PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DZR 2 Köpek KOVUCU aldım.

Sayfa : [1] 2 3

msoysarac
19 Temmuz 2007, 10:14
www.icten.com.tr adresinden köpek kovucu getittirdim. DAZER 2 adlı kovucunun resimleri altta gördüğünüz üzre.FİYATI 50 YTL.ama gerçekten hakkını veriyor. köpeği 5 ile 7 metre arasında fark edilir şekilde rahatsız ediyor ve köpek alıp başını gidiyor.yani gerçekten etkili. deneme yaptım Evimizin orda Saldırgan bi arkadaş vardı :).Her motorla geçtiğimde kovalıyordu.ama dün köpek nerden geldiğini şaşırdı ve dönüp gitti. :queen::queen: arkada kemere takma kancası da var.en alttaki resimde telefonumla yanyana koydum büyüklüğü normal cep tlfnu kadar yanlız kalın. kullanışlı bi alet tavsiye ederim

http://img175.imageshack.us/img175/1580/goruntu719pk0.th.jpg (http://img175.imageshack.us/my.php?image=goruntu719pk0.jpg)

http://img358.imageshack.us/img358/2046/goruntu721ne6.th.jpg (http://img358.imageshack.us/my.php?image=goruntu721ne6.jpg)

http://img175.imageshack.us/img175/7938/goruntu722ws7.th.jpg (http://img175.imageshack.us/my.php?image=goruntu722ws7.jpg)

http://img241.imageshack.us/img241/3255/goruntu723qr1.th.jpg (http://img241.imageshack.us/my.php?image=goruntu723qr1.jpg)

http://img175.imageshack.us/img175/6779/goruntu720kx6.th.jpg (http://img175.imageshack.us/my.php?image=goruntu720kx6.jpg)

lazer
19 Temmuz 2007, 10:37
bende bu devrenin şemasını bulup kendim yaptım ama pek frekansını tutturamadım bazı köpekler giderken bazıları hiç oralı değil bir tanede ben alıyım ,bendede aynı dert var.
http://img186.imageshack.us/img186/8962/pic0157mz7.th.jpg (http://img186.imageshack.us/my.php?image=pic0157mz7.jpg)

efendy_iso
19 Temmuz 2007, 10:55
hay allah neler duyacazzzzzz köpek kovar hıııı muhahahahahahaaaa hemşoooo öldürürsün adamııı sıcaktan zaten hayvanların başına güneş geçmiş kafayı kaldıramıyolar sen bide tut frekansla felan rahatsız et oldumu hiç böyleee:P

lütufpaşa
19 Temmuz 2007, 11:08
Tam benim ihtiyacım olan şey. Bilgi verdiğin için teşekkürler. Bir de işe yaramadığı durumlar olursa burada yazarsan sevinirim.

msoysarac
19 Temmuz 2007, 11:44
hay allah neler duyacazzzzzz köpek kovar hıııı muhahahahahahaaaa hemşoooo öldürürsün adamııı sıcaktan zaten hayvanların başına güneş geçmiş kafayı kaldıramıyolar sen bide tut frekansla felan rahatsız et oldumu hiç böyleee:P

kardeş napalım ya.. bizim mahalledeki Şerefsiz köpek rahat durmuyor.... bigün düşücem diye korkuyordum.şimdi köpek beni gördüğü zaman 2-3 kere düşünüyo heralde SALDIRSAM MIIII SALDIRMASAM MIII diye :queen::queen:

Tuncer Sezen
19 Temmuz 2007, 11:51
İşe yarıyorsa çok işlevsel olur.İşe yaradığını söylemişsin,acaba ne kadar zaman tam randımanlı çalışabilir.
Birde bunu alan arkadaşlara tavsiye,nasıl olsa kovucu var diyip köpeği kızdırmaya kalkmayın :P Sonra "kovucu kovalamadı,köpek beni kovaladı ve ıssırdı" yazan bir başlık görmeyelim :)

lütufpaşa
19 Temmuz 2007, 12:00
İşe yarıyorsa çok işlevsel olur.İşe yaradığını söylemişsin,acaba ne kadar zaman tam randımanlı çalışabilir.
Birde bunu alan arkadaşlara tavsiye,nasıl olsa kovucu var diyip köpeği kızdırmaya kalkmayın :P Sonra "kovucu kovalamadı,köpek beni kovaladı ve ıssırdı" yazan bir başlık görmeyelim :)

Korkma, bu cihaza ilgi gösterenler muhtemelen benim gibi köpek tırsakları olacağı için asla ve asla bir köpeği kızdıracak aksiyon içinde olmazlar sanıyorum:)

Carcharoth
19 Temmuz 2007, 12:02

:) Göreceğinden emin olabilirsin.

Uludağa her çıktığımda düşmeme ramak kalıyor sırf köpekler yüzünden. Pek tırsmam ama o dişleri görünce ayakları kaldırıp kornaya basılı tutup gaz açışımı görmelisiniz. :pr:

Çokta pis koşuyorlar ya. KApışıyoruz resmen. 600cc ye geçmek lazım artık :)

lütufpaşa
19 Temmuz 2007, 12:03
:) Göreceğinden emin olabilirsin.

Uludağa her çıktığımda düşmeme ramak kalıyor sırf köpekler yüzünden. Pek tırsmam ama o dişleri görünce ayakları kaldırıp kornaya basılı tutup gaz açışımı görmelisiniz. :pr:

Çokta pis koşuyorlar ya. KApışıyoruz resmen. 600cc ye geçmek lazım artık :)

Köpek kovucuya rağmen mi?

ylmzzz
19 Temmuz 2007, 12:09
50 ytl'm olmadığı için şimdilik tekmeyle idare ediyorum:mrgreen:

halis
19 Temmuz 2007, 12:13
[QUOTE=msoysarac;741427]kardeş napalım ya.. bizim mahalledeki Şerefsiz köpek rahat durmuyor.... bigün düşücem diye korkuyordum.şimdi köpek beni gördüğü zaman 2-3 kere düşünüyo heralde SALDIRSAM MIIII SALDIRMASAM MIII diye :queen::queen:[/QUOTbirtanede bizim orda var ama bu it kim korkuyor kim korkmuyor biliyor benim yuzume havlamıyor arkamdan havlıyor durdummu arkasını dönup gidiyor :cherry::cherry::cherry:

eMRe-81
19 Temmuz 2007, 12:15
yazık bee düşünüyorum da ewe gelip kapıyı actıgımda köpeklerim üzerime atlıyamıyacak zaten korkuyolar motordan :)

msoysarac
19 Temmuz 2007, 18:26
50 ytl'm olmadığı için şimdilik tekmeyle idare ediyorum:mrgreen:

ya kardeş o tekme işi biraz tehlikeli.cünkü o gözü dönmüş şerefsiz lastiği kovalamayı bırakıp ayagınla ugraşıyo.daha da kötü oluyor.

Alet 9 wolt'luk pil ile çalışıyor.işin en güzel tarafı Çin değil,ABD üretimi.zaten dış kısmından herşey anlaşılıyor.Kalitesi flan....

Normalde alet elinizdeyken çıkarttıgı sesi duyamıyosunuz.ama kulagınıza dogru getirdiğinizde İNSANI KASACAK ŞEKİLDE Bİ DİİİİİT diye bi ses duymanız mümkün.ve anında geri çekiyosunuz kulanızdan.şuana kadar memnunum... sorun yok.

Carcharoth
19 Temmuz 2007, 18:32
Köpek kovucuya rağmen mi?

Yok yok. Köpek kovucu kullanmıyorum :)

PIERzig
19 Temmuz 2007, 18:43
kardeş napalım ya.. bizim mahalledeki Şerefsiz köpek rahat durmuyor.... bigün düşücem diye korkuyordum.şimdi köpek beni gördüğü zaman 2-3 kere düşünüyo heralde SALDIRSAM MIIII SALDIRMASAM MIII diye :queen::queen:

Sen bi kaç kere daha oyle geçersen o alete ihtiyacın kalmayacak kesin.Köpek koşullanmış olacak :queen:

Bu aletlerin hödük insan kovanlarınıda yapsalar daha yararlı olur bence:)

asfalt meleği
19 Temmuz 2007, 21:59
aklımda olsun :) demek artık etrafımı sarıp havlamayacaklar :)
ama arkadaşlar aklınızda olsun olurda havlayarak üzerime gelen bir köpek oldumu yavaşlıyorum boşa alıyorum. bi kaç metre kaldımı öyle bir gaz verip bağırtıyorumki motoru şapşallaşıyorlar hatta korkup kaçanı da oldu. sonra yolunuza devam edin oyalanmadan. şaşkın şaşkın arkanızdan bakakalsınlar

msoysarac
20 Temmuz 2007, 09:48
bi kaç metre kaldımı öyle bir gaz verip bağırtıyorumki motoru şapşallaşıyorlar hatta korkup kaçanı da oldu.

evet bu da iyi fikir... bunu da ayrıca denicem...:cat:

GKN
20 Temmuz 2007, 13:50
bende o işi gazla yapıyorumda
helal olsun sana çok duyarlıymışsın
benim mahallemde tek bi köpekle sorunum olsa onu kaçırcak bişey deil, ortadan kaldırcak bi çözüm ararım:)))

gorbon74
20 Temmuz 2007, 15:07
Hepsiburada.com'da var kullanıcı yorumlarını okuyun,benim kafam karıştı.

E.Gülbeyaz
20 Temmuz 2007, 17:47
bence ıyı bı alet hele de gunumuzde sokaklarda haddı hesabı bellı olmayan sokak kopeklerı varken:cat:...

Tuncer Sezen
20 Temmuz 2007, 17:54
ama arkadaşlar aklınızda olsun olurda havlayarak üzerime gelen bir köpek oldumu yavaşlıyorum boşa alıyorum. bi kaç metre kaldımı öyle bir gaz verip bağırtıyorumki motoru şapşallaşıyorlar hatta korkup kaçanı da oldu. sonra yolunuza devam edin oyalanmadan. şaşkın şaşkın arkanızdan bakakalsınlar

ETZ 251 le bunu yapıyor olabilirsin,ya scooter vs. kullananlar ne yapacak? :) Ne kadar bağırtabilir ki motoru gaz verip ?

agokce
20 Temmuz 2007, 17:59

kangallar köy yollarında sıcak mıcak dinlemiyorlar.yakladılarını ısrmaz , yerler.

tubis
20 Temmuz 2007, 18:00
Köpeğe zararı oluyor mu ? Canını filan yakıyor mu ? Bizim sitenin bahçesinde üç tane var hiç bişey yapmıyorlar.. :silent: Eczanenin önünde de iki tane var, onların yanından geçiyorum saf saf bakıyorlar.. Ben mi iyi anlaşıyorum,siz mi korkuyosunuz :queen: :queen:

agokce
20 Temmuz 2007, 18:00

kangallar köy yollarında sıcak mıcak dinlemiyorlar.yakladıklarını ısırmaz , yerler.avatardaki gibi sakin sakin yatmıyorlar..

tatarx
20 Temmuz 2007, 18:19
annemin köyü var oraya sırf köpekler yüzünden motorla gidemiyorum...
o taraflara köylerarası şyle bir tur yapalım diyoruz ama çoban köpekleri tam bir canavar adamın sürüsünde 10-15 tane köpek oluyo. bunu bir güç gösterisi olarak görüyolar.
eğer bu alet gerçekten çalışıyosa bende almak isterim şahsen...

bence çok gezen herkese lazım...

mustaa
27 Ağustos 2008, 20:24
Gogılda "Köpek kovucu" diye aratırken burayıda buldum konu hortlayacak...

Köy içlerinde duran çoban köpeklerinde (kangal) bi halta yaramıyor, köpeğin saldıracağı yoksada huylanıyor, kalkıp diş gösterip hırlamaya havlamaya başlıyor.Köy içi olduğundan kasisler felanda olduğundan hızlıda gidemiyorum yani kaçamıyorum...iki kere ucuz atlattım, valla fena tırstım, artık yolumu değiştirdim. umarım uzaya çıkabilen insanoğlu, buna etkin bir çare bulur..

no_name
27 Ağustos 2008, 20:27
hortlamıs ama iyi oldu bende böyle birşey duymamıstım

EnduroDeniz
27 Ağustos 2008, 20:31
bu aletin taklidi çok oluyormuş (çin)... ben kadıköy'deki bi dükkandan almıştım, çoğu zaman işe yaradı... Köpek üzerime üzerime gelirken, cihazı kullanmamla 180 derece dönüp geri gidiyor... Sadece bi kaç köpekte işe yaramadı.. Köpek cinsine göre veya köpeğin sağır olma durumuna göre sanırım.

Empyr
27 Ağustos 2008, 21:05
Bende geçen sene kız arkadaşıma almıştım oda kullanıyor ve memnun,unutulmaması gereken 2 şey var ki oda pili cabuk bitiyor! ve en önemlisi her köpekte işe yaramıyor.10 köpekten 7 si kacıyor 3 tanesi umursamıyor bile.Onlarda kulaklarında problem olabilir yadabu alet her köpekte etkili olmayabilir

huceyn
27 Ağustos 2008, 21:36
hoşşttt diyorum.höyttt lan diyorum olmadı üstüne sürüyorum makinayı.kafasını tekere sokacak değil ya...

kalidor
27 Ağustos 2008, 22:04
Kediler üzerinde işe yarar mı bu alet? Benim motorun üzerine çıkıp yatıyorlar, selenin derisine zarar veriyorlar. Bir de etkili mesafesi nedir bu aletin?

ozzy73
27 Ağustos 2008, 22:16
benim bi tekniğim var biraz cesaret istiyor.
çalıştığım fabrikanın sokağının başında her zaman 3- 4 tane köpek dolaşır gelip geçen arabalara havlar motosiklet gördümüde çıldırırlar havlaya havlaya nerdeyse motorun ön tekerini yiyecekler.ben motorla giderken baktım aynen havlıyıcı tim bana doğru geliyolar, motoru yavaşlatıp az bişeyde köpeğe doğru eğilerek ve tam gözlerinin içine bakarak kendimden emin bi şekilde geçiyorum .artık beni gördümü havlamak şöyle dursun arkalarını dönüp gidiyolar.(bilmiyorum belkide artık bana alıştılar, ama unutmayın köpekler korkuyu hissedebiliyolar)

woxter
27 Ağustos 2008, 23:10
ben direk elektırık kesıcıyle egzoz patlatıyom valla oglebi donup kacıyolar ki arkasından durup guldugum bile oldu ...

GP500-1st
27 Ağustos 2008, 23:37
Anlaşılan pek garantili bi yöntem değil. Arabayla yaptıgım durup bekleme taktiği çok işe yarıyor. Aptallaşıp bi süre sonra sana ilgisini yitiriyorlar. Ama motorla durmak yermi:mrgreen: bilemiyorum. sonuçta 4 tarafınız kapalı değil işe yaramazsa durum kötü...

Bi sopa bulundurmak taraftarıyım eger başınız güzergahınız üzerindeki hayvanlarla ciddi sekilde beladaysa

Tequ
27 Ağustos 2008, 23:38
mehmet bunların modası 4 yıl önce geçti be:P
Hem motorla giderken ne yapabilirki bir köpek:P

mustaa
27 Ağustos 2008, 23:52
Tequ: Hem motorla giderken ne yapabilirki bir köpek
walla köpek kum rengi kapkara koca kafalı, boyu sele yüksekliğinde kangal olunca insan bunu kendine söyleyemiyor... Panikleyincede olan oluyor...:pale:

Empyr
28 Ağustos 2008, 00:01
Kedilerdeki tepkisi aynen şöyle .....Kedi:(eblek bir surat şekli ile) Bu ne yaaa!!!, gibi bir bakış atıyorlar etraflarına, cok komik oluyor yerlerinden kımıldayamıyorlar yada patileri arkalarına carpa carpa kacıyorlar.

airman
28 Ağustos 2008, 08:37
İyi bir alet ben dagcılık yaparken kulanıyordum.
Dikkat et kulakları sağır köpek rasgelmesin yoksa kovucu-movucu dinlemiyor.

kalidor
28 Ağustos 2008, 08:47
Kedilerdeki tepkisi aynen şöyle .....Kedi:(eblek bir surat şekli ile) Bu ne yaaa!!!, gibi bir bakış atıyorlar etraflarına, cok komik oluyor yerlerinden kımıldayamıyorlar yada patileri arkalarına carpa carpa kacıyorlar.

Güzel o zaman hemen bir tane satın alayım. Çünkü kedilere su atmaktan, su faturası iki misline fırladı.:queen:

muratcan7
28 Ağustos 2008, 08:48
İlginç gerçekten , bizim buralardada köpek var bisikletle kovalıyorlardı beni zamanında ama yetişemiyorlardı.

MEGAN66
28 Ağustos 2008, 10:06
[QUOTE=Carcharoth;741456]:) Göreceğinden emin olabilirsin.

Çokta pis koşuyorlar ya. KApışıyoruz resmen. 600cc ye geçmek lazım artık :)[/QUOTE Bizim yan fabrikada uyuzmu uyuz bir köpek ne zaman geçsem saldırıyor, açıyorum gazı arkada kalıyor, bir gün bekçisiyle oturduk konuştuk, dedim abi öldürcem ben bunu, yok dedi yavaş geç saldırmaz dedi, artık oraya gelince frenliyorum aynen göz göze geçiyoruz, hatta atlama pozisyonunda bekliyor göz göze bakışa bakışa geçiyoruz, bazen hızlanıyorum peşimden koşuyor duruyorum oda duruyor başımda böyle bir illet. Memlekete gideceğim orda bol bol kangal var alsakmı acaba, kangallar içinde faydalımı acep :)

kalidor
28 Ağustos 2008, 10:14
[QUOTE=Carcharoth;741456]:) Göreceğinden emin olabilirsin.

Çokta pis koşuyorlar ya. KApışıyoruz resmen. 600cc ye geçmek lazım artık :)[/QUOTE Bizim yan fabrikada uyuzmu uyuz bir köpek ne zaman geçsem saldırıyor, açıyorum gazı arkada kalıyor, bir gün bekçisiyle oturduk konuştuk, dedim abi öldürcem ben bunu, yok dedi yavaş geç saldırmaz dedi, artık oraya gelince frenliyorum aynen göz göze geçiyoruz, hatta atlama pozisyonunda bekliyor göz göze bakışa bakışa geçiyoruz, bazen hızlanıyorum peşimden koşuyor duruyorum oda duruyor başımda böyle bir illet. Memlekete gideceğim orda bol bol kangal var alsakmı acaba, kangallar içinde faydalımı acep :)

Dostum hiçbir şey yapamıyorsan bile bir köpekle göz temasından kaçın. Yüzde elli kurtulma şansını yakalamış olursun:)

ShowDown
28 Ağustos 2008, 10:42
arada adrenalin güzel olur be:PBen bisikletle giderken bi kere yokus yukarı kovalamışlardı nasıl adeleler azdıysa yokuş yukarı geçmiştim köpekleri:queen:

scorpi0
28 Ağustos 2008, 10:53
Benim de boyle bi alet edinmem lazim sanirim. Gecen hafta yine iki kere yuregim agzima geldi. Birinde sabah tam sag viraja yatmisken yolun ortasinda iki kopek belirdi, neyse ki hizim fazla degildi, dogrulup etraflarindan dolastim. Sagolsun onlar da saldirgan degillerdi. Lakin ikincisinde aksam yine tam sol viraja girecegim, hayvan sol taraftan kosa havlaya uzerime geliyor. Mubarek irice de bisey. Genelde bunlar havlar ama temastan kacinir diye fazla istifimi bozmadan dogrulup viraji biraz genisten almaya basladim. Ama hayvan korkusuz cikti, arka tarafta bi yerelere temas etti. Motorun kici bi iki sag sol yalpa yaptiktan sonra toparladim.. Yine adrenalin seviyesi hat safhaya ulasti tabii...

super
28 Ağustos 2008, 11:04
bende kuşadasında elektrikli bisiklet sürüodum bide ses çıkarmıyo ya köpekler kıl kapıyo arkama takılıolardı bende dip gaz yapıp kaçıodum :cat :queen: motoru alınca lazım olursa alırız :cat:

diş
07 Ağustos 2009, 00:59
Bir astsubay arkadaşım komutanın emriyle eski model bir tabancayla hastalıklı köpekleri vurmuş ama kurşunların ucu yuvarlak olduğu için köpeklerin kafatası delinmemiş sonra kalbinden vurmak zorunda kalmış yani tabancayla ateş edilse bile köpeği öldüremeyebilirsiniz.Bir kampçı arkadaşımda ayılara karşı amonyak taşıyoruz yanımızda demişti ayının gözüne sıkıyorlarmış ayı saldırınca sanki kurtulacak.Köpek için Amonyak veya Tuz Ruhu denenebilir ama dikkatli kullanmak lazım tuz ruhu yanlışlıkla kendi üstünüze gelirse öttürür , köpeğin üstüne dökmeyi başarabilirsen sanırım köpek kaçar ve birkaç gün içinde enfeksiyondan ölür , saf asit yani.

eftelya
07 Ağustos 2009, 01:02
biraz sabredin arkadaslar , benim elektronik mühendisi bir kuzenim var , şimdi staj yaptığı yerde köpek kovucu hazırlıyorlar , projesi bitti zaten , parçaları alıp yapması kaldı , işe yararsa el altından satarım size :queen::mrgreen:

GTim
07 Ağustos 2009, 01:03
altı üstü KOPEK ya :) herşeye para vermeyin höyttt deyin kaçar qider haycancağızz

baklawah
07 Ağustos 2009, 01:11
Bir astsubay arkadaşım komutanın emriyle eski model bir tabancayla hastalıklı köpekleri vurmuş ama kurşunların ucu yuvarlak olduğu için köpeklerin kafatası delinmemiş sonra kalbinden vurmak zorunda kalmış yani tabancayla ateş edilse bile köpeği öldüremeyebilirsiniz.Bir kampçı arkadaşımda ayılara karşı amonyak taşıyoruz yanımızda demişti ayının gözüne sıkıyorlarmış ayı saldırınca sanki kurtulacak.Köpek için Amonyak veya Tuz Ruhu denenebilir ama dikkatli kullanmak lazım tuz ruhu yanlışlıkla kendi üstünüze gelirse öttürür , köpeğin üstüne dökmeyi başarabilirsen sanırım köpek kaçar ve birkaç gün içinde enfeksiyondan ölür , saf asit yani.

ne diyosun sen yahu? ne asidi ne amonyağı? derdimiz hayvanları acılar içinde öldürmek mi? birkaç yıl önce bir fare zehirinin kutusunda "zehiri yiyen farelerin 1 gün içinde iç kanama geçirerek öleceklerini garanti eden bir ifade gördüğümden beri tüm canlılara karşı daha bir hassas oldum. senin yazdığın da o hesap yani. bence sen kullanırken bir daha düşün yakacağın o canları! aman hele kendi üstüne felan dökme biliyorsun zaten ne olacağını!:farao:

cagatay_hepsen
07 Ağustos 2009, 01:12
ya pili biterse:)