Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Titanmı,Yamaharx115 mi?
İNFERNO
16 Temmuz 2007, 09:46
Herkese selamlar bendeki scooter ateş parçası aklı olan scooter almaz döküntü abi hepsi kaza yaptım parçaları ateş parçası 4 parca 350ytl tuttu...düşündüm tasındım takas yapacam hangi motoru tavsiye edersiniz?Honda Titan- Yamaharx115??:pr:
alplion
16 Temmuz 2007, 10:05
honda 4 zamanlı yakıt tasarrufu için ideal
yamaha iki zamanlı performans agırlıklı bi motor
iki motor da japon oldugu için parçaları pahalıdır....
kendi kullanımına göre bi seçim yap....
İNFERNO
16 Temmuz 2007, 10:14
Kardeş walla ben hondayı düsünüyorum alıcamda umarım pişman olmam ama su scooter çin malı olmasına rağmen parça pahalı yoksa servis el emeğimi fazla aldı bişey anlamadım yalnış civata yüzünden parça çatladı kırıldı gelde cıldırma:pr:
crazyrider
16 Temmuz 2007, 10:26
ınferno tam olarak noldu motoruna motoru yenılesen o kadar tutmaz cunku bence servısten kaynaklanan bırsey fazla para almıslar
İNFERNO
16 Temmuz 2007, 10:30
Abi ne bilim Akrobasi yapim derken önümdeki motora çarptım tabi adam bastı kaçtı parçaları kırıldı on şaşe içine girdi on teker falan motoru yeniledim cillop gibi oldu ama takas edecem lanetli motor oldu hangisi tavsiye edersin dostuum takas edeceğim motorların üretimi kapandı ben honda düsünüyorum ama yamahanında hayli sesine hayranımm kararsızım Ho mi Yamh mi ?????
Motorun Markası Presto125-7 Cok dandik Ben kullandım Saçlarımı beyazlattı
http://www.prestomotor.com/pr125t.htm kardeş senin makina jawa onlar nasıl devri kapandı ama cok severim tek seyini sevmem benzini yağ ister
crazyrider
16 Temmuz 2007, 10:36
honda tıtanın yenılerınden al madem cg serısınden honda ekonomık yamaha performans lı ıkı zamanlı akrobası yapmasını sevıyorsan rx115 ı al dayanıklı
İNFERNO
16 Temmuz 2007, 10:45
takas edicem honda cg serisi kurtarmaz üst vermem lazım olur kardeş akrobası derken yani bi sesi olsun o yeter yatırıyorum uzanıyorum senin jawa olacaktı kardeş onlar cok güzel motor kabinli var bizim memlekette süper .rx115 scooterle takas yapsam umarım başa baş al gülüm ver gülüm kurtarır
crazyrider
16 Temmuz 2007, 11:13
ee arkadasım o zaman bul bıtane temız jawa style
ne ugrascan baska motorlarla ses var hız var dayanıklılık var daha nejawa japonları yalar yutar
İNFERNO
16 Temmuz 2007, 11:28
Kurban olayım Jawaya kardeş bilmiyorumki bizim burda ölüm makinasına gelmiş adeta babam bırakmıyor fazla sürat motorları isterimki jawa ama rx düşünüyorum sonrada titan geliyor hangisi hagisi kendimi yiiyecem?:pale:
demirgursel
16 Temmuz 2007, 15:19
sen 115 lik yamahadan şaşma.
performans manyağı makina
İNFERNO
16 Temmuz 2007, 19:55
Hadi Bakalım Hayırlısı uğurlusu olsun yarın motosiklet pazarından değişeyim motorumu İnşallah kazasız belasız kullanırım yamaha rx 115i:bestmt:
Tutkun22
20 Temmuz 2007, 14:22
titan daha oturaklı bence çok ta sağlam , sesi rx e de beş çeker MZ ede hepsinede.:cat:
İNFERNO
21 Temmuz 2007, 10:48
Haklısın yaw Suratli olunca rxle motorun dengesi dağılıyormuş gibi ama güzell:)
tbk_1980
21 Temmuz 2007, 11:53
Abi ne bilim Akrobasi yapim derken önümdeki motora çarptım tabi adam bastı kaçtı parçaları kırıldı on şaşe içine girdi on teker falan motoru yeniledim cillop gibi oldu ama takas edecem lanetli motor oldu hangisi tavsiye edersin dostuum takas edeceğim motorların üretimi kapandı ben honda düsünüyorum ama yamahanında hayli sesine hayranımm kararsızım Ho mi Yamh mi ?????
Motorun Markası Presto125-7 Cok dandik Ben kullandım Saçlarımı beyazlattı
http://www.prestomotor.com/pr125t.htm kardeş senin makina jawa onlar nasıl devri kapandı ama cok severim tek seyini sevmem benzini yağ ister
Arkadaşım iki zamanlı rx in benzini ne ister
İNFERNO
21 Temmuz 2007, 14:18
Kardeş Çeken Bilir 1 litrede 20 kilometre gidiyor hesap et artık az mı cok mu ?:pr:
Atay
30 Haziran 2008, 06:48
bence bunlar o kadar yakmıyor sanırım kullanan yok mu?
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO