Orijinalini görmek için tıklayınız : Sym Sym Joyride 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
ozcandurak
16 Mart 2011, 11:40
joyride 200 2009 model 6.000 km
otomatik şanzıman yağı kaç km de değişmesi gerekli
bilgi verirseniz sevinirim
countugur
17 Mart 2011, 00:20
km olarak bilmiyorum ama 6 ayda bir degiştiriyorum ama servis veya tamirciler ne kadar zamanda degiştirdigini bilmiyorum ama yeni aldıysan bence degiştir derim gerçi herkez motor yagını sadece önemsiyor ama ben her degişecek şeyleri takip edip degiştiriyorum.
ozcandurak
19 Mart 2011, 18:42
joyride 200 2009 model 6.000 km
motorum dur kalk larda ve kalkışlarda motrdan titreme oluyor sanki taslı yollarda gidiyor gibi hızlaınca düzeliyor sizce problem nedir.
countugur
20 Mart 2011, 01:44
motor ilk çalıştırdıgında olabilir benim motordada ısınmadan kalkış yaparsam oluyor ama en az motoru (1) dakika çalıştır zamanın olmasa bile bekle ama ısındıktan sonra trafiktedede yapıyorsa ya bagalarda yada debriyaj balatasında eskimeden dolayı bir sorun olabilir diye düşünüyorum tabiki model olarak yeni ama eski kullanıcısı çok yol yapmışsa piston danda kaynaklana bilir diye düşünüyorum ? ama inşallah pistondan degildir sanırım motoru ısıtmadan hareket ettirdiginden kaynaklanıyor olsa gerek...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:42 ----------
ama son söyledigim çok küçük bir ihtimal tabikiki.
unforg
21 Mart 2011, 00:14
Merhaba arkadaşlar bendede 2008 model sym joyride 200 var dün yağını kendim değiştirdimde 800 gr koydum acaba 1 lt remi koyacaktım tereddütünü yaşıyorum diğer 2 nciside motoru kullanırken arada bir motordan gıjj diye bi ses duyuyorum sebebi nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim
Sağlıcakla kalın
countugur
21 Mart 2011, 23:24
1:yag 1 litre koyarsan daha iyi olur ben öyle yaptırıyorum 800 az gelebilir
2:egzostta bulunan nikelajlı parlak parçaları özellikle küçük olanının vıdada ısıdan dolayı boşluk yapmış olabilir----veya askı aparatı(motoru durdugunda kaldırdıgın alttaki aparatın kapalı iken giderken ileri geri haraket eder çukurlarda onun ucunda lastik olmalı eger oda eridiyse ses yapabilir erimişse onun yerini alabilecek bir şey yapıştır ballyle iki tarafa karşılıgında...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:21 ----------
birde kalkışlarda yapıyorsa o ses çok yüklendigin için kullanan kişi agır ise kayışta kayma veya kayışta eskimeden dolayı kaymadan kaynaklanan ses olabilir
unforg
22 Mart 2011, 00:33
Çok teşekkür ederim cevabınız için
countugur
22 Mart 2011, 23:52
yardımcı olabildysem ne mutlu bana arkadaşım.
symjoyride
26 Mart 2011, 22:25
motora segman attıran varmı rektefe yaptıran varmı ne kadar tutuyor sanırım benim motor ya conta yaktı yada segman rektefe istiyor ne kadar tuttugunu bilsem ustaya götürecegim motoru
countugur
27 Mart 2011, 14:54
ben yaptırmadım ama yaptırmayı düşündüm bir ara komple piston segman takımı degişimi motoru indirme ve işçilik 350 ,400 civarıydı heralde.ama motorun yag yakmıyorsa degiştirme derim eger başka problem çıkarmıyorsa tabiki.ama ne gibi sorunlardan dolayı degişmesi gerektigini bizimle paylaşırsan daha çok yardımcı olamay çalışırız elimizden geldigince
TUNGA07
29 Mart 2011, 00:45
merhaba arkadaşlar bende ikinci el sym joyride 200 aldım, umarım buralardan arızaları değilde, motorlarımızla geçirdiğimiz güzel zamanları paylaşız...
countugur
29 Mart 2011, 22:52
TUNGA07 aramıza hoş geldin allah kazasız belasız hayırlı sürüşler nasip etsin güle güle kullan..
symjoyride
30 Mart 2011, 18:55
allah askına biri net fiyat söylesin segman piston rektefe kaca atılıyor bu motorlara countugur 300-400 lira degildir sanki az geldi o miktar bana yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin
countugur
31 Mart 2011, 02:47
ben sana sym den anlayan tamircilerin fiyatını söyledim taş patlasın 500 geçmez sanırım tabiki normal sym fabrikasına baglı bir yetkili servise götürürsen fiyat baya bir yükselir..ama ben sana hafta sonu benim götürdügüm tamirciden nekadar tutacagını ögrenir söylerim
ama diger arkadaşlarda fikrini söylerse iyi olur tabiki.
symjoyride
03 Nisan 2011, 14:05
countugur sordunmu arkadasım ustana ne kadar tutar diye :( kimsede cevap vermiyor yaptıran yok galiba
countugur
03 Nisan 2011, 18:12
evet sordum rektefe ve motor indirme piston degişimi toplam işçilik 350 tl civarı ...parçayı yani piston takımını sen alıyorsun tabiki gerekirse diger parçalar tabiki motoru açacagı için contaları vs. gibi ufak şeyler.ama motorun yag yakmıoyrsa acele etme pahalıya gelir
, parça konularını sahibinden com .da veya internette ve bilidigin parça satıcılarında iyice araştır sym tr sitesinden servislerede bir sor istersen en uygununu alamaya çalış derim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:04 ----------
yaptıracagın yer sana gerekecek ufak conta gıbı seyleri gerektigini zaten ne gerekiyorsa söyler ona göre alırsın ,unutnmadıysam piston segman takımı komple 300-350 tl civarı idi en fazla tabiki verdigim fiyat. allah kolaylık versin tekrar söyleyeyim acele etme ne kadar ecele edersen okadar zararlı çıkarsın boşuna kendini sitreste sokma önce bir sitelerde araştır sonrada nerede yaptıracaksan karar veririsin .
TUNGA07
06 Nisan 2011, 01:28
sağol dostum teşşekkür ederim, şuan için çooooooooooook memnunum umarım böyle devam eder...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:24 ----------
TUNGA07 aramıza hoş geldin allah kazasız belasız hayırlı sürüşler nasip etsin güle güle kullan..
sağol dostum çok teşekkür ederim, şuan için çok memnunum, umarım böyle devam eder...
acayüp
06 Nisan 2011, 01:29
countugur sordunmu arkadasım ustana ne kadar tutar diye :( kimsede cevap vermiyor yaptıran yok galiba
Arkadaşım İstanbuldaysan beni ara elimden geleni yaparım. Özelden numaramı atıyorum.
malibu79
08 Nisan 2011, 00:31
arkadaşlar motorumu sattım. yeni motor için karar aşamasındayım. bakalım nasip. gerçekten güzel paylaşımların olduğu bir sayfaydı katkısı olan herkese teşekkürler.
Tunga07 motor ile problem yaşayacağını sanmıyorum. ben joyride ve sym kullanıcıları sayfalarını tek tek okudum bir iki vaka dışında problem yaşayanı görmedim. eğer senden önce kullanan düzgün kullanıp bakım yapmışsa problem olaz kanaatindeyim.
countugur davetin halen aklımda 3 aylığına yurt dışına gidiyorum dönüşte yeni motorumu almayı düşünüyorum. yeni motorumla veya arabamla çayını içmeye geleceğim.
yeni motor konusunda silverwing 400 ve fazer6 arasında kaldım evet biraz saçma gibi gözüküyor ama sanırım bu ikisinden birini alıcam.tecrübe veya tavsiyelerini ileten olursa şimdiden teşekkür ederim.
countugur
09 Nisan 2011, 23:29
malibu79 arkadaşım saglık olsun yeni motorunda başarılar dogru kararı verırısın gönlünce hayalindeki motora sahip olursun inşallah her zaman beklerim eskilerin dedigi gibi başımın üstünde yerin var beklerim arkadaşım...
feyzullah4
24 Nisan 2011, 21:08
artık su parca kaca ne kadar tutar derdine son vermek icin sizinle motorun her parcasının tek tek fiyat listesini paylasıyorum insallah isinize yarar..
https://rapidshare.com/files/458982073/joyride.rar
rar şifresi: feyzullah4
(beni unutmayın diye :)
symjoyride
01 Mayıs 2011, 21:34
tesekkür ederim feyzullah4 bu cok isime yaradı :) sen nerden buluyorsun bunları daha önceki sayfalardada kullanma kulavuzunu paylasmıssın senin sayende bizde nasiplendik
Metela
03 Mayıs 2011, 00:58
Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar motor dünyasına dönmenin mutluluğu içerisindeyim.
Nisan sonuna doğru sym joyride 200i evo aldım, sıfır aldım. Daha öncede yaptığım araştırmada SYM den memmun olmayan görmedim, ayrıca motor alırken bir başka kullanan arkadaş da sağolsun beni baya bir cesaretlendirdi, servis fiyat bagaj eksik fazla ne varsa bildiğini anlattı, artılarına bakınca eksileri artık önemli değildi ve kavuştum, 3 hafta plaka bekleme durumuma ve berbat havalara rağmen 600 km yi buldum,her yönüyle ne eksik ne fazla şu an için hiçbir sıkıntı yaşamadım, daha önce 4 sene er-5 kullanan biri olarak bu beygire bu performans ve yakıt tüketimi benim açımdan tam not oldu, iki kişide bindim gayet stabil ve yokuşlarda banamısın demiyor, bence fiyat performansda kesinlikle uygun, umuyorum herkes aldığı motordan bu kadar memmun kalır.
herkese kazasız belasız sürüşler
rüzgarınız eksik olmasın...
http://i52.tinypic.com/16sba0.jpg
http://i56.tinypic.com/akwy7p.jpg
http://i55.tinypic.com/oqk8k2.jpg
http://i56.tinypic.com/xelcno.jpg
countugur
03 Mayıs 2011, 23:42
güle güle kullan sorunsuz zevkli sürüşler allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin Metela arkadaşım gerçektende yokuş mokuş tanımıyor tek iki farketmiyor yeterki gaza dokun:) joyride için sorun degil..
unforg
06 Mayıs 2011, 22:38
Metela bey motorunuz hayırlı olsun allah kaza bela vermesin bende geçen hafta sizin motorun aynısından sıfır aldım renkte aynı yalnız bugun ruhsatı kurcalarken renk olarak ruhsatta gri yazıyor motor siyah renk nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
symjoyride
07 Mayıs 2011, 13:16
ya arkadaslar ben motoru boyatmayı düsünüyorum ben motoru odunluga koyuyorum o yüzden girerken cıkarken yanlarını cizdirdim gözüme hos gelmiyor kaca boyarlar bilgisi olan varmı??
Metela
08 Mayıs 2011, 21:30
Metela bey motorunuz hayırlı olsun allah kaza bela vermesin bende geçen hafta sizin motorun aynısından sıfır aldım renkte aynı yalnız bugun ruhsatı kurcalarken renk olarak ruhsatta gri yazıyor motor siyah renk nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
Öncelikle herkese teşekkürler, umarım hepimiz kazasız belasız keyifle motorlarımzı kullanırız.
unforg arkadaşım benim ruhsatta siyah yazıyor, seninkinde yanlışlık yapılmış, yapman gereken konusunda kesin birşey diyemem çünkü daha önce bu durumla karşılaşmadım, tavsiyem önce motoru aldığın bayiye yada işlemleri yaptırdığın muameleciye gidip onlardan fikir alabilirsin, sonuçta renk siyah olarak görünüyor onların hatası, yanlışlığı düzeltmek de onların işi, geç kalmadan düzelttir.
symjoyride arkadaşım, eğer çizikler derin değilse herhangi bir boyacıda rötuş yaptır, bildiğim kadarı ile ücret almazlar, diğer durumda ise önce nerede ikamet etmektesin onu söylemelisin ki sana yardımcı olsunlar...
aidikurt
22 Mayıs 2011, 00:24
arkadaşlar bende aranıza pazartesi günü Joyride Evo 200i kstılıyorum
daha önceki motorlarım
keeway superlight 150 , regalraptor 250 , hyosung gv650 , suzuki intruder m 800
ilk defa scooter alıcam :)
aidikurt
22 Mayıs 2011, 23:09
arkadaşlar bende aranıza pazartesi günü Joyride Evo 200i kstılıyorum
daha önceki motorlarım
keeway superlight 150 , regalraptor 250 , hyosung gv650 , suzuki intruder m 800
ilk defa scooter alıcam :)
vazgeçtim son anda gts250 alma kararı aldım :)
tilsim86
23 Mayıs 2011, 03:18
ilgilenen olursa satılık joyride200
site üyelerine özel fiyat:3500 TL
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-sym-joyride-200-maxiscooter-tertemiz-2009-model-49954919/detay/?
ERSEN1977
28 Mayıs 2011, 12:29
Merhaba arkadaşlar malibu79'un motorunu satın aldım ve çok memnunum ''''mali sağolsun çok temiz bakıyodu zaten''''. Tüm arkadaşlara iyi günler..
countugur
30 Mayıs 2011, 02:17
hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin güle güle kullan dostum hoş geldin aramıza kullandıkça dahada çok seveceksin.bir motorda isteyebilecegin herşeyin, en satandartı ve daha fazlası bu motorda ,oldugunu zamanla anlayacaksın fazla abartmadım sanırım en azından ben öyle düşünüyorum hız,atiklik,rahatlık,konfor,dizayn,gösteriş dahada ne olsun yeterki yagını suyunu iyi bak seni üzmez.
FreeSoul
20 Haziran 2011, 03:53
Selam arkadaşlar.
Aranıza yeni katıldım.Bu haziran başı joyride 200i evo aldım.Evo için açılan konu başlığına sanırım fazla ilgi gösterilmemiş o yüzden joyride sahibi olarak buraya yazdım.Joyrideımla 200km yi geçtim ve şu ana kadar çok memnunum.Sadece ön freni sıkınca ince bir ses geliyor.Servisi aradığımda bu sesin normal olduğunu joyrideların hepsinde olduğunu söyledi ama 300km bakımda tekrar göstereceğim.Bununla ilgili bilgi verebilecek bir arkadaş varsa sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
essegesse
21 Haziran 2011, 20:34
Herkese Selam.Benim 2007 Sym Joyride 200 motorum 45.000 KM'ye geldi.Daha motoruna tornavida değmedi.Rutin bakımları hariç hiç bir masraf çıkarmadı.
Daha önce 2004 model aynısı vardı ve çalındı.O kadar memnundum ki gidip aynısından aldım ve pişman değilim.
Sym gerçekten sağlam motor yapıyor.Herkese tavsiye edilir.
countugur
24 Haziran 2011, 01:50
Selam arkadaşlar.
Aranıza yeni katıldım.Bu haziran başı joyride 200i evo aldım.Evo için açılan konu başlığına sanırım fazla ilgi gösterilmemiş o yüzden joyride sahibi olarak buraya yazdım.Joyrideımla 200km yi geçtim ve şu ana kadar çok memnunum.Sadece ön freni sıkınca ince bir ses geliyor.Servisi aradığımda bu sesin normal olduğunu joyrideların hepsinde olduğunu söyledi ama 300km bakımda tekrar göstereceğim.Bununla ilgili bilgi verebilecek bir arkadaş varsa sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
ben hiç bir sesle karşılaşmadım ön frende tanıdıgım joyride kullanan arkadaşlardada böyle bir ses duymadım gezintilerimizde bence başka bir motorcuya bu konuda danış derim.ama önemli bir şey çıkacagını sanmıyorum üzerinde takılı oldugu balatadan kaynaklanıyor olsa gerek.balata degişiminde düzelecektir.
acayüp
24 Haziran 2011, 02:38
Selam arkadaşlar.
Şimdiden teşekkürler.
Birçok motosikletin ön frene basıldığında o ince sesi duymak mümkündür.Eğer o hafiften gelen zzzzzzzzzzzzzzzz sesinden bahsediyorsak gayet normal derim ben.
FreeSoul
24 Haziran 2011, 03:05
Birçok motosikletin ön frene basıldığında o ince sesi duymak mümkündür.Eğer o hafiften gelen zzzzzzzzzzzzzzzz sesinden bahsediyorsak gayet normal derim ben.
evet aynen o ses :) zaten frende bir problem yok gayet iyi tutuyor ama ses bazen özellikle de gece ve çok sessizken gayet net ve çok rahatsız edici geliyor.bir de neden arkada yok da hep önde oluyor? Neyse pazartesi ilk 300 üne götüreceğim orda bir baktırmam gerekiyor bakalım servis ordayken ne diyecek?Bilgi için sağol dostum.
countugur
26 Haziran 2011, 01:32
valla arkadaşlar sizde duyuyorum ses yaptıgını hiç şait olmadın ne başkasında ne kendi motorumda demekki SYM Joyride 200i özel birşey olsa gerek normal joyride 200de öyle bir durum yok ne arkadaşımın motorunda nede benimkinde.
FreeSoul
28 Haziran 2011, 01:45
valla arkadaşlar sizde duyuyorum ses yaptıgını hiç şait olmadın ne başkasında ne kendi motorumda demekki SYM Joyride 200i özel birşey olsa gerek normal joyride 200de öyle bir durum yok ne arkadaşımın motorunda nede benimkinde.
bugün ilk 300 yağ değişiminde özellikle serviste sordum.normal olduğunu arka frenden de çıktığını ama varyatördeki sesten dolayı duyulmadığını söyledi.hatta bir tane balatayı inceledim.balatanın içlerinde çok küçük metal parçalar var.bütün sym balatalarının aynı olduğunu söyledi.daha önce kilit aldığım aksesuarcıda ise super touring bir bmw vardı.o da kendisininki dahil bir çok motorda aynı sesin duyulduğunu önden özellikle çok ses çıkmasının rüzgarı önden aldığından hava kanallarından dolayı olduğunu söylemişti.şu an frenler de gayet iyi tuttuğu için tatmin oldum diyebilirim ama her gördüğüm motorcuya sormaya devam edeceğim gene de sanırım :)
countugur
28 Haziran 2011, 02:06
[QUOTE=FreeSoul;2391879]bugün ilk 300 yağ değişiminde özellikle serviste sordum.normal olduğunu arka frenden de çıktığını ama varyatördeki sesten dolayı duyulmadığını söyledi.hatta bir tane balatayı inceledim.balatanın içlerinde çok küçük metal parçalar var.bütün sym balatalarının aynı olduğunu söyledi.daha önce kilit aldığım aksesuarcıda ise super touring bir bmw vardı.o da kendisininki dahil bir çok motorda aynı sesin duyulduğunu önden özellikle çok ses çıkmasının rüzgarı önden aldığından hava kanallarından dolayı olduğunu söylemişti.şu an frenler de gayet iyi tuttuğu için tatmin oldum diyebilirim ama her gördüğüm motorcuya sormaya devam edeceğim gene de sanırım :)
ben çok dikkat ettim sehir içinde trafiktede uzun yoldada sizin bu ses olayını hiç hissetmedim +ben sym servislerin taktıgı balatalardan kullanmıyorum.ebc marka kullanıyorum ses çıkıyor diyorsanız çıksın ama ben öyle birşeyle karşılaşmadım ve joyride200 kullanan arkadaşlarda şimdiye kadar öyle bir olay duymadım bence sizin sizin balatalar diski çiziyor veya eritiyorda olabilir fren sıkmadıgınız halde diske temas ediyor olabilir.!
FreeSoul
30 Haziran 2011, 02:21
ben çok dikkat ettim sehir içinde trafiktede uzun yoldada sizin bu ses olayını hiç hissetmedim +ben sym servislerin taktıgı balatalardan kullanmıyorum.ebc marka kullanıyorum ses çıkıyor diyorsanız çıksın ama ben öyle birşeyle karşılaşmadım ve joyride200 kullanan arkadaşlarda şimdiye kadar öyle bir olay duymadım bence sizin sizin balatalar diski çiziyor veya eritiyorda olabilir fren sıkmadıgınız halde diske temas ediyor olabilir.![/QUOTE]
yok.ben zaten balata değiştirmedim üzerinde orjinal balataları var.inceledeğim çıkma bir balata parçasıydı.valla disk tertemiz herhangi bir çizilme ya da erime yok servis kontrolünden de geçti zaten ses sadece fren sıkıldığında geliyor normalde bir ses yok.buna rağmen olabilir diyorsan hepsinde vardır ki o zaman sym için büyük bir gürültü çıkar skandal olur.sende farklı bir balata olduğu için olabilir belki daha iyidir ama ben orjinalinden farklı bir parça taktırmayı düşünmem açıkçası.gene de verdiğin bilgi için teşekkürler.
countugur
30 Haziran 2011, 22:37
ben çok dikkat ettim sehir içinde trafiktede uzun yoldada sizin bu ses olayını hiç hissetmedim +ben sym servislerin taktıgı balatalardan kullanmıyorum.ebc marka kullanıyorum ses çıkıyor diyorsanız çıksın ama ben öyle birşeyle karşılaşmadım ve joyride200 kullanan arkadaşlarda şimdiye kadar öyle bir olay duymadım bence sizin sizin balatalar diski çiziyor veya eritiyorda olabilir fren sıkmadıgınız halde diske temas ediyor olabilir.!
yok.ben zaten balata değiştirmedim üzerinde orjinal balataları var.inceledeğim çıkma bir balata parçasıydı.valla disk tertemiz herhangi bir çizilme ya da erime yok servis kontrolünden de geçti zaten ses sadece fren sıkıldığında geliyor normalde bir ses yok.buna rağmen olabilir diyorsan hepsinde vardır ki o zaman sym için büyük bir gürültü çıkar skandal olur.sende farklı bir balata olduğu için olabilir belki daha iyidir ama ben orjinalinden farklı bir parça taktırmayı düşünmem açıkçası.gene de verdiğin bilgi için teşekkürler.[/QUOTE]
bende başlarda orjinal balata takayım dedim ama bulmak temin etmek zaman alabiliyor ebc de çok iyi bir marka oldugu için 600cc 1000cc motorların tercih ettigi bir marka oldugu için bende bir sakınca görmedim ve memnunum balatalardan kolay gelsin yardımcı olabildiysek ne mutlu bize .
malibu79
10 Temmuz 2011, 05:25
Merhaba arkadaşlar malibu79'un motorunu satın aldım ve çok memnunum ''''mali sağolsun çok temiz bakıyodu zaten''''. Tüm arkadaşlara iyi günler..
Abi siteye üye olmuşsun haber vermiyosun bide.Önce hoşgeldin diyelim adet yerine gelsin. Senin de gayet iyi bakacağından şüphem yok. Ben henüz alamadım silver'ımı. Bu gidişle ben de senden geri alırım benim kara kızı :D
engin-x
10 Temmuz 2011, 19:27
mrb arkadaşlar bu başlığı 15.syf dan beri okuyarak geldim ve şimdi verdiğiniz tüm paylaşımlara teşekkür ederek size bir şey danışmak istiyorum. Yarın kısmetse mondial 150 ZC motorumu satıyorum ve joyride 200 almaya önceden zaten karar vermiştim.
Bu vesileyle dün akşam yoldan bir satlık 2003 model, 2007 trafiğe çıkışlı 11bin km de joyride evo 200 baktım.
Akışı, gidişi çok güzel; bakımlıydı. Fiyatı da 2500 e kadar çektim. Ama eski kasa oluşu, oturma selesinin çok alçak gelişi ve arka fren merkezinin tırnağının yerinden çıkıp seyir halindeyken ses yapması beni düşündürdü.
Size danışayım dedim. 1) Eski kasa 11bin km de 2500 e iyi midir, eski kasa önerir misiniz? 2) Oturma selesi bana nedense çok alçak geldi, nasıl yükseltilebilir? 3) ses yapan fren merkezi için illaki değişmesi gerekiyor demiş usta, uğraşıp tutturmak istememiş mi acaba? 4) bakımları yapılmış bir eski kasa joyride 200 yaklaşık kaç kuruş yakar km'de?
selamlar
ERSEN1977
11 Temmuz 2011, 23:28
sağol malim. elimden geldiği kadar iyi bakıyorum, motor senin sayılır, evin önünde zaten sormana bile gerek yok.. öptüm seni...
---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:25 ----------
Abi siteye üye olmuşsun haber vermiyosun bide.Önce hoşgeldin diyelim adet yerine gelsin. Senin de gayet iyi bakacağından şüphem yok. Ben henüz alamadım silver'ımı. Bu gidişle ben de senden geri alırım benim kara kızı :D
arkadaşlar ağırlık seti ne işe yarar, bilen varsa ve cevaplarsa sevinirim..
malibu79
11 Temmuz 2011, 23:46
sağol malim. elimden geldiği kadar iyi bakıyorum, motor senin sayılır, evin önünde zaten sormana bile gerek yok.. öptüm seni...
---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:25 ----------
arkadaşlar ağırlık seti ne işe yarar, bilen varsa ve cevaplarsa sevinirim..
Abi ben biliyom bana sorsana :queen:
feyzullah4
17 Temmuz 2011, 03:07
dostum benim bildigim kadarıyla agırlık seti moturun hızını degistirmek icin kullanıyor söyle anlatayım sana vitesli bisiklet düsün arka disli ne kadar büyürse daha az kuvvetle yol alırsın ama hızlanman zor olur yani gelelim motoru degistirip agırlıgı arttırırsak motor kalkısta seriligini kaybeder kalkıslarda daha cok benzin yakar ama max. hızı artar. agırlıgı azaltırsanda bu kezlik motor cok seri olur ama max. hız düser. insallah ne demek istedigimi anlatabilmisimdir.....
---------- Post added at 02:07 ---------- Previous post was at 02:02 ----------
sansuman yagını ve kayısı kac kmde degistiriyorsunuz?
SoundWave
27 Ağustos 2011, 11:53
Selamlar. 2006 model 22.000 km de bir Joyrid sahibiyim. Size sorum; Egzantirik zincirinin takribi ömrü kaç km dir ? Allah'a şükür motorumda hiç bir problem yok ama yine de biliyim ki önceden önlemimi alıyim. Bu diğer parçalar içinde geçerli. Ön-arka balata, Varyatör kayışı, benzin filtresi, komple yenilenmiş radyatör suyu, lastikler, komple debriyaj balatası ve bujiyi daha yeni değiştirdim. Ömrü gelip değişmesi gereken bir parça varsa bana belirtirseniz sevinirim. Mesala yağ filtresini değiştirmedim, onun ömrü ne kadar ? Saygılar dilerim,,,
SoundWave
29 Ağustos 2011, 16:28
Forum resmen ölmüş ! Yine de sağolun,,,
ozgur-akan
02 Eylül 2011, 15:05
sym yedek parçalarını en uygun nereden teymin edebilirim
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO