Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Hayat Onda Mı Acaba?
ErTech
31 Temmuz 2007, 19:49
Merhabalar...
13.07.2007 tarihinde tem otoyolunda motorum arıza yaptı ve yolda kaldım. Sonradan öğrendiğim kadarıyla şanzıman bloğum ve dişlilerim kırılmış.
Olabilir sonuçta kul yapısı hiç arıza yapmayacak diye birşey yok. Yolda ne yapacağımı düşünürken cevizli konşuk motorun minibüsü geldi ve motorumu servise götürdü sağolsunlar...
Olaylar bundan sonra başlıyor; önce motorda sadece şanzıman bloğu sorunu olduğunu düşünüp şanzıman bloğu siparişi veriliyor. Daha sonra şanzıman bloğu gelince takacaklarken dişlilerdede sorun olduğu anlaşılıyor. Dişli siparişi veriliyor...
Tabi bana bunlar söylenmiyor ben daha önce arayıp sorduğumda arızadan sonraki cuma günü yada p.tesi günü alabileceğim söylenmişti... Bende bu umutla tekrar arıyorum ve parça beklendiğini öğreniyorum. buda olabilir eywallah...
Ama gelecek parçanın 10.08.2007 den sonra geleceği tam bir tarihinin belli olmadığını öğreniyorum...
10.08.2007 den sonra en iyi ihtimalle 12.08.2007 de gelse 13.08.2007 de servise ulaşsa monte edip vermeleride 2 gün sürse etti 15.08.2007...
13.07.2007 de arızalanan motorumu bir ay sonra bile alamıyorsam Honda'nın servis ve yedek parça kalitesi nerdedir?
Honda hayat onda diyip diğer markaların servis ve yedek parçalarına laf ediyoruz... Kawasaki yada ne bileyim aprilia'yı yerden yere vuruyoruz... Durum ortada...
Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum...
Honda ama bu aralar hayat onda değil...
norace
31 Temmuz 2007, 19:52
yine de honda diyorsun ama:)
GorkeM
31 Temmuz 2007, 19:53
Hot Line geçmelerine rağmen nasıl bu kadar takılıyor bu parça aklım almıyor...
En azından bütün masrafların garantiden karşılanıyor.
Bu arada , aldın mı otobüs bileti?
ErTech
31 Temmuz 2007, 19:53
Mecburen diyorum çünkü motorum honda :)
CERRAHI
31 Temmuz 2007, 20:01
Hot Line geçmelerine rağmen nasıl bu kadar takılıyor bu parça aklım almıyor...
En azından bütün masrafların garantiden karşılanıyor.
Bu arada , aldın mı otobüs bileti?
Birde garantiden karsılamasınlar yani :)
Bence cok kötü bir sorun bu ve yolda giderken kardesimin basına birşey gelecek bir durum olsa degil sanzıman falan motorun 10 katı belkide 100 katı kadarda tazminatı ödetirler adam.
Bence hiç yakısmamıs. İlk defa karsılasıyorum böyle bir konu ile kıllandım simdi acıkcası :silent:
GorkeM
31 Temmuz 2007, 20:04
Şanzımanı dağıtıyorsun , kullanıcısı hatası diyerek geçiştirebilirlermiş.
Sen-ben biliyoruz bunun kullanıcısı hatası olmadığını ama kötü niyetli olsalar geçiştirebilirlermiş.
banavurma
31 Temmuz 2007, 20:05
aman hocam...bir ay dediğin neki...
zaten sende söylemişsin kawasaki ve aprilia diye..
ben dua ediyorum "inşallah bir parça lazım olmaz" diye..."meredi satıp kurtulayım" diyorum ama elimde gitmiyor satmaya...Allahtan sağlam makinaymış...
ama honda gibi bu kadar iddialı bir firmada dahi böyle aksaklıkların yaşanması düşündürücü....
norace
31 Temmuz 2007, 20:12
çok ilginç yahu.honda bir de.mondial bile o kadar sürmez yahu:) ama tabi her haftasonu gidersen eğer servise:)
Lucas
31 Temmuz 2007, 20:28
ErTech tebrik ediyorum seni.. ilk defa rastladim Honda ama hayat onda degil diyen birine. Herkes Honda fanatikleri yuzunden, Honda alinca hic bir sorun yasanmiyor saniyordu.. Kapak olsun size, ozellikle Fahri Honda Basin Sozcusu mete_han abime :P
Gecmis olsun bu arada..
alp_tunay
31 Temmuz 2007, 20:43
ErTech tebrik ediyorum seni.. ilk defa rastladim Honda ama hayat onda degil diyen birine. Herkes Honda fanatikleri yuzunden, Honda alinca hic bir sorun yasanmiyor saniyordu.. Kapak olsun size, ozellikle Fahri Honda Basin Sozcusu mete_han abime :P
Gecmis olsun bu arada..
Fürek fürek duy sesimizi.... Sesimize gel.....:queen::queen::queen::queen:
Şanzımandaki sorunu kullanıcı hatası diye nasıl geçiştirebilirler görkem kardeşim onu anlamadım.....
Adam 5 ten 1 e atıp patlatmadığı sürece nasıl böyle bişey diyebilirler?....
Tabi öncelikle piston ve kolları sağlam bir şekildeyse..... Yoksa dediğin doğru...
Hondanın diğer markalardan farklı özelliğini hala anlamadım...... Ya başka marka motoru olmamışlar bu kadar fanatiklik yapar yada fahri müfettişleri....:cat::cat:
Carcharoth
31 Temmuz 2007, 20:45
Ertekin tekrar geçmiş olsun. Malesef Honda bile olsa bu tarz problemler yaşanabiliyor. Üzücü bir durum....
alp_tunay
31 Temmuz 2007, 20:47
Ertekin tekrar geçmiş olsun. Malesef Honda bile olsa bu tarz problemler yaşanabiliyor. Üzücü bir durum....
İşte anlatılmak istenen de bu..... Hepsi motor hepsi kaliteli ama kul yapısı.....
Ertech geçmiş olsun bu arada sana......Unutmuşum önceki mesajda....:rendeer:
ErTech
31 Temmuz 2007, 20:49
Arkadaşlar sorun gişe girişinde yaşandı, bileti alıp cebime koydum 1. vitese attım hızlandım biraz 6000 - 7000 devir gibi 2. vitese attığımda takır tukur sesler geldi arka teker kilitlendi ve şanzımandan garip sesler gelmeye başladı...
Allah korusun bu sorun 5. vitesten 6. vitese atarken yaşansaydı ne olacaktı?
Ö.Z.€.R
31 Temmuz 2007, 20:53
Genellikle Hyosung ve Honda karşılaştırmalarında Honda'nın sağlamlığı vede servis durumu ön plana çıkarılmaktatır.Bu konuda ısrarcı olan tüm arkadaşlar, özelliklede Mete_Handro abi iyi okusun bu yazıyı :cherry:
ErTech, geçmiş olsun.Umarım tez zamanda makinene kavuşursun...
achille
31 Temmuz 2007, 20:55
dusundurucu bır durum,aslında cok satılıp ve cok kullanılan modellerın bence yedekparca stogunu genıs tutmaları gerekıyorkı,magdur olan kısılerı bırde zamandan alı koymasınlar..
GorkeM
31 Temmuz 2007, 20:57
Konuyu Toplam 12 üye okuyor. (9 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
Işte Honda ayrıcalığı... Honda arıza yapınca herkes şaşırıyor tabi :P
Benim de motorum arıza çıkartmıştı zamanında , bu arada motorlar kul yapımı değil artık robotların çağındayız :cherry:
achille
31 Temmuz 2007, 20:59
Konuyu Toplam 12 üye okuyor. (9 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
Işte Honda ayrıcalığı... Honda arıza yapınca herkes şaşırıyor tabi :P
ewet gorkem sasırdım ama genede bu tarz ıstısnalar olabılıyor.:cyclopsan
GorkeM
31 Temmuz 2007, 21:02
achille
Tabiki olacak. Hatasız diyebileceğin bir şey varmıdır dünyada Allahın yarattıkları dışında.
Vay be ne söz söyledim :P
Bu arada, çok fazla sorun çıkaran parçalar stokta tutulurken az sorun çıkartan parçalar yurt dışından sipariş edilir.
Genelde Hot Line sipariş geçildiğinde 1 haftada parça ellerine ulaşır.
Şanzıman bloğu gelmiş mesela arkadaşımızın.
Ama dişlilerde nedense sorun çıkmış. Gerçekten istisnai bir durum.
CERRAHI
31 Temmuz 2007, 21:08
achille
Tabiki olacak. Hatasız diyebileceğin bir şey varmıdır dünyada Allahın yarattıkları dışında.
Vay be ne söz söyledim :P
var var senden bi ısıkk hadi hayırlısı :mrgreen:
Allah gönlüne göre versin :)
Lucas
31 Temmuz 2007, 21:08
Demekki neymis? Parca sıkıntısı her motorda yasanabiliyormus. Demekki her Honda servisi dort dortluk degilmis, tipki diger farkli markalarin dort dortluk olmayan servisleri gibi.. istisnalar kaideyi bozmaz mi diyosun GorkeM yani ? :P
alp_tunay
31 Temmuz 2007, 21:12
Sakal bırakıcam................................
25 sakal...:P
oneblood
31 Temmuz 2007, 21:12
benim de motorumda yani cbr 125 imde sorun vardı geçen hafta salı günü yani tam bir hafta oluyo servisine bıraktım karburatörde sorun varmış karburatör körüğü, jigle teli, gaz teli gibi parçaları değişecek bir haftadır bekliyorum. yarın bana haber etmeleri lazım dedikleri gibi. ayrıca bu bahsettiğim parçalardan biri de türkiye yokmuş belçikadan gelecekmiş. eğer türkiyede bulunan parçaları taktıktan sonra sorun kalmazsa bu yurtdışından gelmesi gereken parçaya ihtiyaç kalmayacakmış. öyle diyor servisteki abimiz. aslında çok yardımsever bir insan ama honda da parça sorunu olduğunu en son aradığımda kendi söyledi. yurtdışından gelmesi gereken parçayı beklersem en az bir hafta dediler ama bence 1 ay daha beklerim gibi geliyor :salut: işin kötü tarafı servis bana çok uzak (200KM) ve motorsuz olmak çok kötü :salut: allahtan garantiden değişiyor parçalar yoksa hapı yuttuydum zaten git gel yol parası geçti servis masrafını sadece 60 ytl alacaklar 8000km bakımına o kadar.
Arthas
31 Temmuz 2007, 21:24
Ben de honda motosikletimle yolda kalmıştım hem de daha 350 km deydi. Gayette normal karşılamıştım bu durumu. Aynı arızayı yamaha veya suzuikiyle yaşayıp burada dile getirseydim markalar yerden yere vurulurdu. Honda da olunca kul yapısı olur tabi deniyor. :mrgreen: Her zaman diyorum bu markalara biz para verip alıyoruz, markaların bize hizmet etmesi lazım. Turkiye de marka fanatikliğinden dolayı insanlar markalara hizmet ediyor hem de bedavaya :mrgreen:Honda hayat onda işi sadece reklam sloganı, herşeyin bişeyini çıkarttığımız gibi bu sloganında bişeyini çıkarttık. Honda da mekanik bi alet sonuçta, her an başına bişey gelebilir.
mete_han
31 Temmuz 2007, 21:38
Vallahi üzüldüm Ertech kardeşime...ama istisna desem taraflımı davranmış olurum..."Honda" Türkiyenin en güvenilir en klas markasıdır...
Bir şanzıman gecikti diye güneşi çamurla sıvayamazsınız...
Honda ak kaşıkmı sanıyorsunuz tabiki hayır....
Honda cg 125 lerde (cgl 125 değil karıştırmayın..)öyle arızalar çıkarki şaşarsınız...alana illallah dedirtir...öyle kötü bir seridir yani...
Honda actıvalarda kronik bir akü sorunu vardır...servis bile başedemez bu durumla...durup dururken akü boşalır...
bizim cbf 150 plakalık plaka ığığını tutan bakalit çatlar...depo göstergesi adam gibi çalışmaz...3/2 depoyu 0 gösterir...
innova arka lastikleri paso patlar...tel jantla alakalı bir durum...
aklıma gelen detaylar bunlar...Her markanın bir zaafı vardır...Şanzıman gelmeyince kafanızdaki Honda olgusu güveni sarsıldımı...bence hayır...
GorkeM
31 Temmuz 2007, 21:55
Demekki neymis? Parca sıkıntısı her motorda yasanabiliyormus. Demekki her Honda servisi dort dortluk degilmis, tipki diger farkli markalarin dort dortluk olmayan servisleri gibi.. istisnalar kaideyi bozmaz mi diyosun GorkeM yani ? :P
Derim :P
Biliyor musunuz bilmem , fakat benim motorum da yaklaşık 3-4 ay önce arıza çıkardı. Pis benzin yüzünden. 1 ay boyunca birçok parçası değişti.
Ama benimkinden başka hiçbir cbr'da bu sorun yaşanmadığı için Honda kötüdür diyemedim. Şanssızlık dedim. 1 ay sonunda bütün parçalarım garantiden değişti , ayrıca yolda kaldığım için yaptığım masraflar geri verildi.
Ö.Z.€.R
31 Temmuz 2007, 22:08
Honda cg 125 lerde (cgl 125 değil karıştırmayın..)öyle arızalar çıkarki şaşarsınız...alana illallah dedirtir...öyle kötü bir seridir yani...
Honda actıvalarda kronik bir akü sorunu vardır...servis bile başedemez bu durumla...durup dururken akü boşalır...
bizim cbf 150 plakalık plaka ığığını tutan bakalit çatlar...depo göstergesi adam gibi çalışmaz...3/2 depoyu 0 gösterir...
innova arka lastikleri paso patlar...tel jantla alakalı bir durum...
aklıma gelen detaylar bunlar...
Konuş Mete_han abi konuş...Dök hondanın kirli çamaşırlarını ortaya :P :mrgreen:
alp_tunay
31 Temmuz 2007, 22:09
Maaşını alamadı galiba bu ay..... Saydırıyo.....:queen:
mete_han
31 Temmuz 2007, 22:09
Konuş Mete_han abi konuş...Dök hondanın kirli çamaşırlarını ortaya :P :mrgreen:
bu ayki maaş geç yattı...biraz haşlayayım Hondayı...:P
Maaşını alamadı galiba bu ay..... Saydırıyo.....:queen:
abowwwwwwwwwwwwwwwwww....:silent:
mesaj dakkalarına bakarmısınız yaaaa...benimkide Bugün, 18:09 PM onunkide aynı...
ulan ipnayla kafa yapımız espirik anlayışımız bile aynı ya...:queen:
Ö.Z.€.R
31 Temmuz 2007, 22:11
:cherry::cherry: :cat: .
alp_tunay
31 Temmuz 2007, 22:12
Olm senin içini biliyom ben....... ......?......
GorkeM
31 Temmuz 2007, 22:29
bu ayki maaş geç yattı...biraz haşlayayım Hondayı...:P
Aaaa seninki geç mi yattı abi ben aldım zamanında :P
mete_han
31 Temmuz 2007, 22:37
Olm senin içini biliyom ben....... ......?......
ben senin genetik kodlarını biliyom...
Aaaa seninki geç mi yattı abi ben aldım zamanında :P
bu ara performans düşmüş...:P
Ö.Z.€.R
31 Temmuz 2007, 22:39
Vay vay vay :P işin sırrı yavaş yavaş çözülüyor :P :cherry:
alp_tunay
31 Temmuz 2007, 22:40
Ben bikerem senden çok büyüğüm..... Abinim...Bilsem ancak ben bilirim....
Sen daha portakal bile diildin len.......
ArdaTugay
31 Temmuz 2007, 22:50
süper yazmışsın ne diyim sende bizler gibi servis veya yedek parça modurusun hereşye eywallah çekiyoz ama artık dediğin gibi çekilmez bi hal aldı ve hepimiz sinir hastası insanlar olu verdik :) herkese sabır dilerim tabi bi yere kadar..
Merhabalar...
13.07.2007 tarihinde tem otoyolunda motorum arıza yaptı ve yolda kaldım. Sonradan öğrendiğim kadarıyla şanzıman bloğum ve dişlilerim kırılmış.
Olabilir sonuçta kul yapısı hiç arıza yapmayacak diye birşey yok. Yolda ne yapacağımı düşünürken cevizli konşuk motorun minibüsü geldi ve motorumu servise götürdü sağolsunlar...
Olaylar bundan sonra başlıyor; önce motorda sadece şanzıman bloğu sorunu olduğunu düşünüp şanzıman bloğu siparişi veriliyor. Daha sonra şanzıman bloğu gelince takacaklarken dişlilerdede sorun olduğu anlaşılıyor. Dişli siparişi veriliyor...
Tabi bana bunlar söylenmiyor ben daha önce arayıp sorduğumda arızadan sonraki cuma günü yada p.tesi günü alabileceğim söylenmişti... Bende bu umutla tekrar arıyorum ve parça beklendiğini öğreniyorum. buda olabilir eywallah...
Ama gelecek parçanın 10.08.2007 den sonra geleceği tam bir tarihinin belli olmadığını öğreniyorum...
10.08.2007 den sonra en iyi ihtimalle 12.08.2007 de gelse 13.08.2007 de servise ulaşsa monte edip vermeleride 2 gün sürse etti 15.08.2007...
13.07.2007 de arızalanan motorumu bir ay sonra bile alamıyorsam Honda'nın servis ve yedek parça kalitesi nerdedir?
Honda hayat onda diyip diğer markaların servis ve yedek parçalarına laf ediyoruz... Kawasaki yada ne bileyim aprilia'yı yerden yere vuruyoruz... Durum ortada...
Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum...
Honda ama bu aralar hayat onda değil...
Muttaki
31 Temmuz 2007, 23:03
iki gün önce konşuktaydım, cbr 125 le bi vatandaş geldi 3000 km de ve debriyaj balatası bitti değişelim dedi, malesef elimizde yok dediler.. bu bilginize..
ayrıca benim innova için bir yıldır istediğim bir-kaç vida'da yok bu serviste, aldığımdan beri olmayan amotisör vidası ve egzost koruma demiri vidası, yalama yapan yağ karter vidası gibi.. konşuk iyidir ucuzdur ama bu kadarda olmaz yani, basit bir cıvatanın yedeği nasıl olmaz?
blackhawk06
31 Temmuz 2007, 23:12
amma yaptınız şimdi yaaaa bir kişi sorun yaşadı diye honda yı hemen yere vurdunuz...kardeşim en kötü bayiye gitmiş demek ki...bu kadarhonda düşmanlığı olmaz honda ve her zaman hayat onda.....
Ö.Z.€.R
31 Temmuz 2007, 23:18
amma yaptınız şimdi yaaaa bir kişi sorun yaşadı diye honda yı hemen yere vurdunuz...kardeşim en kötü bayiye gitmiş demek ki...bu kadarhonda düşmanlığı olmaz honda ve her zaman hayat onda.....
Millet içinde tutmuş sıkıntılarını bunca zaman... :mrgreen:
GorkeM
31 Temmuz 2007, 23:33
iki gün önce konşuktaydım, cbr 125 le bi vatandaş geldi 3000 km de ve debriyaj balatası bitti değişelim dedi, malesef elimizde yok dediler.. bu bilginize..
ayrıca benim innova için bir yıldır istediğim bir-kaç vida'da yok bu serviste, aldığımdan beri olmayan amotisör vidası ve egzost koruma demiri vidası, yalama yapan yağ karter vidası gibi.. konşuk iyidir ucuzdur ama bu kadarda olmaz yani, basit bir cıvatanın yedeği nasıl olmaz?
Nasıl yani, hiçbir servis deposunda yedek parça saklamak zorunda değildir ki. Sipariş geçtirirsin olur biter. Parça yok diye birşey olamaz...
Bu arada cbr'ın balatası 3.000'de nasıl biter... Yani inanılmaz kötü kullansan bile bitmez bir balata 3.000de. Onda başka bir sorun vardır.
Istersen yarın sabah d&b motora gidiyorum ben. Gel senin vidaları da alalım.
Muttaki
31 Temmuz 2007, 23:35
hocam ne derseniz deyin bu işi en iyi italyanlar yapıyor japonlar geliştiriyor, ben yamaha ya bile güvenemez oldum artık, ne olursa olsun honda olsun diyorum, aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık, doluya koysam almaz boşa koysam sığmaz, bütün hesaplarım hondaya çıkıyor, alacağız galiba cbf 150 yi
sayın gorkem, genel olarak cbr125 te bir sorun olduğunu düşünüyorum ben şahsen artık almam onu.. evet depoda olmayabilir ama ben bi debriyaj için 1 gün serviste motor yatırmam işimiz gücümüz var değilmi, birde bu twister egzantrik zinciri artık hiç yokmuş diyorlar doğrumu acaba, bilen varmı, almayı düşündümde, 14000 de var bi tane 4250 lira 2004
GorkeM
31 Temmuz 2007, 23:45
birde bu twister egzantrik zinciri artık hiç yokmuş diyorlar doğrumu acaba, bilen varmı, almayı düşündümde, 14000 de var bi tane 4250 lira 2004
öyle birşey mümkün değildir :rendeer:
cbr125'de genel bir sorun olsaydı ilk ben bilirdim çünkü 25'e yakın cbr'lı tanıdığım var :)
Arthas
31 Temmuz 2007, 23:52
blackhawk06, Kimsenin honda düşmanlığı yaptığı yok. Hondayı gözünüzde çok büyütmeyin onu anlatmaya çalışıyoruz. Öyle bi imaj varki sanki honda kusursuz motor, hondanın servisi süper, bugün götür motoru hoop yedek parça akşam elinde. Böyle bi imaj çiziliyor. Benim bi önceki motorum hondaydı, hondayıda hiç bi zaman kötülemem, belki seneye yine honda alırım ya da suzuki alırım. Sadece honda süper diğerleri tü kaka düşüncesine karşıyız biz.
PIERzig
01 Ağustos 2007, 00:15
Arkadaşlar sorun gişe girişinde yaşandı, bileti alıp cebime koydum 1. vitese attım hızlandım biraz 6000 - 7000 devir gibi 2. vitese attığımda takır tukur sesler geldi arka teker kilitlendi ve şanzımandan garip sesler gelmeye başladı...
Allah korusun bu sorun 5. vitesten 6. vitese atarken yaşansaydı ne olacaktı?
:cyclopsan Çok geçmiş olsun ya ucuz atlatmışsın:cat:
Cbr çok saglam motordur.Seri üretimden kaynaklanan hatalar olabilir
honda_1947
31 Ekim 2007, 18:59
san bir hondacı olarak geçmiş olsun diyorum honda servisliği adına özür diliyorum yine honda sağlam motordur bunu bilen bilirher motoru kullandımmmm ama insan lar naparsın ok kib arkadaşlar
sbuyukkilic
08 Eylül 2008, 19:05
Topiği HORTLATALIM. Belki lazım olur.:wiinkk:
sbuyukkilic
10 Eylül 2008, 13:41
Topiği HORTLATALIM. Belki lazım olur.:wiinkk:
Dedimki ya bu Hondadır. Her sıfır makınada arıza cıkabilir. Hondada cabuk cözer. Bakayım dedim.
2.9.2008 de 2009 model 1 adet deauvill aldım. Arkadaşımda aldı. Ondada aynı sorun cıktı ama tesadüftür dedim. Bende 1 ay sonra aldım. Ama Bayıye dedimki
bak aynı sorunda bende cıkmasın. Arkadaşın işini parca vardı 1 gunde cözdüler.
Ben benim motordada cıktıgı için bayıye kırıldım ona gitmedim. Halen gel diyor . Sıfır motordan sökerim yine madur etmem. Bunu HONDANIN YAPMASI LAZIM.
2 gün sonra Motatale cevap geldi Parcayı değiştirin. On dedim şükür.
22000 ytl verdim. Motor bozuk cıktı. Merkezden 2 gün sonra lütfettiler ama parca yok. HONDA HAYAT ONDA. 1-3 HAFTA ARASI parca gelir.
Bu arada Hondadan ne arayan var ne soran.
İyiyi paylaşmasını bildiğimiz gibi kötüyüde tartışalım.:wiinkk:
honda civic hb arabam vardı sorunsuz binmiştim
sbuyukkilic
10 Eylül 2008, 15:39
honda civic hb arabam vardı sorunsuz binmiştim
Malesef Türkiyede Araba servisi ile Motosiklet servisi arasında dağlar kadar fark var. Arabası olana bugune kadar 3 hafta bekleyeceksin diyen ne servis duydum nede müşteri. Üstelik Honda Hrv kullandım. Mutluhandaki servise gittiğim zaman cok mennun kaldım. Halen Bayram mesajı gönderirler.
Hondada 3 hafta sonra arabanızın parcası gelir diyen servis duymadım.
Ama Honda aynı honda. Biri araba biri motosiklet.
Khutuck
10 Eylül 2008, 16:11
Honda otomobilde daha başarılı. Honda Genel Müdür Yardımcısı Ümit Karaaslan'la önceki ay röportaj yapmıştım, motosikletten çok çok az bahsetti. Honda motosikleten fazla otomobil satıyor, otomobille motosiklet arasında toplam ciroda da dağlar kadar fark var.
Benzer şekilde Suzuki Türkiye Genel Müdürü Edmondo Morigi'yle de birçok defa görüştüm, motosiklet sohbetini hep ben açtım. Suzuki de yılda 2 bin küsür otomobil satmasına rağmen otomobile daha çok önem veriyor.
Honda otomobilde daha başarılı. Honda Genel Müdür Yardımcısı Ümit Karaaslan'la önceki ay röportaj yapmıştım, motosikletten çok çok az bahsetti. Honda motosikleten fazla otomobil satıyor, otomobille motosiklet arasında toplam ciroda da dağlar kadar fark var.
Benzer şekilde Suzuki Türkiye Genel Müdürü Edmondo Morigi'yle de birçok defa görüştüm, motosiklet sohbetini hep ben açtım. Suzuki de yılda 2 bin küsür otomobil satmasına rağmen otomobile daha çok önem veriyor.
honda motordada iyi satıo her taraf honda activa kaynıyor yanılıorum mu
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO