PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sizce bu burgman alınır mı ?

darnglove
22 Temmuz 2007, 17:08
13000 km de 2004 model bir burgman 400 buldum temiz çiziksiz ve kazasız 7250 ytl civarına , burgman için 13000 nasıl bir seviyedir acaba ömrü ne kadar olur bakımları servisinde tam olarak yapılırsa yoksa alınmaya değmez mi ?

ilnapoli
22 Temmuz 2007, 17:44
alınır alınır.. daha geçende bir arkadaşım 30 bin km'de burgman 400'ü 6500 YTL'ye aldı...

ergunz
22 Temmuz 2007, 17:44
alınır bence 13000 çok değil burgman için iyi motor fiyatı da iyi geldi bana ama ben piyasayı tam bilmiyorum şu an bilen arkadaşlar mutlaka bi yorum yapacaktır bence iyi ama

ozkansava
22 Temmuz 2007, 17:48
Bence alınabilir gayet iyi.:cat:

ilnapoli
22 Temmuz 2007, 17:48
alınır alınır.. daha geçende bir arkadaşım 30 bin km'de burgman 400'ü 6500 YTL'ye aldı...

o motosiklet de 2004 modeldi...

TRUCKER
22 Temmuz 2007, 18:00
geçen hafta bir arkadasım 2003 model almış 9000 km de sanırım çizik yok makinada ben sıfır sandım 7000 ytl bencede alınır o makina ama belki daha az km de bi tane bulabilirsin arastırmadan karar verme derim ben...

motopirate
22 Temmuz 2007, 18:09
burgmanın ne kadar benzin yaktığımı bi araştır derim.motosikletin iyisi az yakıt tüketendir bence.açıkçası scooter a o kadar para verenede şaşıyorum doğrusu.
o paraya ne motorlar var.::arrow::

ttopchu
22 Temmuz 2007, 18:21
burgmanın ne kadar benzin yaktığımı bi araştır derim.motosikletin iyisi az yakıt tüketendir bence.açıkçası scooter a o kadar para verenede şaşıyorum doğrusu.

git ss al kardeşim
git honda al kardeşim hayat onda bir bok olmaz ona
scoterda motor mu?
motorun iyisi az yakandır bu bağlamda git 50cc scoter al
hyosung hondaya basar yok honda suzukiye basar yok efendim honda her markaya basar
aaa motor alıpda ne yapacan
burgman ne ya burgerking in hamburgeri mi?

YETER YA KARDEŞİM ARKADAŞIN SORDUĞU SORUYA YA CEVAP VERİN YA DA HİÇ VERMEYİN

alınır arkadaşım burgman maxi scooterlar arasındaki en iyi seçeneklerden biri.
2. el motosiklet (aslında her zaman aklında bir soru olacaktır 2. el aldığında her tür aracı ama şartlar onu gerektiriyorsa yapacak bişey yok) aldığınızda mutlaka yetkili bayiiye götürüp incelettirin mümkünse yetkili ustanın motorla tur atmasını isteyin. Motorun dışı çok temiz görünsede aksamsal bir sorunu olabilir.

Garanti
2 yıl veya 30.000km

olan bir maxiscoter için 13000 km çok bişey değil 2007 sıfır liste fiyatı 16000 ytl bu yüzden fiyatta biraz daha pazarlık zorlanabilir.

serbest81
22 Temmuz 2007, 18:24
scooter'ın tadı başkadır hele bide bunun gibi güçlüyse,binmeyen bilemez :cat:

nartallo84
22 Temmuz 2007, 18:50
Alınır fiyatı gayet iyi fakat motora güzelce baktır iyice incelesinler,13000 km de demişsin 15000 km kayışı değişecek biraz masraf çıkarır ama ondan sonra problemsiz binersin,hayırlısı olsun.

darnglove
22 Temmuz 2007, 20:04
bir tanede 2005 model var 6000 km de o ama 8500 ytl istiyor ben o kadar çıkamam sanırım neredeyse 1500 ytl sizce değer mi ?

ttopchu
22 Temmuz 2007, 20:07
bir tanede 2005 model var 6000 km de o ama 8500 ytl istiyor ben o kadar çıkamam sanırım neredeyse 1500 ytl sizce değer mi ?

2004 ve 2005 model arasında ne tür farklar olduğuna bağlı (kasa motor yapısı konfor v.s.) yok sadece yıl olarak fark varsa değmez hem motorlu taşıtlar vergisinde kar edersiniz.

darnglove
22 Temmuz 2007, 20:18
kasa olarak bi değişiklik yok gibi sadece km farkı var işte 6000 13000 ama arada 1500 ytl lik bir fiyat farkı var

zenci
22 Temmuz 2007, 20:24
sahibinden.com da satılık er6n var 8750 motor çeşmedeymiş ilgilenen arkadaş olursa baksın fiyat ii gibi geldi hatta baya iyi burata yazdım yeni konu açmıyım die kusura bakmayın

DARKDIAMOND
22 Temmuz 2007, 20:30
Bakım zamanı yaklaştığı için sana extra bir harcama çıkaracağı kesin.Ben satıyo olsam 7000'in altına inmem ama Sen yinede pazarlığı zorla.Bu parayada bu makina alınır bence.MaxiScooter'de rahat motorlardır ayrıca.Hoş biçok arkadaş scooter'ci-motorcu ayrımını baya keskin yapıyo ama olsun.

TuğrulÖzbek
22 Temmuz 2007, 21:08
motor işi içine sinme işidir. içine siniyorsa alırsın mutlu olursun. içine sinmediğinde ise en küçük kusurda canın sıkılır.
motosiklet ile evlilik arasında ortak nokta budur

new_driver
22 Temmuz 2007, 21:17
ya hocalar 13bin KM az mı sizce yaa??
ya da kaç KM üzeri sakıncalı olabilir??

lolita_ipek
22 Temmuz 2007, 21:47
Anlayan birine baktır ice.çevrende mt den motorcu arkadaşlar varsa onlarada bi göster.yazdıklarına göre alınmaması için bir neden yok ama motoru senin gördügün gibi o var.mt dekiler arkadaşın bulundugu il/ilçedenseniz bi yardım edin bi zahmet..Hadi iy sürüşler..

shrek
22 Temmuz 2007, 22:28

aynen????????????????????????????????

EXSELANS
22 Temmuz 2007, 22:29
arkadaşım benim motorum şuan 47000km de we 2004 model tüm periyodik bakımlarını düzenli bi şekilde yaptırdım itinalı kullandım değişmesi gereken parçaları (kayış debriyaj ws)zamanında aksatmadan değiştirdim keyifle 2 senedir biniyorum hiçbir sorunu prob. yok rahatlığı we gösterişi yüzünden motorumu değiştirmekte bayağı zorlanmaktayım senin bahsettiğin motorun fiyatı we km si çok makul alınabilinir.

GKN
22 Temmuz 2007, 22:51
13bin hiçbişi diilde sen bi servis baktır
ok diolarsa al tabi:cat:

new_driver
23 Temmuz 2007, 00:01
peki 1994 model Hyosung, 8800 kmde bir motosiklet.. fiyatı 1 milyar.. alınır mı??

GKN
23 Temmuz 2007, 00:37
bence parça sorunu yoksa ki bence vardır
tabiki alınır
1 diosa pazarlıkla daha ucuza alınır
eğer ilgi alanına giren bi makinaysa
uraşırsın zevkine, hiç olmassa psiklet die duvara asarsın, o fiyata pisiklet satıyolar:))

new_driver
23 Temmuz 2007, 00:39
hyosung kankiii psiket demiyorumm :queen:

ttopchu
23 Temmuz 2007, 01:11
git ss al kardeşim
git honda al kardeşim hayat onda bir bok olmaz ona
scoterda motor mu?
motorun iyisi az yakandır bu bağlamda git 50cc scoter al
hyosung hondaya basar yok honda suzukiye basar yok efendim honda her markaya basar
aaa motor alıpda ne yapacan
burgman ne ya burgerking in hamburgeri mi?

YETER YA KARDEŞİM ARKADAŞIN SORDUĞU SORUYA YA CEVAP VERİN YA DA HİÇ VERMEYİN

aynı başlıkta yapmayın bari.............................................

kaliteli ve servisi iyi olan motosiklerin teorik olarak motor ömürleri 100-150 bin kmdir. Tabi burda motosikletin iyi bakıldığı bakımlarının zamanında yaptırıldığı ve anasının ağlatılmadığı varsayımları yapılmalıdır.

Diğer yandan yürüyen aksamdaki her parçanın belli bir ömrü vardır. Bu sebeple 50bin km deki bir motorun masrafı çok olur. (bu yüzden ikinci elleri ucuzdur).

ülkemizde yerleşmeyen bir kültür olsada bir motosikletçi için motoru kutsaldır. Önce hayalindeki motosikleti belirler daha sonra onu kullanma yetisine erişene kadar alt cc motosikletleri kullanır. Hayalindeki motoru aldığında motosikleti ömrünün sonuna kadar kullanır.

Ülkemizde ise bu olgu yoktur. İnsanlar 1 2 yıl kullanıp satarlar yenisini alırlar.

darnglove
23 Temmuz 2007, 12:57
BURGMAN cılar bende aranıza katılıcam ama motordan pek anlamıyorum önceden de belirttiğim gibi bir motor var istanbul avrupa yakasında, burgman kullanan abilerimden kardeşlerimden yardım bekliyorum gidip görmemiz mümkün olur mu acaba nereye göstericez servisi filan yardımcı olursanız çok sevinirim yer bahçeşehir msnden ulaşabilirsiniz aspirinim@hotmail.com şimdiden çok teşekkürler...

pokermon78
23 Temmuz 2007, 13:45

senin bisikletten az yaktığı kesin.o paraya hangi motorlar var merak ettim

taner_k
23 Temmuz 2007, 14:33
bence fiyat olarakta km olarak ta gayet uygun...servisine göster bir sorun yoksa kaçırma derim:)

emresezgi
23 Temmuz 2007, 14:33
motor işi içine sinme işidir. içine siniyorsa alırsın mutlu olursun. içine sinmediğinde ise en küçük kusurda canın sıkılır.
motosiklet ile evlilik arasında ortak nokta budur

tamamen katılıyorum
içine siniyorsa al kardeşim . Ama içine sinmiyorsa en ufak bi sesde dahi niye aldım keşke almasaydım dersin ...

ha ama gidipte ver parayı al motoru demiyorum elbette sağına soluna bi bak bin biraz gez incele öyle al ...

şimdiden hayırlı olsun

darnglove
23 Temmuz 2007, 16:14
ama benim motordan anlayan hiç arkadaşım yok bende fazla birşey bilmiyorum özellikle burgman hakkında filan bahçeşehir tarafına yakın olan kimse var mı çünkü motor orda , gerçi servisinede baktırıcam ama bir bilenin bakmasında da fayda var kesinlikle umarım yardımcı olan çıkar

canavar_hk
23 Temmuz 2007, 21:23
bi burgman için 13000 km nedir ya yapmayın..o japon makınaların 60000 70000 kadar omru var belki daha fazla...

al abicim sen al bedava motor bulmusun..400lük makina bu..asvaltı kazırsın

darnglove
23 Temmuz 2007, 21:33
yardımm gerekiyor burgman'cılar

ozzy73
23 Temmuz 2007, 23:20
yaav arkadaşlar suzuki burgman dan bahsediyosunuz , scooter ın babasıdır o eğer kazası çiziği yoksa o para eder sıfırı 14 -15 bin civarında

darnglove
24 Temmuz 2007, 13:12
söylediğin 13000 km deki burgmanın balatası gitmiş değiştirmek gerekiyormuş aslında motor çalışıo ama balatadan ses geliyormuş , bakımı korlas floryada yapılmış yaklaşık 250 ytl gibi bir masrafı olduğunu söyledi satıcak olan kişi , ne yapabilirim acaba ? bana sonradan problem olur mu bu balata işi değişse bile ?

selcukates
24 Temmuz 2007, 13:18
yaav arkadaşlar suzuki burgman dan bahsediyosunuz , scooter ın babasıdır o eğer kazası çiziği yoksa o para eder sıfırı 14 -15 bin civarında

sıfır ı 15.990 ytl ikinci el fıyatı ise 7.250 dediniz sanırım iyi, bi fiyat km ise hiç problem diil 13 000 sorun olmaz kazası yoksa düşünme bendekide 2004 idi gayet güzel düşünme fazla kaçırma bence

darnglove
24 Temmuz 2007, 13:31
balata problemi var mış ama sürtüyormuş şu anda onarılabilir mi ?

ttopchu
25 Temmuz 2007, 01:33
balata problemi var mış ama sürtüyormuş şu anda onarılabilir mi ?

şimdi balata sürtüyormuş derken olay sadece balatasal mı? yoksa diskte yamukluk mu var bu önemli?

Biz burdan ne desek boş en güzeli beraber yetkili servise gidin ustaya ne kadar a mal olacağını sorunun ne olduğunu, sahibi kabul ederse ustanın bir deneme turu atmasını rica edin. Başka problemleride varsa usta size belirtecektir. Ama sonuç itibariyle tıpkı otomobillerde de olduğu gibi her an bir sorun olabilir sonuç itibariyle hepsi birer araç.

Ha bu sorun çıkarma olayı burgman gibi bir makinada daha az ihtimal ama kimse size hiç bir sorun çıkarmaz diyemez bunu 0 alsanızda diyemez.

boorock
25 Temmuz 2007, 01:47
arkadaşlar 13 bin km nedir Allah aşkına benim dandik çin malı asya motor scooterim bile 13 binlere geldi su anda bi kayış balata deiştim sıfırı ile aynı gidiyor motor bu yol yapacak tabi yani alınız...

bir ornekte daha 2-3 ay once 5 bindeki 2005 er 5 imizi satıp , 2004 15 binde transalp aldık , gözümüz kapalı koşa koşada aldık aslanlar gibide biniyorum 2 aydır... bi servise goster ok diyorsa usta al gitsin...

2005 burgman arkadaşımda var 6 binde aldık su anda 10 binleri gecti cok keyifli motor, biraz fazla yakıyor ama o kadarda oalcak 400 cc otomatik bir makine sonucta