Orijinalini görmek için tıklayınız : kanuni popcorn 90 yardım
ahmet_SBF
17 Temmuz 2007, 02:16
kanuni popcorn hakkında yakıt durumu,sağlamlık, kalite ,2.el fiyatı konusunda yardımlarınızı bekliyorum.sizce 2.elde almaya değer bir motosiklet mi?2. el en uygun hangi fiyata bulunabilir?değerli görüşleriniz ve deneyimleriniz için teşekkürler.
mondializzet100
18 Temmuz 2007, 19:32
kanuni popcorn hakkında yakıt durumu,sağlamlık, kalite ,2.el fiyatı konusunda yardımlarınızı bekliyorum.sizce 2.elde almaya değer bir motosiklet mi?2. el en uygun hangi fiyata bulunabilir?değerli görüşleriniz ve deneyimleriniz için teşekkürler.arkadaşım alma çok pişman olursun sen popcorn yerine keeway hurricane 50 yi al keeway 80km/h hız yapıyor 100kmde. 2lt. yakıyor popcorn 90km/h hız yapıyor ve 100kmde 2.8lt. tuketiryor :farao::farao:
alperm
18 Temmuz 2007, 19:44
popcorn 90 2 zamanlı oldugu için cok atak ve seri, kolay arıza yapmaz, alınabilir.
SeRHaTeKiNci
18 Temmuz 2007, 20:21
kanuni popcorn hakkında yakıt durumu,sağlamlık, kalite ,2.el fiyatı konusunda yardımlarınızı bekliyorum.sizce 2.elde almaya değer bir motosiklet mi?2. el en uygun hangi fiyata bulunabilir?değerli görüşleriniz ve deneyimleriniz için teşekkürler.
dostum dedigim gibi.. 2. el fiyatlarıyla ilgili bilgim yok.. ayrıca 2.elini de tavsiye etmiyorum.. Popcorn Taiwan malıdır. Lastikleri ise çin malıdır.. CPI Motor LTD. tarafından üretilen bu motosikletle ilgili daha detaylı bilgileri www.cpi-motor.com.tw adresinden ögrenebilirsin.. ayrıca 2 zamanlı olduğu için çok seri, atak, kolay kolay şişmeyen bir motor. Ama yakıt konusuna gelince 5,2 Lt. deposu var. Ben 13 YTL'lik benzin ile 152 km gittim. Bu da yaklaşık 9 KRŞ'a filan denk geliyor.. Evet biraz çok yakıyor. Ama 2 zamanlı motorların tamamı böyledir.. Sağlamlığa gelince.. Ben aldıgımdan 4 gün sonra sinyal müşürü arızalandı. O da 1 hafta gibi kısa bir sürede geldi. Garantiden.. Şimdi dikkat ettim.. Motorumun arka çamurlugunda küçük bir çatlak oldugunu gördüm. Onu da geçen gün 75 km hızla girdigim bir çukura borçlu oldugumu düşünüyorum.. Temiz kullanırsan 3-4 sene binersin.. 30.000 ve 18.000 km de olan Popcorn'lar biliyorum.. Tık demediler.(çok yakınlarımda var bu motorlar.) Güzel bir şekilde açarsan motorunu 100 km görürsün. Ben öyle yaptım. Şimdi hiç zorlanmadan 100'ü görüyor motorum. Ama yağına çok dikkat etmen lazım..
arkadaşım alma çok pişman olursun sen popcorn yerine keeway hurricane 50 yi al keeway 80km/h hız yapıyor 100kmde. 2lt. yakıyor popcorn 90km/h hız yapıyor ve 100kmde 2.8lt. tuketiryor :farao::farao:
Bu kadar ön yargılı olma dostum.. İnsaf edin biraz.. Kanuni firması ile ne alıp veremediginiz var anlamadım.. :salut:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO