PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uzun Yol Yardim

lordofthedance
19 Temmuz 2007, 11:30
Arkadaşlar merhaba,

Allah izin ederse onumuzdeki hafta cumartesi gunu uzun bir yolculuga çıkacagız. Gidiş istanbul - Fethiye eskişehir kutahya uzerinden gidecegiz. Dönüş izmir uzerinden olacak. Uzun yol deneyimi olan arkadaşlar bize tavsiyelerde bulunabilirmi ? Ne yapmalı ne yapmamalı ? Guney malum çok sıcak mont giyilmelimi yoksa ? Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Herkeze çok teşekkur ederim

ümmet perkitan
19 Temmuz 2007, 12:15
profiline baktım motorunda sorun olamaz.montu sormuşun.evet giymelisiniz kaskı ve tam korumayıda unutmamanız lazım.sıkılmadıkça ve ihtiyaç molaları dışında durmanız gerekmez sanırım.ben mersin tarafından geliyorum kıbrıstan dönüyorum şimdilik pek sıcak yok rüzgar çok yoğun.hız limitinizi kontrol altında tutmanız gerekir aşırısı gereksiz .bazı bölgelerde asfaltlar erimiş dikkat etmeniz gerekir .size hayırlı yolculuklar.keyifle gidin keyifle gelin.

lordofthedance
19 Temmuz 2007, 12:36
Dunku istanbul sıcagında montla kullandım motoru ve açık olmak gerekirse montla gitmemeyi duşunmeye başlamıştım. İstanbul boyle ise guney nasıl olur diye duşunemiyorum + mont malum buyuk ve çok yer kaplıyor bende burgman 650 arkadaşta x8 200 var çok fazla yerimizde yok bu yuzden hala karar verebilmiş degilim ozellikle mont olayına :(

egelim
19 Temmuz 2007, 12:45
eğer montu giymezsen daha fazla yanarsın üzerine kollarına göğsüne gelecek olan mıcırları da katarsak senin için daha tehlikeli olacaktır emin ol zaten sık sık mola verin geze geze gidin yormayın kendinizi de motorlarıda:rendeer:

eğer montu giymezsen daha fazla yanarsın üzerine kollarına göğsüne gelecek olan mıcırları da katarsak senin için daha tehlikeli olacaktır emin ol zaten sık sık mola verin geze geze gidin yormayın kendinizi de motorlarıda:rendeer: