motordada aynısı oluyor kontagı acınca fanın sesi geliyor gösterge üzerindeki saatide ayarlamak icin göstergenin sag alt kösesindeki 2 tusa basılı tut 5 6 sn kadar sonra saatin saat tarafı yanıp sönüyor bastıgın iki tusun biri ileri götürüyor saati o sekilde ayarlıyorsun

malibu arkadasım daha önceki sayfaları okursan eger kısa mesafede motoru kullanıp kapatırsan eger hep akün bitermis kimdi hatırlamıyorum ise gitmek icin kullanıyormus sadece sabah aksam 2 ser kilometreden 2 kere akü yemis bilgine eve giderken biraz gez :) tekrardan hayırlı olsun kardesim...

malibu79
21 Ocak 2010, 20:57
evet arkadasım benim motordada aynısı oluyor kontagı acınca fanın sesi geliyor gösterge üzerindeki saatide ayarlamak icin göstergenin sag alt kösesindeki 2 tusa basılı tut 5 6 sn kadar sonra saatin saat tarafı yanıp sönüyor bastıgın iki tusun biri ileri götürüyor saati o sekilde ayarlıyorsun

malibu arkadasım daha önceki sayfaları okursan eger kısa mesafede motoru kullanıp kapatırsan eger hep akün bitermis kimdi hatırlamıyorum ise gitmek icin kullanıyormus sadece sabah aksam 2 ser kilometreden 2 kere akü yemis bilgine eve giderken biraz gez :) tekrardan hayırlı olsun kardesim...

doğru söylüyosun bende okumuştum onu haftasonları gezerim diyordum ama yetmeyebilir.hafta sonu 100km yi bulurum yakıt performansını yazarım buraya.max hızıda denemeye çalışıcam.forumda 4-4.5 lt civarı yazmışlar 97 oktan 3.8-3.9 tl yi bulmuş km de 17kuruş normal bence.bende palio var lpgli şehir dışı 16 kuruş yakıyo.şehir içi ise çok çılgın :queen: ufak tefek ayarlarla, hava filtresi, buji değişimi düşürmene yardımcı olacaktır ama oda 10-15 kuruş düşürür değil mi? bence diğer kullanan arkadaşların güncel veriler girmesi lazım.çünkü geçen sene benzin 3.05tl iken şimdi 3.9 tl olmuş.
(iş yerindeki arkadaşlar önce bi scooter a o kadar para verilmez diyolardı. şimdi hepsi motora hayran kaldılar :bounce: )

feyzullah4
22 Ocak 2010, 01:18
bence fazla yaaa cup modeller varya yarı otomatik onlar sehir ici 110 sehir dısı 100 lira yakıyor bizimki biraz fazla :( benzinde her gecen gün artıyor fiyatı :(