Orijinalini görmek için tıklayınız : MOTORSIKLETLERI FARKEDIN
alestevardiya
12 Ağustos 2005, 19:05
Arkadaslar MD den bir arkadasimizin belirttigi uzere bir arabanin arkasinda "MOTORSIKLETLERI FARKEDIN" yaziyormus. Oradan yola cikarak, bir cogumuzun/yakininin arabasi oladuguna gore neden bunu kendimiz yapmiyoruz dedik ve topluca boyle bir olaya baslamaya karar verdik. Tum motorsiklet siteleinde de duyurulacak.
Aramizda reklamci yada grafiker olan varsa bize logo/yazi tipi icin yardimci olabilir.
Lutfen sizde fikirlerinizi belirtin...
aydinynr
12 Ağustos 2005, 19:22
alestevardiya,
Ben tanıtım fotoğrafçısıyım ama bu photoshop freehand işlerinden biraz anlarım. Eğer bir grafiker yoksa aramızda (kesin vardır) son çare ben yaparım... Fakat pazar günü yapamam geziye gidiyoz :queen: buradaki arkadaşlarla şile-ağva umarım çok kalabalık oluruz...
BENYATAR
12 Ağustos 2005, 19:24
Tamam Hallederik ilk fırsatta beni ara :cat:
alestevardiya
13 Ağustos 2005, 11:51
:silent: Bakiyorum bu sitede sadece iki kisi konuyla ilgilenmis. Arkadaslar, sadece grafiker olmaniz gerekmez aaa evet cok iyi fikir yapalim, yada yok canim ne gerek var arabalarda bizi farketmeyiversin diye fikrinizi belirtebilirsiniz??
Herkese iyi haftasonlari iyi surusler....
Infaustus
13 Ağustos 2005, 11:59
Ne gerek var arabalar da bizi farketmeyiversin.
:queen: :queen: :queen:
motoman
13 Ağustos 2005, 12:11
Sarıkızı farketmeme şansları varmı neon lambası gibi maşallah :queen:
Grafiker veya reklamcı olmadığım için şekli şemali hakkında bir fikir beyan edemişyorum ama hazır olduğunda arabanın her tarafına yapıştırırım vall :thumleft: :thumleft: :thumleft:
powerbyaydin
13 Ağustos 2005, 12:13
motora meraklı yada önceden motor kullanmış kişiler için iyi fikir yazıyı dikkate alırlar belki ama diğer sürücüler için gene aynıyız her gün kaç tanesi ile uğraşıyorum yada uğraşıyoruz :pr:
mete_han
13 Ağustos 2005, 12:17
aaa evet çok iyi bir fikir yapalımmmm...
bu fikir dolayısıyla....
.....SAYIN ALESTEVARDİYA 2005 NOBEL DÜŞÜNCE ÖDÜLÜNÜ KAZANMAYA LAYIK GÖRÜLDÜNÜZ.... :flower:
bende bir başlık açtığımda tüm dünyanın benimle ilgileneceğini sanıyorum...
motorların farkedilmemesi bence mümkün değil...
en azından şehiriçi trafikte...
motorsikletci motorunu adam gibi sürerse problem yok derim...
sigara sağlığa zararlıdır veya yasaktır denir ama bilirsin işte...
Scotty
13 Ağustos 2005, 14:02
Bence çok iyi bir fikir...
Bazı şeyleri insanların kafalarına vura vura öğretmek lazım. Hemen yapalım ve tanıdığımız herkesi de arabasına bu çıkartmalardan yapıştırmaya ikna edelim derim...
aydinynr
13 Ağustos 2005, 14:06
mete_han, Belki de haklısın fakat denemekten kimseye zarar gelmez
BURNER_18
13 Ağustos 2005, 14:58
bence de yapalım hem bırde bu motosiklet.net stıcker ı de yapalım (daha once boyle bır proje varmıs yapalım hadii..) :queen: :queen: :queen:
ChatnoiR
13 Ağustos 2005, 15:19
bencede süper fikir, fahri olarak dağıtımında görev alabilirim :)
Arvasi3
13 Ağustos 2005, 15:30
Arkadaşlar bence iyi fikir özellikle o yabancı plakalı onun bunun p...i magandalara bu logolardan versek iyi olur.Yahu adamlar Avrupada süt dökmüş kedi Türkiye sınırını geçince sanki Azrail oluyorlar.Geçen haftaki izmir seyahatimde ve Çanakkaleye yapmış olduğum gezilerimde saydım beni trafikte araç yerine koymayan araçların yüzde sekseni yabancı plakalı araç sürücüleri.Bizim Trafik polislerinde iş yokki gidip gidip gariban kamyonculara yazıyorlar.yazsalarya o şerefsizlere.Adam bursanın girişinde Beni polisin yanında şarampole attı polis gördü bana geçmiş olsun demedi.
asyamotorclub
16 Ağustos 2005, 14:43
Arkadaşlar bence süper bir fikir kendi arabama ve Sezo nun arabaya şahsen yapıştırırım. Taksim istikametinde 40 km de giderken belediye otobüsü yol kenarında aniden el sallayan arkadaşını almak için öyle bir sorti yaptıki nereye kaçacağımı şaşırdım. Adama ne yapıyon diye bağırınca bana Sen nerden çıktın seni ne zaman sıkıştırdım dedi...bende kör gözüne s.....m devam et dedim :pr: :jocolor:
ilnapoli
17 Ağustos 2005, 12:59
yapalım arkadaşlar, yapalım... ama puntoları büyük olsun ki motosikletleri bile göremeyen kör gözlü milletimiz, okusun...
alestevardiya
20 Ağustos 2005, 12:52
ARKADASLAR STICKERLERI BU HAFTA BASIYORUZ. GEZILERDE, TOPLANTILARDA TEMIN EDILEBILECEKTIR.
http://img372.imageshack.us/img372/9615/motosikletlerifarkedin7ni.jpg
alestevardiya
20 Ağustos 2005, 12:53
LINK OLMAMIS BUR DENEME DAHA :pale:
[img=http://img372.imageshack.us/img372/9615/motosikletlerifarkedin7ni.jpg] (http://imageshack.us)
alestevardiya
20 Ağustos 2005, 12:57
HEE HEE DERSIMI IYI CALIMAMISIM, AMA BU SEFER OLACAK :)
BAKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNN :rendeer:
http://img372.imageshack.us/img372/9615/motosikletlerifarkedin7ni.jpg
patatessogan
20 Ağustos 2005, 12:59
güzel güzel :cat:
Olcay Avşar
20 Ağustos 2005, 13:33
Güzel olmuş, ellerinize sağlık...
crazy_devil
20 Ağustos 2005, 13:39
abi elinize sağlık ama ya herkes buluşmalara katılamazki!!!mesela ben gelemem daha ehliyetin çıkmasına 1-1,5 ay var çünkü :salut:
Gültekin
20 Ağustos 2005, 13:49
crazy_devil, sana özel ulakla yollariz :)
aydinynr
20 Ağustos 2005, 14:07
Bravo valla şahane olmuş
LaCiVerTSaRi
20 Ağustos 2005, 14:08
güzel olmuş...alalım yapıştıralım.. hele taksicilerin kafasına yapıştıralım.. :jocolor:
invent
20 Ağustos 2005, 17:49
Arkadaslar MD den bir arkadasimizin belirttigi uzere bir arabanin arkasinda "MOTORSIKLETLERI FARKEDIN" yaziyormus.
Benim arabadada yazıyor acaba benim arabayımı gördü :)))
Fikir çok güzel, hatta bunu bir kampanya haline bile dönüştürebiliriz, Köprü ücretlerini protesto eğlemi gibi, sticker'ları yaptırıp, gerekli izinler alınırsa mesela köprüde araçlara dağıtılabilir yada başka bir yerde.Tabi bunun için birde sponsor bulmak gerek.
Tamam dediklerinizi duyuyuorum biraz uçuyorsun diyorsunuz ama, 3 yıl önce burda F1 yarışları düzenleyecez diyenlerede aynı şeyler deniyordu.Ama bugün yarışları seyrediyoruz :)İmkansız diye birşey yoktur.Çalışma azmi :cherry: :cherry:
Hadi göreyim sizi,
Scotty
20 Ağustos 2005, 17:57
Elinize sağlık çok güzel olmuş ama bu stikerın boyutu nedir? Yani koca motosikletleri görmeyen bizim sürücülerin gözüne sokacağımız kadar büyük mü?
serhat_fb
20 Ağustos 2005, 18:13
Arkadaşlar bence süper bir fikir kendi arabama ve Sezo nun arabaya şahsen yapıştırırım. Taksim istikametinde 40 km de giderken belediye otobüsü yol kenarında aniden el sallayan arkadaşını almak için öyle bir sorti yaptıki nereye kaçacağımı şaşırdım. Adama ne yapıyon diye bağırınca bana Sen nerden çıktın seni ne zaman sıkıştırdım dedi...bende kör gözüne s.....m devam et dedim :pr: :jocolor:
:queen: :queen: gerçekten ya geçen gün akrabamın motoruna bindimde.bazı otomobil sürücüleri hiç takmıyor motosikletleri.özellikle dolmuşçular,taksiceiler ve otobüs şöförleri. yolcu alacaz die bizi öldürecekler. valla bu fikir icraate bi geçsin tüm sokaktaki arabalara yapıştırırım.farklı boyutlarda yapılırsa iyi olur. :bestmt:
deamon
20 Ağustos 2005, 18:25
süper olmuş...elinize sağlık...kendi arabama yapıştırırım ve tanıdıklara dağıtırım...
bir de motosikletin arkasına (müsait olan bir yere) ya da mont arkasına "bunu okuyabiliyorsanız çok yakından seyrediyosunuz" gibi bir yazı vardı...ne ingilizcesini tam olarak hatırlıyorum ne de düzgün şekilde türkçeye çevirebildim ama...böyle birşey de yapılabilir mi acaba ??
scuba
21 Ağustos 2005, 17:31
:thumleft: :thumleft: güzel bi çalışma yapanların eline sağlık
kahraman34
21 Ağustos 2005, 17:51
birazda motor kullanıcıları kendilerini farkettirmeli, ben daha motor konusunda yeniyim ama otomobil ve diger araçlar benim gördügüm kadarıyla motorları farkediyorlar
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO