Orijinalini görmek için tıklayınız : Aprilia Aprilia ETV MILLE 1000 Caponord Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
praetorian
06 Şubat 2008, 18:26
keske markasın aprilllia yapsaydın bak o zaman rahat rahat kakalar pardon satardın
serkan çapur
10 Şubat 2008, 00:01
evet onur üstadım artık bende varım burada.
serkan çapur
11 Şubat 2008, 01:15
arkadaşlar benim capoda çok yüksek oranda çiğ yakıt salımı var.menderes'e götüreceğim ilk fırsatta.egzost emisyon ölçümleri bir facia.su an motor bosh car servisinde xenon ve far anahtarı takılıyor.motorun bujilerinden bulamadıkları içinde sorunun bujiden kaynaklanıp kaynaklanmadığını tespit edemediler.30 ytl yakıtla 110 km gidebildim.egzostda yoğun bir çiğ gaz kokusu var.bununla daha önce karşılaşan varsa paylaşsın ltf.
okan0055
14 Şubat 2008, 15:16
arkadaşlar benim capoda çok yüksek oranda çiğ yakıt salımı var.menderes'e götüreceğim ilk fırsatta.egzost emisyon ölçümleri bir facia.su an motor bosh car servisinde xenon ve far anahtarı takılıyor.motorun bujilerinden bulamadıkları içinde sorunun bujiden kaynaklanıp kaynaklanmadığını tespit edemediler.30 ytl yakıtla 110 km gidebildim.egzostda yoğun bir çiğ gaz kokusu var.bununla daha önce karşılaşan varsa paylaşsın ltf.
serkan çiğ yakıt kokusu bende de oluyor ama çok soğuklarda oluyor...motor ısınınca sorun kalmıyor...
her zaman söylüyorum aprilia kullanıcıları bu konulardan yana çok şansız ... motorun dilinden anlayacak usta sayısı çok kısıtlı..ankara -istanbul bize göre daha şanslı...
benim makine de bu aralar aşırı sübap sesi çıkarmaya başladı... götürdüğüm ustalar hiç bi cevap veremiyorlar...hava filtresi ve yağ filitrelerini değiştim bujileri temizlettim ondan sonra bu ses peydahlandı...bi ankara yolu göründü bana anlaşılan...:pr:
serkan çapur
18 Şubat 2008, 23:09
okancım şuan menderes de zaten capo.ayrıca senin bana satmadığın leo ları ne yaptım ettim italyadan getirttim kardeşim.onlarıda taktıkmı seninle birlikte pırrrr deriz uçarız.
okan pardon ben seni tezer okan sandım bir an.kusura bakma
Tenere600
19 Şubat 2008, 12:44
Pro, Capo topiğine bir resim katkısıda benden olsun :)
http://img239.imageshack.us/img239/421/n7220286382278117366yi4.jpg
Prometheus
19 Şubat 2008, 16:21
Yine bekleriz Tenere600 :) Bu arada ülkedeki en çok Caponord Ankara'da heralde :P :cherry:
Tenere600
20 Şubat 2008, 11:07
Yine bekleriz Tenere600 :) Bu arada ülkedeki en çok Caponord Ankara'da heralde :P :cherry:
Geçenlerde EMOK toplantısı için, İstanbul'dan dostlar geldi.İlk defa bir toplantıda ''Capo'cuların, GS kullananlardan fazla olduğunu gördük'' dediler :wiinkk:
1- Beyin programını kontrol ettir.
2- Bujileri bir japon arabası ile aynı, bütün oto yedek parçaçılarında var (otomobilin modeli aklıma gelmedi)
okan0055
26 Şubat 2008, 14:12
okancım şuan menderes de zaten capo.ayrıca senin bana satmadığın leo ları ne yaptım ettim italyadan getirttim kardeşim.onlarıda taktıkmı seninle birlikte pırrrr deriz uçarız.
okan pardon ben seni tezer okan sandım bir an.kusura bakma
önemli değil dostum ... Okanla hem adaşız hem motordaşız hemde aynı renk motorlarımız..:)
leo ları kaça getirttin ... sana en son kaça mal oldu serkan...???
serkan çapur
26 Şubat 2008, 17:22
önemli değil dostum ... Okanla hem adaşız hem motordaşız hemde aynı renk motorlarımız..:)
leo ları kaça getirttin ... sana en son kaça mal oldu serkan...???
okan leo vince egzost sistemlerini mototal getiriyor yanılmıyorsam istanbula.gümrüklü ve yasal yoldan.faturalı maturalı yani senin anlayacağın.fakat bu gün sipariş versen 2 ay kadar sürüyor gelmesi.istedikleri rakam 450-500 euro civarında yanılmıyorsam.mototalden mustafa beyle görüşebilirsin.ben ise bu süreye katlanamayacağım için ilk evvela 2.el leo arayışına girdim.hatta okandakileri bile almaya yeltendim ama banamısın bile demedi.egzostlarına aşık adam napalım:) neyse bende italyada şubeleri olan bir dostumdan rica ettim.aynı paraya satılıyor italyada (467 euro) hemde gayri resmi ve faturasız olarak geldi.ben sana muhakkak motoruna bu egzost sistemini taktırmanı öneriyorum.inan keyfine doyamazsın.lakin samsunda taktırman taraftarı değilim açıkcası.mototalden bu ürünü alıp ya oraya yada benim yaptıracağım gibi menderes ustaya bu ürünü taktırmanı öneririm.tabi oralardan buraya gelmen dert olmazsa.sonuç olarak mototalden al ve morundaki gerekli ayarlarıda yapabilecek bir servis veya ustaya taktırmanı öneririm.
caponord'a çift xenon kiti taktıran varmı?
takıp mağdur olan varmı?
takma diyen varmı?
tak diyen varmı?
araba xenon'u ile motor xenon'u arasındaki hacim dışındaki farkları bilen varmı?
kısaca caponord için h4 uzun+kısa xenon sistemini iyi bilen birileri varmı???:mrgreen:
Prometheus
26 Şubat 2008, 18:24
İki sis farı koy kenarlara yeter bence. Bana Caponord'un aydınlatması yeterli geliyor, sadece selektör için sis farı konulabilir yanlara. Çok da şık duruyor zaten :)
serkan çapur
29 Şubat 2008, 09:57
aydınlatmasından çok beni cezbeden karizması xenon'un.ama aydınlatmasıda harika tabi.xenon yorumu olanlar bı kadarmı yani????
Prometheus
29 Şubat 2008, 13:22
Şekilcilik ve enduroculuk :sunny:
mete_han
29 Şubat 2008, 23:02
ilgilenen olursa...
http://www.sahibinden.com/aprillia_etv_1000_capanordWQQaXQQ4864811WQQpXQQdis playitem?
okan0055
01 Mart 2008, 11:21
okan leo vince egzost sistemlerini mototal getiriyor yanılmıyorsam istanbula.gümrüklü ve yasal yoldan.faturalı maturalı yani senin anlayacağın.fakat bu gün sipariş versen 2 ay kadar sürüyor gelmesi.istedikleri rakam 450-500 euro civarında yanılmıyorsam.mototalden mustafa beyle görüşebilirsin.ben ise bu süreye katlanamayacağım için ilk evvela 2.el leo arayışına girdim.hatta okandakileri bile almaya yeltendim ama banamısın bile demedi.egzostlarına aşık adam napalım:) neyse bende italyada şubeleri olan bir dostumdan rica ettim.aynı paraya satılıyor italyada (467 euro) hemde gayri resmi ve faturasız olarak geldi.ben sana muhakkak motoruna bu egzost sistemini taktırmanı öneriyorum.inan keyfine doyamazsın.lakin samsunda taktırman taraftarı değilim açıkcası.mototalden bu ürünü alıp ya oraya yada benim yaptıracağım gibi menderes ustaya bu ürünü taktırmanı öneririm.tabi oralardan buraya gelmen dert olmazsa.sonuç olarak mototalden al ve morundaki gerekli ayarlarıda yapabilecek bir servis veya ustaya taktırmanı öneririm.
caponord'a çift xenon kiti taktıran varmı?
takıp mağdur olan varmı?
takma diyen varmı?
tak diyen varmı?
araba xenon'u ile motor xenon'u arasındaki hacim dışındaki farkları bilen varmı?
kısaca caponord için h4 uzun+kısa xenon sistemini iyi bilen birileri varmı???:mrgreen:
Serkan benim motorda zaten leo vince takılıydı. sabahları çok erken kalktığım için mahallede sorun yaşatmasın diye motorumu kuzenimden satın alırken orijinal egzostlarını geri takmasını istemiştim...ama şimdi leo aşkım depreşti birden ...o egzostlarıda başka bi caposu olan akrabamıza vermiştik...1200 gs adventure egzostu karşılığında..:) (kuzenime yeni aldığımız motor) şimdide dua ediyorumki egzostu verdiğimiz akrabamız stelvio alsın diye .. sonuta egzostlar yine bana dönüp dolaşıp gelecek...:P
Prometheus
03 Mart 2008, 23:07
Düşünen varsa temiz 2004 Capo var satılık/takaslık. Sahibi tanıdıktır, motor temizdir. ÖM ile ulaşın düşünürseniz :)
serkan çapur
04 Mart 2008, 00:28
Düşünen varsa temiz 2004 Capo var satılık/takaslık. Sahibi tanıdıktır, motor temizdir. ÖM ile ulaşın düşünürseniz :)
2004 düşünen var.detayları ve fiyatı alalım lütfen
Serkan benim motorda zaten leo vince takılıydı. sabahları çok erken kalktığım için mahallede sorun yaşatmasın diye motorumu kuzenimden satın alırken orijinal egzostlarını geri takmasını istemiştim...ama şimdi leo aşkım depreşti birden ...o egzostlarıda başka bi caposu olan akrabamıza vermiştik...1200 gs adventure egzostu karşılığında..:) (kuzenime yeni aldığımız motor) şimdide dua ediyorumki egzostu verdiğimiz akrabamız stelvio alsın diye .. sonuta egzostlar yine bana dönüp dolaşıp gelecek...:P
okancım umarım öyle olur.egzostlar bana motorun kendisi kadar keyif veriyor desem inan yeridir.nitekim bu motor bu sesi çıkarmazsa bir daha binemem doğrusu.bu arada sana söylemeyi unuttum ben samsun doğumluyum okancım.umarım oralara gelip çiftlik caddesinde bir tur atarım seninle :cherry:
Prometheus
04 Mart 2008, 12:54
2004 model ABS'li
41.000'de
hepco becker koruma ve yan çanta demirleri
far koruma demiri
touratech gps barı ve vites pedalı
52 litre givi topcase
42 şer litre hepco becker yan çanta demiri
aprilia orjinal elcik ısıtma ve dörtlü seti
sıfır zincir
sıfır lastik bridgestone battlewing
elcik koruma
Toplamda istenen 15.000 YTL, ancak 650cc 7000-8000 YTL'lik bir enduroyla takaslanabilir.
okan0055
08 Mart 2008, 15:51
2004 düşünen var.detayları ve fiyatı alalım lütfen
okancım umarım öyle olur.egzostlar bana motorun kendisi kadar keyif veriyor desem inan yeridir.nitekim bu motor bu sesi çıkarmazsa bir daha binemem doğrusu.bu arada sana söylemeyi unuttum ben samsun doğumluyum okancım.umarım oralara gelip çiftlik caddesinde bir tur atarım seninle :cherry:
vayy demek hemşeriyiz...her zaman beklerim Serkanım.. samsun yanyana iki capo görmemiş bu zamana kadar..:wiinkk:
serkan çapur
08 Mart 2008, 16:25
vayy demek hemşeriyiz...her zaman beklerim Serkanım.. samsun yanyana iki capo görmemiş bu zamana kadar..:wiinkk:
oralara gelirsem sana uğramadan geçermiyim.özledim zaten samsunu da.kimbilir nasıl değişmiştir.sende istanbula geldiğinde bizleri sakın pas geçme oldumu kardeşim.
mete_han
08 Mart 2008, 16:40
2004 model ABS'li
41.000'de
hepco becker koruma ve yan çanta demirleri
far koruma demiri
touratech gps barı ve vites pedalı
52 litre givi topcase
42 şer litre hepco becker yan çanta demiri
aprilia orjinal elcik ısıtma ve dörtlü seti
sıfır zincir
sıfır lastik bridgestone battlewing
elcik koruma
Toplamda istenen 15.000 YTL, ancak 650cc 7000-8000 YTL'lik bir enduroyla takaslanabilir.
2004 model ABS'li Motosiletimin, tüm büyük bakımları yaz başında yapılmıştır.Alacak kişiye de bakımları yaptırılıp verilecektir. Yaz bakımında Enjektörlerine kadar temizlenmiş.Senkron ayarları, amortisör yağları ön arka balatası, hidrolik yağları, antifirizi yapılmış/değişmiştir.Zinciri 1000 km lastikleri 2000 km önce değişmiştir.Lastikleri 2007 hamurlu Bridgestone'un bu sene ilk defa çıkardığı battlewing'tir.Üzerinde Aprilia'nın orjinal (değeri 220 dolar) elcik ısıtması ve dörtlü seti bulunmaktadır.Motorun servisi Ankara'da, Başkent Motosiklet(Metin Yapıcıoğlu)'dur.İlgilenen arkadaşlar Metin Usta'dan motor hakkında bilgi alabilirler.
Not: Motorumu, yine Enduro tarzı daha düşük değerli bir motorlada takas edebilirim.
Motorumun Üzerindeki Aksesuarlar:
1-Hepco Becker, koruma demiri
2-Hepco Becker, far koruma demiri
3-Hepco Becker, yan çanta demirleri
4-Hepco Becker, 42 litre yan çantalar
5-Givi 52 lt Topcase (fren stopları çalışan, artçı yaslanma yastığıyla birlikte)
6-Orta Sehpa
7-Touratech GPS barı ve vites pedalı
8-KN filtre
9-Alarm
10-Elcik ısıtma ve dörtlü flaşör
11-Tur camı aparatı
12-Elcik koruma
Aynı motor sahibinden.com da 14.500 gayme...ayıp değilmi kardeşim utanmıyonmu...:queen:500 de komisyonmu yoksa irezil...:P
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_caponordWQQaXQQ5267877WQQpXQQdisplayitem
Terrorizer
08 Mart 2008, 16:54
aehuaeuhea Mete-han abi senden war ya hiçbişe kaçmıyo muahahhah casus robot :P
Prometheus
08 Mart 2008, 21:06
Aynı motor sahibinden.com da 14.500 gayme...ayıp değilmi kardeşim utanmıyonmu...:queen:500 de komisyonmu yoksa irezil...:P
Valla bana 15.000 dedi, takaslı fiyatı.
Terrorizer
08 Mart 2008, 21:16
Valla bana 15.000 dedi, takaslı fiyatı.
İnansak mı acaba :P:P:P Komisyoncu :P:P
Prometheus
08 Mart 2008, 21:50
İnansak mı acaba :P:P:P Komisyoncu :P:P
Tahminen durum şudur ki,
bir adet KLR 650'si olan adam motoruna 8500 istiyorsa, onun için 15.000 YTL'den işlem yapılacak. Nakit verecek olsan varsa 14.500.
Terrorizer
08 Mart 2008, 21:58
Tahminen durum şudur ki,
bir adet KLR 650'si olan adam motoruna 8500 istiyorsa, onun için 15.000 YTL'den işlem yapılacak. Nakit verecek olsan varsa 14.500.
Demagoji mi kokuyo ne =) :P:P:P
Tenere600
09 Mart 2008, 01:21
2004 model ABS'li Motosiletimin, tüm büyük bakımları yaz başında yapılmıştır.Alacak kişiye de bakımları yaptırılıp verilecektir. Yaz bakımında Enjektörlerine kadar temizlenmiş.Senkron ayarları, amortisör yağları ön arka balatası, hidrolik yağları, antifirizi yapılmış/değişmiştir.Zinciri 1000 km lastikleri 2000 km önce değişmiştir.Lastikleri 2007 hamurlu Bridgestone'un bu sene ilk defa çıkardığı battlewing'tir.Üzerinde Aprilia'nın orjinal (değeri 220 dolar) elcik ısıtması ve dörtlü seti bulunmaktadır.Motorun servisi Ankara'da, Başkent Motosiklet(Metin Yapıcıoğlu)'dur.İlgilenen arkadaşlar Metin Usta'dan motor hakkında bilgi alabilirler.
Not: Motorumu, yine Enduro tarzı daha düşük değerli bir motorlada takas edebilirim.
Motorumun Üzerindeki Aksesuarlar:
1-Hepco Becker, koruma demiri
2-Hepco Becker, far koruma demiri
3-Hepco Becker, yan çanta demirleri
4-Hepco Becker, 42 litre yan çantalar
5-Givi 52 lt Topcase (fren stopları çalışan, artçı yaslanma yastığıyla birlikte)
6-Orta Sehpa
7-Touratech GPS barı ve vites pedalı
8-KN filtre
9-Alarm
10-Elcik ısıtma ve dörtlü flaşör
11-Tur camı aparatı
12-Elcik koruma
Arkadaşlar motor benim motorum olup, satılma mevzunu PRO ile konuştuktan sonra o fiyatından da biraz daha indirim yaparak ilan vermeye karar verdik.Bu arada da Onur'u haberdar etmedik.Kusura bakmayın tüm hata bende.
Pro, çok özür dilerim kardeşim seni, zor durumda bıraktığım için.... :pr:
mete_han
09 Mart 2008, 01:48
Arkadaşlar motor benim motorum olup, satılma mevzunu PRO ile konuştuktan sonra o fiyatından da biraz daha indirim yaparak ilan vermeye karar verdik.Bu arada da Onur'u haberdar etmedik.Kusura bakmayın tüm hata bende.
Pro, çok özür dilerim kardeşim seni, zor durumda bıraktığım için.... :pr:
Hocam aslında ben olaya espiri babında yaklaştım...Proyu severiz...nazımız geçer...karakterinide az çok biliriz...ortada hata sayılabilecek bir şeyde yok işin aslı...
Hayırlısıyla satıp istediğin makinayı almanı dilerim...:cat:
Prometheus
09 Mart 2008, 13:18
oh karizmayı düzelttik sonunda :P
Terrorizer
09 Mart 2008, 14:05
Dava düşer =) Hobareytör aklandı... :P
loisnowifu
25 Mart 2008, 19:41
arkadaslar,bende uzun zamandır enduro ya geçiş yapmayı düşünüyorum ve sanırım artık zamanı geldi,uzunca bi dönem arayış ve araştırmadan sonra capo da karar kıldım gibi ama bu zamana dek hep chopper kullandım.suanki motorum 650cclik,sizce bi problem yaşarmıyım bu geçişte?bide benim boy biraz kısa:)yani 1.70.adanada yaşıyorum ve hiç canlı,gözümle görmedim bu capo yu.sizce boyum yetermi bu makineyi kullanmaya?aslında tek derdim bu boy konusu gerisini zamanla aramızda hallederiz capo yla:P
Prometheus
25 Mart 2008, 20:08
satılık Capo var :queen:
Caponord sınıfının en alçak motorudur. Ayrıca "alçak sele" olarak sele opsiyonu da vardır. Ankara'da 4.44 Motor'da Bora Yurtören'in boyu tahminen 1.70'ten kısadır ancak Caponord'u hakkını vererek kullanıyor yıllardır.
okan0055
29 Mart 2008, 15:01
arkadaslar,bende uzun zamandır enduro ya geçiş yapmayı düşünüyorum ve sanırım artık zamanı geldi,uzunca bi dönem arayış ve araştırmadan sonra capo da karar kıldım gibi ama bu zamana dek hep chopper kullandım.suanki motorum 650cclik,sizce bi problem yaşarmıyım bu geçişte?bide benim boy biraz kısa:)yani 1.70.adanada yaşıyorum ve hiç canlı,gözümle görmedim bu capo yu.sizce boyum yetermi bu makineyi kullanmaya?aslında tek derdim bu boy konusu gerisini zamanla aramızda hallederiz capo yla:P
boyun 1,70 ise iki ayağını yere değdiremezsin....zaten endurununda zevki burda...yerden yüksek olmak daha zevkli geliyor bana....zaten bu motor ayakla değil debriyajla idare ediliyo ... dur şurda ayağımı basiim de dengemi düzelteyim diyerek açıyı bi kaybedersen seni kimse tutamaz...yere sadece durduğunda basacaksın...ver gazı capo asla yıkılmaz ...
umutus
01 Nisan 2008, 14:12
Başlangıç motorundan sıkıldığınızda elinizde net bir para olmadığında alıcağınız motorun modeli sürekli değişir.Her modeli en ufak ayrıntısına kadar incelersiniz. Sevgili Prometheus ' un imzasından tanıdığım bu canavara yoğunlaştım bu aralar youtube da dolaşırken bir videosuna denk geldimki bağımlılık yaptı hergün güne güzel başlamak için izliyorum :cherry:. Daha önceden verildiyse özürdilerim..
yQyNrV_xVMQ
serkan çapur
08 Nisan 2008, 20:05
Bu videoyu koyduğun iyi olmuş sahiden.Nitekim bu motorun hala sınıfının lideri olduğunun ispatlarından biri olmuş.Motoru ne kadra yatırabileceğinizin de bir ispatı niteliğinde.Ben şuanlık bu kadarına cesaret edemesemde, performans ve diğer hususlarda motorumun sınırlarını zorlamadan bile tüm kullanıcıları kıskandırabilecek özelliklerine tanık oldum ve olmaya devam ediyorum.Ve çok iddaalı konuşuyorum.Bu motoru onunla kıyaslanan hiç bir markaya rakip olmadığını tam tersine diğer markaların capo ya rakip olabileceklerini yaşayarak öğrendim.Buradan marka telafuz edemem fakat bana özel mesaj atanlara bu makinanın neler yapabildiğini ve diğer rakiplerini(1200 cc.dahil) nasıl geride bıraktığını detayları ile anlatırım.Hatta 600 cc sınıfında birkaç race markasınıda geride bırakabildiğinide tabi.Ferco motorla beraber parça derdi kalmadığı doğru lakin parça derdi devam etseydi bile bu motora binerdim arkadaşlar.Son olarak caponordla diğer tüm rakiplerini kıyaslayan arkadaşlara tavsiyem.(büyük lokma yiyin büyük laf konuşmayın :) )
okan0055
23 Nisan 2008, 19:41
Bu videoyu koyduğun iyi olmuş sahiden.Nitekim bu motorun hala sınıfının lideri olduğunun ispatlarından biri olmuş.Motoru ne kadra yatırabileceğinizin de bir ispatı niteliğinde.Ben şuanlık bu kadarına cesaret edemesemde, performans ve diğer hususlarda motorumun sınırlarını zorlamadan bile tüm kullanıcıları kıskandırabilecek özelliklerine tanık oldum ve olmaya devam ediyorum.Ve çok iddaalı konuşuyorum.Bu motoru onunla kıyaslanan hiç bir markaya rakip olmadığını tam tersine diğer markaların capo ya rakip olabileceklerini yaşayarak öğrendim.Buradan marka telafuz edemem fakat bana özel mesaj atanlara bu makinanın neler yapabildiğini ve diğer rakiplerini(1200 cc.dahil) nasıl geride bıraktığını detayları ile anlatırım.Hatta 600 cc sınıfında birkaç race markasınıda geride bırakabildiğinide tabi.Ferco motorla beraber parça derdi kalmadığı doğru lakin parça derdi devam etseydi bile bu motora binerdim arkadaşlar.Son olarak caponordla diğer tüm rakiplerini kıyaslayan arkadaşlara tavsiyem.(büyük lokma yiyin büyük laf konuşmayın :) )
ohh nihayet caponun dilinden anlayan birisi çıktı...:) ben söllim serkan senin söyleyemediğini...
600RR ...0-300 her zaman capo yer..(0-400de burun farkıyla veriyor)
600 F ... havada karada
1200 GS en son Ankara -Kastamonu-Samsun gezisinde nal toplattım:cherry:
promet bu topiğide sana inat güncelledim...yazık ettin kendine yavv...:queen:
B.m.O
23 Nisan 2008, 20:37
yakıt ne alemde beyler?
duyduğum kadarıyla yakıt konusunda da çok cimriymiş?..
Prometheus
24 Nisan 2008, 00:19
ohh nihayet caponun dilinden anlayan birisi çıktı...:) ben söllim serkan senin söyleyemediğini...
600RR ...0-300 her zaman capo yer..(0-400de burun farkıyla veriyor)
600 F ... havada karada
promet bu topiğide sana inat güncelledim...yazık ettin kendine yavv...:queen:
3 motoru olan biri için basit sözler tabi bunlar :P
okan0055
24 Nisan 2008, 10:16
uzun bi yola çıkınca ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın pro cuğum...:P
Tenere600
27 Haziran 2008, 10:13
Bende 3 çanta ve artçımla birlikte, 1200 GS'e, Tebriz Tahran otobanında nal toplattım :wiinkk:
yakıt ne alemde beyler?
duyduğum kadarıyla yakıt konusunda da çok cimriymiş?..
Caponord, 1150 GS, 1200 GS ve KTM 950 ile gittiğim İran gezide +160 hızlarda seyir edildiği zaman en fazla benzini Caponord tüketti. Hepsinden ağır ve hepsinden hızlı olmasının etkiside büyük.
Otobanda ki yakıt sıralaması : Caponord, 950, 1150, 1200
120 civarı seyredilen yollarda ise sıralama değişti: 950, Caponord, 1150, 1200
okan0055
05 Temmuz 2008, 12:54
[QUOTE=Tenere600;1144078]Bende 3 çanta ve artçımla birlikte, 1200 GS'e, Tebriz Tahran otobanında nal toplattım :wiinkk:
Burçinhan abi ben demiştim zaten nal toplatır diye...:cat:yola çıktımmı eve dönesim gelmiyo valla...
Capo her zaman 1 numara...:cat::mrgreen:
slowly
18 Temmuz 2008, 02:15
arkadaşlar..
aprilia'yı ferco aldıktan sonra şu ana kadar aprilia ya da özellikle caponord hakkında servis hizmeti ve en önemlisi yedek parça yönünden bir değişiklik oldu mu acaba?
capo almak hususunda öteden beri gelen tedirginliklerim devam etmekte.. yardımcı olursanız sevinirim....
Tenere600
07 Ağustos 2008, 15:09
arkadaşlar..
aprilia'yı ferco aldıktan sonra şu ana kadar aprilia ya da özellikle caponord hakkında servis hizmeti ve en önemlisi yedek parça yönünden bir değişiklik oldu mu acaba?
capo almak hususunda öteden beri gelen tedirginliklerim devam etmekte.. yardımcı olursanız sevinirim....
Hiç parçaya ihtiyaç olmuyor, onun için bilemiyeceğim :mrgreen:
no_name
07 Ağustos 2008, 15:12
güzel paylasım olmus tesekkurler
okan0055
14 Eylül 2008, 13:52
FerCo da motomax'ı aratacak gibi...
12 eylül cuma günü Ferco motora uğradım .. leo vince eksoz hakkında bilgi almak için ..
internete girildiğinde 550 euro olan ve bunu her insanın kolayca görebileceği bi şekilde yayınlanan bilgileri hiçe sayarak eksozun fiyatını 800 euro dan aşşa olamıyacağını ve 2 ay içerisinde getirtebileceklerini büyük uğraşlar sonunda (beyefendilerin ağzından zorla kelimeler çıkması da cabası) öğrendim..
aslında oraya gitmemin sebebi mototalden sipariş vermiş olduğum leo vince eksozun Aprilla distiribütöründe daha uygun bulabileceğimi umduğumdan dı... ama nafile beyefendiler yerlerinden kalkma nezaketini göstermediler bile...
bu sebepten ötürü benim gözümde Ferco motor , motomaxın daha bin beteri bi zihniyet gütmektedir.. tek amaçları etraflarında dolaşan zengin zümrenin alışveriş merakını ve paralarını söğüşlemekten ibaret olduğunu anladım...
yaşasın E- bay diyorum .. ki bu insanların eline düşmekten az da olsa kurtuluyoruz..
sonuç olarak Mototal den 900 ytl ye ve kredi kartına 9 taksitle eksozları sipariş ettim ve 20 gün içerisinde elime ulaşacağını taahhüt ettiler....
slowly
19 Eylül 2008, 07:36
....veee sonunda 2006 model, henüz 6.500 km'de "kız gibi" caponordumu izmir-sedat karayılanoğlu'ndan (black snake) aldım..:cherry:
v-strom DL650 gibi sorunsuz bir makine ile takas ettim ama inşallah bu kararımdan hiçbir zaman pişmanlık duymam. hele sayın "okan0055" arkadaşımın anlattıklarından sonra:silent:
Hayat-ı Rap
19 Eylül 2008, 14:17
Ağır abi gibi mi ne xD
Teşekkürler. (:
okan0055
19 Eylül 2008, 17:28
....veee sonunda 2006 model, henüz 6.500 km'de "kız gibi" caponordumu izmir-sedat karayılanoğlu'ndan (black sanke) aldım..:cherry:
v-strom DL650 gibi sorunsuz bir makine ile takas ettim ama inşallah bu kararımdan hiçbir zaman pişmanlık duymam. hele sayın "okan0055" arkadaşımın anlattıklarından sonra:silent:
hayırlı olsun ...capo konusunda sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum .. parça hususunda zaten sedat abi sana yardımcı olacaktır...
slowly
20 Eylül 2008, 01:43
hayırlı olsun ...capo konusunda sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum .. parça hususunda zaten sedat abi sana yardımcı olacaktır...
teşekkürler okan0055...
..sedat abinin desteğinden kuşkum yok tabii.. ancak yine de parça beklemek çok sıkıcı olur herhalde.
ama inşallah böyle birşeye ne ben ne de başka bir arkadaşım ihtiyaç duymaz!!!
...herkese keyifli sürüşler...:thumleft:
flying hellfish
22 Eylül 2008, 10:46
Beyler bayanlar selamlar. Pegaso icin boyle bir baslik bulamadim, o yuzden buraya yaziyorum kusuruma bakmayin. Burada daha once bu motoru kullanmis olan vardir belki, bir Apprilla Pegaso 2003 ie almak uzereyim. Onerirmisiniz? Aprilla'nin servisi yedek parcasi problem cikarir mi? Tesekkurler.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO