Orijinalini görmek için tıklayınız : istanbul'da motorla gezilebilecek boş alan ???
ERDEM860
13 Temmuz 2007, 15:48
Arkadaşlar selam,
ağustos ayında ehliyetini aldıktan sonra ki benimde ehliyetim yok :queen: kardeşime motor kullanmasını öğretmek istiyorum acaba kendisinin kimseye zarar vermeden dönebileceği boş alanlar nerede vardır? bilen arkadaşlardan yardım rica..
fakat ben aldığım eğitimler ve katettiğim km'ler sonucunda işi kavradım sen biliyormusunki öğretiorsun tarzı yaklaşımlar olmasın lütfen...:cat:
teeşekkürler
fragrance_chaplin
13 Temmuz 2007, 15:54
kadıköy salı pazarı :)
1-2 tane kurs orada eğitim veriyor zaten.
pyro
13 Temmuz 2007, 16:31
Bostancı sahilindeki otopark.
genç kaptan
13 Temmuz 2007, 16:44
istanbul avcılar.gümüşpala mahallesine gel k.çekmece gölünün sahili var
ben orda ögrendim diye bilirim. bizim mahallle sen nerde oturuyosun ki
eğitim şart abi de
ne kadar garip dimi
demişinki 'kardeşim EHLİYETİNİ ALDIKTAN SOORA' motor kullanmayı öreticem..
işte bizim bozuk sistemimiz
aslında kardeşin ehliyet aldıktan soora çok ii motor kullanabilmeli sadece pratiğe ihtiyacı olmalı..
departed
14 Temmuz 2007, 00:28
buyuk marketlerın otoparklarını kullanabılırsın .ornek umranıye carrefour.
ERDEM860
14 Temmuz 2007, 16:23
eğitim şart abi de
ne kadar garip dimi
demişinki 'kardeşim EHLİYETİNİ ALDIKTAN SOORA' motor kullanmayı öreticem..
işte bizim bozuk sistemimiz
aslında kardeşin ehliyet aldıktan soora çok ii motor kullanabilmeli sadece pratiğe ihtiyacı olmalı..
kardeşimin ehliyeti olmadığı için ve benim kadar şanslı olmadığı icin polis ceviripte boşuna ceibimizi tırtıklamasın die ehliyeti bekliyoruz :bounce:
ben şanslıyım 20000e yakın yol yaptım bi kere anca cevirmiştir polis amcalar beni :cherry:
cevap yazan-yazmayan konyu görünteleyen-görüntülemeyen herkese teşekkürler :queen:
phradrel
30 Kasım 2012, 13:50
up
istanbulda açık pazar alanı gibi eğitim için kullanıalbilecek boş asfalt/beton alanlar nerelerde var? bu pazar yerleri diğer zamanlar da araba dolu oluyor sanırım.
pistolpitt
30 Kasım 2012, 14:32
up
istanbulda açık pazar alanı gibi eğitim için kullanıalbilecek boş asfalt/beton alanlar nerelerde var? bu pazar yerleri diğer zamanlar da araba dolu oluyor sanırım.
en iyisi istanbul park otoparkı ama malum uzak. onun dışında salı pazarı var ancak zemini beton, kayabiliyor
phradrel
30 Kasım 2012, 14:37
şehir ağzına kadar o kadar fazla dolmuş ki şöyle 50 metrelik tır parkıdır pazar alanıdır hiçbir yer yok lanet şehirde. haftasonları sanırım kadıköy salı pazarı yine dolu oluyor. istanbulpark otopar kı da hem uzak hem de girişe izin veriyorlar mı onu bilemiyorum?
pistolpitt
30 Kasım 2012, 14:44
istanbulpark otoparkına girişte sorun yok, zaten birçok güvenli sürüş eğitimi orada veriliyor, asfaltı kaliteli, tek sıkıntı uzaklık. Salı pazarında da bazen motor ehliyeti için sürüş dersleri oluyor ama kalabalık sayılmaz.
darpgen
01 Aralık 2012, 17:40
pendik salı pazarının olduğu yer hem asvalt hemde beton zemini var. hani fren çalışması yaparsa diye.
sahikl yolundan kolaylıkla ulaşım yapılabilir .
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO