Orijinalini görmek için tıklayınız : Motosiklet seçerken niye test sürüşü yaptırmazlar ?
sonix
12 Temmuz 2007, 02:34
Sonuçta bir mal alıyorsun.Daha önce kullanmayanlar için körü körüne olacaktır bu.yol performansı nedir,rahatmı,sürücüyü yoruyormu vs.. vasıfları motoru satın almadan bilemiyoruz.
Peki test sürüşü yapılması-yaptırılması gerekmez mi ?
ttopchu
12 Temmuz 2007, 09:22
büyük markaların bölge müdürlüklerinde uygun motosiklet olursa bu tür sürüşleri yapabiliyorsunuz.
owsjohn
12 Temmuz 2007, 10:38
bırak deneme sürüşünü motorun sesini bi duyalım bari diyosun, "de get kardeşim alıcı deelsen oyalaşma benim ilen" diye kovalıyo adam...
barisozcetin
12 Temmuz 2007, 10:45
BMW de test sürüşü yaptırıyor, ben F650 GS ve 1200 GS Adventure modellerini test ettim mesela, sadece ehliyetin olması yeterli, resmi sitesinden başvuru formu dolduruyorsun seni geri arıyorlar randevulaşıyorsun falan. firma gözünü kırpmadan 2007 model 23.000 euroluk modeli buyrun gezin diye verirken geçen sene yamaha bws almak istediğimde bir türlü test sürüşü için bulamamıştım.
Fatih
12 Temmuz 2007, 10:51
Motordan motora kullanım farkı oldugundan.
Satıcının alan kişinin motosiklet tecrübesini bilmediğinden olabilir.
Türkiye' de ehliyet kursuna hic gitmemis. Sinava girerek bir 8 cizerek ehliyet almis cok kisi var (ben dahil)
Örneğin ben ehliyetimi yarı otomatik bi cub ile aldım
Gitsem yamaha bayiine al sana ehliyet deneyim desem direk bir yere patlarım.
Mevzu bu olsa gerek
ali_yildiz
12 Temmuz 2007, 12:14
ali yıldız : evet ehliyet alımındaki sakatlık bide bizim milletin suyunu çıkarma abi bi sürelim bakalım gibisinden yaklaşımı motor firmalarının henuz çok buyuk olmayışı ama bmw yaptırıyo gibi sebepler
exile
12 Temmuz 2007, 12:18
bi yerde güven meselesi
BMW yi kim alır?
mondial i kim alır?
bmw yi test edecek adamın o moyoru almaya yetecek kadar parası vardır..
ve bmw test sürüşünde yeterince sürücüyü tatmin edecektir..
fakat mondial herkesi tatmin etmeye bilir..
bir nevi alırken kapalı kutu alıyoruz.. içinde ne var belli değil ;)
ERDEM860
12 Temmuz 2007, 17:00
motor ehliyetini alırken verilen yetersiz eğitim sonucu kimse motorunu Motoru nasıl kullanıdğını bilmediği birini vermez. dersenki motor düşerse parasını verip alcam motoru o zaman kullanabilirsin bence...
yunusxy
12 Temmuz 2007, 17:02
valla bazı yerler yaptırıyo ama çoğu değil en azından 1-2 km gidebiliyosun diye biliyorum ben
Syriana
12 Temmuz 2007, 17:06
BMW de test sürüşü yaptırıyor, ben F650 GS ve 1200 GS Adventure modellerini test ettim mesela, sadece ehliyetin olması yeterli, resmi sitesinden başvuru formu dolduruyorsun seni geri arıyorlar randevulaşıyorsun falan. firma gözünü kırpmadan 2007 model 23.000 euroluk modeli buyrun gezin diye verirken geçen sene yamaha bws almak istediğimde bir türlü test sürüşü için bulamamıştım.
bende BMW istinye tesislerinde K1200R'ı test etmiştim...adamlar gözünü kırpmadan 45.000 ytl değerindeki motoru verdiler yarım saat...üstelik arkamda artçıda olmasına rağmen...benimle ilgili tek bilgileride bir sayfa kağıda doldurulmuş forumdan ibaretti...
blackhawk06
12 Temmuz 2007, 19:18
walla vermeyen arkadaşa kızmam gözü gibi baktığı motorunu ya düşürürsen...
departed
13 Temmuz 2007, 02:49
ıyı fırmalar yaptırıyo cunku motoruna guvenıyo.
THE_LANCET
13 Temmuz 2007, 03:00
yapılması gerekir ama insanlar almayacak olsa bile gidip bir deniyim nasılmış diyebilirler ve yaparlarda sonra bir kaza söz konusuda olabilir birçok neden buluna bilir kısacası ama ellerinde mutlaka olması lazım 1 test motosikleti yada aracı :)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO