Orijinalini görmek için tıklayınız : Mobylete, Peugeot, Bisan 103 ve 105 Ciler Buraya
GENERAL_16
29 Mayıs 2008, 15:25
gider fakat bir süre :D yağ koyman gerekir motora ii gelir
crxforever
29 Mayıs 2008, 19:44
Bu mobiletler 95 oktan kursunsuz benzinle gidermi extra yağ mağ koymadan?
yağına çok dikkat etmek gerekir kurşunsuz benzin kullanırken. yağsız gitmez birkaç km sonra kilitler.
bigbangson
BEN BU ARKADAŞIN DEDİKLERİNİ GAYET MANTIKLI BULUYORUM MOBİLETLER BİN BASIO DESELER İNANIRIM 12 SİLİNDİR
MOBET DELİOLUR BENİM YAŞ 13 BABAM MOBET ALDI RUHSAT İŞLEM LERİ FALAN SÜRÜO DAHA GÖRMEDİM bigbangson ÖZELLİKLE BU ARKADAŞIN SORULARIMI CEWAPLAYIP YORUMLAMASINI İSTİYORUM
DAHA SADE MOTORUN MARKASININ MOPET OLARAK BİLİYORUM MOBETİN KAÇ cc OLDUNA NASIL BAKAYIM MOTORU ORJİNALMİ SENİN YAPACAKLARINI PİLANLARINI FALAN HEP BİLGİSAYARA KOPYALADIM SEKMAN FALAN NE BİLMİYORUM AMA KONUŞTUKLARINIZDAN KAPMAYA ÇALIŞIYORUM ŞU GÖVDE AYRILMASI FALAN MOTORUN YAN KAPAKLARINI SÖKÜPMÜ BAKIYIM SÖKME İŞLERİNİ SEWERİM TAKMAYIDA BECERİYORUM BİSİKLET HASTASIYIM GELİŞTİRDİM ARTIK USTA YIM AMA ŞİMDİ MOBET İLK MOTORUM ONDA ÖRENİCEMİ SANIYORUM HERŞEYİ VE ŞU ÇAMURLUKLARI PEDAL KAPANI ARKA SELEYİ NİKELEJ YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA MOTORU GÖRMEDİM KOLDUĞU ARKAYA DORU UZUYOMUŞ NEDERSİNİZ NE MARKADIR KÖYDE BİNİCEM MOTORA SENEYE İSTANBUL SOKAKLARINDAYIM İNŞALLAH bigbangson KARDEŞ
SENİN FİKİRLERİNİ AYRICA BEKLİYORUM SENİN SONUNA KADAR ARKANDAYIM:bounce::queen::queen::cherry::cat:
HE BİDE NETÜR GÜÇLEŞTİRMELER YAPIYIM MOTOR KÖY YOLLARINA İKİ KİŞİ YOKUŞ ÇIKMASI 130 U BULMASI VE GÜÇLÜ OLMASINI İSTİYORUM ONA GÖRE ÇÖZÜMLER SÖLE NETÜR YA KULLANIYIM BU YAYI BEN ZİN DEPOSUNAMI KOYUYORUZ TİNER FALAN BİLİRİM OİŞLERİNE CEWAPLARI BEKLİYORUM
WE DÜZCE VEYA İSTANBULDA HANGİ USTADA YAPTIRAYIM BU İŞLERİ:cherry:
ŞİMDİ YAŞIMDAN DOLAYI BU NASIL YAPTIRI FALAN DERSENİZ ALINIRIM YAŞ ÖNEMLİ DEYİL ÖNEMLİ OLAN KABİLİYET BEYİNYAŞI HAYELLERİNOLMASI VE HAYALGÜCÜ DÜR:bounce::wiinkk::queen::queen::)
HEE BİDE CEWAPLARINIZI LÜTFEN ENGEÇ OKULLAR KAPANDIĞINDAN 1 HAFTA SONRA VERİN YOK SA OKUYAMAM TAKİP EDEMEM 12 SİLİNDİR MADDİ YÖNDEN BAYA ETKİLER AMA BAŞARABİLECEYİNE İNANIYORUM :bounce:bigbangson
BİDE BURAYA NASIL FOTORAF KOYUCAM:queen:
crxforever
BU ARKADAŞTA İYİBİR MOBET ÇİYE BENZİYOR KONUŞMALARINDAN SENİNDE AYRI AYRI YORUMLARINI BEKLİYORU:cherry:
slm
düzcede durum ne bilmiyorum ama buralarda yani istanbulda moped pek kalmadı. ustalar da pek uğraşmıyorlar. 2 veya daha fazla silindirli mobilet fantezi amaçlıdır yapılır ama seni istediğin gibi köy yollarına otobana gelecek bir durumu yoktur çok fazla özen ve ayar ister ömrü diğer mopedlerden kısa olur. bence önce orjinali söküp takarak kendini geliştirsen daha iyi olur.ayrıca hem rampayı iyi çıkan hem de 130 basacak mobilet pek mümkün değildir. mobilet dişlileri değişerek yüksek hızlara çıkar. ve senin de bisikletten bildiğin gibi iyi hız yapan dişlide tırmanma performansı düşer.
mobilet ile hız yapmanı pek tavsiye etmem özellikle istanbul yollarında. burada yollar o kdar bozuk ve trafik o kadar dengesiz ki fabrika çıkışı 120 130 km hıza çıkabilen bir motorla bile bazen tehlikeli olabiliyor.ben genelde 70- 80 km hızı geçmiyorum onu da otoyola çıkmam gerektiğinde arabalar çok sıkıştırınca
yapıyorum.
Caliberwicz
29 Mayıs 2008, 23:33
haklısın İstanbulda moped devrı kapandı 1 sene once ÇİN malları yuzunden malesef bitti lale devri. =)
GENERAL_16
30 Mayıs 2008, 13:33
bitti ama bursa da inegöl ilçesinde oturuyorum burda yeniden başlamış gibi tamirciler mobilet dükkanı açıo veya topluyosunuz buralarda motoruna yarış yapılıyor caddede bide zevkli gelio jandarmadan kaçılıo :D:D:D:D hermotorun bi ismi var ve sahiplerinin isimlerini sölemiyolar sahibine motorun adı olarak seslenilio mesela bana GENERAL denio:D:D:D:D
=AZRAİL=
31 Mayıs 2008, 22:12
kardeş saol bilgileriçin ben istanbuldanım biliyorum düzce olarak yazdım bisiklette ön büyür arka küçülürse hızlı olur ve aynı zamanda rampada okadar zorlanır ve çıkamassın demek aynıymış ben ilk parçalarını söküp takmayı örenicem saol sorularım olacak size mobileti elime bi alayım
kardeş nasıl ya kullanıyım bide bu yayı benzin deposunamı koyucaz :silent:
he bide nasıl resim koyucaz buraya herkez koymuş bişeyler
GENERAL_16
02 Haziran 2008, 11:48
valla eveet ya biri sölese ne ii olur
crxforever
02 Haziran 2008, 18:20
kardeş saol bilgileriçin ben istanbuldanım biliyorum düzce olarak yazdım bisiklette ön büyür arka küçülürse hızlı olur ve aynı zamanda rampada okadar zorlanır ve çıkamassın demek aynıymış ben ilk parçalarını söküp takmayı örenicem saol sorularım olacak size mobileti elime bi alayım
kardeşşşş ben 26 yaşındayım.lütfen kardeş deme bana :bounce:
aynen bisikletteki gibi dişli olayı.modifiye etmeden önce normal hali ile söküp takmanı öneririm motorunu.daha sonra ince ayarları kurcalaya kurcalaya öğrenirsin.
benzine %5 oranında yağa katacaksın ister bir bidonla koyup çalkalarsın istersen depoya koyup motoru sallarsın :)ama yağ çok çok önemli.
resim koyma işi de şu şekilde :
www.imagescack.us sitesine gireceksin. orada "gözat" diye bir buton var tıklayıp bilgisayarındaki resmi yükleyeceksin. daha sonra orada çıkan linki
forum sitesindeki cevaplama panosunda üstte küçük simgeler var. sondan 6. olanı tıklayıp linki yapıştırdın mı resmi yüklemiş olursun.
kadir294
09 Temmuz 2008, 17:37
Arkadaşlar benim makinada bi sorun war.Akşam çıktığmda arkadaşlarım dedi kıvılcım attırıyormuş elektirikte kesik geliyo.bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi?
Resim
http://img411.imageshack.us/my.php?image=abcdz2.jpg
E.Gülbeyaz
09 Temmuz 2008, 17:45
valla eveet ya biri sölese ne ii olur
http://www.motosiklet.net/forum/forum-kurallari-ve-sik-sorulanlar/29983-mesajiniza-nasil-resim-eklersiniz-resimli-anlatim.html
http://www.motosiklet.net/forum/forum-kurallari-ve-sik-sorulanlar/29983-mesajiniza-nasil-resim-eklersiniz-resimli-anlatim.html
Arkadaşlar benim makinada bi sorun war.Akşam çıktığmda arkadaşlarım dedi kıvılcım attırıyormuş elektirikte kesik geliyo.bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi?
Resim
http://img411.imageshack.us/my.php?image=abcdz2.jpg
karbiratör ve bujide sorun vardır büyük ihtimalle elektrik için de yeni elektrik alabilirsin ..
solmyr
09 Temmuz 2008, 17:59
peco 105 vardı, eski dostum 5000km di galiba sattım ama komşuma sattım yine görüyom sağda solda:salut:
kadir294
09 Temmuz 2008, 21:27
Nasıl elektriği değiştir yani arkadaşım platinin içindeki devreyi mi diosun
E.Gülbeyaz
09 Temmuz 2008, 21:35
kadir294
abime sorup (kendısı anlar mobiletten ) sana gündüz öyle cevap vermiştim fakat ne yazıkki şuan abim yanımda değil .. abime ulaşıp sorunu iletip cevabını buraya yazarım .. :)
cilgin52
13 Temmuz 2008, 00:15
merhaba arkadaşlar bende moby kullanıcısıyım..benim sorum şu hız kasnağı diye tabir edilen aliminyum kasnaklar ..motorun çekişini etkilermi .. size benden bi tavsiye total yağı kullanmayın kesinlikle normalde motora litrede 50 ml koyarsın ama total yağında 250 ml bile koysan kurtarmıyor..motoru mahvediyorr..
devilcerkez
13 Temmuz 2008, 01:19
HATTA MOTORUN AIRSAL İSE TAMAMEN MAHVEDİYOR :=)
Cilgin52 ben de ondan bahsetmiştim, bir sürü silindirime yazık oldu bu su gibi yağlar yüzünden.
ozi2002
13 Temmuz 2008, 01:26
Ulan bitane resim koyar insan yuh be :)
tovbekar
14 Temmuz 2008, 00:47
selamn aleykum arkdaslar dediğinize katılıyorum.ama ben cok tecrübeliyim bu işte anlatacaklarımı uygularsanız korkunuz olmaz.1- motorda set yani glordin 19X19 kutuklepe kuzen veya cırcır egzoz puf dişi olursa ucar 120 görürü sen sayki alt motor 70 cc çıkar 105 dn daha hızlı olur.rengini altın sarısı yanlarına let 4 tane mor ışık bobine bağlarsan(elektronikle r için gecerli) canavar derler o motora kimse senle basmaya yemez
2-motora sakın ola acık yağm atmyaın alın kapalı yağ castrol en ideali ben burak erzinacn motorum setli 105 140 görüyorr adı raslantı
msnmnem sesliciyim@otmail.com ayrıntlı bilgi isteyen eklesin.vitesli motora koydm yani o 105 le anlayın artık farkı ha 0 103 alırsanız ilk bir hafta yavas sonra hafta basın acılır
cilgin52
14 Temmuz 2008, 01:09
arkadaşlar nedense kimse motosikletinin resmini koymuyor.. ben koyayım ..gerisi gelir inşallah..
http://img523.imageshack.us/img523/7692/sezer0567or2.jpg
efsane_88
04 Ağustos 2008, 03:07
(http://img119.imageshack.us/my.php?image=boncukye2.jpg)
[IMG]http://img119.imageshack.us/img119/9687/boncukye2.th.jpg (http://img119.imageshack.us/my.php?image=boncukye2.jpg)
ufuch
02 Eylül 2008, 14:17
arkadaşlar eski siyah üstten depo bioniklerin fiyatını bilenler varmı acaba nasıdır iyimidir almaı düşünüyorumda aransa 150ytl gibi fiyatlara bulunurmu _?_?_
tetikçi
10 Eylül 2008, 10:04
arkadaşlar 99 model turbo egzozlu orjinal pejo 103 100 km de kaç lt yakar
nebi64
07 Ekim 2008, 19:10
s.a arkadaşlar benim bi sorum wardı ben geçen sene 0 motor aldım 103 motor 1300 km de ama balata çok çok az açılıyor yani oynar yanak çok az açılıyor bu neden olabilir we nasıl onara bilirim cvp yazarsanız sevinirim ...
nebi64
10 Ekim 2008, 16:19
arkadaşlar bi yardımcı oluwerin be ...
by_001
10 Ekim 2008, 17:33
selamlarrr..peugeot 103_105_ninja meraklisiyim..ozellikle seslerine hastayim..:wiinkk:
motor sevdamin baslamasina neden olan motordur 105..:wiinkk:
bisan nin yaptigi motorlara karsiyim..adi ustunde bisiklet sanayii..:cherry:
yapilmasin peugeot benzeri motorlar..onlar efsane kalsin...:rendeer:
hele ramzey yokmuu...alam yaa motor yapariz diye cikmislar piyasaya...:farao:
nebi64
19 Ekim 2008, 12:33
beyler yokmu yaw bi yardımcı olucak ?????.
kuba_shov
17 Şubat 2009, 23:22
bütün pejo kullanıcıları biribirimize
yardımcı olabiliriz hepinizi bekliyorum
arkadaşlar pejo için en iyi silindir hangisi
gonenli82
19 Şubat 2009, 05:07
İlk Motorum Sene 1996
[img=http://img11.imageshack.us/img11/7471/r001065mb3.th.jpg] (http://img11.imageshack.us/my.php?image=r001065mb3.jpg)
Üzerindeki Bütün lambalar Aküsüz Yanıyor.
[img=http://img10.imageshack.us/img10/581/r001066lg9.th.jpg] (http://img10.imageshack.us/my.php?image=r001066lg9.jpg)
bilal tatar
20 Mart 2009, 10:48
s.a millet formu okuyorum hergün süper şeyler var bana da bi yardımınız olursa çok sevinirim... öncelikle başlayayım olursanız yardımcı.?:
ben bi motor bakıyorumda
1 karbüratörü kaçlık yaptırayım
2 bujisi nasıl olsun
3 nikelajlayayımmı
4 silindir ne marka olsun
5 ekzoz ne marka olsun
bunları söylermisiniz fazla bilgim yok biraz yardım lütfen
slm lar ben sıteye yeni üye oldum bende bir mobı mmerakıdır gıdıyo
cok saglam motorlar bende bıonık panter tıpınde sası ole yanı airsal 19 19 mobı var ondıslı 14 arka dıslı 52 baska bı ayarmıs falan bıseyde yok
gecenlerde glordon 15 yenıldım
hızını artırmam ıcın yapabılecegım bısey solersenız uygulamaya calısırım bu arada yarıs mesafesı 500 bılemedın 600 m dir :cat: bak kardesim ben 8 seneden beri farklı binen insanım airsel den fazla urat bkleme 19 da olsa ses verir ama gitmez hız istiyorsan bir tek sekman glardon 19 duz manifolt ayarlı debriyaj blokları islet 15 38 disli tak salli ver surat gör alayına kafa tutarsın benden bu kanar kendine iyi bak
arkadaslar 19*19 karburator cobrada ii hız ve cekıs yaparmı cvplarınızı beklıyorum BAK 19 TAKARSAR MOTOR HIZ CEKİS YAPAR AMA BENZİNİ SU GİBİ İCER BUNU UNUTMA MOTORUNDA AİRSEL VEYA GLARDONİ YOKSA YANİ DUZ İSE 19 MOTORU BOGAR ONA DUSUN VE AYARLA BAY BAY BAY
arkadaşlar ben 17 yaşındayım.4 ay önce peugeot spx-l aldım.motorum 2500 kmde.modifiye yaptım motor 110dan düşmez.gruplar arası birinciyim.yani bakarsan o kadar güzel motor birde modifiye yaparsan...BİLADER
sizin ordaki motorlar surat yapmıyor manislaıyız bizde ayarı saglam tek makina 145 göruyor galin mnisaya motor gösterelim biz ruhsatına yarısırız gurup degil;D;D
ayazlı
27 Mayıs 2009, 12:35
benim kadr pegout hastası yoktur :bounce: ben kızların nazına eksozun ara kazına hastayım :wiinkk:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:29 AM ----------
general sana yardım edeym motor pejoo ise her parçanın markasının emo olmasına dikkat et bide italyan karbratör olsun ok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:32 AM ----------
arkadaşım sen ne yap biliyon mu git parçacıya zembelek diye bi parça var oonu al taktır iki yada üç tane taktır kalkışta vitesli motor gibi ön kaldrrır ok
ocanner
16 Temmuz 2009, 01:33
slm arkadaşlar 2 ay önce bionik aldım arsan 15 lik gidişi mükemmel 19 luk arsanla aynı sayılır ama çok benzin yakıyo başedemiyorum bu arada kahramanmaraşlıyım yardımcı olurmusunuz şimdiden çok teşekkürler
htmetin
17 Temmuz 2009, 15:41
bırakın şu mopedleri yaw
SaVaGe
20 Temmuz 2009, 00:14
meraba beyler bayanlar benim yaşım 14 liseye geçtim formunuza yeni katıldım bende birtane bisan 103 var sıfır almıştık sakaryada biniyordum sonra bu motor modifiyr işlerine bulaştım iyiki bulaşmışım motor bebek oldu istanbulda kullanıyorum ve zemberek bende taktırdım kalkarken ara gazı verdiyorum süper oluyor motor konusunda fazla bilgim yok yani tamamen iyi bilgim yok ama az buz anlarım modifiyr konusu ise bana sorcaksınız obiçim arkadaşlar :queen:
sahai
10 Ağustos 2009, 14:03
merhabalar.
arkadaşlar benim 105 cobra bir kaç gün çalışmazsa çok zor çalışıyor.yağdan şüphelenip bir kaç marka yağ aldım ama hepsi aynı.sırf bu yüzden sıfır karbüratör aldım ama sonuç değişmedi.motorun silindir piston gömlek yeni değişti.çekişi falan çok iyi.sizce sebebi nedir?
ceyhun__22
22 Ağustos 2009, 01:17
Selam millet .Bana mobylette nin km telini çeviren canttaki ıvır zıvırı lazım fiyatı nedir teliyle hortumuyla ? tahimini bişi bilen varsa solesin. Teşekkürler(model 98)
oqimix
03 Nisan 2010, 12:41
aRkadasLaR bende 103 var ben bunun boğulmasını enqelleyebilirmiyim ? yardımcı olursanz sevinirim. . :salut:
serikli_07
15 Mayıs 2010, 10:29
bende pejo cobra 105 var anayolda 110 diyordu 3 senedir kullanmıyorduk.
silindir kapanı söktüm motor karıncalan mış yardım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:10 ----------
boşu boşuna almışsın 2 yada 3 gün bekleyince benzinin içindeki yağ dibine çöker o zaman zor çalışır
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:13 ----------
merhabalar.
arkadaşlar benim 105 cobra bir kaç gün çalışmazsa çok zor çalışıyor.yağdan şüphelenip bir kaç marka yağ aldım ama hepsi aynı.sırf bu yüzden sıfır karbüratör aldım ama sonuç değişmedi.motorun silindir piston gömlek yeni değişti.çekişi falan çok iyi.sizce sebebi nedir?
boşu boşuna almışsın 2 yada 3 gün bekleyince benzinin içindeki yağ dibine çöker o zaman zor çalışır
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:16 ----------
bende pejo cobra105 var anayolda110 diyor 3 sene kullanmadık karıncalanmış yardım.
red_devil26
16 Eylül 2010, 00:53
arkadaşlar bn mobilet almaya karar werdim sizce hangi marka alıyım peugeot,bisan 103,ramzey acilll cevapppppppppppppppp
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:50 ----------
acil cevap ltfen
made by mruq
23 Eylül 2010, 12:21
saol devilcerkez madem moped sınıfı ile ilgili bi topic acıldı.bende içimi
dökeyim.
mopedle dinlendire dinlendire 300 km evya daha fazla yol yapan var mı aranızda?
45lik dişli cekişi cok mu düşürür?
motoru rodajında(airsal marka ispanyol denen silindir taktım)bikackere şişirdim sıkıntı yaratır mı?
hafıs dınlene dınlene hc bı sıkıntı olmas dıe tahmın edıorum 45 dıslı ıse bayırda cekısı dusrur ama on dıslıyı 11 yaparsan daha saglıklı olur eırsel orjınal sa hıc bı sıkıntı olmas....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:16 ----------
arkadaşlar bn mobilet almaya karar werdim sizce hangi marka alıyım peugeot,bisan 103,ramzey acilll cevapppppppppppppppp
bak olum pejo bısan ramzey hepsı farklı bır marka mobılet farklı bı marka mobılet almaya karar werdıysen gt mobılet al =)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:19 ----------
her turrlu pejo ıle ılgılı sorularınızı beklıoumm =)
cafeole
11 Kasım 2010, 22:35
1-2 sene kadar önce moped olaylarını çok araştırdım, binlerce fotoğraf ve video indirip arşiv yaptım. Tabi tamamı yabancı sitelerden. Amerikada dahi çok sağlam gruplar var bu konuda. peugeot ve Mobylette in yüzüne bakan yok Komple Puch ve Tomos takılıyorlar amerikadakiler. Avrupadada çok sağlam modifiyeler var, bunların facebook gruplarında ise türkiyede yapılan (çoğu hindistan dolmuşu gibi) mopedlerin avrupalı emsalleri yanında çok kötü duran örnekleri mevcut. Fikir vermesi açısından bikaç site var, biri ingilizce diğeri fransızca ama ikisindede bi sorun yaşanacağını sanmam, şahane örnekleri görüp, kıyaslama yapıp, fikir vermesi açısından güzel olacağını düşündüm.
http://www.mobcustom.com/
Bu fransız sitesinde diğer siteye nazaran daha güzel örnekler var çünki çoğu mobylette ve peugeot, piaggiodanda güzel örnekler var.
www.mopedarmy.com
buda amerikanın en büyük moped grubu. photos bölümünde marka marka ayrılmış güzel fotoğraflar var.
Mopedcilerin, özellikle Türkiyedeki moped anlayışının dışında takılmak isteyenlere duyurulur :)
erhan bolat
13 Kasım 2011, 13:06
ben total 2t yağ aldım alacaama pişman oldum 1 ay olmadan motor grng bilyelerini dağıttı biilyeler dağılınca segmanlar zedelendi segman kolu zedelendi buda yetmemiş gibi silindiriçin içinde bilyeler dağıldııı için silindirde dolaştı silindirin içi çatladı komple kısaca alt takım deişti ve 230 lira masraf çıktı şuanda yapıolar yer çorum peugeot 103
İmportant
13 Kasım 2011, 17:02
300 - 400 liraya kadar mobilet almak istiyorum. Sıfırdan toplasak 400 liraya işin içinden çıkılırmı?
ennes07
17 Şubat 2012, 18:29
Merhaba Ben bişey Sormak istiyorum
Orjinal 15*15 Karbüratör
70 cc Airsal
Cırcır Egzoz
Elektronik ateşleme var motor
Km de 30 kuruş Yakıyor Yani 1 litre benzinle 15 km yol yapabiliyorum.
Sizce Normal mi ?
BROICER
17 Şubat 2012, 18:44
http://c1202.hizliresim.com/u/k/2t62q.jpg
http://e1202.hizliresim.com/u/k/2t646.jpg ahh taşınırkene sattıydım bunu kamyonda başına bişey gelmesin diye çok güzel aletti :)
LaTorTuRa4
22 Ocak 2013, 20:39
Merhaba Ben bişey Sormak istiyorum
Orjinal 15*15 Karbüratör
70 cc Airsal
Cırcır Egzoz
Elektronik ateşleme var motor
Km de 30 kuruş Yakıyor Yani 1 litre benzinle 15 km yol yapabiliyorum.
Sizce Normal mi ?
Kardeş konu baya eski ama belki düzelmemiştir söliym airsal ve 15x15 asla okadar yakmamalı 19x19 setler 30kr anca yakıyo hatta airsal çift var burda 19x19 hemen hemen 32kr yakıyor
king3520
27 Kasım 2013, 22:48
Arkadaşlar Ben Bisan Star 103 VEya 105 Almak İsiyorum Ama Sıfırı VArmı VEya İzmirde 2.El SAtan VArmı?
yasinbes
16 Eylül 2014, 15:12
-Arkadaşlar bu sitede mobilet , Peugeot, Bisan Kullanan Yokmu yawfs..
-Bende Peugeot 103 var 49 cc önceden 70 cc idi totalin yağını kullandım işi bitti....
-Tek Segmen, 12 ön diş 105 daha neler neler yapılırdı bu motorlara...
ARKADAŞAR BEN HATAY/DÖRTYOL'DAN Yasin arkadaşlar öncelikle bu tür pejoların kartel'in içi oyularak ayarlanmadır krank ı ise ispralle bilye yatagının üstüne sürterek küçültmeliyiz. motorumuzdakı 19 kalbilatörü tornacıya götürüp deliği oyduruyoruz ve kalbilatör 22x22 oluyor kalbilatörün yanında Poli alıyoruz ve motorumuz uçak Net 140-145 i görmesse yüzüme tukurun ha bide Piston'a teflon sardırın.
BANA ULAŞABİLMEK İÇİN www.facebook.com/TherqeLe
cihangir151
13 Şubat 2019, 18:30
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 5 yıldır yatan peugeotu rektefiye edeceğim bu yüzden conta seti almam gerekiyor fakat kartel 103 müydü yoksa 105 miydi hatırlamıyorum görsel olarak ayırt edebileceğim farkları var mıdır nasıl anlarım kaçlık olduğunu?
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO