PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sym Sym Joyride 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16

countugur
20 Aralık 2010, 13:00
önceden gözüme çarpıyordu uygun olanlarıda vardı ama şimdi araştırdıgımda fazla bir sonuç bulamadım...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-motosiklet-sym-performans-egsoz-garantili-orjinal-tam-nitelikli-krom-esanti/detay?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-motosiklet-nurmotordan-egzost-cesitleri-sym-rmz-kuba-kanuni-33846427/detay?

kolay gelsin....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:55 ----------

+eger egzostun davul kısmında sorun başladıysa başka bir model bir egzostun davul kısmını
kestirip kendi egzostuna ekletebilirsin mesela..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:58 ----------

burgman olur majetik olur yani sana kalmış sadece onu yapacak her hangi bir egzostçu bulman lazım...

SoundWave
20 Aralık 2010, 19:14
Eyvallah kardeş,,, çok teşekkür ederim,,,

Sürat Motor
21 Aralık 2010, 15:12
SYM Joyride Çıkma tertemiz bütn parçalar bende var. Yardımcı olabilirim. 554 6699297

SoundWave
21 Aralık 2010, 23:05
Benim oğlan bu aralar fazla yakmaya başladı. Yani bir depo ile 180 km anca gidiyor. Acaba hava filtresini ve bujiyi değiştirip karbüratörü söküp bir güzel temizlesem bir değişiklik olabilir mi sizce ?

SoundWave
22 Aralık 2010, 20:11
Tüm arkadaşlara yardımı için teşekkürler,,, Demekki sadece yazılanları okumak gerekiyor. Bundan sonra bende öyle yapıcam. Saygılar dilerim,,,

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:35 ----------

Merhaba. Bugün artçımla beraber yola çıktık. Bir süre sonra arka lastiğin indiğini fark ettim. Lastik el süremeyecek kadar ısınmıştı. Lastik onarım sıvısını içine boşallttım ve kontrol için 5-10 metre gittim ve baktım arka taraf yalpalıyor. İndim baktım yanaklarda yumurtalar oluşmuş. dedim max. 10 km hızla geri döneriz,,, az bişi gittim yol ortasında gürültüyle patlayıp yarıldı lastik. Neyse geri döndüm yeni lastik aldım,,, Bir lastikçi bulup taktık lastiği. Fakat şöyle bir sorun oldu; Lastiğin ana bijonun sonuna kadar sıkınca lastik dönmüyor. Biraz gevşetince rahatlıyor. Size sormak istediğim bunun iyice sıkılması mı lazım yoksa lasitkçi eksik bir parça taktı da o yüzden mi sonuna kadar sıkamıyoruz ?

countugur
22 Aralık 2010, 23:05
hava filitresini degiştirmende büyük fayda var tabiki ama söküp bir bak iyice karamış kirlenmişmi eger temizse buji ve karburatör temizligin yapmanda biraz fayda edebilir bence..
tamamen sıkılması lazım eksik bir parça olabilir nedeni ama acaba artçın agır bir kişimiydi acaba zamanla ısınıp şişme felanmı yaptı sıkınca kasıyor...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:59 ----------

devamlı götürdügün yere götürüp baktırırsan senin için daha iyi olur sen söküp takmasında anlamıyorsan eksik degilde ters felanmı yerleştirdi acababirşeyleri?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:03 ----------

jantı çıkarıp takarken fren balatasındada sorun oluşmuş olabilir iyi yerleştiremediyse?

SoundWave
22 Aralık 2010, 23:08
1-Hava filtresi biraz kararmış. Demekki değişme zamanı gelmiş. Ben ikinci sahibiyim ve değiştiğinide sanmıyorum. 17.250 km. de. Bir de kayış değişme vaktimde gelmiş o zaman. Yedek aldığım kevlar kayışıda taktırıyim bari.

2-Yok artçım ağır değildi. Her zaman arkamda (eşim). Lastik basıncım 30-32

countugur
23 Aralık 2010, 18:48
kayış markasını hatırlayamadım ama 50 tl civarında kaliteli tanınmış bir kayış taktırdım çok iyi bir sorun yaşamadım en iyisi o idi taktırdıgım yerde.. baktır öyle takdır diycem ama çünki kullanışa baglı kayış ömrü ama açtırmışken takdırmak lazım açma kapama parası alacaktır zaten heralde..

lastik içinde şunu diyebilirim benim düşüncemve araştırmalarıma göre..

lastigin içinde bakım veya patlamalara karşı gibi şeyler lastige zara ve ömrünü kısalta bilir diye okudum bir kaç yerde onun için ben hiç birşey koymadan kullanıyorum...

lastik bakımı yapman ömrünü çogaltır ama benim bakım şeklim farklı hem lastigi kurutmuyor hemde yol tutuşu hissedilir derecede artırıyor ve lastigin görünümü her zaman yeni gibi siyah ve güzel görünüyor...

kulandıgım uyguladıgım şey bakım için deri besleme sütü fısfıslı plastik kutularda satılan basit ve ucuz ,deri ve benzeri eşyaların torpidoların bir bakım sütü sakın basınlı olanından alma normal 3 tl civarında carpex 200 ml heryerdede bulabilirsin cearfuorlardada bulabilirsin mesela onunla hem koltugunu hemde lastigini iyice yiyecek şekilde yıkadıktan sonra lastige sıkıp bir sünger yardımıyla yedireceksin lastige her bölgesine ondan sonra 5 dakika sonra motoru kullan ve virajlarda ve yolda ne kadar farklı bir yol tutuşu oldugunu farket ve lastigin her zaman yeni haftada bir yapman yeterli bende söylemesi gerisi sana kalmış.......

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:43 ----------

lastik basıncın iki kişi için bence iyi.
ama ön lastigi arkaya göre az birşey düşürürsen yol kontrol ve konforu daha artacaktır bence..mesela tahmini 30-32arka ise önde 27-28 gibi bir dene istersen?

GA-ro
26 Aralık 2010, 22:53
slm arkadaşlar bn yani joyride aldım gösterge panelindeki alarm düğmesinin ne işe yaradığını öğrenmek istiyorum bana yardımcı olurmusunuz ???

GA-ro
28 Aralık 2010, 20:58
yok mu bu konuda yardım edebilecek biri

GA-ro
28 Aralık 2010, 23:11
buda benim yavru :)

http://img573.imageshack.us/img573/7141/251220101009.jpg (http://img573.imageshack.us/i/251220101009.jpg/)

EN SON HALİNİN FOTOSUNUDA CMTS GÜNÜ ÇEKİP KOYUCAM

malibu79
30 Aralık 2010, 15:00
hayırlı olsun temiz görünüyor. alarm; saati geldiğinde saat yanıp sönüyor. o kadar :) ne işe yaradığını ben de çözemedim.

countugur
31 Aralık 2010, 13:00
hayırlı olsun allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin inşallah.
bende o konuda bildigim fazla bir işlevi olmadıgı yani seni uyarma amaçlı, oto alarm gibi bir özeligi yok yani..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:58 ----------

yani cebini veya satini nasıl belli saate kurup sonra seni uyarıyorsa buda onun gibi birşey sanırım.

countugur
31 Aralık 2010, 18:36
Arkadaşlar dikiz aynası gevşeyen istediginiz ayarı ayarladıktan sonra yolda hafif kaymalar yaşaşayan orjinal dikiz aynası sahiplarine duyurulur aynanızı degiştirmenize gerek yok.neden gerek yok :aynanızın arka tarafındaki gri parçayı tornavida yardımıyla kırmadan hafif haraketlerle çıkarın çıkardıktan sonra onun altındaki yani onun kapatmış kapsamış oldugu bölge içinde bıçak yardımı ile oyun yani delik açın bıçagı tornavida gibi dönderek parmagınız rahatlıkla gire bilecek kadar ister parmak yardımı ile ister bir letle oradaki vidayı sertleşene kadar sıkın kapagı kapatın işlem bu kadar kapagı kapattıgınızda açtıgınız delik görünmeyecek ve dikiz aynanız eskisi gibi kullanışlı olacaktır gerçi ben vidayı sıktıktan sonra açtıgım delikten üstüne mum da sıktım tabiki normal mum degil mum slikon tabancasıyla ve çok mükkemmel oldu bu sorunu olanlara kolay gelsin..........

GA-ro
05 Ocak 2011, 21:24
beyler yukarda gördüğünüz joyride satılktır bilginize

aloneboy1304
12 Ocak 2011, 20:28
mrb cok fazla JOYRIDE 200 i EVO kullanan var ve yardım etmenızı ıstıyorum ızmırde oturuyorum ve uretımı burda yapılıor bende almak ıstırıyorum ama nasıldır ıyımıdır arıza cıkartırmı zırt pırt bakımları nasıldır detaylı bılgı verecek olan olursa sevınırım ve GTS 250 i EVO diye bir model var onun da nasıl oldugunu merak edıorum tercıh etmek gerekırse hangısı daha ıyıdır ve sıfır olarak ne kadara alabılırız simdiden tskler

countugur
14 Ocak 2011, 00:25
arkadaşım ben kullanıcısı olarak memnunum iki kişi tek kişi performansı çok iyi iki kişi dik yokuşlarda bile çok rahat bir şekilde 90 la çıkabilrisin yagına suyuna bakarsan belli kilometrelerde bakımada sokarsan bir sorun yaşamassın...gerçi ben bakıma sokmuyorum saedece yagını suyunu bujisini 6 ayda bakıyorum senede birde şanzıman yagı kayış ve bagalar debriyaj takımını temizletiyorum okadar yaptıgım bakımda bu yanii fiyat olarak sıfır sitesinde yazıyor smy tr yazarsan çıkar ikinci elde dersen sahibinden com dan takip edebilirsin benim söyleyebileceklerim bu kadar kolay gelsin...

aloneboy1304
14 Ocak 2011, 00:43
eyvallah saol verdıgın bılgı ıcın ya ben mondial kullandım vıdaları falan cabuk gevsıordu bunda varmı bole bırsey

countugur
14 Ocak 2011, 18:06
yok dostum öyle birşey mondial ve benzeri çin yapımı motorlar olabilecek en ucuz ürünlerle yapıldıgı için biraz kullanıldıgında sorun çıkarmaya başlıyor fazla zorlamaya gelmiyor Bu makinada joyride200 de öyle bir sıkıntın olmaz sadece yapacagın arada yagına suyuna bakman okadar :)

mete_han
15 Ocak 2011, 00:10
Arkadaşlar yeni kasa joyrıde evo 200i ler harika...beyaz kasalara hasta oldum resmen...

fiyatı tuzlu ama temiz 2.el bulunur...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-daytona-da-2011-sym-joyride-200-cok-cazip-taksit-secenekleriyle-38585424/detay

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:40 ----------

şu estetiğe bakınız...harika işçilik...Kymco ve sym işi biliyor...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-joyride-evo-200-i-36183180/mega-foto/?photo=5

acayüp
15 Ocak 2011, 00:26
Yeni hd 200 joyride ı da geçmiş. Benim çok hoşuma gitti.
http://www.izmirmotor.com/showthread.php?tid=729&pid=7065

Şuna bir bakarmısınız. Muhteşem görünüyor

mete_han
15 Ocak 2011, 00:31
fiyat 7300 aga biraz tuzlu....ne de olsa 170 cc...

acayüp
15 Ocak 2011, 01:08
fiyat 7300 aga biraz tuzlu....ne de olsa 170 cc...

Joyride da 170 cc :) ayrıca 15.6 beygir bana iyi gibi geldi. Benim kymco people s200 de 160 cc ve 12 bg civarı. Her işi görecek kadar yeterli gücü var. Demekki HD çok daha iyi olucak.. Yalnız su soğutmaya karşı şiddetli bir antipati oluştu bende. Joyride dan kalma bir antipati. Kymco yu sırf hava soğutma diye aldım. O derece yani :) memnunum. sanıldığının aksine hiçte sıkıntı olmuyor. Yalnız joyride ın rahatlığı dillere destan.

mete_han
16 Ocak 2011, 00:59
Joyride da 170 cc :) ayrıca 15.6 beygir bana iyi gibi geldi. Benim kymco people s200 de 160 cc ve 12 bg civarı. Her işi görecek kadar yeterli gücü var. Demekki HD çok daha iyi olucak.. Yalnız su soğutmaya karşı şiddetli bir antipati oluştu bende. Joyride dan kalma bir antipati. Kymco yu sırf hava soğutma diye aldım. O derece yani :) memnunum. sanıldığının aksine hiçte sıkıntı olmuyor. Yalnız joyride ın rahatlığı dillere destan.

bazen diyorum ki aga 150 ccde neden hamallık yaparsın...vitesmiş devirmiş ne uğraşırsın...al bir kayışlı uğraşma...HD200 zaten fenomen oldu piyasada...bilenler için tabi...yoksa SYM markasını bilmeyip motosiklet kullanan kişiler var...soğutmayla meselen nedir...

acayüp
16 Ocak 2011, 01:17
bazen diyorum ki aga 150 ccde neden hamallık yaparsın...vitesmiş devirmiş ne uğraşırsın...al bir kayışlı uğraşma...HD200 zaten fenomen oldu piyasada...bilenler için tabi...yoksa SYM markasını bilmeyip motosiklet kullanan kişiler var...soğutmayla meselen nedir...

Su soğutma bir su koyverdimi uğraş uğraşabilirsen. Havası suyu antifirizi müşürü fanı pompası hortumu kireci tuzu kaplosu sigortası bilmem nesi vsvsvs.
Kymco da marşa basıyorum gerisine bakmıyorum. Ne zaman gitmem derse ozaman bir sorun var derim. Dahada hiç gitmem demedi şükür. Hava 40 derece kilyosdan dönüşü sen düşün iki kişi trafiğin içinde banamısın demedikten sonra . Hava soğutmadan dahada vazgeçmem ben :)

Hd 200 hava soğutmalı olsa bir numaralı şehir içi motorum olurdu. Ama şimdi 1.5 numaralı :)
joyrida da hava soğtumalı olsaydı 2 numarayı alırdı.

mete_han
16 Ocak 2011, 01:25
aga sen benden daha çok teknik konulara hakimsin bi rbildiğin vardır diyorum...bende su soğutmaya hep + gözüyle bakardım...demek ki öyle değilmiş...

bende lıberty 200 den gelen büyük ölçüde lastiklere alışığım...lastik çok önemli dostum...

acayüp
16 Ocak 2011, 01:32
aga sen benden daha çok teknik konulara hakimsin bi rbildiğin vardır diyorum...bende su soğutmaya hep + gözüyle bakardım...demek ki öyle değilmiş...

bende lıberty 200 den gelen büyük ölçüde lastiklere alışığım...lastik çok önemli dostum...

Estağfurullah. Aslında mantık çok basit. Su soğutmanın randımanlı çalışması için bir yığın materyalin biraraya gelip sorunsuz çalışması gerekirken. Hava soğutma ortamda hava olduğu sürece çalışıyor :) Uzaya çıkmayacaksam sorun olamayacak yani :) (çin malı hava soğutmaları tenzih ederim)

Bu arada s200 16" jantlı hd de sanırım 16" ,, joyride ın en büyük eksiğiy jant çapıydı onuda son çıkan modelde sanırım 14" yapmışlar ve durumu kurtarmışlar. Yeni joyrideın dahada keyifli olacağını düşünüyorum. Lakin en büyük sıkıntı frenajda oluyordu. Joyride dan sonra kymco ya binince joyride da hiç fren yokmuş diye düşünmüştüm. Sanırım şuanki güncel kasalarda buda düzelmiştir.

meyto
16 Ocak 2011, 01:47
acayüp sen bana bi evo 200 ayarla bakalım feyste yazarım sana:wiinkk:

mete_han
16 Ocak 2011, 01:51
Estağfurullah. Aslında mantık çok basit. Su soğutmanın randımanlı çalışması için bir yığın materyalin biraraya gelip sorunsuz çalışması gerekirken. Hava soğutma ortamda hava olduğu sürece çalışıyor :) Uzaya çıkmayacaksam sorun olamayacak yani :) (çin malı hava soğutmaları tenzih ederim)

Bu arada s200 16" jantlı hd de sanırım 16" ,, joyride ın en büyük eksiğiy jant çapıydı onuda son çıkan modelde sanırım 14" yapmışlar ve durumu kurtarmışlar. Yeni joyrideın dahada keyifli olacağını düşünüyorum. Lakin en büyük sıkıntı frenajda oluyordu. Joyride dan sonra kymco ya binince joyride da hiç fren yokmuş diye düşünmüştüm. Sanırım şuanki güncel kasalarda buda düzelmiştir.

evet su soğutma bu çaplarda makinalar için multilüx anlamı taşıyor...ama Antalya...Bodrum gibi yerler için belki de ideal olabilir...mevsimsel şartları düşünürsek...

bu segmentde daha arka diski ömrü hayatımda görmedim gerisini sen düşün gayrı...

countugur
16 Ocak 2011, 13:55
slm muhabetinizin arasına girmek gibi olmasın ama cant çapı biraz daha büyük olması daha iyi olurdu ama frenler çok iyidir joyride200 de ya balatası bitmişitr yada hidroligi yoksa eger lastiklerin saglamsa kızaklamıyorsa fren süper joyride 200 de+ su sogutmasını neden sevmediginizi anlayamadım ama su sogutmalı her zaman için iyidir hava sogutmalıya göre +KARBURATÖRDE su sogutmalı her markada bu özelligi bulamazsınız bence :)

acayüp
16 Ocak 2011, 14:03
Joyride a laf yok diyorsun yani :)

countugur
17 Ocak 2011, 19:04
yok öyle demek istemedim herşeyin herkezin bir eksigi muhakak vardır yanlız bu makinede ben eksik fazla birşey göremedim her yönü yeterince tatminkar yeterki kaliteli ürün parça taktırman lastik olur balata olur hidrolik yag gibi vs.. bakımını yaptıktan sonra seni üzmez :)

jönysf
21 Şubat 2011, 23:25
bende JOYRIDE 200 i EVO sahibiyim artık :)

acayüp
21 Şubat 2011, 23:41
Hayırlı olsun. Güle güle kazasız belasız tepe tepe kulanırsın İnşallah
Joyridecılar yok ortada bari ben tebrik edim :) eski bir joyride kullanıcısı olarak.

mete_han
22 Şubat 2011, 00:56

hayırlı olsun...

Hayırlı olsun. Güle güle kazasız belasız tepe tepe kulanırsın İnşallah
Joyridecılar yok ortada bari ben tebrik edim :) eski bir joyride kullanıcısı olarak.

bugün Kızıltoprak İstanbul Motorda joyrıde 200 evo...dink 200i..hed 200 i...agııltycıty 125 modellerini denedim...:wiinkk:hd 200 e hasta oldum...

countugur
22 Şubat 2011, 22:15
slm herkeze ilk olarak yeni joyride200 sahiplerine hoş geldiniz diyor ve kazasız belasız sürüşler dilerim joyride200 kullandıkça ne kadar mükkemmel bir makina oldugunu anlayacaksınız her kullanışta daha çok seveceksiniz hayırlı sürüşler dilerim.

Birde arkadaşların hava sogutma ,su sogutma olayına bir kaç kelime ile deyineyim hava sogutma su sogutmaya nazaran daha kullanışlı görüne bilir mantiken ama geniş olarak konuyu düşünürsek su sogutma hava sogutmaya nazaran çok daha iyi oldugunu anlarız

Neden derseniz hava sogutma motorda kullanmış biri olarak hemde hava sogutmalı sym içinde, motor uzun yolda biraz hız yapayım dersen motor şişiyor hele birde 2 kişi isen mecburi olarak motor soguyana kadar beklemek zorunda kalıyorsun ve buna benzer olaylarda akabinde geliyor hava sogutmalı motorlarda, su sogutmalı biraz daha sorumluluk gerektirsede hava sogutmaya göre çok daha iyi diyebilirim.

jönysf
23 Şubat 2011, 15:00
http://www.ressim.net/61/upload/68fd9ec2.jpg (http://www.ressim.net)
http://www.ressim.net/61/upload/dc695749.jpg (http://www.ressim.net)
http://www.ressim.net/61/upload/40f9e8af.jpg (http://www.ressim.net)

http://www.ressim.net/61/upload/168b81fb.jpg (http://www.ressim.net)
http://www.ressim.net/61/upload/bd3947f4.jpg (http://www.ressim.net)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:58 ----------

eywallah teşekkür ederim. bakalım artık şehir içi az rahat edelim diye bu modeli tercih ettim gerisini kullanarak göreceğiz

countugur
24 Şubat 2011, 18:30
hayırlı ugurlu olsun allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin aramıza hoş geldin.

jönysf
24 Şubat 2011, 19:08
Teşekkür ederim. Hoşbulduk. Bana sym joyride 200i evo servis manual i ilazım int. bulamadım bana yardımcı olurmusunuz

countugur
25 Şubat 2011, 22:56
servis derken biraz daha açabilirmisin konuyu ?

Adrion
28 Şubat 2011, 23:05
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-marmaris-joyride-evo-200i-2010-model-41695389/detay/?source=directSearch
beyler bende 2010 model honda ps 150i var benle takasta bulunmak istiyo yakıtı benim motordan fazlamıdır
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-4000-de-tum-bakimlari-yapilmis-beyaz-at-yeni-prensini-bekliyor-41630086/detay benim motorda bu sizce nasıl bi takas olur mantıklı mı?

ozcandurak
08 Mart 2011, 12:24
SYM Joyride 200 türkçe kullanım kılavuzunu nerden bulabilirim.

2 el yeni 2009 model jorride 200 aldım. nerden ne açılır değişir okumam gerekli

countugur
08 Mart 2011, 21:04
hayırlı olsun allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin aramıza hoş geldin.
kitapçık konusunda yardımcı olamayacagım ama sıkıntını yazarsan yardımcı olmaya çalışırız elimizden geldigince...

ozcandurak
08 Mart 2011, 21:29
kitapçık konusunda yardımcı olamayacagım ama sıkıntını yazarsan yardımcı olmaya çalışırız elimizden geldigince...

teşekür ederim
kullanma kılavuzu olarak izmir sym ye mail attım yarın cevap gelmezse
tel ile arıyacağım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:27 ----------

2009 model 6.000 km 4.250 tl aldım fiyat sence uygunmu

malibu79
09 Mart 2011, 23:07
arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba :) nisan ayının ilk haftası eğer hava şartları uygun olursa, diyarbakırdan istanbula motorla gelmeyi düşünüyorum::sas:: uzun yol tecrübem yok. adana ve ankara da dinlenmeyi düşünüyorum (ortalama 6 saatlik periyotlara denk gelir) ne dersiniz joyride 1500 km yi 2 günde kadırır mı?

countugur
09 Mart 2011, 23:55
ozcandurak :valla dostum fiyat 2009 model olmasından dolayı iyi gibi ama biraz daha fiyat kırsaydın daha iyi olurdu gerçi km de yapmamış ama...

malibu79 : istanbula gelirsen zamanın olursa görüşelim oturup biryerlerde çayımı içersin muhabbet ederiz gezeriz hafta sonu olursa bir arkadaş daha var 3 joyride dolaşırız.

malibu79
10 Mart 2011, 20:33
ozcandurak :valla dostum fiyat 2009 model olmasından dolayı iyi gibi ama biraz daha fiyat kırsaydın daha iyi olurdu gerçi km de yapmamış ama...

malibu79 : istanbula gelirsen zamanın olursa görüşelim oturup biryerlerde çayımı içersin muhabbet ederiz gezeriz hafta sonu olursa bir arkadaş daha var 3 joyride dolaşırız.

benim de amacım o zaten görüşürüz inşallah.

countugur
11 Mart 2011, 20:10
inşallah, beklerim büyük memnuniyet duyarım ...

ozcandurak
14 Mart 2011, 15:08
joyride 200 2009 model
6.000 km priyodik bakımını yeni yaptırdım
hava filiyresi değişti.
motor yağı değişti
buji değişti yaklasık 1 saat sürdü
150 tl tuttu 60 tl işçilik 25 tl buji 35 tl hava filitresi 30 tl de yağ ve sarf malzeme

yetkili servis mustafa çakırcı cennet mah k.çekmece ist
tel:580 33 69
bilgilerinize

countugur
14 Mart 2011, 16:06
güzel bir paylaşım:bunları yetkili serviste yaptırman güzel yanlız ben bunun gibi marka ve modellerini ken istedigim markalar karar vererek yapıyorum fiyatlarıda...
NGK7.8.9. buji 10-15 tl
10-40castrol magnetec yag 25 tl -1litre zaten yeterli geliyor
hava filtreside 25-30 tl civarı
yaga işçilik alınmıyor buji ve hava filtresinide ben takıyorum.
buji hava filtresi vs.. degişiminde isteyen arkadaşlara yardımcı olurum ama ben ugraşmam veya ugraşamam ,anlamam der seniz servise götürmeniz daha iyi tabiki

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:01 ----------

Üstteki yazıda (Adrion) arkadaşımın sorusuna cevap vermek istemedim kusura bakmasın diger arkadaşlar ne düşünüyor bilemiyorum...