Orijinalini görmek için tıklayınız : İlk korumalarımı aldım işte fotolar ve bilgiler.
chopperrider
10 Temmuz 2007, 00:05
Evet bir yılı biraz geçen ama fazla yoğun olmayan motor günlerimde ilk kez 20 ytl lik çin kasklarından kurtuldum ve bi de mont edindim.
Kask : Akira Flip Up Kask. Gözlük kullandığım için flip up tercih ettim. daha önce markalı kask kullanmadığım için kıyas yapamıyorum ama düşük süratlerde bence gayet yeterli. zaten 200 cc çin malı racerla yüksek süratte işimiz ne dimi ama :)
Fiyatı 80Euro.
http://img520.imageshack.us/img520/7711/suc50526vs5.jpg
http://img50.imageshack.us/img50/3015/suc50527ga9.jpg
bu da mont. Zen marka. file mont. içini çıkarınca tam yazlık oluyo. fiyat 110Euro
http://img65.imageshack.us/img65/8638/suc50528ns8.jpg
umarım bu aldıkların iyidir güvenlidir bi de eldiven alıcam ilk fırsatta. Allah hiçkimseyi korumaya muhtaç etmesin ama ihtiyaç duyduğunda korumasız da bırakmasın diyelim son olarak...
exile
10 Temmuz 2007, 00:13
dizlik ve sırtlıkta almanı tavsiye ederim.. mümkünse bide bot özellikle SS makinalarda ayagının ve bileginin saklıyacak fazla bi yer yok .. yatmalarda mazallah ...
Lucas
10 Temmuz 2007, 00:34
Güle güle kullan.. Kazasiz belasiz keyifli ruzgarlar, umarim hic iyiki almi$im demek zorunda kalmazsin ..
stunc
10 Temmuz 2007, 01:16
eldiveni unutma.oda çok önemlidir.
chopperrider
10 Temmuz 2007, 08:09
sağolun ilk fırsatta eldiven de edinicem.
dizlik ve bellik de önemli tabi ama bana onları şehir içinde kullanma fikri zor geliyo biraz.
sonuçta haftada ancak bi kaç saat motor üstündeyim onda da gezmeye gittiğimde motordan inip elimde dizlik, bellik kask mont naparım bilemiyorum.
motorda yalancı ss. çanta falan da takılmaz.
neyse ilerleyen zamanlarda bakıcaz artık...
temhadal150RE
10 Temmuz 2007, 19:09
Arkadaşım en önemlilerini ihmal ediyorsun gibi dizliksiz ve eldivensiz motora binmemeni dilerim .Allah korusun motoru devirmende bile asfaltla ilk temas edecek yüzeyler dizlerin ve ellerin. Yaralar kolay iyileşmiyor. Her şeye ellerini kullanıyorsun. Eğer boşver diyebiliyorsan iki elini arkana bağlat ve bir gün geçir fikrin değişecektir. Saygılar
ozrace
10 Temmuz 2007, 19:18
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.eksikleride en kısa zamanda tamamlaman dileğiyle:cat:
gerçi montda kazık yemişsin buraya bi bak istersen
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=43914
kaskın markasınıda ilk defa duydum doğrusu
tubis
10 Temmuz 2007, 20:04
Dizlik de almalısın, hayırlı olsun bu arada..
kimi
10 Temmuz 2007, 20:09
hayırlı uğurlu olsun......
abal
10 Temmuz 2007, 20:11
hayırlı olsun.. bak ben dizlik kullanmadığım için bir kere düşmüştüm ve 2 ay dizlerimin ağrısından eğilip kalkamadım... çünkü yere düşünce direkt kafam dizlerim ve ellerim yere geldi..yerdede epey süründüm...o gün bugündür dizlik kullanırım.. alışınca öyle zor gelmiyor.. takmayınca motor kullanamıyorum..dizliğin faydasını ikinci süşmemde gördüm.. ve hala bacaklarım akşama doğru yorulunca dizlerimi kırıp oturulu halden ayağa kalkınca zorlanıyorum bazen...dizlerinizin kıymetini bilin...yaşlanınca acısını çok çekersiniz..bunun bide rüzgarı var..
KARAKIZ
10 Temmuz 2007, 20:22
hayırlı uğurlu olsun.. kazasız günlerde kullanman dileğiyle
SeRHaTeKiNci
10 Temmuz 2007, 20:40
o ZEN monttan bende alacağım galiba.. Memnun musun??
denizcimuzaffer
10 Temmuz 2007, 20:58
Eldiveni deri tercih edersen iyi olur. el yaraları (ufak düşmelerde bile) en zor iyileşenler, hele ki avuç içleri.
kazasız belasız sürüşler dilerim :)
kıllıtarkan
10 Temmuz 2007, 21:29
hayırlı olsun dostum güle güle kullan
siyahlimuzin
10 Temmuz 2007, 21:59
güle güle kullanın :bounce:
Syriana
10 Temmuz 2007, 22:05
hayırlı olsun arkadaşım...umarım hiçbir zaman asfalt yüzü görmez korumların...:bounce:
muvattali
10 Temmuz 2007, 22:13
dizlik ve bellik de önemli tabi ama bana onları şehir içinde kullanma fikri zor geliyo biraz.
sonuçta haftada ancak bi kaç saat motor üstündeyim onda da gezmeye gittiğimde motordan inip elimde dizlik, bellik kask mont naparım bilemiyorum.
...
Geçenlerde yaptığım kaza sonrası sağ dizliğim iki parça olmuştu, dizimde ise çizik bile yoktu. Daha ne örnek vereyim bilmem ki :bounce:
efendy_iso
10 Temmuz 2007, 22:22
hayırlı olsun kask benim kaskın aynısı bide şuna siyah vizör bulsam silah gibi olcak valla
chopperrider
11 Temmuz 2007, 00:13
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.eksikleride en kısa zamanda tamamlaman dileğiyle:cat:
gerçi montda kazık yemişsin buraya bi bak istersen
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=43914
kaskın markasınıda ilk defa duydum doğrusu
arkadaşlar teşekkürler
bu arada hakkaten montta kazık yemişim ama napayım biran önce almak istiyodum izmirdede en uygun file mont bunu buldum. deneyip alma imkanı da olunca aldım artık napalım biraz tuzlu olmuş...
Megadeth89
11 Temmuz 2007, 00:50
Gule gule kullan da, kaskta kazik yemissin biraz be baba.Arastirmadinmi hic ortami...:pr:
blackhawk06
11 Temmuz 2007, 01:08
hayırlı olsun bi de eldiven aldın mı yemede yanında yat.....
Blue Stella
11 Temmuz 2007, 02:11
Dedikleri gibi: eldiven ve dizlik almaya unutma.
Hayrili olsun, gule gule kullan!
motorcu48
11 Temmuz 2007, 02:21
hayırlı uğurlu olsun darısı benim başıma
selin1985
11 Temmuz 2007, 10:56
slm ben de 15 tllik kask takıyorum,kalitesiz ama diğer kasklarda çok pahalı
PIERzig
11 Temmuz 2007, 11:14
o ZEN monttan bende alacağım galiba.. Memnun musun??
Evet memnun olursan şayet bende alabilirim bu monttan takip edicem başlıgı yorumlarını bekliyoruz:rendeer:
emin_arikoglu
11 Temmuz 2007, 12:04
arkadaşım öncelikle güle güle kullan, moralini bozmak istemezdim ama hem kaskı hemde montu çok pahalı almışsın, o montun aynısını ben dün akşam sirkeciden 140 ytl ye aldım, neyse olan olmuş, gerçi ankara dasın belkide ondan dolayı bu fiyat farkı.
PIERzig
11 Temmuz 2007, 12:21
arkadaşım öncelikle güle güle kullan, moralini bozmak istemezdim ama hem kaskı hemde montu çok pahalı almışsın, o montun aynısını ben dün akşam sirkeciden 140 ytl ye aldım, neyse olan olmuş, gerçi ankara dasın belkide ondan dolayı bu fiyat farkı.
Ya millet almışınız tamam hayırlı olsunda yorum için yırtınıyoruz yaw:)
Nasıl memnun musunuz:silent: Korumaları nasıl:silent: Su geçiriyomu :silent: Rüzgar geçiriyor mu:silent: Vs,....
emin_arikoglu
11 Temmuz 2007, 13:23
PIERzig yorum yapmak isterdim ama motorum henüz olmadığı için motor üstünde deneyemedim yani o konuda birşey diyemeyeceğim, fakat 140 ytl ye böyle bir monta sahip olduğum için çok mutluyum, zira dandik beş para etmez montları bu fiyata satıyorlar, yazlık kullanım da içindeki hava alabilen, rüzgar ve su geçirmeyen kısım komple çıkıyor, kış kullanımı içinde gayet güzel rüzgarı tutacağını sanıyorum, ama tecrübe sahibi arkadaşlar inceleyip yorum yaparlarsa daha sağlıklı olur.
chopperrider
11 Temmuz 2007, 13:45
Evet memnun olursan şayet bende alabilirim bu monttan takip edicem başlıgı yorumlarını bekliyoruz:rendeer:
arkadaşım yağmurda kullanmadım su geçirir mi bilmiyorum ama diğer kullanan arkadaşımın dediği gibi içliği çıkınca yaz için gayet ideal bie mont. file kısımları olduğu için havalandırması güzel. içliğini takınca soğuk havalardada (aşırı olmamak kaydıyla) koruyucu olduğundan eminim. kısa süreli izlenimlerim olumlu ama karşılaştırma yapacak kadar deneyimim yok
hayati
11 Temmuz 2007, 13:45
Ya millet almışınız tamam hayırlı olsunda yorum için yırtınıyoruz yaw:)
Nasıl memnun musunuz:silent: Korumaları nasıl:silent: Su geçiriyomu :silent: Rüzgar geçiriyor mu:silent: Vs,....
Ben geçen sene bir ara zen marka mont kullandım.Açıkçası pek memnun kalmadım.
Özellikle dirsek korumaları tam yerinde ve sabit durmuyor.
Şu an shark marka montum var vucudu sarması ve korumalarının tam yerinde olması bakımından çok daha iyi.Yalnız kış için çok güzel oLmasına karşılık,yaz için pek iyi değil.İçliğini çıkartmama rağmen oldukça bunaltıcı oluyor.zen mont ise yazın çok iyi.
genç kaptan
11 Temmuz 2007, 13:49
hayırlı olsun ... bende 50 ytl lik mont alıcam. dün akşam saat 10 gibi çıktım dişlerim birbirine yapıştı.soguktan(istanbul avcılar)
myheart
11 Temmuz 2007, 22:50
dizlikler ucuz armodelerden bile alsan iş gorur.. Hem hiç de tak cıkar yapmana gerek yok.. Dizligi tak üstüne kot pantolonunu giy.. Hiç yokmus gibi duruyo ben oyle yapıyorum gayette rahat oluyo...
SeRHaTeKiNci
11 Temmuz 2007, 22:57
Armode'un dizliikleri ucuz oldugu gibi çokta şık. Bi gözden geçir derim ben. Ben bu ZEN Comfort Montu alayım mı acaba?
chopperrider
11 Temmuz 2007, 23:50
dizlikler ucuz armodelerden bile alsan iş gorur.. Hem hiç de tak cıkar yapmana gerek yok.. Dizligi tak üstüne kot pantolonunu giy.. Hiç yokmus gibi duruyo ben oyle yapıyorum gayette rahat oluyo...
pantolon altına takılabiliyosa şahane olur ya hiç aklıma gelmemişti olabileceği. hemen armodelere bakıp alayım bi çift tşk...
Armode'un dizliikleri ucuz oldugu gibi çokta şık. Bi gözden geçir derim ben. Ben bu ZEN Comfort Montu alayım mı acaba?
arkadaşım dediğim gibi yaz için file olması avantaj. bence al gitsin bak arkadaşlar 140 ytlye bulmuş daha uygunu da zor zaten
motopirate
12 Temmuz 2007, 00:10
kaskida montuda biraz pahali almissin.kazasiz gunlerde kullan.hayirli olsun.
asfalt meleği
12 Temmuz 2007, 00:26
valla bence monttan çok daha önemli eldiven ve dizlik..
28enes28
12 Temmuz 2007, 00:32
ne dıyelım hayırlı olsun...:cat:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO