Orijinalini görmek için tıklayınız : kymco ck 125 nasıl bir makina?
emin_arikoglu
03 Ağustos 2007, 22:37
merhaba arkadaşlar, yeni başlayan biri olarak sizlere danışmak istediğim bir model var, kymco ck 125. kullanan ve kullanmış arkadaşlar beni bilgilendirirlerse sevinirim, bu arada güncel fiyatı 2.000 ile 2.250 ytl arası bayiisine göre değişiyor.
nezih
04 Ağustos 2007, 00:46
ben 2.3 senedır kullanıyrum
almanı tavsıye etmem kesınlıkle ben bı 7. devır yapyom heryerınden ses gelıyo olmucak yerı sorun cıkartıyo . ben cok kaba kullanıyorum titandan ınıp buna bındım belkıde hızıma alışamadı.dahada ayrıntılı sormak ıstıyosan nezih88@hotmail.com ekle konusuruz musayıt zamanda
babaçi
04 Ağustos 2007, 00:58
çin malları kadar kötü değil hatta kurye arkadaşlar da kullanıyor
ben en çok 100.000 km garanti vermesine hayret ettim
mete_han
04 Ağustos 2007, 01:00
ACTIV 110 GÜMÜŞ & KIRMIZI, GÜMÜŞ&MAVİ 107 cc 1.879
dostum fiyatlar inmişşş....vay be...Silkar genelde dünyayı pek sallamaz...mallar ellerinde patladı galiba...fiyatlar muhteşem...mal harika...actıve 110 alsan varya off banamısın demez...sitede bir arkadaş var...32.000 kmde daha tık yok makinada cayır cayır çalışıyor ilk günkü gibi...ck 125 çok tipsiz bir motor...yoksa ben kuryelerin 2. 3. tercihi olarak görüyorum...ama tip harbidende ofsayt...tavsiye edebilirim...Seyrantepede MOR MOTOSİKLET var...oraya uğrar bakarız makinalara...ama senet sepetle olmaz...en azından kredi kartına taksit yaparlar...saygılar...
çin malları kadar kötü değil hatta kurye arkadaşlar da kullanıyor
ben en çok 100.000 km garanti vermesine hayret ettim
ah babaci ahh piyasadanda çakmıyon valla...:PKymco belli ülkelerde gözde...burada kıymeti bilinmiyor işte...Tayvan malıdır...
http://www.kymco.com.tr/html/fiyatlar.php
mondializzet100
04 Ağustos 2007, 11:24
çinlilerden sağlam oldugu kesin
emin_arikoglu
04 Ağustos 2007, 13:53
bir de bu kymco almanya ingiltere ve abd ye de ihraç yapıyormuş, modellere baktımda her ülkeye ayrı satış stratejisi uyguluyorlar misal abd ye chooper ingiltere ve almanyaya race tarzı gibi, bize gelmeyen bazı modelleri var hiç te fena durmuyolar.
nezih
04 Ağustos 2007, 21:34
ben kullandığım için soyledim hiçde memnun değilim ginede soyluyorum ama mallarını kotulemekte istemem
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO